עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bull,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם הלפטופ (Acer Aspire 4736z) כאשר הוא מחובר לחשמל הוא לא מטעין את הסוללה, ואינני יכול להפעיל את המחשב. כשהוא מחובר לחשמל יש נורת ביקורת על ספק הכח והיא דולקת, ובנוסף אני מרגיש חשמל סטטי כשאני נוגע בגב המסך, כך שאני דיי בטוח שמגיע חשמל למחשב. נורת הביקורת על גבי המחשב עצמו אמורה להידלק כאשר המחשב מחובר לחשמל אך היא לא דולקת. הוצאתי את הסוללה ולא ראיתי בעיה פיזית. המחשב נקנה לפני שנתיים ואין עליו אחריות. לא מצאתי ברשת פתרון, יש כאן למישהו רעיון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  2. Started by moshe20,

יש לי מעבד עם E6300 עם מאוורר סטוק והטמפ במנוחה 72 מעלות מה לעשות?? אה כן והסינק קר יש לי מארז וספק גינרי האם כדאי להחליף האם זאת יכולה להיות הבעיה בדקתי בשני תוכנות + ביוס

3. Started by yotam.m,

בעיה מוזרה בלוח הנ"ל אם חשוב הסוג המדוייק אתן אותו אבל לא נראה לי שזה נחוץ. בביוס הטמפ' עומדת על 74 מעלות. צלעות קירור נקיים כמו חדשים מאוורר שמסתובב ב2600 סל"ד והצלע קירור דיי קרירה אפילו. האם יש סיכוי שחיישן הטמפ' מזייף? ואם כן האם יש סיכוי שבגלל זה המחשב נופל? אם יש סיכוי כזה האם יש דרך לעקוף את החיישן?

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  4. Started by johnyG,

שלום, יש לי מעבד סלרון חדש 2.66 עם לוח של אינטל. הלוח הלך לפני כמה ימים והוחלף בלוח חדש. לאחר מכן שמתי לב לראשונה שהטמפ' של המעבד היא 50 מעלות במנוחה ו65 מעלות במאמץ. עפ"י אינטל הטמפ' המומלצות לסלרון הוא 38 מעלות. נסיתי זאת עם שלוש תוכנות: FANSPEED, INTEL MONITOR, EVEREST AIDA. שמתי חומר טרמי. החלפתי מאוורר. החליפו לי למעבד חדש מאותו סוג. הבעיה לא נפתרה. למישהו יש רעיון? יתכן שהמדידה לא נכונה?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  5. Started by elad-r,

שלום, קניתי לפני יומיים מחשב חדש עם מעבד amd barthon 2500 ולוח אם - abit nf7 (rev 2) הבעיה שלי היא שהטמפ' של שניהם קצת גבוהה מידי ואני לא מבין למה... (אני לא עושה overclocking או משהו כזה) כשאני פותח את המחשב הטמפ' של המעבד היא בערך 42 ושל הלוח אם בערך 30 אבל אחרי 10 דקות המעבד כבר מגיע ל-48 מעלות בערך (גם הגיע ל-50) והלוח אם ל-36 מעלות.... יש לי מארז enermax עם 3 מאווררים רגילים (2 מאחורה ו-1 מקדימה על ההארד דיסקים) ועל המעבד יש את הגוף קירור והמאוורר שהגיעו איתו... יש סיבה שהטמפ' יהיו כאלה גבוהות? יש לי סיבה לדאוג מזה או שאלה טמפ' נורמליות? מה אני יכול לעשות עם זה?... תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  6. שלום לכולם! לפני כחודש קניתי מחשב חדש: .amd 3200+, k8nf9,wd 120 sata, 6600 gt gigabite, raidmax cobra משום מה הכרטיס מסך מתחמם מאוד , בצורה רצינית מאוד הוא מגיע לטמפרטורה של 50 מעלות ששניות לאחר הפעלת המחשב ו70-75 מעלות בעבודה מאומצת של משחקים או תוכנות. יש לציין שהמעבד והלוח אם מכיעים לטמפרטורה סבירה של 40 מעלות. מה ניתן לעשות, שמתי לב לאחרונה כי המשחקים או התוכנות החלו להאיט טיפה לאחר עבודה של שעה או יותר למשך שניות ואף דקות. מה הטמפרטורה הנורמלית לכרטיס ואיזו תוכנה נוספת ניתן להוריד על מנת לבדוק את הטמפרטורה? תודה.

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  7. טוב בגלל שהכרטיס הקודם שלי radeon9600xt התחמם כנראה יותר מדי, משהו שם נדפק וזה עושה לי בעיות במשחקים..אבל בכל מקרה לווינדוס זה לא מפריע אז אני יכול לחבר אותו מתי שצריך אם יש בעיות.. טוב אז קניתי geforce 7600GS AGP וחיברתי והתקנתי דרייברים והכל, והמחשב לא זז אחרי זה והטמ של הכרטיס מסך הייתה גבוהה, ואז ראיתי שלא חיברתי את המולקס אז כיביתי וחיברתי אותו (לא יודע אם חיברתי את המולקס עד הסוף, אני אבדוק אח"כ) בכל מקרה אין לי בעיות עם משחקים עכשיו אבל הטמפ' של הכרטיס מסך מאוד גבוהה, ואם זה יישאר ככה בטח הוא גם יידפק.. הטמ כבר 70+: זה הכרטיס אין לו מאוור, אבל יש לו צלעות קירור כאלה מאוד גדולות..הם גם רותחות עכשיו אני נוגע בהם ד"א יש לי אחריות ..ואני יכול להחליף לכ"מ אחר…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by bozi747,

שלום יש לי בעיה מוזרה,שאין לי מושג איך "לאכול" אותה. יש לי מעבד אטלון 3200+ 64bit תושבת 939 לוח חדש של gigabyte דגם K8U-939 הביוס גירסה אחרונה ,הטמפרטורה בביוס מראה במנוחה 50-65 מעלות,בעבודה 80-95 , ולעומת זאת הצלעות לא כ"כ חמות,לפי הטמפ" בביוס+תוכנות נוספות הצלעות היו אמורות להיות רותחות. כמו-כן המאוורר סטוק חדש,משחה טרמית איכותית, איך אני יודע עם המעבד באמת מתחמם ?אך לא החום לא עובר טוב לצלעות, או שקריאת הטמפ" של הלוח לא נכונה ? או משהו אחר. תודה

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by Yoav,

היום קיבלתי מחשב חדש. על המחשב מורכב: לוח: Gigabyte K8NMF-9 מעבד: AMD64 3500+ זיכרון: hyundai 512*2 כ. מסך: GeForce 6600GT מאוורר למעבד: ThermalTake BigTyphoon יש לי מארז COMPUCASE 6A19 עם ספק HEC400W ועליו מורכבים 2 מאווררי 12 ס"מ, על כרטיס המסך מורכב מאוורר ועוד מאוורר שבא עם הלוח ומורכב עם פלטות המתכת שיש לכרטיסי PCI וכו'. התקנתי את תוכנת בדיקת הטמפ' שבאה עם הלוח ואני מקבל תוצאות של כ-23 מעלות צלסיוס במעבד ו1298 RPM. התקנתי את Everest Home Edition והיא מראה לי 69 מעלות צלסיוס. למה להאמין והאם זה הגיוני?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by אנדי,

היי לכם, יש לי מחשב נייד חדש יחסית מדגם lenovo l340-15IWL. הסוללה שלו הפסיקה להטען היום. ספק הכח נבדק ונמצא תקין (מתח - 20.1V). המחשב יכול לעבוד עם הסוללה עד שתתרוקן, לכן אני מניח שהבעיה אינה בסוללה אלא במקום כלשהו בין הספק לבין הסוללה. מה לדעתכם עשוי לגרום לתקלה הזו? תודה מראש.

11. היי חברים היום בשעה טובה קניתי את המפרט החדש שלי ובזמן ההתקנה וההרכבה נתקלתי בבעיה שהמסך לא עולה. מפרט: מעבד q6600 לוח אם ep42 ds3l זיכרונות a-data 2*2gb 800mhz cl5 ספק crossair 550W כרטיס מסך gigabite hd4870 ddr5 512mb אני אתחיל ככה, אני מדליק את המחשב וזה מה שיש, המסך מציג הודעה שאין סיגנל, על הכרטיס מסך נדלקות 3 נוריות אדומות בזמן שיש 4 אדומות\ על הלוח אם למעלה דולקות נורות. בזמן ההרכבה אני קראתי בחוברת של גיגבייט של הלוח אם שיש שני חיבורי ATX צריך לחבר את שניהם? יש אחד צר וארוך ואחד נוסף שהוא חיבור של 4 פינים\ בדקתי בספק ואין לי את החיבור הנוסף של ה 4 פינים, יכול להיות שבגלל זה לא עולה לי המחשב, מה פשר הנוריות שדולקות, מעבר לזה הכל מחובר כמו שצריך לפי דעתי. תודה .

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי לפטופ קצת ישן שמותקן עליו xp וקיימת בו האפליקציה שנותנת בקרה על הרשתות האלחטיות שהמחשב "רואה" בעת ביצוע סריקה.. יש לי סמארטפון ואני רוצה לחבר את הלפטופ לאינטנרנט דרך הפלאפון בנק' חמה ניידת WIFI....כשאני מפעיל את הנק' החמה, המחשב "רואה" את האות בצורה מצויינת אבל אינו מצליח להתחבר/ליצור חיבור איתו...לאחר ניסיון התקשרות, המחשב מציג הודעת שגיאה שהפלאפון לא נמצא בטווח הקליטה של הלפטופ למרות שפיזית הוא נמצא ממש לידו.. דבר נוסף, קיימת בעיה בהשגת /ייבוא כתובת IP. האם יש למישהו פתרוו לבעיה? תודה רועי.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  13. Started by matteo,

אני לא בטוח אבל זה התחיל ככה יום אחד הפעלתי את המחשב והכרטיס מסך פעללל פייי 5 פחות טוב ממה שהוא היה במקום 250 אפ פי אס במשחק היה לי ארבעים בלחץ אמרתי כנראה נישרף(המאורר לא פעל) אבל הכרטיס המשיך לפעול סבבה קניתי היום כרטיס חדש gigabyte 6600 gt agp 128mb זה הפעיל לי תכרטיס עם מהירות ליבה 100 mhz כן כן כמו ששמעתם לא אלף מאה ו600 מהירות זיכרון הוא כתב לי ב"איתור בעיות בהגדרות" Silent running:hw clock slowdown due to missing auxiliary power אם מיטשהו יוכל לעשות אז אני מבקש באמת זה חשוב לי הוצאתי אךף שקל על כרטיס חדש שבעצם הישן לא היה בו בכלל בעיה

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  14. Started by fishead,

יש לי את המפרט הבא: לוח אם ASUS A7V8X מעבד AMD 2100 שני הרד-דיסקים צורב כונן DVD זיכרון 256 DDR כרטיס גרפי GEFORCE TI 4200 128 DDR כונן 1.44 WIN XP ספק כוח 300W הלוח והמעבד חדשים ואתמול פתאום הספק התחיל להוציא עשן. חשבתי שהספק פגום והחלפתי לספק אחר של 230W אבל המחשב מדי פעם עושה RESET ועולה שוב ואחרי שעה מכבה את עצמו. השאלה שלי זה האם הספק חלש מדי, האם ההגדרות ב-BIOS שגויות,האם הלוח מכבה את עצמו בגלל חימום יתר או שזוהי בעיה אחרת תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  15. Started by mikechn2,

קניתי דיסק קשיח חדש והוא: WDC WD2500KS-00MJB0 הלוח אם שלי: Asus P5P800S כשחיברתי את הדיסק הקשיח זה לא הופיע לי ב"המחשב שלי"אבל זה כן הופיע במנהל התקנים מה הבעיה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  16. Started by THX,

שלום רב המחשב הוא מחשב חדש פנטיום 4 3ghz פרסקוט לוח אם של אסוס p4p800 se דיסק קשיח של wd 80gb sata זכרון 512 של קינגסטון מחשב לאחר התקנה חדשה של דיסק משולב xp+sp2 לא מצליח להתכבות שמנסים לכבות אותו דרך התחל->כיבוי נותן מסך כחול ניסיתי כבר לפרמט כבר את המחשב מחדש דיי מייאש גם בגלל שזה מחשב חדש וישר על התחלה יש בעיות אשמח לקבל עזרה בעניין

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by TC,

יש לי WD RAPTOR 10K RPM SATA 36.7 GB והוא נכבה ונדלק מתי שהוא רוצה. איך אני מסדר שהוא יהיה דלוק שהמחשב דולק ושהוא יתכבה שהמחשב כבוי ? בקיצור שהוא יהיה נורמלי

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by eliran-f,

שלום. יש לי בעיה במחשב כשהוא נידלק הוא פיתאום לא מגיב[אין מסך]והנורה ב CD-ROM מהבהבת כמו משוגעת עכשיו,המחשב היה באייבורי לתיקון [איך לא אייבורי הא?] והם אומרי שלהם עבד הכל טוב -ושכל הרכיבים תקינים-כולל הספק [520W] אז השאלה היא ככה- 1.יכול להיות שהמחשב מיתקצר מכרטיס הרשת האלחוטי?[level 1] 2.האם זאת בעית מתח בבית? [למרות שיש לי עד מחשב אבל אין לו תבעיה הנ"ל. למרות כשה חיברתי לו את כבל המסך קיבלתי היתחשמלות והי כמו ניצוצות קטנים כאלה.. נ"ב-היחלפתי את כל הכבלים לחדשים ועדיין יש בעיות וחשוב לומר שליפעמים הוא כן עובד ואם אני משאיר אותו על מצב המתנה אחרי שעה או לא יכבה. תודה מראש אלירן

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  19. טוב כמו שכבר הבנתם מהכותרת יש לי בעיה די מוזרה.... המחשב נכבה לבד ישר אחרי שאני מכניס דיסק לסידירום או לצורב זה לא משנה התוצאה היא אותה תוצאה והמחשב נכבה פתאומית בלי להודיע... :s05: הבעיה מאוד מעצבנת ומוזרה בבת אחת... אני כבר ניסיתי את הכל... אחת העצות הייתה לקנות ספק חדש כלומר שבעיה היא בספק ולא במשהו אחר... אז אני בא לשאול את המומחים שבפורום הזה האם מישהו מכם או שאתם מכירים מישהו שנתקל בבעיה הזאת בעבר?!?!? והאם זה הגיוני שספק יכול לעשות בעיות בזמן מחשב נדלק בלי שום בעיה... מווווזר בקיצר.... תודה רבה מראש... מחכה לתגובתכם...

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  20. מדבור במחשב של אחי, מחשב ותיק אבל שלא ממש השתוללו איתו (בניית מצגות, כתובת עבודות בWORD, צפיה בסרטים וגלישה). ע"פ מה שאחי אומר, כמה חודשים כבר המחשב ללא סיבה נראת לעין (למרות שבד"כ זה ככה : ) המחשב מתכבה. אחרי אתחול הכל עובד כרגיל עד לפעם הבאה. לפני שבועיים התחילה בעיה חדשה - מידי פעם הוא לא מזהה את ההארדיסק בביוס ונותן הודעה שקובץ CONFIG.SYS הושחת ויש לבצע שחזור למערכת ההפעלה דרך הדיסק. כשמנסים להריץ את ההתקנה של הוינדוס הוא מגיע עד לשלב שצריך לבחור הארדיסק להתקנה ואז ישר מכבה את המחשב. ככה מידי פעם מזהה מידיי פעם לא, עד שלפני שבוע הוא הפסיק לזהות את ההארדיסק לחלוטין בביוס. את הצורב שמחובר הביוס מזה כמו שצריך. חשוב להוסיף, ההארדיסק מזוהה באופן תקין במחשב אחר אליו חו…

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by dattias,

אז ככה.. המחשב עובד בסדר גמור כמה וכמה ימים ואז בזמן עבודה הוא נכבה כאילו יש ירידת מתח או משהו (יש לי מייצב) ונדלק כאילו עשה לעצמו reset יש לי תחושה שהוא כבה כאשר הוא עובד חזק הכוונה שהוא מתקין משחק או עושה משהו שדורש הרבה כוח ועוד דבר שה התחיל לקרות כאשר הוספתי זכרון ל512 וזהו.. יש לי מעבד 2.4 g force 128 ולוח asus תודה...............

22. שלום יש לי מארז מסוג vm2000a של thermaltake ויש לו בקרת מאוורריים עם חיוי טמפרטורת מעבד כאשר אני מכבה את המסך של הטמפרטורה עדיין נשאר אור כחול במסך עצמו יש משהו שיודע איך מכבים אותו לגמרי???

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  23. Started by uriya,

שלום לכולם לאחרונה אני נתקל בבעיה מאוד מציקה, המחשב שלי נכבה ונדלק מחדש אך לאחר פעולה זו המסך לא עובד, ז"א הוא עובד אך לא מקבל אות מהכרטיס מסך..... בדקתי dmp אך אין לי , ז"א המחשב לא קורס ואז זורק לי קובץ dmp , כן אני יודע איך לעשות שהווינדוס "יזרוק" לי קובץ כזה אך אין לי רישום של קבצי dmp בכלל.... מה יכולה להיות הבעיה?, האם זה ספק או כרטיס מסך? ישנה עוד בעיה, אולי היא קשורה, ישנם סרטים שכאשר אני מפעיל אותם אין להם צבע נורמלי, ז"א שיש להם גוון ירוק סגול מעאפן כזה..... אך ישנם סרטים שפועלים כמו שצריך, עם צבעים נורמליים והכל מה יכולה להיות הסיבה לשתי הבעיות? והאם הן קשורות אחת בשניה?, אודה לעוזרים אוריה

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  24. Started by allammo,

כשאני מכבה ת'מחשב (turn off) הוא מתכבה ואחרי שניה-שתיים לבד נדלק מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  25. Started by Elad Ben Itach,

שלום לכולם. אני מלמעלה מחודשיים מנסה להכנס לחשבון שלי בORIGIN וזה אחרי שינוי סיסמאות וכו , וזה עדין מראה לי את ההודעה הזאת " "We're sorry, but we're having some technical difficulties. Please try again later." אשמח לעזרה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.