עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by oferziv1,

שלום לכולם, אני קצת מתוסכל אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי קניתי טלויזיה חדשה LCD PANASONIC THL32C10 קניתי כבל HDMI ל HDMI חיברתי את המחשב לטלויזיה רואים נפלא שומעים נפלא אך לאחר זמן לא מוגדר לפתע יש סאונד בווליום מטורף עם רעש של שלג לכמה שניות, הסאונד מפסיק לחלוטין ל 3 שניות וחוזר שוב עם שלג רועש ואז חוזר הסאונד, תהליך זה קורה לי כל 6-7 דק. קניתי כבל ראשון וזה קרה חשבתי שהבעיה בכבל אז קניתי כבל חדש שוב אותו הדבר מה שמשאיר לי בעיה עם הסאונד במחשב או משהו כזה. אשמח לעזרה בנושא ושמישהו יפתור לי את התעמולה תודה רבה, עופר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by online,

לאחרונה גיליתי את נפלאות ניקוי המחשב באוויר דחוס. קניתי ספריי ומאוד התרשמתי מהיעילות שלו. אני מתכוון לקנות עוד בקבוקי ספריי כאלה, אבל חשבתי שאולי כבר כדאי לקנות קומפרסור כדי לחסוך הוצאות נוספות בעניין בעתיד. בקבוק מספיק לי לחודשיים ומחירו 39 ש"ח ללחץ גבוה (לא לחץ רגיל). מה כדאי לעשות? האם יש קומפרסור מסוים שתמליצו עליו מבחינת התאמה לשקע חשמל ביתי (לא רכב) ואביזרים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Harel258,

שלום קנתי מחשבת חדש במחשב יש 8GB זיכרון RAM ובסוגרים רשום לי ניתן לשימוש רק ב3.15GB אשמח לדעת למה זה נותן לי לשתמש רק ב 3.15GB

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by lidor_abo,

חברה יש לי בעיה ב HD ואני מתכוון להחליף אותו השאלה שלי אם באמת זה מה שצריך לעשות או משהו אחר... יש לי מידע על מצבו בתוכנה HD TUNE: Uploaded with ImageShack.us בתודה LIDORֹֹABO

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by tiger18,

מקבל שגיאה מספר 8024200D אחרי ניסיון להתקין עידכוניםמערכת ההפעלה win 7 ultimet 64 bit sp1ניסתי את כול ה microsoft fix למינהם ללא הועילמישהו יודע מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Igal Nazar,

שלום לכולם, התקנתי לאחרונה תוכנה חינמית כלשהי שבלי ששמתי לב התקינה לי גם תוכנה זדונית על המחשב. התוכנה הזדונית שינתה לי את דף הבית בכל הדפדפנים במחשב ובנוסף גרמה לכך שלחיצה על כל קישור פותחת את האתר המבוקש בטאב חדש. לדוגמא: אם חיפשתי מילה כלשהי בגוגל אז כל תוצאת חיפוש שאני אבחר ללחוץ עליה תיפתח בטאב חדש. אני רוצה לחזור למצב הקודם. איך עושים זאת? מן הסתם הסרתי כל זכר לתוכנה הזדונית שהותקנה לי על המחשב. תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. בזמן האחרון אני מקבל בלו סקרינס בתכיפות יחסית גבוהה. הם לא קורים כאשר אני מבצא פעילות מסויימת או במשחקים, אבל יכול להיות שהם נוטים לקרות דווקא כשאני מחליף משתמשים בווינדוס (צריך לשים לב יותר טוב למתי הם קורים בעתיד). בכל מקרה, התקלה קשורה לדרייבר שרשום בכותרת (dxgkrnl.sys), שהבנתי שהוא קשור לכרטיס המסך (HD4850). התקנתי מחדש את הדרייברים החדשים וזה לא עוזר, אני עכשיו מתקין גרסא ישנה יותר. חיפוש בגוגל לא מניב לי תוצאות מובנות כל כך.... פרטים בתמונה מצורפת. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה? אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות... עריכה: שימוש בדרייבר ישן יותר לא עוזר. אני מחזיר לחדש. הסברה שזה קשור לחשבונות המשתמשים מתחזקת אצלי, זה קרה שוב כשהחלפתי משתמש וחזרתי לשלי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, לפני שבוע פירמטתי את המחשב שלי ומאז יש לי בעיה מוזרה עם האינטרנט (שכמובן עבד טוב עד הפרמוט). אני יכול לגלוש באינטרנט כרגיל, אך לפעמים כשאני נכנס לאתר אחר כלשהו כל האינטרנט נתקע. האתר לא עולה וגם כל האתרים האחרים לא עולים פתאום. הבעיה מסתדרת לאחר פרק סמן רנדומאלי. אשמח אם מישהו מכיר ויש לו פתרון תודה ויום טוב

9. Started by 1511,

תוך כמה זמן אם בכלל הסוללה יכולה להיתרוקן

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Oranili,

שלום קניתי כרטיס מסך ולוח חדשים ! X1950 PRO And GigAByte Nforce 430 Amd Hammer 6100 אוקי אחר כך פירמטתי את המחשב הכל טוב ויפה . התקנתי משחקים ופשוט יש לי תקיעות במשחקים תקיעות לפעמים זה חלק לפעמים תקיעות ולפעמים ממש לאגים . עכשיו ראיתי ב BIOS אין שום דבר ... שאני צריך לבטל SHADOW או משהו ביטלתי תכרטיס המובנה יש לי גיגה זיכרון DUAL CHANEL עכשיו בכרטיס הקודם שלי 6600 GT זה היה עובד די חלק על 800 X 600 ב TESTDRIVE ו ב CSS ב CSS היה 1024 X 768 פעל חלק .. עכשיו זה פועל קטוע עם תקיעות ... והפינג שלי 18 עדכנתי את הדרייברים האחרונים של ATI בכרטיס הקודם היה חלק ..... לא יודע מה עושים ניסיתי להכניס זכרונות אחרים לא פעל הטמפרטורות תקינות ... צריך את עזרתכם חברה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. כאשר אני רוצה לקום מהמחשב אני לוחץ על הלחצן של ה-STAND BY (הבנתי שלא רצוי לכבות את המחשב) במקלדת ומגיע למצב שבו אני מקבל הודעה preparing to stand by ונתקע, הוא לא ממשיך בפעולה, גם אם אני מחכה זמן שהוא מעבר לסבירות ההגיונית . כדי לצאת מזה אני צריך לעשות restart , מחכה שהמחשב יעלה שוב, ואז אני שוב לוחץ על ה- standby ורק אז הפעולה מצליחה עד כמה שאני מצליח להיזכר, זה התחיל לאחר שהתקנתי את nerro 5 יש לי XP פרופשיונל האם יתכן שזה בגלל התוכנה? יש לכם פתרון בשבילי? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. המחשב פשוט עושה ריסט לאחר ככמה דקות של משחק במשחקי תלת ממד כמו ספלינטר סל החדש או סתם משחק מהדור החדש הלכתי לאיפה שקניתי את המחשב ודאגתי שיחליפו לי את הלוח ואת הכרטיס מסך ועדיין לא עזר.. קראתי איפה שהוא שצריך ספק כוח מכובד עם ריל מספיק חזק אבל יש לי ספק 500W של חברת TZAG עם 18 ריל וגם נסיתי להחליף ספק כוח [הבעיה שאני לא זוכר כמה ריל היו עליו 32 או 18 ...] וגם עשה ריסט.. אני מדבר על כרטיס 7600GT למישהו יש שמץ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by מוסקה,

שלום חברים יקרים אחותי רכשה מחשב דרך האתר של אייבורי ובטעות קנתה מחשב שמגיע רק עם לוח אם ודברים מינימליים. אמרו לה שזה מחשב להרכבה. היא בכלל לא ידעה מה היא מזמינה ולא שמה לב שזה מגיע ללא ווינדוס וללא שום דבר בנוסף. רצתה להחזיר ולקנות משהו אחר במקום, אך סורבה כי פתחה את המארז. רושם לכם את דגם המארז, האם יש בו דברים בסיסיים מובנים או שהיא צריכה לקנות כל דבר בנפרד, כמו: כרטיס מסך, מתאם רשת, וכו’. אם כן אשמח שתפרטו. תודה רבה. דגם לוח: Asus h610 prime m-k מעבד i7 127002 1700 tray עריכה: לאחר שיחה עם שירות לקוחות אייבורי אמרו שהם מוכנים להתקין כל דבר שצריך בנוסף שנרכוש אצלם ללא עלות התקנה אלא רק עלות חומרה. אשמח להמלצתכם מה כדאי להוסיף?

14. שלום לכולם, לאחר שורות של בעיות עם המחשב,בזמן האחרון החלה בעייה ספציפית. אני משחק בקרייסיס ..פתאום יש ארטיפקטים פסים מרובעים אלכסוניים בצבא סגול והמסך משחיר ל2-5 שניות.אני ממשיך ולשחק ואחרי כדקה או פחות זה קורה שוב. כמובן שלא ניתן להמשיך כך..ולכן אני כאן למען עזרה וייעוץ.המצב הזה קורה גם במשחקים אחרים כמו CS:S וכד'. בדקתי טמפ בעת התקלה : 76C 8800GT 60C Q6600 @ 2 .4GHZ .נראה תקין בלי.. עדכנתי דרייבר לכ.מסך. אז לפני שאני מתייאש ,מפרמט ומקווה לטוב..אשמח להצעות ! תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by HeaT-SinK,

אני משחק להנאתי או גולש פתאום יש כאלו כמו גלים במסך והצבעים מתעוותים ... לא התמונה .. את התמנוה אני רואה רגיל אבל הצבעים התשנו יש גוונים במסך והוא מרצד .. צבע כחול-לבן כחול-לבן אדום-סגול - אבל אני עדיין רואה תתמונה וזה קורה הרוב המסך . עכשיו מה הבעיה כרטיס מסך או מסך ? (ניסיתי להוריד קצב ריענון ל60 ולא עזר ניסיתי לצלם עם פרינט סקרין אבל אח"כ שפתחתי תתמונה היא הייתה ללא הצבעים הרעים)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. כאשר אני נוגע בחלקים המתכתיים במארז כשהוא דולק, בשני מחשבים בבית, ובאחד מהם גם במסך, יש המון המון חשמל סטטי יש איזושהיא דרך למנוע זאת? תודה מראש גיל

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Osher Azulay,

אהלן חברה , ישלי בעיה מוזרה כבר כמה שבועות שאני לא מצליח לפתור , נסיתי עדכוני דרייברי כרטיס מסך , ניקוי יסודי והגברת מאוורירים ו.. נאדא. לצערי הבעיה היא כזו , לאחר מאמץ של המחשב במשחק כולשהו , לא חייב משוגע , ולא הגדרות יוצאות דופן, התצוגה במסך קורסת , לעיתים מהבהב ופסים מוזרים והכי מוזר , מתפצל לשניים wtf ( הוספתי קישור לתמונה למטה - זה לא המחשב שלי אבל זה גם מה שקורה לפעמים ) . המחשב עצמו לא הכי חדש שיש אבל אמור לעשות את העבודה , כרטיס המסך הוא amd radeon 6800x2 (crossfire)e. אני לא יודע מה לעשות ואחריות כבר עברה ככה שלפני שאלך לחנות שישדדו אותי אשמח להמלצתכם, תודה רבה לעוזרים , מעריך אתזה מאוד. התמונה המוזרה ( זה לא המחשב שלי ) http://files.macit.co.il/368733a_f…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אוקי... יש לי כרטיס מסך און בורד... הכוונה שהוא בנוי על הלוח אמ שלי... הבאתי מחבר כרטיס שעובד! Tornado Geforce 4 MX440 AGP x8 128mb והכנסתי אותו למחשב..חיברתי תמסך והכל.. עכשיו כל פעם שאני מדליק תמחשב.. המסך ישר נכבה.. אני מדליק אותו בכוח--> עדיין נכבה ישר... עוד לפני שהווינדוס עולה והכל.. ישרר הוא נכבה... ניסיתי להוציא תמסך מהחיבור שלו לכרטיס... ואז הוא נידלק.. (ברור שלא ראו כלום.. כי הוא לא מחובר למחשב..) הנה המפרט של המחשב שלי.. מקווה מאוד שתעזרוו במהרה! > Mainboard : ECS (P4VMM2) > Chipset : VIA P4M266 (VT8751) > Processor : Intel Pentium 4 @ 2000 MHz > Physical Memory : 384 MB (SDRAM) > Video Card : S3 Inc 86C420 ProSavage DDR 32MB …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by nice,

שלום. אתמול שמתי לב שכאשר אני מנסה לצרוב דיסקים דרך נרו התוכנה לא מוכנה לצרוב אותם אלא רק לכפוך אותם לקבצי bin. חשבתי שהתוכנה השתגעה,אז הסרתי אותה והתקנתי מהדורה חדשה יותר של התוכנה רק כדי לבדוק אם זה באג בתוכנה. גם בגירסה הכי חדשנית של התוכנה נתקלתי באותה בעיה. אז נכנסתי למידע על הצורב לראות אם יש בעיה.ואז שמתי לב שהתוכנה לא מזהה את הצורב אלא רק את כונן הסי די רום הרגיל שלי. ואז ניסיתי לראות אם הצורב יכול לזהות דיסקים,והוא יכול,הוא פשוט לא יכול להציג אותם על המחשב. זאת אומרת שהנורית שמסמנת שיש דיסק בתוך הכונן דולקת,אך כאשר אני נכנס למחשב שלי הוא לא מזהה שהוכנס דיסק. מה עושים?,האם זאת בעיה במערכת ההפעלה (windows x) או שמא הבעיה היא בחומרה?. אני רוצה לדעת בקרוב כדי לדעת אם…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. לאחרונה, מידי פעם, כשאני מגיע למחשב בבוקר אני רואה את ההודעה המזעזעת על המחשב. החלטתי שאולי משהו ב-BOOT של מערכת ההפעלה דפוק אז על הדרך שדרגתי (בלי לפרמט) ל-8.1 והכל היה בסדר עד שלאחרונה הבעיות חזרו. התחלתי לבדוק ולנסות וראיתי שאחרי שההודעה מופיעה אני יכול לנתק את המחשב מהחשמל, לחבר חזרה והכל עובד טוב, אז כך עשיתי. במקביל התחלתי לעשות בדיקות מקיפות להארדיסק, הוא עבר את כל הבדיקות, כולל SeaTools וניתוח SMART, וגם CHKDSK עובר חלק חוץ מ-CHKDSK של ווינדוס 8 שמתבצע עם אתחול המחשב, הוא נתקע על 12% וראיתי באתרים אחרים שזו תופעה נפוצה גם בהארדיסקים תקינים ובריאים. השאלה היא מה השלבים הבאים שעלי לעשות כדי להבין אם הבעיה היא בהארדיסק עצמו או בלוח אם. תודה,

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Yuval Dabah,

קניתי מחשב חדש והוא הגיע היום הורדתי עליו משחקים וזה והתחלתי לשחק אחרי בערך חצי שעה של רעשים היה סוג של פיצוץ וחלק מהחשמל בבית נפל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Gosha,

שלום! לפני כחצי שנה נשרף לי כרטיס המסך הראשון. זה היה Geforce 8800GTS 512 (הגרסה שמבוססת על המעבד G92). הכרטיס נקנה יחד עם המחשב כולו והיה בן 4.5 שנים. זה קרה במהלך גלישה רגילה באינטרנט - המחשב נתקע לחלוטין ולאחר הפעלה מחדש, הופיעו ארטיפקטים ושיבושים קשים על המסך שהובילו למסך כחול והפעלה מחדש של המחשב. מיותר לציין שמאותו שלב, כל הפעלה של המחשב הובילה לאותו סדר פעולות ואת המחשב יכולתי להדליק רק במצב Safe Mode. לאחר שביצעתי בדיקה עם כרטיס מסך אחר, הבנתי שהבעיה היא בכרטיס המסך והוא כאמור שרוף וזרקתי אותו לפח. כאן באתר, במדור היד שנייה מצאתי עוד כרטיס Geforce 8800GTS (רק בגרסא מעט מוקדמת יותר - 320, שמבוססת על מעבד G80). לא חשבתי פעמיים וקניתי אותו במחיר זול. חצי שנה הכל עב…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. טוב, אחרי כמה שבועות שהמחשב עבד כמו שצריך, הוא החליט שנמאס לו כנראה. בידיוק סיימתי לשחק Heroes III (כשהמשחק הוא לא הבעיה, כי עד עכשיו המחשב הריץ כמו שצריך גם DMC4 וכמה משחקים דומים). ברגע שלחצתי Quit, המחשב נכבה כשהוא נדלק מחדש קיבלתי מסך שבו כתוב שהביוס מנסה לעלות מהדיסק הקשיח, משהו כזה (לא זוכר את הניסוח המדוייק). הוא טען, נכבה, נדלק מחדש והראה את אותו מסך. נתתי לו לעשות את זה כמה פעמים, כשהבנתי שזה לא הולך לשום מקום כיביתי אותו, ניתקתי את הספק, חיכיתי קצת והדלקתי מחדש. הפעם הוא הגיע עד לטיענה של הווינדוס. ברגע שסיים לטעון - מסך כחול וריסטרט (יש לציין שביטלתי מזמן את הRR האוטומטי עם מסך כחול). הפעם כבר לא נדלק מחדש. המחשב נדלק, האורות בכרטיס מסך נדלקו, המאווררים נדלקו, …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי, רכשתי מחשב נייד חדש ואני רוצה לחבר אותו למסך המחשב הישן שלי. לצערי, מסך המחשב ישן, ויש לו רק יציאת VGA. קניתי כבל עם ראש אחד VGA והשני HDMI. כשהמשלוח הגיע, לצערי הכבל לא עבד. בדקתי קצת באינטרנט וראיתי שיש צורך בהעברה אקטיבית של מידע (משהו עם המרת אותות), ולכן יש צורך בכבל אחר. שתי התמונות שצירפתי: 1. הכבל השחור הסטנדרטי הוא מה שיש לי. 2. הכבל עם הPORT VGA הגדול יחסית הוא זה שלדעתי אני צריך לרכוש. מה אתם אומרים? האם אני יכול להקרין את המוצג על הלפטופ על המסך הישן באמצעות הכבל שרכשתי או שעליי לקנות את הכבל שהמליצו לי\כבל אחר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. אני לוחץ על כפתור ההדלקה של המחשב והמחשב לא נדלק, הנורה של הלוח אם דולקת. הסיבה שיכולה ליהיות היא נפילת מתח שבגלל המחשב כבנ ומאז הוא לא נדלק. אני לא יודע אם הייתה נפילת מתח בוודאות בגלל שזה קרה בלילה (כשניסיתי להדליק את המחשב בבוקר לא הצלחתי להדליק אותו) אבל הנפילות מתח זה דבר שקורה הרבה. שוב הנורה של הלוח אם דולקת, נתקתי את כל החיבורים של הספק מהמחשב מלבד מעבד, והלוח אם ועדיין לא נדלק. לא היה ריח שרוף, מה שכן קורה זה, שכשאני מוציא את החיבור של הספק לחשמל מאחורי המחשב ומחבר מחדש, בזמן ההדלקה נשמע מעין זמזום לשניה (מעין רעש של זרם שעובר) וכשאני מנסה ללחוץ שוב אז לא קורא כלום וגם לא נשמע רעש של זרם. לא היה לפני כן סימן לאיזה בעיה באחד הרכיבים, המחשב עבד טוב. אני מניח שהבעי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים