תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום אני פירמטתי מחשבים כבר כמה פעמים ועכשיו יש לי בעיה. אני לוחץ DEL נכנס לכאן: http://img62.imageshack.us/img62/4296/24608908.jpg אחרי זה אני מנסה לדפדף באפשרויות שמה ואני יכול ללחוץ רק על הראשון: http://img59.imageshack.us/img59/3715/41537465.jpg מישהו יודע מה הבעיה ואיך לסדר אותה? תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, שידרגתי אתמול את המחשב שלי (החלפתי כמעט הכל חוץ מספק, מארז וכוננים) וכשאני מנסה להפעיל אותו באמצות מערכת ההפעלה (xp) מההארד דיסק הישן המחשב, כל פעם מבצע ריסטארט מיד אחרי שהוא מתחיל להעלות את הווינדואס, גם אם אני מנסה להריץ ב-safe mode ניסיתי להפעיל את המחשב על ידי התקנה של win מכונן התקליטורים (win xp חוקי) וכשהוא מגיע לשלב ההתקנה אני מגיע למסך כחול עם הודעה: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer ... check for viruses on your computer. remove any newly installed hard drives or hard drive controllers. check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated. run CHKDSK /F to check for ha…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום בבוקר סתם גלשתי ופתאום נכבה המחשב בלי סיבה ניסיתי להפעיל וכלום... המאווררים נדלקים לשנייה ומפסיקים. ניסיתי גם לנתק את הכבלים atx ו esp12v ולא עזר המחשב עבר שישרוג לא מזמן ולא היו בעיות כלשהן. עצות?
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יוצאת הודעה: RUN LIME ERROR '75' PATU/FILE ACCESS ולפעמים לאחר שהמחשב מתחיל לפעול יוצאת הודעה שהתוכנית ביצעה הוראה לזיכרון והוא לא יכל להיות במצב read נוסח ההודאה: "ההוראה ב0X100018F4 ביצעה הפניה לזיכרון בOX71A0406A לזיכרון לא היתה אפשרות להיות READ לחץ על אישור כדי לסיים את התוכנית" לא ניכרת שום תקלה בדיסק קשיח ובזכרונות, מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
התקלות\התרסקויות מצורפות בקובץ המצורף. מישהו יכול להגיד לי למה התקלות\התרסקויות קשורות ויכולות לגרום,ואיך אפשר לפתור אותן? תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מערכת הפעלה: Win 7 Ultimate 64 לוח - GA-EX58-UD3R rev. 1.6 מעבד - i7-920 זכרונות - 3 סטיקים. 4GB כ"א. Patriot psd34g13332h במאפייני המערכת אני רואה: 12.0GB ורק 8.00GB ניתנים לשימוש. למה? נקודות חשובות: 1. הזכרונות עברו Memtest 2. כידוע, בלוח יש 3 סלוטים לבנים, ואחד כחול. כשאני שם את 3 הסטיקים בלבנים, המחשב לא עולה, ומצפצף. כשאני משאיר סלוט אחד לבן פנוי (סלוט מס' 2) המחשב עולה. 3. למען הסדר הטוב, מספור הסלוטים: לבן - 1. כחול - 3. לבן - 2. לבן - 4. 4. ביוס מעודכן. 5. בביוס, תחת MB Intelligent Tweaker, מופיע לי : Channel A<<<<< x CAS Latency Time 8 Auto x tRCD 8 Auto x tRP 20 Auto x Command Rate(CMD) 1 Au…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלפתי מעבד והמחשב נדלק אבל המסך לא נדלק.. ניסתי לחבר אותו לכמה מסכים זה הכל אותו דבר לא נדלק.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים:]
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי את התוכנה למערכת ההפעלה שברשותי-32 ביט-אך במקום סמל הפעלת התוכנה כמו בxp ,אני מקבל חלון של דוס. אני לא מצליח לפתוח קבצי דאמפ-האם יש פתרון לבעיה?תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
למחשב עם לוח אם ASUS M2N8-VMX ומעבד AMD 4400. כרטיס קול REALTEK מובנה על לוח האם. ב-CD של לוח האם ובאתר ASUS אין דרייבר ל- WIN 7. (יש ל-XP, זה לא עובד ב-7) איך ואיפה ניתן למצוא דרייבר מתאים? יש עיצה? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול יש לי מחשב שניהיה בזמן האחרון ממש איטי ואין בעיה בתוכנה פרמטתי כמה פעמים ועדיין ממש איטי גם מערכת XP ניסתי וכלום ממש איטי גם אחרי הפרמוט ממש פתחתי את המארז ואין שום קבלים מנופחים הכל בסדר מה עלי לעשות? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם לפני חודש קניתי קירור למעבד ARCTIC FREEZER 13 הקירור מעולה ושקט ואני מרוצה ממנו. המחשב אצלי תקין וללא בעיות התחממות בדרך כלל אני לא עושה כיבוי מחשב אלה שם על מצב "שינה" אתמול החלטתי לכבות ולתת למחשב לנוח ושהדלקתי בבוקר גיליתי שהמאוורר של הקירור פועל ללא הפסקה על 100 אחוז מהירות ללא שום פקודות מהירות מהלוח . למרות שבביוס מצויין שכן. ניסיתי לשחק עם המחשב כדי להבין מה קרה אך כלום לא עזר לאחר שעשיתי שוב כיבוי למחשב הבעיה נפתרה והמאוורר חזק למהירות השקטה והנורמלית שלו. ואני נשארתי עם שאלה מטרידה, מה יכולות להיות הסיבות לזה? מפרט מחשב: i7 870 intel cpu cooler freezer 13 4 giga ram gtx 460 gpu
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, לאחר החלפת מארז המחשב לא נדלק. הוצאתי את כל הרכיבים מחוץ למארז, חברתי רק את המעבד,זכרונות ולוח אם לספק והדלקתי אותו בעזרת מברג ואז הכול פועל. כשאני מחזיר הכל למארז שוב פעם הוא לא נדלק. מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
לאחרונה התחדשתי במחשב חדש, הכל היה על הכיפאק עד לפני שבוע התחילו להופיע ארטיפקטים בBlack Ops במשימות בסינגל (ראה דוגמה), המולטי קופא אחרי כמה שניות שאני מתחבר לשרת (וצריך לעשות ctrl alt delete כדי לחזור למשחק ואז לקבל קפיאה נוספת) גם ב-GTA IV יש קפיאות לפעמים וארטיפקטים מדי פעם. אני חושש שהכרטיס מסך גוסס. הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים לגרסה הכי חדשה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
כל פעם שאני מעלה משחק, גם משחק ישן, אחרי כמה שניות המסך הופך לשחור ומופיעה הודעת NO DVI SIGNAL . אחרי כמה שניות גם המחשב נתקע והסאונד ברקע גם ואני צריך לעשות ריסטארט והסיגל חוזר. לפעמים זה קורה אחרי כמה דקות של משחק, לא ברור למה התקנתי מחדש ווינדוז ואת כל הדרייברים העדכניים, ניסיתי עם כבל אחר, מסך אחר וכרטיס מסך אחר והבעיה נשארת הבעיה לא קיימת שאני לא מעלה משחק ועד לפני שבוע שיחקתי בלי בעיה ולא שיניתי משהו מיוחד אני מנסה לפחות למצוא איפה הבעיה, בכרטיס מסך, במסך או בלוח אם. יש תוכנות שבודקות אותן? או משחזרות סיגנל? או לפחות דרך לראות מה קורה שהמחשב נתקע? כי בלוג לא מצאתי כלום ATI RADEON HD 2900 XT VIEWSONIC 930PB GIGABYTE GA-P35-DS3L וגם אין לי יציאה של VGA מהכרטיס מסך תוד…
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן התקלקל לי הכרטיס מסך דגם : HD4670 לכן החברה החליפה לי לכרטיס GT220 בכרטיס הנ"ל בכל פעם שאני מוציא את החיבור של VGA (הזכר) יוצא איתו הברגים הפנימיים של צד נקבה לפי התמונה כאן: (התמונה צונזרה ) האם אפשר לטפל בזה או לממש אחריות יום טוב וחג שמח. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש מKSP Uploaded with ImageShack.us עזבו את מסכת העינויים שעברתי לגבי הכרטיס מסך, ובסופו של דבר לא קיבלתי אותו. המחשב פתאום הופך להיות איטי משום סיבה נראית לעין: עכבר מקרטע, סאונד הופך לרעש, תנועת וידאו נתקעת.. מה יכול כבר לגרום לדברים כאלו? זה בדיוק בדברים שלא רציתי שיהיו ובגלל זה קניתי מחשב חזק, זה ממש מוריד לי את החשק והכיף ממנו
-
- 43 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל עזרה. המחשב שלי עושה בעיות לאחרונה. לפני יומיים שדרגתי את הזיכרונות ואתמול פתאום מסך המחשב טען שאין אות(NO SIGNAL), לאחר מכן המסך פשוט נשרף והפסיק לעבוד. קניתי מסך חדש היום וחיברתי אך שוב פעם, לאחר כשעתיים שהמחשב עבד, שוב המסך החדש, עשה סימן של NO SIGNAL ונכבה, לשמחתי הוא לא נשרף. הסרתי והתקנתי דרייבר של כרטיס המסך (7900 GT) אבל זה לא עזר בכל מס' שעות המסך נכבה ואין אות ורק לאחר שאני עושה ריסטרט הוא נדלק שוב. למישהו יש מושז מה הבעיה? האם זה שהחלפתי זיכרון ?, האם הכרטיס מסך נדפק? האם הספק כח נדפק? ??? תודה מראש. עוז
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלום, יש לי מחשב נייד dell studio הכפתור מגע של ההוצאת דיסק נתקע וזה משתק לי את כל כפתורי המגע האחרים ששלטים במערכת המולטימדיה מה לעשות ?( בעבר הרחוק קראתי על הבעיה אבל אני לא זוכר מה הפתרון ) תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן, המחשב השני שלי בבית מריץ וינדוס 7 ומשום מה כל פעם שאני מפעיל אותו הוא נותן לי את ההודעה : [table][tr][td] reboot and select proper boot device or insert boot media in a boot device and press a key] [/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מחשב דיי ישן, AMD 3000+ socket 939 לוח של ABIT AN8 Ultra דיסק קשיח היטאצ'י deskstar כשמדליקים את המחשב, אין אתחול, הוא ניראה כאילו הוא עובד, אבל למעשה לא קורה כלום. אין צפצוף של אתחול. יש מן קולות מוזרים, נדמה לי מההרדיסק, מה שמוביל אותי לחשוב שההרדיסק הלך לעולמו. אם מוציאים את הבטרייה מהלוח האם ואת הזכרונות, זוכים לאיזשהו "רגע של חסד" והמחשב מועיל בטובו להתחל, עד שסוגרים אותו, ואז עוד פעם הוא לא מוכן להתחל. ראוי לציין שהמחשב באופן כללי פעל ממש לאט בתקופה האחרונה, והיו מקרים של מסכים כחולים. זהו . יש משהו לעשות בנידון ? בהנחה שכרגע אין לי אפשרות להתחל.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מיני נייד מסוג acer aspire one. קניתי אותו יד שניה במחיר דיי טוב, קניתי לו סוללה חדשה מחו"ל והוא כמו חדש ואני מאוד מרוצה ממנו. שקניתי אותו הבנתי (עוד מהמוכר) שיש בעיה אפשר לומר "קלה..." במחשב. פעם ביום או פעם בהדלקה (בא והולך זה תלוי..) המסך נעלם והופך לצבע לבן, הדרך היחידה להחזיר אותו היא לרוב לתת מכה ממש קלה בצד המחשב באיזור USB וחיבורי החשמל והVGA. ולפעמים אני מוזיז קצת את המסך וזה גם מסתדר (תלוי..) היום לדוגמא הייתי צריך קצת לעשות איתו מלחמה ובסוף הוא חזר לבד... מה לדעתכם הכיון לבעיה? מסך? כבל מסך? או חס וחלילה בעיה חמורה יותר כמו לוח? אני ישמח לעזרה, תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם היום הופיע לי ללא סיבה מסך כחול באמצע גלישה באינטרנט, יש לציין שהמחשב חדש קניתי אותו לפני שבוע ונתקלתי פעם בתופעה זו והתברר שהייתה בעייה בדריברים של הכרטיס מסך . הורדתי תוכנה שתנתח את הבעייה וזה מה שזה רשם לי אפשר בבקשה ייעוץ מה זה אומר ומה עליי לעשות? Crash dump directory: C:\Windows\Minidump Crash dumps are enabled on your computer. On Fri 22/04/2011 11:47:33 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\memory.dmp This was probably caused by the following module: Unknown (0x00000000) Bugcheck code: 0x19 (0x20, 0xFFFFF8A01F7E04E0, 0xFFFFF8A01F7E1490, 0x5FB014E) Error: BAD_POOL_HEADER Bug check description: This indicates that a pool header is corrup…
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
היי, לאחרונה המחשב שלי מתכבה בפתאומיות ובצורה לא ברורה כיצד. לפי הרגשתי חשדתי שזה קורה עקב ספק כוח חדש, אך כנראה שזה לא כך. המפרט שלי בגדול זה: Q8200 HD 4650 3GB RAM EZCOOL 300W ^המחשב התכבה ביחד עם המערכת הזו, אבל החלפתי את הכרטיס ל- 9300GS שצורך לפי דעתי 50W פחות או יותר. למרות שהחלפתי את הכרטיס ל- 9300GS, המחשב עדיין מתכבה. ועזבו את זה שאני כמעט ולא משחק עם המחשב, הוא מאוד קריר. אני כבר משהו כמו כמעט חצי עם ה- HD 4650 ועד היום לא נתקלתי בבעיה כזאת. אני מאוד מקווה שתעזרו לי בבעיה, תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
נתוני מחשב לוח Gigabyte GA-H55M-UD2H HDMI מעבד Intel Core i3 540 מצלמת USB רשת SILVER LINE I CAM850 כרטיס רשת אלחוטי USB TP-LINK 54Mbps TL-WN321G הבעיה נוצרת כאשר אני מבצע שיחות רשת בכל תוכנה תחיל לעבוד ולאחר מספר שניות קטן המחשב נתקע בדקתי את המצלמה וחיברתי כל פעם USB אחר ורק שחיברתי את כרטיס הרשת זה שוב נתקע
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שבת שלום חברים וחג שמח לאחר התקנה של כרטיס קול PCI של SOUND BLASTER הרמקולים הם של CREATIVE 5.1 ווינדוס XP מה שקורה זה ששומעים רק ב2 רמקולים מתוך ה5 שמחוברים. שמעו בהם טוב בעבר אני עובר על כל ההגדרות של הכרטיס קול וזה על 5.1 ושעושים בדיקת שמע אז הוא כן מראה שהרמקולים עובדים כל החמישה אבל שאני מנגן שיר רגיל שומעים רק ב2 אני לא מבין מה הבעיה אני שולל לגמרי את העובדה שצריך לקנות רמקולים חדשים בגלל שבדיקת השמע מראה שכל הרמקולים מגיבים תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-