תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
טוב לפני שעה בערך המחשב שלי התחיל לעשות בעיות, עשיתי לו ריסטרט, ואז כשניסיתי להפעיל אותו, המערכת לא עלתה, זה אמר לי שהקובץ c:/windows/system32/hal.dll חסר או פגום. עכשיו לפרמט זה לא אופציה, כי יש לי דברים על המחשב, אז הכנסתי את הדיסק של הווינדוס (לא מקורי), לא הייתה לי אפשרות לעשות repair, וכשמפרמטים יש 3 אפשרויות: 1. פרמוט מהיר 2. פרמוט מלא 3. פרמוט אבל להשאיר את הווינדוס הקודם וזה מה שעשיתי, השארתי את הקבצים של הווינדוס הקודם כדי שאני יוכל לטפל ולהיכנס אליו, לאחר שסיימתי, כשאני מדליק את המחשב לפני העלאת הווינדוס הוא נותן לי אפשרות לבחור בין 2 ווינדוסים של XP , הראשון הוא הווינדוס החדש, השני הוא הווינדוס הפגום שהקובץ hal.dll חסר בו. וכשנכנסים אל כו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך radeon HD6950. הוא לא עשה שום בעיה עד לאחרונה. בימים האחרונים שמתי לב להאטה מטורפת במשחקים; המחשב בקושי הריץ את FARCRY 3 על LOW (אפילו שבעבר הוא הריץ את CRYSIS 2 בקלות, וזה אותו המנוע), ואחרי חצי שעת משחק הוא קרס. אח"כ הבעייה נהייתה גרועה יותר, עכשיו אפילו סרטים באיכות 720P גורמים למחשב לקרוס אחרי כמה דקות. פתחתי את הMSI AFTERBURNER וראיתי שהכרטיס על 80 מעלות (צלזיוס) קבוע במצב IDLE, ותוך 5 דקות משחק הוא מגיע ל100 מעלות צלזיוס. אז התקנתי מחדש את כל הדרייברים, שמתי את המאוורר על 100% באופן ידני, פתחתי את המחשב וניקיתי עם קיו טיפס כל טיפת אבק אפשרית, נתתי לו לרוץ עם המארז פתוח, אפילו הרצתי CC Cleaner (על הרג'יסטרי... למה לא). שום דבר לא עובד. המח…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד של ACER ללא כרטיס רשת אלוחטי [שקולט WIFI] ויש לי שני כרטיסי רשת שנלקחו ממחשבים אחרים רציתי לדעת האם אחד מהם מתאים להרכבה על המחשב? ובמידה ושניהם תואמים אז איזה מהם עדיף יותר? תודה נ.ב. שימו לב שאת כרטיס רשת 2 צילמתי משני צדדיו
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום בבוקר, המחשב נתקע מספר דקות אחרי שהפעלתי אותו. אחרי לחיצה על כפתור ריסט המחשב עלה ונתקע שוב. מאז כשאני מפעיל את המחשב הספק פועל, הדיסק עושה קולות ואורות שהוא פועל והאורות של הצורבים מהבהבים, אבל אפילו המסך לא נדלק. שמתי לב שבניגוד לעבר כשאני מדליק את המחשב אני לא שומע צפצוף. המחשב כבר בן-6 ואם זו תקלה רצינית לא שווה לתקן אותה. השאלה הנוספת, אם אני אנסה לחבר את הדיסק (40GB ATA)למחשב אחר, האם לא יגרמו בעיות? אם הדיסק לא תקין זה יכול לגרום נזק למחשב החדש? בדיסק הנ"ל קיימת מערכת הפעלה, האם המחשב ידע להשתמש במערכת ההפעלה הקיימת ולא במערכת מהדיסק המותקן? או לחילופין, יתקע בכלל את המחשב? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי במחשב כונן SSD וכונן HDD 3TB הענין הוא שכשהותקן המחשב הוא הותקן כשהדיסקים בפורמט MBR כשכמובן הכונן 3TB לא מזוהה במלואו ואי אפשר להרחיב את המחיצה, עכשיו כבר הכונן מפוצץ ואני רוצה להמיר אותו לGPT בשביל שאני יוכל להרחיב אותו ולקבל עוד 700 ג'יגה. ניסיתי עם MiniTool Partition Wizard להמיר את כונן המערכת וזה לא הצליח, לא ניסיתי להמיר עדיין את הHDD. השאלה שלי האם שייך שדיסק יהיה בפורמט GPT כאשר הדיסק של המערכת יהיה MBR וכן כמה זמן זה לוקח בערך-סדר גודל, [במה זה תלוי אם בכלל]. כמובן שיש לי גיבויים לרוב הדברים, אבל זה לא יהיה נחמד עכשיו להתעסק עם כל זה, במקרה ו.. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברתי כבל מהמחשב נייד לטלויזיה עשיתי ככה כמו שאני עושה בנייח: http://prntscr.com/mqz50m רק השורה האחרונה ולא עובד. כמו כן לחצתי במקלדת יונדוס+P
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מקלדת באלף שקל של רייזר כל פעם שאני פותח את המחשב חלון קופץ לי איך נפתרים מהחלון? זה שקניתי מקלדת באלף שקל זה לא עזר לי עם החלון הקופץ. כל המקלדות לא משנה באיזה מחיר גרועות! http://www.up2me.co.il/v.php?file=48451328.png
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב לי עובד בסדר אבל כאשר אני בא להריץ משחק ולשחק בו המחשב קורס (נכבה ואז נדלק) ואני לא יודע מה לעשות בעניין לפי דעתי זה בגלל הספק כוח מכיוון שיש לי ספק של רק 400 וואט במחשב גיימינג אבל אני חייב עצה של מומחה. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, דוד שלי "שיחק" במחשב שלו ובטעות לקח כמה קבצי מערכת והעביר אותם לתיקייה אחרת. עכשיו הוא יודע בדיוק לאן הוא העביר אותם. כעת כשהוא מנסה להפעיל את המחשב הוא מקבל את ההודעה ntldr is missing press any key to restart כשניסיתי לעזור לו בטלפון הבנתי שלחיצה על F8 לא מכניסה אותו למסך עם אפשרויות מצב בטוח וכ' והדבר היחידי שהוא הצליח לעשות זה כשהוא לוחץ DEL וF2 זה מכניס אותו לביוס. רציתי להכנס ודוס ולכתוב כמה פקודות כדי להעביר את הקבצים חזרה אך הוא אומר שF8 לא מגיב.. אולי זה כפתור אחר? לא יודע.. מישהו יכול לעזור לי איכשהו? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש דרך לאלץ את המודם לסגור את הפורט? אם מישהו יודע זה יכול לעזור לי מאוד בגלל שהרבה פעמים אחרי שאני חוזר מסטנד ביי הוא אומר שהפורט פתוח ולא מצליח להתחיל חיוג.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי! יש לי ספק HEC 400W. בביוס המתח למעבד מוגדר על 1.50 כמו שאמור להיות עם A64 3000, אבל בפועל הוא נותן לי 1.60 ולפעמים מגיע עד 1.64, מה שגורם למעבד להתחמם בלי סיבה. האם זוהי סיבה מספיקה בשביל לקחת אותו לחנות ולקבל ספק חדש במקומו?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב נייד HP, פנטיום3 עם windows XP pro. אתמול חיברתי לו מצלמה דיגיטלית ל-USB והכל עבד יופי, ההתקן זוהה בזמן שהמחשב דלק והעברתי קבצים. היום רציתי לחבר עכבר USB של מיקרוסופט ל-USB, אך הוא לא מגיב ולא נדלק. ב-PC הוא עובד אחלה, כנ"ל המצלמה. צירפתי תמונה של מנהל ההתקנים. הסרתי את כל ה-USB שיש שם, כיביתי, פעלתי מחדש, ה-USB זוהה מחדש אך לא מזהה חומרה. מה קורה כאן?? :-\ תודה, מאור.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים! שאלה לי אליכם קניתי כבל שמחבר בין המחשב לטלויזיה, לאחר שחיברתי ביניהם בטלויזיה רואים גלים (מטושטש כזה) ניסיתי להחליף כבל וזה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? המרחק בין המחשב לטלויזיה הוא 7 מטר יש לי מחשב 2.4 GHz כרטיס מסך Gforce 128mb ומסך LG 17 טלויזיה יש לי PHILIPS 29 אינץ' מקווה שתעזרו לי (כי זה די מרגיז! ) תודה רבה :) אלירן
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בצריבת דיסקים. יש לי צורב Yamaha F1 44x24x44 ומערכת הפעלה XPsP2. ברגע שאני מתחיל לצרוב נורת הצריבה מתחילה להבהב, אבל ברגע שזה מגיע ל6 אחוז, הוא רושם לי את הבעיה הזו, ומפסיק את הצריבה ;[ ניסיתי להחליף לו מקום (Master\slave), להחליף לו ספק חשמל, עדכנתי את הFirmware - ניסיתי תוכנות שונות ודיסקים שונים. וגם המחשב עבר פירמוט. ;[ אני לא יודע כבר מה לעשות מלבד לקחת את הצורב לספק שיבדוק אותו. אז לפני שאני עושה את זה - אני פונה אליכם לעזרה.. למישהו יש רעיונות? הצעות? תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב עם GigabyteGA-965P-DQ6 (rev. 1.0)Motherboard בן 5 בערך ומעבד מומהר DualCore IntelCore 2 Duo E6300, אך עם טמפ' סבירות (בשעת מאמץ הCORES מגיעים ל-62 מעלות מקסימום). לפני כמה ימים המחשב שבק חיים ולא נדלק יותר. ניתוק של כרטיס המסך לא עזר וכן גם החלפת הספק לא הועילה בשום צורה. כמו כן, כדי לבדוק שאין גם בעיה במגעים של כפתור ההפעלה של המחשב, החלפתי את החיבור של הRESET לפינים של הPOWER ועדיין לחיצה של כפתור הRESET לא הפעילה את המחשב. האם סביר להניח שהבעיה היא בלוח האם? ברור לי שללא החלפת לוח האם בלוח אם אחר אין דרך ודאית לדעת זאת, אך לפני שאני קונה לוח אם ובהתחשב בכך שאין לי לוח אם נוסף זמין לבדיקה, האם יש משהו אחר שעלי לבדוק לפני שאני קונה לוח אם חדש? תודה …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, קניתי לפני כשבוע הארד דיסק - WD320GB SATA 2. אני מנסה לשים אותו על לוח אם Gigabyte UL8. הביוס מזהה את הכונן. כשאני מכניס ת'דיסק של הווינדוס (וניסיתי כמה סוגי ווינדוסים) הוא מתחיל לעשות BOOT ממנו, ואז לאחר מס' דקות בטעינת ההתקנה, מופיע לי ה BSOD. זה קורה לי גם שאני שם אותו לבד, גם כשהוא מופעל ביחד עם הכונן הישן (IDE). מה אני צריך לעשות? תודה מראש. עריכה: אני מוסיף את הודאת הBSOD: Machine_Check_Exception Stop: 0x0000009C (0x0000000000000004, 0xfffff8000bf05ba0, 0x00000000b2000000, 0x0000000000070f0f)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם windows 7. בכונן lenovo נשמר הגיבוי ושם יש תוכנות של lenovo שהתוקנו במחשב. הכונן היה מלא וכבר הופיעה הודעה שצריך למחוק קבצים מהכונן , הגיבוי תפס את רוב המקום אבל לא הצלחתי לשמור את הגיבוי בכונן C, זה הראה לי אפשרות רק על כונן lenovo. פתאום הופיע מסך כחול ולא הספקתי לקרוא והמחשב עשה הפעלה מחדש, והכונן Lenovo נעלם. בתצלום מסך- יש 4 מחיצות אבל למעלה באמצעי אחסון זה מראה שיש רק 3. אני חושב שהמחיצה עם ה30GB היא של lenovo וכשאני לוחץ על המלבן שרשום בו 30GB ולוחץ על שנוי אות ונתיבי כוננים אז מופיעה השגיאה: מה אפשר לעשות להחזיר את כונן Lenovo?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שסבל מכיבוי של עצמו ולאחר שגיליתי שהמאוורר של הספק הפסיק לעבוד, החלפתי ספק. מאז החלפת הספק אחרי שעולה המסך השחור עם הסמל של הווינדוס, מופיע המסך הכחול הידוע עם שגיאה: unmountable boot volume, ולמטה כתוב שחוברה חומרה ולנסות לנתק דברים, זה לא עוזר, מה אני עושה להיפטר מזה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן ולא התייחסתי אליה .. וזה ממש מעצבן אותי אני חייב את עזרתכם לוח אם gigabyte ep43 ds3l הצורב הוא asus DRW 2014L1T זה קורה רק עם דיסקים dvd עם דיסקים רגילים הכל בסדר תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ אתכם לגבי תקלה שיש לי. מדובר על מחשב בן 3 בערך, עם לוח אם עם צ'יפסט 945 ומעבד Pentium D. מערכת ההפעלה היא חלונות XP. בכל פעם שמדליקים את המחשב, צריך לבחור איך להתחיל את חלונות, safe mode או התצורה האחרונה שעבדה, ... (כי הוא לא נכבה כמו שצריך, אז הוא שואל כל פעם). אם בוחרים safe mode, הוא נתקע. אם בוחרים להעולת את חלונות רגיל, הוא עושה לעצמו ריסטרט מיד עם הגעתו למסך השחור עם הלוגו של חלונות. החלפתי את ההארד דיסק לדיסק של מחשב אחר, שאני יודע בוודאות שעובד (כלומר שההתקנה של חלונות תקינה), והמחשב עושה ריסטרט פחות או יותר באותו שלב, כלומר עם הגעת המסך השחור עם הלוגו של חלונות. איזה רכיב אינו תקין ? האם ההימור שלי כי מדובר בלוח האם נכון ? אופציה נוספת היא הז…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב יש לי בעיה שצצה מהעבר הרחוק של אחד המחשבים אצלי בבית. המחשב: Motherboard Name Gigabyte GA-VM900M v1 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) Video Adapter NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS (512 MB) Disk Drive Hitachi HDS721616PLA380 (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz (11 x 200) בעבר היה אצל קרוב משפחה והם התייאשו ממנו כי הוא היה קופא כל הזמן בתדירות גבוהה. ניקיתי את המחשב ופירמטתי אותו וגם שמתי לו משחה טרמית חדשה על המעבד קיצר פינקתי אותו..והוא באמת חזר לעבוד כרגיל ,עד לפני כמה ימים שפתאום קלטתי שהוא קפא. נלחצתי כמובן כי ישר הבנתי שהוא יכול להתקע עכשיו כל חצי שעה או כל 2 דקות ..מתי שבא לו בע…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, שיחקתי במשחק מחשב ופתאום המחשב פשוט נכבה. המחשב לא נדלק יותר, אני לוחץ על כפתור ההדלקה, החלפתי כבל, החלפתי שקע ושום דבר לא עובד... אפילו ניסיתי להוציא ולהכניס את כרטיסי הראם אם זה קשור בדקתי את הסוויץ' שיהיה מכוון על 230V והסוויץ השחור של ההדלקה דלוק... שום דבר לא עובד... מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם Biostar H61MH H61 http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=525 כמו כן יש לי כרטיס מסך חיצוני GTX460SE sparkle ובו שני חיבורי DVI וחיבור mini hdmi, כרטיס המסך מחובר ללוח אם ועובד. כאשר אני מנתק את הכרטיס החיצוני ומתחבר לכרטיס המובנה (חיבור DVI) המסך לא נדלק והנורה שלו מהבהבת, אני מנסה להתחבר לכרטיס המובנה כי יש בו חיבור HDMI רגיל ויש לי כרגע רק כבל רגיל (HDMI ל HDMI)- הכוונה היא להתחבר לטלויזיה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות במסך להחליף בין ANALOG ל DIGITAL, זה לא עבד. ייתכן שהבעיה היא שהכרטיס חיצוני מחובר והלוח אם ישר מדלג אליו ולא מתייחס למובנה? בכל מקרה ניסיתי לחפש כל מיני הגדרות שקשורות לכרטיס מסך בביוס אבל לא מצאתי …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי היום והכנסתי את הדיסק שלי, לאחר ההתקנה לפני שהמערכת עולה בפעם הראשונה קיבלתי את השגיאה the computer restarted unexpectedly or encountered an unexpected error windows installation ובכדי להמשיך את ההתקנה ללחוץ ENTER (ואז מתבצע ריטס) והיא תמשיך ,ניסיתי כמה פעמים ובכל פעם יש את אותה השגיאה, ניסיתי להתקין מחדש ושוב אותו הדבר, זו גרסת WIN 7 64 ביט שצרבתי מה-MSDN של מייקרוסופט (יש לנו מנוי בעבודה) והשתמשתי בה הרבה פעמים, בגלל שלא היה לי איך לצרוב מחדש את האימג' (כי הנחתי שמשהו בדיסק דפוק) התקנתי את אותה הגרסה רק 32 ביט וההתקנה עברה בסדר, צרבתי שוב את האימג' של ה-64 ביט ושוב פעם אותו ERROR לאחר ההתקנה ואני לא מצליח להשלים את ההתקנה, מה יכול להיות שנדפק ? המער…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-