תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום ! הכל התחיל מהרבה מסכים כחולים בערך 6-8 ביום (היתי מקבל אותם 2-1 ביום) ואז משום מה הפסיק לעבוד הכרטיס מסך. למזלי יש לי כרטיס מסך מובנה, אז כרגע אני משתמש בו. כמה דברים: - קיים אצלי סלוט אחד של PCI-E בלוח אם - יש לי שני כרטיס מסך שעובדים למייטב ידיעתי ואת שנייהם ניסיתי 1)8800GT זה שהיה מחובר כל הזמן, זקוק למתח מהספק 2)8600GT קירור פאסיבי, לא זקוק מתח מהספק - כאשר חיברתי את ה 8600GT ו גם את 8800GT שנייהם לא הציגו לי חוזי על גבי המסך, לא היה לי אפשרות אפילו להציג את הביוס. - אם מחובר כרטיס מסך לסלוט, המובנה לא עובד (מקודם הוא כן עבד במקביל עם כרטיס לא מובנה) - הסלוט מקבל מתח, הקירור של 8800GT מסתובב כרגע לא נתקלתי בשום מסך כחול, מקווה שזה ימשיך ככה אגב המ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי קניתי משחק מחשב בחו"ל וכשאני מנסה להתקין הוא רושם לי שמשחק זה לא יכול לפעול באיזור שלי. הבנתי שיש תוכנות שמאפשרות לעקוף את זה מישהו יכול להדריך ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רכשתי את ה INTEL NUC D54250WYKH שמתי לב שיש לו IR רציתי לדעת עם איזה שלט אני יכול להשתמש בו או בכלל למה השימוש שלו ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היום שבאתי לצרוב משהו זה אמר לי שזה צריך מקום לקבצי טמפ לגבות את הטראק ואין לי מספיק מקום בתקיית טמפ. וזה לא נותן לצרוב. מה זה אומר ? איך מוחקים קבצי טמפ ואיך יודעים אילו קבצים חשובים ואילו ניתן למחוק ? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, השיגעון התחיל לפני כחצי שעה. העכבר שלי קפא על המסך. בהתחלה חשבתי שכל המחשב נתקע אבל הכל המשיך לעבוד כולל המקלדת (גם היא וגם העכבר משדרות למקלט אלחוטי שמתחבר לכניסת יו-אס-בי) אז עשיתי ריסט למחשב. המחשב עלה והעכבר עדיין היה תקוע וכל השאר עבד. ניסיתי להחליף כניסת USB אבל זה לא עזר. הוצאתי את הסוללות מהעכבר לכמה שניות, החזרתי אותן ועשיתי איפוס בין המקלט לעכבר (יש כפתור כזה על שניהם) - העכבר עובד... ושוב נתקע אחרי 5 דקות. עשיתי את התהליך שוב ושוב העכבר חזר לחיים רק בשביל להתקע אחרי כמה דקות שוב. מה לעשות? אף פעם לא נתקלתי בבעיה כזו... תודה רבה! ~עדכון!~ מצאתי מה גורם לו להתקע - ברגע שאני מגלגל את הגלגלת (הכפתור האמצעי) העכבר נתקע... מה עושים במצב כזה? ~עדכון2~ זאת לא הגל…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הכבלי מידע שמתחברים מהלוח אם לצורב , הארד דיסק וכונן הדיסקים לדוגמא נראים ככה כמו שאתם יודעים : |------------------------------------|-------------| (1) (2) ( מקווה שהבנתם את הציור ... ה- | = החלקים השחורים שמחברים לכוננים ) איזה מבין השניים הוא ה Master ואיזה ה Slave ? ועוד שאלה - זה משנה אם אני מחבר את הצורב לדוגמא ל Master ואת הכונן דיסקים ל Slave או שחייב להיות סדר מסוים ? ואם למשל אני משנה את הסדר הזה אני צריך לשנות דברים בביוס או בווינדוס ? האם הארד דיסק חייב להיות Master או שאפשר לחבר אותו כ Slave ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS COMMANDO כשאני מדליק את המחשב הוא מודיע לי שהוא לא מזהה את המקלדת ורושם תלחץ F1 יש לי לוג'יטק (G15 USB) אחרי 2-3 איתחולים קרים רק אז הוא מזהה אותה. כבר עידכנתי ביוס לגרסה האחרונה. הגדרתי בביוס איזה מקלדת USB הגדרתי את הכל שם שיזהה USB. החלפתי מקלדת G15 חדשה וגם לא עוזר. החלפתי מקומות ב-USB חשבתי אולי יש תקלה גם שם לא מזהה. מקלדת USB רגילה או PS2 אין בעיה זה עולה רגיל. דרך אגב העכבר שלי HABU USB כשאני מעלה BOOT DISK כמו HIRENS הוא מודיע לי שהעלאת דרייבר העכבר נכשלה, הוא לא מזהה את העכבר. מה עוד עלי לעשות או לבדוק לפני שאני מחליף לוח אם, האם מישהו נתקל בתקלה כזאת?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סטרימר מסוג Original S82 Amlogic S802 Android4.4 Quad Core 2.0GHz Mali450 GPU 2G/16G Bluetooth4.0 XBMC WIFI 2.4G/5G Miracast DLNA Mini PC , לאחרונה נתקע ולא מנגן סרטוני יוטיוב. פתרון זמני של ניתוק וחיבור הוא זמני בלבד עד שהתקלה חוזרת . מישהו יודע דרך לעדכן תוכנה או פתרון של הורדת אנדרואיד גרסה אחרת ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי את הטלפון שלי למחשב הנייד, הטלפון נטען אבל המחשב לא קלט אותו
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי הודעת שגיאה שחוזרת על עצמה בהפעלת כמה תוכנות + כמה משחקים. וגם לא מאפשרת לי למחוק/להיכנס אל התוכנות ואו המשחקים שהופיע לגבם ההודעה. יש פתרון לזה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שהד. הקשיח בנייד שלי קרס נאלצתי להתקין על החדש וינדוס 7 32 ביט הכל טוב ויפה אך לא מצליח לבצע עידכונים אוטומטיים בדקתי ברשימת הסרויסים אך הסרויס עובד.צירפתי תמונה עם ההודעה אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף את הכרטיס רשת בלפטופ כי הקליטה בו לא טובה, ראיתי שיש לא מעט שעשו זאת לפני בדגם הזה אבל לא מצאתי פוסטים מהשנה האחרונה שממליצים על כרטיס חדש שתואם למחשב. אני חושב להזמין את הכרטיס הזה: Intel Wireless-AC 9260NGW איך אני מוודא שהוא מתאים (גודל פיזי ובדרייברים)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב חדש ויש לי בעיה קודם כל זה המפרט ntel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray Gigabyte GA-Z68AP-D3 LANCOOL K-63B Seasonic SS-750AT 750W Active PFC Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333X4 Seagate 2TB Sata 3 32MB Barracuda LP 5900RPM Corsair 120G SandForce 1200 Forse series Sata3 Sparkle GTX580 1536MB GDDR5 HDMI RETAIL - Calibre Overclocked המחשב הגיע עם WIN 7 64 BIT מקורי כשפתחתי את המחשב בפעם הראשונה אז זה נכנס לווינדוס ולכל המסך היו נקודות וקווים לבנים וזה היה על הרוזולוציה הכי נמוכה ומשום מה לא הצלחתי לשנות אותה זה נשאר 600X800 אז חשבתי להוריד דרייברים לכרטיס מסך וכשעשיתי את זה עשיתי ריסטרט ועכשיו המערכת בכלל לא עולה עדיין היו את אות…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היו לי 3 HD 40 GB שהיה מחולק ל C ו D 60 GB שהיה מחיצה אחד E ו עוד 40 GB שהיה מחיצה F כולם היו 7200, ואף אחד לא 8 קאש. הציעו לי להחליף את E ו F כלומר 100 GB תמורת 120 עם תוספת תשלום של 220 ש"ח וכך עשיתי. התקנתי את הHD החדש ללא בעיות, ואז התחלתי להעתיק מ E ו F לתוך ההרד דיסק החדש - H. אחרי שההעתקה הסתיימה ניתקתי את שתי ההרד דיסקים (E ו F) וחיברתי רק את ההרד דיסק של ה 40 GB (את C ו D) +ההרד דיסק של ה 120 GB - H. כלומר עכשיו יש לי שתי הרד דיסקים, עם קיבולת של 160 GB, אבל!! לפתא באמצע עבודת WINDOWS, אני רוצה להיכנס להרד דיסק E והוא אומר לי שגיעה של DRIVE IS NOT FORMATED DO YOU WANT TO FORMAT NOW?... אני נכנס ל MANAGEMENT TOOLS ואני רואה שההרד דיסק מתנהג כאילו הוא חדש ורק ע…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מסתבר שבמחשב שלי יש 1.5 זכרון RAM מסוג DDR2. בדקתי באתר של אינטל, יצרנית לוח האם, ואם אני מבין נכון אז יש 2 כניסות זכרון, במהירות של 667 MHZ מקסימום. http://www.intel.com/content/www/us/en/support/boards-and-kits/desktop-boards/000006823.html צירפתי את פירוט לוח האם והזכרון הקיים, והשאלה שלי היא איזה כרטיס זכרון אני צריך לקנות כדי להגדיל את סך הזכרון לפחות ל 3 GB? משהו מאלה אני מניח? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-memory&db5332054=5333667&db27455=27967&db27457=156748&noidx=1 תודה רבה לעונים. בני.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד המחשב הוא: Mainboard : Asus M5A78L-M LX Chipset : AMD 780 Processor : AMD Athlon II X4 645 @ 3100MHz Physical Memory : 4096MB (1 x 4096 DDR3-SDRAM ) Video Card : AMD Radeon HD 6570 Hard Disk : OCZ-VERTEX2 ATA Device (80GB) Hard Disk : SAMSUNG HD502HJ ATA Device (500GB) DVD-Rom Drive : Toshiba-Samsung CDDVDW SH-222AB Monitor Type : Dell Computer DELL U2311H - 23 inches Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter Operating System : Windows 7 Home Premium Home Edition Media Center 6.01.7601 Service Pack 1 (64-bit) DirectX : Version 11.00 המחשב לפעמים קורס קצת אחרי שהוא טוען את הווינדוס ולפעמים ואם הוא עלה בסדר אז הוא לא ק…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם הוספתי למחשב שלי שבצד שמאל עוד 512 ראם, לפני זה היה לו סטיק אחד שלadata של 512 עכשיו הוספתי עוד אחד של 512 של vdata המוזר הוא שהמחשב עובד עם 2 הסטיקים אבל הוא מזהה רק 512 ? הנה במחשב שלי רואים שהוא מזהה רק 512 http://img245.imageshack.us/img245/6897/29ch1.jpg גם באברסט הוא מזהה רק 512 אבל ב spd הוא מזהה 2 סטיקים עם cas lantcy שונה האחד 3 והשני 2.5 http://img248.imageshack.us/img248/9316/17vb.jpg מה עושים ? תודה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם האם יצא למישהו להתנסות עם NUC7i7BNH החדש וחווה גם רעש מהמאוורר ? מחשב דנדש אבל רועש לעומת הסדרה הקודמת שהיתה מוצלחת ושקטה.. גם לאחר ששיניתי את ההגדרות למצב שקט בביוס (כמוכן לאחר עדכון לגרסה 46), ראיתי בפורום שאני לא חריג בנושא הזה, אשמח גם לרעיון להחליף אולי את המאוורר לדגם שקט מאד שיתאים למוצר.. ברור לי שמדובר במוצר מאד חדש בקנה מידה עולמי, סביר להניח שיהיו עוד עדכוני ביוס אבל ככה להשיק נשמע קצת מווזר... בברכה, VAM
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך radeon HD6950. הוא לא עשה שום בעיה עד לאחרונה. בימים האחרונים שמתי לב להאטה מטורפת במשחקים; המחשב בקושי הריץ את FARCRY 3 על LOW (אפילו שבעבר הוא הריץ את CRYSIS 2 בקלות, וזה אותו המנוע), ואחרי חצי שעת משחק הוא קרס. אח"כ הבעייה נהייתה גרועה יותר, עכשיו אפילו סרטים באיכות 720P גורמים למחשב לקרוס אחרי כמה דקות. פתחתי את הMSI AFTERBURNER וראיתי שהכרטיס על 80 מעלות (צלזיוס) קבוע במצב IDLE, ותוך 5 דקות משחק הוא מגיע ל100 מעלות צלזיוס. אז התקנתי מחדש את כל הדרייברים, שמתי את המאוורר על 100% באופן ידני, פתחתי את המחשב וניקיתי עם קיו טיפס כל טיפת אבק אפשרית, נתתי לו לרוץ עם המארז פתוח, אפילו הרצתי CC Cleaner (על הרג'יסטרי... למה לא). שום דבר לא עובד. המח…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה לשחק Trine2 ויש לי בעיה של לאג עם העכבר שחזרה על עצמה במשחק אחר שבסוף התייאשתי ממנו בגלל זה. הלאג הזה מתבטא בתנועות מאוחרות של העכבר על המסך. עשיתי חיפוש בפורום הזה ובפורומים בכל מיני מקומות ברשת, הורדתי את ה- Vsync את קצב הרענון ל- 59, רמת הגרפיקה, הפעלתי בתוך חלון (Windowed) ובעצם כל הפתרונות שראיתי הם וריאציות של הדברים הללו, אך ללא הצלחה. החומרה - Win7 32, מעבד intel Q9XXX (מרובע ליבה מגרסא 9 כלשהו) עם 2 G זכרון. כרטיס מסך 9300 Nvidia GS, עכבר לוג'יטק G5 (יש לי 2 מסכים מחוברים לכרטיס אם זה משנה) א. האם מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? ב. מתוך הצעות הפתרון השונות אני מבין שהביעה היא בכרטיס מסך - האם זה נכון ואם כן אולי כדאי לפנות לתמיכה שלהם. אשמח לע…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו מדי פעם אני מקבל מסך כחול עם הפרטים הבאים: "MACHINE_CHECK_EXCEPTION" STOP: 0x0000009C (0x00000000,0x8054D370,0xC42DC000,0x00000136) הבעיה מופיעה בלי התראה מוקדמת המפרט שלי הוא כזה: AMD 2700+ 512MB DDR 300mhz בסטיק אחד ATI READON 9800 Pro 128MB MSI KT4V שזה לוח אם מבוסס על KT400 Hercules fortsimo 7.1 2*80GB WD 8MB LG 4120B יש לי מאוורר אחד במארז חוץ מהמאוורר של הספק וקירור למעבד של ThermelTake לא זוכר את הדגם המדויק אבל הוא עובד בפול כוח עם 5200RPM למישהו יש דרך לעזור לי?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי תמונות ממצלמת קנון SX30 שנדבקו בוירוס וניצלו נהפכו בעזרת תוכנת שחזור קבצים לקבצי CHK אני מחפש תוכנה שיכולה להפוך את הקבצים הללו בחזרה לקבצי JPEG המערכת יודעת לפתוח את הקבצים ולהציגם אך בשביל העלאה לאינטרנט יש צורך בJPEG נב מדובר בבערך 220 תמונת ולכן יש צורך בתוכנה שתוכל להמירם במכה אחת תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב t2-ae1 של asus עם AMD 64 Athlon המחשב הגיע עם 256MB זכרון של Kingstone ועבד בסדר גמור (קצת לאט, אבל בסדר). מהרגע שהוספתי זכרון המחשב התחיל לעשות Reset לבד ולהקפיץ מסכים כחולים. שדרגתי את תוכנת ה BIOS לעדכון הכי חדש שיש וזה לא עזר.. ניסיתי להתקין מחדש את ה Windows XP אבל כשהזכרון השני מחובר אפילו ההתקנה לא עובדת!!! החלפתי בין הזכרונות וכל אחד מהם בנפרד עובד כמו שצריך.. ממש חבל לי לעבוד עם 256MB עלובים ואני ממש אשמח אם למישהו יש רעיון כלשהו למצב תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-