תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
זאת בעיה שיש לי כל כמה זמן אחרי שאני מפרמט את המחשב. אחרי כמה דקות שאני מפעיל משחק מסוים יש לי Blue Screen Of Death ואז בשביל להפעיל את המחשב מחדש אני צריך או לנתק את הכבל S-ATA ולחבר אותו לחיבור אחר או להדליק מחדש את המחשב. הנה משכתוב לי אחרי שאני שולח א תה- Error Report - לפי דעתי זה ההארד דיסק למרות מה שהם אומרים. ניסיתי להעביר את המשחק (לדוגמהWoW) לכונן השני שלי כדי לראות אם שם זה עובד אבל כשניסתי להעביר את התיקייה הוא כותב לי שאלה קבצי Read Only ואי אפשר להעביר אותם - והוא עושה לי את זה לא רק אם אלה אלה עם הרבה מאוד קבצים אחרים במחשב שבכלל לא קשורים ל-Windows. אני ממש חסר אונים, ואם יש פה איזה מישהו שיודע איך לסדר את הדבר הזה בצורה גאונית כזאת או אחרת אני אהיה הרבה…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חלק תמונות על כרטיס זיכרון של power silicon, נראה כאילו הקוד הדיגיטלי שלהם השתבש. השאלה אם זה פשוט כרטיס לא תקין?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכוונונים התאפסו לי במסגרת הברדק שקורה למחשב שלי. על כל פנים, יש לי מעבד AMD 1.9 והוא מציג אותו כ-1200 (במקום 1600). מה אני צריך לקבוע תחת Frequency/Voltage Control ב- Spread Spectrum CPU FSB Clock CPU Ratio CPU VCore ??? ישנם עוד Setting קריטים שצריך לשנות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד לא מזמן וגיליתי שאין לי בתפריט הכיבוי Hibernate, אך ורק Sleep. יש לי ווינדוס 7 באנגלית. קראתי שיכול להיות שמצב השינה ההיברידית מופעל אבל כשנכנסתי להגדרות החשמל המתקדמות לא מופיע מתחת הסליפ "allow hybrid sleep" גם כן. מה עושים? איך פותרים את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב התחיל לפעול בצורה בעיתית. כאשר אני רואה משהו בנגן לפעמים הכל קופא ואחרי כמה שניות הכל חוזר לפעול בהדרגתיות. כמו כן המחשב התחיל לפעמים לעשות ריסטרטים. יכול להיות שהבעיה בכונן הקשיח?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מספר מערכות ההפעלה משפיעה על מהירות המחשב? יש לי win me ו win xp pro אם אני יוריד אחת מהם מהירות המחשב תעלה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיס מסך: GeForce 8600GT 256MB מסך: Samsung LED Full HD 21.5" לוח אם: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5K_SE/ כשאני מדליק תמחשב פשוט יש רקע שחור וכתוב למעלה בצד שמאל דיגיטל ואז אנלוג ואז דיגיטל ואז אנלוג... ככה כמה פעמים, ואז גם זה מפסיק ויש רק שחור. (המסך עצמו עובד, כי חיברתי אותו למחשב אחר והוא עבד.) כשמנתקים את המסך מכרטיס המסך (הכבל הוא DVI DVI), אז פתאום כתוב Check for signal, ככה שאפשר להסיק שזה סימן לחיים של כרטיס המסך. כשכרטיס המסך מחובר ללוח האם והמחשב דולק, המאוורר של כרטיס המסך עובד. ניקיתי כבר את המגעים של כרטיס המסך ואת הסלוט (PCI Express) עם אוויר דחוס וספריי מגעים, לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות איתחול למחשב אבל אין BOOT לדיסק וגם לא מצליח להיכנס ל BIOS אין לי כונן דיסקטים כדי ליצור BOOT. מה אפשר לעשות בנוגע לזה? אני חייב לעשות איתחול למחשב. תודה לעוזרים נ.ב. אני יודע איך להיכנס לBIOS אבל מישום מה זה לא ניכנס, אני לוחץ DEL כל הזמן אבל לא קורה שום דבר.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי במתנה כרטיס GTX 980 משומש, חיברתי את הכרטיס ללוח האם וחיברתי לו מתח. כשאני מדליק את המחשב אני רואה שהכרטיס נדלק והמאוורים שלו עובדים, אבל אין תצוגה במסך. ניסיתי לחבר גם Display Port ולאחר שזה לא עבד ניתקתי אותו וניסיתי לחבר HDMI אבל עדיין אין תצוגה. בדקתי גם שהכרטיס מהודק ללוח האם. מוסיף שהספק שלי 650W. אשמח לעזרה, צירפתי מספר תמונות של החיבורים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדקתי על כמה סרטונים, אותם ההגדרות בדיוק, נתתי לו לחשב את הזמן המשוער לסיום בכל פעם, ובאופן קבוע הזמן עם הCUDA יוצא גרוע יותר מהCPU ONLY (כשמצב עם הCUDA הוא גם מעמיס את המעבד ל80%) ! מ45 דקות יש קפיצה לשעה ועשרה לדוגמא. המערכת זה I5 3570 וGTX660. הגיוני ? אגב כשאני מפעיל CUDA יש בערך 30% GPU LOAD לפי GPU-Z וכשאני מפעיל CPU ONLY יש 20% LOAD ... די מוזר , הייתי מצפה ל100 במקרה הראשון ואפס בשני לא ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום היום קניתי זכרון חדש 2x2gb. התקנתי אותו על המחשב, המחשב עושה boot ומראה על 3.4 גיגה זכרון, אין ציפצופים או משהו ברגע שהמחשב מגיע לטעינה של windows xp הוא נתקע או עושה restart מישהו נתקל בבעיה זו ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באחד מהכוננים שלי (WD 320 KS), התחילו bad sectors לפני כמה חודשים, עשיתי chkdsk /r והבעיה הסתדרה. היום התחילו שוב בעיות של bad sectors, הרצתי שוב chkdsk והפעם אחרי שהבדיקה הסתיימה אי אפשר לגשת לכונן, אני מקבל שגיאה the parameter is incorrect, ובdisk management הוא מופיע כ RAW , מה לעשות? recuva, אגב, יכולה לגשת לכונן הזה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש, אז החלטתי להתקין ווינדוס מחדש. לפני ההתקנה פירמטתי את המחיצה שעליה הייתה מותקנת מערכת ההפעלה הקודמת, בלי "שדרוגים" ודברים כאלה שאשף ההתקנה מציע. עכשיו, הכל טוב ויפה, רק שהתקנתי משחק מסויים, וכשאני מנסה להיכנס אליו כתוב לי XINPUT.DLL חסר. ברגע שהתקנתי את קובץ ה-DLL החסר, פתאום הופיעה הודעה נוספת שחסר עוד קובץ DLL. עד שהגעתי להודעה של0xc000007b, וכשהרצתי חיפוש בגוגל היו לא מעט פתרונות שונים ואף אחד מהם לא פתר לי את הבעיה. החלטתי שוב פעם למחוק את מערכת ההפעלה ולהתקין הכל מחדש, אבל זה שוב מופיע. והפעם ניסיתי להתקין מערכת הפעלה שונה, Windows 7 64bit Home Premium הייתה הקודמת ועכשיו אני על Windows 7 Ultimate. מה אפשר לעשות בנדון? זה קרה למיש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את ההתקנה של הנט סטיק וזה מציג לי הודעה : האם ברצונך לאפשר לאפליקציה זו לבצע שינויים במחשב שלך אני לוחץ כן וזה לא עושה כלום
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל כמה שעות,בדר"כ בצפייה בסרטים המחשב נתקע ומשמיע צליל מתמשך. אין אפשרות לעשות כלום מלבד לכבות אותו ולהדליק מחדש. המחשב חדש לגמרי ואין לי אותו שבועיים אפילו. המפרט: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX מעבד GIGABYTE GA-P55-US3L לוח אם PATRIOT 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 זכרונות GIGABYTE HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL כרטיס מסך SEASONIC 500W : SS-500ET ספק 160GB SATA II 7200RPM 8MB 250GB SATA II 7200RPM 16MB 500GB SATA II 7200RPM 16MB 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ NEC 3550A DVD±RW x16 Dua צורב SAMSUNG LA37B530 FULL HD מסך SAMSUNG 226BW 22'' LCD WIDE מסך צירפתי תמונה של הטמפרטורות מתוך EVEREST. מחשב בזמן מנוחה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס 10 אני לוחץ על התחל הפעלה כיבוי הוא רושם שהוא מבצע כיבוי וחוזר לי למערכת ההפעלה ולא נכבה מה הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שהדפדפן כל הזמן מראה הודעה כזאת [/img וזה מאט את הדפדפן איך ניתן לסדר את הבעיה שההודעה הזאת לא תקפוץ? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מדובר במחשב שייעודו לגרפיקה ועריכת אלבומים דיגיטליים וכדו' לאחרונה לוקח לו הרבה זמן באופן מוזר בכל תמונה חדשה שהוא מציג עד שהוא מעביר אותה ממצב מפוקסל למצב של צפיה נורמלית. רציתי לשאול אם יש מישהו שיודע מה יכול להיות הגורם לזה. המפרט הוא זה: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W זיכרון: Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1.5TB Sata3 BaracudaLP 64MB cache קשיח למחשב שולחני: SAMSUNG SSD 830 128GB 2.5 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK אשמח מאוד לעזרה כיוון שהדבר …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שתי חיבורי USB קידמיים במחשב שלא עובדים, במנהל התקנים הם מזוהים, אבל עם אני יחבר משהו כאילו לא קרה כלום, איך אפשר לסדר את זה? (אולי בביוס? ועם כן אז איך?) תודה מראש, GONZILA.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מקווה שזה המקום הנכון לשאלה. אנחנו מנסים לחסוך בהוצאה על אינטרנט אלחוטי בבית (השימוש היחיד שלו זה עבור הvod). חשבנו לרכוש מנויי סלולר עם 100gb ולחבר את הvod בדרך כלשהי אליהם. האם זה אפשרי? אם כן אז איך? האם זה כדאי? חשבתי על פתרון לצור מעין גשר - לחבר את הvod למחשב הנייד והנייד יתחבר לwifi של הטלפון - אפשרי? תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בשגיאה די מוזרה בווינדוס 98. בזמן עבודה עם המחשב, לפתע מופיעה הודעת שגיאה בכל מיני תוכנות: "אין מספיק זיכרון לביצוע הפעולה...". ההודעה באה בואריאציות שונות בתוכנות שונות אבל המכנה המשותף דומה: הודעה כאילו אין מספיק זיכרון. בדקתי את משאבי המערכת. 20% פנויים. בדקתי את השטח הפנוי בדיסק: יש ג'יגה שלם פנוי. אין וירוסים. אין תוכנות מזיקות. למחשב יש 256MB זיכרון. למישהו יש רעיון מה עוד יכול לגרום לזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקע בכל פעם שאני נכנס למשחקים בדקתי טמפרטורות, ניקיתי את המחשב http://img530.imageshack.us/img530/6219/sfdasfasbd8.png עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ושום דבר לא עזר. any ideas?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב חזק: 3.2 GHZ. 1 ג'יגה זיכרון פנימי וכרטיס מסך X1800XT 512 MB של ATI. קיבלתי בתוכנה הזאת ציון של: 6973 שזה ציון מאוד נמוך ואני צריך לקבל בין 9000 ל - 9500. עשיתי כבר סריקה עם התוכנה a-squared Free ומחקתי את מה שצריך, יש לכם עוד הצעות? יש לי קירור טוב, יש לי מארז טראנספורמר עם 5 מאווררים. תעזרו לי בבקשה, תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש לפני כחודש (לא פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב) ויש לי בעיות עם כרטיס הקול המובנה. מדובר בלוח אם gigabyte Z170X gaming 3 לפעמים לאחר הפעלה מחדש של המחשב הדרייבר של כרטיס הקול כאילו נמחק. ב-device manager אני רואה שיש איזה כרטיס קול לא מזוהה (עם סימן כזה שמראה שיש תקלה) ובלוח הבקרה ב-playback devices הכל ריק. אני לא יודע למה זה קורה ואני גם לא בטוח מה מחזיר את זה, אני מנסה מספר פעמים להתקין שוב את הדרייבר ובביוס לבטל ואז לאפשר את הכרטיס ואחרי כמה ריסטרטים זה מסתדר יש למישהו רעיון למה זה קורה? (התקנה חדשה של windows 10 עם דרייבירים מהאתר של realtek) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בטעות ביטלתי את הרשאות המנהל ועכשיו נחסמה לי הגישה לכל הקבצים שלי מה יש לעשות???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-