תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב פנטיום 4, 1 ג'גיה ראם.. בהתחלה הוא ניתקע על המסך הראשון שמדליקים אותו ולכן ניתקתי את הכונן קשיח, אחרי שניתקתי את הכונן קשיח הבעייה נפתרה אבל המחשב בלי כונן בכלל.. מה יכולה להיות הבעייה של הכונן? בדקתי עם כבל אחר (מהכונן ללוח אם) וזה עושה עדיין את אותה בעייה.. וגם סיפקתי לכונן חשמל חיצוני לשקע ועדיין זה עושה את אותה בעייה.. בדקתי את הכונן בעזרת חיבור usb (מתאם מיוחד) למחשב אחר והכונן עובד.. מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש! (*הבעיה התחילה מאז שעשיתי לכונן פירמוט מדיסק התקנה של XP)
-
- 11 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בכרטיס מסך ,כשאני רוצה לצפות בסרטונים באינטרנט בכמות 4 סרטונים או יותר, המסך מהבהב מס' פעמים ולאחר מכן כבה וחוזר לעצמו ונותן לי הודעה שגיאה 275.33 משהו כזה , המחשב שלח לי את ההודעה הזאת לפני הפירמוט וגם לאחר מכן. יש לציין שבדקתי בגוגל על הבעיה ולא ראיתי פתרון אפשרי ומובן . תמונה של הבעיה. אנה אם תוכלו לכתוב מובן כי אין לי הרבה מושג בחומרה. כרטיס מסך :NVIDIA GeForce 8600 GT וינדואוס :WIN 7 Ultimate * אני לא מצליח להציג תמונה אז אם צריך תגידו לי איך לעשות את זה . תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב לפעמים מופיעה לי ההודעה הזאת WARNING OVER CLOCK FIL N מה זה אומר??? והאם יש איזו שהיא בעייה??
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעית רזולוציה במחשב . ברגע שאני נכנס לכל מיני משחקים במחשב שאמורים להיות מוצגים במסך מלא ת המחשב מציג אותם במסך קטן יותר עם שני פסים שחורים בצדדים כאילו זה מציד 4:3 והמסך שלי הוא 16:9 . זה קורה לי רק במשחקים כלומר כשאני משתמש במחשב עצמו כמו אינטרנט או כל דבר אחר רואים מסך מלא. ניסיתי לשנות את ההגדרות של המשחק עצמו אבל זה לא משתנה וגם בהגדרות של המחשב זה לא משנה כלום. אנא עיזור לי בבקשה , תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לחבר בעיה רצינית במחשב והוא מחפש מעבדה מקצועית שתפתור לא את הבעיה... תודה.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב שלושה הארד דיסקים שכולם מחוברים למחשב בצורה הבאה: 2 מחוברים בחיבור אחד והכונן הראשי © מחובר למחשב באותו חיבור עם הצורב. יום אחד המחשב פשוט כבה ואחרי שהדלקתי מחדש המחשב הראה רק את כונן C בלי 2 הארד דיסקים האחרים ובלי הצורב. ניסיתי לשחק עם הכבלים ולהחליף בינהם וראיתי שכל הארד דיסקים והכבלים תקינים אבל משום מה פשוט אי אפשר לראות בו זמנית את כל ה4 מכשירים כמו פעם. מישהו יכול אולי לעזור ולהבין במה יכולה ליהיות הבעיה. תודה מראש, ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום, יש לי את מדפסת: hp p1005 וראוטר: netgear gdn 2200 ראיתי בחוברת ההדרכה שלו שניתן לחבר את המדפסת לראוטר, אבל כשאשני מחבר אותה נורת ה USB לא נדלקת (לעומת זאת כשמחברים DOK היא כן נדלקת). מישהו מכיר את התקלה? בתודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט שלי: כרטיס מסך GTS 250 1GB gigabyte מעבד E8400 זיכרון 4GB RAM ובכל זאת יש לי תקיעות במשחקים אפילו שאני מוריד את הגרפיקה עד הסוף !!! בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה הבעיה??!!! אולי זה קשור בספק או בלוח או בזכרונות? ???
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום ניקתי את המחשב עם ספריי לחץ אוויר דחוס ולאחר מכן המחשב לא עולה. חיברתי את כבל החשמל למחשב והלוח אם מקבל נורה ירוקה ככה שכן זורם חשמל, הקטע הוא שהכפתור של המארז לא מגיב הוצאתי את החיבורים בין הספק ללוח אם ואת החיבורים שבין המארז ללוח אם וחיברתי שוב וזה לא עוזר. איפה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה בזמן האחרון עם ה-HD שאני מקווה שתוכלו לעזור לי איתה: נכנסתי לא מזמן להגדרות של הכונן והיה רשום שיש בו 32gb פנויים מתוך 233gb. מכיוון שזה נשמע לי מאוד לא הגיוני, כי זה היה אחרי פירמוט של המחשב ובקושי הספקתי למלא את הכונן במשהו, בדקתי את הכונן ידנית וגיליתי שלמעשה יש עליו רק 77gb של קבצים, מה שאומר שחסרים לי 122 בערך gb של מקום שהכונן מראה שהם תפוסים. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה הזו ואיך אני יכול לפתור אותה? ניסיתי להריץ אנטי spyware ואנטי ווירוס, אבל הם לא מצאו משהו מיוחד.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עכשיו והתחלתי לשחק unreal tournament אבל הוא רץ לי ממש מהר ועם פרייםרייטים מוזרים, ממש כמו הבעיה הקודמת שהייתה לי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396262.msg3401992#msg3401992) רק שעכשיו המעבד הוא עם 3 ליבות (AMD Athlon II X3 455 3.30Ghz) גם כאן חיפשתי פתרון לזה, חשבתי שאולי יש עוד איזשהו Optimizer כמו שהיה לDual Core אבל לא מצאתי. אם למישהו יש פתרון אני אשמח לקבל אותו, לא יודע אם זה משנה אבל כרטיס המסך שלי הוא GeForce GTX 460 SE. תודה.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי לכולם, רכשתי לוח ga-z68x-ud3h-b3 עם מעבר CORE I5 וזכרונות של GSKILL PC3-12800 התקנתי את הכל במארז חיברתי כבל 24 PIN + כבל 12VX4 את המעבד + הקירור שלו (FIRO OCK) הכל היה נראה סבבה ... הדלקתי מכפתור ההדלקה והמחשב נדלק לשניה ואז נכבה ואז שוב נדלק לשניה ונכבה ככה בלופ אין סופי ניסיתי כבר כמה פעמים לבדוק שהכל יושב טוב והמעבד במקום ונעול היטב והזכרונות כמו שצריך אבל כלום פשוט לא ראיתי פעם אחת BOOT כמו שצריך !!! דרך אגב ספק כח 600W של TT ToughPower האם יש לכם עוד עצות ? האם כדי לקחת את הלוח + המעבד + הזכרונות למעבדה ב KSP שם רכשתי את כל הציוד (מלבד ספק הכח והדיסקים הקשיחים שהעברתי מהמחשב הישן) ? מת להתחיל לעבוד כבר על המחשב החדש !!! אז תשובה מהירה תתקבל בברכה
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
איך אפשר לשנות את התאריך במחשב? משום מה הוא עבר לשנת 2008 ואני לא יודע איך לסדר את זה.... Win7 בעברית.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני כבר לא יודע מה לנסות, אולי מישהו מכם כבר עבר את זה והצליח יש לי כאן מחשב נייד של LG דגם E310-M.C2P4E זה הדגם המדוייק המערכת הפעלה המותקנת היא 7, כל הדרייבירם עובדים ומזוהים, לא ניתן להתחבר לWIFI כי הוא מנותק, הרכיב נמצא ועובד תקין אבל הוא על DISABLE, בשביל להפעיל את הWIFI צריך ללחוץ על מקש ה-FN + F6 אך זה לא עושה כלום... מבדיקה שעשיתי זוהי תקלה שנפתרת באמצעות עדכון BIOS, כרגע על המחשב קיימת גירסה EBRRSF04 והגרסה העדכנית היא EBRRSF09 )הורדתי מהאתר את קובץ העדכון כולל כלי העדכון לDOS הכנתי USB עם BOOT כאשר אני מפעיל את הכלי (phlash16.exe זה הכלי, נכנסים אליו והוא מזהה אוטו' את הקובץ) אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת: File Open Failed on c:\BIOS.WPH press any key t…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים רמקולים עם מגבר של קריאייטב ב - 300 שקלים , חיברתי אותם והיה סאונד מהמם.... , משום-מה אחרי יומיים הסאונד נעשה מקוטע , טכנאי המחשבים שלי אמר שאולי צריך להתאים לרמקולים הרציניים האלה כרטיס-קול מתאים.... , אז קניתי מימנו כרטיס קול של CREATIVE - VALUE - PCI - 7.1 וניסיתי להתקינו עם התקליטור שלו , אבל ההתקנה נפלה לי באמצע, ביגלל איזה ERROR ומיד המחשב עשה ריסטארט... , סיפרתי לטכנאי שלי והוא אמר שזה חייב להיות בעייה במערכת-ההפעלה... , אז היתקנתי מחדש את התקליטור של ווינדווז-7-אץ'-פי-64 שלי , אחר-כך היתקנתי מחדש את התקליטור של כרטיס-הקול ואכן , ההתקנה היסתיימה בהצלחה גדולה עם הודעה גדולה של -- INSTALLATION SUCESFULL -- ונורא שמחתי כי הייתי בטוח שהבעייה ניפתרה..…
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש אתמול 430 GT וגיליתי שהיום כל פעם שאני עובר ליד סמוק או זורק סמוק הFPS נופל ל60 40 ואפילו לפעמים 30. יש לציין כי הכרטיס עצמו לא עושה לי בעיות כי הFPS שלי לא נופל מה100 כאשר אין סמוק בסביבה. אז באתי לפה כדי לבקש עזרה. תודה מראש. נ.ב לפני ההחלפה היה לי את הכרטיס 9500GT שהוא פחות טוב מהחדש שלי, אני לא בטוח במאה אחוזים אם זה קרה איתו או לא כי אני לא תמיד מסתכל על מד הFPS כדי לראות אם יש ירידות או לא.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זאת ההודעה שאני מקבל כאשר אני מחבר את כבל הHDMI ל DVI מהטלויזיה למחשב. HDMI™ Connectivity If your DTV supports HDMI (High Definition Multimedia Interface) and your AMD Radeon™ graphics card has a DVI connection, you can connect the DTV to your computer. The DVI output of some AMD Radeon graphics cards is capable of audio processing and is composed of both video and audio signals. In this case, you only need a DVI-to-HDMI adapter and an HDMI cable to connect to an HDMI-capable DTV. The DVI output of pre-AMD Radeon 2000 series graphics cards supply video only. To connect this type of graphics card to an HDMI-capable DTV, you need a DVI-to-HDMI adapter and an HDMI cable to s…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד e8400 מותקן על לוח אם p5q pro asus בזמן מאמץ אפילו קטן, המעבד חורק ומפיק רעש חנוק ומעצבן. לא בוצע OC בעבר. אגב, בדקתי והחלפתי כרטיס מסך, כך שהרעשים נובעים מהמעבד עצמו. בטוח לא מהמאוררים, בדקתי אחד אחד.. איך ניתן לטפל בזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי כל מיני בעיות עם המחשב. הרבה פעמים הוא מצפצף בזמן הדלקה והמסך נשאר שחור. אחרי כמה ריסטרטים הוא חוזר לעצמו. לפעמים יש צפצוף עם הודעות שגיאה בכונן A (דיסקטים) או הודעה שהמקלדת לא מחוברת. יחד עם כל זה שמתי לב שכשהמחשב עולה השעון לא מעודכן. הבנתי שזו יכולה להיות בעיה בביוס או משהו עם הסוללה שלו. אשמח לקבל הדרכה.
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום חזרתי אחרי עשרה ימים בחו״ל שלפניהם דאגתי לכבות את המפצל שאליו מחוברים המחשב, המסך, מערכת הסאונד וכו׳ וגם כיביתי את ספק המחשב על כל צרה שלא תבוא. היום כשחזרתי המחשב מסרב להידלק, כל שאר המכשירים שמחוברים לאותו המפצל לא עושים בעיות... אפשר לפתור את זה איכשהו ? יש סיכוי שקרה משהו לספק למרות שהוא היה כבוי עד כה ?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אלהן ! תוך כדי גלישה באינטרנט יש לי ניתוקים לעתים קרובות. אני מחובר תשתית של הוט בחייגן + ספק בזק בינלאומי. התמיכה של הוט שמה את המודם אריס במעקב וראו שאין ניתוקים מהמודם. אני גם חיברתי את משחב הלפטופ במקום הפי סי והניתוקים נעלמו. בזמן הניתוק הDHCP סרוויס של ווינדוס הופך להיות לא מופעל ( not started( . החייגן לא נפתח ולא מראה את הסטטוס שלו ולכן אני לא יכול להפעיל אותו מחדש. כרטיס הרשת שלי הוא marvell yukon 88e8001. עידכנתי את גירסת הדרייבר שלו לאחרונה אך זה לא עזר. בבקשה עזרו מה עוד אפשר לבדוק ? תודה !
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הבעיה של הCRUSH והמסך הכחול בדקתי בעזרת תוכנה ולפי הMINIDUMP כתוב שהבעיה היא nv4_disp.dll הבנתי שזה בעיה בדריירים של NVIDIA אבל ניסיתי כבר את כל הפתרונות של הסרת הדרייברים במצב בטוח ואז להתקין את זה ניסיתי כבר כמה פעמים וזה לא עוזר.. ועכשיו זה כבר כל יופ יש 2 קריסות ומופיע המסך הכחול.. מה לעשות?? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי מע' הפעלה חלונות 7 עם 64 סיביות. יש לי נתב של חברת אסוס דגם rt-n56u. יש לי כונן חיצוני בנפח 2TB של western digital. כשאני מחבר את הכונן החיצוני לנתב דרך חיבור ה-USB אני לא רואה קבצים ששמותיהם בעברית, וכן ספריות בעלות שם עברי נראות ריקות וללא שם. ניסיתי להחליף שפה בנתב לסינית standard וגם traditional, ללא שיפור או שינוי במצב. ד"א, אם אני מחבר את הכונן ישירות למחשב דרך ה-USB הכל תקין. מה עלי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי משחק רשת כאשר אני יוצא ממנו באופן פתאומי הClient ממשיך לפעול ולא מאפשר לסגור אותו, איך אני סוגר אותו בכל זאת?
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום קניתי היום מסך דל U2311H אני מחבר אותו ואני רואה תמונה אבל מרצדת מאוד על קווים בצדי המסך ניסיתי להחליף כבלים לא עזר לחזר את החיבור לא עזר מה שמוזר זה שגם אם אין מחשב מחובר המסך עדיין מרצד עם רקע ירוק ופסים בצדדים יכול להיות שהמסך פגום או שצריך להגדיר משהו אשמח לתשובה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-