תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז כך : חבר שלי מחפש דריבר למסך שלו, מסך LCD של חברת מאג, הוא אמר לי דגם lt565s. חפשתי בגוגל אבל לא מצאתי דריבר בשבילו, אלה רק חנות שמוכרת אותו, ועוד כמה שטויות שלא קשורות.. ;D. אז החלטתי לפנות לעזרתכם, אם מישהו מוצא, אני אשמח אם יביא לי קישור להורדת הדריבר.. תודה, רן!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מחשב חדש ואני לא כל כך מבין משהו. אם מישהו מבין יכול להסביר לי בבקשה זה ממש יעזור לי. 1. איך אני מתאים חלקים אחד לשני? לדוגמה: כרטיס מסך ללוח אם. או זכרונות DDR4 ללוח אם ועוד דברים. 2. איך אני יכול להתאים את החלקים שלי למארז מחשב חדש שאני קונה? 3. איך אני יודע אם בלוח אם יש כרטיס מסך מובנה? אשמח שמישהו מקצועי בתחום הזה יענה לי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי,למשך כשבועיים או יותר,המחשב היה נתקע בזמן גלישה באינטרנט,צפייה בסרטים וכו'. המסך היה נצבע בצבעים ורק הפעלה מחדש הייתה "עוזרת". זה היה רנדומלי מבחינת הזמן שהמחשב היה דלוק. לדוגמה,היה פעם אחת שהדלקתי את המחשב וכבר לאחר כעשר דקות,המחשב היה נתקע והיה פעם שהמחשב היה דלוק למשך זמן ארוך יותר ואז המחשב היה נתקע. עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך,זה לא עזר. עד שפעם אחת זה נתקע שוב,הפעלה מחדש כבר לא עזרה ומאז המחשב לא עולה. אין לי רמקול שמחובר ללוח אם כדי שיצפצף לפי התקלה המתאימה. מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב- windows 2000, וקניתי מדפסת משולבת סורק של לקסמרק מדגם X73. יש לי בעיה, כשאני מדליק את המדפסת המחשב לא מזהה אותה, ואני לא יכול להשתמש בה. מצאתי שאם אני מנתק את המדפסת מהחשמל ומחבר שוב, אז המחשב מזהה את המדפסת, אבל אחרי מספר פעמים שאני מפעיל את המחשב, הוא שוב לא יזהה אותה ואני אצטרך לחזור על הפעולה כשארצה להשתמש בה. המדפסת מחוברת דרך USB. איך אפשר לפתור את הבעיה? בתודה מראש, ערן.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחשב נייד ASUS די חדש WIN 8.1. המחשב מחובר למסך חיצוני 40 אינצ'. המסך של הנייד סגור והוא מחובר למקלדת ועכבר אלחוטיים בהם אני משחק(לא ג'ויסטיק). במשחקים ורק רק במשחקים,לאחר 20 דקות בערך המסך מודיע שאין אות מהמחשב(המחשב במצב שינה). כשאני משחק בנייד בלי המסך הגדול אין בעיה לשחק שעות. באופציות שיש בקונטרול פאנל מצב שינה כיבוי וכד' בסוללה או בחשמל,הכל עשיתי NEVER. בבקשה תפתרו לי את הבעיה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת מי מחובר לרשת הביתית ואני לא יודע את השם והסיסמה של הראוטר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה דחופה. יש לי מחשב עם לוח VIA 8237. קניתי דיסק SATA חדש(היה לי לי עד עכשיו 80 ג"ב). המחשב לא מזהה את הדיסק החדש בכלל. אני מחבר אותו לאותן כבל בדיוק ואינו מזהה. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני חדש כאן אז תהיו סבלניים. אתמול פתחתי את המחשב כדי להוסיף עוד סטיק זכרון, ועל הדרך החלטתי גם לנקות את המאוורר של המעבד. לקחתי שואב אבק עוצמתי מאוד,קירבי,הנחתי את הפיה שלו על המאוורר והפעלתי אותו. המאוורר החל להסתובב מהר מאוד מהשאיבה והאבק נשאב... אבל המחשב מאז לא עולה . כלומר ההארד דיסק עובד המאוורר האומלל גם עובד אבל אין מסך,אין עכבר(אופטי האור לא נדלק ) שאלתי האם קרה משהו למעבד ? ללוח ? תודה לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לוודא איתכם האם הכרטיס מסך שלי מת באמת. יש לי כרטיס מסך radeon hd 7970 dual-x של sapphire. היום אחרי restart למחשב המסך נהיה שחור. עשיתי כמה פעמים restart וכל פעם או שהwin היה מצליח לעלות ולהראות את מסך הכניסה או שהראה מסך שחור, לאחר מספר פעמים כל הזמן מסך שחור. כשפתחתי את המחשב ראיתי שרק מאוורר אחד מסתובב בכרטיס. ניתקתי אותו וחיברתי מחדש עם כבל חדש שמחובר לספק ואותו הדבר. כשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך הפנימי של לוח האם הכל עובד. שמתי כרטיס מסך אחר בslot הזה וגם הוא עובד. האם זה אומר שהכרטיס מסך מת לחלוטין ואפשר לזרוק אותו או שיש אפשרות להציל אותו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד-AMD2000 לוח-אסוס A7N8X דלוקס V2 הטמפ' שלי מצוינות,המעבד על בערך 40 מע',מארז מאוורר XASER 3,חוטים מסודרים. הרכבתי אותו שלשום כי החלפתי לוח וכרטיס מסך(רדאון 9600 פרו) ואני שם לב שמאז הוא עושה ריסטרטים. ממה נובעת הבעיה? דרך אגב החלפתי את הלוח אם שלי לאסוס A7N8X דלוקס,התקנתי את הדרייברים(מהדיסק) ולפי הביוס הטמפ' של המעבד שלי(AMD 2000) היא 48 מעלות בעוד שהפאנל (של ה-XASER 3) מראה 38 מעלות בערך. מי צודק,ולמה יש כאלו הבדלים כי עם הלוח הישן(ג'יגבייט VAX) הטמפ' היו כמעט אותו הדבר. יכול להיות שזה קשור והמעבד שלי רותח?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא טוען את המסך של לוח האם ואז נתקע במצב של מסך שחור עם פס לבן מהבהב בקצה למעלה משמאל. ניסיתי להעלות התקנה של ווינדוס דרך ה BOOT ולמרות שסימנתי את ה CD ראשון בעדיפות בביוס, הוא עדיין נתקע באותו מצב ואפילו לא מגיע לשלב של BOOT FROM CD... יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ומה אפשר לעשות בנושא? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי את המחשב החדש מבוסס AMD ATHLON 64 ואני לא מצליח להתקין תוכנות כמו ICQ EMULוהכי חשוב את תוכנת השחמט CHESSBASE למישהו יש מושג מהיא הסיבה?! תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר במחשב שולחני: i7-920 12GB-RAM Asus P6T Nvidia Geforce 210 Samsung SSD 850 EVO Windows 10 x64 המחשב כבר איתי 10(!) שנים, ולאחרונה התחילה בעיה נורא מוזרה: בזמן צפייה ישירה (כמו למשל מאקו, וידאו בפייסבוק וכו') התמונה מתחילה לקרטע (סוג של "קופאת") למשך שנייה או שתיים, ואז מסתדרת... לאחר כמה שניות - שוב... ושוב... ושוב... חשוב לציין: הסאונד עצמו לא מקרטע בכלל, כלומר רק התמונה קופאת והסאונד לא נעצר. למרות שמדובר במחשב בן עשור, פרט לתקלה המוזרה הזו המחשב מגיב ממש טוב... הכל רץ חלק ומהר (השימושים שלי בו הם די בסיסיים - אינטרנט, PDF, WORD) עוד דברים חשובים שאולי יתנו כיוון: - זה קורה בכל הדפדפנים שניסי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי lg 19 כבר 6 שנים בשבוע האחרון למטה בצד שמאל בקצה של הזכוכית של המסך ישנו כתם שקוף שהלך וגדל בשבוע האחרון כאילו יש בפנים דבק והוא התיבש הכתם הזה פנימי כמובן למישהו יש מושג מה זה ? מכווה שהבנתם את ההסבר תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים צריך עזרה! בעיה מוזרה שהתחילה מאתמול: לאחר שעשיתי כיבוי דרך הווינדוס המחשב ניכבה (המחשב= מעבד+ הרדיסקים+כרטיס מסך) כמו שבצריך אבל! המארז עם כל המאווררים והמנורות נישאר דלוק ! וכפתורי הריסט או הכיבוי לא פעילים! הדרך היחידה לכבות את המארז הוא ע"י ניתוק מהחשמל או דרך הכפתור שעל הספק. ובמידה ואני מחבר את המחשב שוב לחשמל אז אוטומטית המארז נידלק בלי שלחצתי על הדלקה- ואם אני רוצה להדליק את המחשב אז אני לוחץ על כפתור ההדלקה במארז ואחרי כמה שניות המחשב נידלק וניכנס לווינדוס! משהו מאוד מוזר: האם הבעיה היא בלוח אם או בספק או בכפתורים של המארז?? חובה לציין שלא נעשה שום דבר למחשב לפני שזה התחיל ליקרות. מיפרט: מעבד Q6600 ללא OC לוח אסוס ASUS P5N-E SLI זיכרון: 4X1024GB GSKIIL 800…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההוי אמיצים ואמיצות, נתון: מחשב עם ווינדוס 10 מעל גיל שש עם i5, זיכרון 4 ג'יגה, הארד דיסק טרה וssd 128 מדי פעם המחשב סרב לעלות ואחרי תפילה קטנה וריסטרט היה עולה, התחילה גם תופעה של קריסה במהלך העבודה. בדיקת דיסק לא העלתה דבר אז אחרי תפילה לבורא עולה פרמטתי בשבת והתקנתי הווינדוז בשנית. עבד היטב והתקנתי עם דריבר בוסטר כל הדריברים. אתמול קרס שוב ומסרב להפעיל הווינדוס. האם זאת כנראה בעייה פיזית? האם לנסות להתקין ווינדוס על כונן אחר? ( יש לי עוד כונן ssd) אשר אינו בשימוש כרגע. מה מומלץ לבדוק? בתודה, אוהד
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מפעיל כל אפליקציה הכונן D שלי נתפס ב100% פעילות ע"י ntoskrnl.exe. יש לי גמישות של שני דיסקים קשיחים (0.5TB+1TB) לאחד בחלונות 8 פרו שהם כונן D. דיסק הפלש (:C) שעליו רצה מערכת ההפעלה לא מראה שום שימוש יתר. בכונן D שעליו מדובר יש את כל המשתמש היחיד שלי הכולל: שולחן העבודה וכולי...,הסרתי לגמרה את קובץ ההחלפה מהכונן. אף-אי-לו לא פעם אחת היה לי מסך כחול אחד כל חיי המחשב אף-על-פי-כן על אחת כמה וכמה כשיש אפליקציה פעילה במחשב אז המחשב עובד לאט יותר מהמצופה (מצופה מלשון ספקטקולרי ולא מלשון עטיפה). המערכת שלי: 32GB RAM in 2 chanell i7 885 super overclocked (SOC) Ti 2*NVIDIA GeForce 680 SLI WDC WD10EALX-009BA0 ATA 1TB Hitachi HDS721050CLA362 ATA 0.5TB INTEL SSDSC2CT060A3 ATA…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי בסלון מחשב ישן, עם מעבד כפול ליבה של AMD וכרטיס מסך שחיברתי היום Ati Radeon HD4850 (כן, הוא נקנה לפני שAMD קנו את ATI) שתומך בvideo decode אך כשאני מנסה להפעיל סרט \ סרטון מהאינטרנט (יוטיוב) ב- 1080p 60fps, הוא מקרטע, הCPU על 100% וברור שהכרטיס מסך לא משחק שום תפקיד בעיבוד הוידאו. מבדיקה בגוגל כרום, ובפיירפוקס, ההאצה לא עובדת בכלל (ראו קובץ מצורף) אני לא מצליח למצוא בהגדרות של הcatalyst אפשרות של video decode או משהו דומה ואשמח אם מישהו יעזור לי לטפל בתקלה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קניתי כרטיס רשת חיצוני שנקרא TP-Link TL-WN822N כדי לקלוט טוב יותר אינטרנט במחשב נייד מהראוטר. בינתיים נראה שזה עושה עבודה טובה מאד. השאלה היא - לכרטיס הזה יש 2 אנטנות והוא נמצא פחות ממטר לידי וכך יהיה למשך הרבה שעות כל יום. האם יש בעיה מבחינת קרינה או משהו כזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, במחשב הנייח שלי נוצרה בעיה אתמול בכך שבלילה הכול עבד כרגיל ובסדר. בבוקר אני מנסה להדליק את המחשב והוא לא מצליח אפילו להידלק,ניתקתי את החשמל וחיברתי ואז זה הדליק רק את האורות של המחשב לשניה עם שמיעה של התחלה של המאוור ונכבה ומאז אני לא מצליח להפעיל את המחשב... יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות? תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי דונגל די ישן שאיתו אני מתחבר לרשת הביתית אבל העסק עובד לאט מה מומלץ לקנות כתחליף שיתמוך באינטנרט מהיר של הוט? יש לי בבית בקומה למטה הוטבוקס ובקומה למעלה יש איזה ממיר קטן יותר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה , ישלי בעיה מוזרה כבר כמה שבועות שאני לא מצליח לפתור , נסיתי עדכוני דרייברי כרטיס מסך , ניקוי יסודי והגברת מאוורירים ו.. נאדא. לצערי הבעיה היא כזו , לאחר מאמץ של המחשב במשחק כולשהו , לא חייב משוגע , ולא הגדרות יוצאות דופן, התצוגה במסך קורסת , לעיתים מהבהב ופסים מוזרים והכי מוזר , מתפצל לשניים wtf ( הוספתי קישור לתמונה למטה - זה לא המחשב שלי אבל זה גם מה שקורה לפעמים ) . המחשב עצמו לא הכי חדש שיש אבל אמור לעשות את העבודה , כרטיס המסך הוא amd radeon 6800x2 (crossfire)e. אני לא יודע מה לעשות ואחריות כבר עברה ככה שלפני שאלך לחנות שישדדו אותי אשמח להמלצתכם, תודה רבה לעוזרים , מעריך אתזה מאוד. התמונה המוזרה ( זה לא המחשב שלי ) http://files.macit.co.il/368733a_f…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי טרם נתקלתי בתופעה כזו , תוכנה להקלטת שיחות פתוחה גם בשורת המשימות task bar(בצד הימני של התוכנות שעולות עם המחשב) וגם בסרגל התחתון האמצעי בתור חלון פעיל, שסוגרים את החלון הפעיל , התוכנה נסגרת לגמרי גם משורת המשימות (ווינדוס 10 אנגלית) למישהו יש פתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך 17 אינץ' SAMSUNG SYNCMASTER 700IFT דיי חדש (קניתי אותו לפני שנה בערך) והוא משמיע רעשים מעצבנים כמו זימזום כזה כשיש לפעמים למשל הרבה צבע לבן או שילוב של כמה צבעים חשוב לי להגיד שגם כשהוא היה חדש מאוד הוא עשה את הרעשים האלה מישהו יודע מה הסיבה? ??? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב לא מעלה תמונה בכלל בכלל גם לא בלוח אם וגם לא בכרטיס מסך ואין לי מושג למה.. לוח אם: msi h87m-g43 כרטיס מסך: msi r9 270 gaming 2GB
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-