תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
הורדתי קובץ DRIVER UPDATE של הכרטיס קול שלי והסיומת שלו זה LIB איך אני פותח אותו? מה אני עושה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקבל ביומיים האחרונים הודעות שגיאה כפי שתראו בקובץ תמונה המצורף אחרי מחיקה תוכנת CCLENER לא מחקה, וכל פתרון אחר לא מצאתי! מבקש סיועכם או ע"י הפניה לתוכנה חינמית להסיר שאריות של קבצים או הפנייתי לתהליך (LIST) שאני אעשה מערכת הפעלה WIN 10 64 ברישיון תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי עם המחשב החדש שבחתימה הארד דיסק של מקסטור 160 גיגה..אבל למרות זאת אני רואה רק 130 מתוכו אמרו לי בKSP להתקין SP אבל לא עזר.... מה עושים?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני בערך 3 חודשים רכשתי מחשב חדש, הכל עבד תקין ולא היו בעיות כלל. לפני שבועיים באמצע משחק המחשב קרס ולא הצליח להעלות את הוינדוס, בכל פעם רגע לפני מסך הטעינה המחשב קרס שוב וחוזר בלופים. כיביתי את המחשב ידנית ולאחר כמה דקות שהמחשב היה כבוי הוא עלה אך דקות ספורות אחרי התחיל שוב לקרוס. בסופו של דבר פירקתי את המחשב, הרכבתי מחדש והכל חזר לעבוד. לפני כמה ימים זה התחיל לקרות שוב, המחשב קורס בלי הפסקה, לפעמים בלופים ולפעמים הינדוס עולה לכמה רגעים. הגעתי למצב שהמחשב כל 2 דקות קורס, ועכשיו המחשב בכלל לא עולה ברמה שלא מגיע לביוס. יש כזה קליק קטן, הלדים נדלקים ואז הכל נכבה, זה פשוט בלופים כך שנאלצתי לנתק מהחשמל. אין לי מושג מה לעשות, כל הרכיבים חדשים ל…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב פנטיום 4 עם לוח ECS-P4VXAD2 נידלק, עושה ספירה של זיכרון, קורא את הדיסקים ואז שאמור להגיע מסך ההפעלה של וינדוס פשוט לא קורא כלום נישאר כך .....מה עושים?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם שקמתי בבוקר ראיתי הודעת שגיאה של העדכונים האוטומטיים של ווינדוס, וזה היה נראה כאילו הווינדוס ניסה לעשות ריסטרט אבל נכשל ( לפי זה שהעברתי את העכבר על תוכנות בtaskbar והן נעלמו. אז עשיתי ריסטרט והווינדוס עבר ישר למצב של תיקון אוטומטי. הוא כביכול הצליח, עשה ריבוט, ואחרי מסך החלונות קפץ הblue screen of death. מאז כשאני מנסה לעשות system repair יש לי הודעת שגיאה כך שאפילו זה לא הולך. - os windows 7 64 bit - המחשב מוגן לחלוטין מבחינת וירוסים - הווינדוס לא מגבה את עצמו כי ביטלתי את זה (לא בחוכמה) - בsystem restore יש רק נקודה אחת והיא לאתמול בבוקר. הווידוס לא מצליח לשחזר מערכת. - לא מצליח להכנס לsafe mode - מצליח להכנס לתפריטים של הביוס ראיתי שלכמה אנשים יש בעיה עם הע…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ליתר דיוק בCombat Arms מפרט: לוח-MSI 7222 ראם- 512 הארד דיסק-80 ג'גה כרטיס מסך-radeon 9550 256mb(כן מעפן אני יודע) ומעבד-P4 3.20GHz הוא קופא רק במשחקים ניסיתי להסיר ולהתקין דרייברים של כרטיס המסך אבל לא עזר ועם combo fix גם לא עזר לילה טוב
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם צריבה של דיסקים- הצורב קולט את הדיסק הריק ומבצע את הצריבה (אני משתמש בNero burning rom ו- CDburnerXP) בסוף הצריבה (בכל מהירות צריבה) הוא מאשר שהחומר נצרב לדיסק בהצלחה... אבל הדיסק נשאר ריק (ומוכן לצריבה נוספת, כאילו לא ביצעתי צריבה כלל) החלפתי לצורב אחר והבעיה חוזרת על עצמה, המחשב פורמט והבעיה עדיין חוזרת על עצמה אשמח לעצות או פתרונות... תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלום ובוקר טוב האמת שלא חשבתי לפתוח thread על זה כי די ויתרתי על הכרטיס, אבל שווה לנסות. אחי קיבל מחשב חדש, עם כרטיס קול מובנה, אבל ללא יציאת ג'ויסטיק (gameport). לכן, החלטתי להעביר את הכרטיס מהמחשב הישן שלו, לחדש, בשביל היציאה. הבעיה היא שבמחשב הישן היה לו win98, בחדש התקנתי לו xp. והווינדווס לא מזהה את הכרטיס. בדקתי את הכרטיס, על הצ'יפ הראשי כתוב AP6400 3D PCI V.2. על הכרטיס עצמו כתוב AV510 בצד השני של הכרטיס יש מדבקה של zoltrix חיפוש בגוגל הביא אותי ל-follow up מאוד מעניין. מסתבר שישראלי אחר חיפש דרייבר לכרטיס ולא מצא, לווינדווס 2000. ובסופו של דבר מישהו אכן נתן שם לינק לדרייברים לכרטיס הזה. הבעיה היא שהלינק הזה כבר שבור.. בדקתי ב-http://www.driverguide.co…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים יש לחבר שלי בעיה המחשב לא עולה בוינדוס במצב רגיל אבל במצב בטוח עולה הבעיה נובעת משום מה עם הכרטיס מסך (חיברנו אותו למחשב שלי) אפילו אצלי זה קורה למישהו יש מושג? האם מישהו מכיר את הבעיה???
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו. אחרי שהכל היה מורכב הפעלתי אותו והכל היה בסדר ל20 שניות הראשונות. הראה את הלוגו של הלוח אם בהתחלה, ספר זיכרון והראה את הכונן הקשיח. פתאום המסך היה מעוות אז עשיתי ריסט ולא הופיע כלום על המסך. ניסיתי לכבות ולהדליק ואין שום תצוגה, המסך גם אומר No Signel. עם המחשב השני שלי אין שום בעיה עם המסך. המאוררים עובדים והנורה של הסידי פועלת, אז אני לא מאמין שהלוח אם התקצר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש. *הלוח אם הוא Foxconn K7S741MG-6L עם כרטיס מסך OB.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש: P4 1.7 asus p4s8x לוח אם asus ti4200 כ.מסך samsung ddr 333 256mb זכרון ויש לי בעיה שמטרפת לי ת'שכל: המחשב עושה לי לפעמים מסך שחור ונתקע, לא משנה כמה ctrl alt del אני עושה זה קרה לי במקרים הבאים: 1. לעתים תכופות בהרצת nfs hot pursuit 2 2. NBA 2003 לא עולה בכלל, כלומר מסך שחור בכל נסיון הפעלה 3. בפעם האחרונה ששברה את גב הגמל היתה היום, תוך כדי קידוד DVD ל- AVI בתוכנה DVDX, וגלישה באינטרנט, עבר פתאום המסך ל וstandby ואיתו כל המחשב. כלומר האור בעכבר האופטי כבה, והמנורה של ה harddisk לא דלקה. אם אתם חןשבים שזה הכרטיס מסך אז לא נראה חי כל כך, כי הרצתי אותו ב3dmark בלי בעיות בכלל וגם קיבלתי 7300. יכול להיות משהו בספק כח? אולי לוח, דרייברים, טולי אפילו מ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הנייח שלי (מפרט בסוף הפוסט) נתקע בזמנים אקראיים. לפעמים לפני עליית הווינדוס ולפעמים אחרי. לפעמים בזמן שהמחשב לא היה עמוס בתוכנות כבדות ולפעמים תוך כדי משחקים. אין צפצופים מהBIOS (אני חושב שאין רמקול שמחובר ללוח האם). קראתי קצת ברשת והבנתי שזה יכול להעיד על מעבד חם ועל אבק בסוקטים של הראם. השתמשתי בspeedfan בשביל לברר את החום וראיתי שיחסית נמוך (40-50 כשנתקע). הוצאתי מהחשמל, ניקיתי אבק עם אוויר דחוס והחזרתי את הRAM. זה עדיין קורס. זה היה גם עם ווינדוס 8.1 וגם אחרי השדרוג ל10. מה אפשר לעשות? המחשב בן 5-6 שנים. תודה, Zinger777. מפרט: ל"א - אסוס M4N68T-M מעבד - AMD פנום 2 - 945 כ"מ - ATI 5770HD של חברת HIS 4 GB RAM של G-SKILL סיגייט HD 1TB 7200 RPM צורב DVD של סוני ספק5…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב כל הזמן נתקע בפעולות ספציפיות כגון העתק/הדבק או חילוץ קבצי ראר. intel dual core 7400 4gb ram windows 7 32 ati readon hd דיסק קשיח sata 500 gb wd עשיתי בדיק למעבד בעזרת תוכנת PM95 עשיתי ניקוי דיסק קשיח+בדיקת סקטורים פגומים. ובדקתי טמפ מעבד והיא לא גבוהה מידי... למישהו יש פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניהול דיסקים לא מתאפשרת ביצוע הרחבת מחיצה .וגם אם אני רוצה למחוק מחיצה d לא מתאפשר ???? ברור שמחיצה d רקה לחלוטין.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , כבר כמה זמן שיש לי תקיעות מעצבנות לכמה שניות במשחקים . ולא ניראה לי שזה בעיה שהמחשב חלש, בדקתי ב can you run it ,ועדיין ניתקע במשחקים שהוא אמור להריץ . המעבד עולה ל 100% cpu Usage, והמשחק מתחיל להיתקע ל5 שניות בערך , ואז חוזר לעבוד רגיל . מה שלוקח 99% זה המשחק עצמו , והשאר זה explorer.exe , DWM.exe וכו . דרייברים בכרטיס מסך מעודכנים. טמפרטורות: מעבד : 70с כרטיס מסך : 43c השאר תקינים . (במאמץ) מפרט : מעבד : AMD athlon 64 x2 5200 כרטיס מסך : GT 430 2G RAM. סרטון שמתאר טוב את הבעייה : Crysis 2 FPS Drop Problem וזה כמאט בכל המשחקים . אני כבר מתחרפן מזה , תודה רבה עצומה למי שיעזור
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה אני נתקל כל הזמן בקפיאות ובמסכים לבנים בווינדוס, פירקתי את הכ"מ והבחנתי ברכיבים כמו מפוצצים? האם הכ"מ גמר את הקריירה? מדובר בhd4850 מלפני 3 שנים בערך..
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש מבוסס G2020 (פנטיום על בסיס IVY) בעל כרטיס מסך HD4000 מסורס (תומך OPENCL וDX11 וכו') עכשיו- הפיצר המעניין של QUICK SYNC לא אמור לעבוד במעבד הפשוט אלא רק בגירסאות הI5~I7. אבל משום מה כל התוכנות מראות לי את האופצייה כקיימת- איך אני מוודע סופית? לא יודע איך להשוות כי אין לי דרך ספציפית להשוואה. בנוסף מצאתי סימוכין גם באתר יפני: http://zigsow.jp/portal/own_item_detail/229252/ כניראה אינטל בטעות הפעילה פיצ'ר זה בדריבר האחרון- מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחר צהריים טובים שאלה לי אליכם : איך אני יכל לדעת מה מהירות הבאס של הזיכרון במחשבי או בכל מחשב בכלל ? זאת בהתחשב בעובדה שאין לי מושג איזה זיכרון זה (לא חברה ולא דגם) . שאלה שנייה : איך אני יכל לדעת באיזה מהירות באס תומך הלוח אם ? כמובן שגם זה בהתחשב בעובדה שאין לי מושג איזה לוח זה . רב תודות.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב יחסית חדש (בן 4-5 חודשים) ועכשיו לא זוכר איך זה קרה אבל פתאום התצוגה של המסך נהייתה מרוחה כזאת התקנתי דרייבר חדש וחוץ מזה לא יודע מה לעשות.... זה פתאום קרה יש למישהו רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כשנה וחצי הרכבתי לחבר מחשב. לוח גיגהבייט,פנטיום, וכרטיס מסך של GAINWARD. כרגע יש בעיה- אני מדליק את המחשב- ובמקום לראות את השורות של הדוס, עם ההפעלה של המחשב, רואים הכל בצורת "ציורים" - הכל צבעוני ומרוח ,פסים רחבים... המחשב לא עולה... הכרטיס מסך נשרף...? האם זה משהו אחר? ניסיתי לפרק, להוציא זכרונות, לא הולך...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הינה זה ההסבר של ההודעה Warning W2540 - No APIC (advanced PIC) has been detected for this MP system. All modern MP systems should contain an APIC; some advanced single-CPU systems may also contain one. Fix: Check BIOS settings and enable the APIC. מה זה אומר? למהזה חשוב? האם להתיחס להמלצה ולשנות בלוח האם? THX
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, מס' קבצים שהעברתי מדיסק-און-קי לדסקפטופ בלתי נראיים . כאשר אני מסתכל על הדסקטופ דרך RAR או מנהל הקבצים הם כן מופיעים ורצים, אבל כשאני בדסקטופ הם לא נמצאים . חשוב לציין שניסיתי כל אופציה של ביטול קבצים חבויים. ** הכוונה היא לסרטי הוידיאו שנקראים MAINCH05 תודה רבה. מצורפות תמונה להמחשה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי חלקים למחשב חדש חוץ מ כונן ssd דיסק קשיח עכשיו את הכונן ה ssd ודיסק קשיח יש לי מהמחשב הישן ואני רוצה להעביר אותם למחשב החדש מערכת ההפעלה הווינדוס 10 נמצאת ב ssd השאלה שלי אם זה אפשרי להעביר את הכונן ssd עם מערכת ההפעלה ווינדוס 10 למחשב החדש וכך לא אצטרך לקנות מערכת הפעלה חדשה ואם זה אפשרי אשמח להסבר
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-