עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by No-One,

שלום חברים, צריך לשחזר קבצים שנמחקו מסל מחזור. בבקשה המלצה על תוכנה חינמית ויעילה, תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם יש לי שני מסכים אותם אני רוצה לחבר למחשב נייד, יש לי כניסה אחת של hdmi. ניסיתי לחבר את המסך השני באמצעות מתאם ל usb c אבל גיליתי שהוא לא תומך וידאו. איך אני יכול לבדוק אם המחשב נייד תומך בהוספת 2 מסכים שונים כך שסה"כ יהיה 3 מסכים ? לפני שאני מתחיל לקנות תחנת עגינה למשל תודה רבה לעוזרים

3. אנשים טובים. אני צריך עזרה עם אחד המחשבים שלי. פתאם המחשב עולה אבל אחרי login למערכת המסך נשאר כחול בהיר ,העכבר יכול לזוז, אני מסוגל לפתוח taskmanager אבל חוצמזה כלום. אין כלום על המסך, לא תפריט,לא התחל,לא דסקטופ לא כלום ולאחר זמן קצר אני שומע את צליל הכניסה למערכת של windows. שמתי לב ב - taskmanager ש Explorer.exe אינו עובד אז נסיתי להפעילו דרך ה - Taskmanager אבל לא קרה כלום. לא הודעת שגיאה ולא כלום והמצב נשאר כקדמותו וה-GUI של ה - WIN אינו עולה. אני פשוט יושב מול מסך ריק אבל המחשב אינו תקוע. מדובר על WIN XP PRO SP2. למשהו יש רעיון? מה אני יכול לעשות? האם התקנה דורסת? לא רוצה לאבד את - WIN והדברים המותקנים יש אפשרות לשחזר? אולי לשחזר Registry. אשמח אם תעזרו לי פה. זה ד…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by kaputcom,

ישתמשתי בתוכנה sfn ו עסיתי disable ל cd ו ATA ו כשה עסיתי על ה ATA ניתקה לי המחשב אסיתי ריסטרת ונעלם לי הקול עזרה בבקשה :'( עים אני יעשה פורמת יעזור ?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Garbil,

שלום, לפני בערך שבוע המחשב שבחתימה שלי נהרס. גלשתי באינטרנט ופתאום הוא נתקע, עשיתי ריסט והכל נשמע כרגיל רק שהמסך לא נדלק, הנורה נשארה צהובה. בדקתי עוד מסך ואותו דבר. החלפתי HD ולא עזר, הוצאתי את הסוללה ולא עזר. המחשב עצמו כן נדלק, המאווררים פועלים, הנורות בלוח אם עובדות וה HD משמיע רגע. בכל מקרה, אין לי משוג מה הבעיה, אני חושב נשרף המעבד:< מי שיכול לעזור לי אני אשמח. נ.ב אני עכשיו על סלרון 633 שעבר OC ל 733, תנחמו אותי:< הוא לא היה ב OC.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי מחשב כ5 שנים אצלי, AMD ATHLON 2600+ זה המעבד, עם לוח של ABIT NF7 ספק 350W החולף כבר הרבה פעמים מקפיצות חשמל 3-4 מאז שקניתי את המחשב.. (שאר המפרט לא רלוונטי אני מניח). המעבד פועל על 58-60 מעלות, זה לא תקין ! עם מאוור חזק מאוד אחרי החלפת סיליקון מגעים, לפני ההחלפת הסיליקון והמאוורר הטמפרטורה הייתה גם עוברת את ה60 במעט, בעבר עם מאוור קטנצי'ק צנום ושקט המעבד לא היה עובר את 46-47, שמתי לב שעל הלוח יש כמה קבלים מנופחים, יש מצב הלוח גורם להתחחמות יתרה של המעבד ? או שהמעבד עשה את שלו ? ד"א ניקוי בלחץ אוויר מתבצע כול כמה חודשים, אין טיפת אבק. יש לי מדחס אוויר, וכבר ניקיתי אותו מלא פעמים, אין טיפת אבק !, זה מעבד שלא עבר את 45 מעלות בעבר אף פעם !, הסיליקון הוא לבן, יש לי מליון…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, אתמול כיביתי את המחשב באופן מסודר. אחרי כמה שעות כשניסיתי להדליק את המחשב, המחשב התחיל לעלות ואחרי שהוא הגיע למסך של "restarting windows 2000" פתאום נעלמה התמונה! (המסך החשיך) שמעתי את המחשב ממשיך לעלות אבל התמונה לא הופיעה! כיביתי, הדלקתי, הוצאתי מהחשמל, ניתקתי וחיברתי את הכבלים של המסך מחדש ושום דבר לא עזר. אפילו עשיתי התקנה מחדש של windows 2000. בסוף העלתי את המחשב ב-safe mode - המחשב עלה, עשיתי restart והוא עלה בסדר גמור! היום שוב אותה בעייה - המסך נהיה שחור. אחרי restart הכל עלה (היום לא היה צורך ב-safe mode). המסך שלי הוא של BENQ FP557 והכרטיס מסך של NIVIDIA GFORCE 4 MX 64MB DDR. מה קורה? ואיך מסדרים את זה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by gggilad13,

חבר שלי ביקש ממני לשאול את השאלה הזאת: כאשר הוא מפעיל את המחשב, המקום הצפצוף ה"רגיל" יש צפצופים ארוכים שלא נגמרים והמחשב לא עושה כלום... הצפצופים נשמעים בערך כמו הצליל ששומעים בטלפון כשמחכים שמישהו יענה, צפצוף של שניה, הפסקה ואז עוד צפצוף. מישהו יודע מה זה אומר? מה ניתן לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Hitman_47,

המחשב שלי AMD 1600 XP ולוח Asus A7N266-VM עכשיו ככה הידלקתי את המחשב ויש ציפצופים הוצאתי את הזיכרון והמחשב עדין מצפצף הוצאתי את המעבד שקט!!! היחזרתי את המעבד בלי זיכרון מצפצף כמו סירנה של מישטרה מזה יכול להיות יכול להיות שהלך המעבד..?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by toroker,

יש לי שאלה ! 1) לפני יותר משנה רכשתי כרטיס TV FLYVIDEO2000 . 2)כאשר התקנתי אותו במחשב הישן שלי לאחר התקנה הוא פעל בסדר , אך עשיתי תעות שלא בדקתי העם הוא מתפקד לאחר הפעלה של מחשב מהתחלה כי סמכתי על זה שבאריזה שלו מודפס שהוא פועל החל מP133 . 3)כאשר ניסיתי להשתמש אם כרטיס TV הופתעתי ליראות שהוא לא מתפקד . 4)בהתחלה חשדתי שקרטיס מקולקל ,אך לאחר שבדקתי אותו במחשב PIII וראיתי שהוא מתפקד בסדר ניסיתי באופן עצמי לפתור בעיה . א) גיליתי שאם אני תקין שוב דרייבר של וידאו מאותו תקלית התקנה ,אז הוא מתפקד רק אם אני לא סוגר מחשב . ב) גיליתי שאני לא יכול להקליט קטעים וידאו יותר מ 20MB קיבולת . 5) המחשב הישן שלי מכיל : CPU P133 RAM 32 MB HD IBM 8GB VIDEO CARD RIVA TNT 16MB MONIT…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by pinkmasta,

מזה FIREWIRE ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי שלושה מסכי CRT 17" שאותם אני רוצה להפעיל במקביל. לראדון 9500PRO שלי חיברתי שניים ויש לי עוד כרטיס מסך RAGE II+ PCI שאליו רציתי לחבר את המסך השלישי. הבעיה מתחילה בזה שהWIN רוב הזמן בכלל לא רוצה לעלות כששני הכרטיסים מחוברים. הוא מגיע למסך הטעינה של הWIN, עובר אותו כביכול ואז אני רואה רק מסך שחור ושום דבר לא עוזר חוץ מריסט ידני. קרתה פעם אחת שהצלחתי להפעיל את המחשב נורמלי (לרוב אם אפשר להפעיל אותו זה רק במצב בטוח) אבל לא הצלחתי למצוא דרייברים מתאימים לRAGE PCI וגם לXP. אני ממש לא יודע מה לעשות פה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by pixelsight,

שלום האם אפשר לעשות דיסק של וינדוס 98 שיהיה בוט כלומר שבמקום שאני יכניס דיסקט 1.44 עם התוכנה שמפעילה את ההתקנה שתוכן הדיסקט יהיה בדיסק ויעלה ממנו ולא מהדיסקט

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by amittt,

טוה תשמעו אני רוצה לדעת אחת ולתמיד איך זה צריך להיות מחובר במחשב........ טוב אז תראו יש לי שתי כבלים IDE עכשיו יש לי סידירום צורב ושתי הארדיסקים עכשיו איך לחבר אותם אם סלב ומאסטאר וכל השטויות ואיך לשים את הג'מפאר תודה לכל מי שעוזר לי תודה תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם קודם כל חג שמח לכל חברי האתר .. וחופש נעים .. עכשיו לבעיה התגעגעתי לפיפא 2002 ומי פיפא 2002 קנייתי כבר מחשב והמחשב שלי עובר את ה 2.0 מגהרץ ... בקיצור המשחק פיפא 2002 כמובן לא עובד ! ולמה הוא לא עובד כי הוא לא תומך במחשבים מעל 2.0 מגהרץ מזה האפליה הזאת ! מאיפה הגעתי למסקנה שהוא לא עובד ?! ....במחשבים מעל 2.0 מגהרץ מפה ! http://www.tgame.co.il/index.asp?mode=faq&id=1398 מזה השטיות האלה לכל הרוחות למה הוא לא יכל לתמוך ?! ... מה הקשר .??!?!?!...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני לתומי הרגשתי המחשב צריך Restart ועשיתי לו כי האינטרנט היה איטי המחשב היה טיפה עמוס. הפעלתי מחשב הוא רשם לי כמה דקות Bios Recobery משהו כזה אני לא ידעתי מזה אז עשיתי Restart שוב. ואז המחשב בכלל לא עלה. כביתי. הפלעתי לא עלה. הצעדים שעשיתי הם: הוצאתי את הסוללה כמה פעמים נתתי לה לנוח - לא עזר כמובן נתקתי את המחשב מהחוטים וגם את התקעים מהחשמל. הוצאתי פעמים את הג'מפר ( CLR_PWD ) - לא עזר. הלוח אם הוא : Gigabyte-8S655FX מה אפשר לעשות כדי לסדר תבעיה? בבקשה אנשים עזרה זה דחוף! יכול להיות הלך הלוח-אם? מה מו למה מחשב חדש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הכנסתי לתוך המחשב הארד דעסק מלא בחומר, ההארד דיסק מפורמט ב-NTFS, הלכתי למנהל ההתקנים ועשיתי על ההארד דיסק שהוא זיהה קליק ימני ו-new volume ואח"כ next next ללא פורמט וזה מה שיש לי כרגע: אני מאוד מקווה שכל החומר לא הלך לי. מישהו יודע איך אני יוצא מזה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אוקי, ניסיתי לחבר בין הטלוויזיה למחשב דרך כבל HDMI, ניסיתי אפילו כבל אחר. ניסיתי הכל שום דבר לא עבד. עד שמצאתי אצלי מתאם בין hdmi ל DVI. ורק אז זה עבד. שזה לגמרי מוזר. ובלוח בקרה של נבידיה בחיבור רשום מחבר, HDTV-HDMI וזה מראה כאילו זה מחובר דרך ה HDMI... אז למה לעזאזל ה HDMI עצמו לא עובד, זה מוזר לגמרי. למישהו יש מושג למה זה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Armageddon1,

כאשר מתבצע אתחול ,המחשב לא עולה או שעולה וממש לפני שמעלה את המערכת הפעלה שוב עושה ריסט . זה ממש מוזר הוא כביכול עולה ונעצר פתאום ,לא ממשיך ונשאר ככה עד שאני עושה ריסט ידני ואחרי זה הוא עולה . מה עושים ? מערכת הפעלה WIN7 לוח GIGABYTE UD3A מעבד I5 זיכרון 8 GB 3 דיסקים קשיחים כרטיס מסך HD5850 ספק כוח seasonic 650 bronze מארז ומאווררים של Coolermaster 690 / *ברגע שהמחשב כבר עולה הוא עובד בצורה טובה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. התקנתי hd חדש ועל הדרך עשיתי קצת סדר בחיווט. הדלקתי את המחשב שום כונן מלבד הssd שעליו המערכת לא מזוהה. איך שהוא הגעתי למצב שכל הכוננים מפורמטים, והכונן גיבוי שלי לא מזוהה. יש איזה שהוא מנהל אחסון חדש בווינודס 10 באמת לא הבנתי איך הגעתי למצב שהוא פרמט לי את כל הכוננים, וברגע שחיברתי את הכונן גיבוי הוא מקפיץ הודעה שיש בעיה באחסון. ניסיתי לחבר את הכונן גם במחשב אחר ואותה הבעיה. בלית ברירה פירמטתי אותו והוא חזר לעבוד, ואני כרגע מנסה לשחזר את הקבצים שהיו עליו. חשוב לציין שהוא היה תקין לפני זה. בקיצור כל המידע הלך, מה לעזאזל לא עשיתי בסדר? Sent from my XT1575 using Tapatalk

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. אקספלורר ומדיה פלייר לא עובדים, כנראה וירוס מחק את הקבצים שלהם. כמו כן עדכונים נכשלים מיד בהתחלה. וינדוס 7 הום פרימיום. איך מתקנים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הכתם הופיע לראשונה לפני כשנה בתור פיקסל אחד והתחיל להתפשט באמצע המסך, לאחר מכן הוא פשוט הופיע במקום אחר נמוך יותר, וכרגע נמצא באזור השמאלי התחתון. תחילה חשבתי שזה פיקסלים שרופים, אבל פיקסלים שרופים לא יכולים לזוז.. איך אפשר לתקן את זה? יכול להיות שיש איזה חלקיק בתוך המסך שגורם לזה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Yotamidan25,

איך אני יכול לפתור בעיה זאת ? ניסיתי כל מדריך אפשרי באנטרנט ולא עזר לי

24. Started by amig,

שלום לכולם, יש לי מחשב מדגם HP Probook 430-G1 מזה שלוש שנים. לאחרונה החל המחשב להכבה בפתאומיות (אחרי עשר דקות עבודה, רבע שעה וכו'). לקחתי למעבדה, עשו ניקוי וטענו שאם לא יעזור זה כנראה המאוורר. הניקוי לא עזר. בבדיקה חוזרת הם אמרו שכנראה יש בעיה בלוח אם (ולא במאוורר), מכיוון שהוא כבה בפתאומיות בין אם מעמיסים עליו ובין אם לא. החלטתי לוותר על תיקון לוח אם (עלות עד 700 ש"ח, אחריות 3 חודשים). לפני שאני קונה מחשב חדש אשמח מאוד לדעת האם יש לכם איזו שהיא עצה לתיקון\בדיקה וכו' שניתן לעשות. אני לא יודע האם המידע רלוונטי, אבל רק אוסיף שהמאוורר הנוכחי מרעיש. תודה עמי

25. Started by Php-Styler,

שלום , בטח ראיתם את האשכולות הקודמים שלי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=481671.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=481705.new#new עשיתי OCCT ואחרי 2 דקות הוא יצא לי ממנו לבד והוא הניב את התמונות האלה , מזה אומר : אם לא עובדים התמונות הינה לינקים : http://img502.imageshack.us/i/2010111819h02volt12.png/ http://img152.imageshack.us/i/2010111819h02volt5.png/ http://img841.imageshack.us/i/2010111819h02volt3.png/ http://img191.imageshack.us/i/2010111819h02vcore.png/ http://img641.imageshack.us/i/2010111819h02cpu1.png/ אשמח שתעזרו לי לפענח את התמונות ...תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.