עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bimba_,

יש לי בעיה ממש חמורה במחשב שלי... (וניגמרה לי האחריות עליו!!) בשבועיים האחרונים הוא עובד באיטיות לא נורמלית (4 דקות עד שוינדוס עולה לדוגמא) וזאת למרות שמבחינת חומרה הוא איכותי ביותר, טוב הנה המפרט: מחשב נייד dell inspiron E1505 dual processor Manufacturer Genuine Intel® CPU T2500 @ 2.00GHz Clock Speed 2GHz L2 Cache Size 2048 Manufacturer Genuine Intel® CPU T2500 @ 2.00GHz Clock Speed 2GHz L2 Cache Size 2048 Memory Available Memory 71.39 % Page File Size 1.5078Mb Available Page File 23380 % Virtual Memory 2047.8Mb Available Virtual Memory 97.98 % Memory Slot 1 [DIMM_B] 1024Mb Memory Slot 2 [DIMM_A] 1024Mb Drive Type Drive Size Total A…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ==LION==,

טוב אני מדבר במירק לא עושה שום דבר מוזר.... ופתאום המסך שלי מתחרפן ומתחיל להבהב בצבע סגול שקוף.....זה מפסיק לשניה ואז חוזר...אחרי חמש דקות זה שוב התחרפן ואז חזר לעצמו....אין לי מושג מה זה....עשיתי degauss אבל זה לא נירא לי שזה עזר....אין לי מושג מה גורם לבעיה, אבל אין לי שום כלי מתכת ליד המסך חוץ מהרמולים שלי.....אז לא נירא לי שזה נגמר מאיזה דבר מתכתי אגב המסך הוא: ctx 17 ואני מתקשה לזכור את הדגם :'( וכרטיס המסך R9700p וזה מספיק לא?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by David Ell,

שלום לכולם, עד עכשיו המחשב היה ממול הרגליים שלי בפינה של החדר, אתמול שמתי אותו על השידה עם יותר מקום וגם ניקיתי אותו (גושי אבק ענקיים בכמויות), דווקא חשבתי שהכל יהיה בסדר אבל הוא נהיה ממש איטי אחרי זה.. עד שהאינטרנט נפתח ויותר מזה: הריבועים הכחולים שעושים על המסך? ברגע שהריבוע קצת גדול נגיד חצי מסך הוא מתחיל לקרטע וזז לאט ואני לא מסמן כלום חח פשוט כלום נטו ריבועים במסך וזה לא קרה אף פעם אלא אם כן סימנתי את כל הפריטים בשולחן. אני חייב לציין שגם עכשיו זה קורה כשאני כותב (כנראה כשיש הרבה מילים) זה בדיליי ונתקע מהרגע שאני לוחץ על מקש ועד הרגע שאני רואה אותו. יכול להיות שזה גם בגלל שהתקנתי עוד מערכת הפעלה? התקנתי 64 ביט ולא מחקתי את המערכת הזאת? כאילו יש לי עכשיו שתי מערכות שא…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. זאת בעיה שיש לי כל כמה זמן אחרי שאני מפרמט את המחשב. אחרי כמה דקות שאני מפעיל משחק מסוים יש לי Blue Screen Of Death ואז בשביל להפעיל את המחשב מחדש אני צריך או לנתק את הכבל S-ATA ולחבר אותו לחיבור אחר או להדליק מחדש את המחשב. הנה משכתוב לי אחרי שאני שולח א תה- Error Report - לפי דעתי זה ההארד דיסק למרות מה שהם אומרים. ניסיתי להעביר את המשחק (לדוגמהWoW) לכונן השני שלי כדי לראות אם שם זה עובד אבל כשניסתי להעביר את התיקייה הוא כותב לי שאלה קבצי Read Only ואי אפשר להעביר אותם - והוא עושה לי את זה לא רק אם אלה אלה עם הרבה מאוד קבצים אחרים במחשב שבכלל לא קשורים ל-Windows. אני ממש חסר אונים, ואם יש פה איזה מישהו שיודע איך לסדר את הדבר הזה בצורה גאונית כזאת או אחרת אני אהיה הרבה…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by SHAY951,

היום פתאום אחד המאווררים במחשב שלי החליט שבא לו לעשות רעש....הרבה יותר משהוא בד"כ עושה. נסיתי לברר מאיזה מאוור מגיע הרעש, ואני כמעט בטוח לפי מה שבדקתי שהוא מגיע מהמאוורר הקדמי של המארז. פתחתי את המארז וניקיתי מאבק, בדקתי את המצב של המאוורר והכל נראה בסדר, ובאמת שהדלקתי שוב לא היה רעש, אבל הוא חזר שוב. יש לציין שהוא בא והולך, ואם אני מכבה ומדליק שוב (ועכשיו גם גיליתי שתזוזה קטנה יכולה להפסיק את הרעש) יש סיכוי שהוא נעלם. הרעש מציק לי ואין לי מושג מה לעשות עם זה. מה ניתן לעשות בנידון? האם המאוורר עומד למות וצריך להחליף אותו? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by superginiman,

יש לי מחשב P4 1.5 A עם לוח SG-71 ABIT ושאחותי שיחקה עליו היא אמרה שהוא נתקע ומאז שמנסים להדליקו יש ביפ ארוך שנעצר לשניה ואז ממשיך עוד פעם לכמה זמן וממשיך במעגל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by smtm,

הכוונונים התאפסו לי במסגרת הברדק שקורה למחשב שלי. על כל פנים, יש לי מעבד AMD 1.9 והוא מציג אותו כ-1200 (במקום 1600). מה אני צריך לקבוע תחת Frequency/Voltage Control ב- Spread Spectrum CPU FSB Clock CPU Ratio CPU VCore ??? ישנם עוד Setting קריטים שצריך לשנות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום חברים, חברה שלי התחילה ללמוד עיצוב גרפי, לאחר מחקר מצאתי ש Lenovo Yoga 7 עונה על הצרכים אז הלכתי וקניתי לה Lenovo Yoga 7-14ITL מ KSP. קישור למחשב מעבד I7 זיכרון 256GB NVMe RAM 8GB GPU Intel® Iris® Xe אך מסתבר שזה GPU לא מספיק חזק... האם ניתן להוסיף למחשב זה כרטיס מסך של NVIDIA נניח 2060? תודה מראש לעונים

9. Started by יונתן4,

בזמן האחרון כל פעם שאני מפעיל את הצורב הוא גורם לתהליכים אחרים במחשב להיתקע. אם אני עושה ריפ לדיסק ואז מפעיל סרט במחשב עצמו אז הסרט יגמגם ויהיה איטי ומסורבל. גם מהירות הצריבה למרות שמופיעה על X18 מאוד איטית ולקחת שעה במקום 10 דקות למרות שההגדרות נשארו אותו דבר וגם אז אי אפשר לשמוע מוזיקה או לראות סרט בלי שיתקעו. יכול להיות שמשהו בחוטים לא מחובר טוב או בדרייבר או שעבר זמנו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by yagelk,

אהלן, ברשותי סט אלחוטי K260 של Logitech. תוך כדי שימוש קורה לי המון פעמים שהמקלדת/העכבר לא מגיבים כלל ואחרי כ5-10 שניות (לעיתים נדירות אפי' יותר) הם מגיבים. לפני הסט הזה היה לי את הסט BlueTrack 3000 של Microsoft וגם איתו היו לי אותן בעיות וחשבתי שהסט אז היה בעייתי. המחשב שלי חדש, נקנה לפני כ4 חודשים. מישהו מכיר את הבעיה? מה הדרך לתיקון? אשמח לעזרה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by NIR36,

הורדתי מספר פעמים את קובץ ההתקנה של המשחק (DEMO 37.33MB) מנובה לוגיק אך לאחר ה -UNPACK מופיע חלון דו שיח עם קוד שגיה:"cabinet file corrupt" מפרט המחשב: P3-450 WIN98SE VOODOO BANSHEE DX 8.1 BARACUDA 40 GB APOLO 686 VIA CHIPSET 4IN1 VER 4.35 UP TO 800Mhz SDRAM384 FSB133 ADSL750 USB ROTAL MICROSOFT OPTICAL USB WHEEL MOUSE המשחק עבד בעבר אך נאלצתי למחוק את כונן C ולצרוב קובץ GHO שהכנתי מבעוד מועד יש לי את המשחק המלא והוא עובד תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Greave,

ברכות, לפני כשלושה ימים באמצע משחק המחשב ביצע ריסט לעצמו. אם נכנסים לפרטים, תחילה המסך נכנס ל-Safe Mode (כמו במצב של Standby), אור הסידירום נדלק "כאילו" הוא קורא, ואחרי בערך 6-7 שניות המחשב עושה ריסט. אחרי הריסט קולות של סירנה נשמעים הנפסקים רק בכיבוי של המחשב. תחילה חשבתי שמדובר במצב שקורה רק במשחקים, אחרי כן נתגלה לי שהבעיה חוזרת בכל מצב של עבודה "קשה" - כלומר צפיית סרט, עשיית Benchmarks וכו'. למעשה הדבר היחיד שאני יכול לעשות הוא לגלוש... כמה דברים שכדאי לדעת לפני שמפעילים את התאים: -המחשב עובד מצויין כבר הרבה זמן. -לא הייתה איזה פעולה חשובה שקדמה לבעיה (אממ, האמת שניסיתי להתקין משחק והמחשב קרס, אבל חוץ מזה כלום) -מדובר בבעיה בחומרה 100%. על המחשב עומדים לי שני גיר…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by TNTx2,

אהלן, לפעמים המחשב קופא לי, בד"כ במשחקים אפילו לפני שהם עולים לגמרי. המפרט : Q6600 לוח GIGABYTE סידרה S כרטיס מסך 9800GT של GIGABYTE 2x2GB DDR800 KINGSTON הארד דיסק SEGATE 500 G"B 32mb DVDRW של חברת NEC הספק הוא של TERMALTEK 400W לדעתכם הבעיה היא בספק?..כי בחנות אמרו לי שהספק חלש מידי המחשב דנדש פחות משבוע. תודה מראש ויוםטוב

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by golesh77,

חברים יקרים שלום, ברשותי מחשב יחסית ישן (מריץ xp 32 home) וברצוני להוסיף לו זיכרון. נכון להיוםמותקן על הלוח DIM של 512 וברצוני לשדרג ל 2G. על פי נתוני הלוח (intel D101GGC), על הלוח ישנם שני SOCKETS והוא תומך עד 2g, בזכרונות מסוג: DDR 400, DDR 333 . הזיכון שנמצא כיום הוא מסוג: DDR PC 300 200mhr Letency 2.5 FSB 1:1. מצאתי ב Ebay את הזכרונות הבאים: http://www.ebay.com/itm/1GB-2X-512MB-DDR-PC3200-PC-3200-400-MHz-Desktop-Memory-/370498398215?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item56436ce807#ht_2678wt_1163 אשמח לדעת האם הם מתאימים? אילו דגשים נוספים עלי לבדוק ולוודא על מנת להבטיח כי השדרוג יעבור בשלום. תודה רבה מראש (-:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by orenoren1911,

כתוב לי לחפש את זה iros_not_less_or_equal

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, חייב עזרה - יש לי לפטופ ASUS UX31LA (בן חודשיים בלבד!) עם שני זכרונות SSD כל אחד 128GB. באופן דיי מפתיע נעלם לי זיכרון אחד מהמחשב.. מופיע לי כונן אחד - כונן C - בגודל 128 GB. אני זוכר בוודאות שבעבר היה 256GB. למישהו יש מושג מה קורה פה? למה זה קורה? אני לא יודע אם זה קשור אבל גם הפעלת הווינדוס (8.1) הפכה להיות איטית ביחס למה שהיה בעבר... זה מגיע למסך שחור עם הסמל של ווינדוס בצבע כחול ועיגול מסתובב במשך קרוב לדקה ורק אז מגיע למסך של הסיסמא. למישהו יש פיתרון? תודה מראש לכל מי שעוזר!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי שני HDD אחד של 20 ג'יגה ועוד אחד של 40 , המערכת הפעלה שלי (XP) נמצאת על כונן D (כונן ה-40 ג'יגה) ועכשיו אני רוצה להוציא את העשרים ג'יגה למחשב אחר , אבל כשאני מוציא אותו אז נהיה לי מין שגיאה כזאתי בדוס על ה-BOOT, והוינדוס לא מצליח לעלות.... :-\ , אני לא מבין למה זה קורה מכיוון שהוא לא כונן מערכת שבו נמצאת הווינדוס אלא הכונן השני(40) ניסיתי לעשות את כל ההחלפות של הפריימרי/סלייב/מאסטר וכד' (כמובן ניסיתי את זה אחרי שהוצאתי את ה-20 ג'יגה , גם בביוס שיניתי ב-BOOT PRIORITY שהארד דיסק עם הוינדוס יהיה ראשון. תודה מראש על העזרה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. קניתי מחשב חדש ומהתחלה המחשב נתקע והתצוגה הופכת לצבע אחיד ורוד או ירוק התקנתי את הכרטיס הנ"ל על המחשב הישן יותר ואותו תופעה קרתה התקשרתי לחנות שממנה קניתי את המחשב (גם את כרטיס המסך) והם אמרו שהם כירים את הבעיה והיא נובעת מדרייבר לא תקין וחירבשו לי משהו על מתח לא תקין מוסיף 2 תמונות של הבעיה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Neptune,

בכל פעם שאני רוצה לכבות את המחשב בווינדוס XP PRO, הוא עושה לי REBOOT!!!!! ??? ??? ??? בדקתי בהגדרות המערכת ולא מצאתי שום בעייה! :-[ אולי בכל זאת למישהו יש פיתרון?- שמעתי שצריך להוריד איזשהו PATCH או משהו כזה? -מאיפה??

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by BentziBoy,

מחשב נייד של simens fujicom פשוט שבק חיים, אפילו לא נורה אחת לא של הטענה ולא מגיב כלל, ניסיתי להוציא את הבטריה ולראות בלי, עם או בלי פשוט לא מגיב ... הצעות מישהו ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by James,

לא מזמן קניתי מחשב חדש (מפרט בחתימה), לפניו היה לי P4 2.0GHZ ומשום מה, הישן פעל מהר יותר מהנוכחי. מה הכוונה באיטי/מהיר יותר? כשאני עושה דאבל קליק על "המחשב שלי", לוקח למעבד החדש יותר זמן לפתוח את התיקיה. אותו הדבר לגבי כל דבר אחר. לגבי "התחל", לגבי "אספלורר", הכל. הוא פשוט עובד לאט. גם כשאני עושה "גזור" או "העתק", לוקח לו זמן לקלוט את הפקודה. זה הגיוני? כמובן, שעם המעבד הקודם, הכל התבצע במהירות של שניות אחדות, לא שמים לב לאיטיות אפילו. אבל בחדש..מלא זמן המחשב הקודם היה P4 2.0ghz + intel d845bg + 512 233mhz + 80ghz wd 7200. ..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שאלה בכותרת...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by casio888,

No IDE Master H.D.D Detected זאת ההודעה שאני מקבל כשאר אני מפעיל את המחשב בכל פעם וצריך ללחוץ על f1 בשביל להמשיך. מפרט מחשב: intel e6750 2g kingston 800mhz לוח אם של asus nvidia geforce 9600 gt הצורב מחובר לי ב ide ויש לי שני כוננים קשיחים שתיהם של wd אחד 160 ג'יגה אחד 500 ג'יגה שניהם מחוברים ב sata 2 תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אהלן, באחד המחשבים אצלי התחילה בעיה שלא הצלחתי למצוא לה פיתרון כאשר אני מדליק את המחשב , יש BOOT אך כאשר המחשב מגיע לטעינת xp...הכוונה שזה מראה שזה טוען את מערכת ההפעלה.. מסך החשב נכבה ואין שום תגובה מצד המחשב... עשיתי פירמוט לוינדווס ושאר הכוננים הכל הלך מתוכנן אך שוב אחרי ההתקנה של הוינדוס החדש זה נתן אותה תגובה המחשב עולה במצב בטוח , כאשר אני מפעיל במצב בטוח צבעי המסך משתגעים (גם לפי הפירמוט) שורה לדוגמא שזה מציג: windows xp windows xp windows xp windows xp windows xp windows xp windows xp (כל זה בדוס) ניקיתי את המחשב מאבק, החלפתי וניקיתי קצת את הסלוטים והראמ עצמו זה עבד כרגיל (פעם אחת בלבד)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by xshlomix,

קניתי מסך Samsung S24B370H שבוע שעבר. כל המשחקים והסרטים שהרצתי עד עכשיו עבדו בסדר גמור (Bf3, Hitman4 Max Payne3 etc..). 1920x1080 כרזולוציה מקסימלית ונוכחית, וקצב הרענון עומד על 60Hz יש לי GTA IV מותקן, במסך הקודם Grundig 22 הייתה בעיה בהרצת המשחק, שעלה רק עם סאונד ומסך שחור. כעת במסך ה-Samsung מופיע מסך שחור והודעת שגיאה מרחפת: Not optimum mode recommended mode 1920x1080 60hz דפדפתי בגוגל והבנתי שהבעיה שכיחה בקרב מסכי סמסונג אך לא מצאתי לה פתרון. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים