תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב יש לי בעיה שצצה מהעבר הרחוק של אחד המחשבים אצלי בבית. המחשב: Motherboard Name Gigabyte GA-VM900M v1 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) Video Adapter NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS (512 MB) Disk Drive Hitachi HDS721616PLA380 (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz (11 x 200) בעבר היה אצל קרוב משפחה והם התייאשו ממנו כי הוא היה קופא כל הזמן בתדירות גבוהה. ניקיתי את המחשב ופירמטתי אותו וגם שמתי לו משחה טרמית חדשה על המעבד קיצר פינקתי אותו..והוא באמת חזר לעבוד כרגיל ,עד לפני כמה ימים שפתאום קלטתי שהוא קפא. נלחצתי כמובן כי ישר הבנתי שהוא יכול להתקע עכשיו כל חצי שעה או כל 2 דקות ..מתי שבא לו בע…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב התחיל לעבוד ממש לאט, ביחס לאיך שהוא פעל קודם.. היום אני שם לב שאני לא מצליח להתקין שום תוכנה "משמעותית" (משחקים וכאלה, לא דברים קטנים..) אני כל הזמן מקבל CRC Error.. קיבלתי את זה בשלושה משחקים, שניים שניסיתי להתקין מדיסק, ואחד מההארד דיסק. לפעמים הוא נותן את הארור ואז אני יכול לצאת מההתקנה, אבל לפעמים הוא נותן לי מסך כחול כזה כותב שם Phisical mommory core dump ועוד כל מני דברים, אבל הוא עושה לעצמו ריסט אחרי איזה שנייה, אז אני לא מספיק לקרוא.. האם אכן מדובר בזכרון? דרך אגב, המערכת היא Win XP, השאר במפרט..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי ATI 3D RAGE 8 MB ושמתי במקומו GE FORCE 4 64 MB ולא מספיק שלא רואים טוב יותר פשוט רואים פחות טוב והמסך ניהיה כזה קשה לצפיה מסנוור כזה (מכה של אור) למה זה ? זה לא אמור להיות כרטיס טוב יותר ? ובדקתי את הכרטיס הוא תקין ! אולי זה משהו בהגדרות ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל הקורא הודעה זו יש לי 2 בעיות שאני צריך עזרה בדחיפות כדי לפתור אותן 1. יש לי מחשב בעל 384 מגה זיכרון הבעיה היחידה שהזיכרון הפנוי יורד במהירות גבוהה ווינדוס אקס פי אינו עושה ריענון שלו כיצד ניתן לפתור בעיה זו ............. 2. יש לי את התוכנה VISIO ולא ניתן לרשום בה בעיברית כאשר אני מנסה לכתוב בעיברית זה כותב לי משמאל לימין לדוגמא: אני רוצה לכתוב את המילה שלום המחשב כותב לי םולש ניסיתי כבר את כל הדרכים המקובלות לסידור הבעיה.......... ושום דבר אינו פועל האם קיים פאץ או דרך אחרת לסדר זאת? ואם כן איכן אני יכול למצוא אותו? …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסכים כחלים כבר תקופה די ארוכה מעזרתי במדריך של המסכים הכחולים עם התוכנה WinDbg אבל אחרי קריסה של המערכת הוא לא מוכן להראות ממה הבעיה: כשאני פותח את הקבצים של ה minidump עם התוכנה הוא כותב לי CommandLine: "C:\WINDOWS\minidump\minidump.rar" Cannot execute '"C:\WINDOWS\minidump\minidump.rar"', Win32 error 193 " %1 אינו חוקי ביישום Win32 ." וכבר הרבה פעמים היו לי מסכים כחולים ובדרך כלל רק כשאני משחק במשחקים אבל השגיאות הם שונות כשמופיע מסך כחול איך אני פותר את הבעיות של המסכים הכחולים זה משגע אותי בבקשה תעזרו לי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשהמחשב עולה לא מוצג דבר על המסך והדבר הראשון שרואים הוא סמל החלונות של ויסטה ומיד אח"כ את שולחן העבודה. דבר זה מונע ממני להיכנס למסך ה- BIOS SETUP. כשניסיתי ללחוץ על מקש DEL , נראה כאילו המחשב אכן נכנס ל- BIOS כי הוא הפסיק לעלות וחיכה לי... למישהו יש רעיון איך לשכנע את המסך להציג לי ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה זה נראה בקרייסיס.. ככה בgta החדש לאחר הדריבר החדש וכדומה: אוקי אז ככה יש לי קודם כל מלא אשכולות בפורומים בארץ ובחו"ל אבל נתחיל במפרט המעפאן: e4400 box- מעבד 2gigram 600 ומשהו מגהרץ. my motherboard is intel dg965ry והכרטיס מסך ati readon 2600pro 512mb. יש גם tvcard flytv אוקי עכשיו אני אגיד לכם בערך את כל הדברים שניסיתי עד עכשיו: א': בדיקת טמפרטורות- הכל תקין. ב': פרמוט המחשב מספר פעמים לפחות והתקנת הדריברים מחדש אם או בלי עזרת התוכנה driver cleaner pro. (גפ את הדרייברים מהדיסק ניסייתי) ג': בדיקת ארפיאקטים דרך התוכנה ההיא של ati. ד': הגדרות ביוס גם שיחקתי איתם לפי ההמלצות. ה': החלפת כל החומרה כגון לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך לחדשים. (אל תדאגו לא קניתי מk…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה לדעת אם יש בעיה ומה ניתן לעשות איתה... בזמן האחרון הופיעו מספר תקלות עם המחשב שלי, טמפ' גבוהות בעיות עם הכרטיס קול בעיות עם הכרטיס רשת ובעיות עם הUSB באותו איזור.. ניסיתי לפרמט את המערכת ופירמטתי, הורדתי מאסוס את הדרייברים האחרונים שמתאימים לויסטה אך בכל זאת יש בעיות שונות ושחוזרות על עצמן הבעיות העיקריות הם: -התנתקויות פתאומיות מהרשת לבערך 10 שניות (מה שגורם להרבהה לאגים במשחקים) -בעיות עם הקול והמיקרופון (הופיעו רעשים מוזרים ברקע ואנשים שאני מדבר איתם בתוכנות כמו ונטרילו מתלוננים מהרעש שיוצא לי מהמיקרופון) הבעיה היא לא עם המיקרופון ולא עם האוזניות.. ניסיתי את שניהם על מחשב אחר והכל פעל מצויין.. אם זאת ניסיתי לחבר מיקרופון אחר למחשב שלי והרעשים קיימים …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפרמט את המחשב זה קורה לי, כונן d לא מאותחל ואני צריך לעשות לא איתחול מהווינדוס עצמו, איך אני עושה שהכונן יהיה מאותחל ועובד כרגיל בשלב הפירמוט ולא לאחר הפירמוט.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי מסל מאג חדש לפנייומיים. לאחר שימוש קצר, הוא התחיל להשמיעביפ רציף. הלכתי לחנות והביאו לי חדש. אך גם זה לאחר זמן קצר התחיל להשמיע ביפ רציף. חשבתי אולי הרמקולים המובנים אבל שמתי אותם על 0 אז הם לא עובדים. כשאנימחבר מסךישן הכל בסדר. עוד לא יצא לי לחבר את המסך למחשב אחר כדי לבדוק. האם מישהומכיר את הבעיה או איךלפתור אותה ? קשה להאמין שזה המחשב שלי כי המסך הישןעובד בלי ביפים. האם זה בעיה בדגם הזה ספציפי או שזה אמור להיות ככה ? הדגם mag h2404. תודה לכלהעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי מחשב נייד של Gigabyte דגם W566N מקרוב משפחה הבעיה עם המחשב - הוא לא נדלק. ניסיתי כל מה שאני יודע, עד שפשוט פתחתי אותו כשפתחתי ראיתי דבר כזה : לחצו כאן לתמונה 2 החצים מתארים את 2 החלקים החסרים במחשב. חיפשתי בכל מקום באינטרנט ולא הצלחתי למצוא כלום. אני אשמח אם מישהו מכם יוכל להגיד לי איזה חלקים חסרים פה בדיוק, כי לי פשוט אין מושג. תודה,
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי במתנה כרטיס GTX 980 משומש, חיברתי את הכרטיס ללוח האם וחיברתי לו מתח. כשאני מדליק את המחשב אני רואה שהכרטיס נדלק והמאוורים שלו עובדים, אבל אין תצוגה במסך. ניסיתי לחבר גם Display Port ולאחר שזה לא עבד ניתקתי אותו וניסיתי לחבר HDMI אבל עדיין אין תצוגה. בדקתי גם שהכרטיס מהודק ללוח האם. מוסיף שהספק שלי 650W. אשמח לעזרה, צירפתי מספר תמונות של החיבורים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, עד היום הכל היה בסדר. עכשיו אני נתקל בבעיה עם ההארד דיסק 320 GB WD שלמרות שהוא מחובר ל USB במחשב ונדלקת הנורה, המחשב לא מזהה אותו. צירפתי צילומים, אשמח לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבריה כותרת,אני צריך להחזיר את המחשב כפי שקבלתי. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נתקע ככה בביוס. בלחיצה על del או f8 לא עושה כלום http://postimg.org/image/paju581hv/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קניתי את הסטרימר הזה: WD TV play והזמנתי אותו לארץ והוא הגיע ויש לי בעיה בהתקנה שלו ואני ממש צריך עזרה ולא יודע מה לעשות. אני חיברתי אותו לטלוויזיה וחיברתי אותו לרשת האינטרנט הביתית והוא מחובר ( אפשר לגלוש ביוטיוב ואפילו להתחבר לכונן של ממיר יס) אבל אני לא מצליח לחבר אותו למחשב (כדי להריץ סרטים ישירות - שזאת היתה מטרת הקניה) אני נכנס להגדרות רשת-> השג את קוד הצימוד של -windows -> מזין את הקוד שקיבלתי בסטרימר ב-network במחשב - אני פותח את התמונה של הסטרימר וזה פותח לי חלון אינטרנט שבו אני צריך להקיש את הקוד, ואז שניהם לא מוצאים אחד את השני. [ATTACH=CONFIG]3941[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]3942[/ATTACH] מה לעשות? אולי משהו בהגדרות שלי לא טוב? ניסיתי את …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר פרסמתי שאלה אך היא לא נענתה ולכן אעלה אותה בשנית... ככה, יש לי לוח אם GIGABYTE דגם GA8I945 ובקשר לכרטיס קול שלו יש לי שתי שאלות: הפאנל הקדמי מחובר אך הוא עושה בעיות. א. הוא אינו מזהה אוטומטית כאשר אני מחבר את האוזניות (את החיבורים האחוריים הוא מזהה אוטומטית). ב. יש אופציה בדריבר של השתקת הלוח האחורי כאשר מתחבר הקדמי... זו אופציה מעולה לחיבור אוזניות אך לצערי היא אינה עובדת... כנראה שבגלל שהחיבור לא מזוהה אוטומטית. מישהו יכול לעזור??? בבקשה, אני משתגע
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב , רכשתי נייד מדגם Z60M ובו איני מסוגל לחלוץ את קבצים אלו. מה ניתן לעשות ? נ.ב אני מכיר מישהי שלה יש דגם T15 ובו אותה הבעיה ( כך שלא ניתן לומר שהבעיה היא במחשב הנייד שלי או בקובץ הספציפי) .
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מחשב פנטיום 3 1000 ובזמן האחרון המחשב קופא הרבה שאני מפעיל בדך כלל counter strike או אינטרנט אקספלורר ואחרי שהוא קופא אני עושה ריסט ואז הוא קופא שוב אבל לפעמים הוא גם עושה ריסט.. ולא ריסט רגיל כזה ריסט שהוא סופר מחדש את הראם וכ'ו ממש כמו ריסט מהמארז, חשבתי בהתחלה שזה חום של מעבד אבל מתי שהמעבד עמוס מאוד הוא מגיע מקסימום ל41 מעלות וזה אחרי העמסה של שעה בערך אם הוא לא עמוס הוא ב34 בערך אחרי זה בדקתי את הראם אם התוכנה שיש אצלכם באתר וגם הראם עובד והמחשב לא קרס בבדיקה של התוכנה.. הגעתי לכרטיס מסך הוא נראה לי מתחמם יותר מידי ובגלל זה ניסיתי לקרר אותו בגוף קירור כמו שצריך ומאורר 80 מ"מ ועדיין המחשב קורס.. הטמפרטורה של הלוח אם מעולה הוא לא עוקף את ה35 מעלות אפילו…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכוונונים התאפסו לי במסגרת הברדק שקורה למחשב שלי. על כל פנים, יש לי מעבד AMD 1.9 והוא מציג אותו כ-1200 (במקום 1600). מה אני צריך לקבוע תחת Frequency/Voltage Control ב- Spread Spectrum CPU FSB Clock CPU Ratio CPU VCore ??? ישנם עוד Setting קריטים שצריך לשנות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי על המחשב כונן די וי די שאין לי מושג של איזה חברה הוא כי זה לא רשום בשום מקום ואין לי את הקופסא... ויש לי איתו בעייה שהוא לא קורא דיסקים צרובים. זה לא שהוא לא קורא בכלל אלא בפעם הראשונה שאני שם דיסק מחברה מסוימת הוא קורא את זה ואחרי זה ברגע שאני אוציא ואכניס שוב את הדיסק זה לא קורא את זה את זה יותר...כאילו אין בכלל דיסק בכונן... השאלה שלי זה מה אני יכול לעשות כדי שהכונן יוכל לקרוא דיסקים צרובים? לשנות משהו בפנים.... איזה קובץ שאפשר להוריד...כל דבר...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישלנו שני מחשבים בבית.. אחת מהם התכלכל ולא פעיל כרגע.. היה עליו לוח של GIGABYTE וכרטיס מסך MATROX G400 במחשבהשני יש לוח IWILL עם VOODO 3 שהכל פועל מעולה! עכשיו לקחתי את הכרטיס הישן והכנסתי אותו בלוחהשני.. ומשום מה המחשב לא מזהה אותו (הכנסתי היטב!) ועושה ציפצופים כשהוא עולה ולא מראה תמונה! כך גם אצל חבר שלי שניסיתי את הכרטיס אצלו.. למרות זה כשהחזרתי אות הVOODO למקום הכל עבד@! עכשיו אני הזמנתי כרטיס מסך חדש מחול ואני דואג שגם הוא לא יפעל על הלוח השני.. אולי מישהו יודע מה הבעיה<?< (הכרטיס מסך בסדר גמור! גם כאשר המחשב שלי היה תקין נסיתי להעביר את הכרטיסל למחשבשלו וזה לא עבד וכשהחזרתי אותו למקום הכל עבד מצויין!@) :-[ :-[ :-[ HELP!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כיצד אפשר לגשת לתפריט ה startup ב win 2k ? משום מה הפקודה msconfig אינה קיימת תחת מערכת הפעלה זו :\ תודה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי איפוס לביוס בגלל תקלה שלא עמדתי עליה נכון הוספתי זיכרון 400/256 של נניה (שם משעשע משהו) למחשב שהיה בו 256/266 אבל קיבעתי בביוס על 266 הוספתי עכבר נוסף אם למישהו יש רעיון אני אשמח לתגובה ועזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יוצא הבדל של 4 ג'יגה....שאני מסמן הכל יוצא 30 ושאני מסמן את הכונן יוצא 34... למה? לפי נורטון ושאר הסורקים אין לי קיבצי W32 שיזיפו
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-