עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Pc_freak,

כשאני דולק את המחשב אני לא רואה שום מסך אבל פתאום רק כאשר המערכת הפעלה נפתחת המסך נדלק ככה שאין באפשרותי להכנס לBIOS או לעשות BOOT למשהו יש מושג מה זה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by rico75,

היי, רציתי לברר מה אני מפסיד אם אני בוחר להתקין מעבד 8600K על לוח מבוסס צ'יפסט H310?

3. כשאני רואה קליפ ביוטיוב למשל שומעים מעולה,אבל בזמן שאני פותח את הקקליפ על מסך מלא הרמקולים מתחילים לצפצף, וזה בכל אתר, מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by coben,

בשימוש בכבל hdmi to dvi מלוח MSI B75MA-E33 למסך ASUS VW222 1680x1050 (אין כרטיס מסך, מעבד Pentium G2030). לפני שה windows עולה יש תצוגה דרך hdmi, אבל לאחר שה windows עולה יש תצוגה רק דרך VGA.

5. Started by pc student,

חברה אני מנסה להפעיל דרייבר 3 אבל הוא עושה אצלי תקיעות,והLOADING ממש איטי. אתם יכולים לעזור לי והלגיד לי מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by honda coupe,

יש לי מחשב AMD DURON ( tm ) PROCESSOR 1.30 GHZ 224 MB RAM רציתי לדעת איך המחשב הזה אם הוא טוב ולאיזה פנטיום זה נחשב 3 או 4 ???? תענו לי דחוף

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם , לחבר שלי יש מחשב פנטיום 2 350 , ומודם usb , והרד דיסק 6 g שיש לו רעש כמו טרקטור , ולפעמים בזמן הגלישה , באתרים מסויימים לוקח לו דקה וחצי בערך עד שנכנס לאתר מסוים , והשאלה שלי היא האם ההרד דיסק משפיע על הגלישה באנטרנט .......ותודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. קניתי מחשב חדש , בניתי אותו בפעם הראשונה ,ועכשיו כשאני מנסה להדליק הכל נדלק אבל המסך מרא שאין סיגנל ? מה הבעייה ? סתכלו במפרט שלי בשביל איזה חלקים יש לי . חיברתי את המסך דרך ממיר מVGA לDVI אולי זאת בעייה ? ניסיתי שתיים שונים גם לא עובד . עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by פנחס כהן,

כרטיס מסך נראה חדש אך לא מראה כלום על המסך. האם יש אפשרות לתקנו כי הוא מאוד יקר(כ1300 ש"ח)

10. שלום ההארד דיסק שלי (MAXTOR 40 GB 7200RPM ) בזמן האחרון (חודשיים בערך) הוא התחיל לעשות רעשים כאלה של רעידות.. אין שום שינוי בזמני טעינה של דברים, רק הוא עושה רעש מעצבן... לפעמים אני מרים קצת תמארז ודופק אותו קצת בעץ של השולחן בדרך כלל זה עוזר לכמה שניות ואז הוא ממשיך ולפעמים זה עוזר עד לפעם הבאה שזה בערך כמה שעות או לפעמים יותר... מה הבעיה?? לדעתכם.?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. טוב אני מנסה לעשות את המדריך הנ"ל ושאני רוצה להיכנס למצב בטוח, אין אותו בביוס. זה המחשב הראשון שאני נתקל בו ואין את המצב הזה אצלו. יש רק להתחיל את החלונות רגיל, או להיכנס ל"מצב תיקון אוטומאטי" איך אני בכל זאת יכול לעשות את המדריך, אני עוד לא רוצה לפרמט את המחשב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ch33,

כבר בערך חודשיים או שלוש אני סובל מהבעיות האלה ואין לי מושג איך לאתר את הבעיה, אני מניח שהבעיה היא בחומרה ומשהו במחשב הזה גמור, אבל אני לא יודע איך לצמצם את האפשרויות. יש לי מגוון תקלות די רחב, והדבר המעניין הוא שהן קורות בעיקר אחרי שהמחשב נדלק\הווינדוס עולה, ומתישהוא הבעיה "מסתדרת" והמחשב יעבוד כרגיל עד שאכבה אותו ואדליק אותו שוב ביום למחרת. התקלות שאני מקבל הן - 1. המחשב פשוט קופא כמה דקות אחרי שהווינדוס עולה -קורה לי 90% מהזמן כשהווינדוס עולה לראשונה אחרי שהמחשב היה כבוי. 2. BSOD - כל מני errors שונים, אבל הכי נפוץ זה 0x00000e, וBCcode 1e בדו"ח הזה שקופץ לי כשהווינדוס שוב עולה. קורה די ברנדומליות. לפעמים אחרי התקלות האלה, הווינדוס פשוט לא יעלה - המחשב ייתקע לפני הboot,…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום,קניתי משחק והתקנתי אותו דרך STEAM. החשבון נחסם,ועכשיו כשאני מנסה להסיר אותו הוא רוצה להיכנס לSTEAM אבל החשבון לא קיים. לא מצאתי את המשחק במחשב,לא מצאתי תקיה שאמורה להקרא STEAM APPS.,או כל תקיה אחרת בה המשחק נמצא. ב ADD AND REMOVE הוא דורש כניסה ל STEAM. לעזרתכם אודה. המשחק נקרא SNIPER ELITE 5. המשחק נרכש באיביי לפני מספר חודשים ועבד תקין עד שהחשבון נחסם. המחשב:LENOVO LEGION 5,WINDOWS 11.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, הדלקתי את המחשב (לאחר שהיה כבוי בערך שבוע) אבל לא רואים כלום במסך. ניסיתי לחבר את המסך למחשב אחר והוא עובד, כך שנראה שהבעיה היא לא בצג. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר, אבל עדיין לא רואים כלום, ולכן אני חושד בלוח האם. הסתייגות לנושא הזה היא שמדובר בכרטיס מסך ישן (מלפני חמש וחצי שנים), ואני לא בטוח שהוא עבד כמו שצריך בפעם האחרונה שהוא היה מחובר למחשב... אני מניח שהשלב הבא יהיה לחבר את כרטיס המסך למחשב אחר בשביל לבדוק שהוא אכן תקין, אבל יש לי בעיה טכנית לעשות את זה... השאלה היא מה הסיכוי שאכן מדובר בתקלה בלוח האם ולא בכרטיס המסך? אני מניח שזה אפשרי, אבל האם זה סביר? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Orel Ezhakian,

שלום, אני רוצה להחליף את הכרטיס רשת בלפטופ כי הקליטה בו לא טובה, ראיתי שיש לא מעט שעשו זאת לפני בדגם הזה אבל לא מצאתי פוסטים מהשנה האחרונה שממליצים על כרטיס חדש שתואם למחשב. אני חושב להזמין את הכרטיס הזה: Intel Wireless-AC 9260NGW איך אני מוודא שהוא מתאים (גודל פיזי ובדרייברים)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by BHXHO2,

ככה יש את העליה של הדיסק של XP אחרי זה אני בחור התקנה זה עושה פרמוט למחיצה אחרי זה זה מעתיק קבצים ואחרי זה זה עושה ריסט ומעלה את הלוגו של XP אחרי זה נותן לי את השגיעה הזאת (ראה תמונה) ניסיתי לבצע את הפקודות האלהchkdsk FIXBOOT דרך Recovery Console ללא הואיל

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by patishi,

לפני כמה ימים התחיל להתקע לי המחשב בכל מני סיטואציות. בהתחלה הוא היה נתקע כמה שניות אחרי ההפעלה, אחרי ניקוי בסיסי של המחשב הוא התחיל להתקע רק בעת ניגון סרטים. כשפתחתי אותו וכיוונתי אליו מאוורר חיצוני הוא הוא לא נתקע בכלל מה שגרם לי לחשוב שזאת תקלה שקשורה בטמפרטורה ובניקיון. פתחתי את המחשב ואחרי ניקוי יסודי הבעיה לא נעלמה אלא רק לקח למחשב יותר זמן להתקע. בדקתי טמפרטורות והן יחסית גבוהות (60-70 מעלות), אני לא יודע מה יכול לפתור לי את הבעיה.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by eliil1,

שלום. קניתי לפני שבוע בערך מחשב, והשארתי פעמיים אותו בלילה דלוק כי הורדתי משהו, ובבוקר כשקמתי והדלקתי את המסך התברר שהוא עשה RESTART. מה הבעיה פה? המחשב חדש הרי...זה לא יכול להיות בגלל הטמ'פ...או שכן.? * עכשיו שיחקתי איזה משחק , והמחשב קרס =\ התקנתי WINDEBUG , אבל אני לא מצליח לפתוח את הקובץ MINIDUMP...הוא כותב לי : You dont have the permission to open this file Contact the file owner or an administrator to obtain permission עריכה: נכנסתי דרך SAFE MODE. פעם ראשונה הוא קרס בגלל LVcKap.sys ופעם שנייה בגלל: pacer.sys מה זה אומר?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Höd Aşulin,

יש לי כרטיס קול חיצוני מדגם creative sound blaster x-fi 5.1הכרטיס מחובר באמצעות usb למחשב וממנו יוצא חיבור אופטי spdif למערכת קולנוע.הורדתי והתקנתי דרייבר אבל בכל זאת משום מה אני לא מצליח לשמוע סאונד...הייתי שמח לעזרה תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ben672,

ערב טוב לכולם, קיבלתי מערך חדש מבוסס RYZEN והוא לא עולה. להלן המפרט המלא: מעבד: 1700X לוח אם: Gigabyte GA-AB350M-GAMING 3 זכרונות: Ballistix Sport LT 16Go Kit DDR4 DIMM - BLS2C8G4D240FSC דיאגנוסטיקה שלי: האור האדום (LED) על הלוח נדלק בהפעלה, כמובן שגם כל המאוררים שמקבלים חשמל מהלוח. חיברתי ספיקר אבל הוא לא נותן שום אינדיקציה (לא מצפצף בכלל) ניסיתי לאפס את הלוח זה לא עזר. האם ניתן לעשות עוד משהו שאולי פיספסתי? החומרה עדיין תחת תקופת אחריות כמובן, אבל כל הציוד נקנה מחו"ל כך שאני צריך לבדוק בעצמי מה מקור הבעיה. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Neptune,

בכל פעם שאני רוצה לכבות את המחשב בווינדוס XP PRO, הוא עושה לי REBOOT!!!!! ??? ??? ??? בדקתי בהגדרות המערכת ולא מצאתי שום בעייה! :-[ אולי בכל זאת למישהו יש פיתרון?- שמעתי שצריך להוריד איזשהו PATCH או משהו כזה? -מאיפה??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בס"ד מה הדרך הטובה ביותר לנקות אבק מהמחשב? בין אם זה נייד ובין נייח לגבי מפוח חיפשתי בפורומים ונאמר בין היתר שיש בעיה שהמפוח מוציא לחות וזה מזיק למחשב יש אפשרות לקנות אחד מאוד יקר שזה כבר לא כדאי מה לגבי פן (כמובן על קור בלבד) הוא בטוח לשימוש? ואם כן זה משנה איזה ? תודה

23. Started by uriya,

hi everyone, i had a problem, with youtube for the last couple of months any time i wanted to see a video, the website seems to have problems and the video itself takes a long time to play, and even when its fully buffered, still the video breaking up.... when i watching the same video on my phone, all is ok the bandwidth is really good in here and i have no further problem except this one the windows is legit and im running the essentials that is fully updated i would very much appreciate if you will tell me what is going on here thx uriya

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by QG001,

איזה הגדרות מומלצות לכונן קינגסטון ssd עם WD black למיהירות מרבית הלוח גיגהבייט ציפ 97 .אני שמעתי שאפשר להעיץ את ה WD עם sad איזה הגדרות כידי???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by amit_amit,

אני לא יודע עד כמה זה קשור לפורום הזה אבל מי שקנה מחשב חדש של קיאספי קיבל מדבקה שאומרת שאם מורידים אותה אז אין אחריות עכשיו המדבקה נמצאת במקום ככה שאם פותחים את נמארז אז היא נקרעת... אני רוצה לפתוח את המארז ולא יודע מה יהיה עם האחריות...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים