עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by קלוקיי,

שלום , הורדתי מהאתר של ג'יגבייט עדכון עבור הביוס שלי . בעת ההורדה התקבלו 3 קבצים ( יש תמונה ) . עכשיו השאלה שלי היא , איזה מהקבצים הבאים הוא קובץ העדכון שיש להריץ בביוס על מנת לעדכן את גרסת הביוס הקיימת ? . אני צריך להעביר את 3 הקבצים לדיסק או קי , ולהריץ אחד מהם בעת הפלאש של הביוס נכון ? . איזה קובץ עליי להריץ בזמן הפלאש ? . דגם הלוח שברשותי : gigabyte z370 aorus gaming k3 - CF תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום חברים אשמח לרעיון לפתרון אני רואה הספריות בדיסק החיצוני כולל תיאור הקבצים והפרטים אולם המחשב (ניסיתי בכמה מחשבים) לא מצליח לקרוא את הקובץ עצמו אלו קיבצי סרטים ואו תמונות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי את הנתונים שמפורטים למטה, ודבר כמעט אינו מותקן על המחשב אך כשאני מנסה לשחק overwatch,שכרגע התקנתי, הוא זז לאט מאוד גם עם נתונים נמוכים מאוד. מה יכולה להיות הבעיה??

4. המחשב מתחמם תוך חצי שעה של באטלפילד... זה התחיל לקרות בזמן האחרון... יש סיבה לכך ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Ofekppp,

לסגור

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by קלוקיי,

שלום, הכפתור שמפעיל את האינטרנט האלחוטי במחשב הנייד התקלקל . האם יש דרך חלופית להפעיל את האינטרנט האלחוטי ללא שימוש הכפתור במחשב הנייד ? . תודה רבה .

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by -ToMeR-,

קניתי את המחשב לפני יומיים, זה הדגם המלא: Asus N550JK-CN065H. המפרט שלו: מעבד: [TABLE=class: cms_table, width: 98%] [TR] [TD=width: 100%, align: right]Intel® Core™ i7-4700HQ זיכרון 8GB DDR3 גודל דיסק: 750GB 7200RPM מסך: IPS FHD LED Backlight Non-Glare LCD Panel כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 850M 2GB RAM בקיצור, המחשב מעולה, אבל יש לו בעיה של חימום יתר. בזמן שאני עובד על הפוטושופ או אפילו שימוש רגיל כמו גלישה באינטרנט והעברת קבצים בין תיקיות המחשב נורא מתחמם באיזור שבין המקלדת למסך. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזה לא רק המחשב שלי שמתחמם ככה אלא כל המחשבים של אסוס בדגמים האלה. איך אפשר למנוע ממנו להתחמם כל כך? יש איזה משהו בהגדרות של המחשב אולי שצריך לשנות שיכול לעזור לו?…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. החלפתי לאחותי את המחשב הישן שלה במשהו שהיה לי טיפה יותר חדש. מעבד AMD 3800 כפול ליבה, זיכרונות ולוח של DFI NF4. הכל עבד אצלי עד לא מזמן (שבועיים). כשחיברתי הכל היום למארז שלה והדלקתי אני רק רואה את הלוגו של הלוח לפני הפוסט וזהו לא קורה כלום, ניסיתי לאפס את הביוס אבל זה לא עזר. מה עוד אני יכול לעשות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, המחשב שלי לא מזהה את הרמקולים/אוזניות שאני מחבר אליו במקום זאת,הוא מזהה התקן אחר http://img824.imageshack.us/f/76124650.png/ עזרה בבקשה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ששלום לכולם ! המחשב שלי הוא סבבה והכל אני לא דורש ממנו להפעיל תוכנות מיוחדות או טובעניות בכלל. הוא היה מהיר עד לפני מספר ימים שכאשר הדלקתי אותו הוא פשוט נהיה איטי ביותר. נורית ההארדיסק על המארז כל הזמן דלוקה- מה שמראה על מאמץ שלו, אך זה קורה כאשר המחשב לא מפעיל אף תוכנה. המחשב מתנהג כמו במצב של מחסור בRAM אך כמובן שזה לא המצב. השירים במדיה פלייר נשמעים מקוטעים, לפתוח את הfirefox לוקח שעות וכו', פשוט לא מתפקד. הרצתי את האנטיווירוס שמותקן לי NOD32 והוא לא מצא כלום. המחשב נותר במצב המעצבן הזה גם כאשר בtask manager לא רצה שום אפליקציה של המשתמש פרט ל"explorer" כמובן. זה מצב ממש מתסכל ולא אופיייני למחשב הזה. מה אפשר עוד לעשות? איך ניתן לשפר את המצב? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Maniac,

חברים שלום, יש לי (1.8 וולט, רגיל, ללא המהרה)Twinmos 2x512MB 667MHz, על לוח Asrock ConroeXfire שתומך עד 667. קישור למפרט הלוח: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoeXFire-eSATA2 אני רוצה לקנות G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4828 או G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3206 (שניהם במסגרת התקציב). החנות משכנעת אותי לשלוח להם את המחשב (כי אם אין התאמה, צריך להחזיר להזמין אחר.... ואני גר רחוק), ויש לי בעיה עם זה. אני רוצה להתקין את הזכרון לבד. אילו בעיות יכולות לקרות, אם אני משלב את הזכרונות הנ"ל בלוח? מה צרי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. תקשיבו, זקוק מאוד לעזרה וטיפים לגבי המחשב שלי. לפני שבוע המחשב שלי התחיל לעשות בעיות בהדלקה, מחשב טיפה ישן, היה נדלק ואחרי כמה שניות נכבה, לכאורה נראה שהבעיה בספק הכוח של המחשב. השתגעתי מלמצוא פתרון לבעיה הזו, ואחרי הרבה נסיונות לחבר אותו למקורות כוח שונים בבית\עם האל פסק או בלעדיו ניתקתי הכל כדי לחפש אם משהו מקצר, שום דבר.. אחרי טו מאץ' נסיונות הלוח אם חדל להגיב.. כאילו היה מתח אבל שום מסך ושום כלום.. החלטתי שאוליי הלך הלוח, אז קניתי חדש של ג'יגה בייט עם מעבד icore 7 , חיברתי אותו למחשב, ואותה הבעייה צצה. הסקתי שהבעייה בספק הכוח כי אחרי כמה שניות הוא מפסיק לתת חשמל בכלל, לכן פתחתי אותו וראיתי באמת שאחד מהקונקטורים שעשויי פלסטיק נמס על הפיוז. קניתי ספק חדש של אנרמאקס 620W…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by tal_be,

שלום, לפני כשבועיים, התחילה לי במחשב בעיה של מסך כחול בעת הפעלת המחשב, ז"א שכשהמחשב טוען ויש את הסמל של הוינדוס שטוען אז מיד אחריו יש מסך כחול וזה סופר משהו ועושה ריסטרט. אחרי הריסטרט היה תיקון כזה של הוינדוס והוא עלה וככה זה קרה מס' פעמים. אחרי כמה פעמים היה את המסך הכחול והתיקון של הוינדוס לא הצליח (גם לו היה מסך כחול) ואז פירמטתי את המחשב. תמונה של השגיאה: http://img168.imageshack.us/img168/7358/128414064792.jpg השתמשתי בו יומיים ועכשיו שוב פעם זה קרה. השאלה שלי היא מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ari02,

יש לי וינדוס 98 ופנטיום 2, איך אני יכול לזהות את התקני הקול שלי???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by sgsg,

אני יודע שהכותרת לא ממש מתארת את הנושא, אבל לא ידעתי מה לכתוב כשאני מפעיל את ה scandisc ב CDSpeed שמגיע עם נרו אני כמעט תמיד מקבל בין הריבועים הטובים - ירוקים כמה ריבועים צהובים (damaged). בצורב הדיסקים עובדים כרגיל בדר"כ אבל בכונן אחר (DVD AOPEN) לא תמיד. לדוגמה ,סרט שרץ עם הפרעות בתמונה. זה אופייני לכל הצורבים? יכול להיות שהדיסקים של GPT אשמים? כדאי לצרוב מחדש את הדיסק או שאם אני לא מקבל Unreadable אז זה בסדר? ואת מה הבדיקה הזאת בוחנת ??? הצורב שלי הוא LiteON x40 ואני צורב עם Nero ניסיתי גם Track At Once וגם Disc At Once (לא Disc At Once/96 אני לא יודע מה זה). תודה מראש לכל מי שיתייחס...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. יש לוח אם של אינטל B850GB וניסיתי לעשות לביוס עדכון, הלכתי לפי כל השלבים ואחרי הריסט זה נתקע לי במסך של הביוס והוא כתוב שיש לי איזה בעיה בCMOS אז ניסיתי לעשות Bios Recovery, פתחתי את המחשב ושיניתי את הגמפארים של הביוס לRecovery הדלקתי את המחשב עשיתי את הRecovery ואז עשיתי ריסט ושיניתי את הגמפאר למצב הרגיל והדלקתי את המחשב והמסך לא עולה ואולי גם שאר הדברים אני לא יודע. אז ניסיתי לבדוק את הכרטיס מסך במחשב אחר והוא עובד, ניסיתי לשים במחשב שלי כרטיס מסך אחר ולא עובד, ניסיתי לנתק הכל ולהוציא את כל הכרטיסים ולא..... שום דבר לא עובד........ אז מה אני עושה? מה הבעיה מישהו יודע? דחוף

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Jack_g,

במחשב היה כ.מסך LEADTEK TI4400 עכשיו שמתי בו GF2MX400 CHAINTEC בקיצור לא משנה איזה דרייבר של נווידיה אני מתקין הוא אומר a problem accured while installation ולא מתקין את הכ.מסך ניסיתי אפילו את הדרייברים של CHAINTEC ואותו דבר. ניסיתי להיכנס לSAFEMOD ולהסיר זה לא עוזר. מדובר ב WINDOWS XP. לפי דעתי זה איזה באג מפני שהיה לי את זה פעם בלי להחליף כ.מסך היה לי מותקן ה LEADTEK TI 4400 עם הדרייברים המקוריים וכשניסיתי להחליף לדרייברים של נווידיה הוא לא נתן לי עשה את הבעיה הזו הייתי חייב לחזור לדרייברים של ליאדטק. אבל עכשיו אני בכלל לא יכול להתקין מפני שמדובר בכ.מסך שונה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש ברשותי כרטיס X800, של MSI. כשאני ניגש לאופציה הTV-OUT וצופה בסרט בטלוויזיה, מופיעים שני פסים, שיורדים על גבי המסך ושוב מתחילים מלמעלה לרדת, וחוזר חלילה. הטלוויזיה עצמה תקינה, בצפיה רגילה הכל תקין. חבר טען שאולי זה קשור לחשמל, בקיר, במחשב או בספק, או חיבור של ארקה או משהו כזה. יש למישהו מושג מה הבעיה? מה עושים לפתור אותה? המחשב חדש לחלוטין, ספק טוב ואיכותי, ואני משתגע מה הבעיה. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by WarMachine,

היו לי די הרבה בעיות והמחשב זחל אז החלטתי לפרמט את C,בקיצור פירמטתי והתקנתי XP פרו ואת כל הדרייברים הכי עדכניים לכרטיס מסך\קול,ללוח אם,עדכנתי DX, התקנתי SP,בקיצור מה שצריך לעשות. א-ב-ל,כל דבר שפוט לא רץ טוב,תוכניות כל הזמן עושות כל הזמן לפי הווינדוס פעולות לא חוקיות וככה גם משחקים,פתאום פיפ"א עושה פעולה לא חוקית שרוצים לשחק בו,ככה גם ספלינטר סל,Enclave בכלל לא רוצה לעלות.. תוכנות שאני צריך לעבוד איתן פשוט לא עולות כמו Traktor DJ Studio ובקיצור הכל מעודכן והכל לא עובד!!!מצב מוזר זה נכון... אז אם למישהו יש תשובות או כל דבר שיוכל לעזור לי... (DX9,DETONATOR 43)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Kenny,

יש לי Epox8rda+ ואני משתמש בכרטיס קול שעל הלוח , בהתחלה הוא פועל כמו שצריך , רק שאחרי שעה של משחק בערך פתאום הסאונד ניהיה על הפנים... ויש המון רעשים והפרעות.. זה לא בעיה ברמקולים , כי זה קורה גם באוזניות... ושחברתי Sound blaster live זה לא קרה.. בכל מקרה , הלוח כרגע באובר קלוק 166fsb למישהו יש מושג? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. ברשותי ASUS 8200 DELUXE יש לו אפשרות לוידאו IN וכמו כן לVIDEO CAPTURING אני צריך את הדרייברים של ה VIDEO CAPTURING מישהו יודע איפה אני יכול להשיג? אני לא מוצא אותם באתר של NVIDIA אז אם מישהו מוכן לתת לינק אני אשמח! בתודה מראש. :'(

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, אני מעוניין להתקין לינוקס לצד ווינדוס - האם זה בכלל אפשרי? אם כן,איך? תודה,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. היי, שאלה של מתחילים: אני מבין שמודם ראוטר שנדרש לפעול על תשתית של בזק צריך לתמוך בוקטורינג. יש לזה חשיבות גם עבור המגדיל טווח (REPEATER)? תודה, איתמר

25. אז ככה ניסיתי להפעיל את המשחק CITIES XL PLATINUM וזה עשה לי בעיה ואמר לי OUT OF RANGE 33.7/60 משהו כזה וחיפשתי באינטרנט על זה ומצאתי שכדי לתקן את זה צריך לשנות את קצב הרענון דרך ההגדרות של הכרטיס מסך אז עשיתי את זה נכנסתי ל .AMD VISION ושיניתי לו ל30הרץ ואז המסך עשה בעיה גם וסירב להחזיר לי תמונה ופשוט נישאר על מסך שחור וכתב מחוץ לטווח אז עשיתי ריסט ונכנסתי בSAFE MODE ניסיתי לחפש את ההגדרות של הכרטיס מסך אבל הוא לא נתן לי להפעיל את AMD VISION ואמר שאי אפשר בSAFE MODR אז ניסיתי לעשות UNINSTALL לדרייברים בצורה חוקית דרך הזה של וינדוס ואז הוא אמר לי שוב שאי אפשר לעשות את זה בSAFE MODE אז פשוט הלכתי לתיקייה של הדרייברים ומחקתי אותה ידנית (בתקווה שאח"כ נוריד שוב דרייברים ונתקין…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.