עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יום בהיר אחד , בלי שעשיתי הרבה ,פתאום נעלמו לי כונני הסידירום מהמחשב ב Device manager הם מופיעים עם סימן קריאה , וכשניסיתי להתקין אותם עוד הפעם ,הוא כותב שיש בעיה והם כאילו לא מחוברים למחשב. הכוננים נפתחים ודולקים... והם עבדו לפני זה , לא נגעתי בכלום.. תודה לעוזרים מראש!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי מחשב P3-1000, לוח cuvc-4x ומע' הפעלה XP. הורדתי את הקובץ החדש (viahyperion4in1446vp6) וכשאני מנסה להפעילו מופיעה ההודעה: "אין אפשרות להפעיל תוכנית windows של 16 סיביות". האם מישהו יודע מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  3. שלום לכולם, אתמול קניתי בשעה טובה כרטיס מסך חדש 128MB inno3d geforce 4 ti 4200 התקנתי אותו, התקנתי דטונייטור הכי עדכניים, אני מתחיל לשחק, אחרי 10 דקות של משחק, המסך פשוט נכבה (המחשב נשאר דלוק) וכשאני לוחץ על הכפתור של המסך הוא לא נדלק יותר ועושה גם צפצופים מהרמקולים, המחשב קפוא ---> ריסטרט. ביקרתי בפורום עם שרשור ענק על הבעיה הזאת, וניסיתי כל מה שהוצע שם: ניסיתי 2 גירסאות דטונייטור 41.09 ו-42.30, הורדתי VIA 4 in 1, הורדתי VIA test driver, וידאתי שהכרטיס מסך לבד עם IRQ משלו, הורדתי refresh rate fix, ניסיתי לבטל fast write, ביטלתי APM, הביוס שלי מעודכן, בקיצור ניסיתי כל מה שאפשר חוץ מהדברים שדופקים את הפרפורמנס לגמרי (להוריד AGP לX1 וכאלה) חשוב לציין שהכרטיס הקוד…

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  4. Started by ari,

כיצד ניתן לפצל הרד דיסק גם אם הוא מלא בחלקו 25\40 מערכת הפעלה 98

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Kenny,

רציתי להתקין דרייבר למסך שלי , אמרו לי שזה דבר שיעזור מאוד. שאני בודק מה מותקן כבר , ב Display properties>settings רשום לי : Dsiplay : Default Monitor on NVIDIA geforce2mx ... ואם אני לא טועה לפני כמה חודשים , היה כתוב שם Plug & play monitor או משהו כזה... אין לי מושג איזה דגם המסך שלי... כל מה שאני יודע , שכתוב לי עליו Newron ואם אני לא טועה , זה שייך למציבושי , אבל אני ממש לא יודע. יש איזו תוכנה שאני יכול לבדוק איזה סוג מסך זה , ולהוריד את הדרייבר שלו? (רצוי לציין , אני משתמש באקס פי פרו) תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. על הארדיסק 0 יש שלוש מחיצות NTFS - בהתאמה c,d,e ורק C קיימת עכשיו על הארדיסק 1 מחיצת NTFS נוספת (היתה F) בdisk mamager של XP וב partition magic המחיצות שנעלמו מופיעות כUNKNOWN (ב PM זה type 17). עלולות להיות שתי סיבות - 1 - התקנה של system commander 7 שעבדה דווקא חלק. 2 - שתי התנתקויות רצופות של המחשב מהחשמל (טכנאים של הכבלים...) כשעזבתי את המחשב בבוקר המחיצות היו שם, אחרי BOOT הן נעלמו. הסרתי את system commander - לא עזר הרצתי fixmbr מהrecovery console של XP, לא עזר. norton disk doctor לא זיהה בעיה. כל תוכנות השיחזור שלי היו על המחיצות האלה כך שאין לי שום תוכנה להעזר בה. היה לי אימג' ghost של כל המחיצות האחרות על מחיצה F (ההארדיסק השני) שגם היא נעלמה. כמובן שלא עשיתי …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. לפני יומיים ביצעתי שינוי "קטנטן" למפרט הפנטיום שלי. החלפתי את הבורד, את הזכרונות ואת המעבד. לפרטים נוספים, תעיפו מבט במפרט המחשב. לבינתיים הכל רץ בצורה יציבה וחלקה (בהשוואה לפנטיום 733 לשעבר...), יש רק בעיה קטנה אחת וקצת מעצבנת - הפרעות סטטיות בתצוגה. הכוונה לקו או שניים אופקיים מרצדים המופיעים למשך מאית השניה באיזור כלשהו במסך. כל פעם באיזור שונה. בערך כמו שמתקבלת שיחה לפלאפון הנמצא ליד המסך והמסך מתחיל לרצד, אותו דבר גם כאן, רק בצורה הרבה פחות חריפה, אבל עדיין נראית לעין. חשוב לציין, זה מתרחש מדי פעם, בכל פעם שאני משחק (בהפרשים של כ20-30 שניות בין ריצוד לריצוד). הדבר המעניין הוא שהתופעה מורגשת בעיקר בשעת משחק, היא גם קיימת בחלונות, אבל בקושי מצליחים להבחין בה (גם כאן מ…

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  8. שלום אתמול לאחר מספר שנים טובות החלטתי לפרמט את המחשב הישן שלי התקנתי במקום win me את win98se ופתחתי דף חדש הבעייה היא שהתקנת הדרייבר של כרטיס המסך שלי לא מצליחה לי טוב אז ככה. על הכרטיס עצמו הציפ הוא של ati גם rage IIc כך גם היה הדרייבר לפני הפרמוט כמוכן יש מדבקה שאני חושב שאומרת שהמוצר נבנה על ידי HIS שאני יודע שיש חברה כזאת שמשתמשת בציפים של ati הורדתי דרייברים שונים במיוחד את זה של ati לכרטיס הספציפי הזה לפי הציפ ובהתקנה התוכנה סורקת את המחשב ולא מזהה את הכרטיס אני כרגע על רזולוציה של 640*480 ם 16 צבעים אנא הצילו אותי ותגידיו לי היכן אוכל להשיג דרייבר לכרטיס. דרך אגב הכרטיס נכנס בסלוט הagp.

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  9. Started by XDude,

אתמול העכבר שלי היתקלקל או לפחות ככה חשבתי עד שקניתי חדש , ואז גיליתי שהחיבור בלוח האם דפוק. יש איזה דרך לתקן את החיבור על הלוח?

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  10. Started by natan_a,

יום אחד הדלקתי את המחשב אבל מה שקרה זה שהמנורות התחילו להבהב, המסך לא נדלק , רק המנורות התחילו להבהב, זה נראה כאילו המחשב נכנס למעגל של הפעלה-כיבוי-הפעלה-כיבוי. למישהו יש פיתרון ? או רעיון מה יכול לגרום לכך ?

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  11. בעקבות בעיות של צריבה וגלישה במקביל בדקתי את מצבם של התקני ה-IDE שלי וגיליתי שאחד מהם עובד במצב DMA והשני ב-PIO. אני זוכר בוודאות ששניהם עבדו במצב של DMA ולא הייתה לי שום בעיה של גלישה וצריבה במקביל. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. חיברתי את הכרטיס מסך של המחשב לטלביזיה, כדי שאני יוכל לראות סרטים וזה... והבעייה היא שאני לא מצליח לראות שום סרט במדייה פלייר ובמקום שיופיע לי הסרט למשל, מופיע לי מסך שחור. מה לעשות כדי שזה יסתדר? תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  13. הג'יפה 2 במחשב החדש לא מגיב ואני לא יכול להשתמש במחשב הנורמלי! בבקשה תעזרו לי אני לא יכול לשרוד יום אחד בלי מחשב :( :'( :'( :'(

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  14. Started by edoson,

לאחרונה שמתי לב שהמערכת שלי הואטה בצורה משמעותית. אני פותח תפריט התחל או תיקייה ויש לה DELAY מסוים עד שהיא נפתחת, וגם כשהיא נפתחת אז קודם מגיע רקע לבן ואח"כ כל התמונה. בזמן שזה קרה היתה אצלי רק תוכנה פתוחה אחת ברקע, ורק היא השתמשה בכתיבה לHD זאת היתה FLASHGET והיא כתבה לHD בפחות ממגה לשנייה... עכשיו נשברו כל השיאים וחיכיתי 7 דקות כדי שהHD יעביר 1G בין C לD.... מה שמראה על תעבורת נתונים חלשה מאד... אני חייב לציין שהמחשב פתוח יומיים במהלכם קידדתי סרט במשך 9 שעות והורדתי לפחות 3G למחשב, וגם הפעלתי וסגרתי עשרות תוכנות אני יודע שאפשר להגיד שהזכרון מפוצץ אבל בהעתקה בין מחיצות מה משקל הזכרון בכלל??? חוץ מזה שגם בזמן ההעתקה פתאום הזמן המוערך קפץ ל-12 דקותלמשך 30 שניות , ואז ירד ל…

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  15. המחשב שלי בזמן האחרון כמעט ולא זז, יש לי את הPRCES הזה: SYSTEM IDLE PROCES או משהו כזה, שתופס באופן קבוע 90-99 אחוז מהCPU , אני עובד בXP בלי SP1 ואני כבר אובד עצות יש למישהו פיתרון?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי, זה מה שקניתי- http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=297822&pfp=SEARCH (קניתי ב9.99$...) אני מחבר את זה למחשב הלד הזה נדלק אבל המכשירים שאני מחבר לזה לא עובדים וכשאני מחבר אותם בלי זה הם עובדים מצוין..... המחשב מזהה שזה USB HUB אבל הדרייברים של הווינדוס (דרך אגב יש לי ווינדוס 98...) לא עוזרים ונכנסתי לאתר של החברה שהוא- www.belkin.com ואין שם דרייברים לHUB הזה יש לHUBים אחרים והדרייברים שלהם גם לא עוזרים לי.... אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו עד השמיים !!!! תודה רבה רבה רב הרבה רבה רבה לכל העוזרים!!!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by EagleX2,

שלום לפני כמה ימים בפתאומיות כל המשחקים הפסיקו לעבוד לי נכנסתי ל dxdiag ושם היו חלקים שמסומן בהם ש direct3d ו agp texture ועוד כל מיני לא פועלים... ניסיתי להפעיל אותם אבל פשוט אי היה אפשר.... (הכפתור היה דהוי) בימים האחרונים בבכלל המחשב שלי עובד לאט ונתקע לעיתים רבות ****הערות משהו מאוד מוזר קרה לי הצלחתי לשחק max payne אבל בגראפיקה מזוויעה איטיות תקיעות וכעבור 5 דקות אני מקבל בווינדוס איכס פי הודעת שגיאה כחולה שבה רשומים דברים על קריסת bios בעיות בכרטיס מסך ו dump memory העוזר ראשון יקבל ממני 500$$$$$ אוקי? חחח עריכה: יתכן והכרטיס מסך נדפק לי? (GEforce2MX)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Natan,

יש לי בעיה בסורק , כאשר אני מדליק אותו הנורה מהבהבת והדבר שסורק זז קצת קדימה, כך כל הדלקה, עד שהוא מגיע לסוף גם אז הוא ממשיך לנסות זוז קדימה ולא זז אחורה. מה יכולה להיות הבעיה? ומה הפיתרון ...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by lossing_control,

כשאני נכנס למשחק מסויים הוא מתחיל לצפצף לי .. הצפצופים כל הזמן משתנים ואף פעם לא קבועים זה מעצבן אותי כי אני לא יכול לשחק..ניסיתי את כל ההגדרות בוינדוס להנמיך את הקול או להשתיק אותו אבל לא הצלחתי.. אני צריך את עזרתכם

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  20. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי שתי הרדיסקים של maxtor אחד שהוא ראשי שהוא 40 גיגה והשני 20 גיגה והראשי שלי נמצא על ultra dma 5 והשני נמצא על ultra dma 2 וניסתי הכול לסדר אם זה בביוס ואם זה בוינדוס ואם זה בקבלים עכשיו לאחרונה כאשר אני מפעיל את המחשב כאשר הוינדוס עולה אז ההרד השני ה-20 גיגה מתחיל לתקתק לי איזה דקה או שתיים ממה זה יכול להיות זה בגלל שאחד הוא במהירות של 5 והשני במהירות של 2

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by TONY23,

[size=81 ] מי יכול לעזור לי ברשותי מחשב פנטיום 3 550 וזיכרון 128 MB של טושיבה לאחרונה הוספתי זיכרון נוסף של 256 MB אבל המחשב מראה שיש רק 256 במקום 384 MB הלוח אם שלי הוא P2BXA-VP ולפי מפרט היצרן הוא יכול לתמוך עוד הרבה יותר ניסיתי גם שידרוג ביוס לגירסה 1.8 ללא הועיל אשמח מאוד לקבל פיתרונות TONY

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. WIN XP PRO (no sp...) הצלחתי להפעיל בו רק דיסק של מוזיקה... שמתי גם דיסקים רגילים וגם צרובים, שום דבר לא עובד - הוא לא מזהה את הדיסק, כאשר אני עושה לו ריפרש הוא נתקע. הכונן; LG CDR/W 12X48X8 הכונן יושב כ Secondery Master הביוס מזהה את הכונן. המחשב לא מומהר. ניסיתי עם חוט אחר. למישהו יש מושג מה הבעיה/איך לתקנה? תודה...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ORrrr,

קיבלתי אזהרה כאת בסנדרה.. מה זה בדיוק אומר?

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  24. Started by ^oz,

טוב, קניתי מערכת חדשה שלא מפסיקה לעשות לי בעיות, כרגע הבעיה הכי מעצבנת זה הצורב, מחובר ל primery ide והוא היחיד, הביוס מזהה אותו כcd-rw , הווינדוס מזהה אותו כcd-rw תוכנת הצריבה (nero) מזהה אותו כצורב, והבעיה היחדה שנותרה היא שהוא לא צורב, קיבינימט הצורב פעל מצוין לפני יומיים ופתאום כנראה חסר לו משהו שם (אני כל כך כועס על כל המחשב הזה) נורת הקריאה נדלקת (הנורה הירוקה) כאשר נורת הכתיבה\צריבה לא (הנורה הכתומה), והוא תוקע לי את כל המחשב עד שאני חייב לעשות hard boot (כל זה כשאני מנסה לצרוב) מה אתם חושבים הבעיה נ.ב: החלפתי מדיות, שם לא טמון הפתרון ??? תודה

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  25. Started by SlimS,

יש לי בעיה בצריבת דיסקים. יש לי צורב Yamaha F1 44x24x44 ומערכת הפעלה XPsP2. ברגע שאני מתחיל לצרוב נורת הצריבה מתחילה להבהב, אבל ברגע שזה מגיע ל6 אחוז, הוא רושם לי את הבעיה הזו, ומפסיק את הצריבה ;[ ניסיתי להחליף לו מקום (Master\slave), להחליף לו ספק חשמל, עדכנתי את הFirmware - ניסיתי תוכנות שונות ודיסקים שונים. וגם המחשב עבר פירמוט. ;[ אני לא יודע כבר מה לעשות מלבד לקחת את הצורב לספק שיבדוק אותו. אז לפני שאני עושה את זה - אני פונה אליכם לעזרה.. למישהו יש רעיונות? הצעות? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.