עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Bar Lugassi,

שלוםםם אני מחפש מחשב פרקטי ללימודים רציתי חווד דעת .. פרטים טכניים מותג יצרן:Dell מסך גודל המסך:14"רזולוציה:1366x768 כרטיס מסך:Intel HD graphics 4400 טכנולוגית מסך:LED HD מסך מגע Touch-screen: מעבדסוג:Intel Core i7דגם:4600Uמהירות המעבד:2.1GHz תמיכה ב- TurboBoost עד -:3.3GHz זכרון מטמון cache:4MB זיכרון נפח:8192MB סוג זכרון:DDR3 כונניםחיבור דיסק קשיח:S.ATA כונן SSD:512GB כונן אופטי:איןתקשורתכרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11b/g/n: כרטיס רשת 10/100: מערכת הפעלהדגם:Microsoft Windows 8 PROשפת מערכת ההפעלה:אנגליתנתוני שמע/מצלמהכרטיס קול: רמקולים: יציאת אוזניות/רמקולים: מצלמת אינטרנט מובנ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם! כשאני מחבר את המחשב שלי (לפטופ של HP) לטלויזיה זה רושם לי על הטלויזיה - No Signal. - אני שיחקתי עם ההגדרות במחשב וזה לא מצליח לי, בעבר זה עבד לי, הכבל תקין והטלויזיה תקינה בוודאות. - מצורפות תמונות. תודה לכולם!! מעריך את העזרה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by liav_n,

שלום לכולם, עדכנתי את השעון (לדוגמה) לשעה 13:30 כשאני מפעיל את הwindows לאחר העדכון, עולה המערכת והשעון מציג את השעה הנכונה. בהפעלה מחדש נוספת או לאחר זמן מה, הwindows מתחיל את ספירת הזמן שוב מהשעה 13:30 והbios בשלו.. עומד... לוח האם בשימוש פחות מחודש וה bios שומר את שאר ההגדרות בצורה טובה (תאריך, סדר boot וכו'..) כך שאני בספק אם זו בעית סוללה, מפרט: מעבד intel i7 4770k לוח אם: Asus maximus vi gene זכרונות: corsair 2x4GB DDR3 אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by arielman22,

בהמשך לפוסט הקודם שלי שזכה להרבה צפיות אבל ללא תגובות: http://hwzone.co.il/community/threads/566869-%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%93-%D7%A8%D7%99%D7%A1%D7%98 אני מפרסם שאלת המשך כאשר אני מפעיל מצב שינה, ומנסה להעיר את המחשב, אני רק מקבל מסך שחור. רק אחרי הארד ריסט המחשב עולה חזרה. ראיתי המון פוסטים באנגלית על זה אבל עדיין לא מצאתי פיתרון. אני מאמין שהבעיה הזו קשורה גם לבעיה שפרסמתי בפוסט הקודם - - - תגובה אוחדה: - - - מצורף קובץ של הרצת הפקודה powercfg /energy

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. האייפד שלי לא מתחבר לאינטרנט, מזהה את הוויפיי באופן תקין, מקבל מיילים, אך כשפותחת את הספארי מתקבלת הודעה ״ safari אינו יכול לפתוח עמוד זה כי הוא לא הצליח להתחבר לשאת באופן מאובטח״, מה עושים?

6. שלום עליכם. רכשתי היום כרטיס קול מדגם: Cmedia CMI8738 - 6CH ניסיתי להתקין את הדריבר אבל הוא לא מתקין אותו. ניסיתי מלא דרכים, מצב בטוח, ביטול הכרטיס על הלוח-אם וכל מה שהצלחתי למצוא בגוגל. לכן אני רוצה לדעת עם למישהו כאן יש ניסיון עם התקלה הזאת. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי המחשב שלי נראה לי בתהליך גסיסה קודם כל הוא עושה לאחרונה יותר מדי ריסטרטים. שנית - היום פתאום הוא קפא באמצע שיר וכמה חלונות בFF\IE וקצת אחרי זה חזר לעצמו נראה לי זו בעיית חום אבל אין לי כך כך מה לעשות בנידון - מעבד AXP 1800 - החלפתי לו מאוורר למקורי של AMD (משומש) והלוח חם כי החדר חם...מזגן לא עוזר מי יודע מה אגב מוזר סגרתי את אחד הIE בTASK MANAGER והמחשב פתאום דפק ריסט

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היה לי בעיות עם המחשב (מזמן) וניסיתי לעשות כמה דברים בביוס ובסוף הרסתי הכל. אחרי זה עשיתי שזה יכניס להכל הגדרות ברירת מחדל ולא עלה לי הוינדוס... הלכתי לחבר פירמטנו את ההארד דיסק שלי הכל עבד אצלו יפה...הגעתי לבית שלי בחזרה חיברתי ושוב הוא לא עולה... הוא נתקע בשלב שהוא אומר ככה: verifying dmi pool data boot from cd : boot from cd : תקוע!..מה עושים.? כמעט שכחתי..לפני זה הוא רשם לי הכנס דיסק מערכת ולחץ enter!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Ecalips,

אני חייב עזרה דחוף!! אני לא מצליח לפרמט את הווינדוס אקס פי שלי ואי אפשר להיכנס אליו דרך הבוט אני חייב עוד דרך טובה לפירמוט ודרך הדוס זה רושם לי שאי אפשר ההארד דיסק בשימוש אז איזה דרך יש???? :'(

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by babu,

יש לי מחשב HP G60 243CL נייד הכל תקין רק המסך חשוך לגמרי כאילו הורידו את הבהירות עד הסוף והבעיה היא לא בהגדרות לאחר מאמצים רבים המחשב פורק לגורמים הוצאתי כרטיס שהוא יושב מתחת למסך ממש מן כרטיס ארוך וצר בצורה של מקל ארטיק INVERTER BOARD כך קוראים לזה הבנתי שזה ממיר זרם או משהו כזה יש למישהו מושג איפה אני משיג את החלק הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shayshaf1,

היי,קניתי מחשב חדש לפני כמה זמן ואתמול מסך חדש,226v4lab או ה lsb לא יודע,קיצר הכל מגעיל וקטן ומשטושטש ויש ריצוד ומריחות במשחקים אמר לי משהו מהתמיכה שאין פלא כי אני לא שם על רזולוציה של 1920x1280 משהו ואמרתי לו שאין לי אז הוא אמר שאני צריך להתקין תדרייבר שבא עם המסך אבל אין לי צורב במחשב בקיצור הוא אמר לי להוריד מהאינטרנט איזה דרייבר,הורדתי איזה ראר שיש בו כמה קבצים אבל אין לי מושג איפה לשים אותם,קיצר הראש שלי כבר מתפוצץ ואין לי כוח ונמאס לי מההתעסקות בזה..,מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by arik63,

מחשב חדש , חלקים מהאריזות שלהם . כל החלקים חוברו (כנראה שלא) לפי הספר , ועדיין שאני מדליק את המחשב הוא מנסה לעלות אבל אז נכבה ומנסה שוב ושוב וכן הלאה , למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ? המפרט : inter core i7 6700k 4.0Ghz 8MB Cache s1151 Arctic Freezer 7 Pro Rev .2 CPU COLLER DCA0-FP701-CSA01 GIGABYTE GA-Z170-HD3P LGA1141 , INTER Z170 , DDR4 , 2XPCI-E ' VGA ' DVI ' HDMI KINGSTON HYPERX FURY BLACK 2X16GB DDR4 2400MHZ Antec High Current Gamer 620W Active PFC 13.5 PSU HCG-620 (RETAIL ANTEC THREE HUNDRED U3 Mid Tower Gamer Black Case (No PSU

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Eli.P,

יש לי ספק ATX ואני רוצה להפעיל אותו ללא המחשב אז שאלתי היא איך אני יכול להפעילו ללא המחשב

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. לאחרונה המחשב שלי עושה ריסטים ושהוא עולה מחדש כתוב לי את השגיאה הזאת.. למה זה קורה?מה לעשות?זה מסוכן? תודה, דניאל.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום וחג שמח לכולם!!!! המחשב של אחי עבד איטי החלטתי לפתוח את המחשב כדי לנקות את האבק מבפנים וזהו לא עשיתי שום דבר חוץ מזה . ניקיתי אבק מהמאווררים ומהמאוורר של המעבד כלומר הוצאתי קודם כל את המאוורר ואז ניקיתי את האבק לא הוצאתי שום רכיב ממקומו סגרתי את המארז ורק הסי די רום והמאווררים עובדים המסך לא נדלק בכלל וכאשר אני מנסה לכבות את המחשב ע"י לחיצה ארוכה על הכיבוי הוא לא נכבה גם בבקשה חברים תעזרו לי לפתור את הבעיה ממש לא נעים לי מאחי... תבורכו כל העוזרים....

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. לצורך העניין, התקנתי וינדוס 7 לפני כחודשיים. הכל עבד כשורה אך לפני כמה זמן קרה לי שכשאני מפעיל את המחשב, הווינדוס עולה, התוכנות (אנטי וירוס וכו') עולות והכל, אבל המקלדת והעכבר לא מגיבים בכלל. אמרתי לעצמי- טוב נו ננסה לפרמט, אבל אפילו במסך הפירמוט שמפעילים דרך הבוט, המקלדת לא עובדת. יכול להיות שזו בעיה במערכת ההפעלה? אחרי כמה רסטארטים העכבר החל לפעול אולם כשלחצתי על כפתור אחד במקלדת, הכל נתקע שוב. ואז אחרי עוד כמה רסטארטים העכבר והמקלדת חזרו לעצמם. הדבר הזה קורה לי כל יום ואני צריך כל פעם לעשות מלא ריסטים. קראתי באיזה פורום על עוד משתמש שזה קורה לו, והוא אמר שהוא פרמט כמה פעמים ואחרי כמה ימים זה שוב חוזר לו. מה יכולה להיות הבעיה?? איך פותרים את זה?! אני כבר מיואש ולא יודע…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי כמה מערכות וידאו- למי שיודע אלה מחשבים מאוד חזקים, מרובי הארד דיסקים עם כרטיסי עריכה, ועולים יקר מאוד. אחד מהם עושה בעיה: לוח אסוס P5WD2 PREMIUM, מעבד 820, ספק אנרמקס 420, כרטיס מסך X800GTO2, וגם 7 הארד דיסקים גדולים של 250. המחשב עד עכשיו לא עשה שום בעיה דומה- למשל כשאני כניס את אחד הדיסקים קשיחים, שהוא במגירה נשלפת, גם בעדינות- המכשב נכבה כאילו נפל החשמל. מכה קטנטנה עם היד/רגל/כסא, מכה שלא אמורה אפילו לנדנד אותו- הוא נופל גם. לאחר מכן הוא לא יידלק, עד שאני מוציא את החשמל, פורק את הלוח מחשמל, ואז מחבר ומדליק שוב. זה לא היה בעבר, בעבר יכלתי לבעוט בו. כבר ניתקתי את כל החוטים וחיברתי חזרה-לא ממש עוזר. מישהו נתקל בזה ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי. אז מאז שקניתי את המחשב שלי (לפני חודש) E6300 GB S3-965P PowerColor X1950 PRO 512 Arctic Cooling 1G Kingston DDR2-667mhz WD 250GB Sata 2 יש לי תקלות בכל המשחקים החדשים..זה לא קורה במשחקים ישנים יותר למשל מ-2005. בכל המשחקים האלה: COMPANY OF HEROES , NFS:CARBON , DARK MESSIAH , R6:VEGAS ... אני משחק, ויכול אפילו אחרי 5 דקות לצאת, יכול להיות לפני תחילת השלב רק בטעינה ויכול גם אחרי שעה אפילו... בדרך כלל הוא לא רושם כלום וסתם יוצא לשולחן עבודה, ולפעמים הוא עושה ריסט פתאום ולפעמים את ההודעה הזאת של "בלהבלה ביצעה פעולה לא חוקית ועליו להסגר.. שלח\אל תשלח" פעם אחרונה ששיחקתי בDARK MESSIAH הוא רשם לי את ההודעה הזאת: http://img145.imageshack.us/img145/1580/memorym…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by bendale,

שלום לכולם חייב עזרה דחוף שלום לכולם צריך עזרה דחוף! יש לי מחשב ישן של לנובו ולפני כחודש המסך הפסיק לפעול חיברתי את המחשב לטלוויזיה ועדיין לא רואים. כנראה שהכרטיס מסך דפוק. היום אני חייב להוציא מסמך כלשהו מהמחשב ,האם יש דרך להוציא את המסמך . אשמח לקבל עזרה בהקדם זה דחוף. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by pixelsight,

שלום האם אפשר לעשות דיסק של וינדוס 98 שיהיה בוט כלומר שבמקום שאני יכניס דיסקט 1.44 עם התוכנה שמפעילה את ההתקנה שתוכן הדיסקט יהיה בדיסק ויעלה ממנו ולא מהדיסקט

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by avia30,

יש לי בעיה בצורב LG 52x24x52x יש לי את נרו 6 החדש וכשאני מנסה לצרוב דיסק על מבירות 4 או 52 אני לא יכול הבעיה יש לי דיסקים 48x מה אני צריך לעשות מחכה לתשובה מהירה תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by FastJack,

שלום. אני קניתי מסך E228WFP של DELL לפני כ3 חודשים. בחודש האחרון אני התחלתי לשמוע רעש סטטי שיוצא מהמסך, בעיקר כשהוא כבוי. מישהו נתקל בדבר הזה? יש למישהו מושג מה עושים? עוד דבר, אני ניסיתי ליצור קשר עם המעבדת שירות של DELL בארץ. נראה לי קוראים להם CPM אך לא עונים לי שם בטלפון. מישהו יודע איך אני יכול ליצור איתם קשר? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ilan2525,

בכונן c מןתקנת רק מערכת הפעלה , תוכנות ואופיס . כל התמונות , הסרטים והמסמכים נמצאים בכונן d . למרות זאת המקום הפנוי בדיסק הולך ומצטמצם . אני מרוקן את פח המיחזור . מוחק דואר ישן ולמרות זאת המקום הולך ומצטמצם .מדוע ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by sababag,

היי חברים , רציתי לברר אילו תוכנות או דברים נוספים לאחר ביצוע התקנה חדשה של WINDOWS עבור המחשב לאחר עידכון דרייברים? רק לוודא שלא שכחתי משהו קריטי....

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם, בזמן עריכה בפוטושופ, בזמן שינוי פרמטרים התגובה איטית משהו כמו 2-3 שניות בכל שינוי לדוגמא: בזמן שינוי צבעים או סטורציית צבע השינוי מתבצע בהדרגה איטית מה שמפריע לאופן עריכה שוטף. ברשותי שני מסכים: 1.DELL U2311H 2.LG L1900R שעובד כמסך משני בעריכה המסכים מחוברים לכרטיס מסך יחיד מדגם: NVIDIA GeForce 8400 GS (256 MB) הדל מחובר לכניסת DV אשר עובד ב- FHD ה-LG מחובר לכניסת VGA אשר עובד ברזולציה 1280X1024 מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz זיכרון: 6G DDR2 800mhz אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי ממה זה נובע ומה עלי לשדרג? האם יכול להיות שהכרטיס מסך חלש מדי בכדי לסחוב שני מסכים? ואם כן מה מומלץ בתקציב של עד 500 ש"ח (שוב אך ורק לעיבוד תמונה ולא וידאו\משחקים) תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים