עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by huber,

שלום חברים. אני זקוק למתג USB לחדר ישיבות אצלנו שיתחבר לטלוויזיה חכמה (WHITEBOARD TV). המטרה היא למצוא מוצר שיהיה "חכם" ככל האפשר עם פיטצ'רים רצויים כגון זיהוי כניסה חכם (ז"א שהמתג יעביר אוטומטית ליציאה האחרונה שחוברה למשל), רצוי מאוד שלט אם אפשר וכו. אשמח לעזרתכם במציאת מוצר מתאים.

2. Started by reiemaza,

הבעיה הזאת הפשוט הופיעה לי במחשב.. פתאום בזמן שאני רואה סרטים שומע ועורך מוזיקה או משחק משחקים פשוט נהיה לי לייטנסי מטורף במחשב. זה גם פוגע במובן שהמחשב עובד במין קיטועים כאלה. עשיתי בדיקות בעזרת Latancymon ואלה הם התוצאות: ו: כמו שאפשר לראות הדרייברים שעושים לי את רוב הבעיות זה הUSB והכרטיס מסך שלי דברים שאני לא יכול סתם לבטל... אני ניסיתי לשנות הכל בערך בביוס בדריברים. ואני באמת פשוט כבר לא יודע מה לעשות! המפרט של המחשב שלי הוא: intel Q6600 Gigabyte p35-D35L G-force 8800GT לכרטיס קול אני משתמש באחד חיצוני של M-AUDIO (FAST TRACK(

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ranrubin1,

שלום בדרך אלי 3 מאוררים למארז CMSCOUT 2 2 מאווררים רגילים ואחד בעל אנטי אבק השאלה שלי זה איפה למקם אותם , ובאיזה תצורה (הכנסת אוויר מבחוץ / הוצאת אוויר מבפנים ) הנה כאן תמונה עם כל האיזורים של המאוררים חשוב להדגיש ש2 המקומות לאוורור למעלה בעלי סינון אבק ואילו למטה ובצד המארז הם לא חשבתי לשים מאווררים במקומות 2 ו4 (בתמונה לעיל) מאוורר מס' 2 הוצאת אוויר מהמארז כי שאני שם יד למעלה אני מרגיש חום בעת מאמץ (משחקים וכו') מאוורר מס' 5 הכנסת אוויר כדי להכניס אוויר רענן () למארז, למרות שהכרטיס מסך בעל 2 מאווררים "דוחף" אוויר לכיוון הספק כוח והשלישי לא יודע מה דעתכם ? כי לי אין לי מושג תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי בעיות במחשב אבל יש לי בעיה שממש מציקה לי אחים שלי סתכלו עם אני מנסה להיכנס לרג'דיט נגיד אז זה כותב לי ככה : (the application faild to intialze prperly (0xc0000005) בלב בלה אנא לחץ אוקיי כדאי לסיים את ה application מה אני אמור לעשות אחים שלי? וה Title הוא : regedit.exe application error לאדע לפעמים הוא רושם ככה : Iexplore.exe application error אז תערו לי דחוף !

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by KRS1,

ניסיתי להעביר הארד דיסק ממחשב אחד למחשב השני שברשותי ולא כ"כ הצלחתי... בכל מקרה כשהחזרתי את ההארד דיסק קיבלתי הודעה: DISK BOOT FAILURE, INSERT THE SYSTEM DISK AND PRESS ENTER מישהו יכול לעזור? ???(אין ברשותי את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה שלי)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by O N BOARD,

קיבלתי לוח אם "חדש" ב"קופסא" - רק שסימונים מוזרים על הלוח גורמים לכל מי שמסתכל על זה להאמין שלא יכול להיות שכך יוצא "לוח חדש" מחברה כמו גיגהבייט - ומדובר כאן למעשה בלוח שעבר תיקון,,, ובחברה שמוכרת לוחות "מתוקנים" - כחדשים האם ככה מסמנים "לוחות" שעברו תיקון וטיפול ? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ShowImage.asp?path=1_144160345.jpg&msgid=144160345

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by King Kong,

יש לי מסך CTX CRT ישן .. אם אני אקח מסך חדש יותר הנתונים יעלו מהר יותר ? יש קשר בין ביצועים למסך ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by TheDiesel,

כשאני גולש באינטרנט או מפעיל משחק המחשב מופעל מחדש. זה קורה כמה פעמים ביום והיום זה היה השיא, כשהפעלתי שני משחקים ובכל משחק המחשב הופעל מחדש ארבע פעמים כל משחק. מישהו יודע מה הבעיה?

9. קנתה מחשב אני כמעט בטוח שהוא חרא אבל אני רוצה לשמוע מאשנים שבאמת מבינים בזה. תמונות: http://rotter.name/User_files/nor/4533c60e65b77f5e.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4533c61b65d2d902.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4533c62566057895.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4533c635662c60f8.jpg מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, אני רוצה לדעת אם יש דרך ודאית וחד משמעית באמצעות תוכנה או פנייה לאיש מחשבים מקצועי שבאמצעותה אני יכול לדעת אם יש איזשהו פגם באחד מרכיבי החומרה במחשב שלי. תודה רבה לכם על העזרה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by AAABC,

שלום רציתי לדעת מה עושים במקרה שהתחלתי לעדכן מMAICROSF STORE ובאמצע הפסקתי המחשב הפסיק להגיב ובהמשך הוא החל לבצע הפעלה מחדש במשך 4 שעות מה עושים עם זה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי כרטיס מסך nvidia 6600GT והמאוורר שלו התחיל להרעיש לפני כחודש. ניסיתי לבדוק אם הכרטיס יוכל לתפקד ללא המאוורר, אך ראיתי שהוא מגיע ל-80 מעלות, אז כיביתי את המחשב, והשארתי את המאוורר מנותק מהכרטיס. יצאתי מהבית וכשחזרתי ראיתי שהמחשב עובד, אבל אין תצוגה במסך. התברר לי שאחי בינתיים הדליק את המחשב (שנמצא אצלי בחדר) ואמר שמיד כשהוא הדליק אותו, לא הייתה תצוגה על המסך. אני מניח שכרטיס המסך נשרף בזמן הזה. קניתי כרטיס מסך חדש ATI Shapphire 5450 (על לוח אם Gigabyte K8NF-9, אני מקווה שזה מתאים אחד לשני). חיברתי את הכרטיס למחשב, אך עדיין אין שום תצוגה על המסך. לקחתי את המסך למחשב השני בבית (שעובד) - והוא לא עבד שם. לקחתי את המסך התקין מהמחשב השני למחשב שלי בחדר- גם לא עבד. מה שזה א…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by kkffiirr,

מצ"ב התקלה. איך אפשר לאבחן מה הגורם? לפי מה שידוע לי זה דרייבר או התקן, איך מזהים מה נמצא בטווח הזה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אתמול שידרגו לי את מהירות האינטרנט מ12 ל 100 בבזק בינלאומי. עד אתמול גלשתי על מהירות 12 עם חייגן עם תשתית 100 מגה ושיחות הווידאו לחו"ל היו נראות מצוין. אחרי השדרוג ל 100 מגה הורידו לי את החייגן והחיבור הוא אוטומטי. כרגע המצב הוא שהשיחות באיכות ירודה ולא רואים את הצד השני באיכות כמו שהיה לפני. יש לציין שבבדיקות המהירות יחד עם הנציגים של הוט ובזק היו מצויינות והיה לי את מלוא רוחב הפס. האם יש איזשהו קשר לחייגן?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. המחשב לא מוכן לפעיל את הווינדוס, שהוא עולה ומנסה לעשות BOOT מההארד דיסק אז הוא עושה מיד RESTART. טוב נו זה אולי זה בעיה בהארד דיסק, סבבה, נכנס לBIOS מגדיר לעשות BOOT מסידירום, מכניס WINXP PRO BOOTABLE מפעיל מחשב, ומתי שהוא מנסה לעשות BOOT מהCDROM הוא כותב FAILTURE , מנסה לעשות BOOT מ HD ולא מצליח ועושה RESTART. גם ה FLOPPY הוא לא מצליח! מה יכולה להיות הבעיה ? נ.ב. שהמחשב עולה וכותב את שמות ההתקנים (HD CDROM וכו) הוא כותב אותם במין שיבוש מוזר כזה... למישהו יש פיתרון ? חשבתי שאולי זה בעיה בזיכרון, שמתי זיכרון חדש וזה לא עזר.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Rocket_Pool,

שלום לכם.. אני עם E4400 וקירור זלמן על OC גבוה כ 3.4 תמידי. השבוע קרה לי משהו מוזר שהמסך לא קיבל תצוגה וכביכול המחשב לא עלה. הוצאתי את הבטריה והכנסתי חזרה והמחשב פעל כרגיל על ההגדרות הרגילות שלו 2000Mhz. עכשיו הקירור שעל המעבד , זלמן 9700 , לא נדלק והמאוור לא מסתובב. החזרתי את כל ההגדרות בביוס להגדרות ברירת המחדל ועדיין לא פועל. *אני עם לוח אם של GIGABYTE DS3 965P מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by arielman22,

בהמשך לפוסט הקודם שלי שזכה להרבה צפיות אבל ללא תגובות: http://hwzone.co.il/community/threads/566869-%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%93-%D7%A8%D7%99%D7%A1%D7%98 אני מפרסם שאלת המשך כאשר אני מפעיל מצב שינה, ומנסה להעיר את המחשב, אני רק מקבל מסך שחור. רק אחרי הארד ריסט המחשב עולה חזרה. ראיתי המון פוסטים באנגלית על זה אבל עדיין לא מצאתי פיתרון. אני מאמין שהבעיה הזו קשורה גם לבעיה שפרסמתי בפוסט הקודם - - - תגובה אוחדה: - - - מצורף קובץ של הרצת הפקודה powercfg /energy

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם! לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש. מעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: ? GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרון: ? DDR II 667 1GB TwinMOS (אם יש עוד חלקים שרלוונטים לעניין מהמפרט אודה אם תכתבו לי) מההתחלה המחשב עשה ריסטרטים פתאומיים באופן רנדומלי (כל כמה שעות, ימים או דקות)בלי קשר לפעולה, גם כשהמחשב לא עשה כלום, גם במשחקים. הוא גם היה נתקע הרבה והיו הרבה שגיאות מכל מיני סוגים שראיתי ב-EVENT VIEWER. הרצתי MEMTEST ( שדרך אגב לא זיהה את הציפ של הלוח אם) ונמצאו על ההתחלה בסביבות 15 שגיאות בטסט 5 , המשכתי להריץ כמה שעות ונמצאו 900 שגיאות כולן בטסט 5. החליפו לי זכרון, הדלקתי את המחשב והוא קרס מיד. הרצתי MEMTEST והתגלו 50000 שגיאות בטסט 5…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by zwex35,

לפני כמה ימים המחשב הנייח שלי קפא באמצע עובדתי במחשב. עשיתי לו ריסט,ושניסיתי להדליקו מחדש-שמעתי את המחשב עולה עם המוזיקה של ווינדוס אך המסך שחור וכתוב NO SIGNAL. ניסיתי שוב פעם להדליק אותו ועכשיו הוא עושה צפירה קטנה בהתחלה..ויש רעש של מאוררים של הכרטיס מסך (8800GT). דבר זה כבר קרא לי בעבר אך עבר. ניסיתי להחליף כבל ניסיתי להחליף מסך-שום דבר לא עוזר. בבקשה תעזרו לי זה דיי דחוף.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי , קניתי מחשב להקמת סטודיו למוזיקה בבית .בהארדיסקים הישנים של המחשב הקודם קבצי אודיאו וידאו ותמונות שאני מעוניינת לשמור/ להעביר להארדיסק החדש . אז חיברתי את ההארדיסקים הישנים למחשב החדש והאנטי וירוס זיהה מספר איומים ווירוסים. מצ"ב קבצים של מה שמצא. אני היסרתי את כול אלה ועדיין לא העברתי שום דבר להארדיסקים החדשים אבל כן התחלתי למחוק /למיין /לסדר בתוך ההארדיסקים הישנים. נשאלת השאלה: האם אחרי שהיסרתי את הוירוסים האלה אני מוגנת ? האם עצם העובדה ש "שיחקתי" עם התוכן (תמונות וידאו אודיאו) טרם הסרת האיומים הינה סיבה לדאגה? מה הייתם ממליצים לעשות בשלב זה ? אני רוצה לשמור את ההארדיסקים הישנים כדי שיהיה לי עוד מקום איחסון. האם זה בסדר ? מישהו כאן אמר לי…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי יש לי מחשב נייד HP בן שנתיים וחצי המחשב עשה לי הרבה בעיות (מאמץ יתר, איטיות וכו') אז החלטתי לפרמט אותו כול הפרמוט הלך כמו שצריך אך אחרי שסיים להתקין WIN 7, וביצע איתחול, הוא נתקע על הלוגו של HP בהפעלה אני צריך עזרה דחוף כי אני עובד הרבה במחשב הזה תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by שמעון צביק,

קיבלתי מס למחשב, כשאני לא מפעיל את המחשב הרבה זמן ואני רוצה להפעיל אותו , למסך לוקח כ5 דקות להתחיל לעבוד. האם יש אפשרות לקצר את הזמו ולגרום למסך להגיב מיד עם התחלת העבודה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Eden Zaharoni,

היי אני מחפש תותח שיודע להתקין מערכת קירור מתקדמת , יש לי מחשב עם GTX TITAN X (PASCAL) ב-SLI אני רוצה להתקין על כל אחד מהכרטיסים waterblock וגם על המעבד, משהו כמו מה שאתם רואים בסרטון : מוכן לשלם טוב למי שבא עם נסיון ויעשה את העבודה מהר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by mbgur,

לאחר הרצת אנטי וירוס וביצוע אתחול למחשב אני מקבל הודעה ש - windows לא מוצא את הקובץ csrcs.exe , היכן ניתן להוריד את הקובץ , האם הרצה בעזרת תקליטור התקנה במצב תיקון יתקין את הקובץ מחדש ? לתשובתכם אודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Orong,

אהלן, ברשותי לוח אם : GA-Z68MX-UD2H-B3 זה הדף שלו באתר הרשמי של Gigabyte ושם גם תוכלו לראות את גרסאות הביוסים שקיימים ובאיזו תאריכים כל אחד יצא: http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3974#bios ללוח אם הזה עידכנתי את הביוס לגירסא F13 לפני מספר חודשים. כמו שאתם רואים יצאה גירסא חדשה UEFI BIOS לפני כחודש. כאשר אני מנסה לעדכן דרך הביוס כשאני נכנס אני לוחץ F8 ואז יש שם את האפשרות לעשות FLASH לביוס מUSB (שאותו פירמטתי לFAT32 ולשם העתקתי את 3 הקבצים) אך לאחר שאני מנסה לעדכן הוא אכן מוצא את הקובץ המתאים לעידכון. אני לוחץ עליו ואז הוא רושם לי: bios id check error וזה מאוד מוזר, כי זה הלוח אם שיש לי. ואת גירסת F13 שידרגתי בדיוק באותה צורה. ואני לא ממש מצליח להבין מה…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים