עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, יש לאחותי בעיה במחשב. המחשב נכבה ללא שום הודעה (נכבה לגמריי) דבר ראשון שחשבתי עליו זה בעיה בספק, העניין הוא שבאחת הפעמים המחשב נכבה כשהיא שוטטה ב PICASA והתיקייה שהיא היתה בא (שהכילה 30 ג'יגה) נעלמה כלא היתה כשאהיא הדליקה שוב את המחשב ובתיקיה בכלל היו קבצי AVI לכן לא נראה לי זה קשור ל PICASA יכול להיות שהכשל בספק גרם להארדיסק לאיזה שהו כשל שמחק את הספריה אבל בכל זאת.. אגב, טמפרטורות תקינות גם בפעילות של ORTHOS ו ATITOOL תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לא ברור לי מה קורה עם המקלדת שלי ה כל הותקן באופן חלק > לפני כמה חודשים לא היו באגים המקלדת עובדת מצויין > אין תלונות אבל הפונקציות של הכפתורים הנוספים כמו דף ביית/השתקת קול / ווליום ועוד > לא פועלות למה זה קורה ? המקלדת היא מקלדת חדשנית של מיקרוסופט >ובאופן מוזר(או לא) המקלדת היגיע ללא דיסק התקנה > פשוט חיברתי אותה והיא מיד התחילה לעבוד מי עוזר לי להפעיל את הכפתורים הנוספים ? THX

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by orel80,

אהלן, יש לי בעיה שקורה אחד לכמה ימים בינתיים קרתה 3 פעמים. הבעיה היא שברגע אחד בלי התראה או סימן כלשהו המסך הופך לשחור עד שאני עושה ריסט למחשב. המחשב ממשיך לפעול כרגיל המסך הופך לשחור בלי שום תגובה שאפשר לעשות במחשב חוץ מריסט. * לא עידכנתי שום דבר משמעותי מלבד עדכוני windows ועדכוני תוכנה לכרטיס. הכרטיס הוא AMD Radeon (TM) R9 390 Series גירסאת תוכנה: Radeon Software Version 18.4.1 תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם שווה לתקן את הפלסטיקה של המחשב או שכבר שווה לקנות מחשב חדש ?

5. Started by or7755,

שלום לכלום. סימתי לבנות מחשב גיימינג חדש. כאשר אני מדליק אותו המאווררים של המארז עובדים הקירור של במעבד עובד כרטיס מסך עובד. שאני מחבר את המסך אין אות וכאשר אני מחבר עכבר ומקלדת ללוח אם הם לא נדלקים... לא מבין איפה יכולה להיות הבעיה או מה לעשות. תודה רבה לעוזרים.

6. Started by דורון מושקוביץ,

קניתי את המחשב שלי לפני שנה וחודשיים בערך gtx 1060 6gb oc i5 8400 16 gb ram השאלה שלי אם אני צריך לנקות את המחשב בזמן הקרוב ואם כן אז בחנות או לבד? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by WHITE_ZOMBIE4,

יש לי מסך 17 אינץ' SAMSUNG SYNCMASTER 700IFT דיי חדש (קניתי אותו לפני שנה בערך) והוא משמיע רעשים מעצבנים כמו זימזום כזה כשיש לפעמים למשל הרבה צבע לבן או שילוב של כמה צבעים חשוב לי להגיד שגם כשהוא היה חדש מאוד הוא עשה את הרעשים האלה מישהו יודע מה הסיבה? ??? תודה מראש לעוזרים

8. ברשותי מסך סמסונג מדגם SyncMaster 959NF, וכשאני משתמש במע' ההפעלה - חלונות 2000 ברזולוציה של 1280x1024, תדר הרענון המקסימלי "הנתמך" ע"י המסך הוא 90 הרץ בלבד, וברזולוציה של 1600x1200, אפשרי עד 75 הרץ בלבד. כשאני משתמש במע' ההפעלה חלונות XP, אני רשאי לעלות עד 100 הרץ ללא שום בעיה, כמו כן ב 1600x1200 ניתן להגיע ל85 הרץ. בחלונות 2000 ניתן לעבוד ב100 הרץ בשולחן העבודה, אבל זה בתנאי שאני מסיר את ה "V" מ " Hide modes that this monitor cannot display ". הסרת ה "V" פותרת את הבעיה לשולחן העבודה בלבד, אבל כאשר אני בא להגדיר את תוכנת ה Refresh Rate Fix המותאמת לכרטיסי ATI, היא משתגעת ואפילו במשחקים לא מאפשרת לבחור תדר הרענון המבוקש (100 הרץ ב1280x1024 ו 85 הרץ ב 1600x1200) גם…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי 2 כוננים, כל אחד 2 טרה, אפשר שיהיה לי כונן אחד בגודל 4? איך עושים זאת?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום חברים, יש לי לפטופ מסוג Samsung np300V5A-SD0IL מכיוון שהיה לו הרד דיסק מאד איטי (5400 סל"ד), קניתי כונן חדש מהיר יותר (500 ג'יגה של WD) והתקנתי בתוכו. כאן החלו הבעיות: התקנתי Windows 7 Home Premium כפי שהיה מותקן עליו במקור, התקנתי את הדרייברים של הWIFI והכל היה בסדר. אבל כאשר ניסיתי לסדר את רזולוצית המסך לרזולוציה הרגילה שלו (1366X768) האופציות היחידות שיש לי זה 800X600 או 1024X768. ניסיתי להוריד כל מיני דריברים וכו' וכלום לא עזר!! אני יושב על זה כבר יומיים וממש ממש נואש! (לפני שהחלפתי את ההרד דיסק הכל עבד בסדר, רק לאט). את ההרד דיסק הישן פירמטטתי ברוב טיפשותי! מה שכן, כשאני מחבר את ההרד דיסק הישן למחשב בעזרת כבך USB ונכנס ל-Disk managment אז אני רואה שיש Partition …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by FishnZone,

המחשב מתכבה לבד, לפני יומים ניקיתי את המחשב והמאווררים והתחיל להיות לי בעיות. המחשב נכבה לאחר 20 דקות במנוחה, בדקתי עם OCCT את הטמפרטורות: 30+- במנוחה 60+- במעמס מלא. הסיבה לכך שהוא מתכבה היא לא הטמפרטורה. הדבר היחידי שלא תקין הוא הכרטיס רשת שהמחשב לא מזהה (כנראה נשרף) כי קיים דריבר והוא מאושר בביוס. סיבות לכיבוי שאני מפספס?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. אורח Liav
    Started by אורח Liav,

שבוע טוב לכולם, באחד המחשבים אצלנו בבית יש ווינדוס xp כשמדליקים את המחשב הביוס מחכה שאלחץ f1 להמשך, לאחר מכן מגיע עמוד של בחירת מע' הפעלה ואם אני לא לוחץ מהר על אחד החיצים הוא בוחר אוטומטית. ניסיתי להעלות רגיל וניסיתי גם סייף מוד ובגדול את כל האופציות שבתמונה וכלום לא הולך למישהו יש רעיון מה הפתרון? תודה לעוזרים http://www.interload.co.il/upload/7826010.jpg[/IMG IMG]http://www.interload.co.il/upload/1930448.jpg[/IMG

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Neus,

שלום חברים. היום הגיע המחשב החדש אותו הזמנתי התקנתי עליו WINDOWS 7. העניין הוא, שכשרציתי להריץ את הWindows updates על מנת להתקין אוטומטית את כל הדרייברים אותם אני צריך, הדבר לא התאפשר לי כי לא ניתנה לי האפשרות להתחבר לרשת. נאלצתי להשתמש בדיסק המצורף ללוח האם על מנת להתקין את הדרייברים (אשר כנראה לא הכי עדכניים שיש), על מנת שאוכל לגלוש ברשת. לאחר התקנה זו, שוב הרצתי את Windows updates, והפעם החיפוש העלה לי 614 מגה של עדכונים. השאלה שלי היא, האם הדרך בה עידכנתי את הדרייברים היא הדרך הנכונה? האם יש דרך טובה מזו? תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by avioo360,

ערב טוב יש לי כרטיס רשת אלחוטי של חברת Trendnet דגם tew-643pi זאת תמונה שלו לצורך העיניין: הכרטיס נמצא אצלי כבר כמעט שנה ובחודש וחצי+- האחרונים הוא התחיל לעשות לי בעיות נגיד אני גולש באינטרנט אז לפעמים הוא מחליט שהוא יותר לא עובד או עובד מאוד לאט ובשביל לתקן את זה צריך להתנתק ולהתחבר שוב ולפעמים הוא מתנתק מעצמו ואז הוא לא מוצא את הרשת של הבית שלי בשביל לתקן את זה צריך לעשות הפעלה מחדש למחשב ומדי פעם שהמחשב עולה אז הוא מראה שהוא לא מוצא רשתות ושאתה עושה לו חיפוש רשתות אז הוא מראה שתוך שניה הוא סיים לחפש והוא לא מצא. המחשב עבר פירמוט לפני שבוע ככה שזה לא נראית לי הבעיה חשבתי אולי זה קשור לזה שהוא מתחמם כי הוא מאוד צמוד לכרטיס מסך למרות שלא נראה לי כי הטמפרטורה במח…

15. היי, היום התקנתי כרטיס מסך חדש (משומש, אבל במצב טוב) במחשב, ופתאום הסאונד הפסיק לעבוד. ניסיתי לשחק עם הדרייברים של realtek, הסרתי והתקנתי אותם איזה 10 פעמים ולא עזר. בנוסף גם גוגל לא עזר ממש. הלוח אם שלי הוא Intel D945SPN מעבד Pentium4 3.0GHZ 3GB של זיכרון RAM. הכרטיס שהוצאתי היה GeForce 210 והחדש הוא Geforce GTS 450 אני לא רואה מה הקשר בין ההתקנה של הכרטיס לסאונד, ובאמת שאני די אובד עצות. דבר נוסף, נראה שההתקנה של הדרייברים של realtek נכשלת באמצע בלי שום סיבה - היא לא זורקת הודעת שגיאה אבל היא מדלגת על השלב שבו היא אמורה להעתיק את ה DLLים לתיקייה System32 ומביאה את האשליה שהיא סיימה בהצלחה, אבל כמובן ששום דרייברים לא מותקנים אחרי התהליך. יש רעיונות? תודה מראש, אבי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by djeld1,

יש לי בעיה בעת הפעלת המחשב, המחשב עצמו נדלק יש צפצוף רגיל ונורות כונן עובדות, אך המסך לא נדלק (חיבור הכבלים שלו תקין), הנורית של המסך פשוט נשארת להבהב והוא לא מראה את תהליך ההפעלה עם סמל ווינדוס. בבדיקה עם מסך אחר תקין בבית, גם הוא נשאר להבהב ולא נדלק בעת הפעלת המחשב. כלומר, אולי בעיה במחשב עצמו. יש לציין שאני מפעיל את המחשב המצלמת אינטרנט נדלקת ושאני מכבה היא מתכבה גם. המחשב נקי אחרי פירמוט וניקוי הכונן מאבק לפני כשבועיים. כל החיבורים בכונן מחוברים. אני לא יודע מה הבעיה, מה זה יכול להיות (אולי ספק כוח?) מה נראה לכם שזה יכול להיות? מפרט המחשב ספק כוח http://www.tms.co.il/product/7943 [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Quad-Core i7 3…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Assassin,

אתמול בלילה עבדתי עם המחשב, הכל היה רגיל. היום בבוקר אני קם, נוגע בעכבר, ולא קורה כלום, על המסך יש אור כחול כאילו הוא דלוק ויצא מהשהייה אבל יש עדין שחור, הבעיה קרתה בעבר וניתקתי את המסך מהחשמל וחיברתי, התמונה חזרה גם הפעם. אני לא יודע אם יש לזה קשר לבעיה השניה: המחשב היה איטי בצורה מחרידה לכן החלטתי להפעיל אותו מחדש. המחשב עלה שוב, ולא זז. שוב הפעלתי אותו מחשב והפעם הוא כבר התחיל להתקע הרבה לפני שהוא עלה. מהרגע שרואים את התמונה של החלונות על רקע שחור(זה נתקע עוד לפני שאני רואה את זה) וגם שזה מגיע למסך הזה רק רשום STARTING WINDOWS ולא רואים את התמונה של החלונות(אני מניח שזה נטען כל כך לאט שאפילו לא רואים את ההתחלה של האנימציה של זה). ניסיתי להיכנס לSAFE MODE וגם הכניסה אלי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by abanjo,

שלום לכולם. במחשב שלי מותקן כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7628Ig PCI שלאחרונה הפסיק לעבוד. הרוב המוחלט של הפריימים נזרק בגלל CRC ERROR. אני די בטוח שזו בעיית חומרה כיוון שהחזרתי את המחשב ל IMAGE שנתיים אחורה והבעיה נראית בדיוק אותו דבר. כמה שאלות: 1. האם מישהו חושב שיש סיכוי שהבעיה אינה בכרטיס עצמו אלא נאמר בחיבור? לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-G31M-ES2L. יש דרך לבדוק את תקינות ממשק ה PCI שלו? 2. אם אני קונה חדש - האם יש עדיפות לכרטיס PCI או שאולי עדיף דונגל? 3. המלצות למוצר ספציפי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ראיתי שיש פורום יותר מתאים. אפשר למחוק.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by YinonOzery,

יש לי בעיה נורא מעצבנת עם ה USB 3 במחשב.. הוא לא קולט לפעמים התקנים תומכים (מקבלים מתח אבל המחשב לא קורא) , לדוגמא שאני מחבר את הכונן החיצוני שלי הוא לא קולט, אני צריך לחבר אותו קודם ל USB 2 כדי שיקלוט. אני מקבל בנוסף הודעה שהחיבור יכול להיות יותר מהיר עם USB 3 כשהכונן כבר מחובר ליציאה מהסוג הזה! התקנתי דרייברים והבעיה עדיין לא נפתרה..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ItachiSan,

כשחבר שלי מפעיל את המחשב לא מופיע לו כלום על המסך. המחשב עצמו נדלק (וגם יש את הצפצוץ הזה שיש כשמפעילים את המחשב). הוא אומר שהמסך והחיבורים שלו למחשב בסדר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by kornov,

שלום וערב טוב לכולם. יש לי דיסק קשיח של Western digital SATA 160GB 8MB buffer הבעיה איתו שהוא משמיע רעש חזק ומעצבן של סיבוב מנוע. הדיסק קשיח פועל מצויין ומהר כרגיל אבל ברעש מאיין פיייייייייי שקצה ממש מעצבן ומפריע. יש למישהו אולי רעיון מה שה יכול להיות והאם ניתן לתקן את זה ? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by GbeTech,

הי, היום הורדתי את 3D Mark 06 Basic Ed, והפעלתי את התוכנה. ב Graphic Tests הוא מראה לי איזה 20fps ממוצע, וב CPU בין 0 ל 1 :-X תראו את המפרט שלי! זה לא אמור להיות ככה! למרות שנגיד במשחקים כמו Quake 4 אני יכול לשים הכל עם HIGH 1280X1024, חוץ מ AA שהוא X4 ולא X16 וזז חלק. כנ"ל לגבי BF2. הנה: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/3DMark06_SCORE.jpg משהו לא בסדר?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום רב לכולם . קניתי לפני שבועיים מחשב חדש עם windows 7 home 64 bit/ המפרט שלו הוא: מעבד אינטל i5-650 3.2 GHZ 4 mb לוח אם Ga-h55m usb 3 GIGABYTE כ.מסך nvidia geforce 250GTs 1g-3 דיסך קשיח 500 Gb Sata 32 mb WD זיכרון פנימי kingston 2 Gb DDr3 1333 mhz ספק כוח 600 w Silverstone ומארז על הנייר אני מבסוט עליו ממש השאלה הנשאלת היא למה כשאני מחלץ קובץ של נגיד 6 גי'גה ומנסה לעשות עוד משו נגיד להיכנס לwinamp לשמוע מוזיקה לוקח זמן לעלות לwinamp יש מצב שאני צריך להגדיל תזיכרון הפנימי שלי לעוד 2 ?(גם בגלל שזה windows 7 64 bit ?) אשמח לתשובות בבקשה [br]פורסם בתאריך: 21.10.2010 בשעה 14:21:07 בבקשה עזרה מכם

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by animated,

אהלן אז ככה.. אני מוריד סרטי HD מטורנטים ורואה בVLC שבלפטופ, פעם בחצי שעה בערך הסרט נתקע ונסגר. אם אני פותח את הסרט מחדש הוא נתקע באותה נקודה בדיוק ונסגר, אם אני עובר את הנקודה הזאת אפילו בשניה אחת הסרט ימשיך כרגיל. בדקתי במחשב הנייח והסרטים עובדים חלק. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.