תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיות בcsgo יש לי fps drops אפשר לקרוא לזה גם יותר freezes אולי גם stuttering אבל בבקשה ניסיתי הכל כל דבר אפשרי ולא מצאתי פתרון שחכתי לציין שזה גם קורה בעוד חלק קטן של משחקים אבל בcsgo זה הכי בולט אשמח לעזרה!
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בטעות נלחץ בביוס על השורה Load SETUP Defaults מה שמחק את כל ההגדרות הקודמות שהיו שם. הגדרתי מחדש את הדיסק"ש וכל שאר החלקים שאני מכיר אבל מאז מערכת ההפעלה (WIN98) לא עולה במצב רגיל. [מצב בטוח - עולה] גם עדכון של הביוס לא פתר את הבעיה. האם יש רעיונות וכיוונים מה לבדוק? מחשב: P1 166MHZ לוח אם :Giga-byte GA-586HX AWARD Bios
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכל מי שנכנס. יש לי בעיה מוזרה מאוד שאני מנסה להפעיל את האופציה הזאת בביוס ואז שומר ומפעיל מחדש את המחשב זה כאילו לא מאבד את כל הריבוטים האפשריים וזה עולה אוטומטית חזרה לביוס. הדרייברים מעודכנים וכנ''ל הביוס עצמו לגרסה F61a. עדכני גם את הביוס של הכרטיס מסך. התקלה מסתדרת כאשר אני עושה טעינה של הביוס למצב התקין הקודם ( לשמחתי זה אפילו שומר את ה- XMP על 3600 אז תענוג ). המפרט שלי לא מטורף אבל עדיין אמור לעבוד עם המצב הזה. ראיתי שזה כרגע תומך במספר מצומצם של משחקים אבל עדיין רוב המשחקים שאני משחק זה תומך אז למה לא להנות מאוד קצת ביצועים. במיוחד ב- Warzone. המפרט: RYZEN 5600X לוח אם B450 AOURUS PRO של ג'יגה…
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הילד הקטן שלי הפיל את המקלדת ולקח את האות "ק"... כמובן שלאחר מכן האות נעלמה איפה קונים השלמות ? מי היבואן?
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני בדרך כלל מפרמט את המחשב מידי חודש , אני פשוט טיפוס מסודר שאוהב לנקות מידי פעם (ואין כמו ההרגשה אחרי פרמוט זה כמו לקבל מחשב חדש) בקיצר רציתי לדעת אם שמפרמטים הרבה זה יכול לעשות איזה שהוא נזק למחשב?
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מחשב נייד של lg , תהליך ההתקנה ווינדוס 7 ,64 ביט נתקע ואיטי , נגיד אם רוצים למחוק מחיצה/ לעשות מחיצה חדשה אז יש אותה בעיה ולקח זמן בכלל עד שזה הגיע למצב שתהליך ההתקנה התחיל לרוץ אחרי 10 דק הוא נותן לי שגיאה אחרי שהוא לא התקדם ב1 % אפילו יש למישו פתרון? הבעיה כנראה לא בהתקנה של הווינדוס כי ניסיתי מכמה התקנות
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
איך אפשר לפרמט את כולו מהתחלה?? ללא הפירמוט הרגיל מהדוס ההארד דיסק נתקע באמצע ב8% ורושם NOT READY FORMAT TERMINATED ניסיתי לעשות פרטישן חדש לא עזר כלום עדיין לא נותן לפרמט..
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
media player classic could not render some of the pins in the graph you may not have needed codecs or filters installed on the system E:\lhemule53\incoming\darin- step up.wmv::Output Media Type 0: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} formattype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} bFixedSizeSamples: 1 bTemporalCompression: 0 lSampleSize: 1 cbFormat: 0 Media Type 1: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: TIME_FORMAT_NONE {…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יום אחד השארתי את המחשב דלוק בלילה ובלילה הייתה הפסקת חשמל עכשיו הדלקתי אותו בבוקר והוא התחיל לעשות רעשים וזה... קיצר הייתי בטוח שזה המאוורר וניתקתי אותו ועכשיו הכל עובד טוב... עכשיו זה בלי מאוורר יש לי שאלה.. האם המחשב יכול לעבוד תמיד ככה בלי מאוורר???? ומה עושים אם לא???
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי תופעה במחשב כאשר אני משחק במשחק DEALTA FORCE DOWN BLACK HAWK DOWN מתבצע לי מסך כחול יש שגיאה וריסט? רציתי בבקשה לקבל פיתרון ומתחנן לעזרה אני כבר למעלה משבועיים עם הבעייה המציקה ולא מוצא פיתרון אשמח לקבל עזרה מצוות המומחים כאן בפורום השגיאה היא: STOP 0x0000008e עשיתי בדיקה עם memtest לזכרונות (3 כרטיסים זהים של 512MB) ויצא הכל תקין. מישהו מומחה עשה הרצה לכרטיס מסך שלי HD3650 תחת מאמץ אמר הוא תקין לחלוטין. פרטים נוספים:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני משחק משחקים....... יש לי בהתחלה לאג אחד או שניים דיי ארוכים.. 10 שניות ככה.. ואז זה מסתדר זה במקרה הטוב... לפעמים יש לאג וכל המחשב לא מגיב! אי אפשר לעשות ALT CTRL DEL אי אפשר כלום רק ריסט לא שילמתי 15 אלף שקל בשביל החרא הזה. בטוח אפשר לסדר את זה אני לא חושב שזה בעיה בחומרה או משהו לפעמים יש את המסך הכחול הזה שאומר שווינדוס כיבה את עצמו אין לי שום וירוסים של אדוור\ספייוור שום כלום אני לא מבין מה הבעיה הטמפרוטורות של המעבד הם 30 בערך.. ושל הכרטיס 40-50 משהו כזה לא זוכר מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מה אני צריך לקנות? ואיך מסירים אבק שכבר נהיה דביק על המאווררים ושאר ציוד. ואילו עוד סיבות נוספות יכולות להיות למחשב שעושה רעש ממש חזק בהתחלה שמדליקים אותו?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי איזה בעיה עם כרטיס מסך ישן Geforce 440. אני פשוט קבלתי מחשב ישן ורצתי לסדר אותו בשביל אחי. הכרטיס עובד יחסית בסדר אבל לפעמים מורח את התמונה על המסך במיוחד שהביוס עולה. רציתי לדעת עם זה נובע מי בעיה של קירור הוא שנשרף לי משהו בכרטיס. ועוד משהו זה בטוח לא המסך כי בדקתי את זה על כמה מסכים. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם, קבלתי בתחילת השבוע את המחשב החדש שלי שאת מפרטו ניתן לראות בצד בלחיצה על המפרט מחשב. המחשב מריץ Windows XP Pro SP2 והבעיה שיש לי היא שהמחשב לפעמים מבצע איתחול באופן פתאומי. אז ככה התקנתי את הדרייברים הכי עדכנים לרכיבי הלוח אם מתוך האתר של nVIDIA וכן גם התקנתי את הדריייברים הכי עדכנים של ATI כלומר ה catalyst 6.7 bios חדש ועדכני ללוח לא נמצא ע"י תוכנת העידכונים של ASUS אבל הצלחתי למצוא באתר שלהם גירסה עדכנית יותר אז הורדתי ועדכנתי. סריקת וירוסים לא העלתה דבר. בדיקת הזיכרונות באמצעות התוכנה Windows Memory Diagnostic של Microsoft גם לא העלתה דבר והזכרונות תקינים. כרגע טמפרטורת המעבד הינה בסביבות 42-44 +/- וטמפרטורת הלוח הינה 38 . אשמח לעזרתתכם בפיתרון הבעיה (אני…
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה המחשב נכבה לי אחרי שאני משחק איזה 30 דקות במשחקי מחשב (BATTLEFIELD 3, STARCRAFT2 וכו'). בהתחלה הייתי בטוח שזה התחממות אבל עכשיו נראה שלא. מסתבר שתמיד שאני מגיע לאותו איזור ב3 ASSASSIN CREED המחשב פשוט נכבה ועולה מחדש. גם אם לא שיחקתי הרבה זמן ופשוט הגעתי לאותו איזור. אין לי מושג מה זה אבל יכול להיות שזה הכרטיס מסך\דרייברים\הארד דיסק\ספק. איך אני יכול לגלות מה הסיבה לכיבוי הפתאומי של המחשב? יש תוכנה שאני יכול להתקין? זה נשמר איפשהו? אני חייב לציין שאין מסך כחול לפני, המחשב פשוט נכבה. יש לי וינדוס 7 GTX 570 I7 2660k המחשב עבד סבבה במשך 9 חודשים, עד שלפני 3 חודשים כל התופעות האלה התחילו. למישהו יש מושג איך אני יכול לגלות מה הבעיה? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן AMD ATLON XP2660 ולוח אביט כלשהו ובמשח הרבה זמן הוא סתם בלי מסך כחול או משהו עושה ריסט זה קורה אם אני סתם פותח תיקיה נכנס לאינטרנט או משחק אז חשבתי שהוא מתחמם ניקיתי אותו הוא היה די מלוכלך אבל זה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום,עברתי מWIN 7 לWIN 10 וההארדיסקים התחילו ל"צרצר" - אני יודע שמדובר בHEAD PARKING, בWIN 7 יכולתי דרך CRYSTAL DISC INFO לבחור לבטל את האופציות אבל בWIN 10 למרות שיש לי הרשאת אדמניסטרטור האפשרות הזו כבויה("אפורה) בינתיים הLOAD UNLOAD CYCLE עולה בערכים שלו (בערך 010 כאלה ביום) האם מישהו נתקל בתקלה דומה כזו ומצא פתרון? למען הסר ספק:לא מדובר בתקלה בהארדיסקים (ישנם 4 כאלה והם היו תקינים במחשב הקודם,גם נתוני סמארט תקינים) אשמח לעזרתכם תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לוח אם k8nf- 9 של ג'יגה בייט עם שמונה חיבורי USB, שניים מהחיבורים נמצאים בקדמת המחשב. כשאני מנסה לחבר את הנגן mp3 שלי של חברת i-river ל- USB שבקדמת המחשב אין תגובה מהמחשב כאילו לא חברתי כלום, וכשאני מחבר אותו מאחורה הוא עובד מצויין. כזכור לי שחבר שלי חיבר אצלי את הנגן שלו ב- USB מקדימה לא היתה שום בעיה. איך אני יכול לבדוק את חיבורי ה- USB ולראות האם כולם תקינים? ואולי בכלל אני צריך לעשות משהו אחר בנושא? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה SAMSUNG LA32B530 וכרטיס מסך GAINWARD GEFORCE GT9600 עם לוח אם GIGABYTE GA-M720-US3 REV 1.0 העברתי כבל HDMI בין היציאה של הHDMI של המחשב (מהכרטיס מסך) לכניסה של הHDMI בטלויזיה (HDMI1) ומסתבר שאין אות של קול... העברתי חוט קטן כזה כמו שהיה פעם את החיבור מהCD לסאונד בלסטר (אני לא יודע את המונח המקצועי) מהכרטיס מסך לאיפה שרשום על הלוח אם SPDIF ויש שם את הפינים האלה. יש לי בפאנל האחורי של המארז שני חיבורי יציאה של SPDIF , אחד אופטי ואחד קואקסוילי. ובטלויזיה לא ראיתי שיש רק אופטי ליד החיבור של המחשב... אז קניתי בטעות כבל 3.5 בKSP.... כשראיתי שזה לא מה שאני צריך אז הם לא הסכימו להחזיר / להחליף... בטענה שאין להם כבל אופטי והם נותנים החזר רק מסכום מסויים או משהו כזה..…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני כבר כמה חודשים טוען את הנקסוס שלי ישירות מהיציאת USB של המקלדת מאז שעברתי לווינדוס 8.1 הפלאפון לא נטען לי לא מהמקלדת ולא ישירות מהלוח אם יש מצב שזה בעיה בווינדוס 8.1 או שה7970 החדש שותה יותר מדי מתח אז אין מספיק מתח להטעין את הפלאפון
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שהמודל שלו הוכרז ב2017/18? מדובר בdell עם מעבד קאבי לייק. מגיע ללא מערכת הפעלה אם כן, איך עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חיברתי את הצורב כסלייב ואת הסידי כמאסטר והוינדוס אקס פי לא מזהה את את הצורב מה לעשות? ניסיתי להגיד לוונידווס שיחפש את הצורב וגם לחפש מתוך רשימה אך זה לא עזר!!! תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן, שכל הזמן מצפצף בטון גבוהה כזה, זה יותר דומה לרעש של זרם חשמלי מאשר משהו אחר. ניסיתי לאתר את מוקד הרעש, אז החלפתי הארד-דיסק. וזה לא שינה, הספק שקט, המאורר של המעבד שקט, הארד דיסק גם בסדר. אבל הוא עדיין עושה קולות, ניסיתי לברר מאיפה זה בא וזה נשמע כאילו זה מתוך המעבד, או אולי אחד הקבלים לידו, רק שזה לא נשמע לי כ"כ הגיוני, משהו מכיר תופעה כזאת? זה פשוט מטריף לי את השכל (הצפצוף הזה בטון גבוהה ש"חודר" רעש של טלויזיה או מוזיקה) זה המפרט של המחשב.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעוזרים, יש לי בעיה מוזרה שהלוח לא תומך את הזכרון ואני ממש רוצה לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת כבר אז בבקשה מי שיכול לעזור... הזכרון שלי: GeIL Dual Channel DDR 400 512x2 הלוח: MSI-915P Combo מה שהכי מוזר בסיפור הזה הוא שהזכרון תמיד היה נתמך תחת הלוח מאז ומתמיד רק מאז שניתקתי אותו על מנת לנקות אותו משהו שמה כנראה נדפק אבל מה שאני בטוח הזכרון במצב תקין כי אני החלפתי בין הצצדים של הזכרונות הרי יש לי שתיים של 512 ככה שאני יודע שהבעיה לא בזכרון כי תמיד שהחלפתי הזכרון מצד DIMM4 הימני הוא זה שעובד ככה שנתתי לו גם זמן לבד שחיברתי רק אותו וניתקתי את הזכרון השמאלי לגמרי מהלוח הקיצור מה שאני יודע עד לפה זה שהבעיה היא לא אבק הזכרון הימני נתמך השמאלי והבעיה לא בזכרון אז …
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
במחשב שלי שקניתי אותו לפני חצי שנה בערך היה עד לפני חודש סידי רום של AOPEN. החלפתי אותו בDVD מהמחשב הישן שלי. כשהוא היה אצלי הכל עבד בסדר גמור קרא הכל כמו שצריך אבל עכשיו כשהעברתי אותו למחשב האחר שלי הוא לא קורא דיסקים צרובים. מה לעשות??
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-