תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום לכלם, יש ברשותי מחשב נייד lenovo yoga 710, המחשב בן שנה, עובד מצוין, לפני כמה ימים התחילה לי בעיה, שכאשר אני משתמש בטאצ של המסך, המסך נכבה, המחשב עצמו ממשיך לעבוד, ללא בעיה ונדלק בשניה כאשר אני נוגע בעכבר או לוחץ על המקלדת. אין שום בעיה כל שהיא במחשב, אני חושד שזה בעית תוכנה כל שהיא או ששיניתי איזה הגדרה בטעות. תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני משתמש ביוטורנט,בכל פעם שאני משתמש בתוכנה המחשב מגיע לblue screen וקורס.. עכשיו אני לא מבין למה זה? אם יש מישו שיוכל לעזור לי ולתת לי דרך לנטרל את הblue screen אני אשמח או שיש דרך אחרת לטפל בזה.. תודה מראש=]
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכם! הבעייה היא במחשבחדש אשר עד לפני כיומיים הריץ vista ultimate מפרט - E8400 לוח אם - GIGABYTE EP43-DS3L 2 GB HD- סמסונג 500 GB כרטיס מסך-Geforce 6900GT לפני כיומיים החלו לי קריסות שלהמערכת ללא הסבר או סיבה נראית לעין. החלטתי לפרמט ולחזור ל xp SP3 לא הצלחתי כי כל פעם הוא נפל בהתקנה במקום אחר PFN_LIST_CORUPPT הופיע בהודעת הקריסה. הרצתי MEMTEST86 וזה מראה בבדיקה מספר 3 2 שגיאות. האם אני צודק ויש לי בעייה בזכרון הראם? האם לחזור לחנות? יכל להיות שיש בעייה בלוח האם?
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אחרי הניתוח הוא רושם לי שזה כנראה מ HARDWARE ,ראיתי גם קובץ אחר שרשום ntkrnlpa.exe . מה הסיבות לראשון ומה הסיבות לשני ?הבנתי שהשני זה ככל הנראה בעיה בכרטיס מסך ,או קובץ(דרייבר לא מתאים בVISTA). ומה זה ה HARDWARE ?יכול להיות שזה נובאה מהכרטיס סמך או משהו ?
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה שהתחילה בשבוע האחרון...כל פעם שאני רוצה לכבות את המחשב ולוחץ על shut down המחשב עושה ריסטרט ורק כשהוא עולה מחדש ואני לוחץ שוב על כיבוי רק אז הוא נכבה. מע' הפעלה XP PRO SP2... לא הותקנה שום תוכנה על המחשב בתקופה האחרונה שיכולה לגרום לבעיה... כנ"ל לגבי רכיב חומרה לא הותקן שום דבר חדש.... מה יכולה להיות הסיבה לזה??? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סידרתי שבוע שעבר לאחים הקטנים מחשב P2 ישן כדי שלא יתעסקו יותר במחשב שלי. בקיצור אתמול החלפתי כאבל של הדיסק הקשיח באחד אחר (זה שהיה היה איכותי ולקחתי אותו לעצמי) ושמתי אחד מהמחשב שלי (שידוע לי שהוא בסדר). בקיצור המחשב לא מזהה את הדיסק הקשיח. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום אני שם לב שהמחשב מתכבה כשאר המעבד על 60 מעלות. העלתי את האפשרות בביוס שיפסיק את פעולת המעבד כשהוא על 70 מעלות אבל עדין המחשב מתכבה ב60. חשבתי שאולי יש אופציה של כיבוי המחשב לפי הטמפרטורה בווינדוס ואני אנטר את מה שאני צריך משם.. מישהו יודע איפה אני מוצא את האפשרות ?
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ככה, זה קורה כל הזמן, קבוע ככה שזה מתחיל לעצבן... אני משחק ELASTO-MANIA משחק ממכר עצבני ביותר אבל לא משנה... משחק עם גרפיקה פשוטה מאוד... בכל פעם שאני יוצא מהמשחק הצבעים במסך מתחרפנים ואני צריך לעשות Lof OFF כדי להתחיל מחדש במצב נורמלי ת'מחשב... צירפתי תמונה שתראו, מקווה שתעזרו לי... בכל מקרה, תודה!
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
זה מה שקורה כשאני מדליק אותו יש לי דריוור הכי חדש מהאתר שלהם מנהל התקנים בסדר..
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה הטמפרטורה התקינה של מעבד בזמן עבודה ?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית והנה המפרט cpu: AMD athlon 3000 64bit 754pin motherboard: K8n neo platinum nf3 amd msi memory: 512mb ddr kingston 400mhz graphic card:msi ati radeon 9800 pro 128 ddr hard drive: wd sata 8mb 120gb הבעיה היא שהוא בכלל לא מהיר ואפילו דיי איטי יחסית למה שציפיתי קשה לו להריץ משחקים והוא אמור לטוס יחסית למחשב ולכרטיס המסך המושקע יש לי ספק כוח 400W השאלה היא אם זה מקור הבעיה האם החלפת ספק הכוח לW גבוה יותר יתן לי ביצועים ברמה האמיתית של המחשב אם כן אנא תנו לי רשימה של ספקים הממולצים למערכת הזו תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לפני שבוע התקנתי איכס פי ומאז אני לא מצליח לשרוד יותר מ 4 - 5 שעות מחובר לאינטרנט , הוא כל הזמן מתנתק ובד"כ אני מנתק אותו בעצמי כי האינטרנט "נתקע" אחרי איזה חצי שעה ... יש רעיונות ? במערכת הפעלה הקודמת זה היה קורה לעיתים נדירות ובד"כ המחשב היה מחובר כמעט רצוף ...
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, ממש אין לי מושג במחשבים/תוכנה ואשמח לעזרתכם. הורדתי קובץ ISO של ווינדוס 8 לדיסק און-קי, אני מעוניין להתקין ווינדוס מחדש על המחשב, יש לי את הkey של התוכנה. כרגע יש לי את הקובץ ואני תקוע משם. אם מישהו יוכל להסביר מה השלבים הבאים אני אודה לו מאד. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מקבל הודעה זו ב boot של win xp במערכת של win 2000
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של לנובו - 310-15IKB Laptop (ideapad). המחשב בן 5 שנים והסוללה כנראה עשתה את שלה ונגמרה. המחשב עובד עם המטען. השאלה אם אני יכול לעבוד ככה באופן קבוע או שייגרם איזשהו נזק אם אני לא מחליף את הסוללה. הסוללה לא נשלפת וצריך לפרק המון בשביל להחליף אותה, ולא בא לי להשקיע במחשב, הוא כבר די ישן תודה לעונים
-
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
- 3 followers
-
-
אני רוצה קיצור דרך למצב שינה משולחן העבודה, אבל לא זה "שמכבה" את המעבד וכו... אלה מצב שמשאיר את המחשב במין מצב המתנה(שהנורה במחשב מהבהבת) יש לי קיצור במלקדת למצב הזה FN+F1ׁ (אך לא תמיד מתאפשר) ניסיתי כמה קודים כמו: rundll32.exe powrProf.dll,SetSuspendState rundll32.exe powrprof.dll,SetSuspendState 0,1,0 זה לא המצב שינה שאני רוצה^^ תודה רבה לעוזרים!! ׁׁׁ
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. הביאו לי מחשב שחסרים בו כמה חלקים וגם את החלקים החסרים אבל ממחשב אחר שמתאים למחשב הזה . הרכבתי את הכל, הגדרתי הכל ב - BIOS וכשבאתי להתקין את ה - Windows הוא נתקע במסך השחור (loading משהו) אחרי שלוחצים על איזשהו כפתור כשזה אומר לך press any notton to boot from cd . החלפתי כרטיסי ראם וזה הסתדר . ניסיתי להתקין שוב, הכל הלך חלק עד לקטע האחרון שלפני הפעלת ה - Windows, כזה מראה שנשארו עוד 8 דקות וכתוב שם Saving Settings, שם זה נתקע, כל פעם כשניסיתי להתקין מחדש זה נתקע באותו מקום . החלפתי בין 3 דיסקים קשיחים ושלושתם נתקעו במקומות אחרים, ניסיתי להתקין משלושה דיסקים אחרים ואותו דבר, החלפתי כוננים ושוב נתקע . מה יכולה להיות הבעיה ?.. תודה מראש, משה
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב סלרון 2 ג'יגה הרץ, וינדוס XP מעודכן, לוח אם של סיס. התקני USB: מצלמה, עכבר וכרטיס טלויזיה חיצוני גם הוא בחיבור USB. הכל עבד תקין במשך 3 חודשים אבל לפתע בוםםםםםםםםם ! המחשב יותר לא מזהה את הכרטיס טלויזיה החיצוני! ניתקתי וחיברתי אותו לכל השקעי USB במחשב כשאני מחבר המחשב רושם לי "התקן USB לא זוהה". שימו לב: לא מדובר בבעיה של דרייבר, למשל במחשב אחר כשאני מחבר את הכרטיס טלויזיה למרות שלא מותקן בו דרייבר המחשב מזהה את השם של ההתקן הוא רושם לי זוהה התקן TVBOX ואז עולה הוויזארד של זוהתה חומרה חדשה ומבקש להתקין וכמובן לא מצליח כי אין לו את הדרייבר. ובמחשב הסלרון שמחברים אותו הוא בכלל לא מזהה מה זה ולכן איאפשר גם להתקין את הדרייבר שלו. ניסיתי: סריקה נגד תוכנות …
-
- 6 תגובות
- 7k צפיות
-
-
אתמול כיביתי את המחשב, אחרי רבע שעה או עדיין לא נכבה אז כיביתי אותו מהכפתור. היום כשאני מדליק אותו, הוא עולה טוב, עובר את הPOST, אבל אחרי הלוגו של הלוח אם, במקום להעלות את הוינדוס, הוא מראה לי קו מהבהב ולא קורה כלום. כיביתי אותו, ופתחתי אותו בשביל לבדוק ששום דבר לא התנתק. ראיתי שהכל מחובר כמו שצריך וניסיתי להדליק שוב. הפעם הוא נדלק, אפילו לא מגיע למסך של הלוגו, לא מצפצף ולא כלום, ונכבה. אחרי כ-3 שניות אחרי שאני מדליק אותו, הוא פשוט נכבה. נראה לי שזה בעיה בספק. תודה מראש :s05: עריכה: הצלחתי לטפל בבעיה שחשבתי שזה הספק עם איפוס ביוס. נשארה הבעיה של הווינדוס. אם אפשר להעביר לפורום וינדוס או משהו... עריכה2: נראה שהוא בכלל לא מבצע BOOT אלא נתקע שניה לפני... הוא לא עולה לא מהסי…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני יודע שרובכם מכירים את הבעיה הזו, אני מקבל את ההודעה הזו לפני שהמערכת הפעלה עולה. אני לא מצליח להבין איפה הבעיה. ההרדיסק הינו חדש החלפתי כבל SATA ניסיתי ספק כח אחר זכרונות אחרים התקנה מחודשת של הווינדוס (שאגב לא מזהה את ההרדיסק) הלוח הוא של MSI מה אפשר עוד לעשות בנידון?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לפטופ של סמסונג NP740U3E. בלפטופ יש 6GB ראם. לאחר עליית המחשב, צריכת הזיכרון עומדת על %70%-80. בדקתי תוכנות שעולות עם המחשב ולא מצאתי משהו חריג בנוסף עשיתי סריקה עם AVAST שלא מצאה כלום. ממה יכולה לנבוע צריכת זיכרון כזאת? מצורף לוג של HIJACKTHIS
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה התחיל היום כשניסיתי להפעיל את מקס פיין. אחרי תעינה קצרה המחשב קפא, ולא היתה אפשרות לעשות כלום חוץ מרסטרט. אחר כך בדקתי עוד משחק וגיליתי שזה ממשיך גם במשחק הזה. ניסיתי לראות סרט והמחשב קפא לפני שהסרט התחיל. עשיתי בדיקת ווירוסים, וזה לא גילה כלום. מה לעשות? פנטיום 3. 660 מה"צ. Riva TNT 2.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש עם הכרטיס מסך 8400gs עכשיו הבעיה שלי היא כזו: הפיקסלים האלה לא רק במדייה פלייר בתצוגה הזו, זה גם במשחקים. אבל שאני גולש באינטרנט ומשתמש במחשב עם כל דבר אחר, אין את זה. איןלי מושג איך להגדיר את הבעיה הזו זה פשוט התחיל...... לפעמים יש אתזה, לפעמים אין....... איך מסדרים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כבר במחשב שני סטיקים של 2 GB כל אחד. רציתי קצת לשדרג את עצמי אז רכשתי לי קיט של שני סטיקים של זיכרון מסוג KINGSTON KHX1600C9D3K2/4GX גם הם קיט של 2GBX2 האם הם מתאימים ללוח אם שלי p7p55-m ? ניסיתי קצת להיכנס ולקרוא, כל המפרט הטכני קצת בילבל אותי. האם הזיכרון הנוסף שרכשתי מתאים וניתן להוסיף אותו לשני הסלוטים הריקים ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק bootable של וינדוס אקס פי שאני מנסה להכין ממנו bootable usb. ניסתי להשתמש ב-rafus ו-WinFromUsb ובשינהם אני מקבל מסך כחול ממש בתחילת ההתקנה, כשעולים מהusb. יש לציין שכשעולים מהדיסק הכל בסדר. אני מפרמט את הusb כ-ntfs מהסיבה שהכלים הללו לא מצליחים לפרמט אותו כ-fat32. יש למשהו אולי הצעה לכלי אחר שידע להכין לי את זה? ניסיתי גם את הכלי של מיקרוסופט שמקבל iso ומכין bootable usb, אבל הוא סירב לעבוד עם הiso שהכנתי מהדיסק אקס פי המקורי שלי..
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-