תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להתקין WIN XP, אך מקבל מסך כחול פעם אחר פעם, גיגול מהיר העלה כי הפתרון הוא מצב SATA / IDE MODE, המצב אצלי מוגדר כך. ולמרות זאת - התקלה קיימת הצעות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי היום ווינדוס 7 64 BIT וכונן מסוג SATA על המחשב החדש שלי וזה הציג לי את השגיאה הזאת: http://imageshack.us/photo/my-images/16/25974554.jpg חיפשתי על זה בגוגל וראיתי שזה קשור להארד דיסק וצריך את הדרייברים שלו אבל לא קיבלתי את הדרייברים שלו, אז רציתי לדעת איך אני יכול לסדר את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מבצע הפעלה מחדש או הדלקה לצורך העניין, לוקח המון זמן עד שהמחשב מגיע למסך הlogin של הוינדוס. הboot נהיה איטי יותר אחרי התקנת SSD חדש. האם למישהו הייתה בעיה דומה? GA-880GM-u2h זה הלוח אם
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לפעמים המחשב קופא לי, בד"כ במשחקים אפילו לפני שהם עולים לגמרי. המפרט : Q6600 לוח GIGABYTE סידרה S כרטיס מסך 9800GT של GIGABYTE 2x2GB DDR800 KINGSTON הארד דיסק SEGATE 500 G"B 32mb DVDRW של חברת NEC הספק הוא של TERMALTEK 400W לדעתכם הבעיה היא בספק?..כי בחנות אמרו לי שהספק חלש מידי המחשב דנדש פחות משבוע. תודה מראש ויוםטוב
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, רכשתי מחשב נייד של HP מדגם hp 255 g5 w4m80ea והתקנתי עליו ווינדוס7 32BIT, כעת יש להתקין דרייברים. נכנסתי לאתר של HP ובחרתי בדגם של המחשב ואני רואה שיש דרייברים רק ל-64BIT (גם ווינדוס 7 וגם ווינדוס 10) ניסיתי להתקין אותם ללא הצלחה..... מה ניתן לעשות? האם יש להתקין ווינדוס 64BIT?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי, מה זה צריל להיות ?! אני מחבר את המדפסת כשהמחשב פועל, עוד לא אמרתי צביקה פיק - המסך נכבה. העסק לא מתרחש כשהחיבור מתבצע לפני הדלקת המחשב. התופעה חוזרת על עצמה במחשב אחר בעל אותו מפרט אבל עם win98. יש לי עוד כל מיני תקלות מוזרות במחשב, אני מתחיל לחשוש שמשהו נדפק בלוח האם. האם תוכלו לעזור לי לשכנע את המחשב שלי שכדאי לו להתחיל להתנהג ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עושה רושם שאין לבעיה קשר ישיר לזהות הטאבים הפתוחים או לכמותם - אני יכול להיות עם 3 טאבים של אתרים שאינם עמוסים בפלאש באופן חריג ברקע, וקצב הפריימים במשחקים יורד בחצי בערך - ובפעם אחרת אני יכול להיות עם 15 טאבים פתוחים (אפילו אם 3 מתוכם הם אותם האתרים מהמקרה הקודם) מבלי שהבעיה תופיע. כשאני סוגר את פיירפוקס וחוזר למשחק, הבעיה נעלמת. למישהו יש רעיון במה מדובר? מה הסיכוי שיש פרצה בפיירפוקס שמאפשרת כריית ביטקוין?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי מחשב חדש ואני חושב שהוא לא מוגדר נכון והמעבד והזכרון לא מנוצלים כמו שצריך אני מעלה צילומי מסך מתוכנת - CPU-Z יש לי בעיה עם הזיכרון ראם שלי, קניתי כרטיס יחיד של 8 ג'יגה שתומך במהירות 1600 משום מה כשאני נכנס ל CPU-Z אני רואה שהוא פועל במהירות 1333 יש לי לוח אם של אסוס דגם H87M-E שתומך 1600 איך אני מגדיר לו לעבוד ב-1600? כמו כן האם המעבד עובד טוב? הזכרון הוא: http://ksp.co.il/?store=dizingof&uin=20804
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התצוגה גרועה (התמונה יותר מדיי בהירה) ניסיתי למצוא דרייברים בכל מקום [הדיסק הגיע עם מדריך בלבד ואין דרייברים שצריך להתקין] המחשב מזהה אותו כמסך רגיל לגמרי (ללא מספר דגם או שם החברה וללא זיהוי מסויים) בניגוד למסך הסמסונג הקודם שלי (753DFX) התמונות בו נראות הרבה יותר גרוע מבמסך הקודם שלי: פחות חדות,הרבה יותר בהירות והכל נראה מרוח יש למסך הזה דרייברים? למישהו יש את המסך הזה ויכול לאמר לי מה לעשות? או שזה ככה עם כל מסכי ה LCD שפשוט מחברים אותם ולא צריך להתקין שום דבר...באמת התצוגה לעומת המסך הקודם שלי היא זוועתית :-[ מסך שמגיע בלי דרייברים (אם הם בכלל קיימים),זה לא מעיד על חוסר אחריות של המוכר? כי אני קראתי כמה ביקורות על המסך הזה ושם נתנו ציונים שלא מעידים על התקלות שאני פג…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , הבנתי שאפשר לעשות למעבד overclocking ולהגדיל אותו ל 4.0 GHZ בישביל שהוא ירים את הביצועים במישחקים שלוקחים יותר מהמעבד ופחות מהכרטיס מסך ...כמו ARMA ... METRO LAST NIGHT .... וכו וכו..... השאלה שלי זה האם באמת כדי לעשות את זה והאם זה באמת ישפר משמעותית את הביצועים או שזה זניח מאוד ולא צריך לגעת בכלל ? רק לרקורד -( עדין לא בדקתי איך המישחקים עובדים בכלל על המעבד הזה כי עדין לא קיבלתי את המחשב הוא מגיע רק ביום שלישי ....אבל סתם רציתי להבין ) המערכת קירור של המעבד -scythe mugen 4 cpu cooler scmg- 4000 - תודה לעונים יום טוב.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוב שלום, עכשיו יש לי בעייה קטנה עם כרטיס המסך שלי: יש לי Geforce 4 NX 440 64MB DDR וכפי שציינתי בשאלה הקודמת אליכם, קיבלתי יחד עם הדיסק הקשיח גם הרבה משחקים (בדרך כלל אני לא משחקת אלא משתמשת במחשב לצורכי עבודה) אבל מכיוון שקיבלתי משחקים "מתנה" החלטתי לנסות לשחק. אחד המשחקים (MidTown medness) מצא חן בעיניי מאוד, אבל אחרי מספר משחקים התחלתי לקבל תמונה מרוחה ובנוסף מהירות תגובה מאוד איטית למהלכים שלי. כיביתי את המחשב והדלקתי חזרה, אבל שום דבר לא עוזר. שיחקתי קצת עם ההגדרות (בתפריט המשחק, לא בהגדרות של כרטיס המסך) - אבל גם זה לא עזר. יש לכם רעיון למה זה קורה???? חשבתי שכרטיס המסך הזה אמור להספיק בהחלט למשחק כזה. מה גם שבהתחלה המשחק עבד יופי. תודה, הדר נ.ב. - אני לא יודעת עד …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב של אחי יש משחק יריות בפייסבוק שעובד אצלו די לאט ועם תקיעות.. למה זה ככה? הם משחקים דרשניים? כי הוא כל הזמן משחק במחשב שלי במשחק הזה ואצלי זה עובד בסדר.. מה אפשר לעשות? מפרט של הנייד (של אחי): INTEL CORE T5870 1GB RAM כרטיס מסך מובנה של אינטל. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד בן 2 שנים-AMD X2 5000 64 AM2 -עדיין באחריות לוח אם בן 2 שנים- GIGABYTEGA-M55S-S3זכרונות 2 GB-עדיין באחריות כרטיס מסך לא רע. אתמול המחשב עושה רעשים שקשה לי להגדיר מאוד חלשים אחרי 10 דק' מופיע מסך כחול ותוך שנייה המחשב מפעיל עצמו מחדש. אך לא מצליח להעלות את ווינדוס וכך מעלה עצמו שוב ושוב ללא יכולת להעלות את ווינדוס.כיביתי את המחשב ניתקתי מהחשמל פתחתי אותו לראות שלא קפץ איזה זיכרון מהסלוט-כלום! הכל יושב בסדר.נוגע במעבד הוא לוהט!!! לא יודע אם ככה זה בד"כ! ניסיון נוסף לחבר לחשמל ואני לא מקבל אפילו תמונת מסך כלומר המסך כבוי. חשוב לי לציין שהמחשב עד כה לא עשה תקלות בכלל!לא מסכים כחולים ולא שום דבר אחר.לא שידרגתי חלק נוסף לאחרונה ולא התקנתי תוכנות חדשות. לפני שאני רץ לחנות ל…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד של חברת msi cx640 המשטח עכבר לא פועל כראוי כנראה בגלל שחסר דרייבר כלשהו , ניסיתי להוריד אך הניסיונות שלי לא עלו יפה חשוב לציין !!!!! שדרגתי את מערכת ההפעלה לווינדוס 10 החדש בבקשה עזרה ......
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! המחשב שלי התחיל בזמן האחרון (שבועיים שלושה) לעשות ריסטים מעצמו ולהתקע לפעמים.. בדקתי את כפתור הריסט אם הוא תקוע - והוא לא, עשיתי טסט לזכרונות ולא נמצאה בעיה, אפילו פירמטתי את המחשב והתקנתי את הXP מחדש, ועדיין, המחשב ממשיך לעשות ריסטים- בעיקר שאני מתחיל להשתמש בו ונכנס לאינטרנט לבדוק מייל , קאזזה, אקספלורר וכו'.. יש לי פיירוול ואין לי טרוייאנים או וירוסים.. אשמח לעזרה! אילון.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קניתי משחק מחשב בחו"ל וכשאני מנסה להתקין הוא רושם לי שמשחק זה לא יכול לפעול באיזור שלי. הבנתי שיש תוכנות שמאפשרות לעקוף את זה מישהו יכול להדריך ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מתכנן רכישה עתידית,ומעדיף לחכות ליציאת המעבדים החדשים,יהיו לוחות אם חדשים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
New SAMSUNG 2GB (2x1GB) PC3200 DDR RAM Introduction: DDR memory, or Double Data Rate memory, is an evolutionary new memory technology that doubles data throughput to the processor. As an evolution of todays PC133 SDRAM, DDR leverages the existing production and environment to provide unrivaled PC performance at an affordable price. Specifications: Two 1024MB (1GB) DIMM PC3200 400Mhz DDR Memory (Backwards Compatible with PC2700 & PC2100) Chip Configuration: 128x64 Chip Density: 128x4 (High Density) Unbuffered, Non Ecc, Non Registered Voltage: 2.5V CAS Latency: 3 184 Gold-Plated Pins, SPD Support It is brand new, fully tested and is working perfectly. Motherb…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר התקנת מערכת הפעלה Win Xp Sp3 המחשב לא מזהה התקן USB,לאחר בדיקה במנהל ההתקנים,לא נראה זכר להתקן USB במחשב ניסיתי להתקין את הדרייבר מהדיסק ועדיין לא מזהה כלום,ז"א זה לא שאני רואה איזה סימן שאלה או קריאה על ההתקן אני אפילו לא רואה שקיים דבר כזה.. מישהו יודע איך אני יכול להפעיל את ההתקן?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הייתה לי היום תקלה מצערת במחשב שבה נשרף הספק ולוח האם שלי בפיצוץ חשמלי. אני מתכוון לקנות מחשב חדש אבל חושש לחבר את הדיסק הקשיח שהיה מחובר בזמן התקלה למחשב החדש. האם יכול להיות שהדיסק הקשיח אחראי לתקלה ויגרום לה שוב במחשב החדש? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרך אגב אני חדש עזבתי את"פ" בגלל ששמעתי מה הם עשו לכם תוכלו להיכנס שמה לפורום חומרה וליראות מה כתבתי להם אם הם לא מחקו את זה יש לי כרטיס מסך tnt 2 אני יודע זה כרטיס ישן אבל אני רוצה לימשוך אותו עוד קצת עידכון הביוס ישפר את הביצועים? ועוד דבר אחרון אולי תוכלו לשנות את הרזולוציה כי היא ממש מעצבנת
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מקלדת של MICROSOFT סיידוויי X6 הכל עובד טוב חוץ מכמה תוכנות ומשחקים שנתפס הלחצן למטה בדקתי במקלדת היא לא נראת תקולה כך שזה בעיה אחרת לא בעיה במקלדת פיזית!! יש רעיונות ופתרונות לזה??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הבעיה קיימת כבר כמה שבועות, ולא משנה כמה פעמים אני משנה את ההגדרות, הן חזורות למצב שבו זה מסמן דברים שבכלל לא קיימים, כגון כונן פלופי, הפעלה של המחשב לבד, בחירת כונן קשיח אחר שהמחשב יעלה ממנו וכו', אשמח אם יעלו פתרונות או כוונות ממה הבעיה נוצרה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לידיעת כולם נועה מחשבים לא מכירים באחריות שלהם אם קנית ממישהו חומרה יד שניה והיא התקלקלה אצלך בתקופת האחריות. אם אתה לא מוצא את המוכר (מה שקרה לי) אכלתה אותה. אצלם רק הקונה המקורי יכול לממש את האחריות. באתר הבית שלהם זה לא כתוב אבל לטענתם זה ברור מאליו (אף יבואן רכב לא היה מרשה לעצמו להגיד כזה דבר אבל לטענתם ציוד מחשב זה לא מכונית שמוכרים יד שניה). הזהרו!!!!!!!!!!!!!! מי שהיו לו בעיות דומות איתם מוזמן להגיב, אולי חברי הפורום יזהרו גם בקנית חומרה חדשה מהם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי סט אלחוטי K260 של Logitech. תוך כדי שימוש קורה לי המון פעמים שהמקלדת/העכבר לא מגיבים כלל ואחרי כ5-10 שניות (לעיתים נדירות אפי' יותר) הם מגיבים. לפני הסט הזה היה לי את הסט BlueTrack 3000 של Microsoft וגם איתו היו לי אותן בעיות וחשבתי שהסט אז היה בעייתי. המחשב שלי חדש, נקנה לפני כ4 חודשים. מישהו מכיר את הבעיה? מה הדרך לתיקון? אשמח לעזרה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-