עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by avz,

אשמח לעזרתכם. הבנתי שאני צריך לבצע עדכון ביוס. מדובר בלוח די ישן - GA-X58A-UD3R של ג'יגהבייט. הורדתי מהאתר שלהם את קובץ העדכון והעליתי אותו על דיסק און קי (FAT32). כאשר אני מכניס את הדיסק און קי וניגש ל- Q-FLASH, נפתחת חלון ובו המקורות מהיכן לגשת לקובץ העדכון, אלא שביניהם לא מופיע הדיסק און קי. מבקש לציין שמעולם לא עשיתי את זה, לכן מבקש עזרה/הדרכה שלוקחת בחשבון שאני לא "תותח מחשבים".

2. Started by ofir123,

שהוא יקרא בוט מהסידי ולא מהפלופי יש לי לוח של אסוס

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הודעת השגיעה שמופיעה לי כשאני מנסה להעתיק את הקובץ היא: אין אפקשרות להעתיק את SETUP שגיאת נתונים (בדיקת יתירות מחזורית) מזה השגיאה הזאת ואיך אני מתגבר עליה ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, הרכבתי מחשב חדש עם חלקים שרכשתי לפני יומיים. הבעיה היא שלפעמים הוא לא נדלק בכלל ואני צריך לאפס את הסימוס בכדי שיעבוד. יש לי שתי מסכים ושאני מגדיר שהראשון יעבוד בהפעלה (שהוא יהיה התצוגה הראשית) דרך הביוס או דרך ההגדרות כ. מסך במחשב זה בדכ קורה.אשמח לעזרה בנושא.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי בעיה כבר בערך כחודשיים, שקוראת באופן אקראי למדי, לא בתדירות גבוהה (משהו כמו פעם בכמה שבועות). עברתי על האופציות בסטיקיז אבל אני לא רוצה לנסות דברים לפני שאני מקבל דעה של אנשים שמבינים יותר ממני. אז ככה, הבעיה מתחילה בזה שהמחשב מפסיק להגיב לגמרי למשך זמן בלתי מוגבל (אם יש מוזיקה באותו רגע אז או שהיא ממשיכה לנגן עד קטע מסויים או שפשוט מתחילה לחזור על עצמה) בפעם הראשונה שראיתי שאין תגובה מוחלטת, פשוט הפעלתי מחדש את המחשב, בנסיונות אחרים ראיתי שאם אני לא נוגע אולי זה חוזר אחרי כמה דקות לתפקוד מלא, אבל רוב הפעמים המחשב נתקע לגמרי גם אם אני משאיר אותו שעות דלוק. עכשיו, הבעיה היא בעצם לאחר הדלקת המחשב מחדש, המחשב נראה כאילו הוא עולה כרגיל אבל המסך, המקלדת העכבר והרמקולים א…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by magafaim,

שלום, קניתי מסך רחב חדש והכל נראה מתוח לרוחב, לאחר שנכנסתי לאפשרויות רזולוציה הבנתי שהרזולוציה שניתנת לי היא של מסך רגיל ולא רחב. אני משתמש בכרטיס מסך מובנה של לוח אם מדגם GIGABYTE EG41MF-US2H. האם ישנה אפשרות שהלוח אם אינו תומך במסך רחב? המסך הוא ENVISION H2276WDL תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by PurpleEvya,

שלום, לפני שבוע בערך הורדתי את windows 10 והוא לא היה לי נוח כל כך בגלל כל מני שינוים, אז חזרתי לwindows 7 אבל עכשיו windows 7 בקושי עובד לדוגמא: אחת הסיבות שעברתי ל-10 הייתה בגלל שב-7 סייר windows קרס פעם בכמה זמן, אבל עכשיו הוא קורס יותר. המחשב שלי ממש איטי ועד עכשיו לא הצלחתי לגרום לא להריץ שתי תוכונות בו-זמנית. בגלל בעיות אלה החלטתי לחזור (שוב פעם) ל-windows 10 אבל עכשיו הוא לא מצליח להוריד את-10.... ניסיתי כבר בסביבות ה-5 פעמים והוא כל הזמן נותן לי את אותה תקלה: תקלה מס' 80200013 windows update נתקל בשגיאה לא מוכרת.

8. שוב שלום, (רק בשביל הסדר הטוב, ההודעה הקודמת שלי הייתה בקשר למחשב חדש של חברה שלי והפעם מדובר במחשב...הלא כל כך חדש...שלי). קניתי סטיק חדש של 512MB ואחרי שהכנסתי אותו ביחד עם הסטיק הישן (256MB - שניהם אותה מהירות, חברות שונות) ה BIOS וגם Windows מזהים רק את הצ'יפ של 512MB. בעזרת תוכנת AIDA ראיתי שהסלוט כן מזהה את הסטיק... אשמח אם יש רעיונות איך לגרום להם לתפקד ביחד...או שעליי לוותר על הצ'יפ הישן? המון תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by מחשב חמוד,

טוב אני יתחיל עם מה שקרה בדיוק מהתחלה.. נכנסתי אתמול לתוכנה CCLEANER התוכנה הזאת שמנקה את המחשב מזבל קיצור יש בתוכנה אפשרות למחוק או לנקות כוננים עשיתי את זה על כונן :C ושזה סיים ניסיתי להיכנס לכונן וזה כתב לי שבשביל להפעיל את הכונן צריך לעשות אתחול לכונן לחצתי על אתחול וזה כותב לי שווינדוס לא יכול לבצע אתחול לכונן זה.. שימו לב שזה לא הכונן שהמערכת הפעלה מותקנת עליו המערכת הפעלה מותקנת על כונן E: (כונן נוסף) קיצור בגלל שלא רציתי לאבד את הזיכרון שהיה לי בכונן C: נכנסתי לניהול דיסקים ויצרתי מחיצה חדשה של אותה כמות זיכרון שהיה בכונן C: הכל הלך טוב וקראתי לכונן בשם A: הכונן עובד בסדר והכל טוב. לאחר מכן הורדתי סקין של ווינדוס ויסטה (בלי קשר למחיקה של הכונן אני פשוט …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Or ei,

הורדתי את MBPROBE והוא התחיל לצפצף לי על vccp2 2.26 vbat0.08 אין לי משוג מה שני אלה מישהו יודע מה זה אומר ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by orel80,

שידרגתי את הווינדוס לפני שבועיים ועד עכשיו הוא היה עובד בסדר, היום מחקתי כמה דברים אולי בטעות הסרתי משהו גם שאני לא צריך והווינדוס לא עלה. הגעתי לחלון הזה: אבל אני לא יכול לעשות דרכו כלום, רציתי ללכת לאפשרויות מתקדמות ולעשות אולי תיקון אבל המסך תקוע ניסיתי לעשות ריסט מאה פעמים ללחוץ על כל כפתור אפשרי אבל עדיין אני לא יכול לגשת לאפשרויות מתקדמות כי המסך הזה לא מגיב ... יש משהו לעשות עם זה ? אני לא יכול לפרמט עכשיו יש לי מלא דברים חשובים במחשב הזה ואין לי גיבוי לרובם ..

12. Started by Emmanuell,

אז קניתי את ה Microsoft HD 3000 , הכל טוב ויפה כאשר אני משתמש בתוכנה שמגיעה איתה - Microsoft LifeCam , הוידיאו נראה מעולה ורץ ב30 fps ב 720p כאשר אני בודק אותה בכל מקום אחר , למשל בסטרימיניג בטוויץ' וכו' אז אני מקבל בערך 5 fps לא משנה כמעט באיזו רזולוציה .וב 720p זה מגיע גם למצגת שקופיות ב 1fps . בדקתי גם בלפטופ שלי ואני מקבל עם המצלמה המובנת תוצאות יותר טובות ...כל הדרייברים עדכניים וכו'

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, בניתי מחשב עם 4 מסכים. 2 כרטיסי מסך כמו שמופיע במפרט המחוברים כל אחד ל-2 מסכים. הבעיה היא שהמחשב זז נורא לאט, למרות שלפי מנהל המשימות אין עומס על רכיב מסוים (CPU, זיכרון פנימי, GPU). זיכרון פנימי 4*8GB. מה אני צריך לשפר כדי להגביר את הביצועים? השימוש הוא מסחר בבורסה. אני לא חושב שזו דרישה יותר מדי גבוהה כמו משחקים. תודה מראש אלופים, בן

14. Started by Doron Amzaleg,

שלום, יש לי לפטופ ומחשב שולחני עם ווינדוס 7, ואני מעוניין להעביר קבצים בין שניהם ולא מצליח כשאני מנסה להיכנס למחשב השולחני מהלפטופ - המחשב מבקש סיסמא (ואין לי משוג מה היא) כשאני מנסה להיכנס מהמחשב השולחני ללפטופ - אני מקבל הודעה שלא ניתן מי יכול לעזור לי עם זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by wrecker,

המחשב של גיסי היה עושה לו בעיות, ברגע שהיה מפעיל משחקים\סרטים הוא היה בקושי זז.. הבעיה נפתרה כשהבנו שהחיבור חשמל לכרטיס מסך (9600GT) לא היה מחובר כראוי. עכשיו התקלה חזרה, הכרטיס עומד על 60 מעלות (קירור פאסיבי שבא עם הכרטיס +מאוורר שהוא הוסיף) ומה שמוזר שדווקה כשמנתקים את החשמל מהכרטיס הסרטים עובדים בסדר (משחקים הוא לא ניסה) אז מה אתם .... ה י י ת ם ב ו ד ק י ם? ספק לא טוב? כ. מסך פגום?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, הבעיה החלה לפני כמה שבועות. בתחילה המחשב היה קופא ללא כל סיבה נראית לעין, והדבר היחיד שהיה אפשר לעשות הוא רק RESET למחשב. לאחר מספר פעמים שהדבר חזר על עצמו, המחשב החל פתאום להכבות באופן פתאומי (כיבוי טוטאלי), ואי אפשר היה להדליק את המחשב אלא לאחר ניתוק של כבל החשמל מהספק לדקה. כאשר זה היה קורה, הנורית של המחשב הייתה נדלקת לכשלוש שניות ונכבית לכשלוש שניות וחוזר חלילה. הנורית היתה ממשיכה להבהב גם לאחר שהוצאתי הכבל ונכבית לחלוטין רק לאחר כ-20 שניות !!! בתחילה חשבתי שהבעיה היא חימום יתר של המערכת, אז החלטתי לעשות ניקוי יסודי לכל המחשב, כולל פתיחת הספק וניקויו. אבל זה לא עזר. אחת מתופעות הלוואי של הכיבויים הפיתאומים הייתה שחלונות היה נתקע בעליה (גם ב - SAFE MODE),…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אורח Liav
    Started by אורח Liav,

שבוע טוב לכולם, באחד המחשבים אצלנו בבית יש ווינדוס xp כשמדליקים את המחשב הביוס מחכה שאלחץ f1 להמשך, לאחר מכן מגיע עמוד של בחירת מע' הפעלה ואם אני לא לוחץ מהר על אחד החיצים הוא בוחר אוטומטית. ניסיתי להעלות רגיל וניסיתי גם סייף מוד ובגדול את כל האופציות שבתמונה וכלום לא הולך למישהו יש רעיון מה הפתרון? תודה לעוזרים http://www.interload.co.il/upload/7826010.jpg[/IMG IMG]http://www.interload.co.il/upload/1930448.jpg[/IMG

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ilaysk,

היום הדלקתי את המחשב הכל ניראה כאילו הוא עובד אבל המסך לא מקבל אותות מהמחשב , ריסטרטים לא עוזרים אני מכבה הכל הולך לארון חשמל סוגר את המפסק שאחרי לחדר שלי ו-פיתאום הכל עובד הכל סבבה אני מחליט לבדוק משהוא אני מכבה את המחשב מוציא ומחניס את התקע והופה יש הפסקת חשמל אני מדליק את המפסק מהארון חשמל מדליק את המחשב, ושוב המסך כותב שאן לו סיגנל ואז ניסיתי כל מיני דברים לנתק את השקע ואז להפעיל ולחבר ועוד כל מיני דברים עד שחשבתי שמצאתי את הבעיה ואז פיתאום אני רואה שלא משנה מה אני עושה הכל עובד טוב אחרי כמה פעמים שהוא לא עבד והפעלתי אותו כתוב שהיתה איזו שהיא בעיה ועם להמשיך רגיל או ליטעון את הגדרות הדפולט של הביוס מה קורה פה? מה הבעיה? אך אני אמנע מזה לחזור? חשוב לציין כי הבעיה היא …

