עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Moshik144,

שלום לכולם יש לי מסכים כחולים, מידי פעם כשאני מדליק את המחשב והמערכת ההפעלה עולה. העלתי את קובץ הMINIDUMP + תצלום מהניתוח של התוכנה תודה רבה לכל העוזרים! להורדה לחצו פה תצלום מתוך הניתוח

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by lancealot,

שלום רב בזמן משחק WITCHER יותר נכון אחרי כמה דקות של משחק --> המחשב פשוט נכבה לחלוטין. היום זה קרה לי פעמיים. צירפתי דוח מנסיוני הדל אני מנחש שמדובר בכרטיס מסך (?) יש לי כרטיס ATI HD4870 עם דרייברים מעודכנים. תודה מראש על העזרה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Started by eladh16,

שלום, אני כרגע מנסה לתקן את המחשב הישן שבעייתו הוא שהמחשב נדלק ואין תצוגה במסך או ציפצוף אחד בעלייתו. ישר חשדתי בלוח אם תקול, כי במרבית המקרים אם אין ציפצופים ללא זיכרונות או רכיב אחר אז הלוח תקול. כמובן שניסתי לאפס תחילה את הביוס ולבדוק חיבורים מהספק, אפילו בדקתי במחשב אחר שבאמת הרמקול תקין. בקיצור, לא היססתי, והלכתי לחנות הקרובה לקנות לוח אם AM2, הרכבתי אותו וכאשר אני מדליק את המחשב, כלום לא קורה, אותה הבעיה. המחשב פועל ונדלק כרגיל בלי ציפצופים ואין שום תצוגה. ניסיתי להוציא RAM, גם הלוח החדש לא מתריע בציפצופים. ישר חשדתי במעבד תקול, אז הוצאתי אותו לגמרי והדלתי את המחשב כדי לראות אם הלוח מתריע, והלוח לא התריע. השאלה לי אליכם היא, האם הלוח אמור לצפצף בכלל כאשר אין …

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  4. Started by CrazyMonkey,

היי, בטח כולכם מכירים ושמעתם על המשחק Battlefield3 יש לי בעיה עם המשחק ואני חושב שזה אולי קשור אל המחשב שלי . אני משחק במשחק ולאחר כמה זמן הוא פשוט קורס לי , שאני שם את הגרפיקה על גבוהה זה קורס יותר מהר ועל בינוני פחות זמן . המחשב שלי אמור להריץ את המשחק כמו שצריך אבל אני לא מבין מה הבעיה כאן והייתי שמח לקבל עזרה . המעבד שלי הוא Intel Core i7 2600 כרטיס מסך Gtx 460 4GB RAM מערכת הפעלה 32 bit אם זקוקים לעוד מידע אני יביא בכל מקרה אני ממש צריך עזרה בנושא הזה כי זה כבר מתסכל .

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  5. Started by oki54,

שבוע טוב! לפני מספר ימים הוחלף במחשבי לוח הבקרה וכרטיס הזיכרון. היו שינויים ב"תבניות" ו"גופנים"במחשב, והכל סודר ע"י הטכנאי. כאשר נכנסתי לאימיול, הבחנתי שה"גופנים" ומספר השורות במסך ה"הורדות" שונו (היו עשרים וארבע שורות - וכרגע יש 12) והוא אינו נוח לעבודה בשל הרווח הגדול שיש בין השורות. את הגופנים הצלחתי לשנות, אך עדיין לא הצלחתי להגדיל את מספר השורות המופיעות במסך ה"הורדות". אשמח לעזרתכם. ???

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  6. Started by יהודיתד,

צפיתי בסרט שלי ע"י ריל פלייר. רציתי להריץ את הסרט אז לחצתי על הלחצנים המשולשים למטה שאני יודעת שהם מריצים. מה שקרה זה שבעצם כל הרצה ביטלה לגמרי את הקטע שדלגתי עליו. עכשיו הסרט קצוץ לגמרי. מה עשיתי לא בסדר ואיך מחזירים את הסרט לאורגילני. מה שמוזר יש לי את הסרט גם במקום אחר. פתחתי אותו שם והוא התנהג אותו דבר. מחכה לעזרתכם

7. Started by yossia23,

שלום אנשים יש לי מחשב בן 3 וחצי שנים: CPU E7200 WIN XP זיכרון - 2 סטיקים כ"א 1GB של KINGSTON לפני חודש פתאום המחשב עשה בעיות ולא העלה את הXP אחרי REBOOT פתחתי את המארז ומצאתי את התקלה - הייתי צריך לנקות את הסטיקים של הזיכרונות מאבק. אחרי שניקיתי המחשב עבד טוב. אני מריץ משחקים כבדים והכל עובד פיקס. אבל יש בעיה- כשאני מפעיל את הדפדפנים IEXPLORER ואת הFIREFOX עם הרבה לשוניות פתוחות, אז המחשב קופא קורס ועושה RESTART. זה במיוחד קורה כשאני מפעיל סרט ביוטיוב. הרצתי בדיקת זכרונות בMEMTEST+ ובדיקות מאמץ למעבד וזה לא מצא שום בעיה. עכשיו אני לא יודע אם הבעיה בזיכרון או בDIMM על הלוח אם. מה לעשות? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by ElemenTal,

פרקתי את המחשב לניקוי, ניקיתי חברתי, ועכשיו הוא לא עולה. לפעמיים הוא לא מגיע אפילו למסך הראשוני, פשוט אין שום תמונה. לפעמים עולה אבל לא מגיעה לטעינה של וינדוס אלה כותב, שה BOOT נכשל וצריך להכניס דיסק מערכת... זה כבר קרה לי פעם אז עשיתי חיפוש בפורום, ומצאתי אשכול שכתבתי בוא שקרה אותו הדבר גם אחרי שפרקתי תמחשב... אבל כנראה פעם שעברה עשיתי פירמוט ורק אחרי זה שאלתי מה בעצם היתה הבעיה... קיצר הפעם אני לא רוצה סתם לפרמט אם אפשר לסדר את זה... מה יכול להיות שכבר עשיתי שזה לא עולה... הדבר היחידי שיכול להיות זה שמשהו לא מחובר טוב ?.. לפי השלב שזה מגיעה עליו אפשר לדעת אולי מה בערך לא מחובר טוב ?.. בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אהלן קרה לי מקרה מוזר עכשיו... הגעתי למחשב, הדלקתי את הרמקולים ולאחר מכן ניתקתי את האוזניות שהיו מחוברות בקידמת המארז. ברגע שעשיתי זאת המחשב באופן פתאומי נכבה, נשמע רעש של ״טיק״ די חזק, וכרגע הוא לא נדלק כלל... מה אפשר לעשות? ללכת ישר לאחריות? אני מקווה שזה לא משהו רציני... עוד דבר-אני זוכר שלפני כמה ימים גם היה משהו מוזר עם האוזניות שם. ברגע שחיברתי אותם קיבלתי זרם קטן באצבע והמחשב נכבה. אבל לאחר מכן הוא נדלק וחשבתי שהכל כבר בסדר. אולי המידע הזה יכול לרמז על בעיה כלשהי.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by serialmaster,

שלום , יש לי בעיה מוזרה במחשב , כשאני מנסה לרשום משהו מופיע לי המספר-6 הרבה פעמים ולפני זה כשאני מדליק את המחשב אני שומע נקישות מוזרות. ניסתי לפרמט וזה לא עזר.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  11. Started by SEangel,

הרצתי את התוכנה הנ"ל, ואחרי כ5 דקות היא נעצרה ובישרה לי שהתגלתה תקלה. איך אני מוצא איפה בדיוק התקלה? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. לשמחתי/צערי עברתי לפיירפוקס עקב בעיית אי חזרה לשפה העברית בגוגל כרום למי שמעניין הנה השרשור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519851.new#new עברתי לפיירפוקס, הדפדפן דיי בסדר אך יש לי בעיה קטנה שאשמח שתעזרו לי לפתור אותה. הרזולוציה כאן נמוכה, אני רואה את האתר במרכז המסך ומשני צדדיו יש מרווחים ריקים וזה נורא מפריע. ידוע לי שעל ידי לחיצה על CTRL+גלגלת פנימה הרזולוציה תגדל, אך הפיירפוקס לא שומר את ההגדרה הזו וזה בלתי אפשרי בכל אתר בכל פעם שאכנס אליו לעשות זום אין. תודה רבה לכם.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by dbx22,

שלום. יש לי במחשב שני סטיקים של 1GB, הם מחוברים בדואל צ'אנל. כלומר אם יש 1 2 3 4 אז יש סטיק ב1 וב3. קניתי סטיק נוסף של 2GB ושמתי אותו באחד הפנויים, וכשאני מדליק את המחשב הוא נתקע על המסך הראשון לפני הsetup של הביוס. ניסיתי להחליף סלוט, אבל זה לא משתנה. מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. התופעה: אני מדליק את המחשב לאחר שהיה כבוי נניח יום שלם. הוא לא מציג כלום על המסך פונה לכוננים מגיע לכונן קשיח וז נתקע תוך שהוא משמיע קול חזק של מאוורר. אני מכבה וחוזר על התהליך עוד מספר פעמים ואז הוא עולה בצורה תקינה וללא כל רעשים. כשפתחתי את המארז לאיתור מקור הרעש ראיתי שהוא מגיע מהמאוורר של כרטיס המסך. אני חושד בכרטיס המסך שמאיזו שהיא סיבה בזמן ההדלקה ספקי המתח שעל הכרטיס לא מתעוררים כמו שצריך (אולי קבלים מקצרים) ורק אחרי כיבוי והדלקה נוספים הם מתעוררים. ייתכן שקבל לא תקין לפני שהוא מתקלקל סופית יש לו את תופעות המעבר הללו. האם יש בסיס לחשד שלי או שכדאי לבדוק דברים אחרים.

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  15. Started by milgy,

מחשב נתקע בזמן משחקים. עשיתי בדיקת מאמץ ב occt 4 וקיבלתי פלט ללא שגיאות, אך יש קפיצות ב 12v- . מחשב : amd 965 140w כרטיס מסך gtx 470 hawk זיכרונות : kingston 2 x 3GB ספק : chieftec 550w קירור מעבד : mugen 3 יש רעיונות מה עושים ? מצורפים דוחות של OCCT תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by gil5,

האם אפשר לחבר מצלמת וידיאו בעלת יציאת FireWire למחשב לחיבור ה USB בעזרת כבל מתאם מ FirWire to USB ?

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  17. Started by TicTacToe,

בשבועות האחרונים אני סובל ממסכים כחולים שרק הולכים ומתגברים. עד עכשיו קיבלתי 2 קודים שונים 0X0000001E 0x0000003B בנוסף מבדיקה שעשיתי עם התוכנה שבסטיקי גיליתי שמקור הBSOD נובע מהקובץ ntoskrnl.exe למרות שבעבר קיבלתי אינדיקציה ש atikmpag.sys קרס החשוב מכל הוא שלפעמים אחרי קריסות המחשב לא עולה והמאוורר של הכרטיס מסך עובד בעליות וירידות כששלושת הנורות האדומות בגבו מהבהבות. ניסיתי להתקין ולמחוק דרייברים (כמובן עם drive sweeper תוך שימוש בsafe mode) לא עזר אגב המסכים הכחולים בדרך כלל באים כשאני משתמש בפיירפוקס או כשאני משחק בMW3 בניגוד לכך שיחקתי SKYRIM למשך הרבה מאוד זמן ולא הייתה שום תקלה בכלל (אף פעם). יש לציין שMW3 כמו גם פיירפוקס מותקנים על גבי ההארד שמחזיק גם את הsystem , …

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by kokoki,

שלום רציתי לדעת מה זה צוואר בקבוק? והאם במפרט שלי יש את זה? ואם כן מה לעשות? המחשב שלי: מעבד: Intel core 2 due E8400 3.0 Ghz 6MB Cache s775 1333Mhz לוח אם: Gigabyte GA-P31-ES3G (775 C2Q 1333Mhz, Intel P31, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio,GBL זכרון: שתי זכרונות של ג'יגה כ"א של קינגסטון. ספק:HEC 500TD- TF PSU 500W כרטיס מסך: gigabyte gtx560 ti 1gb את הכרטיס מסך קיבלתי היום

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by Yair5d2,

בהעלאת המחשב כל הUSBיז עובדים כרגיל אבל שמתי לב שאחרי כמה זמן אם אני מחבר דיסק קשיח חיצוני / דיסק און קי זה לא מזהה ועובד ישר.. זה מעביר מתח והכל אבל הוא לא מזהה את זה במחשב...אבל המקלדת והעכבר שמחוברים גם לUSB ממשיכים לעבוד.. בכיבוי המחשב הוא פשוט נשאר על Shutting off הרבה זמן .. לא מדדתי בדיוק אני פשוט מאבד סבלנות ולוחץ ריסט.. מה יכולה להיות הבעיה בשני הסעיפים פה ?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by ran_ga85,

שלום, קניתי היום kvm של edimax, דגם EK-2U2CA, בסביבת ווינדוס הוא עובד מצוין, עם או בלי התקנת דרייבר שמסופק עם דיסק שהגיע איתו. בסביבת לינוקס(יובונטו) הוא לא עובד, ולא הגיע איתו שום דרייבר ללינוקס. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום פיתרון, גם לאחר שניסיתי כל מיני דברים שונים ומשונים שרשמו שם... יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות? תודה, רן.

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  21. Started by rOnka,

זה התחיל לפני כחודשיים, עידכנתי את הוינדוס ואז כשמכבים יש את עידוכנים אז אני הולך וכשאני חוזר אני רואה שהמחשב קפא באמצע העידכון. חיכיתי חיכיתי בסוף החלטתי לעשות מהלך אמיץ ועשיתי ריסטרט, במהלך הריסטרט המחשב ניתקע במסך של WELCOME הזה בוינדוס 7 שרואים את הלוגו של חלונות כזה. עשיתי ריסטרט וזה עבד כרגיל. עכשיו קורה לי בערך איזה פעם בשבועיים שהמחשב פשוט קופא בכל מיני שלבים, לפעמים זה באמצע סירטון שוראים שהמסך קופא ושאיזה 3 שיניות מהסאונד של הסירטון חוזר על עצמו בלופים מהירים לפעמים זה באמצע משחק עם אותו סאונד מעצבן ולפעמים וזה הכי מפחיד שזה קורה בWELCOME SCREEN. יש מקרים שזה קורה אפילו אחרי שאני עושה ריסטרט. עשיתי סריקה ואין שום וירוס. האמת שמאז שקיבלתי את המחשב זה קרה לי פעם …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. המחשב הינו נייח או נייד?: נייח מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 32 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: אני לא מצליח לחלץ רארים גדולים למשל שאני מוריד משחק או סרט ששוקל הרבה בטורנט וצריך לחלץ אותו מתי שאני מחלץ זה אומר לי שקובץ WINRAR מספר ככה וככה פגום וכל פעם זה משתנה זה משגע אותי פירמטתי את המחשב כבר 3 פעמים פעמיים היה לי WIN7 וגם שם היה לי את הבעיות האלה עכשיו פירמטתי והתקנתי WIN XP בגלל הבעיות האלה ועדיייןןןן יש לי את זה אני לא מצליח לחלץ רארים הנה ציטוט של הבעיה ב WINRAR: ! C:\Documents and Settings\דוד\My Documents\Downloads\Assassins.Creed.Revelations-SKIDROW\sr-acrev.r83: CRC failed in sr-acrev.iso. The file is corrupt חיפשתי בגוגל פ…

• 12 תגובות
    • 4k צפיות
  23. Started by eli1024,

הטיפ הוא : לא להשתמש ב-WD 40 לשמן מאווררים במחשב או כל סוג של שמן , הדרך הכי טובה היא לשים גריז עכשיו אני אסביר איך הגעתי לזה אז ככה: נתקלתי לפני שבועיים בסרטון שמסביר אין לשמן מאווררים אז החלתתי לשמן את המאווררים במארז והספק שלי כדי למנוע מהם נזק בעתיד לפני שבתחלתי צפיתי בעוד כמה מדריכים וכולם השתמשו ב-WD 40 אז פעלתי לפי המדריך ושהדלקתי את המחשב היה רעש של חריקות קטנות לאחר הרבה פירוקים והרכבות החלתתי לשים גריז אז פירקתי את המאווררים לחלקים ניקיתי את השמן ושאמתי מעט גריז במקום ועכשיו המחשב שלי שקט כמו ביום שקניתי אותו מה שמעצבן הוא שכל המדריכים מסבירים להשתמש בשמן וזה גרם לי לסיוט לא קטן אז עדייף לקנות גריז ב-30 שקל או להסיג מהמכונאים מעט מאשר להתעצל ולהישתמש …

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  24. הילד הקטן שלי הפיל את המקלדת ולקח את האות "ק"... כמובן שלאחר מכן האות נעלמה איפה קונים השלמות ? מי היבואן?

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  25. Started by zekit,

למחשב נייח שלי אין כונן CD פנימי רגיל, אלא רק כונן חיצוני. במשך השנים תמיד הייתי עושה לו פורמט באמצעות אותו כונן ואף פעם לא הייתי נתקל בשום בעיה. פשוט לבחור Boot from USB CD והכל היה בסדר. עכשיו יש בעיה, הוא לא נותן לי לעשות Boot from USB CD, כלומר הוא כן נותן לבחור את זה, אבל המסך נתקע בשלב של boot from cd. בהתחלה חשבתי שאולי הבעיה בכונן, או בדיסק הווינדוס, לכן חברתי את הכונן הנייד עם הדיסק למחשב אחר (נייד) והכל פעל כמו שצריך והגיע למסך התקנת הווינדוס, לכן הבעיה היא לא בכונן או בדיסק אלא במחשב עצמו. האם יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? אני חושד, שאולי זה הספק כוח..דעתכם? נ"ב המחשב עובד בסדר והווינדוס שמותקן בו עולה, אני רוצה לעשות פורמט כדי "לרענן" דברים..

דיונים חדשים בפורומים