עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Nisim25,

בס"ד בדקות האחרונות נתקלתי בהפעלה מחודשת של המחשב במסך כחול (הפעם השניה שזה קורא) כל הדרייברים של המחשב מעודכנים כולל ה BIOS עשיתי בדיקת MEMTEST , אין כל בעייה בזכרונות הבעייה איננה קשורה לחומרת המחשב אלא לפי הנראה לעין כשראיתי במסך הכחול שם קובץ הקשור לדרייברים של הכרטיס מסך ATI 6970 2GB סיומת קובץ SYS אני מבקש עזרה שמאוד תעזור לי מי יכול בבקשה לנתח את הקובץ ה DMP , אני לא כ"כ מבין בעניין הזה של ה DMP אוכל לזהות את מקור הבעייה להורדת הקובץ לניתוח http://www.fileflyer.com/view/KI1oKAH תודה למי שיעזור שבוע טוב ומבורך ושקט בע"ה

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  2. בערך מאתמול בבוקר המחשב מבצע כל הזמן ריסטרטים. לרוב מס' שניות לאחר שהמחשב מתחיל לעלות ובפעמים בודדות הוא מגיע לטעינה של הווינדוס ואף לווינדוס. ביצעתי החלפת מעבדים וזיכרונות עם מחשב אחר והבעיה נמשכה כרגיל. כמו כן ניתקתי את הכרטיסים אשר היו מחוברים ללוח, ואציין גם שכרטיס המסך הוא ON BOARD. אודה לעזרה באיתור התקלה.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by charge,

Samsung2TB Spinpoint F4EG 32MB SATA II HD204UI את הארד דיסק הזה.. יש לי ווינדוס 7 אם זה משנה תודה.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by ModChiP,

יש לי בעיה של מסכים כחולים המפרט שלי הוא ככה- מעבד Intel Pentium D 805 לוח אם 8I945PLGE-RH GIGABYTE כרטיס מסך Asus NVIDIA GeForce 8500GT 512mb זיכרון 2GB Kingston ספק כוח ג'נרי 500W רצ"ב תמונה מהמסך בכחול בשני מועדים 1. http://img823.imageshack.us/img823/3346/dsc00266w.jpg http://img20.imageshack.us/img20/4549/dsc00268yg.jpg 2. http://img709.imageshack.us/img709/6470/dsc00302vd.jpg יש לציין שאין שום קובץ בminidump אשמח לעזרה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, יש לי רשת ביתית המבוססת על ראוטר Netgear בתקן N של בזק, וזוג מתאמי PLC (אינטרנט על תשתית חשמל) מחברת Netplug שקיבלתי מ-YES כדי להתחבר לממיר. אני מעוניין להגדיל את טווח הקליטה האלחוטי באיזור מסויים בבית. להבנתי, יש לי כרגע 2 אפשרויות: לרכוש רפיטר (ממסר) המגביר את הסיגנל האלחוטי - בזק משווקים דגם אחד של Netgear (ל-Netgear יש דגם נוסף WN3000RP חדש וקומפקטי יותר שאינו משווק עדיין בארץ). האפשרות השנייה (שנראית לי אטרקטיבית יותר) היא לרכוש מתאם PLC נוסף שיש לו יציאה אלחוטית (כלומר מקבל את האינטרנט דרך תשתית החשמל ומשדר אותו לסביבה אלחוטית). הבעייה היא שהמוצר היחיד מסוג כזה שמצאתי בארץ משווק ע"י בזק (Home Plug אלחוטי) ומחירו גבוה יחסית (360 ש"ח). האם מישהו מכיר מוצרים דו…

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  6. שאני מדליק את המחשב אני שומע את המאוורר של הכרטיס מסך מסתובב כמו משוגע . והמחשב לא נדלק ,והמאוורר של הכרטיס ממשיך להסתובב כמו משוגע ( יש לי HD5770 ) . אחרי כמה פעמים זה מה שהוא נותן לי : http://imageshack.us/photo/my-images/812/30601754.jpg/ וזה גם רושם לי את זה http://imageshack.us/photo/my-images/89/98724381.jpg/

7. Started by lol_minbet,

יש לי לפעמים תקיעות בזמן שאני משחק, המחשב קופא ל2 דקות ואז הכל חוזר. עשיתי בדיקות בOCCT הכל יצא טוב, עשיתי בדיקה בHD TUNE גם יצא בסדר, אבל זה מה שמראה לי בHEALTH TAB החלפתי כבל SATA2 אבל עדיין מראה לי את השגיאה, מה עושים? אני עם לוח אם p67a-ud3 וi2500k אם זה משנה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by vdudu,

שלום ! לאחרונה שדרגתי את הקירור של המעבד שלי לקרור מים H60 של קרוסייר התקנתי את הכל בצורה טובה , בדקתי שהכל עובד לאחר הדלקת נמחשב נכנסתי לבדוק רת הטמפרטורה של המעבד הוא היה על 32 לאחר מספר דקות ( ללא מאמץ רק אינטרנט) המחשב פשוט קפא לא הייתה לי אף אפשרות אחרת אלא רק לאתחל את המחשב הדבר קורה בכול מצב עבודה ... אשמח לכול עזרה תודה רבה !!!!!

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  9. שלום. הופיעו לי לפני כמה ימים בעיה מוזרה שכשאר מופעל אצלי דפדפן (יש לי גם FIREFOX וגם MAXTHON ובשניהם) ואני מפעיל קוצץ מוסיקה או וידיאו הכל מתחיל להתקע ולעשות רעשים..כנ"ל גם אם אני נמצא ב YOUTUBE.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by IMAGUY1X,

אוקי אז ככה זה מה שהיה אתמול .. שמעו אתמול הורדתי שירים ואני חושב שזהוי הבעיה בהתחלה הכל היה טוב אפילו האנטי וירוס לא אמר כלום אז בערך אני סתם עובר עם הגלגלת ופתאום זה מגדיל מקטין הכל אני בהתחלה עשיתי הפעלה מחדש הסתדר אבל עוד פעם זה קרה אחר כך אז שמתי דיסק לפרמט עשיתי הפעלה מחדש לחצתי F12 כדי לעשות CDROM אבל המקשים לא עבדו עכשיו אני מדליק תמחשב יש קובץ CMD אני עושה X זה עושה הפעלה מחדש זהו עכשיו זה יואצ שאני לא יכל לעשות כלום!!!!!!!! המקשים לא עובדים בכלללל אז הצלחתי לפרמט תמחשב ועכשיו הכל חדש כאילו מחקתי הכל עכשיו זה לא ביות גדולות אבל זה מאוד מעצבן אני נגיד לוחץ G בשורת המשימות וזה פותח לי תחיפוש בצד שמאל לפעמים אני עובר עם הגלגלת זה של העכבר וזה מקטין לי את המסך כזה מ…

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  11. Started by aradk,

לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי איטי בהרבה מהרגיל לא ייחסתי לזה חשיבות רבה,חשבתי אולי הוא קצת עמוס,עשיתי ניקיון יסודי במחשב,מחקתי המון שטויות התפנו לי 150GB,ניקיתי מאווררים מאבק והמחשב עדיין איטי,בדקתי בתוכנה EVEREST ושמתי לב שליבה אחת לא פועלת לי. http://imageshack.us/f/171/41756421.png/ מה אפשר לעשות? המחשב בדיוק היום בן שנה. ואם אפשר להסביר במונחים לא מקצועיים כל כך כי אני לא מבין במונחים.תודה.

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  12. פעם השתמשתי בOCCT אבל הוא אומר שהוא לא תומך בכרטיס מסך שלי אז האפשרות של הMEMTEST בDisable. בכול מצב אני מהמר שיש רכיב במחשב שעושה בעיות במחשב שלי ורציתי לדעת אם אני יעלה פה בדיקות תוכלו לעזור לי? הרצתי בדיקה בOCCT של CPU הינה: http://www.mediafire.com/?n53ac6san5brfn2 רציתי לדעת אם יש משהו חריג?

• 42 תגובות
    • 3k צפיות
  13. שלום, אני מסתכל על תמונות באינטרנט ויש חלק שנחתכות בצורה כזאת: Uploaded with ImageShack.us למישהו יש פתרון לעניין? לנושא, התמונה לא פגומה..

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  14. המחשב עבד היום,הכל טוב ויפה. פתאום המחשב מרסט את עצמו וזה נותן לי הודעה של ''disk boot failure insert system disk and press enter'' מדובר על ה1TB F3 של סמסונג,היה לי את זה גם בעבר!(לפני 3 שנים שהיה לי תF1 640 של סמסונג),ואחרי זה קניתי את הF3 שיש לי עכשיו. מה אני לעזאזל עושה?,עוד פעם צריך לקנות דיסק קשיח חדש? ומה אני אמור לעשות עם פנדה קניתי מהם תדיסק קשיח הזה,אין לי מזל בחיים..את הקודם קניתי גם מFOXPC שהם פשטו רגל ועכשיו גם פנדה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Harbi,

שלום לכולם, העברתי הארדיסק עם מ.הפעלה(XP) והכל ממערכת ישנה למחשב חדש(שרק נקנה) ומאז לא מפסיקים מסכים כחולים ושגיאות שלא ניתן לקרוא\לכתוב לזיכרון חיפשתי קצת וראיתי שיכול להיות שהדרייברים של הלוח אם גורמים להתנגשויות... ניסיתי להסירם אך ללא הצלחה(Driver sweeper?) כרגע פירמוט והתקנה מחדש לא אפשריים, יש איזה אופציה למחוק את הדרייברים כליל? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by tal daniel,

שלום לכולם יש לי בעיה עם משחק כלשהו וגיליתי שהבעיה היא שהinternal ip והexternal ip הם זהים. ולכן רציתי לדעת אם יש אפשרות לתקן את זה ולעשות שהם לא יהיו אותו דבר? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shfl,

שלום , יש לי מחשב שאני מעוניין להרוס את הפעלת הwindows שלו בזמן שהwindows כבר עובד, אני צריך לעשות את זה בזמן שעובדים עליו דרך האינטרנט יש לי תוכנת radmin administrator (יש שם אופציה להפעיל cmd) והורדתי replacer.cmd האם כשאני יחליף את הקובץ ntdll.dll בקובץ פגום (קובץ ריק ששיניתי את שמו לntdll.dll) המחשב יקרוס תוך כדי עבודה ולא יעלה יותר? אם לא, האם יש לחברי הפורום פתרונות אחרים? חשוב לי שזה יקרוס תוך כדי עבודה (כמו מה שקורה כשסוגרים את services.exe) ולא לאחר restart

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by rander1,

הכנסתי את המחשב למצב שינה ע'י לחיצה על SHIFT ולחיצה על מצב שינה איך אני מדליק אותו בחזרה ? לחצתי על כפתור הדלקה במארז,לחיצה על המקלדת,על העכבר כלום הוא לא מתעורר פנטיום 4 XP תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by dor8194,

שלום, קניתי לפני כמה ימים זכרון Crosair DDR2 2GB - 800MHz מ-tms (הלוח ישן, לכן הזכרון DDR2) * סוג המעבד - Core 2 Quad Q9400 * סוג הזיכרון - Crosair DDR2 2GB - 800MHz * דגם הלוח - Asus P5B * ספק הכח - FSP 700W אתמול בערב חברתי אותו למחשב. כאשר הפעלתי את המחשב והוא הגיע למצב הטעינה של הווינדוס (הדגל הזוהר - בקיצור ה-Boot), הופיע מסך כחול מהיר והמחשב עשה ריסטרט לבד. לאחר מכן, נתתי למחשב שוב לעלות וקיבלתי את המסך שוב, אך הוא נעצר ולא עשה רסטרט. ראיתי שהשגיאה היתה MEMORY_MANAGEMENT. הבנתי שהבעיה בזכרון והסרתי אותו. הבעיה תוקנה. השאלה שלי היא כזו: מה יכול לגרום לבעיה הזו? הלוח אם לא תומך בו או שהזכרון פגום? תודה, דור.

• 47 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. שלום לפני מספר חודשים המחשב התחיל להשתגע לי, יש לי אותו כבר 4 שנים בערך.. המחשב היה עושה ריסטרט כשהייתי משחק (אחרי הרבה זמן), או שהמסך היה פשוט קופא. באחד הפעמים שהוא עשה ריסטרט, והמחשב עשה צפצוף של שנייה והמסך לא נדלק - המסך הראה כאילו הוא מחפש סימן עם לעבוד על "דיגיטל" או "אנאלוגי". ככה זה היה כל פעם שניסיתי להדליק את המחשב: מסך שחור, צפצוף של שנייה (נשמע כאילו הצפצוף נקטע באמצע אבל ממשיך רצוף), וחיפוש סימן על המסך. האם הבעיה בכרטיס מסך או בלוח אם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי, אני צריך את עזרתכם לפתרון לתקלה הבא: המחשב שלי התחיל לעשות בעיות בהתחלה - מידי פעם הוא קרס והיה מסך כחול, ומאז הפעם האחרונה שזה קרה, הוא מסרב לעלות - הוא עולה ל 5 שניות, מפסיק לעבוד ועושה ריסט, ככה נמצא בלופ שאינו נגמר. כמובן שעצרתי את זה מהר ולא נתתי לו להמשיך לנסות, אבל מה שניסיתי לעשות זה לנתק את הכרטיס מסך, זיכרונות והדיסק הקשיח והבעיה לא הפסיקה. כנראה שהבעיה היא או בספק או בלוח אם. (זה לא בעיית התחממות..) המפרט שלי הוא משנת 2007: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe זיכרון OCZ DDR2 2048MB(1024MBx2) 800MHZ CL4 צורב ASUS DRW-1814BLTx18 DVD מארז GIGABYTE Poseidon כו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by jfkk,

שלום . מערכת ההפעלה אינה עולה . הסתכלות בביוס הדיסק אינו מזוהה . הוחלף כבל נתונים +כבל חשמל sata . הדיסק חובר למחשב אחר יש זיהוי . התקנתי על המחשב דיסק ide כולל מערכת הפעלה . הדיסק גם פה הוא זוהה . רק שאני מחבר אותו ישירות המערכת ההפעלה אינה עולה . בוצע איפוס ביוס >בטריה אשמח לפיתרון . מקווה שזה המקום הנכון תודה [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Javier{7}Saviola,

שלום לכולם, אני משתמש במדיה פלייר 12. התהליך המצויין בכותרת פשוט אונס את הCPU שמגיע ל25%!! [מעבד Q8300]. אשמח לעזרתכם, מצטער אם הכותרת לא עונה לחוקי הפורום וכו'.. תודה רבה מראש, אני ממש צריך את העזרה בנושא הזה.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by avive2004,

שלום חברים. חזרתי מהעבודה לפני כשעה וכשנכנסתי לחדר ראיתי שיוצא מהמחשב עשן!! כמובן שהורדתי טת השאלטר ניסיתי לבדוק מה מקור השריפה וכשהעשן התפזר ניסיתי להדליק מחדש. המחשב לא נדלק, אבל המנורה של הלוח אם כן נדלקת (כביכול יש מתח). אז כביכול זה לא ספק או לוח אם (תקנו אם אני טועה) ולדעתי אכלתי אותה חזק דווקא במעבד, אם יש לכם רעיונות מה יכול היה להשרף ברמה של עשן בקיץ הקשה שלנו אני אשמח אם תכוונו אותי מה לעשות ועל הדרך אם תוכלו להמליץ על חנות זולה ברמת גן/תל אסיס לבדיקת מחשבים (אקנה חלק לבד אלא אם כן המחיר באמת משתלם, אני רק רוצה שיגידו לי באיזה חלק מדובר כי פעם כבר היייתי בטוח שמדובר בחלק זפציפי קניתי ובסוף זה לא היה זה) נכתב מהאיפון אז אם התחביר קצת מוזר אני מצטער תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום בזמן האחרון כשאני גולש באינטרנט לפעמים המהירות שלו יורדת עד שהוא מגיע לרמה שהוא ממש ממש איטי, לעומת זאת אצל אח שלי, שלו יש מחשב אחר ברשת, האינטרנט בסדר גמור באותו הזמן. שני המחשבים מחוברים בראוטר בעזרת כבל (לא דרך אלחוטי). מדי פעם כשזה קורה אני עושה ריסט למחשב ובדרך כלל זה מסדר את האינטרנט והוא חוזר להיות מהיר שוב. המחשב שלי אחרי פירמוט ואין בו וירוסים או ספייוורים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים