עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שבת שלום לכולם, בעיה מעצבנת מכירים את זה שהמסך מכבה את עצמו אחרי הרבה זמן ללא שימוש? המחשב שלי לא חוזר מזה הרבה פעמים, לא משנה כמה אני לוחץ על העכבר, מזיז את העכבר, לוחץ על Ctrl + Alt + Del במקלדת... בסופו של דבר אני נאלץ לכבות את המחשב בכוח ולהעלות אותו מחדש. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Chymes,

עשיתי היום מודינג למחשב (החלפת גוף קירור למעבד והוספת מאווררים למארז). כחלק מהעבודה הוצאתי את כל החלקים מהמחשב. סיימתי לעבוד, הכנסתי את הלוח אם, חיברתי את כל הכרטיסים והחיבורים והדלקתי את המחשב. הכל עובד מצויין, אבל המחשב הפסיק לזהות את כרטיס הקול Creative X-Fi. כאילו הכרטיס לא קיים. בדקתי חיבורים והכל בסדר. הכנסתי את הכרטיס ליציאת PCI אחרת, אבל הוא עדיין לא מזהה אותו. ייתכן שהכרטיס נשרף?

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  3. קיבלתי לבדיקה מחשב של חבר, מבוסס AMD עם לוח אם של ג'יגה בייט - דגם GA-M61SME-S2L. הבעיה היא שהמחשב לא עושה בוט. פתחתי את המחשב וגיליתי את הדבר הבא - המאוורר שעל גבי כרטיס המסך (9500GT) תקוע ולא מסתובב בכלל. לכן חשבתי שהבעיה היא בכרטיס המסך שכנראה נשרף או משהו. לאחר מכן שמתי לב שלמחשב יש גם כ.מסך מובנה על הלוח. אז ניתקתי את ה9500GT, וחיברתי את המסך לכ.מסך המובנה. עדיין לא היה בוט. ניסיתי לאפס ביוס כי חשבתי שאולי כ.המסך המובנה מבוטל בביוס, אך גם אחרי איפוס הביוס (הוצאת הבטריה, הרכבת ג'מפר - כך זה עובד בלוח הנ"ל) שום דבר לא השתנה. יש לציין גם שניסיתי לשחק עם הזכרונות (יש 2) אבל הדבר לא עזר, כך שאני מסיק שזו לא בעיה בזכרונות. כל אלה דיי מביאים אותי למסקנה שמדובר בלוח אם, א…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by eyalben,

טוב, ראשית הרשו לי להתנצל אם פתחתי נושא חדש (למרות שיש לי עוד אחד פה באותו הפורום) פשוט הנושא פה הפעם שונה מהנושא ההוא (מנסיון בניהול פורומים , ההעדפה שלי היא שכל בעיה באופן ככלי תהיה בדיון משלה), עוזר לחיפוש). בכל אופן, גם לאחר קריאה את המדריך שמופיע פה באתר על אוורור נכון (זה שיש קישור אליו מהFAQ של הפורום הנוכחי) לא הצלחתי להחליט כיצד אני מבצע אוורור נכון של המארז. המארז הוא מארז ATX מלא, כלומר מקום ל4 כוננים + 2 כונני דיסקטים. המאווררים והמקומות שבהם ניתן לשים מאווררים (תודו שהשקעתי ): 1. מאוורר קדמי: - 2. מאוורר צדדי: קיים אחד שמכניס אוויר 3. מאוורר עליון: - 4. מאוורר אחורי א': קיים אחד שמוציא אוויר 5. מאוורר אחורי ב': - 6. מאוורר ספק: קיים אחד שמוציא (ומא…

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by Motix,

יש לי כונן ssd הm4 שכולם ממליצים עליו פה והתקינו לי לא מזמן ווינדוס 8. נשאר לי כרגע 3 גיגה מתוך 118. אין עליו כלום חוץ מהתקנות של תוכנות קטנות והוינדוס. נכנסתי לתיקיה תיקיה ובדקתי כמה היא שוקלת. בתיקיה ביוזרס יש תיקייה בשם MOTI (שם המחשב) וכשאני בודק כמ היא שוקלת רשום 60 גיגה. פתחתי אותה ובדקתי איפה ה60 גיגה ואני לא מוצא אותם. הם לא בDOWNLOADS, לא במסמכים שלי, תמונות שלי וכו'. אולי מוסתרים? מה הולך כאן?!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by shimon__17,

חברה אני חייב שתעזרו לי יש לי מחשב כבר שנה ומאתמול כשאני ניכנס לאינטרנט ה cpu מגיע ל 100 או 90 % מה אנ י צריך לעשות זה מעט לי את המחשב רצחחחח ואין לי וירוס עשיתי סריקה יש לי אנטי וירוס kaspersky 6 והישתמשתי גם ב Ad-Aware SE Personal ומחקתי את כול הרוגלות שהוא מצא וזה אדיין עדיש בבקשה תעזרו לייי.! תודה שמעון .

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. קניתי לפני יומיים HD103SJ חדש ואני לא מבין מה עובר עליו, בזמן שאני מעתיק עליו מידע - הוא לפתע מתנתק לי באמצע העתקה! וכשהוא מתנתק הוא תוקע לי את כל המחשב עד כדי כך שאני צריך לסגור ולהדליק, כי אם אני עושה ריסטרט הוא נתקע בBIOS בשלב זיהוי התקני SATA. הרצתי עליו בדיקת SMART והכל נראה תקין, פירמטתי אותו Low Level והכל עבר בשלום, העלתי אותו מדיסק בוט Samsung ES-Tool 3.0.1 והוא עבר את הטסטים. ואז חשבתי לעצמי, רגע, למה אני מאשים את ההארדיסק החדש, אולי זה במחשב שלי משהו לא בסדר? כבל SATA? כבל חשמל? זיכרון? ספק כח? המשטח של העכבר? חיברתי את ההארדיסק הארור למחשב אחר, פירמטתי אותו, ניסיתי להעתיק עליו תיקייה במשקל 16GB והוא אכל את זה, אחר כך שכפלתי את התיקייה והוא נתקע באמצע! מחש…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. יש לי ווינדוס אקס פי וכרטיס מסך וודו 3000 וכרטיס רשת אדימקס אלחוטי אבל משום הם לא מסתדרים ביחד ... העיניין הוא ששניהם נפגשים באותו IRQ ואני לא יודע איך משנים לאחד מהם את הIRQ האם מישהו יכול לעזור לי ?! בברכה, יובל

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  9. אני מכניס דיסק לכונן והוא לא פותח אותו ניסיתי גם בצורב לשים והוא מדליק אור לשניה אבל לא פותח את הדיסק ושאני ניכנס למחשב שלי מופיע לי רק כונן c ו a מישהו יודע למה הוא לא קורא את הדיסקים זה עבד לפני כמה זמן?

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  10. Started by geniaXP,

היו לי רעשים מהמאוורר של הספק בזמן עליית המחשב. פתחתי את המחשב, את הספק, ניקיתי את המאוורר והכל, חיברתי חזרה. המחשב עולה בסדר בלי רעש. כעבור 10-15 דקות פתאום מתחיל רעש ממש מחריד מהספק והפעם לא מהמאוורר. כיביתי והדלקתי שוב, כעבור 5 דקות שוב אותו דבר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. הגעתי הביתה, עשיתי UNINSTALL ל-ATI DRIVERS כיביתי את המחשב, הוצאתי את ה-7200AIW, הכנסתי את ה-9600XT והפעלתי. הורדתי מ-ATI את הדרריברים של 4.7 והתקנתי... המחשב עלה , נראה נורמלי, ובעת ניסיון להתקין WDM זרק מסך כחול (WIN2K)... :-X למה לעזאזל הוא מתקין WDM? זה הרי רק לכרטיסי AIW או VIVO לא? והחדש לא כזה ... טוב נכנסתי ל-SAFE MODE, הסרתי הדרייברים, הרצתי DRIVER CLEANER, איתחול, התקנה 4.7 ו.... שוב מסך כחול .. מצב בטוח, הסרה, איתחול, חיפשתי ומצאתי מישהו שאמר שיש לו אותה בעיה(בערך) עם 4.7 אז הורדתי 4.5 אבל בדיוק אותו דבר, מנסה להתקין, איתחול, מחשב מזהה, מתקין WDM ומסך כחול ??? ... טוב, שוב כל תהליך ההסרה והניקוי .... ניסיתי 3.5, לא עבד בכלל, זרק איזה ERROR מוזר .... ואז…

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  12. אהלן חבר'ה. הודעה ראשונה שלי פה אני משתמש במ"ה ווינדוס 7, יש לי שני דיסקים קשיחים מחוברים בSATA, אחד 160GB של WD שעליו יושבת מערכת ההפעלה ואחד 750GB של SEAGATE. הבוקר הפעלתי את המחשב, המחשב התחיל להרעיש ונתקע בPOST בזמן בדיקת הכוננים המחוברים. הפעלתי את המחשב מחדש מספר פעמים והווינדוס 7 עלה סוף כל סוף אבל בלי ההארד דיסק של ה750GB. הוא מזהה אותו בתור כונן נוסף בDEVICE MANAGER אבל לא בשום מקום אחר. שום פתרון לא החזיר את ההארדדיסק. לא fixmbr, לא fixboot ולא כל מיני תוכנות קטנות שנכנסות לבאנדלים ה"מעניינים" שאפשר להוריד. לא ניסיתי לפרמט כי יש שם מידע שאני צריך. יש אחריות אז שלחתי את ההארדדיסק בינתיים חזרה לKSP. מישהו יודע למה זה קרה ואם היה פתרון כלשהו לזה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by kipi-man,

אין לי משוג למה אבל ככה: יש לי במחשב 512 mb ddr עכשיו כל פעם שאני משתמש רק ב200 mb המחשב נהיה איטי מאוד .. אני לא יודע למה אם מישהו יודע או שיש ל ופיתרון אני אשמח שהוא יגיב כאן ..

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  14. Started by d pro,

Windows Vista Ultimate Final 2007 Windows.Vista.Ultimate.32bit.(x86).Final.English.DVD.Image vista_6000.16386.061101-2205_x86en_client-Ultimate_EN_DVD ?????? כרגע אני עם ביל והיא לא יציבה

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  15. תקלה כזאת עוד לא ראיתי : היה לי כרטיס מסך GT 430 ושידרגתי אותו בכרטיס מסך GTS 450 , התקנתי את הכרטיס המחשב זיהה אותו אבל מאותו רגע הכרטיס קול על הלוח אם מת !!!! חשבתי בהתחלה הגדרות אבל לא !!!! הכרטיס קול פשוט מת המערכת הפעלה מזהה כרטיס קול אבל אי אפשר להתקין דרייבר !!! עשיתי אפילו פירמוט החזרתי את הכרטיס מסך הישן GT 430 ועדיין הכרטיס קול מת !!!! הספק כח היה פשוט רשום עליו SOLID אבל ב 12V רשום 24A שזה יפה מאוד !!! כדי שהכרטיס מסך יעבוד קניתי מתאם 6 פינים PCIE !!!! על הנייר הספק כח 500W אחרי שהלוח מת שמתי את הכרטיס מסך במחשב אחר לגמרי של HP עם ספק כח 250W ( משקל כבד מאוד ) של BESTEC עם 12V מצחיק 14A והכול עובד החלפתי את הלוח אם בחנות שמתי את הספק כח של HP בלוח התקין ולמרות…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. יש ברשותי מקלדת גיימינג מוארת, ולאחר שהמחשב נכבה אז היא נשארת דולקת. הבנתי מאחרים שבמידה וארכוש עכבר מואר, אז כשהמחשב ייכבה אז העכבר לא יישאר דולק. האם יש אפשרות שגם העכבר יישאר דולק? בביוס או וואטאבר?

17. טוב אז הבעיה הזאתי היא הבעיה הכי מוזרה שהייתה לי אי פעם. קיבלתי מדפסת חדשה של לקסמרק התקנתי אותה והכל טוב. הבעיה כאשר מדליקים את המחשב מחדש המסך הראשון של הלוח אם מופיע asus a8n-e ומשם הוא לא זז.. רק כשאני מדליק את המדפסת המחשב ממשיך את הפעולות שהוא עושה ומעלה את וינדוס... בדקתי את זה יותר מכמה פעמים ... למישהוא יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה ..אולי בביוס? ד"א המדפסת היא X5470 לקסמרק.

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  18. לא יודע מה קורה כאן > חושב שזה היתחיל כשניסיתי להסיר את הדיסק קיפר שלי > והייתה באמצע הפסקת חשמל אז זה לא ממש הסיר(כניראה) טוב ואת התיקיות מחקתי ידנית אני מתאר את זה >> לא כי אני יודע שזה קשור בודאות > פשוט אני כבר לא יודע היכן לחפש בדקתי וירוסים> ואין לי כלום!! חוץ מיזה הרבה מאוד תופעות לואי > המחשב הישתגע 1. לא מצליח ליפתוח מצגות PP של יותר מ 5 דפים 2. לא מזהה מדפסות > לא דרך הוורד ולא דרך קונטרול פאנל 3. וכאמור אני לא יכול לעמוןד על קובץ ולילחוץ לחיצה ימנית כדי שיפתח לי תפריט ( מחיקה שליחה וכו') אם אני סתם עומד על הדסקטופ - כן קופץ תפריט לחיצה ימנית המחשב לא איטי אלא רגיל > ויש לי אינטרנט ומיילים בצורה תקינה! יודע שזה נישמע מסובך....אבל אני…

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by nadavs,

שלום! לאחרונה מחשב אחד אצלי בבית חדל מלעבוד. הוא פרש ביום שפתחנו אותו. הדבר היחיד שעשינו כאשר הוא היה פתוח זה לבדוק אם אפשר להכניס שם זכרון חדש, וכך יצא שהדבר היחיד שעשינו כשהוא פתוח הוא להוציא ולהכניס את הזכרונות הקיימים. מאז המקרה המחשב מסרב להציג משהו על המסך. הנורית על המסך אמנם מהבהבת (כדי להראות שמשהו מחובר למסך), אך כשמפעילים את המחשב היא ממשיכה להבהב. מה אפשר לעשות? זה אמנם מחשב ישן מאוד, אבל הוא די חשוב. כל החומרה שלו עובדת טוב מלבד הבעיה עם המסך. תודה, nadavs

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  20. יום בהיר אחד , בלי שעשיתי הרבה ,פתאום נעלמו לי כונני הסידירום מהמחשב ב Device manager הם מופיעים עם סימן קריאה , וכשניסיתי להתקין אותם עוד הפעם ,הוא כותב שיש בעיה והם כאילו לא מחוברים למחשב. הכוננים נפתחים ודולקים... והם עבדו לפני זה , לא נגעתי בכלום.. תודה לעוזרים מראש!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by pMor,

חבר שלי קיבל מאחד מקרובי המשפחה שלו מחשב, שהיה בשימוש כבר הרבה זמן. הרכבתי לו את המחשב (לא הרכבה של המחשב, הכוונה לשים אותו בשולחן, לחבר מסך מקלדת רמקולים וכו'), המחשב עבד אחלה, הגדרתי לו רשת, הכל עבד יופי. מספר ימים לאחר מכן, הייתי צריך לחזור ולסדר את הרשת, כשהם טענו שהאינטרנט לא עובד. בדקתי הכל, הייתה תקשורת, אך לא כל היישומים פעלו עם האנטרנט (למעשה, רק קאזה עבד). לאחר מספר ימים, קראו לי שוב כשהמחשב לא נדלק. באתי, בדקתי, החלפתי כבלים של חשמל, שקעים, וכלום. פתחתי את המחשב, ראיתי את הלד הירוק דולק, ובנוסף יש לציין שלפעמים כשמנסים להדליק שומעים מעין זמזום מהרמקולים. במידה ומשהו תקול, מה יכול להיות תקול? או אם עשיתי משהו לא נכון, אז מה? *יש לציין שהספק ג'נרי. אקדים תודה, pM…

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  22. שלום! יש ברשותי דיסק קשיח חיצוני דגם: Seagate FreeAgent Desk 1000GB ומדי פעם הכונן מבצע תיקתוקים ל 3-4 שניות גם בזמן מנוחה.. יכול להיות שהכונן לא תקין?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by xgamer,

שלום לכולם פתאום באיזה יום שלא שמתי לב המעבד barton 2500 ירד מ 1830 HZ ל 1100 HZ אני לא יודע למה זה, לא נגעתי בביוס בכלל או במשהו... מה שאני יודע זה שכאשר אני מדליק תמחשב ועלה המסך הראשון עם כל מני מתחים אז יש שם איזה מתח שמופיע באדום ואז חוזר ללבן הוא כזה משתנה כאילו לא יציב למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה רבה לכולם

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by Shbd,

המחשב עולה ואין לי אפשרות להכנס לביוס אפילו, זה פשוט קופא במסך ההתחלתי ולחיצה על לחצני המקלדת לא עושה כלום. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by arkanss,

אז ככה חברים , יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך nVidia Geforce 9500GT VGA+DVI-I+HDMI ניסיתי עם חיבורי הVGA וה DVI-I ועבד כמו שצריך אבל עם ה HDMI לא עובד. מה אני יכול לעשות בזה ? תודה מראש לכל העוזרים [br]פורסם בתאריך: 7.01.2011 בשעה 02:28:37 ..

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.