עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני מחבר את המחשב לטלויזיה בכדי לצפות בסרטים בטלויזיה,החיבור נעשה דרך כבל HDMI ,עכשיו הבעיה שהכרטיס קול (ההתקני שמע)לא מזהה את האודיו של הטלוויזיה (וגם לא את הרמקולים של המסך מחשב) בכדי שהם יפעלו צריך לעשות ריסטרט למחשב ואז שנייהם מופיעים (גם החיבורים של הטלוויזיה וגם של הרמקולים במחשב) אבל מה,אחרי כמה ימים שניהם נעלמים ואז צריך לעשות שוב ריסטרט למחשב,איך מקבעים את שני החיבורים האלה שלא יעלמו מהמחשב ? קיים אצלי גם חיבור לרמקולים למחשב שמחובר כמובן למחשב והחיבור אף פעם לא נעלם. אשמח לעזרה,יוסי.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by nicirnTAL,

אני לא מצליח להכנס לביוס כדי לשנות את סדר ההעלה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by maordor8,

שלום לכולם אני רוצה לפרמט את המחשב שלי לאחרונה שמתי לב לבעיות מאוד גדולות בגישות,בהפעלת משחקים ועוד... לפי דעתי אני צריך לפרמט את המחשב ולהתקין דברים בזהירות ולראות שזה לא דופק לי את המחשב... מה שאני מבקש זה מדריך לפרמוט מחשב,תוכנות מומלצות לאחר הפרמוט,עצות של איזה דברים לגבות ואיך לגבות ותוסיפו עוד נושאים... אני לא מבין בכל הקטע של איך לעשות לבד בלי עזרה אבל עם מדריכים אני עובד מצוין אז תודה על העזרה והתמיכה אם אשכול זה לא מתאים לפורום זה אנא קבלו את סליחתי והעבירו אותו לפורום הרצוי תודה והמשך יום נעים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Ronen Mars,

היי כולם, אשמח לעזרתכם, אני בא לפרמט כרגע מחשב thinkpad x130e עם מעבד 1.65GHZ ו4 ג'יגה RAM. כרגע יש עליו ווינדוס 7 והוא לא זז, כל דבר לוקח המון זמן, המעבד רץ על 100% רוב הזמן. הכי טוב יהיה להתקין WINXP, לא ? עצות שימושיות ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי, לאחרונה קניתי מחשב חדש שאמור להריץ כל משחק בלי בעיה. מסיבה שאני לא מצליח להבין, חלק מהמשחקים בקושי זזים (ממש פריים בי פריים עם שניה הפרש.. מזיז את העכבר וזה מגיב אחרי הרבה זמן), למשל gta V, Age of Empiries, Warzone. חלק מהמשחקים עובדים חלק - למשל Halo Infinity, red dead redemption, nba 2k 22. בנוסף, גם בלי קשר למשחקים, לפעמים יש מעין "קיפאון" רגעי, שבא לידי ביטוי בזה שהעכבר תקוע לחצי שניה או באמצע הקלדה המקלדת לא מגיבה וממשיכה להקליד את האות האחרונה מספר פעמים (כאילו המקש לחוץ קבוע) עד שמתשחרר. אני לא רואה קפיצות ב-cpu וב-memory usage. אני מעודכן עם הדרייברים הכי חדשים של הכרטיס מסך. הדבר היחיד שעולה לי לראש זה שלפני חודשיים בערך המחשב עשה איזה עדכון ופ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ZeeD,

טוב אז קניתי מחשב חדש והרכבתי אותו. אחרי שהכל היה מורכב הפעלתי אותו והכל היה בסדר ל20 שניות הראשונות. הראה את הלוגו של הלוח אם בהתחלה, ספר זיכרון והראה את הכונן הקשיח. פתאום המסך היה מעוות אז עשיתי ריסט ולא הופיע כלום על המסך. ניסיתי לכבות ולהדליק ואין שום תצוגה, המסך גם אומר No Signel. עם המחשב השני שלי אין שום בעיה עם המסך. המאוררים עובדים והנורה של הסידי פועלת, אז אני לא מאמין שהלוח אם התקצר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש. *הלוח אם הוא Foxconn K7S741MG-6L עם כרטיס מסך OB.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by dima_ga,

שלום לךא ידעתי איפה לפרסם את זה אז שאלתי פה. עכשיו הדלקתי את המחשב והמסך שלי נהיה כהה מאד לא שום סימן מפתיע. חיברתי את המסך הישן והכל מופיע בסדר...אז ככל הנראה המסך הוא הבעיה... יש עדיין אחריות הדגם הוא BENQ FP222W מה יכולה להיות הבעיה? אני רק אצין שזה לא בעיה בבהירות או משהו כי עשיתי מקסימלי ועדיין לא עזר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ppe,

לאחר שאני גומר את השימושים שונים במחשב בלילה אני מכבה אותו בצורה רגילה וזהו, עכשיו הבעיה מתחילה באמצע הלילה המחשב נידלק לבד נותן ציפצופים ומיתכבה מה גורם לזה?

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. המחשב שלי נכבה פתאום. אבל הלד הירוק שבמארז נשאר דלוק. ואז אני צריך ללחוץ על כפתור הכיבוי כדי לכבות אותו. ואז להדליק מחדש. זאת אומרת שהמחשב לא נכבה לגמרי. רק פעולת ההארדיסיקים והמאוורים הפסיקה וגם של הספק כוח. מה יכולה להיו הבעיה? זה לא קורה לי כל פעם. רק לפעמים נגיד אחת ל4 ימים. לא משנה אם המחשב במעמס או לא. הוא נכבה ככה בכל מקרה. מעבד: 2.66GHZ 1MB לוח אם: ASUS P5VDC-MX זיכרונות: TWINMOS 533 2*512 *ספק כוח ג'נרי. אם תרצו עוד פרטים על המחשב אמסור לכם בהתאם לתגובתכם. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Goat17,

שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח IP-35 PRO של אביט מעבד 6550, כ.מ.8800GTS וספק thermaltake 480 ללא אוברקלוק, במשך 4 חודשים המחשב עבד פיקס עם 2 סטיקים של OCZ Platinum 1GB 800Mhz, אתמול החלטתי להוסיף לו עוד שניים כאלה- זהים ב100%. המחשב התחיל להתקע בשלבים שונים של העליה, כשהוא כן הגיע לווינדוס הוא התחיל לזרוק לי בBSODים, ניסיתי כמה ריסטים ואז ניכנתי לביוס וגיליתי שההגדרות הפכו פתאום מעצמן לUSER DEFIEND, אבל אותן הגדרות כמו שהיו קודם.. החזרתי אותן לDEAFULT- לא עזר, אותן בעיות, בסוף הדבר היחיד שעזר לי נכון לעכשיו זה להוריד את התדר ל667... שזה דיי מבאס בהתחשב בזה שהזיכרונות אמורים לעבוד ב800. שוב המחשב עבד פיקס עם 2 סטיקים של אותו הזכרון בתדר 800! אם למישהו יש רעיון של משהו שאפשר …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, אני מדליק את המחשב והכל עובד אבל המסך לא.. ניסיתי להחליף בכרטיס מסך שעובד.. העברתי את הכרטיס זיכרון לסטיק אחר.. ניתקתי את הבטרי'ה כדי לאפס את הביוס... כלום לא עוזר בקשר לצפצופים - אין בכלל חיפשתי את הנורה של הלוח אם אבל כנראה שאין.. יכול להיות כזה דבר? זאת לא בעי'ה במסך כי בדקתי עם המסך שלי (המחשב הוא לא שלי..) והמסך שלי עובד.. בלי עין הרע! .. אה ואני לא יודע איזה לוח אם זה.. אני יודע שאני משתמש חדש פה.. אבל אני צריך את העזרה בדחיפות כי אני צריך לתקן את המחשב הזה תוך יום.. אני מתנצל על החוצפה.. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ruler,

שלום. ברשותי צורב אסוס מדגם crw-4824A במהירויות 52*24*48 . הבנתי שבמהירות כזאת אני אמור לצרוב דיסק של 700 מגה בערך ב 3 דקות,בפועל אני צורב דיסק כזה ב 6 וחצי דקות . יש לציין כי ניסיתי דיסקים שונים ועדיין לוקח לי כ 6 דקות לצרוב דיסק . רציתי לשאול מה הבעיה ואיך לתקנה,והאם עידכון קושחה יעזור? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by OptiSTR,

שלום כולם אז, כרגע בפעם הראשונה ניהיה לי מסך כחול. הדבר היחידי ששניתי זה שהיה לי 2X4GB בארוץ אחד (SINGLE) אז העברתי סטיק אחד לסלוט אחר בכדי ליצור DUAL שיניתי את זה בצהוריים בארך, מאז שיחקתי, גלשתי באינטרנט, הכל היה בסדר. עכשיו באתי לצפות בסרט, בום! מסך כחול (אחרי כ 15 דקות צפייה) מישהו יודע מה זה יכול ליהיות? בנוסף, בדקתי עוד קובץ DMP, וקיים קובץ מתאריך 9.4 עם אותה השגיאה בדיוק... ככה שלא נראה לי שזה בגלל ששיחקתי עם הזכרונות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by levy.mor,

שלום המחשב שלי הציג לי את הבעיה הזו אתמול.. לפי מה שהבנתי מגוגל הבעיה היא או בזכרונות או בדיסק הקשיח.. הרצתי ממטסט כל הלילה על זוג הזכרונות ללא שגיאות... כמו כן הרצתי בדיקה לדיסק הקשיח עכשיו לפי מה שאני משער.. זו או הקאש של הHD או הכבל של הHD או הזכרונות מחורבנים אבל אני רוצה לשלול את הדבר הקטן שאם זה אכן הכבל של הדיסק יש לי קבל SATA אבל אני לא יודע אם הוא מתאים ל SATA 2 יש בכלל סוגים של כבלים עבור כל תקן או שכבל הוא זהה ואני יכול להשתמש בזה שיש לי ? עריכה: בדקתי את את ה smart של הHD והתוצאות לא משהו האם אני יכול לסמוך על הבדיקה הזו + זה שהרצתי ממטסט לילה שלם ללא תקלות ולקנות HD חדש.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. טוב אז יש לי לנובו G550 ובעיקרון יש לי מדבקה על המחשב שרשום עליה "nvidia geforce with cuda" ליפני הפירמוט היה לי אחלה רזולוציה במחשב וכל משחק שרציתי רץ לי אחלה לגמריי. עכשיו אחריי הפירמוט הכל נראה על הפנים פשוט מזעזע, וכלום לא רץ. הרצתי את התוכנה PXC WIZARD ובכרטיס מסך רשום לי : מתאם גרפיקת VGA רגיל. ולא משנה איזה דרייבר ניסיתי להוריד לNVIDIA, זה לא נותן לי להתקין. האמת שזה בקושי נותן לי להתקין שום דרייבר.. ואני מתחיל נורא להתייאש ולא רואה מוצע. אם מישהו יוכל לעזור לי אני נורא נורא אשמח.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by sabosal,

ב health status הוא כותב warning בשניהם. באחד (250GB) מופיע בכיתוב מודגש: C7) ultra DMA CRC Error count) ובשני - 1000GB (C5) Current Pending Sector C7) ultra DMA CRC Error count) הרצתי Error-checking של הווינדוס, והוא מצא את התקלות בHDD השני. גם ה HD tune מצא שני סקטורים פגומים: הוא מצא את: 288054mb LBA 589936192 292480mb LBA 598999744 קצת ידע מסביב. המחשב הזה "אכל" כבר המון הארדיסקים. יש להם משום מה אורך חיים ממש קצר אצלו. ה HDD השני עוד באחריות. לגבי הראשון אני לא בטוח, אבל הוא גם לא זקן מדיי.. זה מתחיל להישמע לי חשוד שהוא דופק לי הארדיסקים כל שני וחמישי בערך. האם זה יכול להיות באמת רק צירוף מקרים? או שיכול להיות שהבקר בלוח אם נדפק, ולוקח איתו את שאר הHDD לגיהינום ביחד…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by tusik,

אחר צהריים טובים שאלה לי אליכם : איך אני יכל לדעת מה מהירות הבאס של הזיכרון במחשבי או בכל מחשב בכלל ? זאת בהתחשב בעובדה שאין לי מושג איזה זיכרון זה (לא חברה ולא דגם) . שאלה שנייה : איך אני יכל לדעת באיזה מהירות באס תומך הלוח אם ? כמובן שגם זה בהתחשב בעובדה שאין לי מושג איזה לוח זה . רב תודות.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by BloodShed,

שלום לכולם. אני מדבר כעת מהמחשב שלי אבל הבעיה היא במחשב השני שלי. לפני יומיים נכנסתי לפיפא 2005 ושחקתי איזה דקה או שתים. פתאום ראיתי שכל המשחק מתחיל להשתגע והטקסטורות מתחילות להמרח ולהשתגע לגמרי. בהתחלה חשבתי שאולי זה איזה באג במשחק והפעלתי אותו מחדש. לאחר ההפעלה המחודשת קרתה אותה הבעיה. חשבתי שאולי יש איזה מעמסה על המחשב או שאולי משהו קרה לDIRECTX במחשב. יצאתי מהמשחק שוב והתקנתי דירקט אקס אחרי שהורדתי אותו מהאתר של מיקרוסופט. לאחר מכן נכנסתי למשחק שוב ואותה בעיה הייתה. החלטתי להפעיל מחדש את המחשב ופה התחילו הבעיות. עשיתי restart למחשב ואני מדגיש את הרסטרט כי לא עשיתי לו shut down. למרות שעשיתי לו רסטרט המחשב נכבה. לאחר שהוא נכבה לגמרי באתי ללחוץ על כפתור ההדלקה והמחשב ל…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Islam Badir,

שלום רב הבן שלי קנה אוזניות רייזר קראקן ...הוא מצליח לשמוע בהן אבל המייק לא עובד... ניסינו לעדכן וגם לשנות בצלילים אבל אין לא הצלחנו האם יש למישהוא עיצה?

20. היי חיברתי היום בפעם הראשונה את המחשב ל-LCD ואני נתקל בבעיות של הגדרת הרזולוציה.. לא יודע מה עשיתי ובמה נגעתי.. כרגע אני בנקודת מצב הזו : http://imageshack.us/f/191/27849779.jpg/ כמה פרטים: *הרזולוציה המקסימלית של המסך מחשב שלי היא 1680X1050 *הרזולוציה המקסימלית של הLCD שלי היא 1980X1020 (אם אני זוכר נכון). בשורה התחתונה: על הצג מחשב אני רוצה להיות על 1280X1024 ובטלוזיה אני רוצה להיות על המקסימום שזה 1980X1020.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by infectedmush,

כאשר מחברים את השנאי לחשמל, דולקת נורה אדומה קבועה בספק (כרגיל) אבל נורת החיווי במסך נדלקת בצבע צהוב לשנייה אחת ונכבית, והמסך לא נדלק כמו מקודם (נורת יחווי אדומה). רעיונות? (המסך מתוצרת סין או משהו provision 2k17lcd )

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by odedfa,

שלום לכולם אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה זו. על מחשב AMD 1.3 היה מותקן לי win me והמודם עבד בסדר. התקנתי XP PRO וקיבלתי בעיות. למרות שהמחשב מזהה את המודם, והאבחון תקין, וגם אין התנגשויות, בעת נסיון חיוג לאינטרנט, המחשב משמיע צליל חיוג - ונתקע טוטאלית (לא עוזר לחיצה על ALT+CTRL+DEL). :'( הורדתי דרייבר מעודכן מהאיטרנט, ועדיין אותה תוצאה. :'( :'( מפרט : AMD 1.3 256 MB זכרון מודם : PINE ESS 2838 pci אשמח לתגובות בתודה עודד

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by נתנאל אשטמקר,

קניתי חלקים למחשב חדש חוץ מ כונן ssd דיסק קשיח עכשיו את הכונן ה ssd ודיסק קשיח יש לי מהמחשב הישן ואני רוצה להעביר אותם למחשב החדש מערכת ההפעלה הווינדוס 10 נמצאת ב ssd השאלה שלי אם זה אפשרי להעביר את הכונן ssd עם מערכת ההפעלה ווינדוס 10 למחשב החדש וכך לא אצטרך לקנות מערכת הפעלה חדשה ואם זה אפשרי אשמח להסבר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by HeDesXs,

הביאו לי 2 מחשבים אז באחד ההארד דיסק בא דפוק אז זרקתי אותו אז רציתי להעביר את ה HD בין המחשב הישן יותר לחדש יותר הקטע הוא שכדי להוציא אותו אני הייתי צריך לפרק את הכל כי היה בורג שאי אפשר להגיע אליו מהצד הפתוח אז בקיצור פירקתי אני הרכבתי אותו עכשיו שוב עם הHD (בעיה במחשב החדש יותר) ואופ המחשב לא נדלק אני חיברתי את הכל HD כונן כונן A חיברתי את ה20 פינים ללוח אם חיברתי את ה IDEים של כולם ועדיין לא עובד אז מה לעשות!?!?!?! (אין לי איך לצלם....)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Charlie17,

אוקי חברים אז ככה היום ישבתי לנקות ת'מחשב כמידי חודש ולא עשיתי שום דבר יוצא דופן בניקיון יש לי מסך דל 2209WA וכרטיס מסך twintech gtx 260 1gb ואחרי שסיימתי לנקות וארזתי הכל למארז המסך התחיל להבהב...בערך כל 20-30 שניות המסך הופך לשחור ונדלק מחדש, מבלי שהכפתור עצמו ישנה צבע על המסך (כפתור ההפעלה של המסך) אני יכול להמשיך לעשות תוך כדי פעולות רגילות. אז חבר'ה, בבקשה לעזור לבנאדם. אין רעשים מוזרים או חורגים, טמפ' נורמלית. אז מה אני עושה אה כן ועכשיו תוך כדי שאני כותב את זה יש טוויצ'ים של המסך שניה לפני שהוא נהיה שחור התמונה עליו מתעוותת עריכה: עשיתי בדיקת אנטיוירוס של נורטון ושל אוירה, יצא נקי גם חיברתי את המסך למחשב אחר והוא בסדר גמור אין פלאשים. משמע שזה הכרטיס מסך. שאותו ד…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים