תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון, לפעמים שאני משאיר את המשחב בלילה המחשב פשוט קופא, ואני צריך לעשות לו ריסט ידנית. איך אני יכול לבדוק ממה זה נגרם?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אתמול אני פתאום נכנס למחשב והוא מראה שגיאה כזו DISK BOOT FAILURE .INSRET SYSTEM DISK AND PRESS ENTER בש לא מבין אך פתאום המחשב נדפק והכי מצחיק שאין לי אפשרות להיכנס לסיפ מוד שאני מפעיל את המחשב יש לי רק את האפשריות האלו: DEL-BIOS XPRESS RECOVERY -F9 FOR BOOT NEUN -F12 לא מבין את זה יאללה בבקשה תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. קניתי מחשב חדש לפני שבוע, התקנתי WINDOWS 7 למערכת. הכל עובד כמו שצריך עד הרגע שחיברתי דיסק קשיח שני שעליו יש את כל הנתונים ומהסמכים חשובים שלי. דיסק קשיח WD SATA, חיברתי אותו כמו שצריך. פעם אחד המערכת עלתה וזהיתה את הדיסק השני בהצלחה. לאחר חיבוי והדלקה של המחשב יש את הבעיה הזאת: מגיעה למסך של LOADING OPERATING SYSTEM ונתקע וווינוס לא עולה אלא עושה LOOP לחלון של לוח אם וכן אלה במעגלים. בBIOS המערכת מזהה את הדיסק השני כSLAVE והראשון עם מערכת הפעלה כMASTER. כאשר אני מוציאה את הSATA כבל מהדיסק השני - מערכת הפעלה עולה רגיל. אני חייבת את הדיסק השני - בבקשה תעזרו לי מה לא בסדר? איך מגדירים BIOS נכון? או איפה אפשר למצוא אינפורמיה על זה. …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב והמסך לא נדלק. ההנחה שלי כרגע היא שמדובר בכרטיס מסך כיוון שגם במחשב אחר הוא לא עובד כרגע. בכל אופן רציתי לחבר את המסך ליציאה של הכרטיס המובנה אבל משום מה גם שם יש את אותה בעיה. המסך לא לא מגיב. האם זה שהוצאתי את הכרטיס מסך הלא מובנה לא אמור להספיק? צריך להגדיר משהו על מנת לחזור ליציאה של הכרטיס המובנה?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
3 פעמים ברציפות כשהרצתי את הבדיקה ,כאשר הכ.מסך הגיע ל55-56 מעלות הוא פשוט נכבה, לפני זה העלתי את המאוורר ל100% וניתן לשמוע בבירור אותו , ברגע שהבדיקה מגיע ל55-56 ,המסך מתכבה,ולא שומעים יותר את הכ.מסך . מצד שני שיחקתי משחקים כמו METRO2033 שצורכים הרבה מהכ.מסך ואיתם הוא לא נכבה. הבדיקה מגיע תוך חצי דקה למעלות האלה ככה שאני אפילו לא יכול לראות עם יש ארטיפקטים או לא .
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קניתי מארז, ספק, לוח-אם, מעבד וכונן קשיח. מלבד כבלי SATA לחבר ללוח. ומשחה טרמית למעבד על הלוח. יש עוד משהו שאני צריך לקחת בחשבון? ואם אפשר בבקשה להפנות אותי למדריך איך להרכיב מעבד על לוח-אם עם המשחה הטרמית? ואיך מחברים את הכפתור הפעלה בקדמת המחשב והיציאות USB ללוח-אם? ושאלה אחרונה. כשחנויות לוקחות על הרכבה ובדיקת מאמץ כסף. אחרי שאני מרכיב אותו, אני צריך לעשות בדיקה כלשהי? מזה הבדיקת מאמץ הזו? תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי מתחיל לעלות לי על העצבים, הוא עושה ריסטארטים פתאומיים בנקודות שונות, כמה דברים שבדקתי: 1. טמפ' כלליות בסדר גמור. 2. המחשב עושה ריסט גם במסך הביוס. 3. הוצאתי את הדיסק הקשיח של המערכת הפעלה, הרכבתי אחר וניסתי להפעיל התקנת ווינדוס, ושוב ריסט. אני חושד בכמה דברים.. א. ספק (הוא התחיל להרעיש בזמן האחרון, וניקיון לא כזה עזר). ב. זכרונות. יש בעיה יותר עקרונית שהמחשב פתאום עושה ריסטארט וקשה מאוד לעבוד עליו (להריץ בדיקות וכיוב). בבקשה תנו לי עצות..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ספק POWER REBEL RB 550 מתאים ללוח asus p5ql-am ??? ומעבד pentum r d 2.8 ?? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לאח שלי מחשב פנטיום E6500 לוח אם ASUS P5VD2-MX זיכרון 1.5 GB כרטיס מסך GEFORCE 8400GS ספק כח ג'נרי 480 של מונו-מון ומאוורר מעבד אין לי מושג איזה... כל כמה זמן שהמחשב עובד (Win xp) אז הוא מגיע למצב שיש רעש שמתגבר והמחשב נתקע/ מפסיק להגיב עד שלאחר מכן הוא חוזר לעצמו עד הפעם הבאה... מה הסיבה יכולה להיות? מאוורר מעבד שעבר זמנו או דורש ניקוי או שאולי הספק כח גורם לזה? מה שכן בזמן IDLE הוא בדק עם EVEREST טמפרטורות ומבחינת טמפרטורות הכל נראה תקין ואני לא מאמין שאם הייתה בעיית התחממות בזמן אידיאלי הטמפרטורות היו במצב תקין יש למישהו רעיון? (מעבר ללהחליף ספק לבדוק)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל אם זה לא המקום המתאים אני מצטער מראש, תעבירו לאן שצריך, תודה. אז ככה, קניתי מחשב נייד של HP המגיע עם מערכת הפעלה LINUX ENTERPRICE לא התחברתי אליה, וחשבתי שזה פשוט להיפתר מהמערכת הזאת, אבל טעיתי. יש לי דיסק של ווינדוס, אך אין לי מושג איך אני מגיע למצב של פירמוט - גם כשהפעלתי את המחשב מחדש והדיסק בפנים זה לא קורא אותו בשום מצב (ואין לי מושג איך אני נכנס לBOOT להגדיר קריאה של הכונן דיסקים ראשון) גם בתוך המערכת כשניסיתי להפעיל ההתקנה זה לא אפשרי, בגלל שהמערכת לא עובדת עם קיבצי EXE אם יש למישהו פיתרון בישבילי, כיוון קטן, משהו, אני אשמח מאוד.. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
USB נשאר דולק לאחר כיבוי המחשב.אני רואה שהוא ממשיך להטעין את האייפד שלי גם שהמחשב סגור
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן סיימתי לבנות מחשב. אני משתמש בו כבר כמה ימים, אבל היום לראשונה שמתי לב שאין "ביפ" שמאשר את ה POST (או מה שזה לא עושה ). נדמה היה לי שחיברתי את כל החיבורים כראוי. איזה מן החיבורים מייצר את אותו הביפ? מה פיספסתי? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב נידלק לממש שניה ואז נכנס ללופ הבעיה שזהה לא מסך כחול זה ממש לשניה או שתיים נדלק ואז נכנס ללופ של הדלקות כאלו חשוב להגיד שזה ללא אוברקלוק עשיתי ClearCMOS זה רק הלוח או המעבד יש מצב שהTX750 שרף אותו???
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, כשאני מפעיל את המחשב שלי בבית, הוא עובר את המסך של הביוס ואז עולה מסך שחור שרשום בו: windows could not start because the following file is missing or corrupt: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM you can attempt to tepair this file by starting windows setup using the origina setup cd-rom select 'r' at the first screen to start repair/ חשוב לציין, אני השתמשתי אחרון במחשב, לא היו לי כל בעיות, הוא כובה לפני כשעתיים וכשהפעלתי אותו זה הופיע לי. ניסיתי לעשות ריסטרטים וזה לא עוזר.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב פנטיום 4 מעבד 2 גיגה הרץ 775 זכרון 2*512 מגה 533 H.D 160 גיגה מסך PXI -E 7200GS לוח ASUS P5VD2-MX SE הבעיה: המחשב כל הזמן נתקע, התחיל כל כמה שעות ולאחרונה כבר היגיע לכמה דקות כאשר העכבר נתקע ורק כיבוי מעולץ משחרר אותו. בדקתי התחממות-שום רכיב לא מתחמם והמאווררים כולם עובדים. בדקתי את הזכרונות-תקינים בדקתי דיסק קשיח-יצא תקין לוח נראה תקין חיצונית-אין קבלים מנופחים הוצאתי את כרטיס המסך וזה לא שינה כלום. החלפתי ספק גם לא ממש עזר. החלטתי לעלות את המחשב עם מינימום חלקים (ספק חדש,לוח אם,דיסק קשיח...) והמשכתי להתקין מחדש ווינדויס אחרי פירמוט. הבעיה של התקיעות עברה ועכשיו יש לי בעיה חדשה- המחשב בזמן העליה נתקע כמעט חמש דקות על מסך הפתיחה של הביוס-מוזר לא? השאלה שלי, האם מי…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, משום מה לאחר בחירת הSYMBOLS בWINDBG לא ניתן לפענח את הקובץ, אשמח אם תוכלו לסייע. מדובר על W7 X86 נ.ב : בדיקת הדיסק הקשיח עברה ללא בעיות , גם MEMTEST. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום קיבלתי מחבר את הסורק מדגם bearpaw 1200cu של mustek. הורדתי את הדרייבר שלו לפי מה שהוצע לי בגוגל והתקנתי... לכאורה הכל נראה תקין. אבל הסורק לא עובד .. יש מישהו שמכיר את הסורק הזה?? ואם הוא יודע איך מתפעלים אותו? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, שיחקתי במשחק מחשב ופתאום המחשב פשוט נכבה. המחשב לא נדלק יותר, אני לוחץ על כפתור ההדלקה, החלפתי כבל, החלפתי שקע ושום דבר לא עובד... אפילו ניסיתי להוציא ולהכניס את כרטיסי הראם אם זה קשור בדקתי את הסוויץ' שיהיה מכוון על 230V והסוויץ השחור של ההדלקה דלוק... שום דבר לא עובד... מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך מחשב שלי פתאום נהיה שחור אבל עדיין רואים משהו ניסיתי לעשות auto adjust וגם ניסיתי להעלות את הבהירות אבל עדיין לא הסתדר! מה לעשות? לקחת למעבדת אלקטרוניקה? אני עכשיו מחובר למסך טלויזיה. ואני משתמש בVGA למסך מחשב אם זה קשור. המסך נשרף?
-
- 5 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
יש לי לוח gigabyte p35-ds3 מארז Antec P150 עם PSU 430W שבא איתו עובד עם winxp 32bit. באמצע משחק fallout 3 סוער המשחק קפא (קורה לפעמים) ואחרי אתחול כל הטקסט בזמן העליה משובש, בקושי אפשר להבין מה מודפס על המסך. ולא רק בזמן העליה גם כשהwindows עלה הופיעו קווים אנכיים על כל המסך - רזולוציה גבוהה = יותר קווים. ניסיתי לעדכן את הBIOS ואת הDRIVER של הכרטיס מסך ללא הועיל. כשאני מסתכל על ה device manager אני מקבל This device cannot start. (Code 10). אפשר עדיין לעבוד עם המחשב כולל צפיה בסרטים וyou tube רק הוא מהבהב בזמן גלילה והגדלה הקטנה של חלונות. אני אשמח אם מישהו יתן רעיון איך לסדר או אם אתם חושבים שהכרטיס דפוק. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח שזו תקלה לכן עזרתכם, אני בעל שני כוננים של SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM כאשר אני ניגש לכונן השני ב WIN7 לוקח לו בערך שניה להתוערר ורק לאחר מכן הוא מראה את תוכן הכונן, אם מצב זה תקין ? מפרט מלא: • מסך DELL ULTRASHARP 24" U2410 • מעבד INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 - BOX • לוח אם GIGABYTE GA-X58A-UD3R REV2.0 1 • זיכרון KINGSTON HYPER-X 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600MHz CL7 • כרטיס מסך GAINWARD GTX580 1536MB GDDR5 - RETAIL • מארז ANTEC P183 w/o PSU • עכבר LOGITECH MX518 Optical Gaming Mouse • רמקולים ואוזניות CREATIVE 2.1 GIGAWORKS T3 • מערכות הפעלה WINDOWS 7 PRO - 64 BIT - ENG - OEM • ספק כוח ANTEC TRUE POWER QUATTRO 850W …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? יש לי מעבד CORE I7 עם 5 ג'יגה זכרון (3 של ג'יגה + 1 של 2 ג'יגה) מאיזו שהיא סיבה המחשב עובד לי ממש לאט יחסית לעוצמה שהוא אמור לספק בהתחלה היה לי רק 3 גי'גה והמחשב רץ על XP וחשבתי שאולי שם הבעיה מאז שידרגתי לWIN 7 והוספת 2 ג'יגה אבל עדיין עובד לאט לוקח לו כמעט 10 דקות להטען לגמרי כשאני מדליק אותו מעבר לכך, אני לא מצליח להגדיר את הזכרון למהירות של 1333 כמו שאמור להיות כל פעם שהיה מוגדר למהירות הזו, ברגע שיש איזה קראש והמחשב עושה ריסטרט אני מקבל הודעה של "נו נו נו, למה עשית אוברקלוקינג?" והמהירות יורדת ל1066. גם יש פעמים שאני עובד על תוכנות גרפיות או עריכת וידאו ופתאום מקבל מסך כחול של MEMORY DUMPING או משהו כזה ואז המחשב לא מצליח לעלות שוב (עושה ריסטרטים), רק …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך nvidia 6600GT והמאוורר שלו התחיל להרעיש לפני כחודש. ניסיתי לבדוק אם הכרטיס יוכל לתפקד ללא המאוורר, אך ראיתי שהוא מגיע ל-80 מעלות, אז כיביתי את המחשב, והשארתי את המאוורר מנותק מהכרטיס. יצאתי מהבית וכשחזרתי ראיתי שהמחשב עובד, אבל אין תצוגה במסך. התברר לי שאחי בינתיים הדליק את המחשב (שנמצא אצלי בחדר) ואמר שמיד כשהוא הדליק אותו, לא הייתה תצוגה על המסך. אני מניח שכרטיס המסך נשרף בזמן הזה. קניתי כרטיס מסך חדש ATI Shapphire 5450 (על לוח אם Gigabyte K8NF-9, אני מקווה שזה מתאים אחד לשני). חיברתי את הכרטיס למחשב, אך עדיין אין שום תצוגה על המסך. לקחתי את המסך למחשב השני בבית (שעובד) - והוא לא עבד שם. לקחתי את המסך התקין מהמחשב השני למחשב שלי בחדר- גם לא עבד. מה שזה א…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, חבר שלי קנה מחשב נייד ACER לפני חודש בדיוק הוא טוען שניסה להוריד קובץ במחשב וקיבל מסך כחול. הוא הביא אלי את המחשב, המחשב מגיע לוינדוס ונופל במסך כחול וכל פעם השגיאה משתנת. ניסיתי להפעיל אותו ב safe mode ללא הצלחה לבסוף הצלחתי להפעיל אותו במצב של command נכנסתי ל msconfig הורדתי את כל התהליכים אבל גם זה לא עזר, העלתי אותו עם hirens boot במיני וינדוס xp גיביתי את החומר שהיה צריך ופירמטתי את המחשב דרך השחזור של ACER מתוך ה hirens boot , לאחר הפירמוט קיבלתי את אותו מסך כחול. לפי כל מה שעשיתי אני מבין שיש פה בעיית חומרה כלשהי האם אני צודק או שניתן לעשות עוד משהו ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
בזמן שאני שם סרט,מוסיקה, כל דבר עם סאונד אז אני שומע סאונד ממוגנט כזה וקופץ.... שמתי לב שכל פעם שהמחשב ''חושב'' זה מקפיץ את הסאונד יש לי כרטיס קול חיצוני ומקצועי והוא לא הבעיה כי בדקתי את זה גם בכרטיס הפנימי.... עידכנתי דרייברים בדקתי חיבורים וכלום לא עוזר.... יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? כי אני כבר משתגע מזה תודה
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-