עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by J0HNiE,

יש לי AMD 64 3000+ 939S GeIL 256X2 2.5-4-4-8 Gigabyte K8NS 939 Leadtek 6800NU 128MB חוץ מזה יש לי גם HD ישן מאוד (MAXTOR 40GB ATA) אבל זה לא זה עכשיו פשוט אני רוצה לעשות Shortcut וזה פשוט נתקע אני חייב לסגור את הprocces של הShortcut וגם שאני משתמש בFLASHFXP חוץ מזה אני גם יוצא מאיזה משחק (סימס 2 ) וזה פשוט לוקח למחשב להתנקות מכל זה עד שהוא חוזר להיות נורמלי אני משתמש בעיצובים שונים לWINDOWS אבל זה לא קשור לזה כי זה התחיל לקרות רק אחרי הפעם האחרונה שפירמטתי :-\ אז מה אני יעשה *אני עוד מעט אמור לקבל HD חדש

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  2. (ההודעה נערכה מחדש) שלום, יש לי לוח MSI 6163 pro ניסיתי להחליף את ההרד דיסק שלי ל western digital 60g 7200rpm חדש (כבר עשיתי את זה במחשבים אחרים) המחשב לא מזהה אותו גם לא ע"י "זיהוי אוטומטי" הכנסתי את ההרד דיסק למחשב אחר כדי לראות שהוא בסדר...והוא בסדר אח"כ: עשיתי בטעות לוד דיפולט בביוס(LOAD DEFULAT) והוא מראה לי את השגיאה הבאה: System hardware abnormal, press any key to continue... (את זה כבר סידרתי-תודה חבר'ה) (ולזו התייחסה התגובה ה-)I אך עדיין המחשב לא מזהה את ההרד דיסק... ???מה עושים,(כאמור ההרד דיסק תקין)??.... בבקשה תעזרו לי...! תודה.

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  3. Started by sahar3434,

אני רוצה לפרמט את המחשב וכשאני מכניס את הדיסק לכונן פשוט לא קורה כלום לא מגיב כאילו הכונן לא עובד בכלל איך פותרים את זה? יכול להיות שהכונן מת?

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  4. Started by lazy-bones,

שלום איך אני יכול לאתחל את הארדדיסק כש: אין לי כונן דיסקטים (הוא משום מה לא מגיב) יש לי דיסק של WIN98SE ומותקנת כבר מע' הפעלה אני רוצה למחוק הכל!! אני יודע שדרך התקנה של הוינדוס אקס פי יש את האפשרות... אבל איך זה עם 98SE?

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by shar00750,

שלום לכל התותחים. הרכבתי כרגע מחשב ומערכת ויסטה אולטימט הכל היה בסדר עד שהתקנתי עדכונים ודרייבר של כרטיס המסך. המפרט של המערכת: לוח MSI NEO2 P-45 [urhttp://www.msi.com/product/mb/P45-Neo2.htmll] מעבד E2160 PALIT DDR2 800 כרטיס 9800GT SPARKLE 512MB ספק 405W ENERMAX TOMAHOK מארז אנטק 300 + 1 מאוורר 140 + 2מאווררים 120 קירור MUGAN עם המאוורר המקורי(120מ"מ) כונן צורב DVD LG X22 WD 80GB IDE לדעתי הספק לא מספיק אבל אני לא מומחה בעניין לכן אני רוצה את דעת המומחים בעניין זה. הבעייה עצמה היא שכאשר אני מדליק את המחשב הכל עולה עד לשלב הכניסה לחלונ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by 6kwar,

שלום קניתי לוח אם GA 7VRXP ושמעתי שיש לו בעיות אם הRADEON 8500 אבל אם עושים שידרוג לביוס הכל מסתדר! עכשיו השאלה שלי פה זה העידכון של הביוס ורציתי לדעת ב100% שאני עושה את זה כמו שצריך! מה שצריך לעשות זה: 1.להוריד את 7vrxp_f6e.zip 2.לפתוח אותו על ההרד דיסק(זה משנה אם אני מפעיל את העידכון מהH.D או מהתקליטון?). 3.לגשת לDOS (דרך תקליטון איתחול 98) 4.להפעיל את הקובץ EXE 5.המחשב יכבה את עצמו לבד ולהפעיל מחדש ככה עושים? תודה (קניתי מחשב חדש ואני מפחד לדפוק את הלוח).

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by M-a-T-a-N,

יש לי בעיה במחשב של אבא שלי ואני לא יודע ממה היא נובעת אני מדליק את המחשב עולה לוינדוס אני לוחץ התחל או אחרי כמה שניות או מתכבה ונדלק מחדש ככה כל הזמן מה זה יכול להיות ? אני חושב שהספק יכול להיות ? משאיר לכם המומחים את השאלה הזאת חבל לי סתם להתעסק ולהרוס הכל

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by arthur16,

יש לי בעיה מוזרה לאחרונה: כל משחק שאני נכנס עליו יש כל מני דברים כאלה כמו הפרעות - התמונה לא חלקה כמו צורות כאלה שמוםיעות כל הזמן בכל מיני צבעים התקנתי תדרייבר הכי חדש שיש של NVIDIA וזה לא עזר יש מצב שזה בגלל שעשיתי אוברקלוק - יש לי כרטיס geforce 4 mx4000 128 mb והעלתי לו תליבה ב65 ואת הזכרונות ב55 לפני שהחזרתי את התדר ש להליבה המחשב שלי פשוט לא היה מעלה משחק - היה מראה מסך שחור ועושה ריסט מישו יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  9. משהו פה לא מתאים כי כתוב שה"לוח אם" חם מאוד והמעבד לא. והמעבד הוא פרסקוט אז לכאורה מאוד מתאים שהוא חם מאוד מישהו יכול להסביר לי בבקשה. והאם זה חם מדי? חוץ מזה רציתי לדעת האם להפעיל HT של המעבד (ווינדוס 7) או שזה רק יפגע בביצועים?

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  10. היי חברה, אני עובד עם תוכנת protools לעיבוד אודיו, ויש לי שם כלי ניטור מובנה שמודד את המאמץ על המעבד, כדי שאני לא אדחוף אותו על הקצה ומעבר לו. תקופה ארוכה אני מבחין בתופעה מוזרה- קפיצות מטורפות בערכים, כאילו המעבד מתאמץ מאוד במשך דקה, ואז נרגע לשתי דקות, וחוזר חלילה, אפילו באינטרוולים יותר קטנים... גם כשאני לא עושה שומדבר מיוחד, והתוכנה יושבת פתוחה ללא פעילות- זה קורה. בהתחלה חשבתי שהבעיה בתוכנה, וגם לא היה לי איך לבדוק את זה אחרת, כי המחשב באמת חזק ובשימוש סביר בכל שאר הדברים האחרים אני לא רואה ולא יכול לראות הבדל. בBIOS יש ניטור של הטמפ' של המעבד. שם להפתעתי מופיעה גם הבעיה, ומתבטאת בעליות טמפ' גדולות ופתאומיות. אני מבין מזה- שהבעיה לא בתוכנה, אלא במשהו אחר. עכשיו, אם ה…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by yuvalnet,

שלום ניסיתי להכנס למחשב ל safe mode והמחשב הוציא לי את ההודעה על המסך out of range וגם שאני מנסה להחזיר למצב הקודם הוא תקוע במצב של out of range אשמח לפיתרון ניסיתי להוציא את המחשב מהחשמל אולי זה יאפס אותו יש לי מסך LG האם אני יכול לחבר את כבל המסך של מחשב הנייח למחשב הנייד שלי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

אז ככה.. המחשב שלי כמובן כמו של הרוב, עומד לו בכיף השאלה שלי היא, אם אני משכיב את המחשב ( ;D ) זאת אומרת על הצד של הלוח אם, והחלון כלפי מעלה איזה בעיות יכולות להיות? הצורב יקרא טוב את הדיסקים? ההרדיסק יעבוד טוב במצב כזה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by kipi-man,

שאני מחבר לטלווזיה רואים הכל יפה וחלק .. אבל שאני מפעיל סרט .. בחלון של הרסרט רואים הכל שחור .. ולא רואים את הסרט רק את התרגום .. מישהו יודע איך לסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  14. יש לי מחשב של סמסונג, ששדרג לי אוטומטית את מנהל התקן משטח המגע לגרסא 7.5. ומאז השדרוג כל ההגדרות האישיות שאני הגדרתי לא עובדות באתחול, ואני צריך לפתוח את הגדרות העכבר בלוח הבקרה, וברגע שזה נפתח ההגדרות חוזרות למשל מהירות המצביע, מלבד מספר שורות הגלילה שמתאפס ל1 בכל אתחול. בדקתי שמנהל ההתקן מוגדר לעלות באיתחול, אז זה לא הבעיה. והבעיה היא כבר בערך חודשיים מאז עדכון התוכנה, ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה ולא עזר. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by amir0015,

חיברתי אותה והכל עובד רק שהיא מראה הכל כמעט שחור והכל מממששש כהה משיהו יודע איך לסדר את זה?

16. שאני מגדיל סרטון למסך מלא לפעמים הלינק של הסרטו מוצג בפינה השמאלית למטה. זה קורה גם ביוטיוב, גם בIMDB, גם בFB ובעוד סתם אתרים רנדומלים ששמים סרטונים מובנים בעמוד שלהם. זה לא רק סרטונים שמקורם ביוטיוב. מישהו נתקל בזה? אני לא ממש מוצא מידע על זה בגוגל אבל זה קצת קשה לחפש. אודה לעזרה. תודה רבה וצום קל לכולם

17. Started by StarMo,

בשום פנים ואופן. לא דרך ה-shutdown menu, לא דרך alt + ctrl + del, ולא דרך תוכנות שעושות את זה.. במחשב פשוט נכבה, אבל המאווררים ממשיכים לפעול.. כאילו שהוא במצב סטנד ביי או משהו כזה.. מישהו יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  18. Started by alonz1,

אהלן, יש לי בעיית התחממות במחשב .. קצת רקע - המחשב נקנה לפני כחודשיים. אני מריץ עליו משחקים וסרטים.. לא שמתי לב להתחממות בחודשיים האחרונים עד אתמול ששיחקתי BF4 ופתאום שמתי לב לחום שהוא פולט, ממש התחמם לי כל איזור הרגליים. פתחתי את המחשב ובדקתי המצאות אבק, לא היה יותר מדי, רק על המאווררים הקדמיים וניקיתי אותו. לאחר מכן הרצתי אותו ווידאתי שכל המאווררים זזים... המאווררים במחשב הם שניים בכרטיס מסך - זזים. שניים מלפנים - זזים. אחד בקירור של המעבד - זז. אחד שלא זז מאחור.. לא בטוח אם הוא מתישהו זז אבל בכל מקרה עכשיו שמתי לב שהוא סטטי. הורדתי SpeedFan וצילמתי את התוכנה בזמן שאני משחק BF4.. זה לאחר כמה דקות משחק : אשמח לעזרה .. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Ymac,

שלום, פעמיים היום בעת שאני צופה בסרטון יוטיוב המחשב פשוט קפא והתמונה התמלאה עיוותים וצבעים (והרמקולים השמיעו צפירה ואז חדלו) ממה יכולה לנבוע הבעיה? אני צפיתי ב-1080P בעייה מסוג זה קרתה בעבר, אבל פסקה לאחר שהחלפתי פלטפורמה. הנה המחשה: יש לציין שהמקרה קרה בשני סרטונים שונים, הייתי צריך לעשות ריסט מהכפתור כדי להחזיר את המחשב

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  20. Started by shaniyakov,

יש לי עכבר ps\2 אופטי, ואני לא יכול להשתמש באותו עכבר במחשב, בכלל בכל עכבר שהוא ps\2...עכשיו השאלה שלי היא: האם אני יכול לשנות את החיבור מps\2 לחיבור usb בלי מתאם, רק על ידי חיתוך הכבלים ושינוי החוטים?

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  21. Started by den,

טוב אז ככה, יש לי המון בעיות במחשב כגון: מסכים כחולים, המון תקיעות, ריסטים פתאומיים, מהירות עבודה איטית לאללה... אז אני אכתוב את המפרט שלי: מארז Super ATX לוח Asus cuv4x מעבד P III 800 Mhz זכרון SD-RAM 128 דיסק קשיח Maxtor 20 GB 7200 RPM כרטיס מסך VOODOO 4 4500 32 MB ואני משתמש ב Windows 98 se וגם כאשר אני עובד עם מחשבים חלשים יותר לדוגמא: P II 64 RAM אין לי את הבעיות הללו וקצב העבודה הרבה יותר מהיר. כבר אמרו לי לנסות כל מיני דברים כגון: לפרמט את המחשב (אני מפרמט בערך פעם בחצי שנה),לקבוע שיעלו עם הווינדוס פחות תוכניות (לא מרגישים בהבדל),להתקין ווינדוס 2000 (רק היה גרוע יותר) והמליצו לי גם על להוסיף עוד 128 זכרון ולשדרג את כרטיס המסך ל- G4 MX אך אני לא רוצה להוציא עוד כסף …

22. אתמול הגיע אליי המחשב החדש שהזמנתי, אבל כבר יש לי בעיה! המחשב עובד בצורה מאוד טובה, אך כשאני מפעיל משחק מסוים (גרפיקת תלת-מימד) המסך הופך לשחור לאחר חצי דקה-דקה. ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש מספר פעמים, וזה לא עזר. (כל פעם שאני מפעיל את המשחק זה קורה מחדש) יכול להיות שהבעיה היא עם התקנת הדרייבר של הכרטיס מסך... שם הכרטיס: xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? אני לא בטוח שהבעיה היא בכרטיס, וגם יכול להיות שהבעיה היא במקום אחר. אני מקווה מאוד שתעזרו לי. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by hero,

לוח האם של MSI, 848P neo הצורב, גם הוא של MSI, כונן אופטי יחיד, נפתח כשאני מדליק את המחשב, אבל לא כשאני עושה ריסט לדוגמא. בדקתי בביוס, לא מצאתי כלום, יש פה איזה טריק כמו עם הגיגהבייטים שאפשר לראות אופציות מוסתרות עם ctrl+f1?

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  24. Started by D@nny,

שלום קניתי את הנגן iriver t10 המחשב שלי מזהה את הנגן אבל לא מצליח להתקין אותו. בדקתי את המכשיר גם במחשב של חבר ואצלו המחשב מזהה ומיד מציג את הכונן פלאש שאליו אפשר להעביר את הקבצים...פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי את העותק שלו של הוינדוס, אבל עדיין הנגן לא מזוהה... חבר אחר אמר לי שגם אצלו המחשב לא מזהה נגנים בכלל...יכול להיות שצריך לעדכן את הדרייברים של הלוח אם?? (הלוח שלי הוא GA-K8NF-9) תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by menacex,

שלום , אני חושד שיש לי בעיה בהארדיסקים... ובעיקרון אני מחפש תוכנה שיכולה להעיד על מצבם ... האם קיים דבר כזה ? אם כן אנא ציינו שם ! תודה ! וכן כן , ניסיתי את ה DEFRAG וSCAN DISK וכל זה... זה סתם חרטא.. אני צריך משהו EXTERNAL.. תודה!

• 6 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.