עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. 1) לקראת סיום ההתקנה של הנרו אני מקבל את ההודעה הבאה שמופיעה בצילום מסך -מה עושים במצב כזה? 2) אני מוריד גירה עדקנית של איטיונס למערכת xp וכשאני מנסה להתחיל את תהליך ההתקנה ע"י לחיצה כפולה, אז אני רואה שכאילו מתחיל תהליך חילוץ הקבצים אבל שניה אחרי זה הלא קורה כלום מעבר לזה. מה עושים במצב כזה ? בתודה מראש לכל המסייעים. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  2. Started by guybz72,

שלום, יש לי בעיה שהלוח הנ"ל במערכת שלי לא מבצע POST לאחר RTC CLR האם למישהו יש מושג? ביצעתי RST לפני עדכון BIOS - מה שלא היה מחוייב המציאות אבל בכל זאת לפי הוראות היצרן מצויין שכדאי אשמח לעזרה לוח: asus P8P67-m-pro מעבד: i5 2500K עם OC ל 4.7 זכרון: GSKILL 8G 1600 ספק: seagate 620W כ.מסך: saphire 6950 2G

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by Lyoko,

אתמול התחילה בעיה מציקה שבמשך כמה דקות המסך השחיר ואז חזרה אחרי שניה התצוגה והכל כרגיל. עשיתי רסטרט הוינדוס עלה וזה המשיך, כיביתי לגמרי ואז הדלקתי וזה לא קרה במשך שאר היום. עכשיו לפני עשר דקות זה קרה, עשיתי רסטרט ועכשיו אני מחכה שזה יקרה. הטמפרטורות טובות יחסית, 30-40 לוח אם, מעבד, כרטיס מסך מפרט: Intel Core 2 Duo E4300 @ 1.80GHz לוח MSI MS-7277 (CPU 1) ATI Radeon HD 4550 (Gigabyte) אני לא יודע מה עוד אפשר לעשות או לבדוק, משחקים כבדים יחסית לא גורמים לבעיה, זה קורה לי בלי סיבה, בשולחן עבודה, עוד לא קרה בזמן משחק או סרט. אני חושב שהבעיה כנראה בלוח אם, והסיכוי נמוך

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by matrix66,

ערב טוב. בזמן האחרון אני נתקל בבעיה עם סרטים "כבדים" ביחס לסרטים הרגילים שאני רואה- עד עכשיו ראיתי סרטים באיכות פשוטה של 700MB וגם של 4-6GB (720P הבעייה שעכשיו ניסיתי גם לראות סרט באיכות של 1080P והוא לא רץ חלק אני משתמש גם ב BS-PLAYER וגם ב VLC אבל שניהם נותנים את אותה התוצאה בערך ב WMP הוא רץ טוב אבל אני אני לא אוהב להשתמש בו יש למישהו מושג למה זה קורה ואם אפשר לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  5. מחשב חדש: i5-2500K CPU @ 3.30GHz Gigabyte Z68X-UD3H-B3 WD Caviar Black 1TB 64MB (WD1002FAEX) SATA3 6Gb/s התקנה חדשה של win7 64bit . האם להתקין תחת הגדרה של IDE to AHCI? יתרונות וחסרונות? והאם ניתן להחליף לאחר התקנה. אם בעתיד אני רוצה להוסיף ssd מה אז? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by eitan2503,

שלום רב ברשותי מחשב חדש בן כמה חודשים מדי פעם יש לי פיסקלים מרצדים על המסך ,גם לא באופן קבוע ... תופעה מוזרה ,מה אפשר לעשות? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  7. Started by yuval12321,

המחשב שלי התחיל לפני כמה ימים לעשות מדי פעם צפצופים חזקים והוא עושה לפעמים עם רווח של חצי שנייה ולפעמים רווח של קצת יותר בין הצפצופים בקצב קבוע הוא עושה כאילו מדי פעם לא כל הזמן מה זה אומר?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  8. Started by Big_White,

מעבד Q9400 עם אובר קלוק ל 3.6 4GB DDR לוח EVGA 780I כרטיס מסך EVGA GTX260 ו ZOTAK GTX 260 ב SLI והוא עדיין מריץ לי את הבאטלפילד לאט על אולטרה... עשיתי בדיקה עם 3DMARK VANTAGE קיבלתי 16000 הבעיה שלא מצאתי עם מה להשוות את ה... מה אפשר לעשות כדי שהוא בכל זאת יריץ לי על ההגדרות הכי גבוהות? כי לפעמים זה מגע למצב שהמשחק ניתקע לגמרי לכמה שניות טובות או שלפעמים יש נפילה בפריימים למשהו כמו 3-4 פריימים לשניה. אולי זה בעיה בשרת עצמו? :-O מצטער על השאלות של נובים פשוט אין לי מושג בזה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by Fir3DragoN,

נתקלתי בתקלה חמורה של Memory Dump מסך כחול כמה פעמים .ולא יחסתי לכך חשיבות. בפעם האחרונה שזה קרה זה עשה לי תקלה חמורה במערכת הפעלה (WIN 7) וכאשר ניסיתי לתקן את התקלה עם הדיסק של הוינדוס הוא לא זיהה לי את הדיסק קשיח. ניסיתי לנקות את המגעים של הדיסק קשיח מבפנים על גבי הלוח שיושב מתחת לדיסק קשיח ומבחוץ. ולבסוף המערכת זיהתה את הדיסק קשיח אך לא הצלחתי לתקן את המערכת. גיבתי את המערכת בעזרת תוכנת גיבויים על גבי DOS (PARTED MAGIC( וניסיתי לסדר א הדיסק קשיח עם תוכנה של SEAGATE אך ללא הצלחה במהלך הבדיקה זוהה שיש לי BAD SECTORS בדיסק קשיח. לאחר זאת ניקיתי את הדיסק קשיח לגמרי . כרגע אני משתמש בדיסק קשיח ישן שלי במערכת WINDOWS 7. והדיסק קשיח התקול מזוהה על ידי המערכת אבל אני לא יכול …

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  10. פתאום אני רואה מן אתר ברוסית, מוזר, אני רואה איקון של תוכנה בשם SkyMonk על השולחן עבודה, שאין מושג אני התקנתי, אחרי חיפוש בגוגל אני רואה כל מיני דברים ברוסית, נראה תוכנה לקישור קבצים כמו ביטורנט או FTP, אני בודק בהוספה והסרת תוכנות ומוצא שם מלא תוכנות מוזרות שלא אני התקנתי ועוד מלא דברים אחרים חשודים. כמובן שמחקתי הכול, הרצתי אנטי-וירוס של AVAST מעודכן אבל הוא לא מצא כלום, אני עדיין חושש, יש לכם עוד תוכנות מומלצות או פיירוולים? תוכנות לבדיקת שינויים בריג'סטרי? וכל מה שיכול לעזור? תודה

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  11. שלום רב, יש לי בעיות לאגים במשחקי מחשב כמו Left 4 dead, cs, css, bbc2, mw2 כל משחק בקיצור. עשיתי פורמט למחשב שלי כי חשבתי שזה אולי במקרה וירוס, אך הבעיה המשיכה, יש לי כרטיס רשת של Edimax וגם הראוטר של Edimax. כשאני משחק וגם אחי משחק זה עושה גם לו לאגים במחשק אבל כשהוא משחק לבד אין לאגים (ככה שאני לא בטוח שזה הכרטיס רשת). ההגדרות של המשחקים (למרות שזה לא קשור) הן ממש נמוכות. הפינגים קופצים פתאום אני משחק יש 'תקיעה' לשניה ופתאום יש לי פינג גבוהה. אם זה חשוב לציין החלפתי כרטיס מסך לא מזמן אז אני לא יודע ואם זה חשוב, ויש לי חשש שזה יכול להיות הספק כוח בגלל שהכרטיס מסך הקודם שלי נשרך איכשהו. מה דעתכם? בתודה מראש, YosdaBoy

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ARIK1984,

שלום לכולם יש לי לוח אם מדגם GA-8I945P-G-RH אני מנסה לפרמט אבל הווינדוס 7 או האקס פי לא מזהים את הכונן בהתקנה בווינדוס עצמו הוא כן מזהה וגם בביוס מה עושים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  13. אחרי כל פעם שאני מפעיל את המחשב הנייד שלי הוא אומר לי :" windows explorer is not responding" ואז "windows explorer is restarting" וזה קורה שוב ושוב. מצאתי פיתרון זמני: אני לוחץ קונ-אלט-דליט בזמן ההודעה הראשונה. ואז עושה לוג אוף. ואחרי שאני מתחבר אין את הבעיה. אחר כך גם כשאני יוצא ממצב שינה אין את הבעיה. היא מופיעה רק אחרי שאני מדליק את המחשב ממצב כבוי. זה ממש מטרד. איך לפתור את זה?

• 43 תגובות
    • 6.5k צפיות
  14. יש לי כ. רשת אלחוטי (מחשב נייח) ואני גם מחובר באופן חוטי לראוטר. אני מעדיף להשתמש בחיבור החוטי, מן הסתם, אבל המחשב לא מזהה את החיבור הישיר לראוטר. שמעתי ממישהו שזה כנראה בגלל שיש לי כ. רשת אלחוטי, ואם אנתק אותו אז החיבור החוטי יעבוד. יש בסיס לטענה הזו? אני לא כ"כ יודע מה לעשות... windows 7 אמור לזהות את החיבור באופן מיידי, לא?

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  15. Started by r2412,

ברשותי מחשב ותיק P-4 + 1GB זיכרון אשר לפתע התנתק לו קישור הרשת ( PORT ETHERNET ) . רכשתי כרטיס רשת נוסף אולם עדיין לא מצליח לחברו לרשת הביתית. בדקתי את הכבילה והיא תקינה( מחשב אחר כן מתחבר לרשת מאותו כבל). כיום מותקן על המחשב WIN 7 אולם הבעיה היתה גם כשהיה מותקן עליו XP PRO . ה- MOTHER BOARD של ASUS כשהיה מותקן XP עדכנתי את הדריבר . האם כאשר מתקינים את כרטיס הרשת האלטרנטיבי נדרש לג'מפר משהו? מחפש פתרון כאמור להפעיל את כרטיס הרשת לפני שאני מעיף את המחשב. תודה

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  16. Started by i-kramba,

מפרט : Motherboard Name Asus P5AD2 Premium (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Alderwood i925X System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) BIOS Type AMI (09/26/04) Video Adapter NVIDIA GeForce 6600 GT (128 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E Monitor Proview 775/776/778 [17" CRT] (FASQ590063331) Multimedia Audio Adapter Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [b-1] שאלות לפי התמונות: 1. מחשב או שרת ? 2. הפאנל הקידמי נעול עם מנעול איך פותחים ? 3.הבעיה העיקרית שלו זה ה- 3 דיסקים הקשיחים והביוס .הביוס לא מזהה אותם או שאני לא מבין איך להגדיר אותם? אלה דיסקים סאטה ישנים מ-2004 ר…

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  17. ניסיתי להוריד את התוכנה EVERST מכמה מקומות, אבל שאני מפעיל אותה זה מראה לי מסך כחול, ומפעיל לי את המחשב מחדש.. והתוכנה לא נפתחת.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  18. Started by simon_hr,

יש לי בעית שווינדוס לא עולה הוא מראה לי משהו בקשר לחוקיות

19. Started by naorM,

אוקיי יש לי 4 RAM במחשב וזה תמיד לוקח לי 2 RAM קבוע יש לי 64-Bit אז זה לא קשור לwindows אז ניסיתי לבדוק את התוכנות שפתוחות לי על המחשב תמונה: Uploaded with ImageShack.us ועדיין אין מצב שכולם לוקחים 2 RAM אולי זה וירוס??? נ.ב:מה זה התהליך BCU.exe

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  20. שלום... בעיה מוזרה, כאשר אני משחק עם סרגל הזמן של מדיה פלייר קלסיק כדי להתקדם למקומות מסויימים בסרט המחשב פשוט מחשיך את המסך וכאילו נכנס למצב שינה ללא אפשרות להעיר אותו אלא כיבוי ו דלקה מחדש. המחשב ללא אוברקלוק, טמפ תקינות. יש לציין שהדיסק קשיח כנראה גוסס כי מדי פעם הוא כאילו קופא משמיע תיק חזק ומשתחרר. מאיפה להתחיל לבדוק? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום עישתי מערך RAID במחשב RAID 1 והם מופיעים כלא זמינים ופרמטתי אותם בדרך הביוס אבל הם לא מופיעים במשחב שלי אבל המחשב כן מזהה אותם....מה עושים?

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  22. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב ישן (בן 6 לדעתי) שאופסן בארון ועכשיו החלטתי לנסות להחזירו לשימוש. הפעלתי אותו ללא הצלחה (רבע סיבוב של המאווררים וזהו) ונהניתי מטיפה ריח שרוף. הייתי בטוח שספק הכוח הלך, לאחר שקניתי חדש והתקנתי אותו - שוב אותו סיפור. לא נדלק, הפעם הריח השרוף לא הופיע. אגב, מדובר בספקי כוח/לוח אם של 20 פינים. התופעה הנ"ל מתרחשת בשניהם. אני מחבר את 20 הפינים ואז את 4 הנוספים למקום המתאים הנוסף (עבור מתח נדמה לי, לא?) - המחשב לא נדלק. ברגע שאני מוציא את 4 הפינים ורק ה20 מחוברים, המחשב נדלק אבל נראה שלא מבצע בוט (אין צפצוף מהלוח אם), המסך חשוך אבל נראה שהHD עובד. יש רעיונות? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 5.4k צפיות
  23. ^כותרת המחשב נכנס למצב שינה לבד כל ההגדרות מבוטלות אין מצב שאני לוחץ על משהו מה עושים? יש מצב שהכרטיס מסך בגלל שהוא על טמפרטורה גבוהה אז הוא עושה למחשב מצב שינה לבד? תודה לעוזרים המחשב נקנה לפני 8-7 חודשיים יש אחריות יש הכל

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  24. שלום יש לי בעיה במחשב נייד מסוג HP 620, מעבד core 2 due t6670, 2GB of RAM מערכת הפעלה WIN7 64BIT. הבעיה היא באינטרנט האלחוטי - כל 5 דקות האינטרנט מתנתק לי- הסימון של המדרגות עם הקליטה של האינטרנט מראה מדרגות עם איקס אדום וכותב not connected, not connections are available (תראו בתמונה- מס' 1) אפילו שיש מלא רשתות אלחוטיות- זה מתנתק ורושם לי שאין רשתות אלחוטיות. אציין כי במחשב אחר שלי אני כן רואה את הרשתות ומתחבר אליהן, וניסיתי את זה גם במקומות אחרים ולא רק בבית כך שהבעיה היא לא ברשת אלא במחשב עצמו. אם אני עושה "שנה הגדרות מתאם" - ואז DISABLE על WIRELESS NETWORK CONNECTION ולאחר מכן אני עושה לו ENABLE אז הוא מתחיל לקלוט רשתות ומתחבר אליהן - אך הבעיה חוזרת שוב וזה מתנתק אחר…

• 6 תגובות
    • 14k צפיות
  25. Started by YohaiM,

שלום לכולם, כבר איזה שבוע וחצי ה-Chrome לא נכנס לדפי HTTPS. ניסיתי למחוק את ה-Cache,אבל הדבר לא עזר. התקנתי אותו גם מחדש,וגם לא עזר. לדעתי מדובר שם על משהו עם ה-SSLים,אבל אני לא ממש מבין בזה. מה עלי לעשות? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים