תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
קניתי מסך חדש LG E2360T 23 אחרי זמן הוא פתאום הופך לשחור הרבה פעמים ומספיק לבדו לא כל הזמן אבל כל יום וזה מפריע מאוד יש מצב שזה בגלל הכרטיס מסך החלש הזה GT210 Synergy Ed 512MB
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
בעיה כל איזה חצי שעה משהו כזה המחשב עושה לי מסך כחול עם מלא מלא שגיאות כאלה . מה אני עושה ? איך אני יכול לסדר את זה ?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
הבעיה: כשאני מדליק את המחשב הוא לא תמיד נדלק באופן מלא, לא נדלק באופן מלא הכוונה שהמתח נדלק (מנורת החיווי על המארז עצמו נדלקת), המאוררים נדלקים אך אין את הציפצוף של ההדלקה וכמובן שלמסך לא יוצאת תמונה. עצות? נ.ב: הבעיה קיימת כבר שנים, אך כעת כשהחלטתי לקנות מחשב חדש ואת הישן להעביר לחמי הגיע הזמן לתקן
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! שמעו, יש לי בעיה במחשב החדש שקניתי (לפני כחצי שנה).. היום בבוקר השתמשתי במחשב ופתעום המחשב נתקע והראה מסך כחול עם שגיעה ואחרי זה לא הראה כלום.. לאחר מיכן עשיתי רסטרט והמחשב עבד (הייתי רק באינטרנט).. אחרי שעתיים + - הוא שוב נתקע אך אחרי הרסטרט הוא נתקע כל הזמן על ההתחלה של ההדלקה.. לאחר זמן מה , הצלחתי להדליק אותו והוא נותן לי כל מיני אפשרויות הפעלה (SAFE MODE וכו'..) ואני בוחר בהפעלה רגילה ואז הוא כותב לי שיש בעיה בהארד דיסק או CD ROM או שהוצאתי USB במהלך ההפעלה.. אף אחד מהדברים הכתובים האלו לא תקול (הכל תקין).. לאחר 30 דקות הצלחתי להפעיל את הWINDOWS ואז הוא שוב נתקע והבעיה חוזרת.. המפרט של המחשב הוא : Intel i5 2400 GIGABYTE GA-PH67A-UD3 KINGSTON 4GB ATI…
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, אני משחק את המשחק Dekaron וזה פתאום יוצא לי מהמשחק וכותב לי את זה : http://up352.siz.co.il/up3/mzfxgmzgmzmi.png פעם זה היה קורה לי ממש פעם במלא זמן ופתאום עכשיו זה קורה לי כל 5 7 דקות. אני לא יודע מה זה אבל זה ממש מעצבן וזה מלחיץ אותי כי הכרטיס שלי די יקר 460GTX 768MB והמשחק קורס לי כל 5 דקות . כשהוא קורס הוא עושה מסך שחור לשנייה וחצי שתיים בערך ואז הוא יוצא ל-Desktop רגיל או שלפעמים הוא עושה מסך שחור ומצליח להישאר במשחק. למה זה קורה ? תודה רבה רבה רבה לעוזרים =]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ספק כוח חדש של חברת CHIEFTEC(זו חברה שנחשבת חברה טובה?) 550 וואט... יש לי כרטיס מסך 9800GT ומעבד E8400. אני רוצה להחליף את שניהם את הכ. מסך ל: GTX460 או HD6870 ואתה המעבד להחליף i5 3.2 או I7 3.0 השאלה שלי היא האם הספק כוח יחזיק אותם?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
טוב, בתור אחד שיצא לו לתקן כל מיני תקלות, אני חייב לציין שעדיין לא נתקלתי במשהו כזה (אני בכוונה נותן תיאור מפורט ככל שאפשר - לכן צריך קצת סבלנות בשביל לקרוא את הכל): נתון מחשב PC נייח, מסך LCD עם חיבור VGA, וכרטיס מסך מובנה על לוח אם. כשאני מדליק את המחשב, המסך נדלק לכ3 שניות, רואים את המסך של הדוס, אחרי 3 שניות הוא נכבה. אחרי מספר שניות - רואים את המסך טעינה של ווינדוס (בסביבת הדוס) - אחרי 3 שניות הוא נכבה. אחרי זה רואים את התמונה של ווינדוס כשהוא כבר בסביבת וינדוס - ואחרי 3 שניות הוא נכבה. בכל אחד מהפעמים שהמסך נדלק - אין שום עיוותים בגרפיקה/צבעים/ריצודים או כל תקלה ויזואלית באיכות התצוגה. עכשיו הנה עוד קטע מעניין - אם אני מוציא את חיבור הVGA מהחיבור במחשב, ומחזיר - המ…
-
- 9 תגובות
- 21.1k צפיות
-
-
מצו"ב הטמפרטורות של הרכיבים במחשב שלי כפי שנמדדו ע"י HWMONITOR שמתי לב שהטמפרטורה של הכרטיס מסך מתקרבת ל60 מעלות. האם מדובר בטמפרטורה גבוהה מדי העלולה לסכן את שלמותו של הכרטיס? יש לציין שלאחרונה היו לי בעיות עם הכרטיס מסך. למרות שהוא נמצא בידי רק כחצי שנה המאוור של הכרטיס השמיע רעשים מטרידים, וכאשר נשלח לבדיקה בחנות נאמר לי שהדבר נובע מOVER CLOCKING שנעשה עליו בלי רשותי אז... האם יש לי סיבה לדאגה?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי חברה תקשיבו יש לי את הצליל הזה באוזניות אני כמעט בטוח שזה מהלוח אם מה אתם אומרים? מה זה אומר? תודה לעוזרים...! הלוח אם http://ufu.co.il/files/fzsqirpqu2ccn5l52pqu.jpg
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם. פירקתי לאחרונה את המחשב שלי כדי להרכיב קירור אך כשחיברתי אותו המחשב נדלק אך המסך לא נדלק וכל 4 שניות המחשב מכבה את עצמו ומדליק את עצמו מחדש. ניקיתי מגעים, בדקתי מגעים שהם מחוזקים. הכל מחובר הכל מחוזק.ניסיתי להרכיב את הקירור 4 פעמים לא עזר.אפילו הרכבתי אחר כמו שצריך גם לא עזר. ניקיתי מגעים של המעבד עם אלכוהול נקי גם. עשיתי איפוס ביוס לא עזר. ממה יכולה לנבוע הבעיה? בבקשה עזרה כל המומחים
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
בס"ד, אחר צהריים טובים לכולם. יש לי בעיה ואני מאוד מעוניין אם מישהו פה יוכל לנסות ולמצוא את גורם הבעיה. ליפני כ-חצי שנה ליפני שקניתי את המחשב החדש אז המחשב הישן זיהה מסך CRT וכבל VGA (הכחול). עכשיו שיש לי מחשב חדש חיברתי אליו את המסך LCD וכבל DVI (הלבן) הכול טוב ויפה. התחלתי לשחק את המשחק Counter Strike ובמשחק הנ"ל HZ הוא גורם משפיע מאוד במשחק ומשום שכבל DVI מגביל אותך ל60 HZ אז זה קצת בעיה. לכן החלטתי לנסות ולשנות לכבלVGA .. וללא הצלחה , הנורה של המסך מהבהבת ועל גבי צג המסך לא מופיע דבר , רק שחור ושחור. אמרתי שאולי זה בעיה בכבל. אז הבאתי את המסך CRT שהוא מגיע עם כבל VGA משל עצמו ואותו דבר, הנורה של המסך מהבהבת ועל גבי המסך לא מופיע דבר. אמרתי.. אולי זה גם נהרס.. אז ביקשת…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפי מפרט שהביאו לי פה לפני כמה חודשים ואני מרגיש שלא הוא ממש את עצמו מפרט: מעבד : amd 1075t x6 שתי כרטיסים readon 6850 crossfirex enable crossfire מופעל זכרון : 4GB לוח: 890GPA-UD3H יש לדוד שלי מחשב יותר חלש core 2 due 7000 ומשהו וכרטיס אחד 4500 משהו כזה ושאני נכנס למשחק נגיד MAFIA 2 עובד חלק אבל פה ומשם פתרום יש ירידה של FPS לכמה שניות ולדוד שלי אין ויש לו מחשב יותר חלש איך אני מסביר את זה?! תוצאת 3DMARK 11 FULL EXPRINCE http://3dmark.com/3dm11/1635210;jsessionid=1dzzfqd44y5ku?show_ads=true&page=%2F3dm11%2F1635210%3Fkey%3Djd7LNnsf0sb3MckWTJQKvBU56Arqtb
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אז ככה יש לי: E4500 מעבד P5VD2 לוח אם 9600GT כרטיס מסך 2GB RAM היום בבוקר אני מדליק תמחשב וזה כותב לי ככה: Your system maybe OC fail or Post interrupted. =/...... אני נכנס לsetup דרך ההודעה הזאת וזה סתם מראה לי את המקף המהבהב הזה לפני שזה נכנס כאילו נטען ובעצם זה סתם נתקע...... לא יודע מה לעשות???? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי בעיה במחשב שאני מחבר אוזניות לחיבור האנלוגי אני שומע בהן ממש חלש. במחשב וגם האוזניות על פול וויליום. הלוח אם שיש לי הוא msi P67A-G45 ויש עליו כרטיס קול מובנה של 7.1 אבל אני שומע חלש מאוד. למרות שאני מחבר רמקולים שומעים רגיל וטוב. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שהווידנוס בו לא עולה: מגיע המסך טעינה של הווינדוס (XP) ואחרי זה מופיע מסך חלק, שחור, אבל במצב בטוח הוא דווקא כן עולה. אין מצב שיש וירוס או משהו כזה כי המחשב אחרי פירמוט (ההתקנה עברה חלק). וגם כשאני מדליק את המחשב, הוא נדלק ל-3 שניות מתכבה ואז נדלק. הכיוון שלי הוא הספק כח (ג'נרי 500 ואט). כנראה שמצב רגיל, ברוזולוציה גבוהה, הספק לא מצליח להחזיק את הכרטיס מסך (8500 gt), אבל במצב בטוח ההגדרות מינימליות אז הוא איכשהו מצליח לסחוב. אשמח לשמוע את חוות דעתכם, שאני לא מפספס פה משהו.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של חברת אייאומגה מדגם 1TB Select USB 2.0 Desktop Hard Drive לאחרונה פירמטתי טת המחשב ולפני שפירמטתי גיבתי את כל המידע על גבי הדיסק הקשיח אחרי שפירמטתי חיברתי את ההארד דיסק והמחשב לא זיהה אותו הנורית הכחולה שאומרת שהוא מחובר לחשמל דולקת אבל עדיין המחשב לא מזהה אותו. ניסיתי בכמה מחשבים ניסיתי להחליף כבלים וכלום לא עזר. המידע שיש לי על גבי ההארד דיסק הוא ממש חשוב ואני ממש לא רוצה לאבד אותו אשמח מאוד אם מישהו יוכל להציע איזה סוג של פיתרון המון תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מערכת הפעלה ויסטה. העברתי אליו את ההרד דיסק הישן שלי שיש בו מערכת הפעלה XP וחומר חשוב שלי. פתחתי את הכונן כדי לראות את החומר שלי ואני רואה כל מיני תיקיות עם שמות מוזרים באנגכלית ולא את התיקיות שלי. החומר שיש לי בהרד דיסק הישן מאוד חשוב. מה עושים? מתחננת לעזרה, בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי הרבה בעיות במחשב. שלשום הוא נתקע לי 5 פעמים בצורה מוזרה, פעם אחת פשוט לא הגיב לשום דבר ורק ראיתי את המסך, פעם שנייה המחשב פעל אבל אל ראיתי כלום במסך ועכשיו הוא נתקע לי באמצע סרט בצורה מפחידה. היום הפעלתי את המחשב מחדש והוא לא עלה רק ראיתי מסך שחור ואת העכבר. אפשר לעשות בדיקה לכרטיס מסך או חלק אחר במחשב?? פעם נתנו לי להריץ את התוכנה OCCTPT וEVEREST בשביל להשיג תשובות.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום, בשבועיים האחרונים נתקלתי בבעיה חדשה במחשב שלי. כאשר נוצר עומס על כרטיס המסך, המחשב מפעיל עצמו מחדש, מבלי להציג הודעת שגיאה כלשהי. השגיאה שמופיעה ביומן האירועים (Event Viewer) היא מסוג 'קריטי', מזהה אירוע מספר 41: "המערכת ביצעה אתחול מחדש מבלי לבצע כיבוי נקי תחילה. שגיאה זו עלולה להיגרם במקרה שהמערכת מפסיקה להגיב, קורסת או מאבדת את החיבור לצריכת חשמל באופן פתאומי.". איך גיליתי שזה קשור לכרטיס מסך? הסימפטום הוא שכשאני מתחיל משחק ב-Bad Company 2, המחשב מייד מבצע אתחול, או אחרי כמה דקות. כשאני מפעיל Burn-In Test ב-Furmark, המחשב מייד מבצע אתחול... יש לי כרטיס מסך GTS 250 של GAINWARD, וספק כוח CORSAIR 450VX, שנחשב לדי טוב, אבל אולי הוא כבר לא מספיק לכרטיס מסך הזה. האמ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב שזה המפרט שלו: מעבד - Intel E6750 לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3L כרטיס מסך - NVIDIA 8500GT זיכרון - 2GB אני לא זוכר את הדגם של המארז והספק כוח. יש לי שני חיבורי USB מקדימה ועוד 4 מאחורה. באחרי מחיבורי הUSB מקדימה כל הזמן מחוברות אוזניות עם מיקרופון והכל בסדר גמור עובד תקין. היום אחרי הצהריים בערך רציתי להעביר את האוזניות שלי למחשב שנמצא בחתימה כי רציתי לשחק פיפא עם בן דוד שלי. ניתקתי את האוזניות ואז עברתי למחשב השני שיחקתי והכל היה בסדר ואז חזרתי למחשב שלי וגיליתי שהמחשב נכבה ואני לא יודע איך ואז ניסיתי לחבר את האוזניות לחיבור USB שהן היו מחוברות אליו מקודם ופשוט אי אפשר לחבר. אני מנסה לחבר ופשוט אי אפשר. רק החיבור USB השני עובד. מה הבעיה ואיך מסדרים את …
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום ברשותי ספק ANTEC TRUE POWER QUATTRO 850W הספק עובד מעולה ... העניין הוא שהוא מרעיש המון , הכוונה רעש של וונטה במאמץ יש אופציה לכך שהוא יהיה שקט יותר ? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
הי יש לי מחשב יחסית ישן (בן 8 בערך) שניתן ע"י מכר משפחה, לדבריו המחשב עובד. במחשב כרטיס מסך מובנה בלבד, יציאת VGA. במסך שיש לי כרגע יש רק יציאת DVI לכן קניתי מתאם DVI TO VGA. חיברתי והדלקתי את המחשב, שומעים שהמחשב נדלק (הCD עובד למשל כשלוחצים על הכפתור) - אבל לא מתקבל שום אות למסך. המסך פשוט שחור מת (הוא תקין 100%, אני כותב ממנו שורות אלה דרך מחשב אחר). יש לי חשד אחד: המתאם DVI TO VGA שיש לי הוא נקבה-זכר, כלומר תצורת החיבור היא: המתאם מחובר ישירות למסך, ואליו מתחבר כבל VGA שמתחבר למחשב. אולי הייתי צריך לקנות מתאם זכר-נקבה (כלומר הפוך), ולחבר את המתאם לכרטיס מסך (לא למסך עצמו) ולהשתמש בכבל DVI בחיבור למסך? לכאורה שתי האופציות נראות אותו הדבר כי שתיהן ישימות מבחינה פיזית.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הדיסק. אני מריץ Chkdsk והוא נתקע בשלב 4. לכן עברתי להשתמש ב-Norton Disk Doctor וב-TuneUp Utilities. אני מבצע בשתי התוכנות בדיקה מעמיקה לדיסק והוא מחייב לעשות restart. כאשר המחשב מאתחל הוא מריץ את ה-chkdsk הרגיל של ווינדוס ולא שום בדיקה שמזכירה קשר ל- Norton Disk doctor או ל- TuneUp. זה נראה כאילו chkdsk השתלט על התוכנות ורץ במקומן. Any ideas ?? גיא
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, (קודם כל, קראתי את המאמר הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg2633737#msg2633737 ולפיו הבעיה היא בספק כוח אבל אני מעוניין לברר דבר נוסף). אז ככה, לאחרונה צצו מספר בעיות במחשב שלי. הייתה לו תקלה (המסך לא נדלק אך המחשב כן) ושלחתי אותו לתיקון במעבדה (יש אחריות), ונאמר לי שהבעיה היא שהיה וירוס במחשב. עד לפני כחצי שעה המחשב עבד בסדר גמור, אך לאחר שביצעתי לו הפעלה מחדש חזרה אותה הבעיה אך כשהפעם נשמע צפצוץ קצר (באורך של שנייה) ללא הפסקה. האם ישנו סיכוי שנמכר לי מחשב עם חלקים לא טובים? (המחשב חדש ונקנה לאחרונה, קשה לי להאמין שהבעיה היא וירוס). תודה והמשך יום נעים.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום אנשים שבוע טוב! יש לי דיסק קשיח במחשב של 1TB. עכשיו מי שהתקין לי בוא ווינדוס 7 עשה לי כונן C אחד עם 1000גיגה... איך אני מפצל את זה לשלושה כוננים? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-