עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by danino1988,

הכל מחובר כמו שצריך אני מדליק את המחשב אחרי שתי שניות הוא נכבה חברתי ספק אחר הוא עבד אבל אין תצוגה במסך עכשיו ניסיתי שוב וגם הספק שהיה מדליק את המחשב עושה את אותה הפעולה נדלק ונכבה מה יכולה להיות הבעיה תודה...

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by יהודה זיו,

אין לי את האפשרות להפעיל את הבלוטוס במחשב לעיתים תכופות, פשוט נעלם לי האופציה להפעלת הבלוטוס

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by itzik_tab,

שלום. לפני מס' ימים הכונן הקשיח שלי קרס ונאלצתי להחליפו בחדש. לאחר שהתחלתי להתקין את XP, במהלך ההתקנה אני נתקל במסכים כחולים (מוות) של WIN. כתוב לי שם BAD_POOL_CALLER. הלחלפתי שוב כונן קשיח וקיבלתי את אותה הבעיה. מה אפשר לעשות ? (הרצתי תוכנות בדיקה ותוכנה אחת אמרה לי שיש לי בעיות עם CMOS RAM ו- ALARM של הלוח אם, אבל תוכנה אחרת שגם בדקה את אותם הפרמטרים אמרה שאין לי בעיות והכל טוב.)

4. Started by amit3211,

שלום לכולם, (קודם כל, קראתי את המאמר הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg2633737#msg2633737 ולפיו הבעיה היא בספק כוח אבל אני מעוניין לברר דבר נוסף). אז ככה, לאחרונה צצו מספר בעיות במחשב שלי. הייתה לו תקלה (המסך לא נדלק אך המחשב כן) ושלחתי אותו לתיקון במעבדה (יש אחריות), ונאמר לי שהבעיה היא שהיה וירוס במחשב. עד לפני כחצי שעה המחשב עבד בסדר גמור, אך לאחר שביצעתי לו הפעלה מחדש חזרה אותה הבעיה אך כשהפעם נשמע צפצוץ קצר (באורך של שנייה) ללא הפסקה. האם ישנו סיכוי שנמכר לי מחשב עם חלקים לא טובים? (המחשב חדש ונקנה לאחרונה, קשה לי להאמין שהבעיה היא וירוס). תודה והמשך יום נעים.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by SharP,

יש לי בעיה חמורה-המחשב שלי מפסיק להגיב ...חשבתי שזה הזיכרון והחלפתי אותו בזכרון יותר איכותי ואותו דבר .. פשוט אולי שעה או יום או שבוע זה נתקע וזהו ... ובמשחקים מסוימים זה גם נתקע כל פעם שאני משחק בהם ובמשחקים מסוימים לא.. למישהו אולי יש מושג מה זה יכול להיות ? אולי יותר מדי חם לו?(המארז פתוח והטמפ. בעומס היא 60cpu+46mobo) ממה זה יכול להיגרם? אני לא עשיתי O\C HELP GOOD PEOPLE

• 28 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. היי היום כשהדלקתי את המחשב קיבלתי את ההודעה בתמונה ואין לי אפשרות אחרת חוץ מלהיכנס לbios אשמח אם תוכלו להסביר לי בכלל מה ההודעה אומרת ואיך אני פותר את הבעיה תודה !

7. שלום לכולם . יש לי במארז מאוורר אחורי 120MM שמחובר ללוח ב - 3PIN . משום מה הוא מחליט שהוא לא מעוניין להסתובב , על אף שבעת הפעלת המחשב , הוא מקבל מתח ( = הוא תקין ) , ולעיתים הוא מתחיל לעבוד רק לאחר זמן מה שהמחשב פועל . המפרט שלי מופיע בצד ימין , מתחת לפרופיל . לתשובותיכם המלומדות אודה . בברכה , yuuu .

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Pilp3l,

הי חברים, השתמשתי במחשב ובטעות נשפכה כוס מים חלק מהמים נשפכו על המחשב הנייח ולפני שהספקתי לכבות אותו בעצמי הוא פשוט נכבה. ניגבתי את כל המים שראיתי פתחתי את כל המארז ונראה שכל האזור של לוח האם המעבד וכרטיס המסך לא נפגע בכלל מהמים. הדאגה העיקרית שלי היא לגבי ספק הכוח, כרגע עברו כשעתיים וכשניסיתי המחשב לא נדלק (עשה סימני חיים של חצי שנייה ונכבה) ספק הכוח Corsair rm650 יש דרך לבדוק אם הספק נשרף? מה מומלץ לעשות במצבים כאלה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שאלתי כשם הכותרת.. יש לי מסך מחשב רגיל - samsung 2333t וממיר אנאלוגי של יס. האם יש אפשרות לבצע חיבור ישיר בינהם? אם כן, איך? איזה אלטרנטיבות אפשריות במקרה וזה לא אפשרי בצורה ישירה?.. תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. במשך זמן ממושך המחשב היה נכבה פתאום או מפעיל מחדש בעת השימוש בו. לפני כמה ימים המסך פשוט נכבה ומאז אפשר רק להדליק את המחשב ואין תמונה במסך ובנוסף יש צפצוף מתמשך בעת שהוא דולק. עכשיו מה שאני שואל מה אפשר לעשות? להערכתי הבעיה בספק הכוח או בלוח אם שגרמה להריסת כרטיס המסך. חשבתי ללכת למקום שיבדקו לי מה זה ולהעריך כמה יעלה התיקון (באותו מקום עולה 50 לבדיקה או בדיקה חינם+תיקון) אבל אני לא רוצה שיעבדו עלי במחיר מה גם שהמחשב לא הכי חדש. כל הצעה תעזור, לא משנה מה תעזור. תודה

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  11. אהלן יש לי מסך Dell U3014 שיש לו 3 פורטים DisplayPort, אחד מהם הוא יציאה לטובת שרשור מסכים. חיברתי היום בטעות את היציאת DP מהמסך ליציאת ה-DP בכרטיס המסך שלי. אח"כ חיברתי כבל DP באופן הנכון אבל קיבלתי הודעת "אין סיגנל DP/לא מחובר כבל לפורט DP". השאלה שלי היא אם נוצר נזק לכרטיס המסך לפורט ה-DisplayPort אם חיברתי לתוכו בטעות יציאת DisplayPort מהמסך?(הכנסתי לו סיגנל במקום לקבל)? אני יודע שפין 20 של מחבר DisplayPort הוא של 500mA@3.3V האם זה מידע רלוונטי? תודה מראש מולי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. זה כבר ממש ממש מעצבן , ואני כבר לא יודע מה עוד ניתן לעשות , אני בהתחלה חשבתי ש זה בטוח הספק הגינרי 300 W מסוג EAGLE אשר לא מסוגל להפעיל מעבד מסוג XP1900 , שלושה דיסקים קשיחים , 4600TI ושלל כרטיסי PCI .. אז כדי לבדוק את הענין הוצאת את אחד ה ההרד דיסקים , ושלושה כרטיסי PCI לא כל כך נחוצים . המחשב לא עשה ריסט יומיים אבל היום בבוקר שוב ....GRRRRRRRR :veryangry: :veryangry: אז חשבתי , מה הספק עדיין לא מסוגל על מעבד , 4600TI ושני דיסקים קשיחים וכרטיס רשת ? יכול להיות מצב כזה ? האם ייתכן ש ה MSI 4600TI מקצר ? האם ייתכן שיש בעיה בלוח אם , או בזכרונות , עד כמה שזכור לי זה אמור לקצר הרבה יותר מהר אם יש בעיה שם .. המחשב לא מתחמם , ובריסט האחרון הטמפ' הייתה 48 מעלות !! …

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by KaLimeRo-,

קניתי מחשב חדש והחלפתי את הדיסק הקשיח לSSD, אז המוכר התקין לי הכל מחדש על הSSD. שמתי לב שהזכרון שבשימוש עומד 50 גיגה אז ניסיתי לברר מה תופס כל כך הרבה במקום, כי המחשב ריק. ביטלתי את הסתרת הקבצים, סימנתי את כל מה שיש בכונן ויצא לי רק 20 גיגה. השאלה שלי איפה עוד 30 גיגה? ניסתי להשוות מול מחשבים אחרים עם וינדוס דומה שגם עליהם לא מותקן כמעט כלום, והזכרון שבשימוש עומד על 20 גיגה. ההבדל היחידי בין המחשבים, זה שבמחשב שלי יש SSD, והמחשבים שבדקתי יש דיסק קשיח רגיל. יכול להיות שהוינדוס שוקל יותר על SSD?

• 31 תגובות
    • 8.8k צפיות
  14. Started by Tbox27,

שלום לכולם, הגיע לידי מחשב סלנוי של סילבר סטון, לא ידעתי מה זה המחשב הזה חשבתי שזו סתם גרוטאה חסרת שימוש ולכן פתחתי אותו, ונדהמתי לגלות מה יש בתוכו מעבד + AMD 64 3000 2 כוננים קשיחים של ווסטרן דיגיטל 200 ג'יג'ה בייט עם חיבור SATA מערכת קירור נוזלים למעבד ושלל רכיבים מענינים. אני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה ולהשתמש בו כמחשב ביתי לכל דבר האם זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  15. היי חברים היום בשעה טובה קניתי את המפרט החדש שלי ובזמן ההתקנה וההרכבה נתקלתי בבעיה שהמסך לא עולה. מפרט: מעבד q6600 לוח אם ep42 ds3l זיכרונות a-data 2*2gb 800mhz cl5 ספק crossair 550W כרטיס מסך gigabite hd4870 ddr5 512mb אני אתחיל ככה, אני מדליק את המחשב וזה מה שיש, המסך מציג הודעה שאין סיגנל, על הכרטיס מסך נדלקות 3 נוריות אדומות בזמן שיש 4 אדומות\ על הלוח אם למעלה דולקות נורות. בזמן ההרכבה אני קראתי בחוברת של גיגבייט של הלוח אם שיש שני חיבורי ATX צריך לחבר את שניהם? יש אחד צר וארוך ואחד נוסף שהוא חיבור של 4 פינים\ בדקתי בספק ואין לי את החיבור הנוסף של ה 4 פינים, יכול להיות שבגלל זה לא עולה לי המחשב, מה פשר הנוריות שדולקות, מעבר לזה הכל מחובר כמו שצריך לפי דעתי. תודה .

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  16. Started by RayZ,

הרכבתי היום סוף סוף מחשב חדש, והכל היה בסדר יחסית, אבל כשבאתי עכשיו לחבר מסך (ה-DELL 2209WA) הוא כותב לי No signal DVI משהו כזה, והכל מחובר. ניסיתי אפילו לחבר בכמה דרכים, להחליף לכבל USB, לא עזר. אני חייב לציין שהכבל מולקס חובר לכרטיס מסך בכמה דרכים (ישירות מהספק, מתאם ממולקס לכבל שיוצא מהספק, שניהם גם בתצורה של 6 פינים וגם 4 פינים- שום דבר מהם לא עבד, אותו הדבר.) והמאוורר שעל הכרטיס מסך מסתובב, ככה שהוא גם עובד ויושב בסדר על הסלוט. עכשיו, זה לוח GIGABYTE X58-UD7 והוא משום מה לא בא עם ספיקר, לכן אני לא שומע צפצוצים או משהו, והכל חובר בהצלחה. למישהו יש מושג מה הבעיה? יש סיכוי שהכרטיס פגום או שהלוח פגום? (למרות שקשה לי להאמין, הלדים שעל הלוח והמסך LCD הקטן שעליו דולקים ומג…

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by יוליוס,

קופצת לי כל כמה שעות הודעה באנטי וירוס eset / איך אני מוצא את המקור של זה ומוחק ? http://www.up2me.co.il/imgs/77584864.png

18. Started by shar34,

הי. אני גולש באתר המון,כל יום למעשה ומאוד נהנה מהכתבות ומהדיונים. למרות שאני לא ממש זקוק למערכת חדשה,החלטתי להתפנק בלוח אם ש ג'יגבייט GA-H81M-S2PV ובכונן SSD של סמסונג 840 בנפח 120GB. אני לא מצליח להתקין על WIN7 בשום מצב,אין בעיה להתקין על כונן מכני. ניסתי להגדיר בביוס מצב AHCI ועדיין,לא מצליח לסיים את ההתקנה. ב94% ההתקנה נתקעת ולא ממשיכה. יש לציין שהכוננן כניראה תקין כי זה הכונן השני מאותו סוג שאני מנסה להתקין עליו ואפילו החליפו לי את הכונן לאחר שהתלוננתי על הקודם. מא אני עושה לא נכון? אשמח לשמוע מה דעתכם.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by XpdX,

המחשב שלי עולה כולל ווינדוס, וקורס (נכבה) לאחר כחצי דקה-דקה. הפעלתי את המחשב וישר נכנסתי לביוס, וגם אז הוא קרס אחרי כמה דקות.. לפני כחודש היתה לו בעיה אחרת-הוא היה נתקע עם הדלקת המחשב בהרצה בשורה Memory.. כמו כן טמפ' המעבד מעל 80 מעלות איך אפשר לתקן את הבעיה? תודה רועי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום רב ברשותי נייד Yoga730 שבמקור יש לו sdd 500GB ושדרגתי ל 1T. יצרתי Image של הכונן, החלפתי בין הכוננים בנייד ופרסתי שוב את ה Image לכונן החדש. כרגע הכל עובד בסדר, אבל חלוקת הכונן במצב הנוכחי לא נוחה לי, יש מחיצת EFI לאחריה מחיצת Recovery partition - בהמשך :C לאחריה כונן D בהמשך עוד Recovery partition ובסוף החלק הפנוי מהכונן החדש. ברצוני לאחד את D עם החלק הריק אבל באמצע "תקועה" לי מחיצת Recovery. האם ניתן לאחד שתי מחיצות לא סמוכות? למה יש שתי מחיצות Recovery ? אם יש לי IMAGE מושלם, האם אני בכלל זקוק ל Recovery ואם לא איך מוחקים אותה? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  21. שלום היה לי זיכרון אחד 256 מגה סמסונג ddr400 עכשיו הוספתי אחד זהה של 512 ומאז יש לי מדי פעם מסכים כחולים ..מישהו יודע מה הבעיה?יכול להיות שזה הסלוט כי אני לא חושב שזה הזיכרון.

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  22. שלום לכולם. הייתי בברצלונה הסופ"ש וצילמתי דרך הנייד (GALAXY S2) תמונות. הטעות שלי היא שצילמתי את התמונות דרך MICROSD סיני שקניתי באיביי בפרוטה וחצי. נסיתי להוריד תוכנות שמתקנות קבצי תמונה פגומים, ועוד ועוד.. לצערי לא צלחתי. יום לאחר מכן ראיתי את כל התמונות בפלאפון הנייד במצב הזה: אף על פי שהמסך הציג לי את שהקבצים שבורים העברתי אותם למחשב (אציין שיש לא מעט קבצים שנמחקו לגמרי).

23. Started by almor12,

שלום, קניתי עותק של וינדוס 8 פרו, אחרי שהתקנתי את הוינדוס, התקנתי גם את כל העדכונים, עכשיו אני מנסה לעדכן את הוינדוס ל8.1 דרך החנות של מיקרוסופט אני מקבל שגיאה שאין אפשרות לעדכן בגלל הגרסה של הוינדוס. ניסיתי בנוסף להוריד דרך האתר של מיקרוסופט וגם שם אין אפשרות להתקין את העדכון. איזה עוד אפשרות יש להתקין את העדכון של 8.1?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by sdrum177,

שבת שלום לכולם. קניתי לפני מספר ימים מחשב חדש. לוח אם מסוג GIGABYTE דגם H61M-S2V-B3 הכל עובד מצויין מלבד החיבור אודיו הקידמי במארז. בדקתי את החיבור בפנים והכל בסדר. אין שם מה להתבלבל כי המחבר יש לו רק כיוון אחד(מאחר וחסר פין באחת השורות ניתן לחבר רק בכיוון אחד) ניסיתי לבדוק האם קיימת איזושהי אופציית לשינוי בביוס גם זה לא. להארכתי נשאר רק הדרייבר. כמובן שהחיבור האחורי כן עובד. מצורפת תמונה של האפשריוית היחידות שתוכנת הדרייבר נותנת לשינוי. בשתי האפציות למעלה (אודיו) כשאני מסמן לא עוזר שום דבר. קשה לי להאמין שהצד השני של המחבר בתוך המארז זה שהולך לצד הקידמי, אותו בעצם גם לא רואים אפילו כששולפים את כל הפנל הקידמי, לא תקין. כמו כן החיבור USB הקידמי עובד . אנא עזרו לפתור תופעה …

• 3 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.