עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. החלפתי את המאוורר הרועש שבא עם המעבד במאוורר של ארקטיק קולינג. אחרי שהתקנתי אותו, הוא עדיין קצת הסתובב על צירו (אני לא בטוחה שזה קשור) אבל נראה יציב חוץ מזה. כשהפעלתי את המחשב הביוס עלה והופיעה הודעה: Overclocking failed! ווטדהפאק? לא ניסיתי לעשות שום דבר, רק החלפתי מאוורר... בקיצור, בביוס ראיתי שהמאוורר מזוהה, מסתובב, הטמפ' נמוכה, הכל סבבה.. הכל נראה טוב אבל אני מודאגת. ועוד שאלה- המאוורר קצת גדול. אני צריכה ללחוץ קצת על הדופן של המארז כדי להבריג אותו חזרה. לא הצלחתי לראות אם זה כי זה לוחץ על משהו או לא. כמה זה נורא אם אני פשוט אבריג? אולי עדיף פשוט להשאיר את הדופן טיפה פתוחה, או שלטווח ארוך זה לא רעיון טוב? תודה ויום טוב לכל מי שצלח את המגילה!

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  2. Started by superman2000,

אוקי אז ככה המחשב שלי מדי פעם מחליט להתכבות על דעת עצמו כל פעם שאני מעמיס עליו טיפה (ויש לי מחשב טוב שאמור לעמוד בעומס!!) אז הוא נכבה וגם שאני לא כל כך מעמיס עליו אהה ולפעמים הוא מראה לי מסך כחול ולא נכבה ובמסך הכחול הזה רשום שהמחשב נכבה על מנת להגן על הרכיבים שלי אז ככה אם מישהו יודע למה זה ככה אז בבקשה שיגיד לי ושיגיד גם את הפתרון אם הוא יודע ואם זה רכיב שצריך להחליף אז בבקשה תגידו לי את המחיר הכי זול לרכיב מחברה טובה הנה הפמרט התכני שלי בקיצור: פנטיום 4---> 3 ג'יגה הרץ 512 מגה ראם כרטיס מסך גיפורס 5200 ו120 ג'יגה אהה ולוח אם Field Value Motherboard Name MSI 865PEM2-ILS (MS-6743) הנה המפרט התכני שלי בהרחבה: CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard…

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  3. תמצתי את השאלה בכותרת... המחשב בן שנה (לא שלי XP 2500+ 512MB) עם כרטיס מסך 6600 AGP שנקנה לפני שבועיים. שבוע שלם הכל עבד חלק. פתאום התחילו פריזים (מסך קופא) באקראיות, כולל בדסקטופ או סתם בלי עומס. לקחתי את הכרטיס למחשב שלי (אחר) לבדיקה והוא עבד אצלי כמה ימים בלי בעיה. במחשב הבעייתי הותקן GF2 MX400 למשך אותם ימים ולא היו תקיעות. הייתי בטוח שזה הספק הג'נרי שהיה שם... אז קניתי היום FSP 350W חדש! אחרי שהתקנתי את הספק החדש והחזרתי הכל למקום - לא עברו 30 שניות מההדלקה של המחשב - ושוב קפאון!! והתקיעות/קפיאות נמשכות רנדומלית אחרי כמה דקות עבודה בממוצע. מה זה יכול להיות? אולי בעיית תוכנה? (נראה לי לא קשור פריזים לתוכנה).

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by shlomom,

הבעיה שלי היא כזאת: יש לי במחשב DVD-ROM ו DVD-RW עם ה DVD-RW אין בעיה. ה DVD-ROM (מתוצרת LG) לאחר הדלקת המחשב מסרב להיפתח בלחיצה הראשונה על הכפתור וגם בהוצאה מהווינדוס, הנורה שלו מהבהבת למשך מספר שניות ולא נפתח. לחיצה נוספת עליו גורמת לפתיחתו. התופעה קורה רק שהכונן ריק. כאשר יש בפנים דיסק הוא תמיד נפתח בנגיעה הראשונה. רעיונות??

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. לא יודע בדיוק לאן הנושא הזה קשור אבל נקווה שנימצא פה עזרה, בימים האחרונים התחילו להופיע לי בטלויזיה סימנים אדומים בצידיי המסך אני מישתגע אני לא יודע מימה זה.... צילמתי תמונה של הטלויזיה http://img520.imageshack.us/img520/2017/pilot2za.jpg מישהו יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  6. יש לי מסך CRT PROVIEW 17". עד היום הכל עבד איתו מצויין, רק שלפני חצי שעה התחילה תקלה מוזרה: בזמן שימוש רגיל במחשב, המסך מתחיל להבהב. הכוונה היא שהמסך נהיה שחור לשניה ואז חוזר לפעול לשניה, ואז ישר שחור לשנייה וכן הלאה! מה שפותר את הבעיה, הוא להוציא את המסך מהחשמל (נכנס ישירות בחשמל) ולהכניס מחדש. רק שזה ממשיך לחזור על עצמו כל 10 דקות בערך! ב-7 שנים שיש לי את המסך הזה, התקלה אף פעם לא קרתה. יש לי דרייברים הכי אחרונים של NVIDIA, רזולוציה 1024*768 על 85 רפרשרייט. ווידאתי שהחיבור לכרטיס מסך נכנס כמו שצריך, כנ"ל לגביי חיבור המסך לחשמל. הכל תקין. מה יכול לגרום לבעיה הזאת?

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by avimw,

אז ככה, המחשב שלי ידידה שלי נדפק אז החלטתי לסדר לה אותו, המחשב עלה רק על מצב בטוח ואחרי שתי דקות נתקע.חיפשתי שם שיחזור מערכת לא מצצאתי (ווינדוס מיליניום) אז עשיתי פורמט להתקין 2000 בזמן הטעינה של הוונדוס הוא נקתע(וונדוס 2000 עוד לא עלה פעם אחת) אז עשיתי מצב בטוח וגם שם אחרי שתי דקות נתקע. התפשרנו על ווינדוס 98 עולה סבבה הכול טוב ויפה אבל הדרייבר של הכרטיס מסך משגע אותי, לא מצליח להתקין אותו EGOFOCE . מצאתי באחד הכוננים קובץ של גואסט GHOST כולל דריברים מותקנים ניסתי לפתוח את הגואסט בGHOST1999 זה אמר שזה ישן מידי. מה עושים?!?!

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by shaharezra,

מחפש אנטי וירוס ופיירוול מומלצים שלא מעמיסים על המחשב כמו נורטון הם לא חייבים להיות ביחד אפשר שני תוכנות נפרדות תודה

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  9. קניתי שני סטיקים 512 מגה כל אחד של קינגסטון, כאלה http://www.geeks.com/details.asp?invtid=KVR400X72C3A_512-DT&cat=RAM יש לי במחשב סטיק ישן 256 מגה, PC2100 הקטע המוזר הוא שה256 לבד עובד, סטיק יחיד (לא משנה איזה) של 512 עובד גם כן אבל ברגע שאני מתחיל לשלב.. נגיד שני סטיקים של 512 או 512 + 256 המחשב פשוט לא מגיב בדקתי על שני לוחות אם שונים, בשניהם אותו סיפור אני יודע שהסלוטים תקינים, הזכרונות גם כן תקינים.. החדשים והישנים בשניהם הצ'יפים משני צדי הזכרון אשמח לקצת עזרה בנושא

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by HeaT-SinK,

שלום אני שם לב שהמחשב מתכבה כשאר המעבד על 60 מעלות. העלתי את האפשרות בביוס שיפסיק את פעולת המעבד כשהוא על 70 מעלות אבל עדין המחשב מתכבה ב60. חשבתי שאולי יש אופציה של כיבוי המחשב לפי הטמפרטורה בווינדוס ואני אנטר את מה שאני צריך משם.. מישהו יודע איפה אני מוצא את האפשרות ?

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by UNDERDOG,

יש לחבר שלי מחשב חדש הרכבנו אותו והוא לא עולה נראה לי זה בגלל הזכרונות איך אי יכול לבדוק במה זה קשור?

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by WaRez.,

אוקיי החזרתי את המחשב מהתקנת הBT, עכשיו אני בא מחבר את השקע של החשמל למחשב, ופתאום קצר בבית. [ בגלל המחשב ] עכשיו אני מוציא, מחכה דקה, מכניס, המחשב פועל. שיחקתי כמה משחקים, פתאום המסך התחיל להשתגע,צורות מוזרות וכו'. כיביתי את המחשב, הדלקתי אחרי דקה, פעל, שיחקתי ואז בום, נכבה המחשב. אני מנסה להדליק ואי אפשר, לוחצים על הכפתור ואין תגובה. אחרכך ניתקתי, חיכיתי דקה, חיברתי וניסיתי להדליק, הוא נדלק לשניה ונכבה. שוב לא מגיב. ספק- ANTEC 400W, אמור ליהיות ספק מאוד איכותי. עכשיו אין לי בעיה, יש לי אחריות, אני מקבל חדש.. אני רק רוצה לדעת עם הוא נשרף, או איך אני ידע שהוא נשרף בלי לחבר אותו למחשב אחר ^^ תודה.

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  13. לקחת ממסך אחר ולחתוך אותו ולחבר לרגיל?

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by or_cohen2,

שלום אני חדש פה התרשמתי מאוד מהפורום ראיתי פה הרבה מומחים עכשיו לבעיות שלי.. למחשב שלי יש בעיה שהוא תמיד מתכבה לי וליפני זה עושה לי מסך כחול עכשיו אחרי שהתרשמתי מהפורום הבנת איך לבדוק והוא מראה לי את הקוסץ הזה: win32.exe בערך הרבה פעמים גם עם התוכנות וגם במסך הכחול עכשיו הבנתי שזה בעיה של דרייברים אבל אני לא יודע באיזה להתמקד והחשב שלי משנת 2002 -2003 ישן מאוד פנטיום 4 ואני גם צריך תוכנה שתתאים למחשב שלי לבדוק טמפרטורה ניסתי את התוכנות שפה הרוב איזה 5 וחלק לא הצלחתי בכלל להפיל אבל אני לא מצליח להפעיל אותם או שהם לא למחשב שלי ויש לי עוד בעיה בקשר לדוח שגיאות מישהו יכול להסביר לי איך לשתק את החרא הזה מכול דבר הוא יוצא לי.... אה ותודה מאוד!

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  15. ובכלל איזה תוכנה יכולה להראות לי את כל הפרטים של המעבד שלי כולל הגירסה שלו בעיקרון אמור להיות לי את המעבד ה930 אני רוצה לבדוק אם באמת שמו לי אותו

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  16. שלום. ברשותי Pentium 4 2.6 HT ולוח אם ASUS P4PE-X. עד היום היה לי זיכרון TwinMos PC3200 CL2.5 512 DDR. הלכתי למעבדה, שמתי שם את המחשב שיתאימו לי זיכרון נוסף (עוד 512). הם מצאו עוד זכרון TwinMos עם אותם נתונים כנ"ל. אבל המחשב נתקע. אני יכול לעבוד איתו יום שלם, להריץ את כל התוכנות, אבל ברגע שאני לוחץ "צ" בוורד- הוא קופא. נורית הHD נשארת דולקת (אם היא דולקת), העכבר לא זז, הכל קפוא. שום דבר לא מציל אותו חוץ מריסט. עם הזכרון שלי בלבד זה לא קורה. אני עכשיו עם הזכרון החדש שהם שמו (ורק הוא) כדי לבדוק אם גם אז המחשב נתקע. כששני הזכרונות היו ביחד memtest לא מצאה שום בעיה. שמתי לב למשהו: בEverest הנתונים של הזכרון (החדש) הם 2.5-3-3-8 בעוד שבביוס מופיע 2.5-3-3-7 (נקבע לפי SPD). יכול …

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by em28,

בעת הדלקת המחשב , נדלקות נורת ה-POWER , ונורת ה-HD , ושומעים את ה-HD טוחן. המסך , מקלדת , יציאות ה-USB לא נדלקות. ??? בשלב מסויים נורת ה-HD נכבית , כנראה נגמרה טעינת ה-WIN. אבל , לפעמים , כשנחה עליו המוזה , :s05:המחשב נדלק כמו גדול - וכשהוא דלוק - הכל מתפקד. רק מה ? מחשב שאסור שיכבה . מחשב P3 667MHZ , לוח אם של אסוס , זיכרון 64MB , חלונות 2000 כרטיס מסך VOODO 16MB שהוחלף ב-ATI 8MB ללא הבדל . ספק ? לוח אם ? כרטיס מסך בכל זאת ? המחשב משמש רק לגלישה באינטרנט ולמשחקים ברמת הסוליטר.

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  18. Started by idanfreud,

שלום לוח האם שלי TYAN אמור לתמוך בעד 266DDR. לאחרונה התקנתי כרטיס זכרון של 400DDR ועדיין לפי EVEREST המחשב עובד לפי מהירות של 200DDR, איך אני בודק/מסדר את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 511 צפיות
  19. Started by קובידון,

שלום רב לכל חברי הפורום, המחשב לפני מספר חודשים הפסיק להדלק לי בעזרת הכפתור הראשי על הכונן מאז אני מנתק את הכבל הראשי מאחורי המחשב מחכה מס' שניות מחזיר אותו לתקע והמחשב נדלק מהכפתור הראשי על הכונן אינני יודע מה הבעיה אמרו לי לנסות בהגדרות המחשב עם המתח אולם זה לא עזר מה לדעתכם הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? מצפה לתשובה, בתודה קובי

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  20. לפני כשבועיים התחילה בעיה מוזרה שכאשר אני נכנס ל WINDOWS אחרי 3 דקות בערך (כל פעם משתנה) המחשב עושה ריסטרט ולאחר מכן אפילו לא מגיע ל WINDOWS ומפעיל את עצמו מחדש כל פעם..כשכל פעם הזמן בין הריסטרטים מתקצר. לעומת זאת ב SAFE MODE הוא עובד בלי הפסקה. מותקן עליו מערכת הפעלה XP זכרון 512 400 MHZ הארד דיסק 80 GB SATA לוח MSI NEO 2 865 PE ניסיתי לפרמט אבל גם שם הוא עשה ריסטרט לפעמים... הצילו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ronen_sig,

יש לי בעייה ב dvd אני יכול לצרוב בכל פורמט אבל דווקה dvd הוא לא צרוב מישהו יכול להסביר לי למה ואיך אני יכול לתקן את זה ???

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  22. Started by IzikDude,

אני לא יודע אם אתם זוכרים אבל לפני כמה זמן פרסמתי שאלה ל הכרטיס מסך... (היה לי FPS נורא נמוך על ההגדרות הכי נמוכות) בקיצור, הגעתי למסקנה שהכרטיס מסך פועל טוב אבל יש בעיה עם המעבד, שמתפקד ממש גרוע !!! עשיתי בדיקה ב - 3D MARK 05 קיבלתי ציון של 5500 בגרפיקה אבל 2000 ב CPU בדקתי והוא אמור לקבל ציון של בערך 5500 ~ (AMD A X2 +3800) יכול להיות שזה מה שגורם לבעיה ????

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by Gliding,

היי, אני יודע שבלוח שלי יש בעיה לחבר שני סטיקים של 512... איך אני פותר אותה ומגיע עם הזכרונות אלו למקסימום ביצועים...? ושאלה נוספת... איך אני יכול להשתמש בממטסט86 עם מערכת הפעלה XPX64 תודה מראש, שחר

• 6 תגובות
    • 538 צפיות
  24. Started by Xstyle,

טוב סתכלו היה לי איזה משהו קיצר הפסתי ת ביוס על ידי הזזת ה ג'מפיר קיצר הכול יתהפס ואני לא יודע איך כנראה םגם השעון התהפס וכול השיט הזה קיצר כול פעם שנידלק לי הוינדוס הוא רושם משהו שיש בעיה אם הנתונים וצצריך לכוון אותם ותשעון והתאריך כבר כיוונת זה עדיין רושם לי את זה מה אני צריך לעשות לכוון עוד בישביל שזה לא ירשום לי תהודעה הזות.... ואם אתם רוצים סקריין שוט של ההודעה תגידו כי לא בעיה להביא....

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  25. שלום לכולם. היה לי מחשב ישן, שבשלב מסויים התחילה תופעה של "פריזים" - אחרי שעה שעתיים פעילות - הכל קופא - ורק ריסט פותר. הוחלפו זכרונות, HD, ספק ולוח-אם (אחד אחד, לצורך בדיקה) לבדוק את המקור לבעיה- לא עזר. (רק המעבד לא הוחלף). בינתיים קניתי מחשב חדש. לחרדתי - אחרי כמה ימים - אותה תופעה בדיוק גם במחשב החדש!!, והתדירות של הבעיה רק הלכה והתגברה. עכשיו זה אחת ליומיים שלושה. לפעמים אני חוזר ורואה את המסך מראה תמונה קפואה, ולפעמים אני חוזר ורואה מסך חשוך. בשני המקרים, המחשב לא כבוי, וצריך לעשות ריסט חומרתי כדי לצאת מזה. הפריז הזה קורה גם כשאני ממש באמצע פעולה עליו, מזיז את העכבר, מריץ תוכנות וכו' - הכל נתקע, אם שיר התנגן בווינאמפ אז גם הוא נתקע (ונשאר צליל צורמני קבוע). במ…

• 6 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.