תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! ברשותי מחשב חדש(בן חודש) לוח של gigabita : p-35 ds3l כרטיס :sparkle 8800gts calibre זכרון: ocz gold xtc 2giga byte 800mhz מעבד:intel dual 2.66 ghz conroe לאחרונה בזמן הדלקת המחשב נשמע צפצוף ארוך וצורם למשך כ 10 שניות לערך ניסיתי לעדכן ביוס אולם הבעייה נמשכת,הקטע המעניין: זה קורה רק לאחר מספר שעות לפחות שהמחשב כבוי. כלומר אם אכבה ואדליק ללא המתנה של מספר שעות לא יהיה צפצוף כמובן שיש אחריות אבל לפני שאני לוקח המחשב למעבדה אני מעוניין לנסות לפתור הבעייה בעצמי (פתחתי המארז בדקתי תושבות וחיבורים הכל נראה תקין-המחשב עולה רגיל) ושוב הציפצוף מופיע רק כשהמחשב קר !!!! למישהוא רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, אתמול הפעלתי את המחשב וכשהתחלתי לשמוע מוזיקה, שמתי לב שרק רמקול אחד משמיע את המוזיקה, והשני משמיע רק צלילים סטטיים מעצבנים. חשבתי שאולי יש בעיה בחיבורים, אז הלכתי לקנות כבל חדש, וזה עדיין לא עזר. אני ממשיך לשמוע את הסאונד רק מרמקול אחד, ובשני רק רעשים סטטיים. כשניסיתי באקולייזר של הווינמפ לווסת את הסאונד לרמקול שממנו בוקעים קולות סטטיים, זה המשיך בקולות המטרידים. כשוויסתתי אותו לכיוון הנגדי, כך שישמיע את כל הסאונד דרך הרמקול שפועל, הוא פעל רגיל, אבל עדיין המשיך לעשות קולות סטטיים ברמקול השני. שללתי את האפשרות(כנראה) שהבעיה היא ברמקולים, כשחיברתי עוד 2 זוגות אוזניות, ובשניהן קרה אותו דבר-באוזניה אחת שמעתי כמו שצריך, ובאוזניה אחרת נשמעו קולות סטטיים. מחקתי והתקנת…
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך חדש [ מלפני שבועיים-שלושה ].. 7600GT עכשיו הכול טוב ויפה התקנתי אותו.. כשאני בא לעלות את מדל אוף הונור החדש [ Airborne ] המסך פתאום מהבהב ולא מראה כלום, לא נותן לצאת לווינדוס.. המקלדת לא עובדת. ואפילו הכפתור של הריסטרט לא עובד! חייב לכבות את המחשב ואז להדליק אותו מחדש.. קרה לי פעם אחת גם בפיפא למרות שעכשיו זה בסדר.. וגם ב Need For Speed Underground 2 זה קרה לי אבל לא במשחק יחיד [ ששם הכול עובד טוב ] אלא במולטיפלייר.. אני אישית חושב שזה בגלל המסך הישן.. [ Compaq 17" CRT ]... אבל לא יודע מה לעשות.. כי נגיד CS הוא מעלה לי חלק ופיפא עכשיו גם מעלה לי חלק.. מקווה שתוכלו לעזור לי =] דרך אגב.. פרטים על המחשב שלי.. פנטיום 4 3.00Ghz 1.50Gb RAM 7600GT 256MB Windows X…
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום למומחים המחשב הישן הפסיק לעבוד לי זה התחיל כשהוספתי לו עוד 256 זכרון שהסתובבו לי פה כשניסיתי להדליק אותו עם הזכרון החדש , הלוח אם התחיל לצפצף אז החזרתי את המצב לקדמותו ואין יותר ציפצופים , אבל המחשב נתקע במסך הראשון (שהוא מציג את כמות הזכרון ומהירותו) ואני לא מצליח אפילו לגשת לBIOS ניסיתי להוציא את הבטרייה כדי לאתחל הכל- לא עזר ניסיתי כל קומבינציה אפשרית של שלושת כרטיסי הזכרון - לא עזר פשוט תקוע :s05: אז לפני שאני לוקח אותו לטכנאי , רציתי לדעת מה יכול לגרום להתנהגות הזו?
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם של ASUS P5ND2-SLI עם מעבד D830 של אינטל כשאני מתקין זכרון בתצורת DUAL יש בעיה עם הזכרונות (מגלה המון שגיאות עם MemTest) בדיקה של כל סטיק של זכרון בנפרד מסתיימת ללא שגיאות. מדובר בשני זכרונות KVR667D2N5/1G (לא נקנו כקיט, אלא כשני סטיקים). בנוסף, אם אני שם את שני הסטיקים בשני SLOT-ים נפרדים (כלומר, לא בתצורת DUAL) הבדיקה מציגה שאין שגיאות. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? עדכון: בעיה נוספת שקרתה לי: לאחר בדיקה עם MemTest של הזכרונות בתצורת DUAL. בשלב מסוים בבדיקה, הבדיקה נתקעה והופיעו סימנים מוזרים על המסך (כל המסך היה מלא בסימנים של חצים). כעת, המחשב עולה, אך לא מציג את ה- POST (מסך שחור עד לעלייה של Windows) ואין שום דרך להכנס ל- BIOS. איך אפש…
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
התקנתי במחשב WUNDOWS VISTA לאחרונה ומאז המחשב לא מצליח לזהות כמעט שום דבר שמתחבר דרך USB ומבקש ממני להתקין DRIVER. למשל למצלמה דיגיטאלית ולקורא כרטיסים הוא ביקש להתקין דרייבר (שלא נראה לי בכלל קיים). גם כשחיברתי לראשונה נגן של SANSA הוא ביקש להתקין דרייבר אבל מייד מצא אותו, התקין והנגן עובד עם הUSB יש לזה פיתרון? תודה
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון שאני מעלה את המחשב עולה לי הודעיה HDD S.M.A.R.T....... ואני צריך ללחוץ F1 כדי להמשיך שאני מנסה לחבר USB מקדימה המחשב אומר לי משהו על החשמל תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חלקים של מחשב ישן מאד. CPU 300MHZ, לוח של אינטל MU440EX, 128MB RAM וספק כח בלי מארז. השאלה בכותרת! תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט: enermax liberty 500 2gb geforce 6600 gigabyte 965p-ds3 q6600-b3 אתמול עדכנתי את הביוס [דרך הווינדווס] לגרסא F12. [בדקתי בCPU-Z ואכן היה מעודכן שם...]. החלפתי לפני כחצי שעה את המעבד הנוכחי [P4 3.2ghz] ושמתי את הQ6600. המחשב נדלק ומופיע המסך הסגול הזה של גי'גה בייט וזהו לא זז!!כשאני מנסה ללחוץ על הכפתורים במקלדת [כמו del כדי להכנס להגדרות] המחשב לא מגיב לכך....והמקלדת דלוקה.... מה עושים???? ועוד משהו...כשקניתי אותו אמרו לי בחנות לא להוציא את המדבקה...[הם התכוונו לזאת שעל הצד הפנימי של המעבד???] אז לא הוצאתי אותה והכנסתי אותו ביחד איתה. תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום ! מדובר בכונן קשיח מתוצרת חברת MAXTOR בעל נפח 300GB בעל ממשק SATA1, 99% מזמן הפעולה הכונן עובד באופן תקין אך פעם בשבוע בממוצע פתאום בוקע רעש מכני מהכונן ומופיע המסך הכחול המפורסם של WINDOWS. הכונן עדין באחריות אבל יהיה לי קשה להוכיח לחנות שישנה תקלה בכונן בגלל התדירות הנמוכה שלה. לכן, אני מבקש שתמליצו לי על תוכנות שעושות אנליזה להרד דיסק על מנת שיהיו לי הוכחות מוצקות על תקלה. בברכה, אלכס.
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
הייתה ל הפסקת חשמל בבית ומאז המחשב לא עולה אני מדליק אותו יש מסך שחר ואז זה כותב לי במסך השחור שהווינדוס לא יכול לעלות בגלל שחסר הקובץ system32\DRIVERS\pci.sys ואז זה אומר לי שכדי לתקן את הקובץ צריך להכניס את דיסק מקורי של ווינדוס ואין לי....אפשר לעשות אם זה משהו???יש דרך לסדר את זה?? וד"א זה ווינדוס XP תודה!
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI RADEON HD 2600 PRO. על המחשב מותקנת הגירסה האחרונה של הדרייברים (7.11) על וינדוס XP. כשאני מנסה להפעיל את ה S-VIDEO גם דרך ההגדרות במאפייני התצוגה וגם דרך ATI CATALYST CONTROL CENTER הוא מופעל ואז ישר נכבה. מה אני צריך לעשות כדי להפעיל אותו?
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
תמונה מצורפת. הכל התחיל מזה שהביוס הפסיק לזהות את כל ה2.5 ג'יגה של זיכרונות שברשותי. החלפתי מקומות ביניהם והבעיה נפתרה, לאחר מכן פתאום התחלתי לקבל את ההודעה הזו... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה היא כזאת, לאחר הפסקת חשמל ה USB פשוט הפסיק לעבוד עם XP. אבל לפני ש XP עולה - בביוס ובדוס, הוא כן עובד (מקלדת ועכבר). אפילו פירמוט לא פתר את הבעיה המפרט: intel Pentium D 3.4GHz לוח intel צ'יפסט 945P 1GB DDR2 G-Force 7300 מערכת הפעלה כאמור windows XP PRO למישהו יש מושג על הבעיה המוזרה? :s05:
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול במהלך היום, החלו להופיע על מסך המחשב (בזמן שסתם רואים את ה-desktop) ריצודים - מעין כתמים קטנים ריבועיים או פסים של צבעים מרצדים. זה נמשך כמה שניות ואחר כך נעלם. אחרי בערך כ-10 דקות, כל המסך פתאום התחיל לרצד כך שאי אפשר היה לראות כלום ואז קיבלתי חיווי מהמסך שאין סיגנל. מאז, המחשב עולה ומגיע לריצודים ולסיגנל הנעלם כל הזמן ולא עולה מעבר לזה יותר. עוד פיסות מידע (לא בטוח שיש קשר): 1. לפני מספר חודשים הוספתי דיסק קשיח חדש וכרטיס מסך חדש למחשב אבל לא החלפתי ספק (אמרו לי שלא בטוח שצריך). הקונפיגורציה שלי היא: amd 3000+ 939 1 Gb samasung DDR 400 1 HD 80Gb IDE 1 HD 160 Gb SATA new: 1 HD 320 Gb SATA2 XFX 7600 GT AGP מארז + ספק: compucase 6919 והספק של …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. הרכבתי לוח אם חדש והכל מחובר כמו שצריך אבל המחשב לא רוצה לפעול .. מישהו יודע מה הסיבה?? תודההה
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, עד לפני כמה זמן המחשב שלי ניהיה איטי בצורה די כבדה, לוקח לו זמן לפעמים לפתוח חלונות פשוטים כמו explorer ודברים אחרים. בצעתי איחוי למחשב, סרקתי וירוסים ואנטי ספייוורים, בקיצור עשיתי הכל אבל עדיין ללא תוצאות. מפרט המחשב בצד ימין. תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי מערכת מחשב P4 3.0GHZ מעבד Palit 8600GT 256MB GDDR3 כרטיס מסך Intel Grand County 2 D102GGC2 לוח M 512MB 533GHZ DDR2 זיכרון WDC WD800JD הרד דיסק עכשיו אני חושב שיש צוואר בקבוק ממש חזק כי לחבר יש מערכת כזאת P D מעבד לוח M לא זוכר כרטיס מסך 7600GT 1GB זיכרון הרד דיסק לא יודע אם זה חשוב 160 גיגה ונגיד במשחקים כמו cs 1.6 הוא מחזיק 400FPS עומד ואני מחזיק 80FPS אם דרופים (ה-FPS מקרטע ) אם ה G-6600GT ההיתי מחזיק 100FPS חלק עכשיו גם נגיד ב FarCry הוא שם הכל על very high אני גם שם על רזולוציה 1024-760 ניראה לי והוא על הרזולוציה הכי גבוה וגם המשחק פועל לו חלק ולי בתקיעות יש מצב קיבלתי כרטיס פגום ?! קניתי מסקייפיסי לפני שבוע מה אני עושה ? ד"א אני קונה עכשיו שתי סטים של 2 …
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי רק כאשר אני משחק(לדוגמה cod4 ) אני מקבל מסכים כחולים עם הודעה על קובץ:nv4_disp.dll ,שהבנתי ששיך ל-nvidia ניסיתי לפתוח את קובץ ה-minidump עם WinDbg וגם הורדתי את חבילת הסמלים ,אך ללא הצלחה יש לציין שניסיתי להתקין את הדריוורים מחדש וגם התקנתי את המחשב מחדש אך הבעייה עומדת בעינה. האם זהו הסוף של הכ"מ שלי? :'( אני מצרף שני קבצי minidump תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
המפרט של המחשב: E2140 MSI 945GCM5-F Kingstone 2GB (1GB x 2) 667mhz WD 250GB 16mb AAKS Gigabyte 8600GT HD (Fanless - Passive Cooling) אני מכניס את דיסק ההתקנה של הXP, הוא מתחיל בהעברה של הדרייברים באופן אוטומטי, ואז עם סיום השלב הזה, המחשב מראה מסך כחול. כיביתי את המחשב לגמרי, הוצאתי את הכרטיס מסך, טענתי הגדרות ביוס מחדש, אבל הבעיה לא נפתרה. יש למישהו פתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קניתי מחשב ואכן דיסק התקנה של windows נטען בבוט. אבל כאשר ניסיתי להכניס דיסקים עם בוט אחרים זה כותב לי הודעה ארוכה שקשורה ל8GB ול-DVD משהו. לא יצא לי לצלם את המסך. אולי תוכלו לעזור לי וזה יחסוך את הצורך לפנות לחנות. תודה,
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מחשב סלרון ישן עבד! החלפתי HDD1 שעבד ב- HDD2 שעבד במחשב אחר. לאחר ההחלפה המחשב עושה רעש שעובד אבל לא עלה. בדקתי את המחשב בלי ה- HDD2 והוא עלה (אם כי היו קוים מוזרים על המסך) והודע לי שלא מוצא את ה- HDD המאסטר, ולכן נראה לי שזו הבעיה (מה אתם חושבים?) במקור ה- HDD היה משני, ניסיתי עם הג'מפר במאוזן (במקום במאונך) לא עבד, ניסיתי ללא ג'מפר, גם לא עבד. HDD2 עבר פירמוט וחלוקה מחדש במחשב אחר טעם הועבר גודלו כ- 9.2 ג"ב והוא חולק ל-2 מחיצות ראשית FAT32 (יותר גדולה) משנית NTFS יכול להיות שהפרמוט לא היה בסדר? שבגלל החלוקה מחדש לא עובד? ואם כך, האם הפתרון היחידי הוא לפרמט מחדש במחדש אחר או שאפשר איכשהו גם במחשב הזה? ואם אני כבר מפרמטת מהתחלה כדאי רק במחיצה אחת? תודה אגב אני יודעת שה-…
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש כמה בעיות, טמפרטורות גבוהות, 8 התקני USB שמתוכם רק 2 הם USB 2.0 .. בכל מקרה אני מעלה לכם תמונות מהביוס ושל הטמפרטורות לבדוק אם הכל תקין ואם יש משהו שצריך לעשות / לשנות : תודה מראש לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
טוב אז ככה תמיד שאני מדליק את המחשב יש רעש מוזר כזה נמשך כמה דק' בערך 2 דק' ואז המחשב מתחיל להיות איטי כזה ואז שמסתיים הרעש המחשב עובד כרגיל תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אוקיי שלום לכם. אתמול בבוקר המחשב פעל יפה והכל , בערב אני יצאתי החוצה , פתאום המחשב נכבה, כשחזרתי ניסיתי להפעיל את המחשב, הוא פועל , אחרי שהוא מגיע להעברת ה Windows , לפני ה"ברוך הבא" , מופיע לי חלון כחול וכל מיני דברים יש שם , (לפי דעתי זה וירוס). עכשיו שאני בא לפרמט את המחשב שלי , הכל פועל הוא מוחק אותו היטב, אחרי שהוא מגיע להעתקת קבצים , מופיע לי שוב החלון הזה אם הוירוס. כך שאיני יכול לפרמט את המחשב, כי יש לי את החלון הכחול הזה, מה עושים? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-