עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by e.s,

הכרטיס הוא מסוג nvidia geforce 4 וכשאני מחבר את הכרטיס ומדליק את המחשב כתוב על המסך- "no signal" אני רוצה לדעת פשוט אם הכרטיס נשרף או שהבעיה היא בתוכנה... המאוורר הקטן לא עובד כשהוא מחובר לכרטיס וגם כשהמאוורר מחובר למקור מתח אחר ועובד הבעיה נמשכת.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ghadad,

היי זקוק לעזרתם , קניתי מחשב חדש עם Asus m2a-vm hdmi עשיתי את כל ההתקנה המליאה מהדיסק ובכל זאת אני מקבל הודעת שגיאה על מצב הדרייבר של הפיירוויר , הודעה : אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10) הסרתי התקנה והוא מייד הוסיף אותו שוב עם המצב הנ"ל . יש למישהו רעיון ? אגב לא ניסיתי לחבר מצלמה . תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by psychuil,

שאבתי מאחורי המחשב של חברה שלי, וסביר להניח שהזזתי כמה כבלים (וניתקתי בכל של מסך אחד בטעות) ואחרי זה, המחשב היה דלוק, אבל המסכים אמרו שאין שום אות ממנו. לאחר איתחול הפס שבדרך לטעינה של וינדוס (ויסטה) נתקע לסרוגין (דבר שלא קרה בעבר) ובדיוק בקטע שלפני המסך welcome המחשב פשוט נתקע של מסך שחור. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות, לפני שאני פותח את המחשב ועושה מסג' למגעים של הכל?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי מעבד 4200+ 2 ליבות .. עכשיו שנכנסתי למשחקים היו לי בהם לאגים ... לא קשור לתרד הקודם ( עדיין יש תקיעות במשחקים ו FPS נמוך ) אבל שביטלתי ליבה אחת ... לא היה לאגים ... הלאגים יסתדרו . יכול להיות המשחק לא עובד טוב עם ה2 ליבות ? אותו דבר עם המסנגר הוא פועל חלק עכשיו ... ששולחים לי הודעות אני רואה תחלון של ההודעה חלק מקודם ראיתי עם לאגים .. איך אני מבטל תליבה לתמיד ?... אבל שאני יוכל להחזיר אותה .. תודה פשוט הכל עובד מהר ! !

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Ezu,

שלום לכולם, ישנם אתרים מסוימים שכאשר אני מדפיס מהם הפונטים יוצאים קטנים. האם יש דרך להגדיל הפונטים בהדפסה מבלי לפגוע בהדפסה של התכונות האחרות כמו word? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום הכבלי מידע שמתחברים מהלוח אם לצורב , הארד דיסק וכונן הדיסקים לדוגמא נראים ככה כמו שאתם יודעים : |------------------------------------|-------------| (1) (2) ( מקווה שהבנתם את הציור ... ה- | = החלקים השחורים שמחברים לכוננים ) איזה מבין השניים הוא ה Master ואיזה ה Slave ? ועוד שאלה - זה משנה אם אני מחבר את הצורב לדוגמא ל Master ואת הכונן דיסקים ל Slave או שחייב להיות סדר מסוים ? ואם למשל אני משנה את הסדר הזה אני צריך לשנות דברים בביוס או בווינדוס ? האם הארד דיסק חייב להיות Master או שאפשר לחבר אותו כ Slave ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by or,

יש לי לוח של אינטל grabiliti ואני רוצה להוריד עידקון לביוס מישהוא יכול להביא לי קישור

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by newz,

השבוע קניתי מסך "17 MAG דגם 786PF שטוח לחלוטין חדש חדש פתחתי את הקופסא והרכבתי אותו בדיוק כמו שצריך וחיברתי אותו טוב למחשב ולחשמל ומיד הפעלתי אותו ולתדהמתי גיליתי שמנורת המסך עולה אט אט כלומר עד שהיא מתחממת וזה לוקח בערך דקה או שתיים. חשבתי שאולי זה רק בהפעלה הראשונה אך התברר לי שגם בפעם השניה והשלישית ואפילו עכשיו המסך מתחמם אט אט עד אשר מתחילים לראות משהו. כמובן התקשרתי מיד לחנות שממנה רכשתי את זה והוא אמר שזה נורמלי ושזה יעבור עם הזמן. ברשותי גם מסך ישן יותר של מאג בעל מסך טריניטרון "17 והוא לא עושה ולא עשה שום דבר כזה... מה אתם אומרים? אם למישהו יש את המסך הזה... זה בסדר ככה וזה יעבור? יש איזה דפאק במסך וצריך להחליף אותו? או האם יש צורך לעשות משהו שבטעןץ פיספסתי? בבקש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by BabaGaNushka,

יש לי כרטיס FIREWIRE ג'נרי מפלונטר, הוא עובד טוב אבל לעיתים כאשר אני מוציא את המצלמה ומחבר אחרכך עוד הפעם הוא מפסיק ומופיע סימן קריאה בDEVICE MANEGER עם אני מחליף את הSLOT שלו בלוח האם הבעיה נפתרת אבל חוזרת אחר כך. MAD1.2 ABIT KT7A WIN2K

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אוקי המחשב לא נדלק אני צריך לדעת עם הבעיה היא עם לוח אם או בספק ... איך אני יכול לעשות את זה בצורה יעילה ? זה ספק ATX ... מחשב PIII ממש מערכת פשוטה ... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Michelle,

היום שבאתי לצרוב משהו זה אמר לי שזה צריך מקום לקבצי טמפ לגבות את הטראק ואין לי מספיק מקום בתקיית טמפ. וזה לא נותן לצרוב. מה זה אומר ? איך מוחקים קבצי טמפ ואיך יודעים אילו קבצים חשובים ואילו ניתן למחוק ? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Yarden,

כשאני משחק משחקים מסוימים המשקחים פשוט קורסים לשולחן עבודה בלי שום הודעה.. ואין לי מושג למה יש לי פנטיום 3 1000 GEFORCE4 MX WIN98 למשהו יש מושג מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Blackend,

אז ככה... לפני יומיים שידרגתי את המחשב שמשמש לי בעצם כמכונת איכסון והורדת קבצים של הרשת בבית ל amd xp 2500 מפנטים 2 350 הדבר היחידי שהיתה בעיה איתו זה כרטיס המסך המיושן. הוא agp וזה ati rage 2 נדמה לי אם לא אז 1 . בכל מקרה הוא לא מתאים ל AGP בכל מקרה הוא לא מתאים ל AGP שיש על המת'רבורד שלי nf7 . מכך אני מסיק ששינו מתישהו את המודל קצת. מישו יודע מתי היה השינוי ויכול לביא שתי תמונות שיראו את ההבדל אני אשמח נורא פשוט אני לא מצאתי על זה כלום ...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. כל פעם שאני מפעיל את המחשב, מייד לאחד שכתובים הנתונים (Athlon XP 1800, Gigabyte 7VRXP) והביוס והכל, הוא כותב במשך 20 שניות: Detecting, ומייד לאחר זה מופיעה שגיאה: The MBUltra133 cannot load because there are no drivers attached, או משהו כזה. איך אני פותר את הבעיה? תודה לכל מי שיעזור!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Selinko,

שלום לחבר שלי יש P4 והוא התקין WIN XP והמחשב כל הזמן עושה מפעיל את עצמו מחדש .... מה יכול לגרום לבעיה? ביטלנו את האפשרות שהWINDOWS מפעיל את עצמו אוטומטית....... הטמפ של המעבד היא 43 (לפי הביוס) זה הרבה אתם חושבים? אולי הקירור של המעבד לא טוב? יש לו P4 עם קירור מקורי אני סבור... זה יכול להיות כרטיס מסך? לא נכון? אז אם יש לכם רעיון אני אודה לכם תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כאשר אני מחר לכרטיס המובנה על הלוח הנל אוזניות הווליום נמוך מאד. אמרו לי פעם שזו בעיה ידועה בכרטיסם אונבורד. האם זה נכון? כדי לךי להשקיע 200 שח בכרטיס קול חדש?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, קניתי מחשב חדש לאחרונה, והיום הרכבתי את כל החלקים (ראו מפרט) הביוס עולה, אבל המחשב לא עושה BOOT ומצפצף, איך אני יכול לעדכן את ה-BIOS בכדי שיתמוך במעבדי ה-X2? איך אני עושה BOOT לפלופי בשביל לעדכן את ה-BIOS? ניסיתי לעשות BOOT גם מדיסק וגם מפלופי, והמחשב רק עושה ריבוט ומצפצף.. בבקשה תעזרו לי, אני חסר אונים!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום אני עכשיו נמצא על המחשב של אבא שלי והוא מתלונן על בעיה שיש לו בזמן האחרון: לכל צליל במחשב בין עם זה שיר או סתם קול מתלווה הד מעצבן. פתרונות שניסיתי: 1)להחליף רמקולים - ללא הצלחה. 2)לשחק בהגדרות הקול במחשב - ללא הצלחה. 3)שחזור מערכת - לא ניסיתי ,מכיוון שעשיתי מספר שניוים בהגדרות המשחב שהיתי רוצה שלא ימחקו. מה אתם מציעים לעשות? נ.ב במקום לפתוח עוד נושא אני רוצה לדעת איך אפשר לגרום לאינטרנט להתחבר לרשת בעת הדלקת המחשב. כמה נתונים על האינטרנט: *המחשב מחובר למודם (ללא רשת). *המחשב נצמא ברשת ADSL. *ספק האינטרנט הוא בזק בינלאומי. תודה רבה לעוזרים ולמנסים לעזור .

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. במחשב מותקנת מ"ע 98se זו כבר הפעם ה4 שזה קורה שאני מדליק את המחשב מופיעה לי התמונת רקע ואז נהפך למסך שחור ואחרי דקה או שתים ואז הוא עושה רסט ואז הוא עולה כרגיל (בעיית חום בדקתי-אין רוגלות וירוסים וכ"ד גם לא). המחשב מעבד amd 1600 לוח אם ga7zxe זיכרונות 500 רם,מה יכולה להיות הבעיה? פירמוט המחשב יעזור? זה ניראה לי יותר בעיית חומרה. תודה מקס

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ilanb0,

האם יש דרך לאתר כרטיס רשת תקול באמצעות תוכנת אבחון, ולא רק ע"י כך שהוא לא מגיב לכבל רשת המחובר ישירות מהמחשב לראוטר? למיטב הבנתי זו תקלה שמתרחשת לעיתים נדירות ולכן רוצה לוודא באמצעי נוסף (אם קיים).

21. Started by Orel Ezhakian,

שלום, אני רוצה להחליף את הכרטיס רשת בלפטופ כי הקליטה בו לא טובה, ראיתי שיש לא מעט שעשו זאת לפני בדגם הזה אבל לא מצאתי פוסטים מהשנה האחרונה שממליצים על כרטיס חדש שתואם למחשב. אני חושב להזמין את הכרטיס הזה: Intel Wireless-AC 9260NGW איך אני מוודא שהוא מתאים (גודל פיזי ובדרייברים)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Eli Buganim,

מקלדת אלחוטית מחוברת למחשב נייד. לא מתפקדת בכלל. ערב שיתי את כל הפעולות הבסיסיות, ניתוק, הפעלה מחדש, הוצאה והכנסת החיישן וכו'

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כונן פנימי סמסונג EVO850 חדש (נכון, יש כבר יותר חדש. הוא נקנה לפני המון זמן ולא היה בשימוש מעולם) מנסה לחבר אותו עם מתאם SATA של שקר סיני כלשהו (MAIWO) למחשב לנובו IDEAPAD330. המחשב לא מזהה. בניהול דיסקים הוא מופיע ונעלם לסירוגין. בשניה שהוא כן מבליח כתוב שהוא לא מוקצה / לא מאותחל. אבל עיקר הבעיה שהוא בכלל לא יציב אלא בא ונעלם כל הזמן. ולכן א"א בכלל להתחיל לטפל בו. אשמח להכוונה. תודה רבה!

24. הי כולם, לאחרונה החלפתי טלוויזיה שמחוברת למחשב. הטלוויזיה החדשה Oled 4K מחוברת בכבל High speed HDMi with ethernet מזייפת לפעמים ומידי פעם כשצופים בוידאו יש בלאק. נראה שהבעייה יכולה לנבוע מכבל לא תקין (לא נראה לי, זה כבל חדש שהגיע עם הטלוויזיה מהיבואן) או שהמחשב לא תומך בעניין. במחשב יש כרטיס מסך מסוג intel hd graphics 4600 שתומך בHDMi 1.4 ולא ב2.0. השאלה היא האם אני צריך להחליף כרטיס מסך לחדש יותר כדי שיתמוך בכבל חזק יותר או שצריך פתרון אחר. מה אומרים המומחים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by lazarpk2,

אז ככה שלום כולם. אני קניתי לא לפני הרבה זמן GTX 770 4GB של GIGABYTE והוא עושה לי בעיות אם הFPS לדוגמא אני משחק משחק מסויים אחרי שעה שעתיים זה מוריד את ה FPS בחצי... ואני משחק במשחקים לא מקוריים כמו פארקריי4 אססאסין קריד האחרון אבל יש לי גם משחקי אונליין של FREE2PLAY כמו APB,LOL וגם שם זה מוריד את ה FPS בחצי ואפילו יותר המפרט שלי : core i5 4690 3.5-3.9 G.skill crucial 16 gb 1600mhz 1.5tb western digital 750 watts seasonic silver ופשוט אני משחק והכרטיס מסך מחליט להוריד את ה FPS בחצי ואפילו במשחקי אונלין יותר מוריד וה3DMARK מראה שהכל טוב. אבל אני לא רואה שזה ככה. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.