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. במצב הזה אני חייב לעשות הפעלה מחדש. מה מקור הבעיה? יש לי windows 7 והמחשב שלי עומד בכל הדרישות. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני כותב הודעה זו בשמו של e-r-a-n: הוא פרמט לפני שלושה ימים כשהוא הריץ משחקים המחשב הציג מסך כחול, אבל הוא לא הספיק לקרוא אותו מכיוון שמיד לאחר מכן המחשב עשה ריסט. כשהווינדוס עלה, הוא עשה scandisk, הבדיקה הסתיימה בהצלחה אולם לאחר מכן המחשב עשה ריסט שוב. כך זה קרה כמה פעמים. ערן העלה את הווינדוס ב-safe mode, אך גם שם הופיעה הודעת שגיאה: אחרי כן הופיע גם מסך כחול, והמערכת שוב עשת ריסט. -------------------------- Compo: אני לא בטוח שככה בדיוק התנהלו העניינים אצל e-r-a-n, אבל זו תמצית הדברים. אין לי מושג למה הוא לא מפרמט שוב, אבל בכל זאת, נסו לעזור לו.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש ברשותי מעבד amd phenom ii x4 925. אני רץ איתו כבר למעלה מחצי שנה אך היום לצורך בדיקת תקינות של המעבד הישן שלי הרכבתי מעבד amd athlon ii 3800, המעבד היה תקין והריץ את המחשב בצורה חלקה אך לאחר שהחזרתי את המעבד החדש שלי למערכת, המחשב סירב לעלות כמו שצריך. המחשב בזמן ההדלקה מראה סימני חיים (המאווררים עובדים) אך אין שום תצוגה במסך, המארז גם לא מצפצף ומצביע על תקלה..לאחר כמה נסיונות להדליק ולכבות ביצעתי איפוס לביוס אך גם זה לא עזר. לאחר כמה זמן לקחתי מעבד נוסף מהבית amd athlon ii 4200 וניסיתי לחבר למערכת אך גם כאן הייתה בעיה: אמנם המחשב כן עלה וראיתי תצוגה אך הוא נתקע על המסך שבו ניתן להיכנס לביוס באמצעות כפתור del. בזמן לחיצה על הdel המחשב רושם enter bios.. אך שום דבר לא קו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by izahk,

היתקנתי כרטיס בקר לכוננים נוספים .RAID. ואין לי דרייבר מתאים. אני משתמש ב-WIN2000- לעזרתכם אודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. תראו שאני שם את זה על הרזולוציה 1024 768 אז זה פועל רק על התדר של 60 וכשזה פועל אז זה מראה עיוותים של דבריפ כאלה פסים לבנים מה זה הבעיה בכרטיס? תודה על העזרה ...

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכם, היום הורדתי את התוכנה - Popcorn Time (תוכנת סרטים). כשניתבתי את הורדת הסרטים לשולחן עבודה, פתחתי את הסרט ושמתי לב שהנגן (BSplayer), נתקע ופתאום עלתה שגיאה שאני לא ממש זוכר את השם שלה, משהו עם מספירים - 0X5007000 אולי? לחצתי על אישור (לא יודע למה אפילו) וכמה תיקיות נמקחו לי כמו - "המשחקים שלי", כמה סרטים שהיו על שולחן העובדה ותיקיית שירים. גם תייקת המחשב שלי והתמונות שלי נמחקו, אבל מצאתי אותם בהתחל, אבל את השאר אני פשוט לא מוצא. מישהו יודע איך אפשר לפתור את התקלה המוזרה הזאת? ניסיתי גם שחזור מערכת, אבל זה פשוט לא הולך.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Sunny Jim,

לפני כמה חודשים כרטיס המסך שלי החל להראות ארטיפקטים על המסך בזמן מאמץ. כמה חודשים לאחר שקניתי את המחשב(לפני שנה), הוספתי לו דיסק קשיח נוסף, WD 120JB, כלומר PATA. לא חשבתי על זה בזמנו, והאמת עכשיו אני גם לא בטוח, אבל יכול להיות שהארטיפקטים החלו זמן קצר לאחר שהוספתי את הדיסק הקשיח. לפני כחודש סוף סוף פיניתי לעצמי זמן לממש את האחריות של כרטיס המסך, ואחרי סיפור ארוך ומייגע עם החנות, החליפו לי את הכרטיס. כשהם החליפו את הכרטיס, הדיסק הקשיח השני לא היה מחובר לספק הכח. בדקתי את המחשב על המקום במעבדה, הרצתי עליו ATI TOOL במשך כמה דקות והכל היה תקין. כשחיברתי את הדיסק בחזרה לספק הכח, הכרטיס כמעט מיידית החל להראות ארטיפקטים בזמן מאמץ, ודקה בתוך משחק מחשב, המחשב נתקע, ובRESTART, המחש…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים