תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
תשמעו במחשב של אחותי יש בעיה מוזרה שאני מדליק תמחשב נשמע רעש המאוררים וכו אבל המסך לא נדלק רשום no signal שנותנים בעיטה חזקה בקדימה של המארז לפעמים המסך נדלק...לי זה לא נראה בעיה שקשורה במסך אלא חיבור בפנים,פתחתי ראיתי הכל תקין אך שוב רק המסך נדלק אולי אפשר לדעת מה עושה בפנים המארז שאני נותן בעיטה והוא נדלק ..?
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אוקי הנה מפרט AMD Athlon 64 +3200 754P ClawHammer Epox 8KDA3J Rev 2 nVIDIA nForce3 250GB A-Data DDR400 1Gb (2x512) 3-4-4-8 Radeon 9800 pro 256bit 128MB WD 80GB IDE 8MB 7200 RPM WD 40GB IDE 1MB 7200 RPM LITEON DVD Black NEC 3540A DVD±RW TT Butterfly 480w עכשיו הבעיה לא פעם קרא לי שפתאום הרד דיסק נעלם במחשב (יענו בווינודס פתאום הוא נעלם) או שכונן dvd פתאום גם נעלם ולא רצה להגיב אז ההיתי מכבה תמחשבה מנתק ומחבר את ה מולקוסים ו ide בחזרה מדליק והכול שוב רואים שהם נמצאים, אבל עכשיו זה עבר כול גבול, עכשיו עשיתי ריסרט כי רציתי לבדוק משהו ב מדייה פלייר שבשיל וצריך לעשות ריסרט קיצר אני עושה תריסרט והמחשב נכבה ואז נדלק ומופיע מסך אדום שאומר "שהכבל חשמל לא מחובר ל9800 שלי ואני צ…
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
נתחיל במקלדת: Digital Media Pro Keyboard . כדי להפעיל את לחצני המדיה שנמצאים למעלה כגון: המסמכים שלי, התמונות שלי וכל שאר לחצני המדיה אני צריך להפעיל את התוכנה - הדרייבר של המקלדת! דבר שמעצבן נורא, האם זה חייב לקרות ככה? בקשר לעכבר: InteliMouse explorer 4.0A יש לו גלגלת רכה כזו, הסיבובים שלה חלקים כאלה.. עכשיו, צריך לסובב די הרבה כביכול, למשל להעביר נשק במשחק - צריך לסובב אותה יותר. למשל, כידוע לכם ושמגלגלים בגלגלת בדף אינטרנט כל נגיעה מורידה את הדף 3 שורות. אני חושב שבעכבר הזה כל נגיעה מוריד את הדף לפחות שורה אחת \: איך אני משנה את זה? אני יותר שלא הייתי ברור בקשר לעכבר, קשה לי להסביר את הבעיה הזו..
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יודע שזה נשמע קצת דפוק.. אבל... נראה לי שה USB2 שלי מתפקד כ USB 1 קניתי נגן mp3 שתומך בUSB2 (X5L) להעביר 10 גיגה לקח לי בערך שעה וחצי.. +- למחבר הביקורת באתר tgp לקח 30 שניות להעביר 700 מגה... מה הולך כאן?! :\ "בדיקה השנייה, אשר הייתה העברת קובץ בעל משקל של 700 מגה למכשיר, הניבה תוצאות לא רעות בכלל 30 שניות" (וכן, חיברתי את המחשב ליציאה של ה USB2, לא 1.1...) בכל אופן, מה קורה כאן? אולי הדרייברים לא מותקנים כמו שצריך? לוח האם שלי הוא epox 8kda3j, ועל אפיק ה USB יושבים כרגע הנגן, מצלמה, ו... זהו בעצם! מה הולך?! :\
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך Sapphire Radeon 9500Pro. לאחרונה שמתי לב שהמאורר שעל גבי הכרטיס הפסיק לעובד והחלטתי לפרק את הכרטיס ולעשות לו ניקוי יסודי שכלל שאיבת אבק ושימון קטן וכו' בפירוק הראשוני באמת היה אפשר להרגיש\ליראות שמשהו מונע מהמאורר להסתובב... אחרי הניקוי היסודי הוא מסתובב הרבה יותר טוב (כמעט בחופשיות הייתי אומר) אך כאשר אני מחבר אותו חזרה הוא לא עובד. ברגע זה המחשב עובד - בלי שהמאורר יעבוד על גבי הכרטיס מסך מה שלא כל כך בריא אני משאר.. לשאלתי, איך אפשר לבדוק עם הוא בכלל עובד ולא נהרס סופית? כמו כן הייתי רוצה המלצה למאורר \ קולר חדש. בתודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום יש לי ההארדיסק מאקסטור SATA 160GB יחיד עם לוח אם GIGABYTE - K8NF - 9 . שאלתי לחבר את ההארדיסק לאיזה מהחיבורי SATA בלוח - לחבר את ההארדיסק היחיד. SATA 0,1,2,3? למישהו יש את הלוח אם הזה ויכול לעזור לי בהגדרות ה-BIOS שלו?
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
הקפיץ שתופס את צלעות קירור המעבד אין לא מקום אחיזה, כיוון שקצה תושבת המעבד נישבר. למשהו יש רעיון מעשי,איך אפשר לתפוס את הקפיץ.
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
התקינו לי במעבדת מחשבים הארד דיסק Maxtor 80 GB ופתאום עכשיו המחשב עובד הרבה יותר לאט לוקח לו פי שתיים זן לעלות, והוא בכלל איטי יותר למה זה??
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד AMD 64BIT 939 שמשום מה ב-TASK MANAGER כל פעולה קטנה הוא מראה לי שימוש רב בעיבוד,,,משבו חשוד לי במעבד הזה +3200 המעבד עם 2 GIGA זכרון בדואל מוד המחשב הוא מפלצת תאמינו לי אבל משהו חשוד במעבד הזה! האם ישנה אפשרות לבדוק ביצועי מעבד? איך אני בודק? איך אני יודע שהמעבד שלי הוא בסדר גמור? אני משתמש ב-WIN XP SP2 ולא 64BIT חייב לפתור את זה מהר... תודה!
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי, לפני שלוש ימים בערך קניתי זכרון נוסף 512MB DDR400 של Kingston. התקנתי אותו וכעט יש לי בסטיק אחד זכרון 256 איטי יותר ואת הזכרון החדש שהוא מהיר יותר ממה שהלוח אם תומך אבל אמרו לי שזו לא אמורה להיות בעייה, בנוסף אמרו לי באשכול קודם שנתתי את הדגם של הלוח אם שהוא לא תומך ב Dual Channel אבל בכל זאת החלטתי להשאיר את שתי הסטיקים במחשב. ביום הראשון התפלאתי שהכל היה בסדר, המחשב כתב לי שיש לי 786MB או משהו דומה (כבר לא זוכר). ביום השני הפעלתי את המחשב, ותמיד שאני מפעיל אותו הוא עושה בהתחלה בדיקת זכרון, הפעם הוא לא עשה - הוא כתב שיש בעיה עם CMOS או משהו כזה והוא כתב לי To run setup ללחוץ F1 וכדי להמשיך ללחוץ F2. חשוב לציין שביום הראשון שהפעלתי את המחשב, וגם כשעשיתי רסטרט הוא עשה…
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום חשבתי להעלות את זה בפורום של תצוגה וגראפיקה אבל הבעיה היא לא בתצוגה וגראפיקה, אלא רק הביטוי שלה הוא בריצודים על המסך, אני אסביר. בעודי משחק פיפא 2006, פתאום כל תמונת המסך התחרבשה, כל התמונה נמרחה לחלוטין ולא היה אפשר לראות כלום פרט לכתמי צבעים מוזרים והמחשב עצמו נתקע. הפעלתי מחדש- ועוד מהרגע שמפעילים את המחשב והוא טוען את הווינדוס (XP), יש ריצוד של סימני מחשב על המחשב מלמעלה למטה, יש אותיות חצויות מהבהבות בכל מיני מקומות, והכל מחורבש ומוזר כזה, כשעולה הווינדוס עצמו, אפשר לראות כמה סמלים בקושי, אבל הכל מרוח עם פסים מאוד מוזרים בצבעים שונים ולא ממש קורה שום דבר כשמנסים ללחוץ על משהו.. למרות שעושה רושם שמשהו כן מגיב כשלוחצים. החלפתי מסך - לא עזר החלפתי כרטיס מסך - לא עז…
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש. התקנתי לו את חלונות אקס פי ואת הדרייברים של הכרטיס מסך ושל הלוח אם. שמתי לב שכל פעם שהמחשב עושה פעולות כבדות במו למשל מפעיל סריקה של נורטון או מעתיק תקייה ממחיצה אחת לאחרת, ניכבה לי המחשב\ מוצג לי מסך כחול שרושם שיש שגיאה חמורה וכל מני שטויות. אחרי שאני מדליק את המחשב שוב הוא רושם לי שהיתה שגיאה חמורה ואם אני רוצה לשלוח דיווח למיקרוסופט... יש לי זיכרון של 1 גיגה במחשב אז ניסיתי להגדיל את הזיכרון הוירטואלי של המחשב אבל זה לא עוזר... הבעיה ממשיכה... בבקשה תעזרו לי כי אני כבר מתחרפן! מה אני עושה (חוץ מללכת לטכנאי..חחח)?????????
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD. אין לי עוד כונן CD רציתי לדעת כיצד אני יכול לשכפל דיסק? האם אפשר לשכפל דיסק צרוב? יש לי: Windows XP Professional Nero Express ועוד משו.. מה זה אומר "Image Recorder" ? זה מופיע ברשימה של הכוננים תודה!
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
עדכנתי ביוס F10 BETA של הלוח שלי... http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NXP-SLI.htm והטמפרטורות עלו ב-5 מעלות בערך... האם יש אפשרות להסיר את עדכון הביוס ולחזור לעדכון הישן יותר?
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב קניתי סוף סוף מחשב חדש מחשב שאתם בפורומים המלצתם לי יש לי בעיה אם הדיסק קשיח של 160 gb לאחר שהתקנתי את הוינדוס xp sp2 שלי המחשב מזהה לי רק 131 gb יש למישהו מושג למה זה קורה לי לא נראה לי שהוא אמור להעלים לי 29 gb תודה מראש לכול העוזרים
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה קטנה עד היום לא התייחסתי לזה אבל זה התחיל לעצבן בזמן האחרון... יש לי כרטיס מסך FX 5200(לא כרטיס משהו...אבל בכל זאת) בזמן האחרון שמתי לב שאני לא יכול לשנות רזולוציות של משחק לדוגמא אני משחק GTA VC נכנס להגדרות DISPLAY כמובן מנסה לשנות...ואין תקוע על 640X480. X16 אני יודע שהכרטיס מסך הזה הוא לא הדור החדש אבל בכל זאת אי אפשר לשנות לפחות 800X600 או 1024X768. האם הגיע יומו של הכרטיס הזה או שזאת סתם בעיה שיש לה פיתרון? נ.ב אני משתמש בגרסת הדרייברים האחרונה שיש באתר של NVIDIA.
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,המחשב שלי נתקע לפעמים,לפעמים בFF,לפעמים במשחקים ועוד... לפעמים המחשב נשאר פתוח יומים שלמים בלי תקיעה ואז פתאום הוא נתקע סתם כך. יש לי אנטי-וירוס Kaspersky ובדקתי בספייבוט וAd-Aware ואין לי תוכנות-ריגול,ואני מבצע ניקוי רגיסטרי כל יום,והווינדוס שלי מעודכן. אז אני חושב שזו בעיית חומרה,מאיזה חלקים הבעיה יכולה לקרות והאם יש תוכנות שבודקות האם החלקים האלה בסדר?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיית זיכרון וירטואלי חמורה ביותר המחשב לא זז והוא רושם שיש לי קצת זיכרון וירטואלי. מי שיודע מה זה???? ממה זה נהיה????? איך אפשר לתקן?????? וכו שירשום דחוף
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
המחשב מבצע ריסטים רק במשחקים בכל שאר התוכנה אין לי בעיה עיזרו לי לפתור תודה גבי
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
במחשב החדש שלי (ראו מפרט) מופיע מסך כחול כל פעם כשאני מתחיל להשתמש במיקרופון, זאת אומרת שנגיד ואני מתחיל לעשות שיחה בSKYPE, אז על השנייה שאני מתחיל לדבר, מופיע מסך כחול. עזרה??? הוספתי קובצי מינידמפ, אני לא יודע למה יש כל כך הרבה... תודה בהקדם נ.ב: ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס קול. לא עבד. הגירסה של הSigmaTel High Definition Audio CODEC היא: 5.10.4449.0 נראה לי... הכטיס קול הוא O/B: Intel 8280 1GB ICH7 - High Definition Audio Controller עזרה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי! כאשר אני מדליק את המחשב אינני שומע רעש מהספק שהוא עובד. אך כאשר אני מחבר את המסך אני שומע כמין "טיק" והנורה במסך נדלקת,מה זה אומר שהלך ספק או לא? האם קיימת אפשרות כזו שיילך ספק ועדיין יספק מתח כגון הדוגמא שציינתי לעיל? תודה!
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מתעסק הרבה עם קבצי Word גדולים במיוחד (עבודה במקביל עם שני קבצים מעל 30 עמודים+שרטוטים וצורות) או לחילופין עם גליון עבודה Excel גדול במיוחד המחשב מתפעל את הקבצים האלה בצורה נוראית, הגלילה היא מאוד מקוטעת ובגלילה מעמוד ועמוד יש לפעמים מרווחי זמן של 4 שניות ויותר עד שהעמוד הבא נטען בדרך כלל הוורד נתקע או שמופיעה ההודעה הבאה: "אין די זיכרון בכדי להשלים פעולה זו" המפרט שלי בצד ימין איך אני פותר את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
בזמן שאני משחק לי באיזה משחק במחשב המחשב התחיל לצפצף ולא הבנתי למה, שמתי את היד שלי עליו והוא היה חם והמאוורר בכלל לא פעל. מה אני יכול לעשות ? המחשב מתחמם מכל דבר...בבקשה עזרה דחוף!
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הציפצופים ארוכים יותר מלדוגמה הפעלה של מחשב
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שמעו אני לא זוכר איפה זה יש כזה בווינדוס שירות שהווינדוב אומר לך את כל הטמפרטורות במחשב ואומר לך עם החומרה תקינה ואומר לך איזה חומרה יש לך מישהו יכול להזכיר איך אני מגיע אליהם?
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-