תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
עדכנתי את המשחק וגם לפני שעדכנתי אותו המשחק לא מתחבר למולטיפלייר הוא רושם error syncing modelsאותו משחק עובד בפלייסטיישן של חבר אחרניסיתי דרך משתמש אמריקאי ניסיתי גירסה ארופאית או אמריקאית לא עובד שיניתי דיאנאס בנטוויזן מתחבר תמיד לרשת של סוני אבל לא למשחק למה לחבר שלי זה כן עובד?!
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
במספר הימים האחרונים התחילו להופיע כל מיני היבהובים מוזרים על המסך שנראים כמו נקודות או קווים כאלה שבאים והולכים. בנוסף, לפעמים המסך נהיה שחור ואומר שאין אות ואז חוזר תוך כמה שניות. ההידרדרות האחרונה היא שלעיתים די קרובות המסך קופא, אי אפשר להמשיך, וצריך לעשות reset (קרובות מספיק בשביל שאני לא אוכל להשתמש במחשב בצורה נורמלית). יש לציין שאני רואה את הנקודות המרצדות האלה עוד כשהביוס מופעל וגם כאשר מופיע מסך הטעינה של Windows. הדבר שלדעתי גרם לזה היה שאח שלי התקין את המשחק Need For Speed World (משחק חינמי מהאתר הרשמי של EA). לא יודע איך זה קשור, אבל לפני זה לא היו בעיות בתצוגה בכלל ועכשיו אני לא יכול להשתמש במחשב הזה. לפני שהמסך התחיל לקפוא עוד הספקתי להסיר את ההתקנה של המשח…
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
בעיה המחשב נתקע בעומס ומופיעה הודעת שגיאה תוקן http:// u p 3 5 2. s i z . c o . i l /up1/gtynxyzgqryi.jpg http:// u p 3 5 2. s i z . c o . i l/up1/dutiyowwmyfo.jpg
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי שבוע טוב אני לא מצליח לעשות בוט מדי וי די..כשאני נכנס לבוט מניו (F12) המניו נפתח אבל קפוא אי אפשר להזיז חיצים וגם אי אפשר לצאת מממנו תקוע וקפוא מה עושים? (חלונות XP PRO)
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי דיסק קשיח חדש (WD CAVIAR BLUE - 1TB) ורציתי ליצור בו פרטישן של 100 GB ולהתקין עליו WINDOWS 7 64 BIT אך ברגע שאני מכניס את הדיסק למחשב לאחר ההגדרות בביוס וכל הסידורים הווינדוס לא מתחיל בהתקנה... אל השנייה שאני מוציא ומכניס את הדיסק של ה 32 BIT הכול עובד... הרצתי בדיקה במחשב כדי לבדוק אם הוא יכול להריץ 64 ביט והבדיקה אומרת שכן. (Windows 7 Upgrade Advisor) ברצוני לדעת מה עלי לעשות.... האם הבעיה קשורה לדיסק קשיח או לכונן דיסקים החדש שלי? . ד.א המפרט שלי הוא : CPU - Amd Phenom II x6 1075T Mother Board - Asus Crosshair IV Formula / AM3 Ram : 8 GB Corsair Vengence Edition Video Crad : Zotac Geforce GTX 560Ti HDD #1 - Intel SSD 40 GB HDD # 2 - WD Caviar Blue 1…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אנסה לתאר את הבעיה באופן המלא ביותר. חומרה: GA-X48-DQ6 - לוח 3 דיסקים פיזיים: 80GB SSD של אינטל X25 - ראשי (מערכת הפעלה WIN7 64 HOME) 1TB CARVIER BLACK - דאטא ראשי 1TB CARVIER GREEN - דאטא גיבוי אני מנסה לגבות סדר גודל של 300 ג'יגה מה-BLACK ל-GREEN. מהירות ההעברה הקבועה היא 7MB/S - מן הסתם איטי בצורה מחרידה. אשמח להצעות.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש תמונה מצורפת של המסך הכחול זה קורה לי בעיקר שאני באינטרנט (לרוב ביוטיוב) או שאני במשחקים (לא כבדים כלל - כמו c&c generals). הטמפרטורות של המחשב די רגילות : מעבד - 31~35 כרטיס מסך - 45~55 מה הבעיה ואיך אפשר לסדר את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
השתמשתי במחשב כרגיל יום שבת אחרי שימוש כיביתי ואחרי כמה זמן הדלקתי שוב והמחשב לא עולה.. ברשותי WINDOWS 7 הנה תמונה: הנה קישור לתמונה למי שלא רואה http://i51.tinypic.com/1gq8lw.jpg
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
"טכנאי" היום ניסה להתקין לי אתה המעבד הנ"ל עם P8Z68 וMUGEN 2 במהלך ההתקנה נדפדקו כמה רגליים או איך שזה נקרא מה שנמצא על הלו ח הטכנאי יקנה לי לוח חדש עכשיו המעבד מול העניים שלי נפל מגובה של כ 15 ס"מ יש מצב שקרה משהו למעבד??? אני מפחד כבר על כל החלקים מהטכנאי הזה...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. לאחרונה החלה בעיה במחשב של דוד שלי ולכן אל תתיחסו למפרט הנוכחי של המחשב שלי. הבעיה היא בבקר ה-USB של המחשב שבכל מה שאני עושה פשוט לא עובד. העכבר והמקלדת כן עובדים אבל כל השאר פשוט לא עובד טוב,במיוחד הארד דיסק חיצוני שאני מחבר והוא לא מזהה. ניסיתי הכל,למחוק ולהתקין מחדש דרך מנהל ההתקנים, ולמרות זאת הוא טוען שההתקן לא עובד כראוי... השתמשתי אפילו בתוסף של מיקרוסופט FIX IT...,הוא מזהה את הבעיה, מנסה להתקין מחדש את ההתקן ועדיין זה לא מצליח. אודה מאוד לכולם על העזרה מראש. שגיא.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מערכת בצד < בזמן האחרון יש לי בעייה מוזרה במחשב... בהתחלה זה היה כך : הייתי מדליק את המחשב, הולך לי להכין לשתות או משהו, חוזר אחרי שכבר הכנסתי את הסיסמא ב Welcome Screen ומוצא את המחשב קפוא לחלוטין, אי אפשר לעשות כלום - אבל יש תמונה... פשוט אי אפשר לעשות כלום. עושים ריסטרט מהכפתור - לוקח למחשב הרבה זמן להגיע למסך של הפוסט, לפעמים אפילו צריך לעשות עוד ריסטרט... הוא פשוט תקוע במסך שחור והמנורה במסך מהבהבת כאילו המחשב מכובה. הבנתי שזה משהו ב Idle - והסרתי לחלוטין את כל מה שקשור ל Power Saving... עכשיו המחשב קופא ב Welcome Screen אם אני לא נכנס תוך כמה דקות ושוב אותו סיפור, נתקע לפני הפוסט, לפעמים צריך לעשות ריסטרט שוב. תמפ' של הכרטיס מסך, מעבד והארדיסקים תקינה לחלוט…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא כדקלמן: לפני מספר ימים נהיה לי 2-3 מסכים כחולים, קראתי את הקובץ, משהו של ntpklr , מצאתי כאן בפורומים משהו שקשור לבעית "שינה" של המחשב, משהו שקשור לזה שהמחשב מכבה יישומים מסויימים או מנסה ואז הוא נכנס ללופ כזה שגורם לו להתרסקות אבל למה זה גורם לי שהמחשב לא רוצה לצאת לי מהמסך התחלה, אפילו הוא לא נמצא בpost סתם תקוע במסך של gigabyte ולא עובר הלאה.... האם ההבעיה קשורה לדיסק או לזיכרון?, אין ציפצופים או רעשים או כל דבר אחר...... לתשובתכם אודה אוריה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים כונן נייד חיצצוני 2 טרה של western digital essential my book דגם : wdbacw0020hbk בדקתי בניהול כוננים וראיתי שזה מזהה את הכונן כלא מאותחל . הבעיה היא שיש לי קבצים ממש ממש חשובים ששמתי בכונן החדש הצלחתי להפעיל אותו במשך 3 ימים ופתאום לא עובד ומאז הבעיה. מקווה לעזרתכם שתגידו לי אם אפשר להציל את הקבצים ואם אחרי זה צריך לאתחל תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אני חדש פה ושמעתי שקרוב לוודאי שזה הפורום המקצועי ביותר בתחום המחשבים ומהסיבה הזאת אני פונה אליכם עם הבעיה הבאה: נתחיל עם מפרט: מעבד- Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX קירור למעבד- Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT לוח אם- Gigabyte GA-P35-DS3L מארז- Coolermaster CM 690 Black +5 fans ספק כוח- Thermaltake Toughpower 600W זיכרון פעמיים- 2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM 5-5-5-18 @ 400 MHz כרטיס מסך- Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 מסך: ASUS MW221C מערכת הפעלה: Windows 7 Ultimate 64 bit הבעיה שיש לי היא שבמשחקים כבדים (במקרה הזה Battlefield Bad Company 2) יש לי FPS נמוך יחסית ביחס לFPS שהיה לי עם הקירור סטוק על המעבד + HD3870x2 שאת שניהם החלפת…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
טוב תקשיבו נמאס לי מהבעיה הזאת ואני לא מתכוון לוותר אני לא סתם שילמתי 4000 שקל למחשב חזק. בבקשה ממכם אנא תעזרו לי. מסך : LG FLATRON W2243T המפרט שלי רשום בכפתור מפרט מחשב המחשב שלי הוא נייח ווינדוס 7 64bit התקלה שלי מאוד מוזרה, התקלה שלי מופיעה בהרבה משחקים ויש משחקים שהתקלה לא קוראת. red faction ארמגדון , gta iv , apb reloaded ויש עוד כמה שהתקלה קוראת. אני משחק 5 דקות בred faction ויש לי מסך ובוא רשום digital power saving mode שומעים ל5 שניות את המשחק ברקע, אי אפשר לעשות שום דבר חוץ מלראות את המסך הזה בgta iv התקלה קוראת כאשר 25 דקות בערך ולפעמים יכול לקרות אחרי יותר זמן או אפילו פחות. התקלה לא קוראת במשחקים :team fortress 2 , bulletstorm supremeCommander2. בדקתי את הטמפ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב והמסך שחור אין שום תצוגה. ניסיתי אם מסך אחר אותו דבר. ומחשב נדלק והכל. תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי במחשב שני כרטיסי זיכרון 2x2GB והתקנתי מערכת הפעלה של Windows 7 64bit ומוצג לי במחשב רק 3.3 http://www.cue.co.il/i/cue-6js32C56K4.jpg http://img811.imageshack.us/img811/3183/ggfk.jpg הוא מזהה שיש 4 אבל לא משתמש בהכול. תודה רבה מראש לאילו שעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לחבר שלי היה מחשב אם לוח Gigabyte GA-945GCM-S2L וכרטיס מסך Inno3D Geforce 9600 ללוח יש בעיות יציבות אז החלפתי לוח ל MSI K9N NEO MS-7260 v1.0 (כולל מעבד מתאים) הלוח החדש מצפצף ולא נותן תמונה בכרטיס מסך. הצפצופים הם של תקלה בכרטיס מסך (2 ארוכים ו 8 קצרים) הכרטיס מסך לא ממש תקין (מתחמם), אבל הלוח הישן וכמה לוחות אחרים שניסיתי הדליקו אותו ללא בעיה (עברו POST ונכנסו למשחקים) מה יכולה להיות הבעיה שהלוח הזה לא מזהה את הכרטיס מסך ?
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם רקע: לפני שבוע בוצע פירמוט לכונן C כונן G נשאר כמו שהיה לפני הפירמוט הבעיה: אין לי הרשאות כתיבה או מחיקה על כל המחציה של G אין לי אופציה בכלל למחוק תקיות, או כתיבה חדשה. לאחר חיפוש בגוגל, המליצו לי לבצע את השלבים הבאים: Start > Run "cmd" type--> diskpart type--> list volume type--> select volume # type--> attributes disk clear readonly לאחר הפקודה האחרונה קיבלתי הודעה diskpart fail to clear disk attributes שמתי לב שבחרתי כונים אחרים, הפקודה הזאת כן הצליחה האם מישהו מכיר את התופעה ויכול למצוא לי פיתרון ?? תודה נ.ב היוזר שלי מוגדר כ administrator ב WIN
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למומחים, מצטער שלא הצלחתי לנסח כותרת אינפורמטיבית יותר - קצת קשה לתאר במילים ברורות את התקלה הזאת. מדובר בלפטופ LG E500 (בן 4 בערך). בריא בדרך כלל... היום, באמצע גלישה סולידית באינטרנט, התצוגה התחרפנה פתאום והתחיל להופיע פס שלג-ורוד-ירוק-מלוכלך לכל רוחב המסך. חששתי שמדובר בוירוס או השתלטות מרחוק כלשהי וכיביתי מיד את המחשב. מאותו רגע - המחשב הפסיק לעבוד. לחיצה על כפתור ההדלקה מפעילה את הספק, שומעים קצת קולות של התעוררות, אבל אחרי כ-8 שניות הוא משתתק. המסך שחור כל הזמן. יש למישהו רעיון מה קרה פה? לדעתי זאת לא בעית מסך בגלל שאין לי צליל פתיחה של windows (אין לי כאן מסך חיצוני כרגע כדי לבדוק את זה). אולי וירוס? תקלת חומרה כלשהי? יש טעם לפתוח ולראות מה מצב הלוח אם? מוכן …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחובר לי מערכת 2.1 לחיבור הירוק הקדמי של המחשב (אם אני מחבר מאחורה אין בכלל קול) ויוצא לי קול רק מרמקול אחד. או ימני או שמאלי (אם אני משחק עם הכבלים) מהסאב יוצא קול, הכרטיס קול הוא REALTEK ON BOARD רגיל ופשוט מותקן הדרייבר האחרון שלו, הכל שם מוגדר על ברירת מחדל מוגדר כסטריאו והכל מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש אבל הבעיה לא נפתרה מה לעשות? תודה יום טוב.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
איך יוצרים דיסק ורטואלי ל400+ GB נפח יש לי תוכן של 400+ GB שהתוכנה דורשת למצוא בדיסק כי המקור הגיע מדיסק קשיח נייד חיצוני, האם ניתן ליצור דיסק ורטואלי בגודל כזה, בתוכנות שאני מכיר ניתן רק עד גודל של דיסק רגיל. או שאולי יש עיצה אחרת...
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום nvidia gtx550, חיברתי אותו למחשב (כולל חשמל), וחיברתי אליו את המסך. כשאני מפעיל את המחשב המסך לא נדלק (למרות שהוא חש שיש signal). אני בטוח שחיברתי את הכרטיס בצורה הנכונה, וכן ספק הכוח אמור לעמוד בדרישות החשמל. כמו כן, כשחיברתי את הכרטיס במחשב של אחי - הכול עבד. הדברים שניסיתי - לאפס את הביוס ע"י הוצאת הבטריה, חיבור מספק הכוח מהמחשב של אח שלי, הפעלה עם כרטיס זיכרון אחד, רציתי לעדכן את הקושחה של הלוח אם אך לא מצאתי קושחה מתאימה (blood iron p35-t2l) למישהו יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה המחשב שלי החליט שהוא לא מוכן להדליק את המסך . כאשר אני מדליק את המחשב אני לא מקבל שום צפצופים ועושה רושם שהמחשב עולה כרגיל רק שאני לא רואה כלום על המסך . המסך עובד, בדקתי על מחשב אחר . האם הבעיה בכרטיס המסך ? אם לא , מה עוד יכולות להיות הבעיות ?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-