עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ניסיתי fixmbr עוזר לפעם אחת ואז במקרה של ריסט שוב אותו סיפור. אני מפחד לעשות fixboot כי הוא כותב שיש מצב שאני לא אוכל לגשת למחיצות

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  2. Started by scylla,

שלום לכולם, קודם כל תודה בפתרון בעיית ההארדיסק - החלפתי והבעיה נפתרה. הבעיה שבעיה אחרת צצה. אני מדליק את המחשב, והמסך לא מגיב. כלומר מתנהג כאילו המחשב כבוי. (המסך עובד, מופיע ההודעה שמופיעה בדר"כ שהמסך פתוח והמחשב לא) חשבתי שהכרטיס מסך נשרף (9800SE של הרקולס, עם קירור של ארקטיק קולינג, משהו כמו סיילנט קור) בגלל שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד (או עובד בקושי). חשוב לציין שלא אימצתי את הכרטיס והשתמשתי רק באינטרנט, למרות שאולי עדיין זו הסיבה. הקטע היותר מוזר - המסך חזר לעבוד ביום ראשון בערב, והיום (שני) הוא שוב חזר לא להגיב למחשב. כל הסימנים מראים שזה הכרטיס מסך, איך ניתן להיות בטוחים מבלי לנסות כרטיס מסך אחר? והשאלה השניה, במידה וזה הכרטיס, האם מומלץ לקנות משהו זול מאוד כי כ…

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  3. עשיתי אוברקלוק למחשב , המחשב לא עלה כלומר הוא נדלק אבל על המסך לא מופיע דבר נסיתי לעשות ריסט לביוס עם הוצאת סוללה והחזרתה או עם הג'מפר אך הדבר לא עזר והמחשב עדין לא עולה. איזה עוד סיבות יכולות לגרום לכך? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, התקנתי קירור למעבד (Scythe Ninja Plus Rev B אם זה עקרוני), ולאחר התקנת הקירור המסך מחשב לא נדלק פשוט, אבל המחשב נדלק וכל המאווררים והכל עובד. גם העכבר לא נדלק. צריך לציין שאחרי שחיברתי הכל מחדש והדלקתי את המחשב, הוא כיבה את עצמו לאחר כמה שניות והדליק את עצמו מחדש, ואז נשאר דלוק. וזה קרה פעמיים (אחרי שניתקתי הכל וחיברתי שוב). מה יכולה להיות בעיה ?! תודה

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  5. המסכים הכחולים שוב חזרו לי.. הינה כל ה-Minidump. http://www.upfree.net/8339766 אני לא יודע מה לעשות פתאום המחשב קופץ. המחשב לא נמצא בOC. קירור TR 120 אקסטרים אני בטוח שזה לא בגלל הטמפ' !

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  6. שלום רב לכולם. יש לי בעיה הבאה: במשחקים המחשה כאילו עושה ריסטרט לכ. מסך (פרטי המערכת במפרט שלי). נשמעת הפסקה של עבודת מאוורר לרגע ובאתו זמן המסך כאילו נכבה לכמה שניות, לאחר מכן המאוורר מתחיל לעבוד והמשחק חוזר, ובנוסף בחלונות (vista) בצד ימין למטה (ליד השעון) מופיעה סימן קריאה ובפירוט מופיעה אזהרה עם ניסוח משהו כמו זה, שהדרייברים של כ. מסך הפסיקו להגיב וחלונות התחילו אותם מחדש בהצלחה. זה היה לי גם עם דרייברים 8.1, 8.3 וגם עכשיו עם החדשים 8.4 של ATI. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by Shbd,

המחשב עולה ואין לי אפשרות להכנס לביוס אפילו, זה פשוט קופא במסך ההתחלתי ולחיצה על לחצני המקלדת לא עושה כלום. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by dor_e2,

באמצע משחק רשת, או משחק רגיל המחשב יוצא לבד לשולחן עבודה, ממעזר ת'משחק בלי שום מגע בכפתור החלונות. מה יכולה להיות הסיבה?

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by davenos,

כשהמסך במצב המתנה - אור צהוב , ואני רוצה להפעיל אותו אז הוא עושה זמזומים נמוכים , לפעמים רצופים ולפעמים קטועים , וצריך לשבת לידו איזה 10 דק' וללחוץ ולחקות וללחוץ עד שבמקרה הוא נדלק . יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך אפשר לתקן זאת (אם אפשר)? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  10. Started by imri,

שלום. הרכבתי מחשב מחלקים שהיו אצלי בבית. Abit d33068 + Amd Athlon. עכשיו, כשאני מחבר את הספק כוח לחשמל, הנורה של הלוח אם נדלקת וכשאני מדליק אותו נשמע הרעש של המאוורר - אבל אני לא רואה שום דבר על המסך! (חיברתי כרטיס מסך עובד בוודאות, אין כרטיס מסך מובנה) מה יכול להיות? יכול להיות שזה בגלל הספק כוח - לא חזק מספיק? תודה.

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  11. שלום פתחתי היום את המחשב לאחר שהוא כבה וגיליתי שהקירור של המעבד קפץ על הכרטיס מסך :-\ עכשיו אני רוצה לציין שאין לי הרבה ניסיון בהרכבה של גופי קירור- פעם שנייה שאני עושה את זה לבד לא הסתדרתי עם ההרכבה של הפריזר אז שמתי בינתיים את הסטוק- וגם הסטוק הצלחתי לסדר שהברזלים האלה בצדדים יתפסו רק צד אחד (שמתי את המחשב על הצד בינתיים) עף איזה חלק אני חושב לצערי זה חלק מהתושבת כשיהיה לי מצלמה נורמלית אני יעלה לפה חלק קטן שחור כזה בכל מקרה - מה עושים ? יכול להיות מצב כזה שהתושבת לא יכולה להחזיק את הפריזר פשוט ? כי לא אני זה שהרכיב את הפריזר בפעם הראשונה והמוצלחת לתקופה מוגבלת בלבד ואם חלק מהתושבת אכן התפרק - מה האופציות האם זה במסגרת האחריות?

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  12. Started by Burkey,

שלום, אני פותח פה ט'רד חדש בהקשר לנושא שכבר דנו בו. התבקשתי צריך לשדרג מחשב ישן, ואני מעוניין לשדרג את הזיכרון. לוח האם הוא: Asus P4S533MX התומך במעבדי פנטיום 4 או סלרון ( דור די ישן ). מבחינת זיכרון הוא תומך גם ב - SDRAM וגם ב - DDR ( יש מקום לחבר את שני הסוגים ). בספר המצורך ללוח וגם באינטרנט, ראיתי שהלוח תומך ב - DDR במהירות עד 333. עם זאת, תוכנת PC Wizard 2008 מספרת לי שכרגע יש שני זכרונות בפנים, אחד 333 ואחד 400.... אני חשבתי לשים במקום שני אלה ( כל אחד מהם 256MB ), לשים אחד של 1024MB, או שניים של 512MB. העניין הוא שכיום ניתן לרכוש רק DDR400. שאלתי היא אם כן, האם אפשרי לבצע את השדרוג ? השאלה היא האם כיום, ה - DDR400 אינו פעיל ורק ה - 333 עובד, או ש - DDR400 …

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  13. מה עדיף, לקנות ספק (550-450VX) וכרטיס מסך חדש (9800GTX או 4850)? או שעדיף לקנות עכשיו כרטיס מסך שיחזיק לשנה ככה או יותר ואז לקנות את מה שיהיה עדכני באותו זמן? זה המפרט שלי: לוח אם ASUS IG-80 כרטיס מסך 6200TURBO זכרון 1GB DDR ספק 520W של SUNSHINE..(הספק נשמע קצת "עליז" הא?) כרגע יש לי כסף רק לספק טוב ולכרטיס מסך קקה אז אין צורך בהמלצות...רק הצעה למה כדאי לעשות אז תודה מראש על העזרה, גיל

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  14. היי ,הדלקתי את המחשב והופיע לי מסך שחור שכתוב שם שחסרים לי קבצי מערכת כמו:סיסטם32 וכו... אז הכנסתי דיסק של windows xp וניסיתי לעשות ריפר למחשב שלי כדי שיעתק את קבצי המערכת... אבל בהתקנה כשאני לוחץ אנטר,במקום להופיע לי המסך של"אני מסכים"וכו... אז ההתקנה אמרה לי שהוא לא מזהה את ההר דיסק!!! מה לעשות??(לפני יומיים המחשב עבד טווווב!)

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  15. במשחקים(לא יוצא ללחוץ במקביל בדברים אחרים) , כאשר לוחצים על כמה מקשים במקביל המחשב עושה ציפצופים מעצבנים ... יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by asaf556,

שלום יש לי מחשב ישן AMD ATLON XP2660 ולוח אביט כלשהו ובמשח הרבה זמן הוא סתם בלי מסך כחול או משהו עושה ריסט זה קורה אם אני סתם פותח תיקיה נכנס לאינטרנט או משחק אז חשבתי שהוא מתחמם ניקיתי אותו הוא היה די מלוכלך אבל זה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  17. Started by spirit,

גם בכיבוי מסודר(התחל-כיבוי)וגם בלחיצה על כפתור הכיבוי במארז,זה עושה ריסטרט אפשר לכבות רק בניתוק החשמל מהמחשב החלפתי ספק,זכרונות,ניתקתי את כל החומרה כולל כוננים-לא עזר ניתקנתי מהלוח את כל החוטים של המארז- גם pw-לא עזר.המחשב מתחיל לפעול מיד עם חיבורו לחשמל מה שכן,כשאני מוציא את הסוללה לכמה דקות או עושה clear cmos המחשב מתפקד רגיל אך רק באיתחול הראשון בפעם השנייה הוא כבר לא נכבה אם אפשר,אבקש עזרתכם

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  18. Started by דנינו,

לאחרונה שאני שומע מוזיקה ובו זמנית נכנס לאקספלורר לגלוש באתרים זה גורם לשירים להשמע מחורבש כאילו המחשב עמוס ! התקנתי את הכרטיס קול מחדש וזה לא עזר. מה צריך לעשות ?? לפרמט ?? בתודה מראש לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  19. Started by lempsar,

שלום קניתי כונן dvd-r מסוג lg h55nk עם חיבור sata2. אני מעוניין לחבר אותו ללוח abit an7 (מכיל שני חיבורים של sata1). בעבר כבר חיברתי דיסק קשיח SATA1 והכל היה תקין. כעת כשאני מחבר הלוח מנסה לבצע איתחול מהכונן החדש ולא מצליח. ללא הכונן החדש, המחשב מאתחל כרגיל. סדר עליית כוננים בביוס הוא של hard disk first. כונן dvd-r היה מסוג PATA (nec 4550) שסיים את חייו המפתיע. אשמח לקבל תשובות כיצד לחבר (הטכנאי במעבדה אמר שהכל צריך להתחבר ללא בעיות). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Men7a,

אז ככה , קרה לי משהו נוראי , מזל חרא האמת עשיתי פורמט לכרטיס זכרון שלי דרך הפלאפון ואז נפל לי הפלאפון והוא נכבה מאז הוא לא מצליח לקרוא את הכרטיס זכרון , ושניסיתי לפרמט שוב הוא לא נותן ניסיתי להחבר אותו למחשב אבל זה לא עובד , הכרטיס כאילו לא עובד יותר... יש משהו שאפשר לעשות? זה כרטיס של 8 ג'יגה תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  21. Started by naor-007,

שלום יש לי מחשב דיי חדש,מפרט בצד(מחשב 1). הבעיה בו שהוא נתקע לי לפעמים, נגיד אני באמצע משחק ואז הוא נתקע והתמונה קופאת או שהוא מציג לי כל מיני קשקושים של צבעים ואז נתקע, ואז אין מה לעשות חוץ מריסט (פעם אחת הוא הראה לי בעיה משהו עם NV4 אבל רק פעם אחת). פעם גם כשלא שיחקתי וסתם היתעסקתי במחשב (גולש וזה) הוא היה נתקע לי לכמה שניות ווחוזר לעבוד ואז עוד פעם נתקע לכמה שניות וחוזר לעבוד (ככה חוזר על עצמו בלופים). את הבעיה השניה הוא כבר לא עושה לי. הדרייברים מעודכנים. ניסתי גם להתקין אותם מחדש. איך אפשר לפתור את זה? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. טוב במחשב הדפוק בזמן האחרון התחילה בעיה שהאו לפעמים פשוט היה נכבה, לא ממש נכבה עם הנורות של המארז, אבל היה כמו צליל של כיבוי, וכלום לר היה מופיע על המסך (ממש כתוב no signal) ואז מה שצריך לעשות זה לא סתם RESET דרך המארז(כי אז אחרי הלחיצה זה סם היה נתקע כזה..) אלא לכבות, לחכות כמה דקות ואז להדליק עוד פעם והכל היה רץ.. עכשיו המחשב גם בקושי נדלק, יענ,ו מפעילים אתו, יש צליל מהמארז שמשהו רץ, ויש תצפצופים האלה שתמיד יש בהפעלת מחשב, אבל כלום לא עולה על המסך, אבל גם זה לא שבאים הצלילי הפעלה האלה של הווינדוז, אלא ממש כלום.. זה לא שהמסך דפוק ואז אנלא רואה כלום, אלא המחשב לא משדר כלום למסך.. בקיצור ממש מחר מגיע המחשב החדש, גם אם המחשב(הנוכחי) לא היה מגיע למצב כזה היינו מחליפים פשוט ל…

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  23. שלום, ברשותי המפרט הבא: A64 3200+ 2.2GHz Venice core ABIT NV8 2x1GB OCZ DDR SDRAM PC3200 (400MHz)1 הבעיה היא שכאשר אני משחק (בעיקר ב CSS) המחשב פשוט נתקע. לאחר ניסויים שונים, שמתי לב שהבעיה נפתרת כאשר אני מוריד את מהירות הזיכרון ל 333MHz. אז בהתחלה חשדתי בזיכרון. ניסיתי להפעיל את המחשב עם סטיק אחד בכל פעם (וניסיתי להעביר סלוטים). המחשב המשיך להיתקע גם עם סטיק אחד. תיאורטית יכול להיות שהבעיה היא בשני הסטיקים, אבל זה מאוד לא סביר. אוקיי, בהמשך חשבתי שאולי זה קשור לבקר זיכרון במעבד. ניסיתי להחליף מעבד, וזה קורה גם עם המעבד השני. (והבעיה לא הייתה קיימת איתו פעם) אז גם המעבד נשלל. עכשיו אני כבר לא יודע מה לחשוב. האם יכול להיות שהבעיה בלוח האם? האם למישהו יש הצעה לא…

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  24. לא יודע למה אבל קורים לי מבכים כחולים לאחרונה,מחשב חדש. עריכה: יש לי לוח מסוג DFI LANPARTY DK X48-T2RS ועליו יש לי 4 זכרונות של ST 800MHZ 1 ג'יגה כ"א,יכול להיות שזו הבעיה ? יש אולי בעיה עם 4 סלוטים של זכרונות על להוח הזה ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  25. רציתי להעביר את כרטיס הקול שיהיה רחוק מכרטיס המסך במחשב שלי, אבל המחשב לא מזהה אותו בחריץ השני. יש לי לוח אסוס P5K. יש בו 2 חריצי PCI רגילים. כשאני מחבר את הכרטיס לחריץ התחתון, אני לא מצליח להתקין אותו. כאילו שהוא לא מחובר כלל. והוא עובד מצויין בחריץ הראשון. לא מצאתי שום דבר שקשור לזה בביוס. למישהו יש עיצה?

• 6 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.