עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כאשר אני רוצה לקום מהמחשב אני לוחץ על הלחצן של ה-STAND BY (הבנתי שלא רצוי לכבות את המחשב) במקלדת ומגיע למצב שבו אני מקבל הודעה preparing to stand by ונתקע, הוא לא ממשיך בפעולה, גם אם אני מחכה זמן שהוא מעבר לסבירות ההגיונית . כדי לצאת מזה אני צריך לעשות restart , מחכה שהמחשב יעלה שוב, ואז אני שוב לוחץ על ה- standby ורק אז הפעולה מצליחה עד כמה שאני מצליח להיזכר, זה התחיל לאחר שהתקנתי את nerro 5 יש לי XP פרופשיונל האם יתכן שזה בגלל התוכנה? יש לכם פתרון בשבילי? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by rock-night,

איך אפשר לפתור את התקלה הזאת (מסך מטושטש) זה מסך ישן 17'' ..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by raviv1989,

http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-15-6-%D7%A9%D7%9C-ASUS-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-I5-%D7%96%D7%9B-8GB-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-750GB/pi5IDN56JKCN028H?cfm=7e05afd1 המחשב בקישור. האינטרנט כל הזמן מתנתק לי וגם כשהוא לא מתנתק הוא ממש איטי. איך אפשר לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום רכשתי מחשב נייח (אבל יד 2) האם ככה זה במחשבים נייחים (פעם ראשונה שלי מזה שנים) שכרטיס הרשת דלוק (האור לפחות) גם כאשר המחשב כבוי לגמרי? שאלה שניה - ומטרידה יותר: אני מצליח להחבר לרשת (ז"א - קיים חיבור) רק כאשר אני מסיט את הכבל מעט שמאל (אולי בעיה של מגעים?). שמתי לב שלא מדובר בכבל, כי החלפתי לאחד חדש. האם מדובר על חופש במגעים, או שאני עתיד להתיקל בבעיה חמורה יותר? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by HeaT-SinK,

אני משחק להנאתי או גולש פתאום יש כאלו כמו גלים במסך והצבעים מתעוותים ... לא התמונה .. את התמנוה אני רואה רגיל אבל הצבעים התשנו יש גוונים במסך והוא מרצד .. צבע כחול-לבן כחול-לבן אדום-סגול - אבל אני עדיין רואה תתמונה וזה קורה הרוב המסך . עכשיו מה הבעיה כרטיס מסך או מסך ? (ניסיתי להוריד קצב ריענון ל60 ולא עזר ניסיתי לצלם עם פרינט סקרין אבל אח"כ שפתחתי תתמונה היא הייתה ללא הצבעים הרעים)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by alfonso,

לפני כחצי שנה קניתי מחשב נייח והדיסק הקשיח שלו נדפק. (הדיסק באחריות) בחנות שבה קניתי מוכנים להחליף לי את הדיסק בתנאים הבאים: 1. יתקינו לי דיסק משומש 2. תמורת תשלום מוכנים להעתיק לי חומר מהדיסק התקול (שעדיין לא מת לחלוטין) לחדש ולהתקין לי עליו את מערכת ההפעלה יש לציין ששילמתי עבור פעילות זו בעת קניית המחשב (העתקת חומר והתקנת מערכת הפעלה) האם תנאים אלה מקובלים?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Ran B,

אוקי אז כך : חבר שלי מחפש דריבר למסך שלו, מסך LCD של חברת מאג, הוא אמר לי דגם lt565s. חפשתי בגוגל אבל לא מצאתי דריבר בשבילו, אלה רק חנות שמוכרת אותו, ועוד כמה שטויות שלא קשורות.. ;D. אז החלטתי לפנות לעזרתכם, אם מישהו מוצא, אני אשמח אם יביא לי קישור להורדת הדריבר.. תודה, רן!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Yuval Hanan,

היי יש לי דונגל די ישן שאיתו אני מתחבר לרשת הביתית אבל העסק עובד לאט מה מומלץ לקנות כתחליף שיתמוך באינטנרט מהיר של הוט? יש לי בבית בקומה למטה הוטבוקס ובקומה למעלה יש איזה ממיר קטן יותר.

9. Started by Osher Azulay,

אהלן חברה , ישלי בעיה מוזרה כבר כמה שבועות שאני לא מצליח לפתור , נסיתי עדכוני דרייברי כרטיס מסך , ניקוי יסודי והגברת מאוורירים ו.. נאדא. לצערי הבעיה היא כזו , לאחר מאמץ של המחשב במשחק כולשהו , לא חייב משוגע , ולא הגדרות יוצאות דופן, התצוגה במסך קורסת , לעיתים מהבהב ופסים מוזרים והכי מוזר , מתפצל לשניים wtf ( הוספתי קישור לתמונה למטה - זה לא המחשב שלי אבל זה גם מה שקורה לפעמים ) . המחשב עצמו לא הכי חדש שיש אבל אמור לעשות את העבודה , כרטיס המסך הוא amd radeon 6800x2 (crossfire)e. אני לא יודע מה לעשות ואחריות כבר עברה ככה שלפני שאלך לחנות שישדדו אותי אשמח להמלצתכם, תודה רבה לעוזרים , מעריך אתזה מאוד. התמונה המוזרה ( זה לא המחשב שלי ) http://files.macit.co.il/368733a_f…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by benwin21,

אתמול המחשב התחיל לקרוס לי אחרי כמה דקות שהוא פועל(קריסה: נתקע לאיזה דקה ואז נכבה). כל המאווררים עובדים כמו שצריך וניקיתי מהם אבק. דוד שלי אמר לי שאם המחשב עובד ב-safemode אז זה משהו במחשב עצמו ולא בחומרה. אתם יכולים בבקשה לעזור לי? את כל התכנית שהורדתי לאחרונה מחקתי.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. לאחרונה, מידי פעם, כשאני מגיע למחשב בבוקר אני רואה את ההודעה המזעזעת על המחשב. החלטתי שאולי משהו ב-BOOT של מערכת ההפעלה דפוק אז על הדרך שדרגתי (בלי לפרמט) ל-8.1 והכל היה בסדר עד שלאחרונה הבעיות חזרו. התחלתי לבדוק ולנסות וראיתי שאחרי שההודעה מופיעה אני יכול לנתק את המחשב מהחשמל, לחבר חזרה והכל עובד טוב, אז כך עשיתי. במקביל התחלתי לעשות בדיקות מקיפות להארדיסק, הוא עבר את כל הבדיקות, כולל SeaTools וניתוח SMART, וגם CHKDSK עובר חלק חוץ מ-CHKDSK של ווינדוס 8 שמתבצע עם אתחול המחשב, הוא נתקע על 12% וראיתי באתרים אחרים שזו תופעה נפוצה גם בהארדיסקים תקינים ובריאים. השאלה היא מה השלבים הבאים שעלי לעשות כדי להבין אם הבעיה היא בהארדיסק עצמו או בלוח אם. תודה,

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. כרגע עשיתי פרמוט והתקנתי win 7 ultimate x64 ונכון ''בהתאמה אישית'' איפה שאמורה להיות האוצפיה ''הפוך שקיפות לזמינה'' ואפשרות החלפת הצבעים של שורת המשימות -פתאום אין לי את זה בכלל ..הנה תראו... במקום הצבעים והשקיפות מופיע לי למטה ''צבע חלון'' וכשאני לוחץ על זה זה פותח חלון לא קשור מישהו יכול לעזור http://www.fastup.co.il/v.php?file=11491585.jpg

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by The_overclocker,

חזר אלי הלוח, המתח שאני שמתי (יותר נכון מה שהיה בDefault) הוא 1.500, מה שאני רואה בביוס זה 1.65. WTF ?? זה תקין בכלל ? לא יהרס לי שוב ? KSP יחליפו לי ? תודה ל ET" על הברת התראד.

14. אתמול שידרגו לי את מהירות האינטרנט מ12 ל 100 בבזק בינלאומי. עד אתמול גלשתי על מהירות 12 עם חייגן עם תשתית 100 מגה ושיחות הווידאו לחו"ל היו נראות מצוין. אחרי השדרוג ל 100 מגה הורידו לי את החייגן והחיבור הוא אוטומטי. כרגע המצב הוא שהשיחות באיכות ירודה ולא רואים את הצד השני באיכות כמו שהיה לפני. יש לציין שבבדיקות המהירות יחד עם הנציגים של הוט ובזק היו מצויינות והיה לי את מלוא רוחב הפס. האם יש איזשהו קשר לחייגן?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום אני מעוניין לדעת מי מחובר לרשת הביתית ואני לא יודע את השם והסיסמה של הראוטר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by AvivSegal,

מאז העדכון שעשיתי, המערכת מסרבת לעלות ומתקבלת הודעה CPU FAN ERROR אני כן יכול להיכנס לממשק של ה BIOS וראיתי שמבחינת הביוס מהירות סיבוב של 525RPM זו בעיה. מדובר בקירור יחסית טוב, שכחתי כרגע את השם, הטמפ' בסדר לדעתי כך שהחלטתי להגדיר בביוס IGNORE CPU FAN SPEED, ועכשיו המערכת עולה והכל בסדר גמור. לשאלתי: איך אני מגדיר לו שיציג הודעת אזהרה רק מתחת ל 500RPM? כמובן רעיונות אחרים גם יתקבלו בברכה, ה IGNORE מבחינתי זה זמני, לא? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by oded900,

יש לי בעיה במחשב שבערך כל שעה המחשב מפעיל את עצמו מחדש אחרי מסך כחול שבכל פעם אני רואה שגיאה אחרת בפעם האחרונה זה היה בMEMORY MANAGMENT השגיאה הקריטית היא תמיד: The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. בKERNEL POWER חוץ מזה שגיאות רגילות באותו הזמן :בBUGCHECK The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000001a (0x00000031, 0x866ca950, 0x8a039000, 0x931c44ba). A dump was saved in: C:\Windows\MEMORY.DMP. Report Id: 112910-15927-01. ולפני כן 3 שגיאות שונות: The BITS service failed to start. Error 0x8007045B The Background Intelligent Tran…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by TiMOn,

כפי שרשום בכותרת ישנה בעיה בהתקני הUSB שלי אך לא בכולם. המודם, המדפסת והעכבר עובדים כראוי בכניסות USB, אך ישנם התקנים שלא מגיבים לחומרה כגון בקרי משחק, דיסק קשיח נייד וכו'... תמונה מצורפת: תודה מראש, מור.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. תשמעו, קיבלתי אתמול מחשב שמופעל על ידי לוח אם IC7 P4 2.4c על ידי ספק כוח של Antec 350W הרכבתי הכל ואני מחבר לכרטיס מסך Sapphire radeon 9600 pro 128DDR ואין תצוגה, אבל שהמסך לא מחובר לכרטיס מסך רשום NO SIGNAL וכשהמסך מחובר לכרטיס נדלקת מנורה כתומה במקום ירוקה, בדקתי את המסך F700P במחשב אחר והוא עובד מצויין, על הלוח אם דלוקה מנורה ירוקה שהמחשב מכובה וכשהוא דלוק מנורה אדומה, מה עושים? חיברתי את 2 חיבורי החשמל את המעבד כמו שצריך את הזכרון וזה ואני לא יודע מה לעשות, נתקעתי עם מחשב שלא עובד

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי יש לי מחשב נייד HP בן שנתיים וחצי המחשב עשה לי הרבה בעיות (מאמץ יתר, איטיות וכו') אז החלטתי לפרמט אותו כול הפרמוט הלך כמו שצריך אך אחרי שסיים להתקין WIN 7, וביצע איתחול, הוא נתקע על הלוגו של HP בהפעלה אני צריך עזרה דחוף כי אני עובד הרבה במחשב הזה תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. המחשב פשוט עושה ריסט לאחר ככמה דקות של משחק במשחקי תלת ממד כמו ספלינטר סל החדש או סתם משחק מהדור החדש הלכתי לאיפה שקניתי את המחשב ודאגתי שיחליפו לי את הלוח ואת הכרטיס מסך ועדיין לא עזר.. קראתי איפה שהוא שצריך ספק כוח מכובד עם ריל מספיק חזק אבל יש לי ספק 500W של חברת TZAG עם 18 ריל וגם נסיתי להחליף ספק כוח [הבעיה שאני לא זוכר כמה ריל היו עליו 32 או 18 ...] וגם עשה ריסט.. אני מדבר על כרטיס 7600GT למישהו יש שמץ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by KRS1,

ניסיתי להעביר הארד דיסק ממחשב אחד למחשב השני שברשותי ולא כ"כ הצלחתי... בכל מקרה כשהחזרתי את ההארד דיסק קיבלתי הודעה: DISK BOOT FAILURE, INSERT THE SYSTEM DISK AND PRESS ENTER מישהו יכול לעזור? ???(אין ברשותי את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה שלי)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מדובר במחשב שולחני: i7-920 12GB-RAM Asus P6T Nvidia Geforce 210 Samsung SSD 850 EVO Windows 10 x64 המחשב כבר איתי 10(!) שנים, ולאחרונה התחילה בעיה נורא מוזרה: בזמן צפייה ישירה (כמו למשל מאקו, וידאו בפייסבוק וכו') התמונה מתחילה לקרטע (סוג של "קופאת") למשך שנייה או שתיים, ואז מסתדרת... לאחר כמה שניות - שוב... ושוב... ושוב... חשוב לציין: הסאונד עצמו לא מקרטע בכלל, כלומר רק התמונה קופאת והסאונד לא נעצר. למרות שמדובר במחשב בן עשור, פרט לתקלה המוזרה הזו המחשב מגיב ממש טוב... הכל רץ חלק ומהר (השימושים שלי בו הם די בסיסיים - אינטרנט, PDF, WORD) עוד דברים חשובים שאולי יתנו כיוון: - זה קורה בכל הדפדפנים שניסי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. כרגע אני עם Antec 500W VP, אני מפחד שזאת עלולה להיות הסיבה שהמחשב שלי נתקע ומאתחל את עצמו כשאני משחק משחקים על הגדרות של אולטרה. מעבר לזה, מישהו יודע במקרה מה אני יכול לעשות כשאני נתקל ב DCOM event ID 10016 error והאם יש איזשהו סיכוי ששני התקלות קשורות אחד לשנייה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Orong,

אהלן, ברשותי לוח אם : GA-Z68MX-UD2H-B3 זה הדף שלו באתר הרשמי של Gigabyte ושם גם תוכלו לראות את גרסאות הביוסים שקיימים ובאיזו תאריכים כל אחד יצא: http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3974#bios ללוח אם הזה עידכנתי את הביוס לגירסא F13 לפני מספר חודשים. כמו שאתם רואים יצאה גירסא חדשה UEFI BIOS לפני כחודש. כאשר אני מנסה לעדכן דרך הביוס כשאני נכנס אני לוחץ F8 ואז יש שם את האפשרות לעשות FLASH לביוס מUSB (שאותו פירמטתי לFAT32 ולשם העתקתי את 3 הקבצים) אך לאחר שאני מנסה לעדכן הוא אכן מוצא את הקובץ המתאים לעידכון. אני לוחץ עליו ואז הוא רושם לי: bios id check error וזה מאוד מוזר, כי זה הלוח אם שיש לי. ואת גירסת F13 שידרגתי בדיוק באותה צורה. ואני לא ממש מצליח להבין מה…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים