תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום עשיתי פירמוט למחשב שלי יש לי מחשב XP פרופישוניול יש לי איטנרנט ARRIS יש לי מודם arris tm602a לא מוצא את הדרייבר של של הכרטיס רשת אבד לי הדיסק ואין לי מושג מה לעשות אין לי איטנרנט כרגע בבקשה ממכם מי שיכול לעזור לי למצוא את הדרייבר לכרטיס רשת שלו אני יודה לו הוא נראה ככה :
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מחשב נייד של TOSHIBA WINDOWS 7 HOME PREMIUM ENG מנסה להתקין משחק כל שהוא.. או תוכנה בסיסית למחשב ואיך שזה בא להיכנס להתקנה אני מקבל את השגיאה הבאה: http://imageshack.us/photo/my-images/560/capturezyg.png/ לפעמים קורה שאני כן מצליח להתקין איזה תוכנה כמו לדוגמא לפניי כמה ימים התקנתי את חבילת המקודדים של K-LITE אבל בדרך כלל אני מקבל את השגיאה..וזה לא בתוכנה ספיציפית... זה בכמה תוכנות שאני מנסה ואפילו לפעמים במשחק פשוט כמו פוקר TEXAS HOLDEM שהורדתי... עזרה לגביי פתרון?? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי sandisk titanium CRUZER 4GB והוא עובד בXP והכל בסדר, הוא על FAT32 אבל אני בעיקר עובד איתו על הWIN 7 ולא היה בעיות עד כה ופתאום הוא נותן לי את ההודעת שגיאה הבאה... ולא ברור לי מה הבעיה, גם אחרי ההודעה הזאת אם אני מחזיר אותו לXP הוא עובד והכל בסדר ניסיתי לפרמט אותו להתקין מחדש את הU3 אבל ללא הצלחה אני אשמח לעזרה, תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לאחרונה בעיה מוזרה ומעצבנת. המחשב פשוט קופא תוך כדי עבודה, סמן העכבר לא זז גם הוא. ctrl+alt+del לא מגיב ואני חייב לכבות ולהדליק מחדש. זה קורה בלופ 2-4 פעמים ואח"כ עובד רגיל כמה שעות. 1. למרות שאני לא מצליח לחשוב על קשר, אציין שזה התחיל מיד אחרי שהחלפתי מאוורר למעבד (אין בעיה של חימום, בדקתי, לא עובר את ה 50 מעלות) 2. אין הודעות שגיאה, אין BSOD, אין שום דבר ב EVENT VIEWER 3. אשמח לסיוע, ולהמלצות על כלים לבדיקת מעבד\זיכרון ולוח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי מע' הפעלה : windows xp 32 מחשב נייח עדכנתי את כל הדרייברים במחשב להכי מעודכנים.. וכאשר ניסיתי לעדכן את הדרייבר של ה AHCI זה ביקש ריסטרט.. ועשה לי מסך כחול.. וכניראה שלא התקנתי אולי נכון את הדרייבר.. ואחרי זה הוא עלה מאוד מאוד לאט.. ולעפעמים גם לא עלה בכלל.. ולפעמים הוא לא מוצא את אחד ההארד דיסקים.. כניראה ששיבשתי משהו שמה.. ואני חושב שצריך פשוט להתקין מחדש את הדרייבר הזה .. והייתי רוצה עזרה בנושא אם אפשר.... כאשר המחשב מחובר רק עם ההארד דיסק של ה-40 ג'יגה שעליו מותקנת מע' הפפעלה המחשב עובד חלק.. כאשר אני מחבר לו את הטרה.. הוא לא מזהה אותו כמו שצריך והמחשב נתקע כל הזמן.. ואני יודע שזה לא בעיה בהארד דיסק כי הבעיה התחילה בדיוק אחרי שניסיתי לעדכן אתה דרייבר של הבקר
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
קניתי חלקים לפי המלצה פה בHW לוח אם GA-Z68MA-D2H-B3 מעבדIntel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד1 1ספק כוחSeasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail1זיכרון2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM32כרטיס מסךGigabyte GTX570 1280MB GDDR5 Retail - בקניית מחשב חדש בלבד 1 והבעיה היא שהלוח אם לא מזהה לי את הכרטיס מסך חיברתי אותו בלוח בPSI 16 ומי שמכיר את GTX 570 הוא מצריך הספק של 2 PSIX מהספק של 6 פינים. מה עושים???? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי. התקנתי לאחרונה WINDOWS 7 64 ביט , לאחר שנה מוצלחת עם 32 ביט. מידי פעם הווינדוס עושה לי קראשים לא ברורים (מסך כחול) (אציין שהווינדוס חוקי 100% בלי קראקים) להלן החומרה שלי: Operating System Microsoft Windows 7 Professional 6.1.7601 DirectX DirectX 11.0 Computer Type ACPI x64-based PC Motherboard: CPU Type QuadCore Intel Core i7 920, 2800 MHz (21 x 133) Motherboard Name Asus P6T (2 PCI, 1 PCI-E x1, 3 PCI-E x16, 6 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem System Memory …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יום בהיר אחד החליטו 2 הכוננים שהם לא מזוהים בביוס ניסיתי להחליף כבלים ולנסות במחשב אחר ולא עובד... הזיהוי גם לוקח המון זמן (ואז נכשל)
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מה צריך להגדיר בfirst boot device כדי שזה יעשה לי BOOT מהצורב החיצוני שלי שמתחבר עם USB? והאם אני צריך לעשות עוד משהו בנוסף לזה כדי שזה יעשה לי מזה BOOT? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי הארד דיסק נוסף של סמסונג HD103SJ 1000GB שאינו מזוהה בביוס. לוח האם שלי GIGABYTE GA-MA69VM-S2 אשמח לקבל עזרה. אינני מתמצא כ"כ בביוס.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ומהתחלה המחשב נתקע והתצוגה הופכת לצבע אחיד ורוד או ירוק התקנתי את הכרטיס הנ"ל על המחשב הישן יותר ואותו תופעה קרתה התקשרתי לחנות שממנה קניתי את המחשב (גם את כרטיס המסך) והם אמרו שהם כירים את הבעיה והיא נובעת מדרייבר לא תקין וחירבשו לי משהו על מתח לא תקין מוסיף 2 תמונות של הבעיה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כמו בכותרת, לאחר ריסט המחשב חזר לעבוד במיטבו, אז היכן הבעיה? חומרה או תוכנה? אציין כי לאחר סריקה של אנטיוירוס ואנטי ספאם לא נימצא שום דבר חריג.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למרות שהתקנתי פלאש פלייר. למשל ביו טיוב הסרטון מתחיל להטען ואז נעצר. לאחר מספר שניות אני שומע צפצוץ מהמחשב והמסך נכבה. אני צריך לכבות את המחשב פיזית ולהדליק אותו מחדש כל זאת לאחר פירמוט. יש לציין שהתקנתי את כל הדרייברים וקודקים מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, לפני בערך כשבוע התחיל מסך המחשב שלי (מחשב נייח, חדש יחסית בן שנה, המסך בן 3 וחצי) להפסיק לפעול, הכוונה היא שבהתחלה הייתי מדליק את המחשב והמסך היה נדלק רק לאחר כמה דקות לפעמים אפילו חצי שעה ושעה, עד שאתמול הוא פשוט לא נדלק כלל, המסך תקוע על מצב בנורה שהיא כחולה ומהבהבת, כשעד אתמול הוא היה מהבהב בכחול רק עד שהוא נדלק, כשהמחשה היה מכובה הנורה הייתה כתומה אך כעת גם שהוא מכובה הוא מהבהב בכחול. בכל מקרה אשמח אם יש לכם הצעות לפתרונות.. בעיקר אשמח אם תוכלו לפי הפירוט הזה להגיד לי מה יותר סביר ומה פחות סביר שהייתה הבעיה, זה לא קרה לאחר הפסקת חשמל והמחשב כאמור חדש יחסית. יש צפצוף של הלוח אם בהדלקת המחשב. בנוסף אם זה פרט חשוב, במידה ואני מנתק את המסך מהחשמל (כשהוא מנותק מהמחשב…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב פנטיום 4 עים לוח של MSI במבט ראשוני הכל ניראה כמו שצריך אין קבלים נפוחים וכדומה, התקנתי את המחשב על מארז שלי. בקיצור חיברתי לוח אם מעבד וספק עד פה יפה המחשב נידלק(לפחות מצידו של הספק) אין שום ביפים למורות שיש הספיקר. לאחר מכן הרכבתי זיכרון וכרטיס מסך חיברתי את המסך למחשב אבל אין סינגל בדקתי עים כרטיס שברשותי עדיין אין סינגל, הרכבתי את הכרטיס מסך על המחשב שלי ויש סינגל זה מה שהפך את העבודה למורכבת, בנוסף אין על הלוח כרטיס מובנה האפשרות היחידה היא כרטיס מסך. יכול להיות שדילגתי על משהו לכן אני מפרסם את הבעיה, מה זה יכול להיות לוח אם? מעבד? עידכון: בדקתי עים ספק אחר עדיין אותה בעיה, החלפתי זיכרון ובדקתי סלוטים שונים, ניסיתי מעבד אחר אותה תושבת הדבר היחיד…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב, החלטתי היום לנקות את המחשבף פתחתי הכל הכל, הוצאתי את הכרטיס מסך, ספק כח, מאוורים הכל פירקתי את הלוח אם מהמארז והכל ועברתי על הכל עם פד אלכוהלי כמו שיש בבתי חולים 70% חיברתי הכל כמו שאני יודע בחזרה, ועכשיו אין תצוגה בכלל בכלל על המסך... יש רק נורה כתומה, אבל היא אמורה ליהות ירוקה ואמורה להראות משהו חיברתי מחשב מאוד ישן מאוד מאוד ואצלו הכל עובד על הכרטיס מסך המובנה שלו, כי אין לו כרטיס מסך רציתי לחבר את הכרטיס מסך שלי עליו - אי אפשר, הוא ממש ישן הלוח אם ושלי לא מתחבר אליו... אין לי עוד מחשב אחר לנסות ואני אובד עצות המחשב עובד, המאוררים עובדים, הראם מחובר כמו שצריך המסך לא הבעיה כי ווידאתי זאת - הוא עובד במחשב הישן בכרטיס מסך המובנה שלו זה פעם ראשונה שעש…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן שמתי לב למשהו מוזר במחשב היום, משום מה אני מחבר את המטען למחשב והסוללה בחצי, אבל המחשב מתעקש להראות לי איפה שהסימן של הסוללה בצד את הכיתוב הנ"ל: Plugged in, not charging למה זה?? זה כבר כמה פעמים שזה עושה לי את זה, או שהוא טוען את הסוללה קצת ומפסיק לאחר כמה דק', חיברתי למקור חשמל אחר, טען קצת יותר והפסיק. ייתכן שהמטען של המחשב נדפק? הוא מתחיל לטעון את הסוללה ומפסיק אחרי כמה שניות כאילו יש איזו פקודה שעושה את זה, הפעלתי מחשב מחדש לא עוזר, נכנסתי לראות בהגדרות של הסוללה אבל לא רשום שם שום דבר בנוגע לטעינת הסוללה. תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פתאום היום ללא סיבה כפתור הF2 לא עובד. השתמשתי הרבה בקיצור הזה בשביל לשנות שמות של קבצים. אני לא בטוח שהבעיה במקלדת LOGITECH WAVE. איך אני יכול לבדוק שהכפתור הוא לא זה שדפוק?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לאחותי מחשב חדש עם לוח GA-880GM-D2H. כאשר אני מחבר את חיבור הרמקולים מאחור, קופצת הודעה של התוכנה של הכרטיס קול ששואלת אותי איזה התקן חיברתי ומסומן "רמקול אחורי יוצא", אני מאשר. אך לאחר מכן לא שומעים דבר. כאשר אני מחבר את חיבור הרמקולים מלפנים (לפאנל אשר בחזית המארז), קופצת שוב ההודעה הזו כאשר מסומן בה הפעם "אוזניות", אני מאשר ושומעים נהדר. מה יכולה להיות הבעיה? מדוע לא שומעים ברמקולים כאשר הם מחוברים ליציאה האחורית? תודה רבה, אורן.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב לא משמיע שום צליל של שגיאה גם... (ומן הסתם המסך לא נדלק) פשוט נדלקים המאווררים וזהו מה שמוזר זה שלפעמים הוא כן עולה! אבל אם מעמיסים אז BSOD ולפעמים גם העמסה לא מפילה אותו זה הספק הלך?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי מחשב טיפה ישן שסידרתי אותו ונשארה בעיה אחת בדיסק קשיח כנראה. אני רוצה לשמור על המידע שהיה בדיסק קשיח (כגון תמונות ומסמכים), אבל המחשב דורש פירמוט שבו ימחקו כל המסמכים. חשבתי אולי להשתמש בהתקנה של Windows XP כדי לעשות פירמוט אבל לא בשיטה QUICK שמוחקת אלא פרמוט ששומר על הקבצים. האם יש דרך כלשהו להציל את הקבצים בכונן? תודה רבה דניאל
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
שלום , מפרט שלי כרגע : c2d q6600,8800gts 512, 2gb ddr2 800mhz, 2 hdd (1 regular,1 green series) 1pci X-FI extreme gamer, 2 fans 80mm מעוניין להחליף את כרטיס מסך ל: zotac gtx 480 נתוני ספק שלי : האם הוא יספיק למערכת החדשה ?? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
עד לפני שבוע הכל היה בסדר, אבל עכשיו כשאני מנסה לצאת ממצב שינה של וינדוס 7 המחשב לא מתעורר גם אם אני לוחץ על מתג ההדלקה, אלא אני צריך להוציא את התקע מהחשמל ולחכות קצת, ורק אז הוא נדלק. אחר כך עולה מסך שאומר לי שבוצע כיבוי לא תקין ורק אח"כ עולה הוינדוס מחדש. השאלה שלי - האם זו נראית כמו בעייה בספק הכוח? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שמחובר דרך WIFI, כאשר אני מחבר אותו לרשת קווית הוא מציג שהוא מחובר לרשת(שאותה הוא לא מזהה בשם) אך לא מחובר לאינטרנט, הרשת עצמה תקינה, כאשר אני מחבר מחשב אחר לאותה יציאה דרך אותו כבל הכל תקין...ניסית לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את הדרייבים של הרשת(מובנה על הלוח) אך הבעיה לא נפתרה, יש למישהו מושג? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הלוח (מחשב שלם) נזרק ממעבדת מחשבים אם 2 קבלים מנופחים. החלפתי אותם MSI K9N Neo MS-7260 Ver 1.0 עכשו אם אני מדליק את הלוח (אם המעבד שהיה בו + כרטיס מסך 6200 שאני הוספתי - ללוח אין מובנה) הוא מצפצף כך : -- - - - - - - - - אחריי כמה שניות מהירות המאוורר יורדת לחצי והוא מצפצף צפצוף נוסף "רגיל" כמו של מחשב תקין, אבל המסך נשאר מכובה אם אני מדליק את הלוח ללא זיכרון אין צפצופים בכלל הזיכרון והכרטיס מסך שאני שם בו תקינים (עובדים במחשב אחר). את המעבד אני לא יכול לבדוק
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-