עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by omerz90,

שלום, היום בצהריים באתי להדליק את המחשב שלי והוא פשוט לא עובר את החלון פתיחה(זה שעליו כתוב Intel). ניסיתי לפרק את הHDD וגם זה לא עזר. אני אשמח מאוד שתגידו לי איך לפתור את הבעיה כי בינתיים אין לי מחשב. ולכל מי ששואל מאיפה אני כותב אז אני כותב מהמחשב של אח שלי. תודה מראש, עומר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by golesh77,

חברים יקרים שלום, ברשותי מחשב יחסית ישן (מריץ xp 32 home) וברצוני להוסיף לו זיכרון. נכון להיוםמותקן על הלוח DIM של 512 וברצוני לשדרג ל 2G. על פי נתוני הלוח (intel D101GGC), על הלוח ישנם שני SOCKETS והוא תומך עד 2g, בזכרונות מסוג: DDR 400, DDR 333 . הזיכון שנמצא כיום הוא מסוג: DDR PC 300 200mhr Letency 2.5 FSB 1:1. מצאתי ב Ebay את הזכרונות הבאים: http://www.ebay.com/itm/1GB-2X-512MB-DDR-PC3200-PC-3200-400-MHz-Desktop-Memory-/370498398215?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item56436ce807#ht_2678wt_1163 אשמח לדעת האם הם מתאימים? אילו דגשים נוספים עלי לבדוק ולוודא על מנת להבטיח כי השדרוג יעבור בשלום. תודה רבה מראש (-:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by orenoren1911,

כתוב לי לחפש את זה iros_not_less_or_equal

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by sagigi21,

היי. לאחרונה החלה בעיה במחשב של דוד שלי ולכן אל תתיחסו למפרט הנוכחי של המחשב שלי. הבעיה היא בבקר ה-USB של המחשב שבכל מה שאני עושה פשוט לא עובד. העכבר והמקלדת כן עובדים אבל כל השאר פשוט לא עובד טוב,במיוחד הארד דיסק חיצוני שאני מחבר והוא לא מזהה. ניסיתי הכל,למחוק ולהתקין מחדש דרך מנהל ההתקנים, ולמרות זאת הוא טוען שההתקן לא עובד כראוי... השתמשתי אפילו בתוסף של מיקרוסופט FIX IT...,הוא מזהה את הבעיה, מנסה להתקין מחדש את ההתקן ועדיין זה לא מצליח. אודה מאוד לכולם על העזרה מראש. שגיא.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by BabaGaNushka,

יש לי כרטיס FIREWIRE ג'נרי מפלונטר, הוא עובד טוב אבל לעיתים כאשר אני מוציא את המצלמה ומחבר אחרכך עוד הפעם הוא מפסיק ומופיע סימן קריאה בDEVICE MANEGER עם אני מחליף את הSLOT שלו בלוח האם הבעיה נפתרת אבל חוזרת אחר כך. MAD1.2 ABIT KT7A WIN2K

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by oferziv1,

שלום לכולם, אני קצת מתוסכל אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי קניתי טלויזיה חדשה LCD PANASONIC THL32C10 קניתי כבל HDMI ל HDMI חיברתי את המחשב לטלויזיה רואים נפלא שומעים נפלא אך לאחר זמן לא מוגדר לפתע יש סאונד בווליום מטורף עם רעש של שלג לכמה שניות, הסאונד מפסיק לחלוטין ל 3 שניות וחוזר שוב עם שלג רועש ואז חוזר הסאונד, תהליך זה קורה לי כל 6-7 דק. קניתי כבל ראשון וזה קרה חשבתי שהבעיה בכבל אז קניתי כבל חדש שוב אותו הדבר מה שמשאיר לי בעיה עם הסאונד במחשב או משהו כזה. אשמח לעזרה בנושא ושמישהו יפתור לי את התעמולה תודה רבה, עופר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by baruchiro,

כשאני מדליק את המחשב יש לי 3 אפשרויות לבחירת מערכת הפעלה להעלאה (Windows 10, Remix, Easeus). התפריט הוא של Windows 10. איך אני מבטל אותו? אין לי מחיצות שמכילות מ"ה. מצורפת תמונה של msconfig וניתן לראות שלא קיימות מערכות הפעלה מקבילות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by yossi21,

לאחר מס' דקות כשאני משחק ב- Age Of Empires 3 התמונה מיטשטשת, המסך נהיה שחור ואני מקבל מסך כחול עם הודעת שגיאה: 0x00000116 nvlddmkm.sys בדקתי אם זה קורה גם במקס פיין 3 והכול רץ שם חלק. ניסיתי להחליף מס' סוגים של דרייברים לכרטיס מסך ועדיין הבעיה נמשכת. מה אני מפספס? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by יניב51,

אהלן, בשביל להפעיל את באטלפילד 4 נדרשתי לעדכן את הכרטיס. עשיתי כך, וכתוצאה מכך בהתקנת הדרייבר הוא פשוט "דילג" על התקנת הדרייבר לכרטיס מסך, התקין את כל השאר רגיל אבל גם לאחר התקנת הדרייבר המחשב לא זיהה את הכרטיס מסך והרזולציה הייתה נמוכה ולא על כל המסך. לאחר כמה נסיות של הסרה והתקנה ( כמובן שביצעתי הסרה מלאה + ריסט ורק לאחר מכן התקנה ) שום דבר לא עזר. התקנתי את הבטא שיותר חדשה, ואותו דבר. רק אחרי שיחזור מערכת חזרתי למקורות. עוד מישהו מכיר את הבעיה? ווינדוס 7 64 ביט, כרטיס 4790 תודה ושבוע טוב... אני אציין שאף פעם לא הייתה לי בעיה דומה, כרגע הגירסה של הדרייבר 12.6

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by day-walk34,

טוב אז המסך כאשר אני משחק משחקים מסוימים פשוט נהיה כחול ואני לא יכול לעשות כלום, חוץ מריסט עכשיו יש לכם הצעות לפתרון (אגב עשיתי UPDATE לדריברים של כרטיס המסך) ATI RADEON 9800 P P4 3.0 פרסקוט 1K RAM אממ מה עוד? WIN XP PRO SP2 INSTALLED אגב מה שקורה לי אני חושש שזה בגלל החום יש מצב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. טוב, אז ככה, בדקתי בSpeedFan מה הV שעובר ב12V וב5V וכמובן שב3.3V והתוצאות הראו: 12V = יציב על פחות או יותר 12 בפיספוסים ממש קטנים (11.97 וכו) ב3.3, מחזיק יציב על 3.30 אבל ב5 זה כבר סיפור אחר הוא קופץ מ3.36 ל4.40 פחות או יותר בצורה קבועה: הינה תמונה- עכשיו, השאלה שלי פשוטה מאוד. ברגע שאני מפעיל FarCry לדוגמא, או משחק כבד אחר (Guild Wars אפילו) המחשב נופל - ממש נופל. עושה לעצמו ריסט מיידי (פעם הוא היה קופא). שאני משחק עם הראם זה לפעמים מסתדר, לפעמים לא. אם אני רק עם 512 ראם (יש לי 4 סטיקים של 256) הכל עובד (לא משנה איזה מהסטיקים...) וגם אם אני מוציא ומכניס את הסטיקים ומפעיל את המחשב, הכל עובד, אבל ברגע שאני עושה ריסט ומפעיל משחק כבד, המחשב נופל. הבעיה היא לא טמפ, …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לאחר שניסית להתקין את כרטיס המסך שברשותי savage 2000 32MB על סלוט AGP VER1 במחשב פנטיום 2 ישן מתחוללת תופעה מוזרה ביותר. בעת התקנת הכרטיס המסך מקבל סיגנל ונשמע צליל הצפצוף האופייני לזיהוי כרטיס המסך אך כל שרואים על המסך הוא מסך שחור ( אם ממשיכים הלאה ניתן גם לשמוע את הWINDOWS עולה. התופעה מתרחשת בכל מחשב שהוא מאז ניסיון ההתקנה הכושל בפנטיום 2. כל נסיון לעדכן את הביוס (על עיוור) לא פותר את הבעיה. מחכה לעזרתכם האדיבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by David Ell,

שלום לכולם, עד עכשיו המחשב היה ממול הרגליים שלי בפינה של החדר, אתמול שמתי אותו על השידה עם יותר מקום וגם ניקיתי אותו (גושי אבק ענקיים בכמויות), דווקא חשבתי שהכל יהיה בסדר אבל הוא נהיה ממש איטי אחרי זה.. עד שהאינטרנט נפתח ויותר מזה: הריבועים הכחולים שעושים על המסך? ברגע שהריבוע קצת גדול נגיד חצי מסך הוא מתחיל לקרטע וזז לאט ואני לא מסמן כלום חח פשוט כלום נטו ריבועים במסך וזה לא קרה אף פעם אלא אם כן סימנתי את כל הפריטים בשולחן. אני חייב לציין שגם עכשיו זה קורה כשאני כותב (כנראה כשיש הרבה מילים) זה בדיליי ונתקע מהרגע שאני לוחץ על מקש ועד הרגע שאני רואה אותו. יכול להיות שזה גם בגלל שהתקנתי עוד מערכת הפעלה? התקנתי 64 ביט ולא מחקתי את המערכת הזאת? כאילו יש לי עכשיו שתי מערכות שא…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by superginiman,

יש לי מחשב P4 1.5 A עם לוח SG-71 ABIT ושאחותי שיחקה עליו היא אמרה שהוא נתקע ומאז שמנסים להדליקו יש ביפ ארוך שנעצר לשניה ואז ממשיך עוד פעם לכמה זמן וממשיך במעגל

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. לאחרונה המחשב התחיל לפעול בצורה בעיתית. כאשר אני רואה משהו בנגן לפעמים הכל קופא ואחרי כמה שניות הכל חוזר לפעול בהדרגתיות. כמו כן המחשב התחיל לפעמים לעשות ריסטרטים. יכול להיות שהבעיה בכונן הקשיח?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by SlimS,

יש לי בעיה בצריבת דיסקים. יש לי צורב Yamaha F1 44x24x44 ומערכת הפעלה XPsP2. ברגע שאני מתחיל לצרוב נורת הצריבה מתחילה להבהב, אבל ברגע שזה מגיע ל6 אחוז, הוא רושם לי את הבעיה הזו, ומפסיק את הצריבה ;[ ניסיתי להחליף לו מקום (Master\slave), להחליף לו ספק חשמל, עדכנתי את הFirmware - ניסיתי תוכנות שונות ודיסקים שונים. וגם המחשב עבר פירמוט. ;[ אני לא יודע כבר מה לעשות מלבד לקחת את הצורב לספק שיבדוק אותו. אז לפני שאני עושה את זה - אני פונה אליכם לעזרה.. למישהו יש רעיונות? הצעות? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. החלפתי לאחותי את המחשב הישן שלה במשהו שהיה לי טיפה יותר חדש. מעבד AMD 3800 כפול ליבה, זיכרונות ולוח של DFI NF4. הכל עבד אצלי עד לא מזמן (שבועיים). כשחיברתי הכל היום למארז שלה והדלקתי אני רק רואה את הלוגו של הלוח לפני הפוסט וזהו לא קורה כלום, ניסיתי לאפס את הביוס אבל זה לא עזר. מה עוד אני יכול לעשות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by naknir,

אהלן חברים, יש לי עכבר Logitech MX500 והגלגלת שלו עושה בעיות עוד מכשרק התחלתי להשתמש בו: כשמזיזים את הגלגלת נניח באיטיות או צעד אחד בלבד, לרוב היא פשוט לא מזיזה את העמוד ... ואז כשמזיזים את הגלגלת יותר מהר וכמה צעדים אז העמוד זז יותר מדי וזה מעצבן לאללה... אני לא יודע למה זה קורה - בהתחלה חשבתי שאולי זה בגלל שחיברתי את העכבר לכניסה של העכבר ולא ל-USB אבל אז גיליתי שאני טועה כשחיברתי את העכבר ל-USB. הדרייברים והתוכנה של העכבר מותקנים כהלכה. מה עושים??? אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור, המון תודה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, אני מנסה לחבר טלוויזיה כמסך שלישי דרך יציאת displayport עם ACTIVE ADAPTER לHDMI, לאחר החיבור אין שום תגובה מצד הטלוויזיה או המחשב. כשאני מנסה לחבר מסך אחר באותה הדרך המסך מראה שיש סיגנל אבל עדיין אין תגובה מצד המחשב( המסך שחור). רציתי לשאול אם יש איזו דרך לגלות את מקור הבעיה (אין לי עוד מחשבים עם יציאות DISPLAYPORT). כרטיס המסך: amd radeon r9 280x sapphire vapor-x tri-x הADAPTER חדש, נקנה היום ( למקרה שלינק יכול לעזור http://ksp.co.il/?select=.216..695.&list=1&sort=3&glist=1&uin=22105&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0) תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. המחשב הוא lenovo ideapad slim 3 (שוב תודה על העזרה, @A-10) . רואים את זה בעיקר כשהמסך שחור אך "דולק", למשל בעדכונים למיניהם. כשיש צבעים, כלומר למשל בהתקנת ווינדווז עצמה וסתם כשווינדווז פועל, זה לא מאוד משמעותי, אבל מניח שזה גם תלוי בסיטואציה על המסך, אני לא באמת יודע, אני סה"כ שעתיים עם המחשב הזה ועוד לא עברתי את מגוון התרחישים האפשריים למתי רואים את זה ומתי פחות. צילמתי את העניין כשבדיוק היו עדכונים ואפשר לראות את התאורה הלא ברורה מ4 הצדדים שלו, כאילו מישהו מאיר שם בפנס מהצדדים השונים של המסך: https://photos.app.goo.gl/derfdAbsrWWUpEA68 האם זה תקין? זה ככה בכל הצגים של לנובו? אולי רק מהסדרה הזו? אגב בוידאו אפשר לראות לקראת סופו כ…

21. אני מנסה להוסיף שירים חדשים שהורדתי (MP3 חוקיים) והאפליקצייה לא קולטת אותם למרות שהם בתיקיות שמסומנות לה למעקב. ניסיתי להוריד את כל התיקיות ולהחזיר אבל זה פשוט לא קולט שום מוזיקה כרגע. כאשר אני מפעיל את השיר דרך סייר הקבצים הוא מתנגן בלי בעיה באפליקציית groove אבל אי אפשר לשמור את זה לפלייליסטים. תודה לכל העוזרים והעונים.

22. Started by 56223225,

רכשתי מקלדת פיזית לטאבלט lenovo/ לא מצליחה להקליד בעברית. המקלדת הגיעה עם צריבת אותיות עברית. אשמח לעזרה רחל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכל חברי הפורום. יש לי בעייה חדשה והפעם במשחקים. הבעייה היא שכל 4-5 דקות בערך, ממש בערך, המשחק קופא לי ל2-3 שניות ואז ממשיך. אני חייב לציין שיש לי ddr-ram 512, לא קיבלתי שום הודעת שגיאה כלשהי, ואין לי תוכנות זבל שרצות במקביל. אבקש את עזרתכם!!! תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by tal daniel,

שלום לכולם יש לי בעיה עם משחק כלשהו וגיליתי שהבעיה היא שהinternal ip והexternal ip הם זהים. ולכן רציתי לדעת אם יש אפשרות לתקן את זה ולעשות שהם לא יהיו אותו דבר? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by CXC,

שלום, לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש, אז החלטתי להתקין ווינדוס מחדש. לפני ההתקנה פירמטתי את המחיצה שעליה הייתה מותקנת מערכת ההפעלה הקודמת, בלי "שדרוגים" ודברים כאלה שאשף ההתקנה מציע. עכשיו, הכל טוב ויפה, רק שהתקנתי משחק מסויים, וכשאני מנסה להיכנס אליו כתוב לי XINPUT.DLL חסר. ברגע שהתקנתי את קובץ ה-DLL החסר, פתאום הופיעה הודעה נוספת שחסר עוד קובץ DLL. עד שהגעתי להודעה של0xc000007b, וכשהרצתי חיפוש בגוגל היו לא מעט פתרונות שונים ואף אחד מהם לא פתר לי את הבעיה. החלטתי שוב פעם למחוק את מערכת ההפעלה ולהתקין הכל מחדש, אבל זה שוב מופיע. והפעם ניסיתי להתקין מערכת הפעלה שונה, Windows 7 64bit Home Premium הייתה הקודמת ועכשיו אני על Windows 7 Ultimate. מה אפשר לעשות בנדון? זה קרה למיש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים