עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב עובד מצוין.. כשמחברים למסך אחר הכל בסדר.. הבעיה היא במסך גם כשמדליקים אותו הפאנל לא נדלק או מתבהר המסך נשאר שחור לגמרי כאילו הוא כבוי (יש הבדל בין שחור כשהמסך כבוי לשחור כשהוא דולק) בנוסף לזה כשאני מדליק אמורים לראות את הלוגו של החברה SAMSUNG לכמה שניות ואז המסך מתחיל לעבוד,לפעמים ניתן לראות את הלוגו ממש ממש חלש או במקרים אחרים כשאני מדליק את המסך לא רואים כלום ודווקא כשאני מכבה אותו יש הבזק של הלוגו הזה.. נראה לי שזו התאורה האחורית שנדפקה.. למישהו יש רעיון אחר?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by matu89,

שלום , יש ברשותי מדפסת משולבת עם פקס האם היא חייבת חיבור קו טלפון בזק כדי לעבוד ? כיוון שבבית הקו של בזק מנותק כי עובד טלפון של אורנג' שמושתת על תשתית אינטרנט האם זה בגלל זה ? תודה .

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by arimaor,

יש לי תקלה בהדלקת המחשב, המחשב מקבל חשמל אך בהדלקה הראשונה לא עושה BIP והמסך לא נדלק רק לאחר שמכבים ומדליקים לגמרי מספר פעמים נשמע BIP אחד ואז המסך נדלק אם אני מדליק את המסך ידנית מופיע NO SIGNAL אודה לעזרתכם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Shocko,

אהלן.. קניתי לפני כמה ימים שני כרטיסי מסך של ati מדגם 6850. אני רוצה לחבר את שניהם יחד כמובן. השאלה שלי היא אם יש משהו מיוחד מעבר לחיבור הרגיל של שניהם על הלוח אם? כמו חיבור פיזי בין שניהם, מעבר לזה שהם מחוברים על הלוח אם? או איזה הגדרה מיוחדת אחרת? *הלוח אם תומך cf והספק לא אמור לעשות בעיות (650w cooler master) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  5. Started by Zeev86,

היי. פתחתי את התוכנה Imgburn, הכנסתי דיסק. לחצתי Create ISO from cd ואז העכבר הפסיק להגיב לכמה שניות, וקיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: http://www.fastup.co.il/images/66923597.jpg http://www.up2me.co.il/images/21662351.jpg (ככה זה קורה כל פעם שהמחשב מנסה לקרוא דיסק) מה הבעיה? חומרה, תוכנה? יש ממה לחשוש? מפרט: מחשב נייד Aspire 5740G i7 620M, כרטיס מסך Radeon Mobility HD 5650, זיכרון 4 ג'יגה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by erezb84,

שלום, קניתי היום מאוורר נוסף למארז, וחיברתי אותו עם 3 פינים ללוח האם. איך אני יכול לשלוט על המהירות שלו? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שאלתי כשם הכותרת.. יש לי מסך מחשב רגיל - samsung 2333t וממיר אנאלוגי של יס. האם יש אפשרות לבצע חיבור ישיר בינהם? אם כן, איך? איזה אלטרנטיבות אפשריות במקרה וזה לא אפשרי בצורה ישירה?.. תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום, טוב, אז כמו שאומרת הכותרת לאחרונה המחשב נהיה איטי באופן שמפריע לעבודה שוטפת. אנסה לתת כמה שיותר פרטים כדי שאוכל לקבל עזרה... חומרה: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7400, 2666 MHz (10 x 267 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2C (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) זכרון: 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) הארד דיסק: Hitachi HDP725050GLA360 ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) תוכנה המחשב פורמט לפני כשבוע, הותקן עליו WIN7 ומספר תוכנות בסיסיות (בלי תוכנות זבל למינהם). אני מצרף תמונות מ HD Tune ומ Everest, כמו כן תמונות של המארז. לפי מה שראיתי הבעייה העיקרית היא טמפ', אם זו באמת הבעייה ואין עוד ב…

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  9. בואו ידידי ואספר לכם סיפור מופלא על תקלה חמה אש! הקדמה: המחשב שלי בן 3.5, אני חייל תפרן שלא רוצה לקנות חדש, נרכש מאיבורי וזה המפרט המקורי שלו: Processor Name: Intel Core 2 Duo E6550 Memory Type: DDR2-SDRAM 2 X 1GB kingstone Speed: 333.3 MHz (PC2-5300) WD harddrive Motherboard Model: GIGABYTE 945GCMX-S2 Motherboard Chipset: Intel 945GC (Lakeport-GC) + ICH7 INNO3D NVIDIA GEFORCE 8500GT לפני חודש המחשב שלי התחיל לעשות לי צרות, זה התחיל במסך כחול פעם בשבוע... והתקדם עד למצב הבא: ראו תמונה ראשונה IMG_0062.jpg מצב בו כל המסך מוקפא הופך להיות מנוקד בכל מיני צבעים שקצת מהבהבים, בקיצור חוטף איזה קדחת. חיפשתי חיפשתי ובסוף מצאתי... הקבלים של הכרטיס מסך היו מפוצצים...ראה תמונה שני…

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. לא מצליח להפעיל אותו ים אחד כפתור הפונקציה במקלדת הפסיק להגיב ואין על הנייד שום כפתור פיזי להדליק את ה wifi למען האמת אף אחת מהאפשרויות של ה function button לא עובדות.

11. הבחנתי היום שיש תקלה בלוח של אסוס p5g41t-m lx http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5G41TM_LX/#overview הבעיה היא שמוצהר שם שהכרטיס רשת תומך ב 1 GB LAN, אך בפועל זה לא ככה הוא נשאר על 100. הראוטר שלי הוא 1GB LAN , הדריברים של הכרטיס רשת מעודכנים לעכשיו. צרפתי קובץ הסבר. מה אני יכול לעשות? ראיתי שיש לעוד הרבה אנשים את הבעיה הזו. תודה. [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by xytkhi,

היי ברשותי מצלמת לוגיטק QuickCam Pro ניתן להציץ בקישור זה לדוגמא : http://www.tgspot.co.il/logitech-quickcam-pro/ הבעיה שחיברתי אותה בטעות למחשב בעל כניסת USB פגומה שכנראה "מקצרת" גורמת לקצר או לבעיה חשמלית למכשיר שמתחבר ל USB. ניסיתי לחבר את המצלמה למחשב אחר ותקין בעל מערכת הפעלה WIN7 ניסיתי גם למחשב אחר שמריץ לינוקס, ו XP אבל המצלמה לא מגלה סימן חיים. יתרה מכך: כאשר אני מכניס את הכבל ל USB אין שוב תגובה מצד המחשב, ואין צליל או שום סימן ואות חיים. מה עושים? יש פיתרון, או שהלכה המצלמה? תודה רבה ! אגב, לא בטוח שיש לי אחריות עליה..

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  13. הקירור הוא Evercool Buffalo, לוח האם Biostar TP67B. המחשב עדיין חסר הארד דיסק ולכן לא התקנתי מערכת הפעלה (ולא בא לי לצרוב live-CD של לינוקס), אז בינתיים רק ביוס - אבל בכל ההגדרות שניסיתי הקירור, בחיבור 3 פינים, עובד ב2000 סל"ד קבוע ונשמע כמו טרקטור. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  14. שלום, ברשותי מחשב עם כרטיס מסך gtx570. כשאני מפעיל משחק, אחרי כמה דקות כל הטקסטורות נמרחות וככה זה נשאר תקוע. האם יש מה לעשות? תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום. יש לי מחשב שאליו מחובר ראוטר ועובד כרגיל והWIFI מופעל כי היה מחשב שהיה מחובר אליו לפני כמה זמן. יש מחשב נייח שאני רוצה לחבר לאינטרנט והתקנתי בו את כרטיס הרשת Edimax 7711USN כולל הדרייברים הדרושים והכל הותקן בהצלחה. במנהל ההתקנים מופיע כמותקן ללא סימני שאלה. הבעיה היא שבחיבורי רשת מופיע Wireless Network Connenction לא מחובר עם X אדום ניסיתי לבטל ולהפוך לזמין ושום דבר לא עוזר - זה לא מחשב נייד ככה שאין אפשרות של הפעלת WIRELESS חשוב לציין שניסיתי במחשב אחר והבעיה אותה בעיה. אשמח לעזרה, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Mazo,

היי, יש לי איזו בעיה מוזרה במחשב, מידי פעם כשאני מדליק אותו, לאחר שהוא מראה את החלון של הלוח אם ואת החלון של העלייה של המערכת הפעלה, הוא נתקע על מסך שחור ולא עולה. בנוסף, לפעמים אחרי שאני מצליח להדליק אותו תוך דקה בערך הכל נתקע ורואים על המסך המון פסים צבעוניים. הבעיות האלה לפעמים קורות ולפעמים המחשב עולה בסדר, לא ממש ברור באיזה תדירות זה קורה, זה ממש לפעמים ככה ולפעמים ככה. לדיסק קשיח בעבר היו בעיות אז חשבתי שזה אולי קורה שוב והרצתי תוכנה לבדיקת הדיסק קשיח, התוכנה לא מצאה סקטורים פגומים וגם לא בעיות אחרות. בנוסף ניסיתי לנתק ולחבר את המחשב לחשמל, להריץ את MEMTEST על מנת לבדוק את הזכרונות (ונראה שהכל בסדר), וגם לרסט את ה-CMOS, אבל תמיד מתישהו הבעיה הזו חוזרת. בנוסף, זה גם …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by geniaXP,

עבדתי לא מזמן במחשב כשפתאום הוא נתקע והפסיק להגיב(גם הnum lock לא עבד). איתחלתי וניסיתי לעבוד עליו שוב אבל קיבלתי מסך כחול. בעיה דומה התרחשה בהתחלה כשקניתי את המחשב(לפני כמה שנים) עקב זיכרון פגום שאותו החליפו לי בחנות. אז, ניסיתי להוציא את אחד מהסטיקים של הזיכרון(יש לי 2*1GB זיכרון DDR2) ואז הכל עבד. ניסיתי להחזיר את הסטיק ואז המחשב עבד לכמה שניות (הספקתי לפתוח תפריט התחל ועוד משהו) ואז שוב מסך כחול. ניסיתי לאתחל, שוב מסך כחול. הסרתי אותו שוב. ומאז הכל עבד ועובד נפלא. השאלות שלי הם: האם אפשר בוודאות לדעת שזה או סטיק ולא משהו אחר שגורם לזה? למה זיכרון יפסיק לעבוד פתאום אחרי כמה שנים שהוא היה בסדר? האם אני צריך לנסות איזה תוכנת איבחון או שאין צורך בזה?

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  18. אהלן, אני משתמש במערכת XP במחשב נייח, ומחובר לרשת אלחוטית עם כרטיס רשת חיצוני אלחוטי של אדימקס (http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=347&pl1_id=1&pl2_id=44). כאשר אני מחבר אותו בכבל מאריך סטנדרטי של USB (חדש, נקנה לפני כחודש) - המחשב נתקע - ברמה שהמסך קופא ואין תגובה, וצריך לאתחל את המחשב. כאשר הכרטיס רשת מחובר באופן רגיל, כלומר ישירות ליציאת הUSB של המחשב - הוא עובד. כאשר אני מחבר לכבל המאריך מוצר USB אחר - דיסק און קי נניח - גם זה עובד. הדברים הנ"ל נכונים לגבי כל יציאות הUSB הקיימות על המחשב. את החיבור הנ"ל ניסיתי לעשות גם כאשר המחשב כבוי ורק אז להדליקו - ושוב, איך שעלה הווינדוז, נתקע המחשב. בנוסף, איני יודע אם זה רלבנטי, ובכל זאת - מחובר בUSB (ישיר…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. התקנתי היום ווינדוס 7 64 BIT וכונן מסוג SATA על המחשב החדש שלי וזה הציג לי את השגיאה הזאת: http://imageshack.us/photo/my-images/16/25974554.jpg חיפשתי על זה בגוגל וראיתי שזה קשור להארד דיסק וצריך את הדרייברים שלו אבל לא קיבלתי את הדרייברים שלו, אז רציתי לדעת איך אני יכול לסדר את זה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by SuperAssHole,

שלום ובכן, בשבוע האחרון העכבר קופא לשנייה ומיד משתחרר, זה חוזר על עצמו מספר פעמים ביום. מדובר בg500 מחובר באמצעות הusb, לא הותקנו שום דרייברים לאחרונה עבור העכבר ואין וירוסים וכו'. תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by yonit,

הבעיה שלי היא כזו: באתי להדפיס מסמך והמדפסת לא הדפיסה אותו. הסרתי את ההתקנה של המדפסת פירקתי את החיבור של ה-USB והתקנתי את המדפסת מחדש. לקראת סיום ההתקנה אני מתבקשת לוודא שהמדפסת דלוקה וכמו כן לחבר את כבל ה-USB. הדלקתי את המחשב וחיברתי את כבל - USB. אולם הוא לא מזהה את החיבור של ה -USB כלומר הוא נשאר עם ההודעה של "חבר את כבל ה - USB. כמובן שניסיתי לחבר את כבל ה - USB מהצד שמתחבר למחשב לחיבור אחר במחשב אולם עדיין החיבור של המדפסת לא מזוהה. כמובן שישנה גם אופציה שאולי כבל ה - USB דפוק אבל זו נראית לי אפשרות קלושה ביותר. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם יש למישהו רעיון מה אני אמורה לעשות? בתודה מראש !!!!!!!!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  22. הנה משהו מעניין, מעבד: i3 2100 לוח אם: Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET B3 המחשב חדש (יומיים) הותקן עם Windows 7 כולל SP1 וכל העדכונים וכן דריוורים עדכניים של אינטל ועדכון לגרסת BIOS אחרונה. הבעיה היא כזאת, המחשב מתקשה להיכנס למצב BIOS - כלומר המסך שחור כמעט במשךכל ה-boot ורואים תמונה רק במסך ה-login של הwindows. אם לוחצים F2 (כניסה ל-BIOS) במהלך ה-boot המחשב לא מראה כלום (מסך שחור) ולא עולה ל-Windows. כמובן שבוצע CMOS CLR מספר פעמים לאחר שהמחשב לא עלה כלל. אם מחברים שני מסכים (טלויזיה ב-HDMI, ומסך ב-DVI) שניהם מושחרים והתמונה מופיעה מדי כמה זמן לשניות ב-DVI ונעלמת) כאשר windows עולה, בהגדרות מסך רואים רק מסך אחד ואין שום אפשרות להוסיף מסך שני גם דרך …

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by MatanFrenkel,

זה לא פעם ראשונה שאני מרכיב לוח אם חדש על המחשב, שלי נשרף (מפרט בצד) קניתי בדיוק את אותו אחד, חיברתי הכל, הדלקתי את המחשב, מגיע לתמונה הזאת של הלוח שכתוב DEL לBIOS וכל שאר הדברים.. אם אני לוחץ על הביוס הוא נתקע על התמונה הזו ולא קורה כלום, אם אני לא עושה כלום יש מסך שחור והמחשב עושה ריסט, אם אני עושה F12 בשביל BOOT MENU הוא נתקע, בקיצור שום דבר לא עובד, האם יכול להיות שהלוח תקול? הכרטיס מסך מחובר עם 2X6PIN, ה24 פינים מחובר ובדקתי פעמיים, ניסיתי להחליף בין המקומות של הSATA של ההארד דיסק הכל מחובר ואין בעיות, 4 פין של המעבד במקום, פאנל קידמי מחובר מאוורר של המעבד מחובר, המעבד במקום נכון (אחרת המחשב לא היה נדלק בכלל או שלא הייתי מצליח לנעול אותו) ניסיתי להעביר את הזכרונות מ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. קצב הרענון המקסימלי של המסך הוא 60 FPS... אני רוצה לדעת אם זה אפשרי להגדיר שקצב הרענון המקסימלי יהיה 30 FPS... כלומר, שכאשר משחק ירוץ על 70 FPS ואני אפעיל את האפשרות של VSYNC, המשחק לא יוגבל ל-60 FPS אלא ל-30 FPS... זה מאוד חשוב לי, ותודה למי שיענה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום לכולם, קניתי אוזניות+מיקרופון עם חיבור USB , ואני משתמש גם ברמקולים המחוברים ללוח. הבעיה היא שאני רוצה לעבור משמיעה ברמוקלים לשמיעה באוזניות אני צריך מבטל את היציאה של הרמקולים דרך ה- DEVICE MANAGER ואז ב-SOUND AND AUDIO DEVICES אני מעביר לאופציה של עבודה עם האוזניות+מיקרופון . השאלה שלי היא האם יש כבל המפצל בין היציאת USB ל-2 יציאות (זכר) של אוזניות ומיקרופון. או שיש אפשרות של תוכנה מסוימת שמחליפה בין הרמקולים לאוזניות (מערכת הפעלה XP). או כל פיתרון יצירתי אחר. לפותרים נכונה יוגרל ממני ( ) מושון

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים