עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Ralph,

יש לי מסך lg f700b ויש לו כל מיני פונקציות מוזרות לכיוון מסך שרק מבלבלות... לכן הכל אצלי עקום, לפעמים לא רואים את הקצוות של התמונה. אז אני מנסה לכוון קצת וזה נהפך למעוגל... יש איזה פטנט או תוכנה שעוזרת לכוון את זה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Cavalier,

ברור שהכל תלוי בשימוש, וכמובן יש את הנוסחה לחלק את הקיבולת בצריכה אבל זה לא באמת נתון שאפשר להסתמך עליו. מניסיונכם בשטח, כמה שעות בשורה התחתונה יחזיקו לי הסוללות האלה 1. 70WHr בעלת 4 תאים 2. 45WHr כמדומני בעלת 3 תאים. לשני הלפטופים מעבד i5 8265u וללא מאיץ גרפי (יש מובנה) והשימוש הוא בגלישה, סרטוני יוטיוב, סרטים, כתיבת מסמכים - הכל בבהירות מקסימלית

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Doron Amzaleg,

שלום, יש לי לפטופ ומחשב שולחני עם ווינדוס 7, ואני מעוניין להעביר קבצים בין שניהם ולא מצליח כשאני מנסה להיכנס למחשב השולחני מהלפטופ - המחשב מבקש סיסמא (ואין לי משוג מה היא) כשאני מנסה להיכנס מהמחשב השולחני ללפטופ - אני מקבל הודעה שלא ניתן מי יכול לעזור לי עם זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by מאור247,

משום מה העכבר שלי במחשב נכנס יתור מידי ימינה.... נראה כאילו שהוא ממשיך יותר ימינה כשאני מזיז אותו.. זה מפריע מאוד במשחקי אסטרטגיה.. אי אפשר ללכת ימינה. בדקתי את הגודל של המסך( אם הור רחב מידי) והכל בסדר , איך מסדרים את זה??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום! היום פירמטתי מחשב של חבר בכדי להתקין 8.1. המחשב עלה, הכל טוב ויפה עד שלאחר מספר דקות של שימוש המסך משחיר (משמיע צליל ניתוק אך לא משמיע צליל חיבור מיד כמו שקןרה בד"כ) ומאז הוא נשאר מסך שחור. חשבתי אולי זה דרייברים אבל כשאני בא להתקין את הדרייבר מדיסק ההתקנה שבא עם הכרטיס אז זה פשוט תוקע את הווינדוס או לא יודע מה זה עושה ושוב משחיר את המסך אך כעת אני יכול לראות את מצביע העכבר אך שום דבר אחר. כשאני עושה ריסטרט למחשב זה מראה את הלוגו (ארבעה ריבועים) ולאחר מכן ישר משחיר ושוב רואים את המצביע של העכבר בלבד. **כשהמקרה הראשון קורה לי, אני מחבר את הכבל לכרטיס מסך המובנה ואז כמובן שהמסך עולה אך אני לא יכול לבצע כלום (פתיחת תיקיות, אינטרנט וכו').*** כרטיס מסך:gainward geforce 2…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by War-Hammer,

יש לוח אם של אינטל (לא, לא זה שבמפרט שלי) מדגם D850GB עליו יושב לו מעבד 1.4Ghz סוקט 428 ושני סטיקים של 64 מגה ביט RDRAM ועוד שני אפסים. שמתי על הלוח כרטיס מסך GAINWORD GEFORCE 4 440MX 64MB והלוך פשוט לא נותן פוסט! (בלי קשר לכרטיס מסך, גם עם כרטיסים אחרים אין פוסט) מה אני יכול לעשות?? אין אף צפצוף בהתחלה מהלוח, אולי הביוס לא בסדר? איך אני עושה לו פלאש? ניסיתי לאפס ביוס על ידי הוצאה של הבטריה והחזרתה (ככה אני תמיד עושה, זאת השיטה הטובה ביותר לאיפוס ביוס). בקיצור, מה זה נראה לכם?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, הרכבתי מחשב חדש עם חלקים שרכשתי לפני יומיים. הבעיה היא שלפעמים הוא לא נדלק בכלל ואני צריך לאפס את הסימוס בכדי שיעבוד. יש לי שתי מסכים ושאני מגדיר שהראשון יעבוד בהפעלה (שהוא יהיה התצוגה הראשית) דרך הביוס או דרך ההגדרות כ. מסך במחשב זה בדכ קורה.אשמח לעזרה בנושא.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by avia30,

יש לי בעיה בצורב LG 52x24x52x יש לי את נרו 6 החדש וכשאני מנסה לצרוב דיסק על מבירות 4 או 52 אני לא יכול הבעיה יש לי דיסקים 48x מה אני צריך לעשות מחכה לתשובה מהירה תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. ברגע שאני מנסה לנגן קבצי קול מדיה פליי מאומר שיש בעיה וWINAMP אמר שכרטיס קול לא מזוהה... התקנתי דרייבר גם מהדיסק וגם מהאתר של INTEL הכרטיס קול הוא Intel High Definition Audio Realtek ALC888

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by esaly,

היי! יש לי חבר עם המון ריסטים של מסכים כחולים, אמרתי לו שישלח לי את הקבצי MINI DUMP שאני אוכל לפענח אותם עם הWINDBG. ככל הנראה התוכנה מתאימה לקבצי MINI DUMP של XP ולא מצליחה לפענח את הקבצים של WINDOWS7. מישהו מכיר את התופעה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ItachiSan,

כשחבר שלי מפעיל את המחשב לא מופיע לו כלום על המסך. המחשב עצמו נדלק (וגם יש את הצפצוץ הזה שיש כשמפעילים את המחשב). הוא אומר שהמסך והחיבורים שלו למחשב בסדר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by mrbig,

הי אני מנסה ליצור רשת ביתית - ולא מצליח להתחבר או להתנתק מהרשת - האופציה היחידה שיש לי היא להכניס סיסמה (מסתבר שהמחשב שאני עובד עליו יצר מתישהו קבוצה בייתית ואין לי שום אפשרות לראות את הסיסמה ) אני פשוט לא רואה את המסך שבו ניתן להתנתק או לשנות סיסמה מצורף צילום מסך שבו ניתן לראות את מספר האפשרויות המצומצמות שלי ברשת הביתית לעזרה אודה..

13. Started by lidor_abo,

חברה יש לי בעיה ב HD ואני מתכוון להחליף אותו השאלה שלי אם באמת זה מה שצריך לעשות או משהו אחר... יש לי מידע על מצבו בתוכנה HD TUNE: Uploaded with ImageShack.us בתודה LIDORֹֹABO

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הגיע אלי מחשב עם לוח תקול של MSI מתקופת 775, נשבע שהחלפתי כבר עשרות לוחות כאלו של MSI, לא יאומן כמה שהם נוראיים. בכל מקרה, לוח זול וטוב שמצאתי הוא intel dg43rk הרכבתי הכל על הלוח, הפעלתי את ההתקנה של ווינדוס מUSB וקיבלתי מסך כחול (תמונה מצורפת) השגיאה היא the bios in this system in not fully acpi compliant... נסיתי במשך שעה או יותר כל מיני דברים ושומדבר לא עזר. ביטלתי כל דבר אפשרי בביוס, למעשה שיחקתי הם ההגדרות לפה ולשם, לא עזר. ניתקתי את כל הרכיבים, כל מה שנשאר על הלוח הוא כרטיס זיכרון אחד, ומעבד. נסיתי לעדכן ביוס, גם זה לא ממש הולך, אני בוחר בקובץ ביוס שהורדתי לוחץ אנטר ותוך שניה אני מקבל על המסך the computer will restart in 9 seconds... כמובן המחשב סופר עד הס…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם! כשאני מחבר את המחשב שלי (לפטופ של HP) לטלויזיה זה רושם לי על הטלויזיה - No Signal. - אני שיחקתי עם ההגדרות במחשב וזה לא מצליח לי, בעבר זה עבד לי, הכבל תקין והטלויזיה תקינה בוודאות. - מצורפות תמונות. תודה לכולם!! מעריך את העזרה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by bob24,

קניתי מיקרופון מאופיס דיפו ב10 שקלים חיברתי אותו כמו שצריך והוא לא עובד! בדקתי בהגדרות כל מיני דברים ועדיין לא עובד.. אצל המחשב של אח שלי הוא כן עובד בלי שום בעיה! יש לי windows xp sp2 בעברית.. מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Psychoticat,

שלום לכולם, בחודשיים האחרונים יש לי אוסף של מסכי מוות כחולים שלא נותנים לי מנוח ואני לא יודע מה לעשות נגדם. ההודעות שהופיעו לי עד עכשיו הן (רשימה חלקית, לא תיעדתי הכל): page_fault_in_nonpaged_area bad_pool_caller IRQL_not_less_or_equal יש לי כמה השערות לא מבוססות מה הגורם לתקלות האלה: 1. לפני כמה חודשים התקנתי כרטיס זיכרון חדש של ג'יגה, יכול להיות שהוא עושה צרות? 2. במנהל ההתקנים יש לי סימן קריאה על scsi/raid host controller וכתוב בפנים ש"‏‏ל- Windows אין אפשרות לטעון את מנהל ההתקן עבור חומרה זו. ייתכן שמנהל ההתקן פגום או חסר. (קוד 39)‏‏". אין לי מושג מה ההתקן הזה בכלל אז העדפתי לא לגעת בו. 3. המחשב שלי בערך בן 5-6, יכול להיות שאלה פרפורי גסיסה שלו? כמובן שיכול להיות שכל …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by stingeR-,

האם זכרונות sd ram של חבר שלי עלולות לגרום ללוח האם האם הישן שלי בעיות כאשר אני יפעיל אותם עליו? אני לא יודע באיזה מצב הם. יכול להיות שרופים ויכול להיות שהם בסדר אבל האם הם עלולים לגרום קצר לבקר או משהו ?? לשריפה של משהו וכדומה.... ???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מדפסת מדגם: LEXMARK X1290 הכל היה טוב ויפה, עד שיום אחד המדפסת החלה להוציא דף פירוט לאחר כל הדפסה! (מצורף צילום מסך). יש לציין שהדף יוצא לאחר הדפסות בוורד\פנקס רשימות. אם אני מדפיס דרך האקספלורר זה לא יוצא.. התמיכה של לקסמרק לא הצליחה לעזור לי, הדבר היחיד שהם ייעצו לי זה להסיר\להתקין מחדש את הדרייבר - מה שלא עזר. להלן צילום המסך: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Street_Fighter,

אני משאיר בפורום הודעות על בעיה בצורב שלי ואף אחד לא עונה!!!! או שהוא עונה תשובה של מהנדסים למחשבים. (ואני לא מבין כל כך הרבה במחשבים). יש לי בעיה בצורב פיליפס בן שנה שפעל מצוין לפני שעברתי לווינדווס אקס פי. כאשר אני רוצה לצרוב משהו זה לא נותן לי לבחור את המהירות, זה כאילו על ברירת מחדל X2 , ובכל זאת כשאני מתחיל את הצריבה זה מודיע לי תוך 2 שניות:power calibration error אני לא יודע מה לעשות, ואם אתם חושבים שאני צריך לעדכן משהו אז תפרטו לי בבקשה כי אני לא מבין כל כך ואם אפשר גם תתנו לי לינק להורדה. אני משתמש בתוכנת נרו, והחלפתי גם כמה תוכנות, זה לא עזר, אני גם יודע שהבעיה היא לא בספק כי הוא מספיק חזק ואני בטוח בזה. ואני התקנתי את הדרייבר פעמיים כבר. בתודה גדולה ורבה למי שי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. משהו ממש ממש מוזר בחיים לא קרה לי אני מכבה תמחשב התחל כיבוי כמו שצריך ואחרי דקה המחשב פשוט נדלק לבד בדקתי אם הכפתור של ההדלקה של המחשב תקוע אולי או איזה בעיה כולשהי אן לא מצאתי שום דבר לא משנה מה פירקתי עשיתי זה חוזר למשהו יש רעיון איך לעזור לי? או מה צריך לעשות

22. יש לי כמה מערכות וידאו- למי שיודע אלה מחשבים מאוד חזקים, מרובי הארד דיסקים עם כרטיסי עריכה, ועולים יקר מאוד. אחד מהם עושה בעיה: לוח אסוס P5WD2 PREMIUM, מעבד 820, ספק אנרמקס 420, כרטיס מסך X800GTO2, וגם 7 הארד דיסקים גדולים של 250. המחשב עד עכשיו לא עשה שום בעיה דומה- למשל כשאני כניס את אחד הדיסקים קשיחים, שהוא במגירה נשלפת, גם בעדינות- המכשב נכבה כאילו נפל החשמל. מכה קטנטנה עם היד/רגל/כסא, מכה שלא אמורה אפילו לנדנד אותו- הוא נופל גם. לאחר מכן הוא לא יידלק, עד שאני מוציא את החשמל, פורק את הלוח מחשמל, ואז מחבר ומדליק שוב. זה לא היה בעבר, בעבר יכלתי לבעוט בו. כבר ניתקתי את כל החוטים וחיברתי חזרה-לא ממש עוזר. מישהו נתקל בזה ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי. אז מאז שקניתי את המחשב שלי (לפני חודש) E6300 GB S3-965P PowerColor X1950 PRO 512 Arctic Cooling 1G Kingston DDR2-667mhz WD 250GB Sata 2 יש לי תקלות בכל המשחקים החדשים..זה לא קורה במשחקים ישנים יותר למשל מ-2005. בכל המשחקים האלה: COMPANY OF HEROES , NFS:CARBON , DARK MESSIAH , R6:VEGAS ... אני משחק, ויכול אפילו אחרי 5 דקות לצאת, יכול להיות לפני תחילת השלב רק בטעינה ויכול גם אחרי שעה אפילו... בדרך כלל הוא לא רושם כלום וסתם יוצא לשולחן עבודה, ולפעמים הוא עושה ריסט פתאום ולפעמים את ההודעה הזאת של "בלהבלה ביצעה פעולה לא חוקית ועליו להסגר.. שלח\אל תשלח" פעם אחרונה ששיחקתי בDARK MESSIAH הוא רשם לי את ההודעה הזאת: http://img145.imageshack.us/img145/1580/memorym…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אז חשבתי שהבעיה היא בכונן שהתחיל לעשות רעשים, וקניתי אחד חדש והתקנתי עליו ווינדוס, אבל אחרי כיבוי המחשב הווינדוס לא עולה ושוב נכתב להכניס דיסק, bootable ורק אם מניסים את דיסק ההתקנה של הווינדוס, המחשב מזהה את הכונן עם מערכת ההפעלה..

25. קוראת לי תופעה מוזרה מאוד ב WIN7 (אני משתמש ב WIN7 בוורסיית 64 ביט). מפעם לפעם המחשב קופא לחלוטין, לא מסך כחול, לא ראסט, לא כלום. פשוט קפוא. שמתי לב כי ב 3 לילה קרתה התופעה הזו והוא לא השתחרר עד שביצעתי בבוקר כיבוי והדלקה. בהתחלה חשבתי כי מדובר בדיסק בעייתי, הדיסק החשוד הוחלף אך התופעה ממשיכה. יש איזה כיוון לגילוי מקור הבעייה?

דיונים חדשים בפורומים