עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by CrackPot,

טוב אז ככה: הורדתי את הדמו החדש של DX2 למחשב הישן שלי (Geforce 4mx) אחרי שהתקנתי והכל, יש מסך שחור. אז אני סוגר את התוכנה, ורואה הודעה כזאת: ''Engine requires video crad supporting pixel shader 1.1 or higer'' כלומר, אין מצב המשחק הזה דורש יחסית הרבה! משחקים כמו HL2 דורשים פחות. האם יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by MekoPelet,

כבר המון זמן שאני מודע להבעיה הזו אך זה לא כלכך הפריע לי כמו עכשיו. הבעיה היא שברגע שיש cutscene אני לא יכול לשמוע את הדיאלוג בין הדמויות אלה רק את המוזיקת רקע (ולפעמים גם צעדים או דברים environmental). הביעה קיימת בכל משחק שיש אצלי וכנראה גם כל אחד אחר שיהיה לי. ניסיתי לחפש בגוגל ולעוד אנשים היה את הבעיה הזאת אבל לפי מה שהם אומרים זה שהם פשוט התקינו מחדש וזה עובד מעולה. אצלי לא , ואצלי זה גם בכל משחק. *עריכה* ב skyrim אני לא יכול לשמוע דמויות שעומדות מולי אז חייב להסתכל הצידה (לא מנומס חח) כדי לשמוע מה הם אומרים. ובwitcher 3 אני לא שומע את ג'רלד בכלל גם לא בcutscene אך הבעיה בסצנות זהה. מתחרפן לי בשקט , רון . תודה מראש לעוזר…

3. שלום רב, יש לי בעיה שהתחילה מאז שקניתי זוג זיכורנות וחיברתי אותם X 2 STICK Kingston 1GB DDR 400Mhz PC3200 CL3 יענו 2GB זיכרון. (לוח אם שלי היא CL 2.5) חיברתי את הזיכרונות והוצאתי את שלי שהיו, מאז שחיברתי אותם כל פעם שאני מדליק את המחשב המסך נדלק לכמה שניות, ניכנס למצב כנראה של STANDBY (הנורית מהבהבת והמסך שחור) והמחשב עובד. כאילו המסך לא מגיע בכלל ל- WIN, בכדי זה יעבוד מה שאני מנסה לעשות זה: 1. עושה ריסט למחשב ---- לא עוזר עדןי מגיע לחלון שחור עם נורית מהבהבת. 2. מכבה את המחשב ומחכה דקה ----- לא עוזר עדין מגיע לחלון השחור. 3. מכבה שוב את המחשב ומחכה עוד דקה ------ כנ"ל שוב פעם לא עוזר. 4. מכבה את המחשב ומדליק שוב ורק אז המסך נדלק וזה מגיע לחלון של היצרן של הלוח ומגיע ל- W…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. קינתי היום מחשב חדש בשעה טובה! (Dell z15) ואני מעוניין להעביר אליו את כל תוכן הHP הישן שלי. אם יש אפשרות כזאת, הייתי מעוניין להעביר אליו גם את האופיס והתקנות תוכנה שימושיות נוספות מבלי לעבור שוב את הפרצדורה המסובכת של למצוא את כולם מחדש. יש אפשרות כזאת? להעתיק את כל תוכן המחשב הישן שלי כמות שהוא (חוץ ממערכת ההפעלה עצמה) למחשב החדש? אם כן, אשמח להפנייה לתוכנת הגיבוי המתאימה ומדריך להשתמש בה. תודה!

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  5. שלום, רכשתי מחשב חדש לאחרונה, קיבלתי אותו אתמול, חיברתי אותו לחשמל מקלדת עכבר מסך כמו שצריך הדלקתי אותו, בפעם הראשונה הוא נדלק, ביקש CD בשביל להתחיל BOOT הכל טוב ויפה, הכנסתי את הדיסק של הווינדוס ועשיתי ריסט, מאז המחשב לא נדלק, הוא נכנס ללופ: כאשר אני מדליק את המחשב המאווררים עובדים על 100%, ואז הוא מתכבה, אחר כך נדלק לבד לסיבוב נוסף המאווררים שוב על 100% ואז יורדים לפעולה נורמלית, נדמה כאילו הוא נדלק , אבל אחרי 10 שניות מתכבה שוב. ניסיתי לדבר שם עם התמיכה והוצאנו זכרונות, איפסנו תביוס, ניסיתי לנתק דברים שיכולים לגרום לקצר, ושום דבר.. עדיין אותה תקלה. מפרט: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX לוח:GIGABYTE GA-EP45-DS4 כרטיס מסך:SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADE…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. לפני שבועיים קניתי מחשב נייד של לנובו דגם C200, אחרי יום הפסיקה לעבוד היציאה למסך חיצוני,לקחתי אותו לבדיקה במעבדה ושם נקבע הבעיה בחומרה והוחלף לי המחשב בחדש. במחשב הראשון כאשר טענתי דפים באקפלורר הסימן של העכבר זז מאוד מאוד לאט (רק כאשר המחשב "התאמץ" מעט), ניסיתי לעדכן דרייברים (המחשב שונמך לXP מויסטה וחשבתי שאולי ה-IMAGE שממנה יצרו את הXP לא טוב) לכרטיס המסך (INTEL GMA 450) ופשוט שום דבר שעשיתי לא עזר, גם משחקים עם ההגדרות של העכבר לא עזרו, וזה גם לא נראה לי הגיוני שרק שטוענים דפי אינטרנט העכבר נעשה איטי ובשאר המצבים לא.. במחשב השני - אותו סיפור בדיוק!! אתמול לקחו לי אותו שוב למעבדה.. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות ? אסף

7. Started by 97YAKIR Frid,

drop fps יש לי מחשב "גיימינג" NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB 16 GB RAM DDR 3 INTEL CORE I5 4570 B85M-D2V לוח אם אני יכול לשחק משחק שבדרך כלל יש לי 120+ FPS אני מפעיל מחדש את המחשב זה נופל ל60-30 שלחתי את הכרטיס גרפי לבדיקת מעבדה ולא מצאו כלום יש לי הרגשה שזה הלוח אם האם יש דרך לבדוק את זה ואיזה אפשרות ללוח אם +מעבד חדשדים במחירים נורמלים למשחקים? תודה רבה

8. Started by DjMorpheu5,

פירקתי תמחשב, הוצאתי תמעבד וכ. מסך וניקיתי אותם והכל ניקיתי והרכבתי בחזרה. המחשב לא עולה. יש רק כתוב במסך Stand By , Power Sawing ועוד משהוא על GZ- 70 - 85 או משהוא, ככה בשורות ובצבע כחול, והכל דולק במחשב כמובן. אז עכשיו מחוברים רק הדברים הבסיסיים + איפוס ביוס ובדקתי זיכרונות גם ועדיין אותו דבר בידיוק. בזמן שאני מוציא זיכרון או כ. מסך, אז יש צפצופים. איך אני יכול לבדוק תמעבד ? אולי יש מצב שעשיתי לו משהוא, אני הרתבתי קצת איפה שמחברים אותו ללוח אם עם בוסם כשניקיתי.

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  9. Started by satlan1,

כונן LG 52X . אני מכניס אליו דיסקים, הנורה הכתומה בו פועלת לכמה שניות וגם השעון חול במחשב ל2-3 שניות ואז זה מפסיק והמחשב לא מזהה את הדיסק. שאני מנסה להיכנס לכונן זה רושם ,נא הכנס דיסק לכונן F. מה לדעתכם הבעייה? ד"א לא יודע אם זה קשור אבל אם אני עושה הוצא על הכונן(דרך המחשב שלי) אז הכונן נפתח אז יענו הוא מזהה אותו. תודה *עוד משהו.. ניסיתי עכשיו להסיר דרך מנהל התקנים את הכונן ולהתקין מחדש וזה גם לא עזר

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  10. Started by YoYo2506,

שלום חבר'ה, יש לי שאלה חשובה מאוד לאיזה פרויקט שאני עושה בלימודים...... יש לי מחשב נייד dell עם מערכת הפעלה של Win 7 64-bit. אני צריך לעבוד כחלק מתרגיל שאני עושה על מערכת הפעלה של לינוקס. יש לי את מערכת ההפעלה בדיסק חיצוני קשיח שניתן לחיבור ב-USB 3.0 למחשב. השאלה היא איך אפשר להריץ את מערכת הפעלה מהדיסק הקשיח החיצוני ולא מהדיסק הקשיח הפנימי בתוך המחשב (קרי לינקוס במקום Win 7 שמותקן במחשב) תודה לעזרתכם , YoYo

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by TheGame,

אני צריך עזרה דחוףףף... הייתי באמצע משחק ואז הופיע לי מסך כחול אני צריך שתגידו לי איך מסדרים את זה....בבקשה הנה הלינק לתמונה : http://www.speedyshare.com/965250849.html אני יודע שזה לא הכי ברור...אבל תעזרו לי ... תודה !

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by haclick,

הי שלום לכולם יש לי 6 מסכים ואני צריך לשדר תצוגה שונה בכל מסך או כיתוב רץ מהמסך הימני ביותר עד השמאלי. אם יש לי 2 כרטיסי מסך עם 2 יצאות HD ועוד יצאה DVI אוכל לעשות זאת? יש למשהו פיתרון? משהו אחר יותר הגיוני?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי לכולם.לפני שבוע בערך שמתי לב שהסמל של הרשת בתחתית המסך נעלם פתאום ואני לא מצליח להחזיר אותו. זה מוזר, כי אני עדיין מחובר לאינטרנט אבל מצד שני, אין לי שום אפשרות לבחור רשת חדשה. הוספתי גם תמונה של ההגדות של הסמלים, אפשר לראות שהאופציה להחזיר את הסמל לא זמינה. כמו כן, לחצתי על שחזר אבל גם זה לא עזר. מערכת ההפעלה היא Windows 7תודה מראש לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Collo,

אמרו לי שהטמפ' של המחשב משתנה בהתאם לסוג הלוח אמ וכדו'.. הטמפ' אצל חבר שלי קופצת בין 40-55.... ואני רוצה לדעת אם זה נורמלי או סופני... חח הנה המפרט שלו: > Mainboard : Matsonic (MS9377C+) > Chipset : SiS 648FX > Processor : Intel Pentium 4 @ 2800 MHz > Physical Memory : 512 MB (2 x 256 DDR-SDRAM PC2700 @ 166 MHz) > Video Card : Nvidia Corp GeForce FX 5200 [NV34.3] > Hard Disk : ExcelStor Technology J680 > Monitor Type : ProView Technology 16 inchs > Network Card : Silicon Integrated Systems (SiS) SiS900 10/100 Ethernet Adapter > Operating System : Microsoft Windows XP Home Edition 5.01.2600 Service Pack 2 > DirectX : Vers…

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by carman6,

באופן כללי מה נמחק לאחר עידכון ביוס ומה משתנה?

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  16. Started by dr20,

יש לי מחשב נייד בלי cdrom ואין עליו מערכת הפעלה שמעתי שאפשר לעשות בעזרת דיסקט עם דריבר לusb לעשות boot דרך usb משהו יודע אולי ? תודה

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by shlomishlomi,

שלום לכולם. יש לי שני מחשבים בבית אחד נייח (מבוסס I5-4590) שני נייד (מבוסס I7-6700HQ) ובשניהם יש לי בעיה עם ניגון קבצי 4K בנייח הבעיה קיימת גם בYOUTUBE וגם בניגון קובצי BLURAY בשניהם המעבד עולה לאזור ה 100% שימוש ויש תקיעות. בנייד זה קורה לי רק בקבצי בBLUERAY . אני משתמש ב VLC וניסיתי את הפתרונות שמוצעים בגוגל לשנות את ה BUFFER ועוד כמה דברים בהגדרות מתקדמות וזה לא עזר. יש לכם עצות איפה הבעיה נמצאת? או בקצרה איך מנגנים קבצי 4K על המחשב ללא תקיעות?

18. יש לי איזה בעיה. יש לי איזה תוכנה ששמה לא משנה כרגע, בהפעלת ההתקנה היא בודקת תאימות של התוכנה למחשב, אם אחת הבדיקות לא עוברת ההתקנה יוצאת ולא מתקינה את התוכנה. אחת הבדיקות היא בדיקת זיכרון, היא דורשת 4MB זיכרון RAM , ולי יש 128MB זיכרון. אך התקנה לא עברה את הבדיקה והיא רשמה לי שיש לי רק 639KB RAM. אז השאלה למה זה אומר לי את זה ואיך אני יכול לסדר את העיה כך שיהיה אפשר להמשיך בהתקנה.? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. במחשב חדש לגמרי ניסיתי לחבר מודם כנ"ל אך הוא לא מזוהה ע"י windows xp. אני בטוח שהבעיה לא במודם כי ניסיתי שני מודמים שונים שאחד מהם עובד כרגע בצורה תקינה במחשב אחר (שגם בו XP, לכן לא נראה לי שיש קשר למערכת ההפעלה, אבל אני לא שולל את זה לגמרי). יכול להיות שהבעיה בלוח?? מה אפשר לעשות?? תודה!

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  20. Started by Xstyle,

שלום, יש ברשותי מחשב אם לוח אם ASUS מעבד 2.4 אני חושב שהפרטים לא עקרונים כרגע. הבעיה היא שאני מדליק את המחשב הוא נידלק אבל המסך לא נידלק ואין את הביפ שצריך להיות כשהמחשב עולה. המאווררים הכול מיסתובב הנורה על הלוח אמ עובדת הכול עובד כמו שצריך אני שומע את ההרדיסק עולה אבל אין את הביפ של הלוח אמ ובעצם המסך לא נידלק. בנוסף אני רוצה לציין שהחלפתי מארז ומאז זה קרה ואני רוצה להגיד שהכול מחובר טוב ושום כבל לא פגום והספייקר והכול מחוברים כמו שצריך!

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by deso,

חבר שלי מודאג מבעיה שקרתה לו,הלוח אם במחשב שלו מגיע לטמפרטורה של 45 מעלות. הוא לא יודע מה הטמפרטורה שזה מתחיל להיות מסוכן,אבל בתוכנת הProbe זה מראה על סכנה... (את הדגם של הלוח אם אתן לכם מאוחר יותר,תגידו לי בנתיים על בעיות כלליות ופתרונות) תודה

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by o.k,

ערב טוב לכולם.. לאחי יש במחשב שלו סטיק אחד של 256 מגה בייט 400DDR וכאשר רציתי להחליף לו את הסטיק הזה בשתי סטיקים חדשים של 256 מגה בייט 400DDR של חברה יותר טובה המחשב לא זיהה שום דבר ועבד כרגיל על 256 מגה מישהו יכול בבקשה לעזור לי בבעייה זו ?? אשמח לתשובות בהקדם האפשרי

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  23. ראשית, לא ידעתי האם השאלה שייכת לפורום הזה, במידה ולא - אבקש להעביר לפורום המתאים. לנושא: המחשב המצוין מעלה, מהו רצף המקשים\המקש שצריכים ללחוץ על מנת להנכס לביוס? כי אני רוצה להגדיר טעינה מהסידי לצורך שחזור המערכת והתקנתה מחדש. תודה רבה והמשך לילה טוב

• 6 תגובות
    • 8.4k צפיות
  24. המסכים הכחולים שוב חזרו לי.. הינה כל ה-Minidump. http://www.upfree.net/8339766 אני לא יודע מה לעשות פתאום המחשב קופץ. המחשב לא נמצא בOC. קירור TR 120 אקסטרים אני בטוח שזה לא בגלל הטמפ' !

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  25. קניתי מחשב בהשקעה גדולה מעבד ryzen 3900x amd לוח אם x570 gaming x 2 כרטיסי מסך RX590 amd בעלי 5 כניסות כל אחד על מנת להצליח לחבר למחשב 10 מסכים ( לצורכי עבודה) ספק כח RM1000i כמו כן יש במחשב 32 זיכרון ווינדוס 10 העניין הוא שכרטיס המסך השני לא פועל , ואף מסך שמחובר אליו לא נדלק. הכרטיס מסך עצמו תקין כי החלפנו בין הכרטיסים והוא פועל בסלוט הראשון רק שהסלוט השני לא קורא שוב את הכרטיס מסך. מישהו יודע למה ?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.