עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Nativus,

טוב אז עכשיו המערכת הפעלה שלי היא 32BIT. יש לי 2GB RAM. ואני הולך לקנות השבוע 2כרטיסים של 4GB כל אחד 1333GHZ. הבנתי שהPF שלי היה מקס' עד 3.2 אם יש שלי 32BIT ואם אני יתקין 64BIT זה היה כמו שצריך (8GB PF) זה נכון? או שב32IT זה עדיין היה זהה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by toms9563,

לא משנה נפטר

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by oferl31,

היי לוח אם GA-MA78GM-US2H כרטיס מסך מובנה ATI Radeon HD 3200 Graphics כרטיס קול Realtek High Definition Audio ATI HDMI Audio כמו שאפשר לראות בקובץ המצורף,אני לא מצליח לראות את HDMI AUDIO במאפייני השמע. הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייברים של הסאונד .התקנה כוללת של כל ה CCC... שום דבר. ניסיתי גם דרך האשף של CCC .שום דבר שם לא מתייחס לסאונד. אני כבר לא יודע מה לעשות מעבר לזה. אודה לכם מאד על כל עזרה. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by 5402240,

בס״ד שלום לכולם! יש לי מחשב נייד מדגם msi ms-1683 בהדלקה הגיוס נתקע על ההודעה Auto-detecting ahci port 0 ונשאר ככה תמיד אני מדגיש - זה מחשב נייד תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Eli464,

אהלן אנשים. יש ברשותי כרטיס קול אונבורד ורמקולים (יחסית פשוטים) של לוג'יטק. אחרי שהתקנתי את הדרייברים שמגיעים עם הדיסק של הלוח ואחרי שהגדרתי 5.1 בהגדרות סאונד בלוח הבקרה אני עדיין לא מקבל סאונד מהרמקולים האחוריים ולפעמים גם מהסנטר. ניסיתי גם להוריד דרייברים יותר מעודכנים מהאתר של רילטק והבעיה עדיין לא הסתדרה. הלוח אם שברשותי הוא Asus p8p67-m B3 והכרטיס קול שעליו לדעתי-Realtek HD Audio מערכת הפעלה Win7 64 Bit זקוק נואשות לעזרה! תודה.

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  6. Started by spitzi,

שלום, למה יש לי FPS נמוך -- מינימום 4, ממוצע 40 -- עם כרטיס מסך 560Ti ומעבד E8400, בהגדרות גרפיות די גבוהות שכוללות טסלציה ב-DivX11 ורזולוציה 1280X1024 ? הבנצ'מרק הוא Unigine "Heaven", הנה קישור לתוצאתו: http://pastehtml.com/view/bq7nt5es0.html. מידע נוסף על המחשב: זכרון 2X2GB של מושקין, 800 מה"צ. memtest עשה 6 מעברים ולא מצא אף שגיאה בזכרונות: http://imageshack.us/photo/my-images/526/photo0086f.jpg/ הארד דיסק 250GB של WD בן 3.5 שנים. להלן צילום מסך של MHDD עם סיום ריצתו: http://imageshack.us/photo/my-images/10/photo0087z.jpg/ לוח אם MSI MS-7366 http://www.infoteckpe.com.br/index.php?pagina=exibir_produto&libera=1&cod_produto=1892 ספק כוח חדש Seasonic S12-II 620W.…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by noodle,

שלום לכם, הבעיה: המחשב קורס (מתבצע כיבוי של המחשב) בתחילת המשחק skyrim, אז חיפשתי ברשת פתרונות והגעתי לתוכנה furmark שאמורה לבדוק את המחשב במאמץ, הדלקתי את התוכנה לחצתי "Burn in test" והמחשב קרס אחרי 10 שניות, לא היו תוכנות שרצות ברקע. צירפתי תמונה של speedfan. image upload בחלונות הריקים האלו אמור להיות נתונים נוספים, אבל לא מופיע שם שום דבר (גם כאשר הרצתי כאדמיניסטרטור). כפי הנראה הכל עולה באש, המחשב נמצא על שולחן ואין שום דבר שחוסם את פתחי האיוורור. המפרט : dell vostro 3500 i5 560m 4GB ram geforce 310m windows 7 pro x64 eng מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by Ashand,

שלום אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל ככה: יש לי בקר SAS/SATA בבית והייתי רוצה לחבר אליו הרדיסקים קיימים עם מידע עליהם,אני יודע שחיבור לבקר דורש פירמוט והגדרה של רייד אבל האם ניתן לחבר לבקר כזה הרדיסקים בלי לפרמט אותם??

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  9. יש לי כרטיס קול מובנה פנימי של הלוח אם הזה http://www.msi.com/product/mb/G31M4-L.html#?div=Detail לאחרונה עשיתי פירמוט למחשב ושידרגתי מ WIN7 32 HOME BASIC לWIN 7 PROFISSIONAL , שמתי לב שגם לאחר התקנה של הדרייברים העדכניים ביותר לכרטיס הקול מהאתר של REALTEK עדיין ישנה בעיה של סאונד נמוך שלא היה לי לפני השידרוג. ובקאונטר שאני מגביה את הסאונד מהמשחק השמיעה מאוד לקויה ולא איכותית. (למרות שהמשחק עצמו לא משתמש באיכויות מטורפות של סאונד) אפשר לשים לב שבפירוט מהאתר MSI תחת הקטגוריה - Audio רשום משהו לגבי ווינדווס ויסטה בייסיק. האם הבעיה נוצרה עקב שידרוג הווינדווס ? דרך אגב הכרטיס קול חדש - החלפתי לוח אם לפני חודש, ואין קשר לאוזניות או לרמקולים שבהם אני משתמש…

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מוזרה, כל פעם שאני מדליק מחשב החולונות מתחילים לעלות רגיל (רואים את המסך של האנימציה שבוא עולה בחלונות) ואז ממש רגע לפני שרואים את מסך המשתמשים, המסך הופך לשחור ואז יש הפעלה מחדש. ברגע זה שש מסך כחול של משהו שקשור לזיכרון ואז המחשב מאותחל. כמו שציינתי בפעם השניה המחשב עולה ללא בעיה בפעם השניה ועובד כרגיל מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  11. Started by amiaz10,

שלום לכולם יש לי תקלה מעצבנת.. כשאני מדליק את המחשב לא תמיד הוא עולה טוב זה מחשב נייד עם WIN7 64 סביות לפעמים הוא נדלק עד הקטע של טעינת הווינדוס ואז מראה לי שהמחשב דלוק אבל המסך נכבה לפעמים המסך פשוט נתקע העכבר לא זז המקלדת לא עובדת אבל מה שכן עובד זה ה-FN כשאני לוחץ על אחד מהם (דרך המקלדת) הנורה נדלקת אבל שום דבר לא קורה למסך עצמו. ולפעמים אחרי שהוא נדלק איזה 5 דקות אחרי זה הוא קורס מסך כחול driver_power_state_failure בגלל שאני לא יכול לצלם תמונה אני מביא לכם פה את כל הקבצים הדרושים+מספר התקלה (0X0000009F (0X0000000000000003,0FFFFFA8006201A10,0XFFFFF80000BA2748,0XFFFFFA8008C D4E10 כמה דקות אני יערוך יעלה לפה הורדה ל- DUMP לינק- http://www.f2…

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by ramivei,

שלום, אני רציתי לעשות שימוש בלוח אם "חדש" שישב אצלי בניילונים ולשם כך ביצעתי שדרוג.רכשתי מעבד חדש יותר של AMD שאמור להתאים לסוקט של הלוח אם (BIOSTAR A770 A2+) אולם לאחר ההרכבה רק המאווררים מסתובבים ואין קול ואין עונה (גם לא צפצוף של המערכת שאומר שהכל בסדר,נאדה) ניסיתי לראות מה לא בסדר,הסרתי את המעבד החדש והתקנתי את הישן יותר שבוודאי יתאים (אם נניח לחדש יידרש עדכון BIOS) הסרתי את כל הכרטיסים (על מנת לפחות שיצעק לי ע"י צפצוף ארוך או משהו דומה שאין לי זכרון). עדיין נאדה. ניסיתי להחליף את הסוללה הקטנה (סוללת שעון מוגדלת) והוא נתן צפצוף מאד ארוך. אני שמח וטוב לב מכך שיש תקווה חיברתי כרטיס זכרון אחד בודד שאני יודע שעבד בעבר,כרטיס מסך ואת ההארדיסק.אולם כעת גם אין קול ואין עונה …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. נכנס לסידירום תיקיית e: וכל קובץ אומר לי שאי אפשר להפעיל אותו

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by itay145,

שלום קניתי מחשב חדש לא מזמן ויש לי מאורר למעבד של ZALMAN 7000V הוא עושה קצת רעש יותר ממה שצפיתי ממנו לעשות ורציתי לדעת האם אני יכול להוריד לו את קצב הסיבובים על מנת שיעשה פחות רעש , אם זה כדי ואיך אני עושה את זה. תודה :]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. פירמטתי מחשב ישן התקנתי ווינדוס XP ממש לפני שהוא מסיים המחשב נתקע, ממש שרשום "ווינדוס מסיים את ההתקנה" לפעמים גם לפני שהוא מגיע לסיום ההתקנה. ניסתי לפרמט משהו כמו 10 פעם וכל הזמן זה קורה, מישהו שמע על דבר כזה פעם ? בכל מקרה ניסיתי התקנה על ארדיסק אחר לא עזר נתקע באותו מקום, הוספתי עוד 2 סטיקים של זיכרון חשבתי שאולי חסר גם לא עזר. עשיתי בדיקה לזיכרון משהו כמו 14 שעות בלי שגיאות, דבר נוסף החלפתי את הסידי רום לכל מקרה שמשם הבעיה ועדיין אותו דבר. מה יכול לגרום לבעיה הזאת? מה נישאר מעבד לוח אם וספק, מה הסיכוי שבאחד מהם הבעיה?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  16. Started by GMTK,

שלום לכולם. הזמנתי תמחשב ואני זקוק לטיפים(:. מפרט: מעבד: [..] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX ₪1085 לוח אם: [..] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי ₪766 זיכרון: [..] TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪100 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪731 כמות:2 מארז: [..] FRACTAL DESIGN DEFINE R3 BLACK FRONT USB3 ₪551 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W ₪421 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN III - זמין במלאי ₪205 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש מעל 3000 ש"ח ! ₪439 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪5…

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  17. נקנה לפני כ4 חודשים הדלקתי אותו מקודם והוא עושה רעש מאוד חריג לפעמים הוא ממש משמיע רעש כמו אגזוז של אוטו מירוץ וזה מדאיג אותי.. מה הפיתרון?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Assassin,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לבעיה הזאת בדיוק, כי אני לא יודע מה בדיוק מקור הבעיה אבל היום שהגעתי הביתה ובאתי לשחק קצת בפיפא שמתי לב שהמשחק פועל בהילוך מהיר(וזה לא בהגדרות של המשחק) אחר כך שמתי לב שזה קורה גם במשחקים אחרים ושכל הWINDOWS עובד בהילוך קצת יותרמהיר וכל המזעור של החלונות והאנימציות הגראפיות מהירות מהרגיל. יש לציין שיום קודם שיחקתי וזה עבד כרגיל ועכשיו זה ממש מציק שזה ככה במיוחד במשחקים. ניסיתי לעדכן דרייברים של הכרטיס מסך וזה לא עזר. ניסיתי גם לעשות בדיקה של דרייברים שצריך לעדכן באתר של אינטל ועדכתי את מה שצריך שם וזה עדיין לא נפתר. הכרטיס מסך שלי זה GTX 275 והמעבד שלי core i5 2.66ghz והזכרון 4GB DDR3. מישהו יכול לעזור? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  19. אוזניות HEADSET פשוטות שיש לי אותם כבר חודש - פתאום הREALTEK מזהה לי התקן שמע חובר ונותק וחוזר חלילה ללא הפסקה! זה חיבור קדמי במחשב ובמקביל המסך שלי שגם לו יש רמקולים מחובר מאחורה. אז כל פעם שהאוזניות מתנתקות השמע עובר למסך וזה משגע! מה עושים??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by etelsh4,

יש לי כמה בעיות במחשב שלי שאין לי דרך לטפל בהם (למרות שניסיתי אבל ללא הצלחה), יש לי את המפרט הבא: Intel i5 2500K 3.30GHz 6950 2GB CF 8GB RAM במשחקים יש לי בעיה של ירידות FPS וזה לא אמור להיות ככה ושאלתי את כל מה שאני יכול רק לשאול, אכן יש בעיה ואין לי מושג איך לטפל בזה, היה לי OC שהחנות TMS עשו לי (שהזמנתי מהם את המחשב) 4.30GHz קרה משהו למחשב והביוס עשה ריסטרט לעצמו או משהו כזה וה-OC נמחק וכל שאר הדברים שהיו בביוס או משהו כזה לא זוכר בדיוק, מה אפשר לעשות? לפנות ל-TMS שיעשו לי שוב? ואגב עוד בעיה של מסך כחול אני אצטט את הבעיה שכתבתי כאן בפורום: אגב היום שוב פעם ניסיתי לפתור את זה, במצב בטוח הסרתי את הדרייבר הנוכחי והתקנתי אחד ישן יותר (כל הדרייברים שהיו הם התאימו אז…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by almog14,

שלום לכולם. יש לי בעיה שמופיעה בשני מחשבים שונים על שתי OS שונות xp32 ן 7 64: הכפתור האמצעי של העכבר בחלק מהתוכנות אינו מבצע את הפונקציות הרגילות. בדפדפן אינטרנט הוא אכן פותח טאב חדש בלחיצה עללינק, אבל זורק אותי לראש הדף הנוכחי. בסייר הקבצים (המחשב שלי...) הוא עושה פעולה שהיא כנראה שילוב של ctrl+A, + ctrl+C. ובתוכנה אחרת שאני עובד עליה הוא נותן פעולה שמקבילה רק ל ctrl+C ובתכנה שלישית הוא אכן נותן את אופציית הגרירה, אך רק לפרק זמן של שתי שניות רצופות. ניסיתי להחליף עכבר, ולא עזר. למיטב זכרוני הבעיה התחילה בשני המחשבים כשהיה מחובר אליהם עכבר B110 של לוג'יטק. ניסיתי להתקין ולהסיר את התוכנה של התמיכה בעכבר של לוג'יטק וגם לא עזר. אנא עזרו.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  22. אהלן, עשיתי פורמט למחשב של אחותי והתקנתי דרייברים לכרטיס המסך. המחשב עבד מעולה לפני הדרייברים (רק ברזולוציה של 800 על 600). התקנתי דרייברים ל- GF FX5200 שלה ומאז כשהמחשב עולה, אני רואה רק את מסך הטעינה של הוינדוס ולאחר מכן מסך שחור. המחשב ממשיך לעבוד אבל אני לא רואה כלום. השאלה היא האם יש אופציה להחזיר את המצב לקדמותו או שצריך לעשות פורמט? מדובר ב- win xp sp3. תודה, MODY.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by pure perfection,

מה נשמע ?? לפני יומיים הספק עשה לי בעיות ושרף את ההארד דיסק החלפתי הארד דיסק והכל המשיך לעבוד אבל הספק הוציא רעשים , אז החלפתי את הספק ומאז המחשב לא עולה , כל המאוורים עובדים אבל המסך לא עולה .. חיברתי חיבור מינימלי ספק + לוח + מעבד אבל אין שום ביפ .. מה לדעתכם הבעיה בורד ?? תודה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  24. שלום רב לכולם ושבוע טוב לפני שבוע ברק הרס לי את הכרטיס מסך ואת המסך ( ) אז הכרטיס מסך הוחלף מ-NVIDIA 8800GTS ל- READON 7770 והמסך מ- ACER 21 ל-PHILIPS 21.5 שמתי לב שלאחר ההחלפות התמונה במחשב לא ברורה, כיאלו הפיקסלים לא מספיק חדים חשבתי שזה התנגשות דריברים בין ה-NVIDIA ל-READON אז פירמטתי, ולאחר שהתקנתי הכל מחדש התצוגה עדין לא חדה... אני אבוד הצעות, רעיונות? תודה רבה שוב ושבוע טוב לכולם!

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by Big_White,

איך מוצאים את מקור הבעיה? :s05:

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים