תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
פתאום שמתי לב שהכונן CD/DVD לא מזוהה בוינדוס (XP). שמכניסים דיסק אין תגובה, והכונן לא מופיע במחשב שלי בכלל. במנהל ההתקנים הכונן מופיע כתקין וגם בביוס הוא מופיע.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב נייד של DELL INSPIRON N771 הוא הגיע עם מערכת HOME PREMUIEM SP10. כמובן, חלשה מאוד שלא אהבתי בכלל בלי עברית בלי ביצועים ממש לא בשבילי. אחד החברים שלי סיפר לי על איזה שהוא מבצע שיש לארגון המורים שמקבלים את מערכת ההפעלה ULTINATE ב70 שקלים הזמנתי את זה הדיסק הגיע וכשהכנסתי את הדיסק והתחלתי בתהליך החלטתי ללכת על שדרוג משום מה המחשב לא יכל לעשות את השדרוג בטענה שאי אפשר לשדרג מהשפה הנוכחית (אנגלית) לשפה של מערכת ההפעלה בדיסק (עברית) אז החלטתי ללכת על פרמוט והתקנה מחדש הכול עבר חלק וברגע שהכול עבד המחשב פתאום לא יכול להתחבר לאינטרנט אלחוטי כלומר אין בכלל כול אפשרות יש רק סמל אחד שם למטה וזה של אינטרנט חוטי נסתי לחבר אותו בחוט אבל לא הלך הוא לא התחבר בכלל המחשב …
-
אני מבקש סליחה מראש אם זה לא הפורום המתאים, אבל פשוט לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את זה בדיוק. בעלים של אזור תעשיה קטן שאל אותי לגבי מקרה שהיה לו: באזור תעשיה היתה מערכת חשמל ישנה, הוא החליף אותה ולקח קבלן שיעשה לו את העבודות, במהלך העבודות החשמל חובר ונותק מס' פעמים. מחשב אחד באחד העסקים חטף מכת חשמל חזקה וניזוק קשה (ספק שרוף, לוח אם שרוף, והכי גרוע דיסק קשיח שרוף), המחשב היה מחובר לאל פסק. מה שמוזר בסיפור הזה הוא שהאל פסק תקין עכשיו. אותו עסק רוצה שבעל איזור התעשיה ישפה אותו על הנזקים. (הנזק העקרי הוא שחזור דיסק קשיח) האם הגיוני שרק מחשב אחד מכל מה שמחובר למערכת החשמל ינזק כל כך קשה ולשאר המחשבים והמכונות לא יקרה דבר? האם יתכן שהאל פסק לא היה תקין וכאשר עבדו על החשמל הוא …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכבר של GPT אני מקסימום אביא פלאג מיואסבי לPS2 אבל אני רוצה לדעת אם אפשר לפתור את זה. יש פתרון לזה?..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי לכרטיס מסך עם חיבור AGP יש לו תמיכה כפול 8 הבעיה שהכרטיס מסך בהגדרות אצלי בווינדוז זה מראה כיאילו הוא כבוי הAGP והרבה משחקים לא עובדים בגלל זה ניסיתי לאפשר את ההגדרות בBIOS שיהיה תמיכה בX8 אבל עדין בהגדרות של הווינדוז זה מראה שאין שהוא כבוי ראו תמונה הינה עוד פרטים בקשר לAGP לפי מה שהבנתי הבעיה נובעת מהלוח אמ או בגלל שיש לו כרטיס מסך מובנה שצריך לבטל אותו כדי שתיהיה גישה מלאה לכרטיס המסך הלחוד או שצריך להפעיל דרך הBIOS את הAGP או שקיימת בעיה אחרת בכל אופן סוג הלוח אמ הוא EP-8RDA+ מחשב מסוג AMD 2600
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חיברתי דיסק קשיח נוסף למחשב אבל הוא לא עובד שהווינדוס XP עולה. איך פותרים את התקלה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים התחילו מסכים כחולים, הרצתי בדיקות לכולם, כל הדאמפים מראים בעיות זיכרון, אבל הזיכרונות די חדשים, הקטע שהמסכים הכחולים קורים לרוב כשאני פותח קבצים ב Winrar, ממש כבר 4-5 פעמים בפתיחה של קובץ זה קורה. ניסיתי לשחק עם הזיכרונות ולהוציא, אבל לא כ"כ עזר כי מסכים כחולים לא באים תמיד באותם זמנים. הרצתי memtest לכמעט 7 שעות, ואין שום בעיה (פעם היו לי אותם בעיות ו memtest פעל בערך 17 שעות ברצף וגם לא היה שום בעיה). הדרך היחידה לנסות לסדר את הבעיה היא להביא זיכרונות חדשים ולהיות איתם לתקופה בשביל לבדוק? ד"א, אם אני אתקין מחדש את winrar, יכול להיות שהבעיה תיפטר? אולי משהו נדפק בה?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן כולם, קצת פרטים... לאחר שבשבוע שעבר קיבלתי מחשב ישן לפירוק לצורך שידרוג המחשב (הגם מאוד ישן) שלי, פירקתי את המחשב שלי ניקיתי את כל המאווררים וצלעות הקירור . הרכבתי למחשב שלי כרטיס זיכרון נוסף (יש לי עכשיו שלושה כרטיסים של 128 במקום שניים שהיו לי בעבר) והחלפתי את הכרטיס שהיה לי (G force2mx200 32 MB) בכרטיס שהיה במחשב לפירוק (Gforce2mx400 64MB). בקיצור, הפעלתי את המחשב והווינדוס לא עולה. עולה לי הודעה שחסר קובץ או שהוא פגוע (file missing or currupted): system32/DRIVERS/pci.sys מישהו יכול לעזור לי בבקשה????
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום =] יש לי 2 מסכים שניהם חיבור VGA עכשיו ככה. יש לי כרטיס מסך GeFore 7300 עם יציאת VGA ו DVI אבל אני לא מתכוון לחבר את שני המסכים על הכרטיס אחד יש לי את הכרטיס מסך המובה על הלוח אם , אבל המחשב לא מזהה אותו , מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה את הכרטיס מסך המובנה משם אני מאמין שאני כבר יודע מה צריך לעשות תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי מחדש את WINXP, לצערי כאשר ניסיתי לראות סרטים הוא אמר שיש לי בעיה ב OVERLAY והסרט קפץ כאשר היה נפרש לכל המסך (כיון שה OVERLAY לא עבד) . החלפתי דריברים הסרתי אפילו את ה DIRECTX (כן יש תוכנה מיוחדת לכך) אך לא הצלחתי לפתור את הבעיה. לאחר כמה ימים אחי הציע שאולי מקור הבעיה הוא המסך, הוא הוריד את הצבעים מ 32 ל 16 BIT ואכן זה עבד, החלפתי DRIVER למסך, השתמשתי ב GENERIC של WINXP אך כלום לא עזר, אני לי מושג מה לעשות. יש לי Diamond Viper 770 TNT2 (שום מילה על הכרטיס!) וכן CTX EX950F . הכל עובד על לוח ASUS A7V133 AMD גיגה1 .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה קצת מוזרה... כשאני מדליק את המחשב, לא מייד אלא אחרי שהווינדווס מתחיל לעלות, מתחיל רעש חזק מאוד (כנראה של מאווררים). הקטע המוזר הוא שכשאני מכבה את המחשב ממש מייד ואח"כ מייד מדליק שוב הרעש נחלש מאוד ועם הזמן ממש נעלם (חוזר הרעש השגרתי של המאווררים). מה זה יכול להיות? מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת שמוגדר במחשב. לפעמים הוא נעלם וחולנות מוצא אותו מחדש כאשר אני נכנס מחדש לחלונות מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי xp sp1 אחרי שאני מתכין את windows אני צריך להתקין את sp1 או שאני מתקין את windows אז ה sp1 מותקן אוטומתית תודה חמודים שלי
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ורציתי להתקין עליו מערכת הפעלה מה עדיף מה יפעל יותר טוב לינוקס או windows המחשב מיועד לעניני אינטרנט וכתיבה בוורד :yelclap: תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים כרטיס מסך חדש XFX GeForce 7800GS Extreme Edition והחלפתי גם את הספק ל- OCZ MODSTREAM 450W כל פעם שאני מפעיל משחק אחרי כמה דקות המסך פשוט נהיה שחור וצריך לעשות RESTART ניסיתי לחבר גם ספק של חבר HEC 480 וזה אותו הדבר עזרה.......................
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחי יש בעיה בהפעלת המשחק "Maple Story". המשחק פעל לו לפני כן, אבל לפי מה שהוא אמר לי, אחרי כמה ימים הוא פשוט הפסיק לפעול. בדקתי, התקנתי, הסרתי, עידכנתי דרייברים ומה לא, וזה עדיין לא עובד. מה שקורה הוא שכשמפעילים את המשחק, נהיה מסך שחור (מה שכנראה אמור להיות כשמפעילים משחק) ולאחר מכן זה חוזר לווינדוס כאילו כלום. אין לי פיתרון לבעיה הזו לאחר מה שניסיתי וחשבתי שתוכלו לעזור לי. מוכרת הבעיה? יש פיתרון?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא בטוח שיש קשר בין הדברים, אבל מכיוון שהם קרו מזה אחר זה, נדלקת מנורה אדומה : מעבד +AMD Athlon XP 2500, פירקתי מעלי את גוף הקירור (צלעות קירור), ניקיתי אבק שהצטבר, שטפתי, ייבשתי והרכבתי שוב. חלונות עולה, ** המעבד מפגין טמפרטורות רגילות ** לאחר לחלונות עולה, לחר מספר שניות המחשב נכבה. הדלקתי שוב, הפע הוא לא נכבה, אבל כאשר הפעלתי את האטולוק, נכבה. הדלקתי שוב, הפעם לא הפעלתי שום תוכנה, למשך 15 דקות, לא קרה כלום, העלתי נרו - צרבתי, הכל תקין, במשך כל הזמן אני מנטר את הטמפרטורה - הכל תקין ורגיל. לאחר חצי שעה של עבודה (טמפרטורה תקינה כל הזמן), הפעלתי עדכון מהאינטרנט של האנטיוירוס (AVAST) - המחשב נכבה. מפעיל שוב, עובד תקין - מחשב התקן USB חיצוני - המחשב נכבה. כלומר, אין בעיית טמ…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עקב בעיה עם משחק מסויים החלטתי לנסות לעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך, לאחר עדכון הדרייבר על הקיים, גירסה 7.2 ATI (ראדון) המצב לא רק שלא השתפר או לפחות ללא שינוי, אלא החמיר! עכשיו כשאני גולל את העמוד הוא עולה / יורד בגלים, כמו שקורה לפני שמתקינים דרייבר לכרטיס מסך פעם הראשונה. גם צפיה בסרטים היא על סף פריימים כמעט גלי. הסרתי והתקנתי מחדש את חבילת המקודדים ולא עזר. מה הייתי צריך לעשות? לא להתקין את הגירסה האחרונה של הדרייבר? אגב, כרטיס מסך ASUS RADEON 9600PRO בממשק AGP
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך מגדיר מיקרופון במחשב יעני שאני ידבר איתו דרך המסנג'ר וכל זה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב לא שלי/אצלי, אני מדבר בשם חבר. אתמול המחשב, לאחר שעבד הרבה זמן, החליט לעשות לעצמו ריסטרט. המסך פשוט נתקע, כלומר העכבר או המקלדת לא מתפקדים ולא נע כלום על הצג ולאחר בערך חצי דקה, המחשב מרסטרט את עצמו. היום בבוקר, לאחר שחברי פתח את המחשב, לאחר כ- 3-4 דקות, שוב המחשב נתקע ואז לאחר חצי דקה לערך, ריסטרט. מאז המחשב מכובה :-). אין מסך כחול, רק תקיעת המחשב/הצג ואז ריסטרט. האם זה יכול להיות וירוס? האם זה יכול להיות קשור לבעיית התחממות של המעבד?(אולי הוינטלטור שלו לא עובד, או שהמשחה הטרמית פחות טובה היום) כיצד אני יכול לבדוק חום של המחשב(איזו תוכנה טובה וחינמית ולא מסובכת, אם אפשר) ומהו החום התקין, שאליו אוכל להשוות את החום שאמדוד? אשמח אולי למדריך, אם יש. ובאופן כללי, אשמח ל…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי 4 שקעי USB, יש בהם מתח חשמלי אבל אף אחד מהם לא קורא התקן כלשהו. (מקלדת, עכבר וכו') ניסיתי לסדר את העניין ע"י האפשרויות הבאות: 1) כיבוי המחשב, כיבוי מפסק הפעלה, ניתוק מהקיר לזמן ממושך והדלקה מחדש 2) הסרת כלל התקני ה USB דרך מנהל ההתקנים / Device Manager על מנת שהמערכת תזהה את החומרה מחדש 3) עדכון כלל השדרוגים של windows update ובדיקת אנטיוירוס כללית שלא מצאה סיכונים כלשהם --- המשכתי לחפש בגוגל, מפה ומשם צצו נושאים על הקפדת BIOS מעודכן , תהיתי אם תוכלו להמליץ לי על ההגדרות שאני צריך לשנות שם נתוני BIOS שלי: BIOS Version/Date: American Megatrends Inc. 0601, 23/08/2007 SMBIOS Version: 2.4 לוח אם: PSB VM SE אז ב BIOS נכנסתי ל USB Configurations וזה מה שהיה מצוייו שם…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי טלוויזית LCD מדגם 37C550. המסך הוא בשביל החדר שינה. השימוש העיקרי שיהיה למסך הוא צפייה בסרטים FHD שמקורם מהמחשב. יש לי את הכרטיס מסך ATI Radeon HD 4850. למסך יש שתי יציאות DVI, יציאה אחת מחוברת למסך מחשב 22 של סמסונג (2253BW). השנייה מחוברת לLCD ע"י חיבור DVI-HDMI מקורי שבא עם הכרטיס מסך על מנת לשדר גם אודיו. וגם עם כבל HDMI-HDMI באורך 10 (http://www.mediagalaxy.co.il/rec/435) כמו כן הLCD נמצאת מצב הרחבה על מנת שלא יהיה בעיה עם הרזולוציה. מסך המחשב ברזולוציה 1050 * 1680 והLCD ברזולוציה 1920 × 1080 ושניהם ב - 60Hz. הדריוורים של הכרטיס מסך הם כמובן הכי עדכניים שיש. הבעיה שלי היא ככה: כל פעם וזה בא בתדירות שונה, מופיע על מסך המחשב וכן גם על הLCD את …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים, שלום! אם מישהו עוזר לי הוא ממש גאון מחשבים ואני מודה לו מאוד. החלפתי כבל, החלפתי כרטיס מה עוד אפשר לעשות? יש לי בעיה שכבר ניסיתי כל מה שאני יכול לחשוב עליו ואין לי מה עוד לחשוב חייב עזרה - אני אודה לכם מאוד. יש לי בבית טלויזה רגילה (לא פלזמה ולא LCD) עם יציאות RCA ובמחשב היה לי כרטיס מסך Asus EAX300SE Support up to 512MB with HyperMemory עם יציאת S-VIDEO עד עכשיו הייתי מעביר כבל בין המחשב לטלויזיה ורואה בטלויזיה את מה שמוצג במחשב יום אחד זה לא עבד - ממש סתם ככה לא נגעתי בכלום - ולא עשיתי שום דבר המחשב לא מזהה שיש טלויזיה מחוברת חשבתי שהכבל נדפק אז קניתי כבל חדש וזה גם לא עזר אז חשבתי שאולי הכרטיס נדפק - אז קניתי כרטיס מסך חדש - אבל זה גם לא עזר המחשב לא מזהה שיש טל…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי משב ישן שאני רוצה להפעיל אותו הוא עמד הרבה שנים במחסן וחשבתי להפעיל אותו לאחיינים שלי 5/7 שיוכלו לגלוש באינטרנט השאלה היא אם יש טעם ? המעבד אני חושב שזה פנטיום 4 לוח אם P4S800D ASUS ספק סאנשיין קומה MI ATX 480 כרטיס מסך GeForce FX 5200 זיכרונות DDR 256 MB PC3200 X2 חיברתי אותו לחשמל ולמסך ולכל מה שצריך המנורות במארז נדלקות כרגיל אבל המסך לא נדלק ובמחשב אחר הוא עובד (המסך) ברגע שאני מנתק את המסך מהמחשב המנורה במסך הופכת לירוקה וברגע שאני מחבר אותו למחשב הישן המסך נכבה והמנורה הופכת לכתומה חשבתי אולי זה הכרטיס מסך אבל אין לי מושג אם תוכלו לתת לי כמה טיפים איך להתחיל לאתר למה המחשב לא עובד תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה ממש רכשתי את המארז המצויין לעיל. הוא אכן מרשים כפי שכבר נכתב עליו רבות, למרות שהתאכזבתי מחסרונה של נורת הHDD. איכשהו אני כבר רגיל להסתכל ולראות מתי המחשב שלי "קורא" ומתי לא. בכל אופן, אחרי שעמלתי רבות והרכבתי את כל המחשב, גיליתי ששלושת המאווררים הפנימיים (הוספתי עוד אחד) שמחוברים לFan Controller מסתובבים רק כשהוא מכוון על 5V (המהירות הכי נמוכה). לידע כללי, כבל הכוח של בקר המאווררים מחובר ישירות לכבל שיוצא מהספק. האם מישהו חווה משהו דומה או שמדובר בבקר תקול? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-