עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Mpro,

המחשב התחיל להאט והתחלתי לחקור את הנושא עשיתי בדיקת ווירוסים + רוגלות, אמנם מצא 2-3 אבל לא קריטי לאחר מכן שמתי לב במנהל המשימות שיש לי תוכנה שלוקחת לי 80-90 אחוז מהמעבד ושמה הוא microsoft network real time inspection service עכשיו אין לי מושג איך לפתור את העניין הזה, הורדתי עידכונים וחשבתי שיעזור אבל לא עוזר, ניסיתי למצוא את המקור של הבעיה ועדיין לא הצלחתי אם מישהו נתקל באותה הבעיה אשמח לפתרון, זה פשוט מאט לי את המחשב בצורה דרסטית

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by moti30,

אני הגדרתי סיסמה לBIOS דהיינו שלא יהיה אפשר לשנות את הגדרות הBIOS ללא סיסמה, אבל כיוון שבאמצעות F12 אפשר להגיע לתפריט BOOT, ולעשות BOOT מUSB או דיסק, בעצם אפשר להיכנס למחשב ללא סיסמה כלל. יש לי מחשב LENOVO ישן ׁ(N500 3000) לא בדקתי עדיין איך זה במחשבים אחרים, רק מעניין אותי אם יש כמה סוגי BIOS שיכולים להתאים לאותו לוח אם.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Php-Styler,

שלום , בטח ראיתם את האשכולות הקודמים שלי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=481671.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=481705.new#new עשיתי OCCT ואחרי 2 דקות הוא יצא לי ממנו לבד והוא הניב את התמונות האלה , מזה אומר : אם לא עובדים התמונות הינה לינקים : http://img502.imageshack.us/i/2010111819h02volt12.png/ http://img152.imageshack.us/i/2010111819h02volt5.png/ http://img841.imageshack.us/i/2010111819h02volt3.png/ http://img191.imageshack.us/i/2010111819h02vcore.png/ http://img641.imageshack.us/i/2010111819h02cpu1.png/ אשמח שתעזרו לי לפענח את התמונות ...תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. כל פעם שאני מפרמט את המחשב זה קורה לי, כונן d לא מאותחל ואני צריך לעשות לא איתחול מהווינדוס עצמו, איך אני עושה שהכונן יהיה מאותחל ועובד כרגיל בשלב הפירמוט ולא לאחר הפירמוט.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by baruchiro,

כשאני מדליק את המחשב יש לי 3 אפשרויות לבחירת מערכת הפעלה להעלאה (Windows 10, Remix, Easeus). התפריט הוא של Windows 10. איך אני מבטל אותו? אין לי מחיצות שמכילות מ"ה. מצורפת תמונה של msconfig וניתן לראות שלא קיימות מערכות הפעלה מקבילות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by יניב51,

אהלן, בשביל להפעיל את באטלפילד 4 נדרשתי לעדכן את הכרטיס. עשיתי כך, וכתוצאה מכך בהתקנת הדרייבר הוא פשוט "דילג" על התקנת הדרייבר לכרטיס מסך, התקין את כל השאר רגיל אבל גם לאחר התקנת הדרייבר המחשב לא זיהה את הכרטיס מסך והרזולציה הייתה נמוכה ולא על כל המסך. לאחר כמה נסיות של הסרה והתקנה ( כמובן שביצעתי הסרה מלאה + ריסט ורק לאחר מכן התקנה ) שום דבר לא עזר. התקנתי את הבטא שיותר חדשה, ואותו דבר. רק אחרי שיחזור מערכת חזרתי למקורות. עוד מישהו מכיר את הבעיה? ווינדוס 7 64 ביט, כרטיס 4790 תודה ושבוע טוב... אני אציין שאף פעם לא הייתה לי בעיה דומה, כרגע הגירסה של הדרייבר 12.6

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by issac,

ערב טוב, ברשותי נייד של DELL שהגיע מערכת הפעלה ווינדוס 7, הסרתי אותו ע"י ההתקנה (מחקתי את כל המחיצות והגדרתי מחדש, כמובן שפרמטתי אותם לאחר מכן). אח"כ נגשתי להתקין XP ועוד לפני שעולה המסך לבחירת המחיצה להתקנת מערכת ההפעלה אני מקבל את השגיאה הבאה: http://up400.siz.co.il/up2/zniy2v1jmy2u.jpg למישהו יש מושג? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום רב אני מחפש תוכנה טובה שתעזור לי לכתוב עם עם במחשב את התרגילים במתמטיקה ופיזיקה עד עכשיו השתמשתי בONENOTE אבל היא ברמה מאוד נמוכה מחפש תחליף טוב לה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by hagay,

לפני יותר חודש זה התחיל.. בלילה לפני שאני הולך לישון אני מכבה את המסך והולך לישון.. ובבוקר אני קם ורואה פתאום בשולחן עבודה לפחות איזה 5-6 סירטונים שאני לא הורדתי.. בדקתי לפני שאני הולך לישון מה רץ במחשב ולפעמים רץ קאזה ולפעמים מירק וכמעט תמיד שום דבר לא רץ ... ועדיין זה ממשיך.. אני קם ומגלה סירטונים מכל מיני סוגים.. בשולחן עבודה שלי.. הרצתי נורטון 2003 מעודכן ולא מצא כלום.. הרצתי Ad-aware וגם לא מצא איזו תוכנית מוסתרת.. אני כבר לא יודע מה עוד לעשות.. יכול להיות שמישהו משתמש במחשב שלי בלילה???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by PeteRoy,

התראה שכנראה מגיעה מ Google Chrome לחץ על "נקה את המחשב" כדי להסיר את כל הנגיפים ברור לי שזה וירוס אמיתי, מה הדרך הכי טובה לתקן את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. הבעיה שלי היא כזו מדי פעם אני מקבל מסך כחול עם הפרטים הבאים: "MACHINE_CHECK_EXCEPTION" STOP: 0x0000009C (0x00000000,0x8054D370,0xC42DC000,0x00000136) הבעיה מופיעה בלי התראה מוקדמת המפרט שלי הוא כזה: AMD 2700+ 512MB DDR 300mhz בסטיק אחד ATI READON 9800 Pro 128MB MSI KT4V שזה לוח אם מבוסס על KT400 Hercules fortsimo 7.1 2*80GB WD 8MB LG 4120B יש לי מאוורר אחד במארז חוץ מהמאוורר של הספק וקירור למעבד של ThermelTake לא זוכר את הדגם המדויק אבל הוא עובד בפול כוח עם 5200RPM למישהו יש דרך לעזור לי?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי, אני לא מצליח לקבל תשובה מחברות החומרה יש לי כרטיס מסך geforce 2 mx 400 32mb win XP מסך LG 795ft plus כל מנהלי ההתקנים חדשים וגם ה-direct x במשחקים מסויימים לאחר שמשתנה הרזולוציה התמונה לא חלקה ויש מין ריצוד ונראה כאילו אני משתמש ב- refresh rate נמוך מדי ולא מתאים אך אין שום אפשרות לשנות אותו מחוץ ל-windows מישהו יודע מה אפשר לעשות?? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ROI-COHEN,

יוצא הבדל של 4 ג'יגה....שאני מסמן הכל יוצא 30 ושאני מסמן את הכונן יוצא 34... למה? לפי נורטון ושאר הסורקים אין לי קיבצי W32 שיזיפו

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכם יש לי בעיה במחשב הוא פעם נדלק ופעם לא נדלק. לפעמים הוא נדלק ואין תצוגה על המסך. לפעמים נדלק והתצוגה לא טובה במסך. לפעמים לא נדלק ויש צפצוץ יחיד ואחרי שניה עוד 3 צפצופים. מה יכולה ליהיות הבעיה? המפרט הוא intel pntium 4 1.5GHZ ASUS P4TE rdram 800 256 MB 40gb ide mx440-כרטיס מסך תודה מראש אריאל

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by tidan27,

יש לי בעיה מוזרה ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס 10 אני לוחץ על התחל הפעלה כיבוי הוא רושם שהוא מבצע כיבוי וחוזר לי למערכת ההפעלה ולא נכבה מה הסיבה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Pc_freak,

כשאני דולק את המחשב אני לא רואה שום מסך אבל פתאום רק כאשר המערכת הפעלה נפתחת המסך נדלק ככה שאין באפשרותי להכנס לBIOS או לעשות BOOT למשהו יש מושג מה זה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by shay82,

יש לי כונן חיצוני WD MyBook 1T בחיבור ל USB 2.0 עובד מצוין בחיבור ל USB 3.0 מתנתק ומתחבר לבד כל כמה דקות בערך ולבסוף מתנתק ולא שב לעבודה עד שאני לא מחבר אותו לבד מחדש (יש לציין שה USB 3.0 זה כרטיס נוסף שצורף למחשב ולא על הלוח כמו USB 2.0 שלי. סוג הכרטיס זה VIA_XHCI)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. עושה רושם שאין לבעיה קשר ישיר לזהות הטאבים הפתוחים או לכמותם - אני יכול להיות עם 3 טאבים של אתרים שאינם עמוסים בפלאש באופן חריג ברקע, וקצב הפריימים במשחקים יורד בחצי בערך - ובפעם אחרת אני יכול להיות עם 15 טאבים פתוחים (אפילו אם 3 מתוכם הם אותם האתרים מהמקרה הקודם) מבלי שהבעיה תופיע. כשאני סוגר את פיירפוקס וחוזר למשחק, הבעיה נעלמת. למישהו יש רעיון במה מדובר? מה הסיכוי שיש פרצה בפיירפוקס שמאפשרת כריית ביטקוין?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. http://img145.imageshack.us/img145/5773/63607343cz2.jpg חברה איך אני משנה את הזה ל80 הירטס? ד.א מדובר במחשב הנייד החדש שלי גDELL 1500 תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Cereal Killer,

המפרט נמצא ב "מפרט מחשב בצד ימין" בזמן האחרון (מאז התקנת מודם ADSL של רוטל דגם ALE070) הצורב שלי מסרב לצרוב דיסקים של מוזיקה כאשר אני מחובר לאינטרנט וכאשר אני צורב בכלל אי אפשר לעשות כלום במחשב יש כל הזמן "לאגים" ומשהו ישן יותר אף פעם לא הצלחתי לצרוב דיסקים של 900 ד"א תוכנת הצריבה היא נרו גרסה 5.5.7.3 שסופקה בבנדל עריכה: ניסיתי גם עם winoncd5.0

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Tair,

היי, מקווה שזה המקום הנכון לשאלה. אנחנו מנסים לחסוך בהוצאה על אינטרנט אלחוטי בבית (השימוש היחיד שלו זה עבור הvod). חשבנו לרכוש מנויי סלולר עם 100gb ולחבר את הvod בדרך כלשהי אליהם. האם זה אפשרי? אם כן אז איך? האם זה כדאי? חשבתי על פתרון לצור מעין גשר - לחבר את הvod למחשב הנייד והנייד יתחבר לwifi של הטלפון - אפשרי? תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. הרכבתי מחשב חדש לפני כחודש (לא פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב) ויש לי בעיות עם כרטיס הקול המובנה. מדובר בלוח אם gigabyte Z170X gaming 3 לפעמים לאחר הפעלה מחדש של המחשב הדרייבר של כרטיס הקול כאילו נמחק. ב-device manager אני רואה שיש איזה כרטיס קול לא מזוהה (עם סימן כזה שמראה שיש תקלה) ובלוח הבקרה ב-playback devices הכל ריק. אני לא יודע למה זה קורה ואני גם לא בטוח מה מחזיר את זה, אני מנסה מספר פעמים להתקין שוב את הדרייבר ובביוס לבטל ואז לאפשר את הכרטיס ואחרי כמה ריסטרטים זה מסתדר יש למישהו רעיון למה זה קורה? (התקנה חדשה של windows 10 עם דרייבירים מהאתר של realtek) תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אהלן, לאחרונה התחדשתי במחשב נייד ושמתי לב שמידי פעם שהוא פותח דברים, לא משהו גדול כמו משחק או תוכנה, אלא משהו קטן כמו פלאג כגון יוטיוב או סתם איזה תיקיה המחשב נינכ סלמצ של ריצוד. הכוונה שאם היה משהו (קול) שמתנגן ברקע, הוא ירצד לי (כמו דיסק שרוט) לכמה שניות. המחשב לא נינכ סלמצב שהוא ניתקע לגמרי, הוא רק מרצד משום מה. ניסיתי להבין מאיפה יכולה לנסוע הבעיה, אולי הHD אך הוא חדש ושוב, זה דברים קטנים שלפעמים מקבלים ישירות לRAM כמו תוכן מדפדפנים. מה יולה להיות הבעיה??

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by aviadgim,

היי קניתי משחק מחשב בחו"ל וכשאני מנסה להתקין הוא רושם לי שמשחק זה לא יכול לפעול באיזור שלי. הבנתי שיש תוכנות שמאפשרות לעקוף את זה מישהו יכול להדריך ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. טוב, אז ככה, בדקתי בSpeedFan מה הV שעובר ב12V וב5V וכמובן שב3.3V והתוצאות הראו: 12V = יציב על פחות או יותר 12 בפיספוסים ממש קטנים (11.97 וכו) ב3.3, מחזיק יציב על 3.30 אבל ב5 זה כבר סיפור אחר הוא קופץ מ3.36 ל4.40 פחות או יותר בצורה קבועה: הינה תמונה- עכשיו, השאלה שלי פשוטה מאוד. ברגע שאני מפעיל FarCry לדוגמא, או משחק כבד אחר (Guild Wars אפילו) המחשב נופל - ממש נופל. עושה לעצמו ריסט מיידי (פעם הוא היה קופא). שאני משחק עם הראם זה לפעמים מסתדר, לפעמים לא. אם אני רק עם 512 ראם (יש לי 4 סטיקים של 256) הכל עובד (לא משנה איזה מהסטיקים...) וגם אם אני מוציא ומכניס את הסטיקים ומפעיל את המחשב, הכל עובד, אבל ברגע שאני עושה ריסט ומפעיל משחק כבד, המחשב נופל. הבעיה היא לא טמפ, …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים