עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by assafbes,

שלום יש לי בעיה שניראה לי כשורה לחומרה כשאני מדליק את המחשב הוא ניפתח, מתחיל לעלות ובאת איתחול מארחת ההפעלה הוא נחבה. לאחר מכן אי אפשר להדליק אותו מחדש ללא הוצאה של המחשב מהחשמל. התקנתי אליו סוגים שונים של LINUX וזה כורה בכולם באירך באותו הזמן, עם איתחול מערחת ההפעלה. דבר מוזר הוא שאם אני מפאיל את ה-LIVE CD אז המחשב עובד בלי בעיה, גם אחרי ההתקנה של מארחת ההפעלה אין העיה, אני יכול ליפתוח וליסגור את המחשב אין סוף פעמים, אבל כשאני מחבה אותו לזמן ממושך (לילה), למחרת כשאני מדליק אותו הוא נחבה כפי שתיארתי. אני לא מצליח לחשוב על שום דבר שיסביר את התופעה אז אנה הושיעו!

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  2. Started by ofer1928,

לפני כמה שעות המחשב שלי התחיל פשוט לעשות רעש של צפצוף אז כיביתי אותו עכשיו פתחתי מחדש והוא עדין עושה את הרעש הזה, הרעש יוצא עצמו מהמחשב, יש למישהו מושג מה זה ואין אני מפסיק את זה?

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  3. מה יכולות להיות הסיבות?

4. Started by A.Iniesta,

אני מתקין את הדרייבר דרך הדיסק של הלוח אם, והקול לא עובד פשוט.. פעם דרך התקנה מאותו הדיסק הכול היה עובד פרפקט. זה מופיע בdevice manager כ- multimedia controller תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by Electric Boom,

אהלן, נאי אנסה לקצר: התקנתי ויסטה על הכונן של ה-160(ראה מפרט בצד ימין), התחרטתי ועשיתי לכונן פורמט דרך XP(המחשב שלי->..פורמט) קיבלתי ריסטרט באמצע( ) משום מה ומשם המסיבה התחילה -- אני לא מצליח להגיע לא ל-XP ובטח שלא לויסטה.. יש לי מסך של Earlier version of windows או vista piece of %^&*, כשאני בוחר באפשרות הראשונה אני מקבל בחירה של גרסאת XP(יש לי אחת על כלאחד משאר הכוננים, לא רלוונטי) וכשאני בוחר אני מקבל סתם מסך שחור. ניסיתי להכנס ב-safemode וניסיתי לנתק את הכונן של ה-160 אבל זה עדיין לא עוזר, ונראה לי שעוד כמה ריסטים כאלה ואני מאבד לגמרי ת'דיסק.. מישהו יודע איך אני יוצא מברוך הזה? :'(

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by iem,

שלום אנשים ! קניתי זכרון מסוג : חברת: Twinmos נפח: 256MB DDR-DIMM מהירות: PC3200 CL2.5 עכשיו... הזכרון הזה כאשר אני מפעיל אותו לבד או ביחד עם הזכרון הקיים לי במחשב (תיאור מלא בקבצים), הוא גורר אי הפעלת המחשב בכלל.... כאשר אני מחזיר הזכרון המקורי למקומו הכל שב לקדמותו. What seems to be the problem ?? 10X ! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  7. Started by shay820,

שלום לכולם מנסה לעשות DISABLE לכרטיס קול המובנה בלוח אבל לא מוצא איפה בביוס !! אשמח לעזרה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by godis,

שלום ישלי מחשב חדש יחסית.. (פחות משנה..) בזמן האחרון הוא נהיה איטי ממש.. לוקח זמן עד שהוא מעתיק דברים ועד שהוא פותח תוכניות.. וגם כשאני מקבל קבצים באיסי כל האיסיקיו נתקע.. מה אפשר לעשות ? תודה.. נ.ב ישלי בצד את המפרט הטכני

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  9. Started by shai11,

שבוע טוב לכולם ברשותי מחשב ישן פנטיום 3 MHZ450 256 RAM g-f 4 הבעייה התחילה לא מזמן כל כמה דקות אחרי שה WINDOWS עולה אחרי כמה דקות עבודה הוא נתקע והמסך מתכבה אבק וטמפ' במצב תקין איפסתי ביוס הזיכרון נבדק במחשב אחר בבקשה תעזרו לי אני צריך תמחשב להיוםם!

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  10. משהו ממש ממש מוזר בחיים לא קרה לי אני מכבה תמחשב התחל כיבוי כמו שצריך ואחרי דקה המחשב פשוט נדלק לבד בדקתי אם הכפתור של ההדלקה של המחשב תקוע אולי או איזה בעיה כולשהי אן לא מצאתי שום דבר לא משנה מה פירקתי עשיתי זה חוזר למשהו יש רעיון איך לעזור לי? או מה צריך לעשות

11. Started by argorny,

שלום ותודה מראש לעוזרים, יש לי בעיה מוזרה שהלוח לא תומך את הזכרון ואני ממש רוצה לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת כבר אז בבקשה מי שיכול לעזור... הזכרון שלי: GeIL Dual Channel DDR 400 512x2 הלוח: MSI-915P Combo מה שהכי מוזר בסיפור הזה הוא שהזכרון תמיד היה נתמך תחת הלוח מאז ומתמיד רק מאז שניתקתי אותו על מנת לנקות אותו משהו שמה כנראה נדפק אבל מה שאני בטוח הזכרון במצב תקין כי אני החלפתי בין הצצדים של הזכרונות הרי יש לי שתיים של 512 ככה שאני יודע שהבעיה לא בזכרון כי תמיד שהחלפתי הזכרון מצד DIMM4 הימני הוא זה שעובד ככה שנתתי לו גם זמן לבד שחיברתי רק אותו וניתקתי את הזכרון השמאלי לגמרי מהלוח הקיצור מה שאני יודע עד לפה זה שהבעיה היא לא אבק הזכרון הימני נתמך השמאלי והבעיה לא בזכרון אז …

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  12. Started by zion561,

חברה מה נשמע? תראו ישלי בעיה מוזרה במחשב.. לפני כ חודשיים ככה בערך הלך לי הכרטיס 7600GT AGP קיצור החליפו לי אותו בזיכוי ל 7600GS קיצר הכרטיס עבד שבוע מצוין..וכיביתי תמחשב יום שישי ובשבת אני מדליק תמחשב הכול עובד מצוין ומתי שאני באה להכנס למשחקים אז המשחקים פשוט נתקעים או בתפריטים או בתחילת המשחק ממש שלא רואים עדיין כלום שחור.. ונקודה כזאת לבנה ניסיתי בהרבה משחקים ואפילו במשחקים ששוקלים 13 מגה=[ לא הולך כלום הטמפרטורה מצוינת מעבד P4 על 30 מעלות ככה הכרטיס על 40 ניקיתי תמעבד עם פן וגם תכרטיס אמממ ניסיתי להחליף זיכרונות ולא עזר..עדכנתי דרייברים למלא סוגים לא עזר וגם פירמטתי ניסיתי גם להוציא תכרטיס ולהכניס ולא עזר כלום.. יש לי עוד 3 שנים אחריות בערך על הכרטיס של ASUS תראו מה …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by mrtg,

היי, אני בא אליכם עם בעיה אבל אני לא בטוח בדיוק מה היא הנה מה שקרה: אתמול שחקתי במחשב בכיף והכל.. סגרתי אותו יפה(לא נגעתי בשום דבר שקשור לחומרה או להגדרות של המחשב כבר חודש לפחות! ככה שהמחשב עבד בובה.) היום אני מתעורר מדליק אותו הוא נדלק עולה כמו שצריך... אני פותח משחק. פתאום המחשב נתקע מתחילים להתערבב הצבעים במסך ואני עושה ריסט... המחשב עולה, מגיע למסך שבו הוא מעלה את מ"ה אני רואה כל מיני צבעים בצד של המסך והמחשב עושה לעצמו ריסט, לא מגיע בכלל לשלב של הלוגין! נכנסתי ב safe mod בדקתי עם הדריברים של הכרטיס מסך בסדר! וגם שחזרתי את המחשב למצב שהוא כן היה בו בסדר... כל זה לא עזר! יש לציין שב safe mod הוא עולה כמו שצרי... אפילו הצלחתי להריץ סרט.. למרות שהוא נתקע לי אחרי דקה כשנ…

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by tomeryh,

חשבתי בהתחלה שזה המעבד שמתחמם אבל אני רואה שזה לא עוזר והמחשב עדיין נתקע בזמן מאמץ. ראיתי שלוח אם מראה 48 מעלות. חיפשתי מאווררים ללוח אם ולא מצאתי למישהו יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  15. הינה תמונה: אשמח לשמוע דעות תודה. רונן [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by oziz_2,

הי, בזמן האחרון אני לא מצליח לשחק משחקים ,מכחוון שאחרי 2-5 דק' מהרגע שהמשחק עולה המחשב כבה. אני מניח שזה בעיה אולי בכרטיס מסך,יש לי את המחשב המון זמן ומעולם לא עשה בעיות כאלו. בנוסף אני רואה כל מיני נקודות צבעוניות זוערות על המסך לפני שהמחשב נכבה. יכול להיות שזה בגלל שעשיתי עדכון לדרייבר? האם יש מישהו שיכול לשער מה הסיבה לכך? תודה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by ozba77,

יש לי מסך samsung 971P אני עובד איתו כבר יותר משנה והכל בסדר. בימים האחרונים בהדלקה של המחשב המסך לא רוצה להידלק, כשמדליקים את המחשב הוא נדלק ונכבה ישר אחרי 2 שניות, ואז אני שומע שהמחשב עולה והמסך לא נדלק. רק כאשר אני לוחץ על הכפתור שלו בצד הוא נדלק, וגם זה לא מייד, לפעמים לוקח לו 10 דקות עד שרואים תמונה ברורה. בדקתי את המסך על מחשב אחר והוא עובד מצוין, מסך אחר על המחשב שלי עושה אותה בעיה ולכן כנראה הבעיה במחשב. התקנתי את הדרייברים של הלוח/כרטיס מסך מחדש ועדיין הבעיה מופיעה. יש אולי למישהו רעיון מה ניתן לעשות בנושא? תודה

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by soulfly81,

שלום לכולם !!! יש לי בעיה אני חושב די מוכרת. קניתי מחשב חדש(בשעה טובה) , התקנתי את המשחק CRYSIS ועבדתי ברזולוציה הכי גבוהה 1680X1050 והמשחק פשוט עף. היום משום מה הוא לא זז כמו בהתחלה . המחשב בנוי מ: 1. C2Q 9300 2. 2GB זיכרון 3. PX8800GT LEADTEK ZALMAN 4.לוח ASUS P5ND 650I . אשמח לעזרה בנושא , כיצד ניתן להחזיר את המחשב לכח שהיה לו בהתחלה.

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  19. Started by gggil,

התקנתי לוח אם חדש, התקנתי את כל הדרייברים, הכל עובד חוץ מהקול. עשיתי בדיקה של SOUND HARDWARE, והראה לי שיש קול, כלומר אחרי שאני מדבר למיקרופון זה מראה שיוצא איזה משהו, אבל אני לא שומע כלום. התקנתי כל מה שצריך, דיברתי עם החברה של הלוח (ABIT) ועשיתי כל מה שהם אמרו ונראה להם שזאת בעיה בצ'יפ של הקול. האם יש אפשרות כלשהי להחליפו? כמה זה אמור לעלות? יש משהו אחר שאפשר לנסות כדי לתקן את הקול? תודה רבה מראש, גיל

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  20. Started by מאפיונר,

שלום, פירמטי את המחשב ליפני כמה ימים התקנתי את כול הדריברים והתקנתי משחק שהיה גם ליפני הפירמוט וכאשר אני נכנס למשחק אז הקול במשחק מקרטע ורק במשחק לא כשאני סתם במחשב שומע שירים הוא מקרטע חוזר להיות נורמלי ושוב מקרטע וכן הלאה ועכשיו ניסיתי להיכנס שוב למשחק והמשחק עצמו התחיל לקרטע גם באיכות הכי גבוה וגם בהכי נמוכנה מה הבעיה? ליפני הפירמוט לא הייתה לי את הבעיה הנ"ל תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  21. שלום רב, יש לי בעיה שהתחילה מאז שקניתי זוג זיכורנות וחיברתי אותם X 2 STICK Kingston 1GB DDR 400Mhz PC3200 CL3 יענו 2GB זיכרון. (לוח אם שלי היא CL 2.5) חיברתי את הזיכרונות והוצאתי את שלי שהיו, מאז שחיברתי אותם כל פעם שאני מדליק את המחשב המסך נדלק לכמה שניות, ניכנס למצב כנראה של STANDBY (הנורית מהבהבת והמסך שחור) והמחשב עובד. כאילו המסך לא מגיע בכלל ל- WIN, בכדי זה יעבוד מה שאני מנסה לעשות זה: 1. עושה ריסט למחשב ---- לא עוזר עדןי מגיע לחלון שחור עם נורית מהבהבת. 2. מכבה את המחשב ומחכה דקה ----- לא עוזר עדין מגיע לחלון השחור. 3. מכבה שוב את המחשב ומחכה עוד דקה ------ כנ"ל שוב פעם לא עוזר. 4. מכבה את המחשב ומדליק שוב ורק אז המסך נדלק וזה מגיע לחלון של היצרן של הלוח ומגיע ל- W…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. המחשב עובד בכבדות ועושה המון רעש. זה לא תמיד כך. אני מניח שזה המאוורר, יש סיבות אפשריות? אצטרך להחליף את המאוורר, או גם פרמוט יספיק? אני מניח שיש קשר לכבדות של המחשב לביצועים חלשים של המאוורר, אני צודק? מה עוד אני צריך לבדוק? תודה רבה. רונן.

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  23. Started by galsko,

באיזה Ddr המחשב שלי תומך http://www.upit.ws/picture.php?file=6ae1017a5e698.GIF

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  24. Started by yonir,

קניתי לאחרונה מחשב חדש עם מארז Aerocool M40. למארז יש מסך LED מקדימה עם טמפ' ומצב מאווררים. (תמונה) מד הטמפ' נראה תקין (מסתובב לרוב בין 23 ל-28 מעלות) והתמונה של המאוורר של ה-HDD פעילה, כלומר המאוורר שבתמונה זז. התמונה של המאוורר של ה-fan (השמאלי בתמונה) לעומת זאת לא פעילה, אלא מהבהבת. הסתכלתי איזה חוטים מחוברים למסך וראיתי שיש שם שני דברים שיוצאים מהחלק של המסך - חבילת חוטים אחת מתפצלת ל-2 חלקים, כל אחת עם שני חוטים. אחד מתחבר בלוח אם לחיבור שרשום לידו "H.D.D. LED" (לפלוס ומינוס) והשני באוויר.. אני מניח שזה החיבור של ה-fan. לאן אמורים לחבר אותו? חבילת החוטים שנייה היא עם 6 חוטים (צהובים/אדומים/שחורים) שנראה לי מגיעים לאזור ספק אבל קשה לראות כי הם מוסתרים במקום שלא רואים …

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  25. Started by galsko,

אני רוצה לנסות להרכיב מחשב איך אני עושה את זה ואם זה לא קשור לפה תעבירו תודה מראש L:P

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.