עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Mpro,

המחשב התחיל להאט והתחלתי לחקור את הנושא עשיתי בדיקת ווירוסים + רוגלות, אמנם מצא 2-3 אבל לא קריטי לאחר מכן שמתי לב במנהל המשימות שיש לי תוכנה שלוקחת לי 80-90 אחוז מהמעבד ושמה הוא microsoft network real time inspection service עכשיו אין לי מושג איך לפתור את העניין הזה, הורדתי עידכונים וחשבתי שיעזור אבל לא עוזר, ניסיתי למצוא את המקור של הבעיה ועדיין לא הצלחתי אם מישהו נתקל באותה הבעיה אשמח לפתרון, זה פשוט מאט לי את המחשב בצורה דרסטית

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הי, מה זה צריל להיות ?! אני מחבר את המדפסת כשהמחשב פועל, עוד לא אמרתי צביקה פיק - המסך נכבה. העסק לא מתרחש כשהחיבור מתבצע לפני הדלקת המחשב. התופעה חוזרת על עצמה במחשב אחר בעל אותו מפרט אבל עם win98. יש לי עוד כל מיני תקלות מוזרות במחשב, אני מתחיל לחשוש שמשהו נדפק בלוח האם. האם תוכלו לעזור לי לשכנע את המחשב שלי שכדאי לו להתחיל להתנהג ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ARIK1984,

יש לי שאלה אם מראה לי הביוס שהחום המעבד הוא 80 מעלות האם זה אומר שהמעבד לא טוב או שרק הגוף קירור לא טוב כלומר אם אני ישמיש אותו החום אמור לרדת או שהמעבד לא תקין אשמח לתגובה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום. לאחרונה הוספתי סטיק Twinmos Twister לסטיק Twinmos Speed Premium. הם יושבים על לוח DFI Lanparty ut ultra-d בסטוק. אם אני מנסה להעלות אותם בדואל, אני מקבל מליון שגיאות וריסטים. הרצתי ממטסט וקיבלתי עשרות אלפי שגיאות במבחן 8 - Modulo 20 - ones and zeros. לעומת זאת, הם רצים יופי בסינגל צ'אנל. יש למישהו איזשהו מידע בנושא, אולי אפילו פתרון? מישהו יכול להגיד לי בוודאות שהקונפיגורציה של הדואל צ'אנל אמורה לעבוד? תודה, נדב.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by khsur1,

שלום , הבנתי שאפשר לעשות למעבד overclocking ולהגדיל אותו ל 4.0 GHZ בישביל שהוא ירים את הביצועים במישחקים שלוקחים יותר מהמעבד ופחות מהכרטיס מסך ...כמו ARMA ... METRO LAST NIGHT .... וכו וכו..... השאלה שלי זה האם באמת כדי לעשות את זה והאם זה באמת ישפר משמעותית את הביצועים או שזה זניח מאוד ולא צריך לגעת בכלל ? רק לרקורד -( עדין לא בדקתי איך המישחקים עובדים בכלל על המעבד הזה כי עדין לא קיבלתי את המחשב הוא מגיע רק ביום שלישי ....אבל סתם רציתי להבין ) המערכת קירור של המעבד -scythe mugen 4 cpu cooler scmg- 4000 - תודה לעונים יום טוב.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. במחשב של אחי יש משחק יריות בפייסבוק שעובד אצלו די לאט ועם תקיעות.. למה זה ככה? הם משחקים דרשניים? כי הוא כל הזמן משחק במחשב שלי במשחק הזה ואצלי זה עובד בסדר.. מה אפשר לעשות? מפרט של הנייד (של אחי): INTEL CORE T5870 1GB RAM כרטיס מסך מובנה של אינטל. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by lm,

מישו יודע מזה DMA???? ובכלל אני חושב שאיזה מנהל פורום צריך לעשדות מדריך ענק כזה כמו מילון מושגים שרשום שם הרבה מושגים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by AngelofDeath,

שלום, המחשב שלי קופא תמיד סתם ככה, ואי אפשר להשתמש בו עד שלא עושים Restart. מה יכול לגרום לזה? המחשב שלי הוא i5 2500, HD 7950, 8GB RAM, דיסק קשיח Hitachi 500GB ו SSD Kingston V300. ספק כוח 430W של seasonic. זה קורה דווקא כשאין שום שימוש במחשב, אז המסך מתכבה, המחשב (כנראה) נרדם ולא מצליח להתעורר, הוא לא מגיב לשום פעולה של עכבר או מקלדת במצב הזה. לכן אני חייב בריסטארט. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by day-walk34,

טוב אז המסך כאשר אני משחק משחקים מסוימים פשוט נהיה כחול ואני לא יכול לעשות כלום, חוץ מריסט עכשיו יש לכם הצעות לפתרון (אגב עשיתי UPDATE לדריברים של כרטיס המסך) ATI RADEON 9800 P P4 3.0 פרסקוט 1K RAM אממ מה עוד? WIN XP PRO SP2 INSTALLED אגב מה שקורה לי אני חושש שזה בגלל החום יש מצב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by avz,

התקנתי על הלוח הנ"ל חלונות 10 64, הכל נראה תקין רק שאין קול. בדקתי ב - device manager, נראה תקין, אין הודעה או סימן קריאה ליד התקן הקול. מה אני מפספס?

11. אהלן, באחד המחשבים אצלי התחילה בעיה שלא הצלחתי למצוא לה פיתרון כאשר אני מדליק את המחשב , יש BOOT אך כאשר המחשב מגיע לטעינת xp...הכוונה שזה מראה שזה טוען את מערכת ההפעלה.. מסך החשב נכבה ואין שום תגובה מצד המחשב... עשיתי פירמוט לוינדווס ושאר הכוננים הכל הלך מתוכנן אך שוב אחרי ההתקנה של הוינדוס החדש זה נתן אותה תגובה המחשב עולה במצב בטוח , כאשר אני מפעיל במצב בטוח צבעי המסך משתגעים (גם לפי הפירמוט) שורה לדוגמא שזה מציג: windows xp windows xp windows xp windows xp windows xp windows xp windows xp (כל זה בדוס) ניקיתי את המחשב מאבק, החלפתי וניקיתי קצת את הסלוטים והראמ עצמו זה עבד כרגיל (פעם אחת בלבד)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by eylonG,

שלום! המחשב שלי התחיל בזמן האחרון (שבועיים שלושה) לעשות ריסטים מעצמו ולהתקע לפעמים.. בדקתי את כפתור הריסט אם הוא תקוע - והוא לא, עשיתי טסט לזכרונות ולא נמצאה בעיה, אפילו פירמטתי את המחשב והתקנתי את הXP מחדש, ועדיין, המחשב ממשיך לעשות ריסטים- בעיקר שאני מתחיל להשתמש בו ונכנס לאינטרנט לבדוק מייל , קאזזה, אקספלורר וכו'.. יש לי פיירוול ואין לי טרוייאנים או וירוסים.. אשמח לעזרה! אילון.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. New SAMSUNG 2GB (2x1GB) PC3200 DDR RAM Introduction: DDR memory, or Double Data Rate memory, is an evolutionary new memory technology that doubles data throughput to the processor. As an evolution of todays PC133 SDRAM, DDR leverages the existing production and environment to provide unrivaled PC performance at an affordable price. Specifications: Two 1024MB (1GB) DIMM PC3200 400Mhz DDR Memory (Backwards Compatible with PC2700 & PC2100) Chip Configuration: 128x64 Chip Density: 128x4 (High Density) Unbuffered, Non Ecc, Non Registered Voltage: 2.5V CAS Latency: 3 184 Gold-Plated Pins, SPD Support It is brand new, fully tested and is working perfectly. Motherb…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by AMD 64,

שלום, האם שאני מכבה את המחשב דרך כפתור הריסט או דרך כפתור ה-OFF/ON (הכפתור שגם מדליקים איתו את המחשב,) ,או דרך המתג של הספק,זה הורס כלי מהחומרה של המחשב? ואן כן,אז מה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. לאחר שניסית להתקין את כרטיס המסך שברשותי savage 2000 32MB על סלוט AGP VER1 במחשב פנטיום 2 ישן מתחוללת תופעה מוזרה ביותר. בעת התקנת הכרטיס המסך מקבל סיגנל ונשמע צליל הצפצוף האופייני לזיהוי כרטיס המסך אך כל שרואים על המסך הוא מסך שחור ( אם ממשיכים הלאה ניתן גם לשמוע את הWINDOWS עולה. התופעה מתרחשת בכל מחשב שהוא מאז ניסיון ההתקנה הכושל בפנטיום 2. כל נסיון לעדכן את הביוס (על עיוור) לא פותר את הבעיה. מחכה לעזרתכם האדיבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם. רכשתי לפני כמה ימים מטכנאי המחשבים של מעבדת אסטרון בשכונת שער העלייה בחיפה, כרטיס הרחבה Dynamode 2-Port PCIe USB 3.0, כדי לנצל את מהירות העבודה של ה-Sandisk Extreme USB 3.0 16GB שלי (הדיסק און קיי פורמט ל-NTFS לפני תחילת השימוש בו). התקנתי אותו בחריץ המתאים שבלוח האם שלי, והתקנתי את הדרייבר מהתקליטור הקטן המצורף. אף על פי כן, כאשר אני מחבר את ה-Sandisk Extreme USB 3.0 16GB akh ליציאה שבכרטיס, Windows רושם לי "ההתקן הזה יכול לבצע מהיר יותר" בהודעת בלון צהובה, כאשר דרך תוכנת PC-Wizard, במידע על NEC Electronics USB 3.0 Host Controller, רשום לי שגרסאת ה-USB שהדיסק און קיי שלי מחובר, היא 2.10. יש לציין גם שכאשר אני לוחץ על הסמל של הסרת התקן, ה-Extreme שלי מופיע כ-U…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום חברים, חברה שלי התחילה ללמוד עיצוב גרפי, לאחר מחקר מצאתי ש Lenovo Yoga 7 עונה על הצרכים אז הלכתי וקניתי לה Lenovo Yoga 7-14ITL מ KSP. קישור למחשב מעבד I7 זיכרון 256GB NVMe RAM 8GB GPU Intel® Iris® Xe אך מסתבר שזה GPU לא מספיק חזק... האם ניתן להוסיף למחשב זה כרטיס מסך של NVIDIA נניח 2060? תודה מראש לעונים

18. Started by YARONGT,

טוב שמעו יש לי בעיה שניסיתי לתקן כל היום אני יסביר: הדלקתי את המחשב השתמשתי בו אחרי בערך 15 דקות פתאום הוא קפא ממש קפה רואים הכל אבל שום דבר לא זז אז הייתי צריך לעשות אתחול ידני כיביתי והדלקתי והמחשב לא מראה כלום נכבה ונדלק נכבה ונדלק בלי סוף ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by יונתן4,

בזמן האחרון כל פעם שאני מפעיל את הצורב הוא גורם לתהליכים אחרים במחשב להיתקע. אם אני עושה ריפ לדיסק ואז מפעיל סרט במחשב עצמו אז הסרט יגמגם ויהיה איטי ומסורבל. גם מהירות הצריבה למרות שמופיעה על X18 מאוד איטית ולקחת שעה במקום 10 דקות למרות שההגדרות נשארו אותו דבר וגם אז אי אפשר לשמוע מוזיקה או לראות סרט בלי שיתקעו. יכול להיות שמשהו בחוטים לא מחובר טוב או בדרייבר או שעבר זמנו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by StarMo,

לאחרונה המחשב התחיל לעבוד ממש לאט, ביחס לאיך שהוא פעל קודם.. היום אני שם לב שאני לא מצליח להתקין שום תוכנה "משמעותית" (משחקים וכאלה, לא דברים קטנים..) אני כל הזמן מקבל CRC Error.. קיבלתי את זה בשלושה משחקים, שניים שניסיתי להתקין מדיסק, ואחד מההארד דיסק. לפעמים הוא נותן את הארור ואז אני יכול לצאת מההתקנה, אבל לפעמים הוא נותן לי מסך כחול כזה כותב שם Phisical mommory core dump ועוד כל מני דברים, אבל הוא עושה לעצמו ריסט אחרי איזה שנייה, אז אני לא מספיק לקרוא.. האם אכן מדובר בזכרון? דרך אגב, המערכת היא Win XP, השאר במפרט..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מנסה להתקין WIN XP, אך מקבל מסך כחול פעם אחר פעם, גיגול מהיר העלה כי הפתרון הוא מצב SATA / IDE MODE, המצב אצלי מוגדר כך. ולמרות זאת - התקלה קיימת הצעות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הכונן הקשיח שלי מחולק כרגע ל3 ספריות (C, D ,E ).. רציתי לדעת אם אפשר לשנותאת גודלם באיזה שהיא דרך בלי לפרמט ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by LeftRight,

כשאני מבצע הפעלה מחדש או הדלקה לצורך העניין, לוקח המון זמן עד שהמחשב מגיע למסך הlogin של הוינדוס. הboot נהיה איטי יותר אחרי התקנת SSD חדש. האם למישהו הייתה בעיה דומה? GA-880GM-u2h זה הלוח אם

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Pc_freak,

כשאני דולק את המחשב אני לא רואה שום מסך אבל פתאום רק כאשר המערכת הפעלה נפתחת המסך נדלק ככה שאין באפשרותי להכנס לBIOS או לעשות BOOT למשהו יש מושג מה זה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by rico75,

היי, רציתי לברר מה אני מפסיד אם אני בוחר להתקין מעבד 8600K על לוח מבוסס צ'יפסט H310?

דיונים חדשים בפורומים