תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
היי המחשב שלי מחובר בWIFI לרשת מדי פעם החיבור מתנתק. אני עובד עם WIN7. מחיפוש בפורומים הקשתי את הפקודה ping/t ולא תמיד אני רואה חיבורים שנכשלו. מה עלי לעשות כדי שהאינטרנט לא יתנתק? אם צריך מידע נוסף אשמח אם תוכלו לכוון אותי .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הוא לא מצליח להראות תמונה ליותר מכמה חלקיקי שניה. התמונה עולה לחליק שניה ונעלמת.. לאחר מספר שניות שוב - התמונה עולה לחליק שניה ונעלמת וככה זה חוזר חלילה. מה זה אומר? המסך אבוד? או ניתן לתקן? המסך אצלי 3 שנים[br]פורסם בתאריך: 3.07.2010 בשעה 03:51:01 אף אחד?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני רואה קליפ ביוטיוב למשל שומעים מעולה,אבל בזמן שאני פותח את הקקליפ על מסך מלא הרמקולים מתחילים לצפצף, וזה בכל אתר, מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 והחלטתי לשדרג לווינדוס 10, קניתי באיביי מפתח לווינדוס 10 ולאחר הקנייה שמתי לב שזה מפתח רק להתקנה נקייה ולא לשידרוג. האם ישנה אפשרות להתקין התקנה נקייה בלי למחוק את הקבצים הקיימים כיום במחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לדעת אם יש אפשרות לבדוק את הספק כח ולדעת בוודאות שהבעייה בו... יש לי פשוט מחשב שלא נדלק ולדעתי זה ספק כח אבל רציתי לדעת אם יש אפשרות לבדוק זאת בוודאות... תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ששלום לכולם ! המחשב שלי הוא סבבה והכל אני לא דורש ממנו להפעיל תוכנות מיוחדות או טובעניות בכלל. הוא היה מהיר עד לפני מספר ימים שכאשר הדלקתי אותו הוא פשוט נהיה איטי ביותר. נורית ההארדיסק על המארז כל הזמן דלוקה- מה שמראה על מאמץ שלו, אך זה קורה כאשר המחשב לא מפעיל אף תוכנה. המחשב מתנהג כמו במצב של מחסור בRAM אך כמובן שזה לא המצב. השירים במדיה פלייר נשמעים מקוטעים, לפתוח את הfirefox לוקח שעות וכו', פשוט לא מתפקד. הרצתי את האנטיווירוס שמותקן לי NOD32 והוא לא מצא כלום. המחשב נותר במצב המעצבן הזה גם כאשר בtask manager לא רצה שום אפליקציה של המשתמש פרט ל"explorer" כמובן. זה מצב ממש מתסכל ולא אופיייני למחשב הזה. מה אפשר עוד לעשות? איך ניתן לשפר את המצב? תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , הבנתי שאפשר לעשות למעבד overclocking ולהגדיל אותו ל 4.0 GHZ בישביל שהוא ירים את הביצועים במישחקים שלוקחים יותר מהמעבד ופחות מהכרטיס מסך ...כמו ARMA ... METRO LAST NIGHT .... וכו וכו..... השאלה שלי זה האם באמת כדי לעשות את זה והאם זה באמת ישפר משמעותית את הביצועים או שזה זניח מאוד ולא צריך לגעת בכלל ? רק לרקורד -( עדין לא בדקתי איך המישחקים עובדים בכלל על המעבד הזה כי עדין לא קיבלתי את המחשב הוא מגיע רק ביום שלישי ....אבל סתם רציתי להבין ) המערכת קירור של המעבד -scythe mugen 4 cpu cooler scmg- 4000 - תודה לעונים יום טוב.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי על המחשב כונן די וי די שאין לי מושג של איזה חברה הוא כי זה לא רשום בשום מקום ואין לי את הקופסא... ויש לי איתו בעייה שהוא לא קורא דיסקים צרובים. זה לא שהוא לא קורא בכלל אלא בפעם הראשונה שאני שם דיסק מחברה מסוימת הוא קורא את זה ואחרי זה ברגע שאני אוציא ואכניס שוב את הדיסק זה לא קורא את זה את זה יותר...כאילו אין בכלל דיסק בכונן... השאלה שלי זה מה אני יכול לעשות כדי שהכונן יוכל לקרוא דיסקים צרובים? לשנות משהו בפנים.... איזה קובץ שאפשר להוריד...כל דבר...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי קופא תמיד סתם ככה, ואי אפשר להשתמש בו עד שלא עושים Restart. מה יכול לגרום לזה? המחשב שלי הוא i5 2500, HD 7950, 8GB RAM, דיסק קשיח Hitachi 500GB ו SSD Kingston V300. ספק כוח 430W של seasonic. זה קורה דווקא כשאין שום שימוש במחשב, אז המסך מתכבה, המחשב (כנראה) נרדם ולא מצליח להתעורר, הוא לא מגיב לשום פעולה של עכבר או מקלדת במצב הזה. לכן אני חייב בריסטארט. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, עם WIN XP, ומקלדת pleomax pdk700 פשוטה עם 3 כפתורים מיוחדים (כיבוי, סטנדביי ופתיחה כנראה). כרגע המקשים המיוחדים האלה לא עובדים איך אני משפעל אותם?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הכל טוב ויפה פתאום המחשב לא מזהה את הצורב DVD הוא כאילו בסימן קריאה במנהל ההתקנים והוא אומר משו לגבי שאין במערכת רישום על הכונן קיצר לא יודע ניסיתי לעשות מה שאפשר להעשות ריסטרט להוציא מהחשמל את הכונן ..לא יודע מה לעשות חבר'ה תעזרו לי ! הדגם הוא של LG - SUPER MULTI DVD\CD WRITER
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי מחשב נייד dell inspiron 15 5567 כרגע יש לו RAM של 4GB (שני סלוטים לכרטיסים) אני מעוניין לשדרג אותו ל-8GB השאלה היא מה עדיף, להוסיף עוד 4GB בסלוט השני או להחליף את הקיים ב-8GB אם אני הולך על האופצייה הראשונה, האם ללכת על אותו דגם וחברה של הכרטיס הקיים (והאם אני יכול לבדוק את זה מבלי לפתוח את המחשב) ואם אני הולך על האופצייה השנייה איזה דגם וחברה מומלץ ומה ההבדל בין הכרטיסים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני שאתם ממהרים להעביר את הנושא ל"תצוגה וגרפיקה", הבעיה היא לא בכרטיס מסך! למסקנה זו הגעתי על כך שלקחתי את אותו כרטיס מסך במקרה מחבר שלי (יש לציין שאצלו אין ארכיפאקטים), חיברתי אצלי את הכרטיס מסך שלו ואכן הופיעו ארכיפאקטים. דברים שניסיתי בכל הנוגע למחשב: ניקוי חיבור AGP, פירמוט, אין טמפרטורות גבוהות מדי לכרטיס מסך גם בזמן משחק, עידכון דרייברים, כלום לא עזר! אשמח לעוד עצות.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לחבר דיסק קשיח במקום דיסק קיים ולא עבד ואז החזרתי את הדיסק קשיח המקורי ומה שקורה זה כשאני מדליק את המחשב יש צפצוף לא ברור ולא קורה שום דבר (כולל אין שום דבר על המסך) למישהו יש רעיון ??? תודה רבה חעוזרים !!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
או קיי היום בבוקר התחילו לי בעיות עם הקובץ הזה כל היום יש לי בעיות איתו עשיתי ריסט למחשב בבוקר והוא הקפיץ לי הודעה איך שעבר מסך הטעינה שלה ווינדוס שבא להכנס לווינדוס "שגיאה בקובץ lsass.exe" בעיה בתצורת תבנית משהו כזה לא הבנתי מה זה רוצה עשיתי כמה ריסטים עד שהצלחתי להכנס לצורה רגילה בווינדוס הייתי קצת במחשב ואז נעשה ריסט אוטומטי ניסיתי לעשות כמה ריסטים ואז המחשב פשוט הפסיק להגיב אז חיכיתי עד לא מזמן נכנסתי בsafe mod והנני כאן מחפש עזרה מה הוא רוצה ממני לעזאזל הקובץ נמצא בתקיות הבאות: C:WINDOWSsystem32 C:WINDOWSServicePackFilesi386 יש לי serviece pack 1 ואני לא מעוניין להחליף הקובץ הוא אותו קובץ בשתי התקיות ושוקל כ12 kb מי שיש לו את העזרה אני אודה לו מאוד מאוד מאו…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב נתקע בזמן עבודה ב WINDOWS, בעקבות רעשים מהדיסק, נראה לי שה MULEX לא היה מחובר טוב, או שמשהו שם רופף... לא משנה, חיברתי מחדש, ועשיתי REBOOT... עכשיו כל פעם שה WINDOWS עולה, בזמן העליה הוא עושה REBOOT ואי אפשר להמשיך.. ניסתי SAFE MODE (אותו דבר), BOOT LOGGING (לא יוצר את הקובץ).... עכשיו המחשב עובד.. אני עכשיו ב LINUX והכל פיקס, אפשר לגשת לדיסק... (ושוב, כשהוא עושה BOOT, הוא רושם שהוא מעלה כל מני דברים, אבל באיזשהו שלב הוא נתקע)... השאלה, מה אפשר לעשות כדי לתקן את הבעיה ? RECOVERY (לא ניסתי אף פעם, זה גורם לבעיות) ? משהו אחר ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב של לנובו ideapad c340 חמש עשרה אינץ, ועדכנתי דרייברים דרך תוכנה driver booster ומאז המשטח מגע של המחשב לא מגיב (לחצתי גם על F6 ולא עוזר). שלחתי הודעה לתמיכה של לנובו הביאו לי דרייברים מעודכנים וזה גם לא עבד לאחר עדכון. הם אמרו לי לעשות שחזור הגדרות יצרן אבל אני סטודנט באמצע תקופת מבחנים לא יכול לאבד את כל החומר והתוכנות שיש לי. האם יש דרך נוספת לתקן את הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי החלפת ספק במחשב השתנו כמה דברים בביוס: כשאני מדליק את המחשב המסך של הפוסט נהיה עם גודל טקסט יותר גדול מקודם. דבר שני ויותר מוזר הוא שהופיע לי בתפריט של הבוט בביוס אפשרויות שלא היו קיימות קודם: Hard Drive BBS Priorities, ו-CD/DVD Rom Drive BBS Priorities. איך זה פתאום הופיע אחרי החלפת ספק? בנוסף, אם אני מדליק את המחשב ולוחץ F11 בשביל לבחור מאיפה לעשות בוט - הוא נותן לי את כל הכוננים של המחשב לבחירה למרות שרק מאחד בלבד יש אפשרות לעשות בוט. לוח האם הוא ASRock H87M והביוס מעודכן ציטוט
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הפוסט כאזהרה לכולם או בניסיון למציאת פיתרון. לאחר הורדת וינדוס עדכני מהאתר של מיקרוסופט ועידכונה, הוינדוס מסרב להתקין דרייברים עדכניים לכרטיס מסך עדכני. הכרטיס 3070 גרסת הווינדוס 21H1 ניסיתי התקנה במצב בטוח, ניקוי שאריות עם ddu, עדכון דרך NVIDIA experience וגם עדכון דרך האתר הראשי, גרסאות של UK ושל US אפילו ניסיתי התקנה נקייה נוספת של הוינדוס וכמובן ניסיון הכרטיס במחשב נוסף. ניסיתי עשרות גרסאות ורק עתיקות ביותר כן מצליחות להיות מותקנות. התקלה אינה מופיעה במחשב עם וינדוס 10 בגרסא ישנה יותר. השגיאה בזמן ההתקנה "this NVIDIA graphics driver is not compatible with this version of windows" *בכרטיס מסך אחר 660TI הבעיה גם קיימת. אשמח למעט…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להוסיף שירים חדשים שהורדתי (MP3 חוקיים) והאפליקצייה לא קולטת אותם למרות שהם בתיקיות שמסומנות לה למעקב. ניסיתי להוריד את כל התיקיות ולהחזיר אבל זה פשוט לא קולט שום מוזיקה כרגע. כאשר אני מפעיל את השיר דרך סייר הקבצים הוא מתנגן בלי בעיה באפליקציית groove אבל אי אפשר לשמור את זה לפלייליסטים. תודה לכל העוזרים והעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי מקלדת פיזית לטאבלט lenovo/ לא מצליחה להקליד בעברית. המקלדת הגיעה עם צריבת אותיות עברית. אשמח לעזרה רחל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בבוקר הדלקתי את המחשב, ביצע IDE SCAN זריזה ואז פשוט מופיע מסך שחור עם סמן מהבהב בפינה השמאלית וזהו, פה הוא נעצר. הוא עבד טוב לפני זה, ולא התקנתי שום רכיב חדש בזמן האחרון. אני יכול להיכנס ל BIOS ולתפעל אותו כרגיל. אני בנתיים בתהליך בדיקה של הכוננים הקשיחים במחשב השני, אבל הייתי שמח לעצות בנתיים. תודה מראש עריכה: חיברתי את הדיסק הקשיח הראשון למחשב הנוסף, בנתיים נראה בסדר רק שאני לא יכול למחוק/לשנות בו קבצים, כי קופצת הודעה שהקובץ בשימוש או שהדיסק מוגן מפני כתיבה. אני צריך למחוק כמה דברים כדי שיהיה מקום להתקין ווינדוס מחדש... עריכה 2: הדיסקים הקשיחים פועלים בסדר במחשב השני. מה עוד יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה, הקוראי כרטיסים שלי לא רוצים לעבוד הכנסתי כרטיס SD לקורא המובנה של הDELL 2709W ואח"כ לקורא כרטיסים פשוט של SILVER LINE שיש לי ובשניהם התוצאה זהה. לא ניתקלתי בבעיות כאלו עד עכשיו לפחות עם הקורא כרטיסים החיצוני שלי (את הDELL אפילו לא ניסיתי עד עכשיו) יש למישהו רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי לאחותי מחשב חדש שאותו אני הרכבתי, במהלך ההתקנה של מערכת הפעלה נתקלתי במספר שגיאות, תקיעות, וריסטרטים, בהתחלה החלפתי את הדיסק של מערכת ההפעלה וראיתי שגם זה לא עזר. לאחר כמה קשים הצלחתי להתקין את מערכת ההפעלה והתחלתי לקבל "מסכים כחולים". הייתה לי הרשגה שהבעיה בזכרונות. הוצאתי את אחד הסטיקים( יש לי שם שני סטיקים של1GB ) ולפתע המערכת התחילה לפעול תקין (לפחות נראה ככה). כיביתי את המחשב החלפתי בין הסטיקים וגם שם הכל ורוד. חיברתי שוב את שניהם ושוב חזרו המסכים הכחולים. לאחר שקצת חפרתי לכם והכנסתי אותכם לשורש הבעיה אני אגיע לתאכלס, הורדתי את TESTMEMO והפעלתי אותה כאשר שני הסיטיקים מחוברים ולהלן התצואות: עריכה: שכחתי לציין שהבדיקה נתקע במצב הזה. וכמובן תו…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש במחשב Pentium 4 , ללא כרטיס מסך יעודי. יש לי קריסה של התצוגה. למשל - כאשר אני משתמש במחשב, באופן רגיל, לפתע אני מקבל מסך שחור, ושאר ציורים מעניינים (פסים לבנים שנעים מעלה ומעטה, וכן הלאה). האם הבעיה במעבד הגרפי? האם יש בכלל מעבד גרפי במעבדי אינטל שבהם הכרטיס מסך הוא built-in? אשמח לשמוע עצות, כי אני ממש לא רוצה להחליף עכשיו מחשב :s05:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-