עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ערב טוב לכם חברים אני מנסה להכנס לאתרים הללו: https://www.downrev.net/browse https://www.golantelecom.co.il אני מקבל את השגיאות הללו בשתי האתרים.. מה הסיבה לכך? וכיצד אני מתגבר על כך. אשמח את עזרתכם. תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by ethernet,

שלום יש לי 2 כוננים קשיחים... אחד של 80 ג'יגה ועוד אחד של 250 ג'יגה... הווינדוס מותקן ב-80 ג'יגה וה-250 ג'יגה הוא כונן של הורדות שם אני מאכסן את כל התוכנות שלי וכל ההורדות שאני מוריד בהאינטרנט... פתאום אני בא להיכנס לכונן של ה-250 ג'יגה ופתאום זה דופק לי את ההודעה הבאה: The disk in drive D is no formatted. Do you want to format it now? אז זהו שאני ממש לא מעוניין לפרמט את הדיסק קשיח שלי! יש לי שם דברים חשובים מאוד כמעט 130 ג'יגה של משחקים סרטים תוכנות סדרות פשוט מלא דברים חשובים מאוד... יש איזו שהיא דרך לפתור את זה בלי לפרמט למה לפרמט תהיה האופציה הכי הכי אחרונה שלי... תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by UponTheRose,

שלום לכולם התקנתי כרטיס FIREWIRE ישן על הלוח אם, וגיליתי שהמערכת לא זיהתה אותו כלל אוטומטית יש לי מערכת הפעלה ווינדוס 7 והעניין הוא שהכרטיס חסר דרייברים ודיסקים (מצאתי אותו בבית בקופסה אבל רק את הכרטיס) אני לא יודע איפה נמצא השם של החברה על הכרטיס אבל אני מחפש שעות דרייבר ולא מוצא האם אני צריך לקנות כרטיס חדש או שיש פיתרון? תודה

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  4. שלום ותודה על הקריאה. יש לי ATI Radeon 1950x pro וקניתי גוף קירור מסוג accelero s1 rev2 עם ה turbo module. כשהחלפתי את הגוף וחיברתי את הכרטיס למחשב וניסיתי להפעיל המחשב, הוא לא מראה תצוגה ואחרי בערך 5-6 שניות הוא עושה 2 צפצופים אחד אחרי השני, הראשון לוקח 2-3 שניות והשני כמעט 1 שנייה ואחר כך נגמר. ניסיתי להחזיר את הקירור המקורי שלו בדיוק כמו שהיה מקודם ועדיין עושה את אותה התקלה (אין תצוגה ואותם הצפצופים). יש מצב שהכרטיס שלי ניזוק כתוצאה מנסיון ההחלפה לגוף קירור שקניתי ? תודה על הקריאה ועל כל עזרה מראש.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  5. לאט לאט נלך שלב שלב... המחשב שלי - מופיע בחתימה שלי - בקשה תעיינו כדי לקבל רושם כללי על החלקים.... עכשיו לבעיות: בעייה 1 : כרטיס מסך שמתחמם (כנראה) תיאור הבעייה: כל פעם שאני משחק במשחק, המחשב מרסטרט אץ עצמו בצורה אוטומטית שאלה: איך פותרים הבעייה? בעייה :2 מאוורר שנכבה לפעמים תיאור הבעייה: יש לי מארז ג'רני איתו קיבלתי מאוורר ג'רני שקוף עם לדים כחולים, כהמחשב פועל לפעמים אפשר לראות את המאוורר פועל ואת הנורות דולקות ולפעמים המאוורר לא פועל והנורות קצת דולקות (ממש חלש) אין למאוורר הזה שום מערכת שליטה חיצונית או משהו בכיוון שיכול לקבוע בשבילו את מהירות הסיבוב וכיוצא בזה... שאלה:מהו הגורם לבעייה הזו? ואיך ניגשים לפתור אותה? בעיה 3 : כרטיס טלוויזיה שמסרב לפעול תיאור הבעייה: יש …

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  6. Started by הדר,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך MX 440 64mb ddr +tv OUT של GForce 4. קניתי כבל מעולה (15 מ' - הלחמה בחנות, מינימום הנחתה), ועדיין כאשר אני מחברת לטלויזיה (טלויזיה חדשה ומצויינת) אני רואה רק בשחור לבן ועם קפיצות. האם יש קשר לסוג הכרטיס? האם החלפת הכרטיס תפתור את הבעייה? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  7. Started by uskatin,

יש לי לוח אם GIGABITE Z68X-UD4-B3 ומחוברים למחשב רמקולים מאחורה 5.1. כאשר אני מחבר אוזניות לחיבור מקדימה הרמקולים לא מתנתקים. אני צריך לעשות את זה ידנית. איך אפשר לעשות שזה יקרה אוטומטית?

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  8. Started by avior555,

בס''ד שלום לכום! יש לי בבית אינטרנט רשת ויש מחשב אחד שגולש ואחד שלא שלי לא גולש ולפני כמה ימים הוא היה גולש היתקשרתי לתמיכה והם אמרו לי שהכרטיס רשת לא מותקן או משהו כזה התקנתי מהדסיק של המחשב של אחותי ועדיין לא פועל ניכנסתי לההתקנים שלי ואין שמה תכרטיס רשת עם סימן שאלה ולא כלום http://zix.co.il/viewer.php?id=829074218.JPG זה מה שיש אם בבקשה אפשר עזרה איפה הוא נהלם עם הסימן שאלה ומה צריך לעשות כדאי להתקין אותו בעזרת ה' כמו שצריך ואם אפשר בבקשה לא להגיב בשבת תודה רבה

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  9. Started by Guy Yerushalmi,

LENOVO B570 (מחשב נייד) WIN 7 ENT 32 MB SERVICE PACK 1 כרטיס הרשת הפנימי של המחשב לא עבד תקופה מסוימת, קניתי כרטיס רשת חיצוני חדש של TP LINK. הכרטיס הפנימי כנראה חזר לעבוד, עכשיו יש 2 חיבורי WIRLESS במקביל, לאותו ראוטר.. הבעיה היא שהרבה פעמים האינטרנט מפסיק לעבוד "סתם", באמצע סרט או משהו כזה.. צריך להוציא ולהכניס את הכרטיס רשת החיצוני, או לנתק את האינטרנט לגמרי ולהחזיר - בשביל שהכל יחזור לעבוד.. מה לעשות? תודה, מקווה שאני נמצא במקום הנכון.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by josefin16,

שלום לכולם . יש לי בעיה קטנה יש לי לוח אם של ASUS NFORCE 650I . הבעיה היא שהכרטיס רשת ה ONBOARD עושה לי בעיות אני מחבר אליו את הכבל המוצלב על מנת שהמחשב השני יוכל להתחבר לאינטרנט גם אבל אין שום אינטרנט. ב DEVICE MANAGER הכל בסדר ו MY NETWORK PLACES הכל בסדר אבל אין CONECTIVITY וזה מוציא אותי מדעתי . מישה פה גם נתקל בדבר הזה יש לו פתרון לבעיה??? אני צריך עזרה דחוף.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by mafisto00,

דבר ראשון אני מצטער אם פרסמתי בפורום שלא מיועד לנושא. במידה וזה נכון אני אשמח אם האדמינים יאמרו לי איפה אני אמור לפרסם את זה וכמו כן יעבירו את הנושא שלי לשם. טוב אז ככה... את האמת אני על גבול היאוש בנושא, כבר כמה חודשים שאני משחק עם לאגים מטורפים. מה שקורה הוא שאני משחק Unreal Tournament ישנם לאגים מאוד לא סימפתיים. אלו לאגים שמרגישים כאילו יש עומס גרפי על המחשב. מה שלא אמור להיות לאור היכולות שלו. לפני חודשיים שלושה החלפתי כרטיס מסך ל GForce 6600GT, בתחילת השימוש הרגשתי את השינו מהכרטיס הקודם GFORCE 4MX. לאחר זמן מה.. שמתי לב שיש לי לאגים נוראיים, קטנים קטנים אבל הכי מציקים, טויקים של לאגים קטנים שנותנים תחושה של עומס גרפיקה ( ב - UT!! ?!?!:< ) עכשיו שקלתי אפשרו…

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  12. Started by asafsee,

שלום כולם המפרט כזה: לוח אם של אינטל D845EBG2 מעבד 2.4 לפני כמה ימים התחילה הבעיה...כאשר אני מדליק את המחשב, מופיע לי מסך כחול עם הסמל של אינטל וזהו המחשב לא מתקדם משם אפילו אין לי כניסה לBIOS לדעתי הלוח אם גוסס לי ניסיתי לנקות אבל, ל"שטוף" את הלוח בספרי מיוחד למכשירים אלקטרוניים וגם זה לא עזר... עזרה מישהו בבקשה?? תודה רבה וחג שמח אסף

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  13. שלום חברים , אז ככה , יש לי דיסק קשיח בן 4 שנים של WD 80GB IDE , ביום שישי האחרון הוא החליט שהוא מוציא קולות של דיסקט 1.44 תקוע.. ולא לעלות באופן סדיר אלה רק לפעמים שבא לו(פעמים רחוקות).. שאלתי לגבי הבעיה מספר אנשים וכולם טענו שהבעיה היא בלוח של הארד דיסק ושהנתונים לא ניזוקו , זתומרת אם ניתן למצוא כונן קשיח מאותו סוג בדיוק אז אפשר לפרק לו את הלוח ולהרכיב על שלי והכל יסתדר.. , האומנם זה נשמע נחמד וקל אך צצה בעיה.. , אצל כל הכוננים היום יש לו בצורת "ר" ואילו הלוח של הכונן שלי מרובע... , וזאת לאחר שסרקתי כמה חנויות מחשבים שבכולם הלוח בצורת "ר" , חנויות יד שניה מסויימות.. , עד שלבסוף מצאתי באי ביי מאיזה ספק מארצות הברית את הלוח החביב במחיר דיי מופקע יחסית.. , השאלה שלי אליכ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום רב, באפריל 2011 רכשתי מחשב חדש עם מעבד: intel core i5 2300 2.8 ghz 6mb l3 cache a1155 מיזה מספר שבועות, בעת הדלקת המחשב, מופיעה לי הודעת שגיאה "CPU FAN ERROR". המאוורר המקרר את המעבד הוא מסוג: scythe katana 3 cpu cooler scktn-3000. תמיד נכנסתי לBIOS, התעלמתי מהודעת השגיאה והמשכתי הלאה. היום החלטתי לבדוק יותר לעומק על מה מדובר ושמתי לב שמהירות המאוורר מאוד איטית והיא זו שגורמת להודעה. פירקתי את גוף הקירור (והמאוורר שעליו) מעל המעבד ונחרדתי לגלות במשטח שמעל המעבד, חומר אפור דביק. שאלותיי: 1) האם החומר הזה הוא החלק העליון של המעבד - שהתחמם ? 2) האם המעבד נהרס בשל כך? 3) מה המלצתכם לתיקון? (האם לקחת למעבדה שתגיד לי שאין אחריות למאוורר? לרכוש מאוורר חדש ולהתקין לבד?) תוד…

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by giliboy,

בהדפסת תמונות המדפסת לא מוציאה את כל הצבעים....אך אני יודע אם הבעיה בראש דיו או במדפסת? תודה

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  16. Started by רן שפירא,

העדכון האחרון של ווינדווס 10 ביטל את הקבוצה הביתית ועקב כך נעלמה השיתופיות של המדפסת ברשת הביתית, תומכת של מיקרוסופט הייתה איתי בחיבור מרחוק למעלה מ 3 שעות ולא הצליחה לפתור זאת. ובחצי פה אמרה שבעדכון הבא יתקנו זאת. האם מישהו יודע כיצד לשתף את המדפסת תחת הודעת שגיאה 0000008x6 "ווינדוס אינו יכול להתחבר למדפסת".

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by GunBlade,

שלום! ניסיתי את מזלי בפורום הגראפיקה, אבל אולי רק פה תוכלו לעזור לי... יש לי מחשב נייד של טושיבה עם מאיץ גראפי Go5200, ומשום מה משחקים וכו' פועלים לי לאט. בדקתי עם 3DMark2001SE וקיבלתי תוצאה של 4777, בעוד אתרי אינטרנט שונים מראים תוצאה של 6000-6800 עם מערכת מאוד דומה, חלקן חלשות יותר משלי. מה יכול לגרום להאטה שכזו במהירות? האם יכול ליהיות שיש לי חומרה דפוקה? או שסתם מדובר בהגדרה טיפשית שאני פיספסתי? דאגתי לנקות את הזיכרון, ולעדכן את כל הדרייברים האפשריים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by kgworld,

חברים עזרה בבקשה, יש לי בדירה אינטרנט 10 מגה. יש לנו 3 מחשבים וראוטר והאינטרנט עובד מעולה בכל המחשבים. הבעיה מתחילה כאשר באחד המחשבים מתחילים להוריד טורנט, מה שקורה זה שבאותו המחשב המהירות של האינטרנט כמעט ולא משתנה אבל האינטרנט במחשב שלי, שלא מוריד כלום, הופך לצב! עשיתי בדיקת מהירות, ללא הטורנט במחשב שלי המהירות היא 10 מגה, כאשר הטורנט פועל על מחשב שהוא לא שלי, המהירות אצלי היא 0.5 מגה! איך זה יכול להיות שהמחשב שלי מושפע הכי הרבה מזה? ומה אפשר לעשות בנידון? תודה

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by shloosh,

אני משחק במשחק המלא והמשחק פועל יפה אבל יש הרבה תקיעות מעצבנות,ואני לא מדבר טקיעה של אפסית שנייה אלא על 1 שנייה בערך ולפעמים רחוקות קצת יותר ,אבל כמעט כל הזמן יש תקיעות ויש לי דווקא מחשב שאמור להפעיל את המשחק בצורה טובה!! אז מה הבעיה???? AMD ATHLON XP 2000 SUMA Geforce 4 Ti 4200 64 mb 256 ddr 333mhz הדרייברים מעודכנים. 40gb 7200 rpm ויש לי חבר שיש לו מחשב כמו שלי רק עם זיכרון 2100 וכרטיס של INNO3D זוהיא הגראפיקה שאני עושה ויש עדיין תקיעות: 1024*768 32 bit physics-high character-highest texture-highest world deteils-highest Decals coronas foliage dynamic lights projectors ואצלו הוא אומר שהמשחק פועל מהר מאוד בלי תקיעות, אולי זה קשור לכך שהוא הגדיל מאוד את ה- virtual memo…

20. שלום, החלפתי את המודם הישן שלי שחגג שבע שנים DLINK DSL6850 לDLINK 245GR. המהירות שאני מקבל בבדיקת מהירות מה245 היא בערך חצי ממה שאני מקבל מה6850 - מה יכולה להיות הסיבה? למישהו יש מדריך הגדרות עבור הDLINK 245? תודה

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. Started by TheMajestic,

לאחרונה קניתי כונן קשיח חדש, Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD. הכונן הזה החליף את הכונן הישן שלי של Fujistu בעל 5400 סל"ד ו-15GB. הבעיה שלי היא שהביצועים של הכונן החדש פשוט נמוכים והוא מאוד איטי, אפילו יותר מהקודם. כפי שניתן לראות באתר של IBM (יצרנית המחשב שלי) המחשב שלי תומך תמיכה מלאה בכוננים של עד 127GB. לינק מצורף: http://www-3.ibm.com/pc/support/site.wss/DETR-3ULLPZ.html (שלי: 2173). הבעיה שלי היא כנראה ב-BIOS. בביוס עדיין כתוב משום מה שהכונן המותקן הוא ההוא של ה-15GB למרות שה-80GB מותקן. שיחקתי עם הג'מפרים, עשיתי פורמט ושום דבר לא עזר. אמרו לי שכדאי לי לעדכן את הביוס אבל אני לא מוצא שום עדכון. הלוח שלי הוא IBM 2178B3G וגירסת הביוס היא PJKT31AUS. מ…

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by KRS1,

ברשותי סידירום 52 Aopen , במהלך משחקים שאני משחק מהסידי אני מרגיש מדי פעם תקיעות קטנות במשחק עקב טעינה של הסידירום, גם בצריבה מהסידי לדיסק אני רואה שיש תקיעות והצורב "מחכה" לסידירום... מישהו יודע אולי איך לסדר את הבעייה? ביצועי הסידירום

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by mishiago,

ברשותי צורב של LG כפול 52 מהירות צריבה. אני עם ווינדוס 2000. מחשב חדש. לעולם לא נדפק לי אף דיסק וצרבתי כבר איזה 100 דיסקים אבל יש לי בעיהה אחת בלבד. הצרוב לא מגיב בכלל למהירות שאני נותן לו זאת אומרת שאם אני אבחר מהירות צריבה של 4 או 48 או 52 קצב הצריבה יהיה אותו דבר!!!! והבאסה הוא שאני צורב כל דיסק ב 12 דקות מה שהצורב הישן שלי (כפול 16 היה צורב ב 7 דקות) אבסורד מאודדד! עיזרו לי בבקשה בפתרון לבעיה

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by erjerjerj,

הצורב מזהה את הכונן כאילו המהירות המקסימלית לכתיבה על cd היא x32 ולא x52. בעבר הצורב זיהה נכון את המהירות (מדובר בדיסקים של silver line, מאותה החבילה שהצורב זיהה בעבר כ x52 וניסיתי כמה דיסקים שונים) ניסיתי להתקין מחדש את נרו, וגם גירסאות חדשות וישנות יותר של נרו (הגרסה הנוכחית שלי היא: 6.6.0.8 ) השינויים שעבר הצורב ממתי שהוא צרב x52: עדכון firmware מ 1.01 ל 1.04 מהאתר של nec אחרי שראיתי שיש בעיה ניסיתי להכנס ל nero drive speed ולא מצאתי שם משהוא שימושי האם קיים firmware אחר שיתקן את הבעיה? נ.ב. עדכנתי את ה firmware בגלל בעיה אחרת בצורב וגם היא לא נפתרה: הצורב לא משתמש נכון ב buffer לדעתי, פעם ב 3 דקות בערך הוא עוצר כדי לקרוא מהדיסק, וסרט שאני רואה מהדיסק לדוגמא, קופא בזמן…

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  25. Started by tombraider2003,

יש לי בעיה עם המודם ישלי WIN98 SE ואינטרנט מהיר כל כמה דקות אחרי גלישה הוא ניתקע ואני נאלץ לעשות איתחול מה יכולה להיות הבעיה יש לי פנטיום 3 500 מה"ז האם יש עידכון לUSB

• 5 תגובות
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.