תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אהלן, לפעמים המחשב קופא לי, בד"כ במשחקים אפילו לפני שהם עולים לגמרי. המפרט : Q6600 לוח GIGABYTE סידרה S כרטיס מסך 9800GT של GIGABYTE 2x2GB DDR800 KINGSTON הארד דיסק SEGATE 500 G"B 32mb DVDRW של חברת NEC הספק הוא של TERMALTEK 400W לדעתכם הבעיה היא בספק?..כי בחנות אמרו לי שהספק חלש מידי המחשב דנדש פחות משבוע. תודה מראש ויוםטוב
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, רכשתי מחשב נייד של HP מדגם hp 255 g5 w4m80ea והתקנתי עליו ווינדוס7 32BIT, כעת יש להתקין דרייברים. נכנסתי לאתר של HP ובחרתי בדגם של המחשב ואני רואה שיש דרייברים רק ל-64BIT (גם ווינדוס 7 וגם ווינדוס 10) ניסיתי להתקין אותם ללא הצלחה..... מה ניתן לעשות? האם יש להתקין ווינדוס 64BIT?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
CRUCIAL MX300 שעבד מעולה עד אתמול פרמטתי את המחשב, וכנראה מחקתי כמה מחיצות חשובות בSSD שלי, הSSD שלי מזוהה בBIOS, אבל כשאני מנסה להעלות את הווינדוס ממנו פשוט לא קורה כלום, המסך שחור עם המקף הקטן מהבהב, אבל כשאני משאיר את הUSB עם ההתקנה של הווינדוס הכל עובד ועולה חלק.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לכתוב במחשב וזה כותב לי Hi, Please Check this new facebook hacker here >>> http://www.onrakish.ru/ico/o.exeH האנטי וירוס שלי לא מזהה את הוירוס מה אני עושה?????
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
החלפתי ספק ישן ג'נרי לספק של HEC 650W !!! אחרי לחיצה על POWER מאווררים נדלקים ומפסיקים מיד והלוח כן מקבל חשמל!! מה דעתכם!! מישהו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי קנה מחשב חדש ואין חיבור Parallel שזה מה שיש למדפסת. יש איזה שהיא דרך לעקוף זאת? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב המחשב שלי הפסיק לעבוד באופן תקין המצב הוא כזה - בתחילת השבוע הוא היה מרסט את עצמו באמצע עבודה רגילה של ה-WIN, בהמשך השבוע, ברגע שה-WIN היה עולה הוא היה מרסט את עצמו, ועכשיו זה הגיע למצב שברגע שמגיעים לשלב של הצגת הלוגו של WIN (הטעינה של ה-WIN), הכרטיס מסך מפסיק לשדר למסך... האם הבעיה יכולה להיות ב-HD או שהמצב רע וזה המעבד\לוח אם? תודה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התצוגה גרועה (התמונה יותר מדיי בהירה) ניסיתי למצוא דרייברים בכל מקום [הדיסק הגיע עם מדריך בלבד ואין דרייברים שצריך להתקין] המחשב מזהה אותו כמסך רגיל לגמרי (ללא מספר דגם או שם החברה וללא זיהוי מסויים) בניגוד למסך הסמסונג הקודם שלי (753DFX) התמונות בו נראות הרבה יותר גרוע מבמסך הקודם שלי: פחות חדות,הרבה יותר בהירות והכל נראה מרוח יש למסך הזה דרייברים? למישהו יש את המסך הזה ויכול לאמר לי מה לעשות? או שזה ככה עם כל מסכי ה LCD שפשוט מחברים אותם ולא צריך להתקין שום דבר...באמת התצוגה לעומת המסך הקודם שלי היא זוועתית :-[ מסך שמגיע בלי דרייברים (אם הם בכלל קיימים),זה לא מעיד על חוסר אחריות של המוכר? כי אני קראתי כמה ביקורות על המסך הזה ושם נתנו ציונים שלא מעידים על התקלות שאני פג…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד מה הדרך הטובה ביותר לנקות אבק מהמחשב? בין אם זה נייד ובין נייח לגבי מפוח חיפשתי בפורומים ונאמר בין היתר שיש בעיה שהמפוח מוציא לחות וזה מזיק למחשב יש אפשרות לקנות אחד מאוד יקר שזה כבר לא כדאי מה לגבי פן (כמובן על קור בלבד) הוא בטוח לשימוש? ואם כן זה משנה איזה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש (מפרט בחתימה), לפניו היה לי P4 2.0GHZ ומשום מה, הישן פעל מהר יותר מהנוכחי. מה הכוונה באיטי/מהיר יותר? כשאני עושה דאבל קליק על "המחשב שלי", לוקח למעבד החדש יותר זמן לפתוח את התיקיה. אותו הדבר לגבי כל דבר אחר. לגבי "התחל", לגבי "אספלורר", הכל. הוא פשוט עובד לאט. גם כשאני עושה "גזור" או "העתק", לוקח לו זמן לקלוט את הפקודה. זה הגיוני? כמובן, שעם המעבד הקודם, הכל התבצע במהירות של שניות אחדות, לא שמים לב לאיטיות אפילו. אבל בחדש..מלא זמן המחשב הקודם היה P4 2.0ghz + intel d845bg + 512 233mhz + 80ghz wd 7200. ..
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי יש לי מחשב נייד של חברת msi cx640 המשטח עכבר לא פועל כראוי כנראה בגלל שחסר דרייבר כלשהו , ניסיתי להוריד אך הניסיונות שלי לא עלו יפה חשוב לציין !!!!! שדרגתי את מערכת ההפעלה לווינדוס 10 החדש בבקשה עזרה ......
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתכנן רכישה עתידית,ומעדיף לחכות ליציאת המעבדים החדשים,יהיו לוחות אם חדשים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה, אני קניתי מחשב, הרכבתי אותו, והמסך לא נדלק. לוח אם asus crosshair כרטיס מסך leadtek geforce 8600gts ספק כוח corsair 520w זיכרונות ocz 2X512,ocz 2x512 כאשר אני מנסה להדליק אותו המחשב עצמו נדלק, אבל המסך לא. יש בלוח אם lcd poster אז כשאר אני מחבר את המחשב לחשמל הוא מהבהב, נכבה ונדלק, וכשאר אני לוחץ על כפתור ההדלקה אז הוא נישאר דולק ורושם cpu init מה יכולה להיות הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 7.06.2007 בשעה 21:06:47 שחכתי להוסיףומעבד amd6000+X2
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אז ככה, בדקתי בSpeedFan מה הV שעובר ב12V וב5V וכמובן שב3.3V והתוצאות הראו: 12V = יציב על פחות או יותר 12 בפיספוסים ממש קטנים (11.97 וכו) ב3.3, מחזיק יציב על 3.30 אבל ב5 זה כבר סיפור אחר הוא קופץ מ3.36 ל4.40 פחות או יותר בצורה קבועה: הינה תמונה- עכשיו, השאלה שלי פשוטה מאוד. ברגע שאני מפעיל FarCry לדוגמא, או משחק כבד אחר (Guild Wars אפילו) המחשב נופל - ממש נופל. עושה לעצמו ריסט מיידי (פעם הוא היה קופא). שאני משחק עם הראם זה לפעמים מסתדר, לפעמים לא. אם אני רק עם 512 ראם (יש לי 4 סטיקים של 256) הכל עובד (לא משנה איזה מהסטיקים...) וגם אם אני מוציא ומכניס את הסטיקים ומפעיל את המחשב, הכל עובד, אבל ברגע שאני עושה ריסט ומפעיל משחק כבד, המחשב נופל. הבעיה היא לא טמפ, …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש חמורה במחשב שלי... (וניגמרה לי האחריות עליו!!) בשבועיים האחרונים הוא עובד באיטיות לא נורמלית (4 דקות עד שוינדוס עולה לדוגמא) וזאת למרות שמבחינת חומרה הוא איכותי ביותר, טוב הנה המפרט: מחשב נייד dell inspiron E1505 dual processor Manufacturer Genuine Intel® CPU T2500 @ 2.00GHz Clock Speed 2GHz L2 Cache Size 2048 Manufacturer Genuine Intel® CPU T2500 @ 2.00GHz Clock Speed 2GHz L2 Cache Size 2048 Memory Available Memory 71.39 % Page File Size 1.5078Mb Available Page File 23380 % Virtual Memory 2047.8Mb Available Virtual Memory 97.98 % Memory Slot 1 [DIMM_B] 1024Mb Memory Slot 2 [DIMM_A] 1024Mb Drive Type Drive Size Total A…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הייתה לי היום תקלה מצערת במחשב שבה נשרף הספק ולוח האם שלי בפיצוץ חשמלי. אני מתכוון לקנות מחשב חדש אבל חושש לחבר את הדיסק הקשיח שהיה מחובר בזמן התקלה למחשב החדש. האם יכול להיות שהדיסק הקשיח אחראי לתקלה ויגרום לה שוב במחשב החדש? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי צורב סוני גרסאת OEM. חיברתי אותו למחשב וחשבתי שאני אמצא דריוורים ברשת.... בכל אופן , המחשב מזהה אותו בשם שלו אבל מתקין דריוורים של CD-ROM רגיל. דריוורים ברשת לא מצאתי... למישהו יש מושג אם צריך בכלל דריוור או שהווינדוס אמור לזהות את זה לבד ? אני עובד על WINDOWS 2000PRO Service Pack 2 עם לוח VC820 של אינטל + מעבד 600. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב נכבה באופן רנדומלי ופתאומי ללא שום שגיאה או בלו סקרין ואז נדלק חזרה אוטומתית. שללתי את האפשרות לבעיה בספק בשל העובדה המחשב לא נכבה במאמץ אלה באופו רנדומלי. הוא יכול להיכבות שהוא לא עושה כלום, שרק שומעים מוזיקה, או שמשחקים משחק. תודה ממש גדולה למגיבים!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש דריוור למצלמת אינטרנט ישנה שלא רשום עליה כלום. תמונה של המצלמה: http://img9.imageshack.us/img9/8403/19062010068.jpg על הצ'יפ היחיד שנמצאה בתוכה רשום : Z-Star ZS0211-LF SS0100A 2560125 יותר מזה אין לי פרטים עליה וכל חיפוש שערכתי בגוגל לא הניב תוצאות. אני משתמש ב WIN7 אבל דריוור לכל מערכת הפעלה יהיה טוב יותר ממה שיש לי כרגע (שזה כלום). תודה מראש לעונים. עריכה: מצאתי דריוור מתאים http://www.megaupload.com/?d=ZB9UFLNL קוד: rusdale והערה קטנה, אני מצאתי את זה איפשהו שם במקום לא מוכר אז אני ממליץ לבצע סריקה לוודא שהקובץ מכיל אך ורק את הדריוורים כי אני לא יכול לערוב לאמינות. אני לא קיבלתי התראות על וירוסים או רוגלות.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אני מאוד מקוה שתוכלו לעזור לי, התקנתי מחשב חדש, והמודם של האינטרנט שלי מתחבר למחשב דרך USB, והמחשב זיהה בעצם שיש משהו, אבל כשהוא מבקש להכניס דיסק שממנו יש דריברים למודם הוא לא מוצא שם כלום, ולכן אי אפשר להשתמש במודם... אם מישהו הבין אותי, בבקשה עזרה תודה ד.א. המודם שלי הוא של Thomson TCM משהו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני בערך שבוע המחשב שבחתימה שלי נהרס. גלשתי באינטרנט ופתאום הוא נתקע, עשיתי ריסט והכל נשמע כרגיל רק שהמסך לא נדלק, הנורה נשארה צהובה. בדקתי עוד מסך ואותו דבר. החלפתי HD ולא עזר, הוצאתי את הסוללה ולא עזר. המחשב עצמו כן נדלק, המאווררים פועלים, הנורות בלוח אם עובדות וה HD משמיע רגע. בכל מקרה, אין לי משוג מה הבעיה, אני חושב נשרף המעבד:< מי שיכול לעזור לי אני אשמח. נ.ב אני עכשיו על סלרון 633 שעבר OC ל 733, תנחמו אותי:< הוא לא היה ב OC.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. יש לי בעייה חדשה והפעם במשחקים. הבעייה היא שכל 4-5 דקות בערך, ממש בערך, המשחק קופא לי ל2-3 שניות ואז ממשיך. אני חייב לציין שיש לי ddr-ram 512, לא קיבלתי שום הודעת שגיאה כלשהי, ואין לי תוכנות זבל שרצות במקביל. אבקש את עזרתכם!!! תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח של אינטל grabiliti ואני רוצה להוריד עידקון לביוס מישהוא יכול להביא לי קישור
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב עם לוח אם בעל שני סלוטים של pci. האם יש איזושהי דרך שאוכל להרחיב את מספר הסלוטים (אולי ע"י הוספת יחידה חיצונית...) שאוכל להגדיל את מספר הסלוטים לשלוש או ארבע? ראיתי במספר אתרים (לא ישראלים) שיש יחידה שנקראת pci expansion box. האם מישהו מכיר איפה אפשר לקנות במחיר עממי דבר כזה? בברכה ליאור
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-