תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אהלן, לאחרונה התחדשתי במחשב נייד ושמתי לב שמידי פעם שהוא פותח דברים, לא משהו גדול כמו משחק או תוכנה, אלא משהו קטן כמו פלאג כגון יוטיוב או סתם איזה תיקיה המחשב נינכ סלמצ של ריצוד. הכוונה שאם היה משהו (קול) שמתנגן ברקע, הוא ירצד לי (כמו דיסק שרוט) לכמה שניות. המחשב לא נינכ סלמצב שהוא ניתקע לגמרי, הוא רק מרצד משום מה. ניסיתי להבין מאיפה יכולה לנסוע הבעיה, אולי הHD אך הוא חדש ושוב, זה דברים קטנים שלפעמים מקבלים ישירות לRAM כמו תוכן מדפדפנים. מה יולה להיות הבעיה??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכל בכותרת. כרטיס הרשת המובנה בלוח לא פועל. ה'אור' שאמור להדלק עם קבלת מידע לא נדלק, הראוטר לא מציג חיבור, בהכנסת הדיסק דרייברים הרשת לא מזוהה, וכמובן שאין אינטרנט. מה אפשר לעשות? (עלול ליהיות נזק פיזי כלשהו.) גיא.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם. כפי שמתואר בכותרת, מסך הטאצ' הפסיק להגיב כאשר בבדיקה מדוקדקת ראיתי שריטה ארוכה על רוב המסך. מן הסתם, ההצעה הסבירה תהיה להחליף מסך, אולם היות והתצוגה לא נפגעה כלל (גם במקום של הסדק) אני שואל האם יתכן להחליף רק את הציפוי שנסדק מתוך הנחה שהדבר יפתור את התקלה, ובתקווה במחיר זול יותר. דגם המחשב: thinkpad x1 yoga 3gen תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם! לאחרונה היו לי בעיות שהמחשב לא עלה, ניתקתי וחיברתי הכל מהלוח אם כמו שמומלץ במדריך שנעוץ והמחשב באמת חזר לעבוד. עכשיו הדלקתי את המחשב והוא נתקע במסך של הפוסט, אני לא יכול לדעת למה כי מופיע לי לוגו גדול של ABIT. המחשב משמיע צפצוף קצר כאילו הכל תקין. מישהו יכול להעריך מה הבעיה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב לי עובד בסדר אבל כאשר אני בא להריץ משחק ולשחק בו המחשב קורס (נכבה ואז נדלק) ואני לא יודע מה לעשות בעניין לפי דעתי זה בגלל הספק כוח מכיוון שיש לי ספק של רק 400 וואט במחשב גיימינג אבל אני חייב עצה של מומחה. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם G33M-S2L כרטיס זיכרון 1GB 800 של OCZ מעבד INTEL 7200 דישסק קשיח SATA של 250GB של WD וגשר דרומיICH9 מתחמם ממש. האם נתקלתם בתופעות כאלה או שיש לי פשוט לוח אם תקול.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי sandisk titanium CRUZER 4GB והוא עובד בXP והכל בסדר, הוא על FAT32 אבל אני בעיקר עובד איתו על הWIN 7 ולא היה בעיות עד כה ופתאום הוא נותן לי את ההודעת שגיאה הבאה... ולא ברור לי מה הבעיה, גם אחרי ההודעה הזאת אם אני מחזיר אותו לXP הוא עובד והכל בסדר ניסיתי לפרמט אותו להתקין מחדש את הU3 אבל ללא הצלחה אני אשמח לעזרה, תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לאחר פירמוט המחשב באופן עצמאי (אני לא מומחה גדול לצערי), אין לי קול במחשב. כאשר אני מנסה להפעיל את Windows Media Player, מתקבלת לי ההודעה שצירפתי. כאשר אני מנסה לבדוק צלילים והתקני שמע בלוח הבקרה, מופיע לי כי "אין התקן שמע", והכל אפור כך שלא ניתן לשנות דבר. צירפתי קובץ נוסף שמתייחס ללשונית החומרה. בנוסף, צירפתי צילומי מסך מתוך תוכנת CPU-Z. אין לי כל כך מושג מהו כרטיס הקול שברשותי (לדעתי זהו כרטיס מובנה), כך שאני לא יודע איזה דרייבר אני צריך להוריד, אם בכלל. מקוה שסיפקתי מספיק פרטים כך שתוכלו לעזור לי... המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של אסוס מדגם גיפורס 210 חלונות 7 אולטימט אני די בטוח שהכרטיס לא מתפקד כיאות, יש משחקים שהייתי צריך לשנות הגדרות בשביל שיפעל, למשל WOW העכבר נתקע ומבירור ברשת זאת בעית מתאם גרפי, שינוי הגדרה קטנה במשחק סידר את הבעיה אבל עדיין נראה לי שאם המתאם היה מותקן כיאות זה לא היה עושה בעיות. התקנתי את הדרייבר שהגיע עם הכרטיס והבנתי שהוא לא מעודכן אז הסרתי והתקנתי דרייבר מקורי מאנווידיה המעודכן שלהם, עדיין יש הרגשה שיש תמיכה לא תקינה. האם יש דרך לוודא זאת?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , לפני כמספר חודשים קניתי מחשב חדש ומדיי פעם הוא .עושה ריסטארט באופן עצמאי אז חשבתי על האפשרות שאולי המעבד מתחמם יתר על המידה. טווח הטמפרטורות שהוא נמצא בהם נע בין 56 -60 מעלות במצב מנוחה בעומס הוא יכול גם לטפס ל 65 מעלות. המעבד הוא Intel Core 2 Duo E6300 Processor. במחשב לא נעשה האצת חומרה. למחשב יש מאוורר במארז בנוסף למאוורר המעבד. 1. האם בטווח זה המעבד אמור לגרום להפעלה מחדש של המחשב. 2. אלו טמפ' הם בגדר הנורמה לעבודה תקינה עם המעבד. תודה רבה מראש לכל המגיבים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, השאלה בנושא. מפרט המחשב שלי: לוח אם:Asus P8z68-v Pro. מעבד:i5-2500k. זיכרונות:Corsair 32gb ddr3 1600mhz. הארד דיסק:WD Caviar Black 1Tb . דיסק מערכת:intel SSD 530Series 180gb. מערכת הפעלה:Windows 7 Ultimate - 64 Bit. ספק כח:Enermax Modu 87+ 700W. כ. מסך:AMD HD6970. האם אחת הסיבות יכולה להיות,שהמחשב - התחמם יותר מידי? אשמח לשמוע תגובות,ולקבל תשובות ועזרה. תודה רבה מאוד מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
<blockquote>המחשב שלי לא נדלק פשוט לוחצים על הכפתור ולא קורה כלום אמרו לי לבדוק את הספק שמתי אותו במחשב אחר והוא עבד שם מצוין אמרו לי לבדוק את הלוח אם והוא בסדר גמור כי כשחיברתי עכבר ליציאה בלוח העכבר נדלק באור שלו וגם הוא חדש רק בן חודש אמרו לי לבדוק בלוח אם אם החיבורים של הכפתור הדלקה מחוברים והם כן אבל עדיין לא נדלק מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? </blockquote>
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום מאוורר נוסף למארז, וחיברתי אותו עם 3 פינים ללוח האם. איך אני יכול לשלוט על המהירות שלו? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר בערך חודשיים או שלוש אני סובל מהבעיות האלה ואין לי מושג איך לאתר את הבעיה, אני מניח שהבעיה היא בחומרה ומשהו במחשב הזה גמור, אבל אני לא יודע איך לצמצם את האפשרויות. יש לי מגוון תקלות די רחב, והדבר המעניין הוא שהן קורות בעיקר אחרי שהמחשב נדלק\הווינדוס עולה, ומתישהוא הבעיה "מסתדרת" והמחשב יעבוד כרגיל עד שאכבה אותו ואדליק אותו שוב ביום למחרת. התקלות שאני מקבל הן - 1. המחשב פשוט קופא כמה דקות אחרי שהווינדוס עולה -קורה לי 90% מהזמן כשהווינדוס עולה לראשונה אחרי שהמחשב היה כבוי. 2. BSOD - כל מני errors שונים, אבל הכי נפוץ זה 0x00000e, וBCcode 1e בדו"ח הזה שקופץ לי כשהווינדוס שוב עולה. קורה די ברנדומליות. לפעמים אחרי התקלות האלה, הווינדוס פשוט לא יעלה - המחשב ייתקע לפני הboot,…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם כאשר אני מעתיק קיצור דרך הוא לא מופיעה על שולחן העבודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי לפני כחודש זכרונות מסוג sumsung 2x512 registerd בשביל המערכת הדואלית שברשותי. אחרי שהגיעו הזכרונות לא היה כתוב עליהם שהם מסוג REGISTERD היה רק PC2100 . וכשהתקנתי אותם המערכת התחילה לצפצף כאילו לא מותקנים זכרונות,ואחרי כמה נסיונות המערכת אכן פעלה אבל ב ASUS PROB הראה שאלה לא זכרונות ECC . שלחתי אותם לחנות שקניתי מהם את הזכרונות בשביל שיחליפו אותם ,ואחרי שבועיים בהמתנה קיבלתי זכרונות מסוג GET ,וכשהתקנתי אותם המערכת התחילה לצפצף שוב . השאלה האם למישהו יש מידע לגבי זכרונות אלו ואיך אפשר לבדוק אותם דרך פורום זה ולדעת את האמת. אגב גם אלה דרך ASUS PROB הראו שהם לא ECC/ תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה במחשב של ההורים שלי שלוקח מלא זמן לעשות ריסטרט, ואז המחשב מצפצף איזה פעמיים-שלוש, מתחיל לעלות, אבל באמצע העליה של windows 7, הוא נתקע, המסך נכבה, ולא קורה כלום (המתנתי 15 דקות). בפעמים אחרות הוא כן מצליח לעלות, אבל לא ברור לי מתי כן ומתי לא, ובכל מקרה התהליך ארוך מאוד (מספר דקות). א. האם יש למישהו רעיון מה לבדוק ומה לנסות? כבר התקנתי מחדש את המערכת הפעלה, גם התהליך הזה היה מאוד איטי ולא עזר. ב. יש מעבדה מומלצת באזור נתניה שיש שם איש מקצוע איכותי? תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , בטח ראיתם את האשכולות הקודמים שלי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=481671.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=481705.new#new עשיתי OCCT ואחרי 2 דקות הוא יצא לי ממנו לבד והוא הניב את התמונות האלה , מזה אומר : אם לא עובדים התמונות הינה לינקים : http://img502.imageshack.us/i/2010111819h02volt12.png/ http://img152.imageshack.us/i/2010111819h02volt5.png/ http://img841.imageshack.us/i/2010111819h02volt3.png/ http://img191.imageshack.us/i/2010111819h02vcore.png/ http://img641.imageshack.us/i/2010111819h02cpu1.png/ אשמח שתעזרו לי לפענח את התמונות ...תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב P4 2.66 512 RAM לוח ECS כרטיס מסך FX5200 128MB כאשר אני מפעיל משחקים באמצע המשחק נמרחים פתאום הצבעים, נסיתי כבר הכל דרייבירים חדשים של NVIDIA DIRECTX 9 ניקיון של הכרטיס כל דבר שאפשר ועדיין זה קורה צריך עזרה דחוף בבקשה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום אין לי שליטה בסמן הגלילה (הקו הארוך, זה שמורידים ומעלים איתו את העמוד) איך מחזירים את השליטה בסמן הזה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המפרט מחשב הבא: [..] AMD PHENOM II X4 945 (3.0GHz) - 95W - BOX - [..] GIGABYTE GA-790XT-USB3 [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 [..] POWER COLOR HD5850 PCS+ 1GB GDDR5 - [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - [..] מארז COOLERMASTER CM 690 w/o PSU - [..] SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - עם מסך 22" של SAMSUNG רוולוציה 1680x1050 WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT הבעיות בעיקר הם במשחקים CRYSIS וGTAIV.. בCRYSIS, המחשב מריץ אותו בכיף, אבל לפעמים כשאני מגיע לאיזור פתוח עם הרבה פריטים לטעון, יש "פריז" מעצבן לכמה שניות כשאני מזיז את העכבר.. לא יודע אם זה קשור לתקלה של ח…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי על המחשב כונן די וי די שאין לי מושג של איזה חברה הוא כי זה לא רשום בשום מקום ואין לי את הקופסא... ויש לי איתו בעייה שהוא לא קורא דיסקים צרובים. זה לא שהוא לא קורא בכלל אלא בפעם הראשונה שאני שם דיסק מחברה מסוימת הוא קורא את זה ואחרי זה ברגע שאני אוציא ואכניס שוב את הדיסק זה לא קורא את זה את זה יותר...כאילו אין בכלל דיסק בכונן... השאלה שלי זה מה אני יכול לעשות כדי שהכונן יוכל לקרוא דיסקים צרובים? לשנות משהו בפנים.... איזה קובץ שאפשר להוריד...כל דבר...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה הסיפור: לקחתי את המחשב מהסלון, וסגרתי את המחשב עד שהוא כמעט היה סגור, אבל לא היה את הקליק שסוגר אותו... צעדתי לכיוון חדרי כאשר המחשב בידי, והידית של הדלת(@$#) איכשהו נכנסה שם לעסק (בין המחשב/מקלדת למסך), וכאשר עשיתי צעד נוסף (לא שמתי לב למצבי העגום), הרגשתי התנגדות מכיוון הלפטופ (הוא לא נפל כי אחזתי בו חזק) ........ איזה טעות אנוש!!!!!! נבהלתי, אך אמרתי לעצמי שהמסך "קצת" קשיח - סך הכל זאת לא הייתה מכה חזקה... אך לא כך! מיהרתי מהר חזרה לסלון, ולדתהמתי גיליתי שחצי המסך התחתון מקופל - אי אפשר לראות שום דבר חוץ מכמה צבעים שאין להם שום קשר למציאות. להלן כמה תמונות בצער, צעקות יאוש ויגון רב, --Vega. עריכה: אם התמונות לא מופיעות יש ללחוץ כפתור ימני על התמונה ו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בחדר יחסית הרבה מוצרי חשמל מערכת קולנוע שני מחשבים טלוויזיה בלא בלא בלא קיצר קצת עמוס עכשיו מה שקורה זה שהמחשבים עושים בעיות ויש תקלה מסויימת שחוזרת על עצמה במחשבים שמחוברים בחדר הזה המחשב לא מראה תמונה ונדלק ונכבה ונדלק ונכבה לבד בלי הפסקה (קרה עם שני המחשבים) שני המחשבים שונים לגמרה אחד מהשני ומחוברים יחד עם שאר החדר על רשת של שקעים ומפצלים שמחוברים בסופו של דבר על אותו כפתור בלוח חשמל כשקרה לי התקלה עם המחשב הראשון הלכו לי שני כרטיסי מסך (HD 6950) ועכשיו כשזה קורה במחשב שני אני מבולבל .... משהוא הורס לי אותם אין לי מושג מה אבל זה פוגע בשניהם וזה למה אני חושב על החשמל שהם מקבלים (אולי יש עומס יתר? ) בנוסף לזה יש לי מכשיר של YES (MAX HD) שאם ה…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישלנו שני מחשבים בבית.. אחת מהם התכלכל ולא פעיל כרגע.. היה עליו לוח של GIGABYTE וכרטיס מסך MATROX G400 במחשבהשני יש לוח IWILL עם VOODO 3 שהכל פועל מעולה! עכשיו לקחתי את הכרטיס הישן והכנסתי אותו בלוחהשני.. ומשום מה המחשב לא מזהה אותו (הכנסתי היטב!) ועושה ציפצופים כשהוא עולה ולא מראה תמונה! כך גם אצל חבר שלי שניסיתי את הכרטיס אצלו.. למרות זה כשהחזרתי אות הVOODO למקום הכל עבד@! עכשיו אני הזמנתי כרטיס מסך חדש מחול ואני דואג שגם הוא לא יפעל על הלוח השני.. אולי מישהו יודע מה הבעיה<?< (הכרטיס מסך בסדר גמור! גם כאשר המחשב שלי היה תקין נסיתי להעביר את הכרטיסל למחשבשלו וזה לא עבד וכשהחזרתי אותו למקום הכל עבד מצויין!@) :-[ :-[ :-[ HELP!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-