עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Lowdz,

דבר ראשון שלום לכולם. להלן קצת רקע - לפני כשנה קניתי כרטיס מסוג Leadtek 6600GT AGP 128mb, ואני מרוצה ממנו עד אין קץ. כרטיס מצויין פשוט. לפני כ3 חודשים שמתי לב שהמאוורר שלו מרעיש כל הזמן, שלחתי אותו לבדיקה במעבדת החנות שבה רכשתי את הכרטיס והם אמרו שאין שום דבר פגום בכרטיס או במאוורר ... מאז, כל פעם שהייתי מדליק את המחשב, בפרק הזמן שבין ההדלקה עצמה עד שהווינדוס עלה הכרטיס עשה רעשים, ברגע שהווינדוס עלה הכרטיס הפסיק. לפני כמה ימים שמתי לב להתחממות ניכרת של הכרטיס, 80 מעלות בidle וכל מני artifacts במאמץ, הספיקו לי 10 שניות להבין שמשהו פגום עם המאוורר. הלכתי ורכשתי מאוורר של PrimeCooler וחיברתי לכרטיס, הטמפרטורות ירדו בצורה ניכרת ל30 בidle ולא עובר את ה60 במאמץ ... אבל יש ב…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by amit_amit,

אני לא יודע עד כמה זה קשור לפורום הזה אבל מי שקנה מחשב חדש של קיאספי קיבל מדבקה שאומרת שאם מורידים אותה אז אין אחריות עכשיו המדבקה נמצאת במקום ככה שאם פותחים את נמארז אז היא נקרעת... אני רוצה לפתוח את המארז ולא יודע מה יהיה עם האחריות...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אז אסביר בגלל שהמארז היה קטן היו צריכים להחליף לי אותו. התקינו לי הכל במארז החדש אבל כאשר אני בחלונות 10 אני רואה רק את C (SSD) ולא רואה את הכונן הקשיח. האם זאת הגדרת תוכנה או אולי משהו שכנראה לא חובר טוב בחומרה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by frhan,

א מדפיסה עברית במצב דוס ההדפסה בגיפריש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by lazarpk2,

אז ככה שלום כולם. אני קניתי לא לפני הרבה זמן GTX 770 4GB של GIGABYTE והוא עושה לי בעיות אם הFPS לדוגמא אני משחק משחק מסויים אחרי שעה שעתיים זה מוריד את ה FPS בחצי... ואני משחק במשחקים לא מקוריים כמו פארקריי4 אססאסין קריד האחרון אבל יש לי גם משחקי אונליין של FREE2PLAY כמו APB,LOL וגם שם זה מוריד את ה FPS בחצי ואפילו יותר המפרט שלי : core i5 4690 3.5-3.9 G.skill crucial 16 gb 1600mhz 1.5tb western digital 750 watts seasonic silver ופשוט אני משחק והכרטיס מסך מחליט להוריד את ה FPS בחצי ואפילו במשחקי אונלין יותר מוריד וה3DMARK מראה שהכל טוב. אבל אני לא רואה שזה ככה. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, יש לי בעיה במחשב בתקופה האחרונה, בעת עליית ווינדוס 7 המחשב נכנס בדוס לCHKDSK בגלל איזושהי בעיה, מסיים את הבדיקה ומעלה את ווינדוס. עשה את זה בעבר בצירוף מסכים כחולים, פירמטתי עכשיו והתקנתי מחדש, עדיין עושה זאת... הדיסק - תקין זכרון - תקין מעבד AMD X3 4500 זכרון 4GB לוח אם asus m2a-vm hdmi וינדוס 7 64BIT אודה לעזרתכם! מצורף קובץ הלוג של הchkdsk האחרון: Checking file system on C: The type of the file system is NTFS. One of your disks needs to be checked for consistency. You may cancel the disk check, but it is strongly recommended that you continue. Windows will now check the disk. CHKDSK is verifying files (stage 1 of 3)... 145664 file reco…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by newz,

אוף אוף אוף ועוד הפעם אוף אני כבר ממש לא יכול עוד עם המחשב (פירוט בצד ימין). עד לא מזמן המחשב שלי עבד טוב יחסית (וגם היה יותר קר בחוץ) ולא היו בעיות מיוחדות והוא די רץ. לפני בערך שבועים קרה משהו למחשב שלי שלא הצלחתי לפתוח קבצים גדולים ומדי פעם הוא היה כותב לי CRC ERROR בפתיחת קבצים על אף שאם הייתי מנסה עוד פעם לפתוח אותו או אחרי מספר פעמים זה לא היה רושם שום דבר והקובץ עבד כמו שצריך ומסיבה לא כל כך מובנת החלטתי לפרמט את ההרדיסק כי חשבתי שאולי יש לו בעיה בפירמוט או משהו. באתי להקליט את ה XP ופתאום הוא עשה לי מאה אלף בעיות ואמר שהקובץ זה או אחר לא הועתק טוב אל ההרדיסק, בקיצר לחצתי ENTER בשביל RETRY ולאחר שלחצתי או אחרי שהחזקתי את ה ENTER הרבה זמן ההודעה נעלמה ואף כשניסיתי…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם! שמתי לב, כשאני מחבר משהו לbluetooth (במקרה שלי זה שלט למחשב), האינטרנט יורד בצורה דרסטית (מ50MB ל-1.5). אני גולש דרך WIFI. למה זה קורה? ואיך אפשר להתגבר על זה? נ.ב בחיפוש קטן באינטרנט שמתי לב שדיברו על זה שאולי הם משדרים על אות תדר. איך מתגברים עלזה? תודה!

9. Started by LeftRight,

כשאני מבצע הפעלה מחדש או הדלקה לצורך העניין, לוקח המון זמן עד שהמחשב מגיע למסך הlogin של הוינדוס. הboot נהיה איטי יותר אחרי התקנת SSD חדש. האם למישהו הייתה בעיה דומה? GA-880GM-u2h זה הלוח אם

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shalabi,

שלום, הזמנתי לפני כחודש זכרונות מסוג sumsung 2x512 registerd בשביל המערכת הדואלית שברשותי. אחרי שהגיעו הזכרונות לא היה כתוב עליהם שהם מסוג REGISTERD היה רק PC2100 . וכשהתקנתי אותם המערכת התחילה לצפצף כאילו לא מותקנים זכרונות,ואחרי כמה נסיונות המערכת אכן פעלה אבל ב ASUS PROB הראה שאלה לא זכרונות ECC . שלחתי אותם לחנות שקניתי מהם את הזכרונות בשביל שיחליפו אותם ,ואחרי שבועיים בהמתנה קיבלתי זכרונות מסוג GET ,וכשהתקנתי אותם המערכת התחילה לצפצף שוב . השאלה האם למישהו יש מידע לגבי זכרונות אלו ואיך אפשר לבדוק אותם דרך פורום זה ולדעת את האמת. אגב גם אלה דרך ASUS PROB הראו שהם לא ECC/ תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by kinggil,

TNX

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by MetalB,

בעבר הכונן המשני שלי היה כונן D והצורב היה כונן F עכשיו משום מה הם החליטו להתחלף ועכשיו כונן D זה הצורב... אני לא אגש לכל הפרטים מה עשיתי שזה קרה כי אני בעצמי לא יודע ??? בכל מקרה איך ניתן להפוך אותם בחזרה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by sagigi21,

היי. לאחרונה החלה בעיה במחשב של דוד שלי ולכן אל תתיחסו למפרט הנוכחי של המחשב שלי. הבעיה היא בבקר ה-USB של המחשב שבכל מה שאני עושה פשוט לא עובד. העכבר והמקלדת כן עובדים אבל כל השאר פשוט לא עובד טוב,במיוחד הארד דיסק חיצוני שאני מחבר והוא לא מזהה. ניסיתי הכל,למחוק ולהתקין מחדש דרך מנהל ההתקנים, ולמרות זאת הוא טוען שההתקן לא עובד כראוי... השתמשתי אפילו בתוסף של מיקרוסופט FIX IT...,הוא מזהה את הבעיה, מנסה להתקין מחדש את ההתקן ועדיין זה לא מצליח. אודה מאוד לכולם על העזרה מראש. שגיא.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. במחשב של אחי יש משחק יריות בפייסבוק שעובד אצלו די לאט ועם תקיעות.. למה זה ככה? הם משחקים דרשניים? כי הוא כל הזמן משחק במחשב שלי במשחק הזה ואצלי זה עובד בסדר.. מה אפשר לעשות? מפרט של הנייד (של אחי): INTEL CORE T5870 1GB RAM כרטיס מסך מובנה של אינטל. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם אני מחפש איך קוראים לכרטיס pci שבודק תקלות חומרה כמו שיש במעבדות מחשבים...תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by orendia,

שלום לכולם, לאחר התקנת מערכת הפעלה Win Xp Sp3 המחשב לא מזהה התקן USB,לאחר בדיקה במנהל ההתקנים,לא נראה זכר להתקן USB במחשב ניסיתי להתקין את הדרייבר מהדיסק ועדיין לא מזהה כלום,ז"א זה לא שאני רואה איזה סימן שאלה או קריאה על ההתקן אני אפילו לא רואה שקיים דבר כזה.. מישהו יודע איך אני יכול להפעיל את ההתקן?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, הייתה לי היום תקלה מצערת במחשב שבה נשרף הספק ולוח האם שלי בפיצוץ חשמלי. אני מתכוון לקנות מחשב חדש אבל חושש לחבר את הדיסק הקשיח שהיה מחובר בזמן התקלה למחשב החדש. האם יכול להיות שהדיסק הקשיח אחראי לתקלה ויגרום לה שוב במחשב החדש? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by B0necrack3R,

ישלנו שני מחשבים בבית.. אחת מהם התכלכל ולא פעיל כרגע.. היה עליו לוח של GIGABYTE וכרטיס מסך MATROX G400 במחשבהשני יש לוח IWILL עם VOODO 3 שהכל פועל מעולה! עכשיו לקחתי את הכרטיס הישן והכנסתי אותו בלוחהשני.. ומשום מה המחשב לא מזהה אותו (הכנסתי היטב!) ועושה ציפצופים כשהוא עולה ולא מראה תמונה! כך גם אצל חבר שלי שניסיתי את הכרטיס אצלו.. למרות זה כשהחזרתי אות הVOODO למקום הכל עבד@! עכשיו אני הזמנתי כרטיס מסך חדש מחול ואני דואג שגם הוא לא יפעל על הלוח השני.. אולי מישהו יודע מה הבעיה<?< (הכרטיס מסך בסדר גמור! גם כאשר המחשב שלי היה תקין נסיתי להעביר את הכרטיסל למחשבשלו וזה לא עבד וכשהחזרתי אותו למקום הכל עבד מצויין!@) :-[ :-[ :-[ HELP!!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. שלום רכשתי את ה INTEL NUC D54250WYKH שמתי לב שיש לו IR רציתי לדעת עם איזה שלט אני יכול להשתמש בו או בכלל למה השימוש שלו ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. שלום. אני מחפש דריוור למצלמת אינטרנט ישנה שלא רשום עליה כלום. תמונה של המצלמה: http://img9.imageshack.us/img9/8403/19062010068.jpg על הצ'יפ היחיד שנמצאה בתוכה רשום : Z-Star ZS0211-LF SS0100A 2560125 יותר מזה אין לי פרטים עליה וכל חיפוש שערכתי בגוגל לא הניב תוצאות. אני משתמש ב WIN7 אבל דריוור לכל מערכת הפעלה יהיה טוב יותר ממה שיש לי כרגע (שזה כלום). תודה מראש לעונים. עריכה: מצאתי דריוור מתאים http://www.megaupload.com/?d=ZB9UFLNL קוד: rusdale והערה קטנה, אני מצאתי את זה איפשהו שם במקום לא מוכר אז אני ממליץ לבצע סריקה לוודא שהקובץ מכיל אך ורק את הדריוורים כי אני לא יכול לערוב לאמינות. אני לא קיבלתי התראות על וירוסים או רוגלות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by devek,

יש לי בעייה עם המודם אני כמעט בטוח! אני גולש לי בכיף והאינטרנט נתקע לי ואז אני חייב לעשות ריסט למחשב כי אי אפשר להתחבר שוב... כשאני מוריד מכל מיני תוכנות שיטוף למינהם אז זה נתקע יותר מהר.. התקשרתי לחברת אינטרנט שלי (WOW) והם אמרו לי שיש עומס על האינטרנט ולכן זה תוקע לי את האינטרנט! אבל אני יודע זה לא! כי לפני בערך חודש אני הייתי בכיף מוריד כל הלילה ואפילו יומיים ברציפות ולא היה קורה שום דבר! הייתי ממשיך לגלוש בכיף! אז בגלל שמהחברת אינטרנט שלי אני לא מקבל עזרה חשבתי לשאול אותכם מה לדעתכם יכולה להיות הבעייה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by DaniDin,

יש לי לוח אם ASUS COMMANDO כשאני מדליק את המחשב הוא מודיע לי שהוא לא מזהה את המקלדת ורושם תלחץ F1 יש לי לוג'יטק (G15 USB) אחרי 2-3 איתחולים קרים רק אז הוא מזהה אותה. כבר עידכנתי ביוס לגרסה האחרונה. הגדרתי בביוס איזה מקלדת USB הגדרתי את הכל שם שיזהה USB. החלפתי מקלדת G15 חדשה וגם לא עוזר. החלפתי מקומות ב-USB חשבתי אולי יש תקלה גם שם לא מזהה. מקלדת USB רגילה או PS2 אין בעיה זה עולה רגיל. דרך אגב העכבר שלי HABU USB כשאני מעלה BOOT DISK כמו HIRENS הוא מודיע לי שהעלאת דרייבר העכבר נכשלה, הוא לא מזהה את העכבר. מה עוד עלי לעשות או לבדוק לפני שאני מחליף לוח אם, האם מישהו נתקל בתקלה כזאת?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק ורושם משתמש אחר ומבקש שם משתמש סיסמה ורושם שזה שגוי אפילו שזה השם והסיסמה הנכונים ואני לא יכול להשתמש במחשב מישהו יכול לעזור לי עם זה? בתודה מראש איידל

24. Started by אליה אלבז,

אני מנסה להפעיל את ההתקנה של הנט סטיק וזה מציג לי הודעה : האם ברצונך לאפשר לאפליקציה זו לבצע שינויים במחשב שלך אני לוחץ כן וזה לא עושה כלום

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. האם ניתן (והאם יש צורך) לחבר מערכת רמקולים כדוגמת FX6021 2.1 לאל פסק, בשביל להגן מפני זנק למערכת בזמן הפסקת חשמל? אם כן, כמה כוח המערכת תצרוך מהאל פסק, בהנחה שאני מכבה את המערכת רמקולים מיד אחרי הפסקת חשמל, ומשאיר רק את המחשב והמסך מחוברים לאל פסק ומכבה גם אותם אחרי כמה דקות? אם אפשר לעשות את זה פשוט, על ספק עם כמה VA תמליצו רק בשביל המערכת רמקולים הזו - לא בשביל שהיא תעבוד בזמן הפסקת חשמל, אלא רק בשביל שלא ייגרם לה נזק? (אני פשוט אוסיף את הכמות לכמות המומלצת למחשב ומסך שלי ואקנה אל פסק חזק מספיק בשביל כל זה) תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים