עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, אני פירקתי את המחשב כדי לנקות אותו ולהחליף לו גוף קירור למעבד.. (אני משתמש בלוח מסוג Gigabyte GA-P35-DS3P בעל שתי יציאות לכרטיס מסך) אחרי שהרכבתי הכל חזרה למקום התחילו צפצופים בהפעלת המחשב והמערכת הייתה מעלה system restore.. הוצאתי שוב את כרטיס המסך (מיציאה PCIE_16_1 העליונה) וחיברתי אותו ביציאה השנייה (PCIE_16_2 התחתונה). עכשיו הכל עובד כראוי, אבל עכשיו יציאות ה- PCI1 ו PCI2 (ששימשו אותי לכרטיס טלויזיה ומפצל USB), חסומות ע"י גוף הקירור של כרטיס המסך! ניסיתי כמה פעמים לחבר ולנתק, לנקות.. אבל זה נשאר באותו המצב.. רק היציאה התחתונה עובדת יש מצב שהרסתי לגמרי את היציאה העליונה (PCIE_16_1) או שעוד יש תקווה? תודה, גיל.

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  2. עד עכשיו היו לי שתי הארד דיסקים: אחד ATA133 וS-Ata שתיהם סמסונג 80 ג'יגה עכשיו קניתי הארד דיסק חדש 120 ג'יגה של סמסונג Sata. חיברתי אותו למולקס וללוח דרך הכבל Sata. עכשיו כשאני בווינדוס עדיין יש לי רק שתי כוננים איך אני מסדר את זה? בבקשה כמה שיותר מהר..

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  3. תיאור הבעיה בכלליות: יש ברשותי כרטיס טלויזיה שאני לא מצליח להתקין אותו כי הלוח לא מזהה אותו. אז ככה, נתחיל בכך שאני ארשום את החומרה הרלוונטית שברשותי: כרטיס טלויזיה : Hauppauge (38064 Rev B208) BT878KHF לינק לתמונה: http://www.hauppauge.co.uk/pages/support_pci_boards.html מידע על התקנה: http://www.hauppauge.co.uk/pages/support_faq_pci_sysreq.html בלינק השני מתוארת הבעיה שלי פחות או יותר. ההבדל הוא שאין לי מחשב של Dell. ניסוח קצר אומר שהבעיה היא ב Bios ושצריך לעדכן אותו. הנה ציטוט מהאתר של החברה לגבי הבעיה שהיא די זהה לשלי :

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by shahar07,

יש לי הארד דיסק חיצוני שחיברתי בתוך קופסא, כאשר אני מפעיל אותו, הוא מאיט את המחשב בצורה מטורפת מה עןשים, הלוח שלי הוא p5w dh

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by ORrrr,

נכנסתי לאתר של ג'יגה בייט, חיפשתי עדכוני ביוס, בחרתי את הדגם של הלוח שלי, בחרתי את העדכון האחרוןן בשבילו, מפעיל ו.. Chipset is not supported. יש לי F4 כרגע מה שהורדתי זה F6. מושג? מישהו? תודה מראש.

6. שלום. קניתי מחשב חדש, הגיע מורכב מהמעבדה והכל עובד. התקנתי XPproSP3. בכל פעם שאני מכניס את המחשב ל-hibernation, הוא מבצע את הפעולה, כבה ומיד מתעורר אוטומטית. זה קורה גם עם standby. כיביתי את כל ה-Wake up on... ב-BIOS, כיביתי את ההגדרות הרלוונטיות ב-Windows (כלומר allow this device to bring the computer out of standby וגם wake-up capabilities של שני ה-LAN-ים), עדכנתי את ה-BIOS לגרסה F9, ניסיתי לנתק את כל חיבורי הרשת/מקלדת/עכבר/מסך/כל כבל אחר שמצאתי, ועדיין המחשב מתעורר אוטומטית מיד עם סיום תהליך ה-hibernation. מדי פעם, לעתים רחוקות מאוד, המחשב לא מתעורר, אלא רק בלחיצה על כפתור ההדלקה. בכל מקרה, בכל פעם המחשב עולה בצורה תקינה. יש לכם עצות בנושא? תודה.

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  7. Started by eyalratzon,

שלום חברים מבקש את עצתכם. האם כרטיס מסך זה Asus GT1030-2G-BRK טוב עבור משחק פורטנייט ופול גייז? בברכה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. דבר ראשון אני חדש פה בפורום אז אני לא כל כך מכיר אותו... יש לי בעיה יש לי מחשב וכשאני מדליק אותו לא קורה כלום הוא עובד אבל לא רואים כלום במסך... יש פיתרון לבעיה זו? תודה לעוזרים! :yelclap:

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  9. Started by Eviljelly,

שלום , אתמול באתי לחבר כהרגלי את הנייד שלי לרשת בבית וכשחיברתי את הכבל המחשב הנייח שלי קרס . כשהוא עלה מחדש הוא לא זיהה את הכרטיס רשת וביקש דרייברים חדשים , כמובן שכבר אין לי את הדיסקט ומשום מה הXP הדיסלקט לא זוכר את הדרייבר שהיה לו לפני 5 דקות אז עברתי על כל ה3 דגמים של realtek שהיו ברשימה של XP עד שמצאתי אחד עובד . עכשיו הוא מזהה את הכרטיס אבל כל דקה החיבור מתנתק ומתחבר מחדש , והוא לא מצליח לקבל כתובת IP . מה שעוד חשוד בעיני זה שהכתובת הפיסית של הכרטיס היא FF-FF-FF-FF-FF-FF . רק בעזרת אשף הרשת הביתי הצלחתי לקבוע לו כתובת IP אבל המסך נתונים מראה על תעבורה 0 נכנס 0 יוצא מהכרטיס . במחשב הנייד הוא לא מזהה רשת (vista) אבל מזהה חיבור אבל שם בתעבורה יש 0 נכנס ויש תעבורה יוצאת …

10. Started by yadin,

קודם כל אשאני מדליק תמחשב כתוב לי תשגיאה הבא וגם אני לא מצליח לפרמט יש 2 אפשרויות Earlier Version of windows.1 2.windows detup באפשרות הראשונה יש קו טענה שנתקעה בעמצה וזה רושםWindows could not start because the following file is missing or corrupt:system32/DRIVERS/pci.sysYou can attempt to repair this file by starting Windows Setup using the original Setup CD-ROM. Select ' r ' at the first screen to start repair." באפשרות השניה יש שגיאה רק אצל יFile: /&windows.~BT/windows/system32Q/winload.exe status: 0XC000000F ואני לא יכול לעשות כלום! עזרה? זה קרה פיתום

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. הפוסט כאזהרה לכולם או בניסיון למציאת פיתרון. לאחר הורדת וינדוס עדכני מהאתר של מיקרוסופט ועידכונה, הוינדוס מסרב להתקין דרייברים עדכניים לכרטיס מסך עדכני. הכרטיס 3070 גרסת הווינדוס 21H1 ניסיתי התקנה במצב בטוח, ניקוי שאריות עם ddu, עדכון דרך NVIDIA experience וגם עדכון דרך האתר הראשי, גרסאות של UK ושל US אפילו ניסיתי התקנה נקייה נוספת של הוינדוס וכמובן ניסיון הכרטיס במחשב נוסף. ניסיתי עשרות גרסאות ורק עתיקות ביותר כן מצליחות להיות מותקנות. התקלה אינה מופיעה במחשב עם וינדוס 10 בגרסא ישנה יותר. השגיאה בזמן ההתקנה "this NVIDIA graphics driver is not compatible with this version of windows" *בכרטיס מסך אחר 660TI הבעיה גם קיימת. אשמח למעט…

12. פעם בכמה שעות קופצת הודעת ארור ,כל פעם על תוכנה אחרת מה יכולה להיותה בעיה? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  13. Started by magafaim,

הייתה לי בעיה במחשב עם הווינדוס...אחרי שהקנתי אותו עוד פעם הכל יסתדר עד שכיביתי אותו ועכשיו שאני מדליק אותו הוא נתקע על המסך הכל של אינטל ולא זז... ניתקנתי ממנו גם הארד דיסק אבל זה לא נראה לי קשור כי לא עליו מותקן הווינדוס...אני לא יודע מה לעשות כי הוא נתקע...אפילו לביוס הוא לא מכניס אותי... אני מקווה שמישהו יודע מה לעשות תודה

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by KerA,

נתחיל מזה, שפירמטתי את המחשב לא מזמן. לא מזמן ניקיתי אותו מאבק, זו הייתה גם פעם ראשונה שבניקוי הוצאתי את זיכרון ה RAM החוצה ואת כרטיס המסך. מאז הניקיון, המחשב עושה לי בעיות בלי סוף! נתחיל מהתמונה הבאה: אתם יכולים לראות שלא מופיע כלום במנהל ההתקנים בנוסף תוכלו לראות שבהוצאה בטוחה לא מופיע כלום (ומחובר אצלי הארד דיסק נייד שתמיד הופיע שם)\ אתם יכולים גם לראות שרשום שאני מחובר באינטרנט קווי, אבל אני בכלל עם אינטרנט אלחוטי (עם סטיק USB כזה). אמורים להופיע קווים כאלה של קליטה! אם אני מנסה לחבר את הפלאפון שלי למחשב, הוא פשוט לא עולה (גם התוכנה SAMSUNG KIES לא מזהה כלום) נוסיף שלא מעט השגיאה הבאה מופיע לי: וגם: אני אישית משתמש ב אינטרנט אקספלורר, הוא קורס לי המון …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום, לפני כשנתיים התקנתי כונן SSD (פירוט בכותרת) במחשב שהרכבתי לאחי. הוא היה חצי שנה עכשיו בח"ול וכשחזר הוא סיפר לי שעכשיו הכונן לא עובד (המחשב נשאר בארץ והיה בשימוש חברה של אחי) אני לא יודע להגיד איזה גרסת קושחה הייתה לפני התקלה. בדקתי את הכונן על כמה מחשבים - הוא איננו מזוהה על ידי המערכת. ניסיתי לעשות תהליך Power Cycle כפי שמציינים באתרי תמיכה אך ללא תוצאה. הדבר המעניין הוא שכשאני מחבר את הכונן רק עם כבל POWER אין שום השפעה (כצפוי), אך כשאני מחבר יחד עם כבל המידע SATA - המחשב לא מזהה אותו (לא ווינדוס ולא BIOS) אבל כשעושים ריסט או shutdown - המחשב פשוט לא נכבה!!! וזה קורה רק כאשר הכבל sata מחובר עם הכונן - מה שגורם לי לחשוב שאולי כן אפשרי לעשות משהו.. אשמח לסיוע …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by cKb,

שלום חברים, יש לי מחשב בן חצי שנה, עם לוח אם ג'יגהבייט GA-7VTXH, וזכרון 512MB, (שני פסים של 256MB). עד עכשיו עבדתי בברירת המחדל של הביוס - OPTIMIZED BIOS SETTINGS, למרות שדאגתי לעדכן את הביוס כל הזמן (נכון לעכשיו F7, אם אני לא טועה). לפני שבוע בערך, נכנסתי להגדרות הביוס ושיניתי ל - TOP PERFORMANCE. ואז קרה דבר מאד מוזר - מיד לאחר עליית מע' ההפעלה - הופיעה לי הודעת שגיאה בנוסח SYSTEM WRITE FAILURE, והתחילו לי להיפלט המון קבצי ג'יבריש להארד-דיסק, והמחשב נתקע. כיביתי, שיניתי בחזרה את הגדרות הביוס, לברירת המחדל שלו - ולא עוזר כלום. הודעת השגיאה הזאת חוזרת בכל פעם - ואפילו מבצעת CHKDSK לפני העלאת מע' ההפעלה, ו"מתקנת" המון דברים. הפתרון? פשוט הוצאתי פס אחד של זכרון, נשארתי עם…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכם, עשיתי פירמוט לפי מדריך כלשהו ברשת, עכשיו במדריך מגיעים לשלב שמחלקים את הכוננים למחיצות דרך ה - BIOS ואצלי זה קורה רק בתהליך ההתקנה של המערכת הפעלה. יש לציין שחילקתי את הכוננים ל - 2 (C ו - D), ובעליית המערכת אין לי שום זכר לדברים שהיו לי על המחשב, השאלה אם הצלחתי לפרמט? לפי מה שזה מראה לי, יש לי רק - 15GB בשימוש אז אין מצב שהתקתי בטעות שתי מערכות הפעלה או משהו? אשמח לתושבה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אנשים קניתי השבוע כרטיס טלוויזיה של leadtek שנקרא winfast DTV1800 H וכמה אנשים אמרו לי בפורומים שהוא טוב אז קניתי אותו,הרכבתי אותו על יציאה פנויה במחשב התקנתי דרייברים ואת התוכנה. עכשיו ניכנסתי לתוכנה ומשום מה יש בתוכנה באג אמרו לי שזה מתנגש באיזה תוכנה אחרת ונסיתי פעמים רבות גירסאות שונות ועדיכון דרייברים וזה לא עזר עד שהתייאשתי והרדתי תוכנה לא מקורית של הכרטיס וסוף סוף הצלחתי לראות. עכשיו הבעיה שלי היא כזאת אני רואה באיכות ממש ממש גרועה הכרטיס הזה צריך לתת הרבה יותר ממה שהוא נותן לאנשים בעלי כרטיסים פחות טובים ממני יש איות טובה יותר לא יודע איך להסביר את זה,התמונה גם לא כל כך חדה וגם יש כאלה פסים לבנים מוזרים לאורך המסך. אני משתמש בכבלים מסוג rca אם זה פרט חשוב אז אם…

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  19. היי אני לא מצליח להעתיק תוכן של דיסק שצרבתי בצורב למחשב הדיסק עצמו נקרא לאט מאוד ותוקע את הMPC כאשר אני מנסה להריץ את הקובץ. ההודעה הניתנת לנסיון העתקה: the request could not be performed because of an I\O error מה לדעתכם הבעיה? בדקתי את ההגדרות של הIDE במאפיינים והם נראים תקינים

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by erezlot,

מנסה להתקין windows במחשב חדש עם usb מתחיל התקנה עד שלב בחירת כונן אף כונן לא מזוהה ע"י המחשב וההתקנה נעצרת המחשב מבקש דרייבר לזיהוי כונן

21. Started by יניב,

יש לסבתא שלי סלרון 700 וחוץ מהעובדה שהוא איטי ודפוק הוא גם נדפק פעמים רבות וכיום הוא עושה רעשים מוזרים (מווו )כזה כל המן מי שיכול לעזור לי למצוא את הבעיה שיגיב פה

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  22. מישהו יכול לעזור? ראיתי שכבר פתחו דיון על זה ב2010 אבל לא היה שם פתרון. אודה לעזרה בהקדם.

23. Started by Real_Me,

לחבר שלי ישנו סורק MUSTEK SCANEXPRESS 6000P שעד היום עבד כשורה. לפתע כל תמונה הנסרקת ב-PRESCAN לא מופיעה בחלון הסריקה אלא כאסופה של קווים צבעוניים או לחילופין המסגרת נשארת ריקה. הדבר שאולי יכול להיות קשור לזה הוא ששינינו רזולוצית מסך מ-800*600 ל-1024*768 וצבע מ-16 ל-24 ביט לפני כן אבל כשחזרנו להגדרות הקודמות עדיין לא נפתרה הבעיה. יש לציין שמדובר בחלונות 98 ותוכנית הסריקה היא IPHOTO 1.2. מה שמוזר שלקחתי את הסורק והתוכנית לבדיקה אצלי, בחלונות XP, והכל עובד. מישהו יכול להסביר מה קורה כאן? בתודה מראש RM

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  24. Started by ido567,

הכרטיס מסך שלי הוא (ATI Radeon X1050) אני מחבר אותו גם למסך של המחשב בחיבור הרגיל, וגם לטלוויזיה בחיבור DVI הבעיה מתחילה כאשר אני מחליף ערוץ בטלוויזיה או מכבה אותה. במקרה כזה יש מסך שחור עם כתובת 'אין אות' וזה נשאר כך עד שאני מחליף רזולוציה במסך/מנתק את הכבל ניסיתי לחפש בהגדרות מה גורם לכך אך לא מצאתי מישהו מכיר את התקלה הזאת?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  25. טוב.. זה דיי עצוב וזה קרה, אבל נשפך לי משקה מוגז על העכבר. מדובר בעכבר LOGITECH G700, ולכל אלה שחושבים שאני לא מתייחסת יפה לציוד שלי - זה קרה בבסיס.. בדיוק כשהורדתי את העיניים לשנייה מהלפטופ והעכבר. (כמעט איבדתי במקרה את הלפטופ.) בכל מקרה, העכבר עובד. אבל האפטר לייף שלו לא כל כך טובים, חלק מהמקשים.. נדבקים. כשאני משחקת משחקים אני מרגישה את איך שהמקש נדבק לפני שמשתחרר, וחלק מהמקשים כמעט ולא עובדים עד שאני לוחצת חזק. עכשיו הכנסתי את העכבר לעונש בשקית אורז שיספוג את הלחות, אבל זה עוזר.. לאיזה עשר דקות לפני שזה חוזר על עצמו. השאלה שלי אם יש פתרון יותר מתקדם לזה, כמו ספריי מיוחד שמשחרר לחצנים נדבקים, או אולי משהו שיכול לעזור לי להסיר את הלכלוך? חשוב לי לציין שאני רוצה…

• 25 תגובות
    • 6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.