עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by omertgm,

שלום, יש לי את הבעיה הזו כבר שנה ויותר. כשנוגעים בחלקים מתכתיים שונים במחשב (H.D, כ. מסך, קירור מעבד, שלדה וכו') מרגישים זרם חשמלי חלש ולעיתים אף יותר חזר שממש גורם לרפלקס רתיעה. הבעיה קיימת עוד במחשב ישן ששיניתי לו את המארז די הרבה, חשבץי שזו הסיבה. עכשיו יש לי מחשב עם מארז חדש, כשספק הכח - enermax 525W פרו 82+ - הוא הרכיב היחיד שנשאר (גם H.D אך אני לא מאמין שהוא הבעיה) שכשאני נוגע בספק עצמו, במעטפת החיצונית שלו - החלק שנמצא בתוך המארז, היא לא מוליכה. המחשב מבודד מהרצפה לגמרי וכבל החשמל תקני ומחובר לתקע עם הארקה. רעיונות למה זה קורה? תודה

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  2. קניתי מחשב חדש עם לוח אם של ASROCK -H61M-VS וכרטיס מסך HD 6950 של ספיר אחרי כמה דקות עבודה המסך מתחיל להבהב ויש הודעה של ANALOG DIGITAL יש למישהו פיתרון ?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by KingYog,

שלום, ברשותי לוח אם Asrock Z68 extreme 4 כרטיס מסך:gtx460 וברצוני להפעיל את ה-virtue לפי מיטב הבנתי ה-virtu מאפשר בעצם להפעיל את הכרטיס היעודי וכרטיס המסך המובנה במעבד בעת ובעונה אחת כלומר לישומים שצריכים ביצועים, הכרטיס מסך יעבוד ועבודה רגילה כרטיס המסך המובנה יעבוד. כל מה שצריך לעשות זה לחבר את המסך ליציאה שעל הלוח אם וזהו. מערכת ההפעלה היא win7 64 bit. כל הדרביירים מותקנים ועובדים תקין כולל ה-virtu (לפחות כך נדמה) הבעיה היא כזאת, כאשר מחבר את המסך ללוח אם ומריץ משחקים הם זזים נורא לאט, כמובן שאם אני מחבר לכרטיס מסך הכל טס. כלומר ה-virtu לא עובד. ניסיתי את זה עם משחקים ועם ungine. ושום דבר לא גורם לזה שישומים שדורשים ביצועים יוכלו לעבוד מהכרטיס מסך המובנה במעבד. הגדרתי …

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by geniaXP,

כשאני מדליק את המחשב והוא מגיע לשלב של טעינת הוינדוס, אחרי שהוא מסיים לטעון את הוינדוס מופיע המסך הכחול הידוע, יש בו איזה שהיא ספירה עד 100 שאחריה המחשב מאתחל את עצמו ואז מופיע מסך שחור שבו אני בוחר ב start windows normally והפעם הוינדוס עולה בסדר והכל עובד. וככה זה קורה כל פעם חוץ מכשאני לוחץ על הפעלה מחדש(בתפריט התחל) ואז הוינדוס עולה בסדר. מה הבעיה ואיך לפתור אותה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by shahar91,

אתמול פתאום ישבתי על המחשב ובאתי להכנס לתקיה של המוזיקה שלי והמחשב נותן לי הודעה שהתקיה פגומה. הינה: http://www.cue.co.il/i/cue-0252h9r377.png אין לי מושג למה זה קרה אבל בנוסף לזה המחשב שלי פשוט היה במצב קטסטרופלי, בערב כול הזמן נתקע והמסך שלו הפך לשחור. רק במצב Safe Mode הצלחתי להשתמש במחשב. כרגע פרמטי את המחשב והכול עובד מצוין. בבקשה עזרה כול התקית שירים שלי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by sdusdus,

בכל המשחקים אני מקבל צללים מפוקסלים.אם זה COD,METRO,GTA,DEAD RISING 2,MAFIA 2 וDEAD SPACE 2. החלפתי שלוש(!!!!) כרטיסי מסך ועדיין יש תבעיה. הסרתי והתקנתי עם DRIVER SWEEPER ,REVO UNINSTALLER CCLEANER תדרייברים יותר משלוש פעמים וניסיתי חמש גרסאות!!! של דרייברים ישנים או בטא. DIRECTX תדבר הזה הסרתי עם DHU יותר מעשרים פעם והתקנתי מחדש עם גרסאות שונות ומגוונות ועדיין Same Shit תמונות: cod 6 DR2 POP http://img268.imageshack.us/img268/1050/princeofpersia201001200.jpg dmc4 http://img225.imageshack.us/img225/3976/dmcs4vg0.jpg AC2 http://imageshack.us/f/293/clipboard01lx9.jpg/ מישהו מוכן לעזור לי בבקשה למה אני על סף יאוש!!!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  7. Started by zvidavid,

התקלקל לי הדיסק הקשיח במחשב נייד לנובו אני מבקש להחליף דיסק קשיח חדש איך אני מתקין מערכת ההפעלה WINDOWS XP

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  8. אז ככה הרצתי בדיקה של 3DMARK 11 על ההגדרות הרגילות וזה מריץ לי על 14 FPS כל דבר למה.. מה אני עושה.. ואיזה חלק כבר פגום!?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  9. Started by ata01,

לאחר שהמחשב עבד בצורה תקינה במשך יותר משנתיים הוא נתקע בעת העלאת משחק ודרש hard-reset. ניסיתי עם מספר משחקים והתופעה חזרה בכולם (כל המשחקים עבדו בצורה חלקה לפני כן). הפעלת סרט וידאו גרמה לתופעה זהה וכן הפעלת שני סרטונים ב-youtube ומעבר בין החלונות שמציגים אותם. דברים שניסיתי: - הסרה והתקנה של הדרייבר שהיה מותקן (לא הכי עדכני) - הסרה והתקנה של הדרייבר הכי עדכני - system restore לשתי נקודות שונות מלפני שקרתה הבעיה - הורדת ה-memory clock של כרטיס המסך והעלאת ה-fan ל-100% שום דבר לא פתר או שיפר את המצב מלבד הצעד האחרון. ניסיתי להוריד את ה-clock לערך נמוך מאוד ואז הצלחתי להעלות משחק בעל גרפיקה פשוטה יחסית, אבל כשהעלתי משחק בעל דרישות גרפיקה גבוהות יותר התקלה חזרה על עצמה. האם …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום, יש לי בעיה עם המחשב כבר תקופה ארוכה (כמה חודשים), שלא הצלחתי לפתור והחלטתי שנמאס לי, והגיע הזמן לסדר את זה כבר... טוב אז ככה, המחשב קורס משהו כמו פעמיים ביום או לפעמים פעם ביומיים. זה התחיל כשהוא הראה מסך כחול, ועשה הפעלה מחדש מיד אחרי, אח"כ זה עבר לזה שהוא פשוט קורס ונכבה וכשאני מדליק אותו הוא שואל אותי איזה פרופיל הגדרות להעלות (ברירת מחדל או פרופיל ההגדרות התקין האחרון - כל זה באנגלית כמובן לפני שהווינדווס 7 עולה). אחרי שהוא שואל איזה פרופיל הגדרות להעלות, ואני בוחר בברירת מחדל, הוא עולה כשהשעון והתאריך לא מכוונים והאינטרנט לא עובד (חלק אתרים כן וחלק לא - בעיה כלשהי עם אישורי אבטחה של אתרים מאובטחים). רק אחרי שאני מכוון את התאריך והשעה האינטרנט מסתדר, והכל כ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by SantaCruz,

ראשית אני רוצה לפרגן לכל מי שתומך ועוזר באתר פה! עבודה מדהימה! פרטים קצת לפניי: מארז - Aurora 570 מעבד - Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz קולר - Zalman 7500 (אם אני לא טועה) לוח אם - Asus Striker II Formula כרטיס מסך - X2 GeForce 9600gt הלוח ידוע בבעיות חימום בעיקר באזור ה - NB, לאחר עבודה מרובה הצלחתי "לייצב" את הטמפרטורות אבל עדיין אני לא יודע אם זה מספיק. תמונה מHWMonitor: http://imageshack.us/f/847/tempyf.jpg/ אלה הטמפרטורות הממוצעות, השאלה אם יש צורך בקירור נוסף או שאפשר "לסחוב" ככה? תודה מראש לעוזרים! ושבוע טוב!

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by CrazyWolf,

אז ככה הבעיה שלי התחילה לפני בערך כמעט 4 חודשים הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא: Radeon HD 4670 1GB PCIE 2.0 DDR3 של חברת SAPPHIRE ויש לו קירור של מאורר עכשיו הבעיה שלי היא כזו בזמן מאמץ הוא מתחמם ממש אני רואה את החום שלו דרך הדרייבר שלו הוא מגיע ל 108C ואז המחשב עושה ריסט ואני נסיתי כבר הכול משחה טרמית ניקוי בלחץ אויר אני נסיתי הכול לפני שפניתי לפה. אני צריך המלצה איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות בלי שהוא יעשה לי צוואר בקבוק למעבד זו החומרה של המחשב שלי. המחירים שאני יכול זה מי 200 עד 1000 והייתי רוצה לדעת איזה חברה עדיף לקנות? ואיזה קירור יותר מומלץ מאוור או צלעות קירור? Uploaded with ImageShack.us

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  13. Started by tartan,

המאוורר האחורי לא עובד למרות ב TEMP 1 הטמפרטורה היא 46 מעלות. כאשר אני מפעיל את המחשב המאוורר האחורי עובד מספר שניות. ולאחר מכן הוא מפסיק, באיזה טמפרטורה הוא צריך לעבוד שוב. בדקתיגם בביוס system temp 48 c cpu temp 45 c

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by zame,

היי חברים יש לי מחשב מדגם DELL 1525 INSPIRON לאחרונה החלטתי לנוסת לחבר אותו לטלוויזיה בסלון באמצעות HD אך לא הצלחתי אין תגובה בין המחשב לטלוויזיה שיחקתי קצת עם ההגדרות של הכרטיס מסך ושל הווינדאוס 7 לא הלך אין הגדרה מיוחדת בטלוויזיה שמונעת את זה בדקתי טוב טוב אשמח לקבל עזרה תודה מראש כפיר

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  15. Started by ron2202,

שלום לכולם. קודם כל אני מצטער אם השאלה הייתה כבר בפורום, עברתי רק על כמה עמודים ראשונים וקראתי את החוקים והכל... המחשב המדובר : Q9550 4870X2 2X2GB GSKILL SEAGATE 7200.11 THERMALTAKE TOUGHPOWER 600W GIGABYTE EP43-DS3L הבעיה התחילה לפני שבועיים בערך, נכנסתי למשחק והמסך ישר קיבל משהו כמו ארטיפקטים אבל קפא, וגם הסאונד נתקע וחזר על עצמו. ריסטרט הביא גם סוג של ארטיפקטים, ודברים נראו זזים קצת, עוד לפני עליית מערכת ההפעלה, אז הנחתי שהכרטיס מסך לא תקין, ושלחתי אותו לתיקון. בינתיים קיבלתי כחלופי 210GT שעבד בעקרון אבל אחרי כמה שעות עבודה היה נתקע כמו בבעיה המקורית, וריסטרט היה פותר את הבעיה לגמרי (בלי ארטיפקטים) עד התקיעה הבאה (הצליח להריץ משחקים). אחרי שבוע אמרו לי שהכרטיס ששלחת…

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  16. יש בעיה בכרטיסי הטלוויזיה Hauppauge WinTV PVR 150 ו500 בוינדוס 7 64 ביט שאני לא יודע אם נפתרה עדין. לפני שבוע בערך פתחתי נושא על זה שיש לי בעיה בזיכרונות במחשב (יש לי 4GB ובפועל עובד לי רק 3.3GB) אז זה בגלל הכרטיס טלוויזיה - בשביל שהוא יעבוד הגבלתי את הזיכרון בmsconfig מ4096 ל3999 בשביל שיעבוד ולפי מה שאני רואה כשאני ישנה לו משהו הוא ישר עובד עם 3.3 אז נתקע במצב שאו שאני משתמש בכרטיס טלוויזיה או בזיכרון מלא במחשב. משהו יודע על זה משהו? יכול לעזור לי כי המחקרים שלי באינטרנט לא מצליחים.

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  17. שלום לאישתי יש לאפטופ: HP Pavilion DV6 כרטיס מסך: Nvidia GeForce G105M חיברתי את הנייד לטלוויזית LED שלנו, 23 אינץ' של "Haier", (חיבור DVI) ולמרות שיש זיהוי של שני המסכים (של הנייד וה-LED) התמונה בטלוויזיה יוצאת מחוץ מחוץ לגבולות. ב - DELL שלי זה עובד מעולה. הצעות?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  18. Started by idan1112,

המחשב שלי מחשב פנטיום 4 רגיל , עובד והכל סבבה הבעיה היא כזאת ברגע שהשולחן (המחשב יושב על השולחן)מקבל מכה שום דבר לא זז יותר , לא מקלדת ולא עכבר מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by RoCKeR121,

היי אנשים לפני מספר ימים(בשיא החום) המחשב הנייח שלי עשה ריסט לעצמו ונתן לי איזה הודעה מוזרה overclocking faild (ואני לא עושה אוברקלוקינג) ונתן לי בחירה אם להמשיך או להכנס לביוס. ליתר בטחון נכנסתי לביוס ועשיתי ריסטור דיפולט. המחשב המשיך לעבוד לעוד כמה דקות עד שהוא נתן ההודעה הזאת שוב ובאותו רגע החלטתי לתת לו להתקרר וכביתי אותו. מאז המחשב נדלק אבל לא עולה, הצג אפילו לא נדלק. בכל מקרה בזמן שהוא עשה ריסט הפעלתי עליו הרבה עומס - 16 כרטיסיות בFF ועוד כמה בכרום, נגן מוזיקה ותוכנות שרצות ברקע. המחשב בן 4 שנים ועד עכשיו לא עשה שום בעית חומרה. המחשב רץ עם XP מקורי. המפרט שלו intel core2 duo e6400 לוח אם של אסוס(מצטער אבל אני לא זוכר איזה כרגע נראה לי P4 משהו) 2x512 זכרון של קורסיי…

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  20. Started by yossil07,

המסך חדש ומחליף מסך 19" וישמש בעיקר לקריאת טקסט באינטרנט המסך עובד על רזולוציה 1680 *1050 בחיבור DVI תדר 60 HZ לאחרונה שמתי לב לבעיה מטרידה של ריצוד בזמן קריאת טקסטים באינטרנט וגם בזמן קריאת מסמכי וורד / צפייה בסרטים המסך לכאורה יוצא מפוקוס, הטקסט / העמוד הניצפה זז ימינה ושמאלה ללא סיבה (לא כאשר אני גולל את עמוד האינטרנט) האם יתכן שהבעיה נעוצה בכך שהחמרת המחשב לא תומכת במסך 22" מדובר בכרטיס מסך ON BOARD ATI RADEON XPRESS 1250 האם נתופעה מוכרת ,או שעלי לפנות ליבואן לשם החלפה תודה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  21. נשפכו לי מים על המקלדת של המחשב נייד ויש כפתורים שלא מגיבים ... מישהו יודע מה צריך לעשות ? (לפתוח ,לנקות את הקורוזיה, לקנות מקלדת חדשה) הדגם הוא LG R405. תודה רבה מראש חגי.

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  22. למה אני מתכוון? מדי פעם בעת עבודה העכבר עושה "פסיקים" קטנים בתזוזה והמוזיקה (בעיקר ביוטיוב) קופצת ומרצדת. יש לציין שהבעיה מופיעה פעם בכמה זמן והיא אינה רציפה. לפעמים בעת אתחול המחשב, הדיסק הקשיח לא מזוהה, אבל אחרי הפעלה מחדש זה מסתדר. אני לא חושב שזו בעיה בדיסק הקשיח, משום שהבעיה היתה קיימת גם כשהייתי עם הדיסק הקשיח הקודם, החלפתי אחד רק בשבוע שעבר. האם יש קשר בין שתי הבעיות? מה אפשר לעשות? תודה!

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by yoyo123233,

אז ככה המחשב שלי לפעמים נתקע כלומר התמונה על המסך נתקעת העכבר התכבה וגם המקלדת ולא תמיד העכבר והמקלדת מתכבים ביחד לפעמים רק אחד מהם אבל לרוב שניהם ביחד בכל מקרה המחשב לא מגיב בכדי לצאת מהמצב הזה אני צריך לעשות ריסט למחשב לוח אם p55a-ud3 כ.מ HD4850 מעבד intel core i5 2.7GHZ ספק cougar 550w זכרונות http://www.gskill.com/products.php?index=221 של 4GB סהכ עכשיו זה לה הכ.מ כי החלפתי עם חבר והבעיה נמשכת זה לא הדיסק הקשיח כי קניתי חדש והחלפתי בישן איזה חודש אחרי שהבעיה התחילה וגם פירמטתי וזה לא עזר זה לא החום במעבד כי רק החלפתי לו היום קירור הוא יציב על 35 במנוחה ו 55 גג במאמץ אני ממש אובד עצות אז תעזרו לי כל רעיון יתקבל ותודה על העזרה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. האם חיבור של מאוורר בעייתי, לחיבור המאוורר בלוח-האם יכול למנוע מהמחשב לעלות? הסיפור שמאחורי השאלה, הוא שחיברתי מאוורר שמישהו - שאין לי מושג אפילו מיהו - "טיפל" בו, כך שהוא מקבל חשמל מלוח האם, ויש עוד שני חוטים - שחור ואדום, שמחוברים בניהם בקבל. חוץ מזה שזה לא בריא, ושאר הטפות מוסר שכבר זכיתי להן, מישהו יכול להעשיר את דעתי בנושא?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, כפי שרשום בכותרת, המחשב נדלק וישר יש צפצוץ מהיר ללא הפסקה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים