תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אשמח לדעת איזה תוכנת אנטי וירוס תוכל להשאיר אותי הכי מעודכן והכי בטוח מבני מה שהולך היום ברשת... אני מתלבט אם לרכוש את הנורטון 2007 אך שמעתי עליהם ביקורות לא הכי מרנינות..
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל תודה בפתרון בעיית ההארדיסק - החלפתי והבעיה נפתרה. הבעיה שבעיה אחרת צצה. אני מדליק את המחשב, והמסך לא מגיב. כלומר מתנהג כאילו המחשב כבוי. (המסך עובד, מופיע ההודעה שמופיעה בדר"כ שהמסך פתוח והמחשב לא) חשבתי שהכרטיס מסך נשרף (9800SE של הרקולס, עם קירור של ארקטיק קולינג, משהו כמו סיילנט קור) בגלל שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד (או עובד בקושי). חשוב לציין שלא אימצתי את הכרטיס והשתמשתי רק באינטרנט, למרות שאולי עדיין זו הסיבה. הקטע היותר מוזר - המסך חזר לעבוד ביום ראשון בערב, והיום (שני) הוא שוב חזר לא להגיב למחשב. כל הסימנים מראים שזה הכרטיס מסך, איך ניתן להיות בטוחים מבלי לנסות כרטיס מסך אחר? והשאלה השניה, במידה וזה הכרטיס, האם מומלץ לקנות משהו זול מאוד כי כ…
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה. לפני כשבועיים היו סופות ברקים וכו' איזה לילה אחד השארתי את המחשב פתוח כל הלילה בטעות בבוקר אני קם ומגלה שהמחשב סגור אני מנסה לפתוח אותו ואני שומע את המאוורר של המעבד והספק כוח עובדים אבל אין תגובה. המסך לא נדלק , ה- CD-ROMים לא נפתחים כלום אין אפילו צליל. הוצאתי את כל הכרטיסים שלי החוצה למעט המעבד ועדיין הסטטוס נשאר. מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם לוח אם או מעבד ?
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אוקי הבעיה היא כזאת. המחשב קופא-כל פעם אחרי זמן אחר 0לפעמים שעות ולפעמים 5 דקות). כל פעם שאני עושה משהו אחר ובקיצור שום דבר שמקשר בין הקפיאות. עד עכשיו המחשב פשוט קפ ולכן גם לא נוצר שום minidup או שורה בevent אבל הפעם אחרי שהוא קפא הוא גם עשה ריסט ונוצר לי קובץ שהשורה הסופית בו הי: Probably caused by : atapi.sys ( atapi!ChannelQueryBusRelation+2f ) עכשיו השאלה מה זה? בחיפושים הצלחתי להבין שזה משהו שקשור לכונן cd. יש לציין שאף פעם לא היה שימוש בכונן כאשר הקריסה קרתה. להוריד אפשרויות... וינדוס עם sp2 מעודכן, ביצעתי סריקת וירוסים בעזרת avg מעודכן וגם סריקת דיסק קשיח שלא גילתה בעיה. צריך עזרה דחופה!!! 10x. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
פרמטתי עכשו את המחשב הישן שלי P4 שיש בוא המון בעיות עכש הפרמוט עבר בהצלחה והכל בסדר כשעלה הווינדוס 7 רציתי להתקין לו עברית ובשביל זה הייתי צריך להתחבר לאינטרנט אז חיברתי את הכב ל אינטרנט למקום שלו המחשב פשוט קפא לגמרי (העכבר הכול) זה כבר קרא לי גם בXP אבל רק כשהייתי מחר USB בקיצור כיביתי אותו והדלקתי מחדש ושעלה הווינדוס הוא נתן ליאת ההודעה הזאת שהווינדוס לא נכבה בהצלחה וזה נותן לי או לעלות או רגיל או "לתקו" משהו כזה בקיצור לא משנה מה אני בוחר זה נותן לי את המסך הכחול הבא ופשוט נתקע שם: מה זה אומר? עזרה בבקשה =/
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
בעקבות בעיות של צריבה וגלישה במקביל בדקתי את מצבם של התקני ה-IDE שלי וגיליתי שאחד מהם עובד במצב DMA והשני ב-PIO. אני זוכר בוודאות ששניהם עבדו במצב של DMA ולא הייתה לי שום בעיה של גלישה וצריבה במקביל. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם אפשר לקבל קצת עזרה??? אני רוצה לדעת למה המחשב שלי משמיע רעשים??? כאילו של צליעה כזה כאילו הוא הולך למות??? וזה כבר ככה שנה יש מצב לתיקון? אני שומע את זה מהמאורר ורציתי לדעת אם אני קונה עוד מאורר קירור לאן לחבר אותו?
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מקס' מגיע ל80..זה נורמלי?זה חריג מאוד?? צריך או חובה לקנות קירור? E6850 קור 2 דו ללא אוברקלוק ספק כוח חדש והכרטיס מסך מגיע ל55 בדיאבלו 3 מה אתם אומרים?תקציב סה"כ לשני מאווררים ומשחה נגיד 150 שקל
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
/*קודם כל, אני לא בטוח שפתחתי בתת - פורום הנכון. אם זה לא המקום האם אפשר להעביר את זה למקום?*/ ~~~ אני רוצה לנקות את המחשב (מאבק) חשבתי שצריך שואב אבק אבל חיפשתי באינטרנט ככה ליתר בטחון ואמרו בפירוש לא שואב אבק. היה כתוב להשתמש בספריי אוויר דחוס. http://www.gamby.co.il/ProductDetails.aspx?pid=941 1.האם הספריי הזה טוב^^^ gamby, co il במקום הצנזורה במקרה ויש בעיה. 2.כמה אני צריך לקנות פחות או יותר? 3. למישהו יש הסבר כיצד לנקות בדיוק? (ראיתי סרטון ביוטיוב אבל אני לא בטוח)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לוחץ על כפתור ההדלקה של המחשב והמחשב לא נדלק, הנורה של הלוח אם דולקת. הסיבה שיכולה ליהיות היא נפילת מתח שבגלל המחשב כבנ ומאז הוא לא נדלק. אני לא יודע אם הייתה נפילת מתח בוודאות בגלל שזה קרה בלילה (כשניסיתי להדליק את המחשב בבוקר לא הצלחתי להדליק אותו) אבל הנפילות מתח זה דבר שקורה הרבה. שוב הנורה של הלוח אם דולקת, נתקתי את כל החיבורים של הספק מהמחשב מלבד מעבד, והלוח אם ועדיין לא נדלק. לא היה ריח שרוף, מה שכן קורה זה, שכשאני מוציא את החיבור של הספק לחשמל מאחורי המחשב ומחבר מחדש, בזמן ההדלקה נשמע מעין זמזום לשניה (מעין רעש של זרם שעובר) וכשאני מנסה ללחוץ שוב אז לא קורא כלום וגם לא נשמע רעש של זרם. לא היה לפני כן סימן לאיזה בעיה באחד הרכיבים, המחשב עבד טוב. אני מניח שהבעי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי דיסק קשיח לנתב VTECH NB403 של בזק. ואני לא מוצא דרך להתחבר אליו. הגדרתי אותו דרך הנתב שהוא יהיה enabled וזמין וכל מה שצריך אבל אני לא יודע איך לגשת אליו. בנתבים אחרים של בזק הדרך היא דרך הדפדפן לכתוב \bezeq\bezeq או משהו דומה. מישהו יודע אולי מה ה-PATH שדרכו אני יכול להתחבר לדיסק הקשיח שברשת? מצ"ב כמה תמונות מההגדרות של האסון בנתב.
-
- 6 תגובות
- 11.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן. הוצאתי את הפלופי מהמחשב (הוא לא רצוי). כאשר אני פותח את המחשב, עולה לי בהתחלה ככה: איך אני מבטל את זה?
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מחשב סלרון ישן עבד! החלפתי HDD1 שעבד ב- HDD2 שעבד במחשב אחר. לאחר ההחלפה המחשב עושה רעש שעובד אבל לא עלה. בדקתי את המחשב בלי ה- HDD2 והוא עלה (אם כי היו קוים מוזרים על המסך) והודע לי שלא מוצא את ה- HDD המאסטר, ולכן נראה לי שזו הבעיה (מה אתם חושבים?) במקור ה- HDD היה משני, ניסיתי עם הג'מפר במאוזן (במקום במאונך) לא עבד, ניסיתי ללא ג'מפר, גם לא עבד. HDD2 עבר פירמוט וחלוקה מחדש במחשב אחר טעם הועבר גודלו כ- 9.2 ג"ב והוא חולק ל-2 מחיצות ראשית FAT32 (יותר גדולה) משנית NTFS יכול להיות שהפרמוט לא היה בסדר? שבגלל החלוקה מחדש לא עובד? ואם כך, האם הפתרון היחידי הוא לפרמט מחדש במחדש אחר או שאפשר איכשהו גם במחשב הזה? ואם אני כבר מפרמטת מהתחלה כדאי רק במחיצה אחת? תודה אגב אני יודעת שה-…
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
קניתי מחשב (בחלקים) עכשיו הכל עובד, חוץ מהכרטיס מסך, עכשיו הכרטיס הוא Nvidia GeForce 9800gt 512mb ddr3 לוח עם MSI P43 מעבד 8500 3.16ghz ספק 500EZcool עכשיו הכל עובד, ניסתי לחבר כרטיס מסך אחר (geforce 9500) לראות אולי הוא לא מוגדר טוב בביוס, הכרטיס עובד הכל מוגדר כמו שצריך החזתרי את הכרטיס החדש ולא עובד.. גם המאוור של הכרטיס לא עובד, אומרים לי בעיה בספק, ש 500W לא מספיק שנראה לי שזה לא נכון (טכנאי אמר לי) אני חושב שצריך קבל מתח לחבר ישר לספק... שאין אותו... על הכרטיס יש 4 חיבורים של מטח בקצה שלו...... ולא היה בקופסא שום כבל כזה... יש למשוה מושג מה הבעיה?????
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש מהניילון כולל מסך חדש וכאשר התחלתי להתקין את הווינדוס כל כמה זמן המסך נכנס למצב שינה ואני לא יכול לראות מה מצב ההתקנה ופשוט אי אפשר לעבוד עם המחשב, הפתרון היחיד זה לכבות פיזית את המחשב ולהדליק אותו אבל אז כשעשיתי זאת הווינדוס התחיל להעלות והקפיץ שגיאה כי כנראה לא הושלמה ההתקנה וכל מיני דברים, המצב הזה בלתי נסבל וגם כשהחלפתי למסך אחר הישן יותר זה גם ככה וזה ממש לא נוח לאחר שתארתי את הבעיה אשמח אם תוכלו לעזור לי עם שני הדברים : 1) איך אפשר למחוק כל את המידע מההראד דיסק ו(ממש מחשב חדש) ולהתחיל להתקין את הווינדוס - פשוט לחזור למצב שבו קבלתי את המחשב, כי פשוט כרגע הווינדוס פשוט לא עולה ואני לא מצליח להתקין מחדש כי המחשב נכנס למצב שינה באמצע. כרגע מו…
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אז ככה,מחשב ישן : AXP 1700+ 256MB RAM GA-7VTXH mobo+ בעקרון אתמול קיבלתי את ה LG 4163B שלי ו מסך LG F700B אחרי שחיברתי את הצורב, והדלקתי את המחשב, לקח לו המון זמן לעלות ועוד לפני שווינדוז עלה, הייתה הודעה " Secondary master ATAPI incompatible" ו "secondary slave atapi incompatible" מייד חשבתי שזה הצורב, ניסיתי לנתק אותו, והדלקתי מחדש את המחשב,עדיין אותה בעיה. בדקתי, הכוננים מחוברים נכון(עד כמה שאני יודע) אבל בביוס הם לא מזוהים,וכנ"ל לגבי ווינדוז. עצות בבקשה,אני נואש.
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד של DELL דגם 7778 וממתי שקיבלתי אותו אני מקבל כמה דקות אחרי ההפעלה מסך כחול עם השגיאה DPC_WATCHDOG_VIOLATION. לאחר מכן המחשב עושה ריסטרט ורץ בלי שגיאות. השגיאה מופיעה רק לאחר הפעלה ממחשב כבוי ולא לאחר הפעלה מחדש. לפי חיפוש בגוגל יש אולי בעיה בדריבר של ההארדיסק (SSD 256 של טושיבה). הבעיה שאני לא יכול לעדכן דריבר אלא אם כן הם מורשים של דל. (ניסיתי להוריד דריברים של הכרטיס מסך אינטל וזה אמר לי שאפשר להתקין רק דריבר דרך דל). בכל אופן התוכנה של DELL אומרת שכל הדריברים מעודכנים. ביצעתי בדיקת שגיאה מלאה למחשב ואין אף שגיאה, גם לא בהארדיסק. לפני שאני שולח את המחשב לאחריות ומפרמטים לי אותו, האם יש פיתרון לבעיה? תודה …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Seagate FreeAgent Xtreme 1.0TB ביום בהיר אחד הכונן פשוט לא נדלק יותר. נורות החיווי לא נדלקות כאשר אני מחבר את הכונן למחשב. ניסיתי בעזרת USB וגם ESATA. יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
חבר'ה החלפתי את כל רכיבי המחשב לחדשים לוח אם זכרונות הרד דיסק מעבד את הספק לא החלפתי הוא של EZCOOL 300W REAL עכשיו לתיאור המחשב 2 הרדיסקים מחוברים אחד סאטא אחד IDE 2 צורבים מחוברים שניהם סאטא מעבד Q9550 לוח גיגהבייט G41 כרטיס מסך און בורד 2X2048 של GEIL CL5 עזבו רגע את השאלה אם 300 מספיק או לא מספיק.. ואגב אני יודע שעדיף יותר האם יש מצב שאחרי כל החלפת הרכיבים הנל הוא ממשיך לדפוק לי בלוסקרינס עקב בעיית ספק???? עוד בהתקנת הווינדוס הרבה לפני שאני מתחיל לעבוד עליו..
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום..לאחר כזמן לא מוגדר בפעילות עם המחשב לפתע מוצגת ההודעה הבאה מיד לאחריה האינטרנט נופל החייגן לא מגיב ורק הפעלה מחשב פותרת את הבעיה.. לשירות הטכני של האינטרנט אין פתרון בשבילי ולדעתי הם צודקים משום שהבעיה היא במחשב.. *המחשב נקי מרוגלות ווירוסים. *המודם מחובר בכבל רשת (טוב מusb). תודה. amd sempron le-1200 1 giga 667 ddr2 geforce 6100
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ידידה שלי עבדה לה על פוטושופ ובאה פתאום לשמור תמונה בפוטושופ ופתאום בום קפץ לה המסך הזה תמונה 1 לאחר מכן היא ניסתה לעלות את המחשב ולפתוח את התמונה והיא לא נפתחה ואז היא מחקה אותה ושוב נפל המחשב תמונה 2 והיא פוחדת כבר למחוק את התמונה עכשיו והיא לא יודעת מה לעשות ואת האמת לא ראיתי אף פעם כזאת בעיה. מישהו יודע מה הבעיה אצלה במחשב??? נשמע לי ממש מוזר [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
המערכת הותקנה מחדש ולאחר כל העדכונים מהרשת. לאחר כשבוע עבודה, פתאום סתם כך, ללא התראה מוקדמת נעלם הקול ובמקומו רמקול המערכת (היושב במארז) לקח פיקוד. המוזר הוא, המערכת מזהה את הכרטיס ומתקינה את הדרייברים אוטומטית. אין בעיות של התנגשויות (בכל אופן, על פניו לא נראה כך), כנ"ל בהתקנת הדיסק המקורי של הדרייבר (כולל התקנת התוכנות). בכל שימוש מצד המערכת או תוכנה אחרת בכרטיס הקול מתקבלת הודעה שלא קיימת חומרת אודיו! בהגדרות Sound and Audio Devices תחת הלשוניות Volume, Audio, Voice, הכל מופיע באפור, כלומר לא פעיל תוך ציון בכולם שלא קיים התקן רלבטני. לעומת זאת בלשונית Hardware כל ההתקנים מופיעים כאילו הכל בסדר. (טוב נו.. זה נלקח ממנהל ההתקנים וגם שם הכל נראה בסדר) הורד…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מדפסת משולבת הכוללת אפשרות פקס, האם יש בעיה לחבר את הפקס לקו הטלפון האינטרנטי וכן האם אופן החיוג וקבלת פקס שונה מקו טלפון בזק, האם צריך לבצע הגדרות מיוחדות?,
-
- 6 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
במחשב היה כ.מסך LEADTEK TI4400 עכשיו שמתי בו GF2MX400 CHAINTEC בקיצור לא משנה איזה דרייבר של נווידיה אני מתקין הוא אומר a problem accured while installation ולא מתקין את הכ.מסך ניסיתי אפילו את הדרייברים של CHAINTEC ואותו דבר. ניסיתי להיכנס לSAFEMOD ולהסיר זה לא עוזר. מדובר ב WINDOWS XP. לפי דעתי זה איזה באג מפני שהיה לי את זה פעם בלי להחליף כ.מסך היה לי מותקן ה LEADTEK TI 4400 עם הדרייברים המקוריים וכשניסיתי להחליף לדרייברים של נווידיה הוא לא נתן לי עשה את הבעיה הזו הייתי חייב לחזור לדרייברים של ליאדטק. אבל עכשיו אני בכלל לא יכול להתקין מפני שמדובר בכ.מסך שונה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. משהו מוזר לחלוטין קורה במחשב של אחותי. היא מפעילה אותו ומשתמשת בו באופן רגיל של מסנג'ר, אופיס, גלישה באינטרנט. אין משו מיוחד או משו שדורש מאמץ. מדובר במחשב פנטיום 3 סוקט 370, 500Mhz עם 448MB זיכרון RAM, כרטיס מסך ATI RAGE 8MB (משהו כזה.. לא מובנה) מאוד ישן. המחשב רץ על WinXP PRO. בהתחלה, כשמפעילים את המחשב העכבר מרצד בצורה מוזרה עד שלוחצים על כפתור כלשהו ואז העכבר מפסיק לרצד וגם המחשב פועל בצורה נורמלית (שכן בתחלה, שהעכבר ריצד, המחשב גם פעל מאוד לאט). ואחרי כמה דקות של שימוש המחשב פשוט "קופא", נתקע! העכבר לא מגיב, המקלדת גם לא מגיבה, כל התוכנות "קופאות" ולא זזות והמחשב פשוט נתקע לחלוטין ולא יוצא מזה, צריך לבצע ריסט ושוב אחרי כמה דקות של שימוש המחשב נ…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-