עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by k22,

שלום ותודה לקוראים ולעונים ;D יש לאבא שלי מחשב והוא כל הזמן מתכבה מעצמו או שלפעמיים העכבר לא עובד ושמדליקים את המחשב אז יש אור אדום מהעכבר למטה ואז מפסיק... החלפתי לו היום ספק כוח וזה שוב ממשיך ממה יכול להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  2. שלום לכולם קניתי אתמול כרטיס הרחבה PCIE trsnscend pdc3 usb3 + sata3 את הכרטיס התקנתי גם על סלוט של X1 וגם X16 המחשב מזהה את הרטיס החדש ומתקין בהצלחה . אך הUSB לא עובד מכניס DOK והוא אפילו לא נדלק לאחר שהורדתי את הדרייברים מהאתר ואפילו את ההסברים שלהם אפילו החלפתי את הכניסות של החשמל לכרטיס ושום דבר ה USB לא עובד אשמח לעזרה אודי עריכה : החזרתי את הכרטיס לחנות באמת הוא היה תקול החליפו לי אותו לאחד עובד אפילו בדקתי אותו שם שהתקנתי אותו בבית המחשב מזהה את ה SATA אך שוב ה USB3 לא עובד ולא מזוהה, אין את הפריט ב device manager, מה שכן קרה בחנות מה ניתן לעשות ? יש לי לוח אם gigabyte p35-ds3p הביוס מעודכן [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by D-j-d,

שלום, יש לי תקלה שהחלה לפני יומיים. נתחיל במפרט כללי: INTEL E6600 GA-965DS3 8GB RAM GEFORCE 8800GTS 640MB אז ככה, בזמן צפיה בסידרה לפתע החלה התמונה לקרטע והמחשב נתק עשיתי ריסטרט המשכתי לצפות ומפה לשם זה חזר והחל להחמיר. העלאתי את המחשב שוב למחרת עבדתי איתו חצי שעה ושוב המחשב קרס עם מסך כחול תקלה 0x00000116 ושגיאה של nvlddmkm.sys. התחלתי לחפש פתרונות לבעיה ללא הצלחה יותר מ10 שעות. הינה מה שכבר ניסיתי: 1. לעדכן דרייברים להכל! לא עזר. 2. בהתחלה עבודה במצב בטוח עבדה חלק אבל ברגע שהעלאתי את המחשב חזרה או שהדרייבר היה קורס או שהייתי מקבל מסך כחול זהה. 3. אחרי כל המסכי הכחולים והקריסות של הדרייבר (שניסיתי כבר 3 גירסאות אחורה גם ולא עזר עדיין קרס), הגעתי למצב שאני מפרמט את המחשב…

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  4. Started by deathil93,

יש לי בעיה מוזרה מאוד. לאחרונה התחיל המסך שלי להבהב כאילו הוא נמצא במצב של HZ נמוך, למרות שהוא כרגע במצב המקסימלי של 60HZ. ניסיתי את המסך על מחשב אחר והכל עבד נורמלי ובנוסף ניתן לשלול בעיה מצד המחשב כי המחשב נבדק על 3 מסכים שונים והכל בסדר. המסך נבדק עם המחשב השני שלי והכל היה בסדר. ניסיתי את כל הכבלים והחיבורים שיש לי (DVI, DVI-TO-HDMI, VGA) ולמרות שנכון לעכשיו המסך לא מהבהב, הוא חשוך מאוד (אני כותב איתו עכשיו). הגדרות הבהירות נכון לעכשיו הם על המקסימום. מישהו יכול לעזור לי? אין לי מושג מה הבעיה. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by harel3012,

שלום, אשמח לעזרתכם אני די מיואש לא מצליח לעשות BOOT מה CD למרות שכינפגתי את המחשב שיעלה מה CD/DVD ברגע שמעלה את המחשב מחדש מגיע להודעה שעל מנת לעלות מה CD יש ללחוץ על כל מקש אני עושה זאת והמחשב מתעלם וממשיך לעלות מהדיסק. מערכת ההפעלה היא WIN XP נעזרתי גם באנשי מייקרוספוט אך הם אומרים שזה בעיה טכנית. נכנסתי שוב לביוס ועשיתי DISABLE ל BOOT אוטומטי הגדרתי שוב את CD/DVD כראשון אך שוב ללא הצלחה. ניסתי דרך F8 ואז אני מקבל במסך שבאמת למרות שקבעתי שיעלה מה CD ראשון בעצם הוא עולה לפי הרשימה מההרקד דיסק וה CD הוא במקום 3 ניסתי במסך זה לשנות אך המחשב לא מאפשר לא משנה מה אני עושה במסך F8 תמיד מופיע עליה מההרד דיסק. מישהוא יכול לעזור אני זוכר בעבר שאמרו לי ללחוץ על F8 ומיד שמקבל מסך ל…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by אסף ב,

שלום שלשום קניתי כרטיס USB 3 מהדגם הזה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=4&gid=1010&sgid=1012&pid=1155&psn=&lid=1&leg=0 חברתי אליו את הWestern Digital My Book Essential 1T שלי והתחלתי לקבל בבעיות מוזרות: הHDD מידי כמה שניות\דקות מפסיק לעבוד ויש מעין דיליי כזה (רואים את זה בתקיעות אם אני צופה בסרטים מהדיסק או טיקים בגרפים של הPerfmon) מישהו מכיר בעיה כזאת? הכרטיס מחובר לPCI Express x1 והלוח שלי הוא Gigabyte GA-MA78LMT-S2 חוץ מזה, הHDD עובד טוב אם הוא מחובר לUSB 2

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by dorbarnea,

אהלן רציתי לדעת אם עלול להיות בעית תאימות בין : INTEL G620 2.60GHZ 3MB BOX ל [table] [tr][td][/td][td]ASROCK INTEL H61M-VS[/td][/tr] [/table] ראיתי באתר את המפרט המומלץ הזה, אבל הציעו לי לוח אם טיפה שונה (לפי מה שאני רואה בשם, VSבמקום U3S3) האם עלול להיות בעית תאימות בין הרכיבים.. תודה מראש , דור .

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by CroCoDile,

שלום שלום, נתקלתי בבעיה קלה. רכשתי זה עתה מערכת קירור למעבד מדגם evercool buffalo, אך למאוורר זה מחבר בעל שלושה פינים בעוד שחיבור ה- cpu cooler בלוח האם שלי, gigabyte ga-ep43-ds3l, הוא בעל ארבעה פינים ולכן אינו מתאים. האם אפשר, רצוי וכדאי לחבר את המאוורר לחיבור שלושה פינים אחר על לוח האם ולא לחיבור המיועד לקירור המעבד? ומהו חיבור ה-power fan שיש על לוח האם? ההאם הוא מתאים לחיבור מאוורר למעבד?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  9. היי, יש לי בעיה במחשב, המחשב עולה, כל האייקונים נטענים..ואחרי משהו כמו 10-20 שניות המסך נכבה..(נכנס למצב שינה) . המחשב נשאר דולק. במצב בטוח עולה תקין, סרקתי וירוסים וכל זה נראה בסדר. עכשיו אני מפרסם את פה בחומרה כי בעבר הייתה לי בעיה בכרטיס מסך(שהווינדוס עשה LOADING הופיעו מלא פסים כחולים ), ובישלתי אותו בתנור ל10 דק' ומאז הוא פעל יופי במשך איזה חצי שנה.. לפני כמה ימים זה הופיע פעם אחת שוב ואז נעלם. ככה שאני חושב שזה קשור איכשהו לכרטיס מסך. יש מצב שנוצר עליו עומס במצב רגיל אחרי הטעינה של הווינדוס? במידה וכן, יש לי אפשרות לשנות הגדרות כלשהן(רזולוציה..צבעים..לא יודע מה) איכשהו ממצב בטוח כדי שהוא יוכל לשרוד גם במצב רגיל? תודה !!!מצטער על החפירה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Itzik 007,

שלום, יש לי HD חיצוני של WD, 1TB MY BOOK ESSENTIAL. בחיים לא הייתה לי בעיה איתו. אני עובד עם הכונן כבר כמה שנים, בעיקר על שני מחשבים (7 + XP). מיותר לציין שכל עולמי נמצא על הכונן - מסמכים חשובים, תוכנות וכו' וכו'. אתמול, חבר רצה שאני אעביר לו סרט מהכונן שלי למחשב הנייד שלו - מקבוק של אפל. הבאתי לו את הכונן והוא הכניס אותו כמו שצריך לנייד שלו, אבל זה לא עלה. הנייד שאל אותו כמה שאלות (אותן לא ראיתי) אבל הוא אמר לי שבשום מצב לא הייתה אופציה של למחוק או לשנות משהו (רק בסגנון של האם אתה רוצה שההתקן יהפוך לכונן). בסוף, הכונן שלי לא עלה אצלו והחלטתי לחבר אותו למחשב שלי (בו הוא עבד כרגיל גם דקה לפני) ופתאום אין תגובה. תמיד זה מעלה לי אופציה של לפתוח את הדיסק + אזהרה מהאנטי וירוס.…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. או משהו אחר כדאי להגן על הקובץ שנמצא בתוך הדיסק? שרק מי שיודע את הקוד יוכל לפתוח אותו?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  12. שלום כולם, יש לי 2 בעיות ממש בלתי נסבלות במחשב ואין לי מושג מה הגורם להן: 1. כל הדלקה שנייה של המחשב יש מסך שחור, כל המחשב "עולה" (שומעים את הצלילים של הווינדוס) אבל רואים מסך שחור...כאילו הכרטיס מסך לא מניע 2. המחשב רק במשחקים מקרטע כמו פנטיום 4 וזה לא שהוא עגלה זה המפרט שלו: i7 920 nvidia gtx 295 asus rampage 2 6gb RAM מחשב מכובד במיוחד אין סיבה שיעשה בעיות נכון? בבקשה תעזרו לי אני משתגע מזה ):

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by etelsh4,

אני רואה סרטון ביוטיוב (המקרה קרה לי פעמיים היום) או סרטון נגיד באתר Sport 5 והמסך נהיה ירוך עד שהסאונד מתחיל להיתקע ונשאר על אותו הדבר כמו רעש תקוע ואז המערכת מגיעה לי לכאן: מה זה הדבר הזה? מה אני צריך לעשות כדי לפתור את זה? המחשב חדש לגמרי וכבר מלא בעיות.

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by Riaz3r,

שאלה קצת מוזרה, אני פשוט רוצה לדעת אם יש אולי דרך יותר טובה מאיך שעבדתי עד היום יש ברשותיים 2 הארדיסקים, 500GB WD - בן 4 שנים בערך 1TB SpinPoint F3 Samsung - בן שנתיים בערך. ומזה יצרתי 3 כוננים סה"כ: C - 80GB - Windows 7 64bit D - 850GB - שומר בעיקר לתוכנות, משחקים, סרטים, סדרות, הורדות. E - 500GB - שמור בעיקר לגיבויים שאני צריך. ---- את C ו D יצרתי מה1TB. את E יצרתי מה500GB. עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב אבל לפי מה שהבנתי עדיף כבר לעשות מחיצה גדולה יותר לWindows ולשמור שם את הדברים שאני משתמש בהם הכי הרבה, בין אם זה משחקים או תוכנות וכד'.. השאלה אם זה קריטי או שעדיף כבר להמשיך באותה דרך שאני כבר עובד...

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  15. Started by Danypat,

קניתי מחשב חדש ובזמן המשחקים cod4 ו pes 2012 דמו. המשב קורס נתקע על מסך שחור וגם הסאונד נתקע. ואפשר לצאת רק עם restart מפרט מחשב: מעבד Intel Dual Core G620 2.6GHZ for 1155 מארז Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm זיכרון micron rendition 4gb ddr3 1333 דיסק קשיח samsung 500g לוח אם Gigabyte GA-H61M-D2 BULK כרטיס מסך Sapphire 6750 512MB GDDR5 DVI HDMI DP תודה רבה

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  16. Started by cdrampa,

<blockquote>שלום חברים פירמטתי את המחשב ולא מזוהה בחיבורי רשת Local area connection. יש לציין כי כאשר מחובר הראוטר נורת הלינק מהמהבת, יש ברשותי לוח אם מדגם: Asus M2N-E (socket AM2 ניסיתי למצוא את הדרייברים הרלוונטים באתר, ומה שמצאתי כנראה לא רלוונטי. יש לי מערכת הפעלה WIN XP SP2. אשמח לעזרה. תודה.</blockquote>

17. שלום יש לי מעבד E2000 מהו כזה, וכרגע יש ברשותי E6400 שאני מעוניינת שיחליף את הE2000 אז כמה שאלות: 1- האם יש משהו חשוב שאני צריכה לדעת על סוג המשחה הטרמית? 2 - האם כדאי לנקות את המשחה הישנה בעזרת אצטון - (או לקנות אלכוהול?) 3 - לאחר שהחלפתי את המעבד, האם אצטרך לפרמט את המחשב? (בגלל שהחומרה שונתה?) תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכל חברי הפורום, לא הייתי הרבה זמן בפורום. התגעגעתי יש לי בעיה קטנה במחשב הנייד שלי (G550) יש לי באמצע המסך "פס" כזה מעצבן מאוד, שמפריע לי בכל מה שאני עושה. רציתי לדעת אם החלפת מסך (לכזה: http://www.ebay.com/itm/NEW-15-6-LED-WXGA-LCD-Screen-Lenovo-Y550-G550-/130507662819?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e62dce5e3 ) תעזור בזה. הבעיה השנייה במחשב היא שהסוללה לא נטענת, ואי אפשר להשתמש בה. בשורת המשימות, בלשונית של הסוללה כתוב "7% זמינה (מחוברת, לא נטענת)". גם בזה, רציתי לדעת אם החלפת סוללה לסוללה מקורית (כזו: http://www.ebay.com/itm/Genuine-Origina-Battery-Lenovo-3000-G450M-G450G-G450I-G550-G550A-B550L-G530G-/320774706324?pt=Laptop_Batteries&hash=item4aafa99…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by HilaX3,

ראשית, מצטערת אם זה לא שייך לפה. עכשיו, חשוב לי לציין שאני שומרת על המחשב שלי. אני מנקה אותו פעם בחודש-חודשיים, הכבלים בפנים מסודרים (יחסית) וכל המאווררים נקיים. אך במשך זמן ארוך, הקירור של הכרטיס מסך מרעיש לא משנה מה אני עושה. ניסיתי לנקות אותו בצורה עדינה עם מברשות מאבק - לא עזר. זה גורם לרעש מאוד חזק מהמחשב שלי לצאת וזה בלתי נסבל עד כדי כך שאיבדתי את החשק לגמרי להפעיל את המחשב מחדש/לכבות אותו בכלל. אשמח לדעת מה אני צריכה לעשות בשביל להפסיק את הרעש. כרטיס מסך: Redeon HD 5770 Sapphire, הקירור העדכני שלו, לא היישן והסגור. אשמח לעזרה בנוגע לזה, ובנוסף, צילמתי תמונה מSPEEDFAN, ואשמח לדעת מזה הדבר שמסומן "באש", ואני מניחה שזה אומר טמפרטורה גבוהה. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  20. Started by xytkhi,

היי אולי באיחור מה, אבל מתלבט אם כדאי לעשות סוויץ, ולהחליף את מערכת ההפעלה הנוכחית שלי [ WIN7 32 BIT ] למערכת 64 ביט ? אם זה יתן שיפור בביצועים, מהיר יותר במשחקים וקריאה כתיבה ? האם יש חסרונות, במה זה מתבטא?עיקר המערכת שלי : asus p5q pro e8400hd4830 ללא OC מה אתם אומרים ? תודה רבה (-: אגב, חשבתי גם להוסיף עוד סטיק לזכרון, אולי 2 גיגה, כמה זה יסייע והאם לא יהווה "צוואר בקבוק" עם הנתונים הנ"ל?

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  21. Started by BneXt,

שלום לכולם, יש לי שני זוגות של עכבר ומקלדת אלחוטיים של לוגיטק מדגם MX250. אחד מהם היה מחובר עד כה למחשב והשני סתם ישב בחדר. המקלדת והעכבר שבשימוש כבר שבקו, ואני רוצה לחבר את הזוג השני למחשב אך המשדר USB שלהם הלך לאיבוד. משום מה ואני לא מצליח להבין למה, אני מנסה להשתמש במשדר שכבר קיים (שעבד עם הזוג הראשון) ,כי לפי מה שאני חושב הם פועלים על אותו התדר (אותו דגם), ומשום מה הוא לא קורא את הזוג השני רק את הראשון. יש איזושהי התאמה מסוימת? סדר מסוים של חיבור למחשב? באמת שאין לי מושג... אני רוצה לדעת אם יש דרך לגרום לזה לעבוד. מקווה שהייתי ברור תודה על העזרה

22. Started by ItsMeYaniv,

היום עשיתי במעבדה ניקוי עם קומפרסור למחשב (לא פתחתי אותו שנה-שנתיים), ככה זה ניראה: אני ממש חייב לציין שלפני הניקוי המחשב לא הרעיש בכלל! מה עושים בשביל להפסיק את הרעש?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. המחשב קופא בלי סיבה, גם אם הוא לא מתאמץ ואני עושה שימוש בסיסי של גלישה באינטרנט, גם אם רק הדלקתי אותו כרגע, תוך 5 דקות גלישה הוא קופא! בדקתי טמפרטורות, הם יותר מטובות ממה שצריך אפילו אפשר להגיד ובדקתי בTASK MANAGER שאין שום תהליך חריג שאולי גורם למחשב להתאמץ (הCPU על 0-3 אחוז שימוש) יש לי 3 "חשדות" 1. מערכת הפעלה - היה לי XP ופירמטתי והתקנתי WIN 7 ועדיין יש את הבעיה, אבל שהייתי בתפריט BIOS כמעט איזה חצי שעה וחיפשתי אולי משהו בהגדרות צריכת חשמל של המחשב השתנה או משהו בסגנון, המחשב לא קפא והוא עבד פיקס, גם בבדיקת MEMTEST שעשיתי 3 שעות (ודרך אגב לא מצא שגיאה) המחשב לא קפא לכן הגעתי למסקנה שהוא קופא רק במערכת הפעלה 2. ספק - שמתי לב שמתי שהמחשב קופא ואני לוחץ על REST במארז (שו…

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  24. Started by yossihaz1,

שלום לכולם, אני צופה בשידורי סטרימינג באיכות של 3,000 kb מדובר בשידור ספורט (כדורסל) לפעמים התמונה רצה מהר מדי באופן שנראה לא טבעי ולא חלק כחלק מדרישות השידור באתר nba אני משתמש בנגן פלאש מעודכן בגרסה האחרונה( מהאתר של adobe ) הסרת האופציה של האצת החומרה בנגן לא עזרה נתונים: קו 15 מגה (אני מדגיש שהשידור עצמו לא נתקע ולא קופא-רק הבעיה הזו) מעבד אינטל- e8500 3.16ghz כרטיס מסך- nvidia 9800gtx+ עם דרייברים אחרונים מעודכנים מהאתר של נוידיה ניסיתי לצפות ב- דפדפנים שונים (אקספלורר כרום ופיירפוקס)- אותו דבר אודה לעזרתכם בפתרון הבעיה אגב, האם שדרוג הקו ל-30 מגה היה מסדיר הבעיה? (למרות שאני בספק כי השידור לא נתקע) תודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by matrix66,

יש לי מחשב לפי המפרט שמצוין בצד. מאתמול בערב אני התחלתי לקבל הודעת שגיאה- מסך כחול והכיתוב הנ״ל. אפשר לקבל הסבר לגבי הסיבה שזה קורה ואיך אני יכול לפתור אותה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים