תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
המשחק הוא: championship manager 97/98. המשחק יצא בשנת 97', והוא עובד על ממשק דוסי. (DOS) יש לי WIN 2000 SERVER. P 1.7 כרטיס מסך מפגר בקושי מזוהה של IBM, 32 MB. (6548 ) I שאני מנסה להריץ את המשחק הוא רושם לי כך: No VESA driver found. חיפשתי קצת לגבי הנושא באינטרנט ואפילו הורדתי איזה קובץ VESA מזדיין. אבל זה לא ממש עזר לי. אני מקווה שמישהו מבין על מה אני מדבר ויכול לעזור. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיית חומרה יש לי לוח ג'יגבייט GA-H67MA-UD2H-B3 מעבד I5 2500 זכרון 4GB X 2 ספק כח CROSAIR 520W המחשב מכבה ומדליק א עצמו מחדש כול פעם כ-10 פעמיים ורק אחר כך מפעיל את המחשב חשבתי שזה מהספק החלפתי ספק וזה אותה דבר מכבה ומדליק את עצמו מה יכולה להיות הבעיה? (כשהרכבתי את המחשב לא שמתי גריז בין המעבד למאורר יכול להיות שיש לזה קשר?)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שהדפדפן כל הזמן מראה הודעה כזאת [/img וזה מאט את הדפדפן איך ניתן לסדר את הבעיה שההודעה הזאת לא תקפוץ? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי ניסה לעדכן את הביוס בלוח אם שלו (Abit NF-7) ועכשיו המחשב אפילו לא עושה POST. האם יש עכשיו מה לעשות חוץ מלנסות להשיג צ'יפ חדש? אולי אם יש לי את אותו הלוח אפשר איך שהוא להלות את המחשב שלי לדוס , להחליף את הצ'יפים ולעדכן את שלו? או שהוצאת הצ'יפ מהמחשב שלי תוך כדי שהוא פועל יהרוס אותו? תודה לכל מי שיכול לעזור!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שתי חיבורי USB קידמיים במחשב שלא עובדים, במנהל התקנים הם מזוהים, אבל עם אני יחבר משהו כאילו לא קרה כלום, איך אפשר לסדר את זה? (אולי בביוס? ועם כן אז איך?) תודה מראש, GONZILA.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה במחשב של ההורים שלי שלוקח מלא זמן לעשות ריסטרט, ואז המחשב מצפצף איזה פעמיים-שלוש, מתחיל לעלות, אבל באמצע העליה של windows 7, הוא נתקע, המסך נכבה, ולא קורה כלום (המתנתי 15 דקות). בפעמים אחרות הוא כן מצליח לעלות, אבל לא ברור לי מתי כן ומתי לא, ובכל מקרה התהליך ארוך מאוד (מספר דקות). א. האם יש למישהו רעיון מה לבדוק ומה לנסות? כבר התקנתי מחדש את המערכת הפעלה, גם התהליך הזה היה מאוד איטי ולא עזר. ב. יש מעבדה מומלצת באזור נתניה שיש שם איש מקצוע איכותי? תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מקווה שזה המקום הנכון לשאלה. אנחנו מנסים לחסוך בהוצאה על אינטרנט אלחוטי בבית (השימוש היחיד שלו זה עבור הvod). חשבנו לרכוש מנויי סלולר עם 100gb ולחבר את הvod בדרך כלשהי אליהם. האם זה אפשרי? אם כן אז איך? האם זה כדאי? חשבתי על פתרון לצור מעין גשר - לחבר את הvod למחשב הנייד והנייד יתחבר לwifi של הטלפון - אפשרי? תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם הוספתי למחשב שלי שבצד שמאל עוד 512 ראם, לפני זה היה לו סטיק אחד שלadata של 512 עכשיו הוספתי עוד אחד של 512 של vdata המוזר הוא שהמחשב עובד עם 2 הסטיקים אבל הוא מזהה רק 512 ? הנה במחשב שלי רואים שהוא מזהה רק 512 http://img245.imageshack.us/img245/6897/29ch1.jpg גם באברסט הוא מזהה רק 512 אבל ב spd הוא מזהה 2 סטיקים עם cas lantcy שונה האחד 3 והשני 2.5 http://img248.imageshack.us/img248/9316/17vb.jpg מה עושים ? תודה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיום הדיסק המקורי מחובר לשקע סאטא1 וכונן סי-די לסאטא2. האם לחבר את הדיסק הנוסף לסאטא3 או עדיף להעביר לשם את הסי די, ואת הדיסק הנוסף לחבר לסאטא2?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה... לפני יומיים שידרגתי את המחשב שמשמש לי בעצם כמכונת איכסון והורדת קבצים של הרשת בבית ל amd xp 2500 מפנטים 2 350 הדבר היחידי שהיתה בעיה איתו זה כרטיס המסך המיושן. הוא agp וזה ati rage 2 נדמה לי אם לא אז 1 . בכל מקרה הוא לא מתאים ל AGP בכל מקרה הוא לא מתאים ל AGP שיש על המת'רבורד שלי nf7 . מכך אני מסיק ששינו מתישהו את המודל קצת. מישו יודע מתי היה השינוי ויכול לביא שתי תמונות שיראו את ההבדל אני אשמח נורא פשוט אני לא מצאתי על זה כלום ...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רב אני מחפש תוכנה טובה שתעזור לי לכתוב עם עם במחשב את התרגילים במתמטיקה ופיזיקה עד עכשיו השתמשתי בONENOTE אבל היא ברמה מאוד נמוכה מחפש תחליף טוב לה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים. קטע הזוי לחלוטין, בכל מסמך שאני רושם בעברית בדפדפן, מופיע קו אדום רציף מתחת כל מילה כאילו יש שם שגיאת כתיב. זה התחיל לפני מספר ימים, מדובר רק על עברית ז"א באנגלית אין בעיה, עוד קטע מוזר זה שאני לא יכול לרדת שורות בENTER (לפחות לא פה, יש פורומים אחרים שזה כן נותן לי) ובעבר הייתי יכול. ניסיתי לאפס את ההגדרות דפדפן לברירת מחדל, זה לא עזר. ניסיתי להוריד SPELLING CHECKER בעברית כי אולי זה לא מזהה שאני רושם בעברית, זה גם לא עזר. מישהו מכיר את הבעיה? מצ"ב צילום מסך. אגב, מדובר רק על מסמכים באינטרנט, OFFICE למשל הכל תקין
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישלנו שני מחשבים בבית.. אחת מהם התכלכל ולא פעיל כרגע.. היה עליו לוח של GIGABYTE וכרטיס מסך MATROX G400 במחשבהשני יש לוח IWILL עם VOODO 3 שהכל פועל מעולה! עכשיו לקחתי את הכרטיס הישן והכנסתי אותו בלוחהשני.. ומשום מה המחשב לא מזהה אותו (הכנסתי היטב!) ועושה ציפצופים כשהוא עולה ולא מראה תמונה! כך גם אצל חבר שלי שניסיתי את הכרטיס אצלו.. למרות זה כשהחזרתי אות הVOODO למקום הכל עבד@! עכשיו אני הזמנתי כרטיס מסך חדש מחול ואני דואג שגם הוא לא יפעל על הלוח השני.. אולי מישהו יודע מה הבעיה<?< (הכרטיס מסך בסדר גמור! גם כאשר המחשב שלי היה תקין נסיתי להעביר את הכרטיסל למחשבשלו וזה לא עבד וכשהחזרתי אותו למקום הכל עבד מצויין!@) :-[ :-[ :-[ HELP!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המאוורר שלי התחיל לעשות רעש של טרקטור ואי אפשר להגיע לציר של המאוורר לשמן. יש מקום בארץ שמוכר או שזה רק הזמנה מחול?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב חדשש ניקנה לפני שבוע AMD 3200 BARTON ABIT NF7 V2 256+512 DDR 400 של לקסיר GF4 MX440 80 GB 8 MB WD המחשב עובד ועולה אבל איך שהוא נכנס לווינדוס אופפפפפ הוא עושה ריסאט לעצמו מחדש אני בטוח שזה בעיה אני לא יודע מזה הוא פשוט מפעיל את עצמו מחדש אבל לפני זה הוא רושם הודעה בכחול על כל המסך זה בטוח הודעת ביוס מהלוח משהו כזה כי זה לא הודעה מהווינדוס אבל אני לא מספיק לקרוא והוא עושה ריסאט לעצמו מזה יכול להיות אנשים??? זה משגע אותי ונמאס לי ללכת לחנות עוד הפעם
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו מדי פעם אני מקבל מסך כחול עם הפרטים הבאים: "MACHINE_CHECK_EXCEPTION" STOP: 0x0000009C (0x00000000,0x8054D370,0xC42DC000,0x00000136) הבעיה מופיעה בלי התראה מוקדמת המפרט שלי הוא כזה: AMD 2700+ 512MB DDR 300mhz בסטיק אחד ATI READON 9800 Pro 128MB MSI KT4V שזה לוח אם מבוסס על KT400 Hercules fortsimo 7.1 2*80GB WD 8MB LG 4120B יש לי מאוורר אחד במארז חוץ מהמאוורר של הספק וקירור למעבד של ThermelTake לא זוכר את הדגם המדויק אבל הוא עובד בפול כוח עם 5200RPM למישהו יש דרך לעזור לי?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי מספר פעמים את קובץ ההתקנה של המשחק (DEMO 37.33MB) מנובה לוגיק אך לאחר ה -UNPACK מופיע חלון דו שיח עם קוד שגיה:"cabinet file corrupt" מפרט המחשב: P3-450 WIN98SE VOODOO BANSHEE DX 8.1 BARACUDA 40 GB APOLO 686 VIA CHIPSET 4IN1 VER 4.35 UP TO 800Mhz SDRAM384 FSB133 ADSL750 USB ROTAL MICROSOFT OPTICAL USB WHEEL MOUSE המשחק עבד בעבר אך נאלצתי למחוק את כונן C ולצרוב קובץ GHO שהכנתי מבעוד מועד יש לי את המשחק המלא והוא עובד תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הכבלי מידע שמתחברים מהלוח אם לצורב , הארד דיסק וכונן הדיסקים לדוגמא נראים ככה כמו שאתם יודעים : |------------------------------------|-------------| (1) (2) ( מקווה שהבנתם את הציור ... ה- | = החלקים השחורים שמחברים לכוננים ) איזה מבין השניים הוא ה Master ואיזה ה Slave ? ועוד שאלה - זה משנה אם אני מחבר את הצורב לדוגמא ל Master ואת הכונן דיסקים ל Slave או שחייב להיות סדר מסוים ? ואם למשל אני משנה את הסדר הזה אני צריך לשנות דברים בביוס או בווינדוס ? האם הארד דיסק חייב להיות Master או שאפשר לחבר אותו כ Slave ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיה במשחקים שמתבטאת (ברוב המכריע של המקרים) בכך שכאשר הדמות שלי פונה התמונה לא זזה בצורה חלקה אלא באופן קטוע . זה לא קורה כשאני הולך אחורה וקדימה וכשאני עומד במקום ומסתכל לצדדים. הבעיה לא קיימת בכל המשחקים ואין קשר לדרישות המשחק כי יש משחקים חדשים שאין את הבעיה ומשחקים ישנים שכן יש את הבעיה. כלומר, הבעיה לא קיימת בכל המשחקים. בנוסף, הבעיה לא הייתה קיימת עד לפני כמה שבועות. ניסיתי לחזור לדרייברים ישנים יותר של המעבד הגרפי אך ללא הועיל. בדקתי באמצעות תוכנת fraps את ה frames per second וה frame times ושניהם תקינים ויציבים. בקיצור אין לי מושג ממה הבעיה נובעת ומה לעשות. אשמח מאוד עם למישהו יש עצות בעניין. תודה מראש. ----------------------------…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יוצא הבדל של 4 ג'יגה....שאני מסמן הכל יוצא 30 ושאני מסמן את הכונן יוצא 34... למה? לפי נורטון ושאר הסורקים אין לי קיבצי W32 שיזיפו
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחיל לי היום, המחשב עולה כרגיל (WIN7), אחרי בין חצי שעה לשעה של שימוש, או אפילו סתם דסקטופ\מוזיקה המחשב נתקע לחלוטין, עד לרמה שהסאונד נתקע על אותו צליל. המסך לא נכבה. לא התקנתי דברים חדשים, אני שומר על המחשב ולא מתעסק עם התוכנות והורדות מהסוג שיכול לקלקל לי ככה שאלא אם כן מיקרוסופט עשו עדכון שדופק לי את הוינדוס, אני לא רואה איך זה נובע מתוכנה. השאלה מאיזה חומרה זה יכול לנבוע? בדקתי טמפ', זה לא זה. לא כרטיס מסך ולא מעבד. עכשיו אני ב SAFE MODE, ומריץ אנטיוירוס לכל מקרה, אז זה מאמץ את המעבד ועדיין טמפ' סבירות והמחשב פועל. לא החלפתי חלקים או נגעתי במחשב, זה ממש out of the blue. פרט לתקיעות האלה המחשב עובד טוב מאוד. יש למישהו רעיונות? מה ואיך לבדוק וממה זה יכול לנבוע?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש דרך לאתר כרטיס רשת תקול באמצעות תוכנת אבחון, ולא רק ע"י כך שהוא לא מגיב לכבל רשת המחובר ישירות מהמחשב לראוטר? למיטב הבנתי זו תקלה שמתרחשת לעיתים נדירות ולכן רוצה לוודא באמצעי נוסף (אם קיים).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
סטרימר מסוג Original S82 Amlogic S802 Android4.4 Quad Core 2.0GHz Mali450 GPU 2G/16G Bluetooth4.0 XBMC WIFI 2.4G/5G Miracast DLNA Mini PC , לאחרונה נתקע ולא מנגן סרטוני יוטיוב. פתרון זמני של ניתוק וחיבור הוא זמני בלבד עד שהתקלה חוזרת . מישהו יודע דרך לעדכן תוכנה או פתרון של הורדת אנדרואיד גרסה אחרת ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב חדש ויש לי בעיה קודם כל זה המפרט ntel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray Gigabyte GA-Z68AP-D3 LANCOOL K-63B Seasonic SS-750AT 750W Active PFC Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333X4 Seagate 2TB Sata 3 32MB Barracuda LP 5900RPM Corsair 120G SandForce 1200 Forse series Sata3 Sparkle GTX580 1536MB GDDR5 HDMI RETAIL - Calibre Overclocked המחשב הגיע עם WIN 7 64 BIT מקורי כשפתחתי את המחשב בפעם הראשונה אז זה נכנס לווינדוס ולכל המסך היו נקודות וקווים לבנים וזה היה על הרוזולוציה הכי נמוכה ומשום מה לא הצלחתי לשנות אותה זה נשאר 600X800 אז חשבתי להוריד דרייברים לכרטיס מסך וכשעשיתי את זה עשיתי ריסטרט ועכשיו המערכת בכלל לא עולה עדיין היו את אות…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-