עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי אנשים! יש לי תופעה מוזרה באיזו מערכת ACER ASPIRE X1700 כשמפעילים את המערכת (XP) היא עולה עד כדי מסך שחור כשמופיע הסמן של העכבר. (מצב סטטי) ניסיתי לבצע התקנה מחדש של המערכת וגם בהתקנה היא נתקעת באמצע וחודלת מלהמשיך ולסיימה. בבדיקת MEMTEST יש גם כניסה למצב סטטי.(חודלת מלהמשיך מעבר ל18 אחוז) גם בהרצה של WINPE המערכת נכנסת למצב סטטי ולא עולה. בבדיקת הHDD עם תוכנה של היצרנית (HITACHI) הSMART תקין. למישהו יש רעיון? האם זה נשמע כמו לוח לא תקין? מדובר על מערכת שהגיעה עם ויסטה מהיצרן במצב AHCI וששונתה לIDE NATIVE MODE על מנת להתקין XP. יש לציין שהמערכת עבדה כחודשיים ללא בעיה. המון תודה מראש לכולם...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by regev_k,

שלום לכולם , השאלה מופנית למבינים בתחום בלבד. בעקבות יציאת הסוקט החדש בקרוב 1700 ברצוני לשדרג ולמכור את החומרה שיש ברשותי היום רציתי לדעת כמה אוכל לקבל על כל חלק , והמטרה למכור הכל ביחד. מעבד - I7 8700K יש לציין כי המעבד לא עבר OC לוח - gigabyte arous z370 ultra gaming קירור למעבד - giabyte ATC800 זיכרונות - corsair ddr4 2*8 3000 שחורים עם תאורה לבנה מהבהבת ( יש שמועה כי הלוחות עם הסוקט החדש יתמכו ב DDR4 אז הזיכרונות בסימן שאלה) מארז - coller master haf-x full tower (אפשרי להוסיף אותו , המערכת לא מורכבת על המארז הזה) תודה רבה לעונים.

3. Started by erap129,

יש לי בעיה במאוורר של המעבד. לפעמים שאני מדליק את המחשב הוא מתחיל לעשות רעשים ממש מוזרים שמשתנים כל הזמן, ולפעמים הוא פועל בסדר. אני לא רואה שום הבדל בטמפרטורה ובמהירות סיבוב.. אבל שאני לוחץ על האזור מאחורי המחשב שמכסה את המעבד אז הרעש נחלש טיפה. זה היה כבר לכמה זמן אבל בזמן האחרון הוא התחיל התחזק ולהרעיש באופן יותר קבוע אז זה מציק לי למרות שלא נראה לי שיש בעיה אחרת חוץ מרעש. מישהו יכול לעזור לי?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי אתמול הרמקולים שלי עבדו והיום הדלקתי את המחשב והרמקולים לא עובדים הדלקתי את הכפתור וזה מראה אור ירוק כמו תמיד איך אין סאונד הוצאתי וחיברתי את הכבל הירוק והוינדוס מראה שהרמקולים לא מחוברים מדובר על רמקולים 2.1 של לוג'יטק תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. נתתי למישהו לעשות פירמוט למחשב ואתמול המקלדת עבדה והעכבר לא אז חיברתי אותו דרך היואסבי וגם המקלדת וגם העכבר עבדו. היום הדלקתי תמחשב והעכבר עבד דרך היואסבי והמקלדת לא (אין לה חיבור יואסבי) אבל לפני שהמע' הפעלה עולה המקלדת כן מגיבה, אחרי שהמע' הפעלה עולה אז המקלדת דלוקה אבל אבל לא מגיבה (גם המקשי Num Lock Caps LOck SCroll Lock לא מגיבים) חייב עזרה, תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by fireskill,

שלום רב אתמול פירמטתי את המחשב אחרי שהוא עבד לאט (המחשב עבד והאינטרנט עבד) אחרי הפירמוט לווינדוס 7 האינטרנט לא עובד לי, ניסיתי לעדכן דרייברים והכל אבל המחשב מסרב להכיר באינטרנט אני משתמש במודם של מוטרולה שמחובר לראטור של tplink 1043ND שהמראוטר מתחבר כבל רשת ישירות למחשב. בראטור מוסמן שהנורית של הכבל עובדת ומחוברת. למרות זאת במחשב שניסתי שניסתי להתקין את הדרייברים שמקבלים על המודם הוא רושם detected failed המחשב לא מזהה את הכבל או משהו. אני אבוד עצות. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. בזמן האחרון אני חווה את הבעיה הזאת אני מדליק את המחשב ומגיע למסך של הלוח אם (על המסך יש תמונה צבעונית עם השם של הלוח ורשום איזה F צריך ללחוץ כדי להגיע לביוס וכו) והמסך תקוע ולא קורה כלום (כלומר אני לא מקבל את הצלצול ביפ הרגיל - נראה לי שככה קוראים לפוסט). אחרי ריסט מהמצב הזה המחשב עולה כרגיל. זה קורה רוב הפעמים שאני מדליק את המחשב. למיטב ידעתי יש חלקים במחשב שהם באחריות. כמו כן חוץ מהבעיה הנ"ל אין לי בעיות עם המחשב אבל אני מניח שזה סימפטום של רכיב שהוא תקול או שהוא עומד להתקלקל אני לא מביא אותו למעבדה כי אין לי מושג מה הבעיה ואני לא בטוח שאני אוכל לשחזר את התקלה שם. אשמח לכל מידע מועיל הלוח אם הוא arsock h67m i5 4 gb ram

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by DrStyle,

לא ניקיתי את המחשב איזה שנה, אז דפקתי לו ניקוי קטן עם מטליות לחות למאווררים.. בקיצור אני מחבר הכל לחשמל ולא נדלק, אין שום תגובה בכלל.. המפרט: E E8400 EP45-DS3 2X2GB RAM 640GB SAMSUNG HD4870 1GB TOXIC CM690 CM REAL POWER PRO 650W .. יש משהו לעשות/לבדוק או רק להזמין טכנאי? :s05: תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by UV1,

אני לא יודע אם יש מקום יותר מתאים לבעיה אז אם יש סליחה מראש ותעבירו קניתי מארז לדיסק קשיח 3.5", חיברתי דיסק קשיח שהיה על המחשב הנייח שלי הנייד מזהה את הכניסה של ה USB והוא כאילו עובד בסדר אבל הוא לא מזוהה ב my computer כאילו שהוא לא מפורמט אבל זה ממש לא נכון ...החומר שיש לי שם מאוד מאוד חשוב ואני חושש לגורלו מה עושים כדי להתגבר על זה? אולי התקנתי משהו פיזית לא טוב?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום יש לי סט של מיקרוסופט עכבר +מקלדת בדגם 1000 ,העכבר משום מה עשה בעיות בגלגלת וקניתי חדש עכשיו -קניתי אותו דגם בידיוק של העכבר ..אבל ללא מקלדת אלא רק עכבר יוצא שיש לי שני מקלטים מחוברים למחשב אחד לעכבר ואחד למקלדת...שניהם חיצונית אותו דבר ואם אני ישים מקלט של אחד מהם השני לא יעבוד.השאלה היא האם אפשר לאחד אותם ששניהם ישדרו על אותו הגלובכך אחסוך לי את שני המקלטים באחד? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by yns lab,

קראתי על מפרט של לוח אם וראיתי שרשום שם DMI: 8 GT/s רציתי לדעת מזה אומר בדיוק ומזה SYSTEM BUS תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. טוב אני לא בדיוק יודע מה הסיבה לכך, המסך או הכרטיס מסך,או שניהם ,או אף אחד מהם, אבל כשאני מדליק את המחשב כבר בקטע של הWELCOME הוא מתעוות יעני לא מראה את כל המסך , יש פסים בכל מיני צבעים , או חלק לבן כזה, וגם כשהוא נכנס כבר לוינדוס , הוא נכבה ואז נדלק ככה, וגם האייקונים על שולחן העבודה נעלמים . אני פשוט מוציא את זה מהחשמל , בכלל , הכל, מחכה כה דקות ומדליק שוב , ואז זה בסדר..אבל יש לי תחושה שבקרוב גם זה לא יעזור , אני צריך לטפל בבעיה, רק שאני לא יודע מה בדיוק הבעיה...? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by oneofakind,

יש לי קול נקישות מוזר באוזניות, האוזניות שלי מחוברות לתוך רמקולים כאשר אני משנה את הפוזיציה של הרמקולים על השולחן הקול מתחזק ונחלש אבל תמיד הוא חוזר בשלב מסוים. ניסיתי לחבר את האוזניות ישירות למחשב והקול נפסק אבל הבעיה שהחוט שלי קצר מדי כך שמעניין אותי אם יש פתרון לרעש כאשר אני מחבר אותם לרמקולים. ולא אין לי פלאפונים/טלפונים ליד המחשב יש לי רק ראוטר, מדפסת ומסך.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by The Ball,

הורדתי קובץ DRIVER UPDATE של הכרטיס קול שלי והסיומת שלו זה LIB איך אני פותח אותו? מה אני עושה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אהלן לכולם יש לי בעיה אחרי התקנת משחקי מחשב במחשב. אני מתקין משחק מחשב מסויים מסמן לו בV שיעשה לי אייקון של המשחק בשולחן העבודה ואחרי ההתקנה לא נוצר לי האייקון.מה עושים? אני חייב לציין שזה קורה לי בהתקנות של CODEX של plaza האם אפשרי לתקן את זה? יש תוכנה מסויימת שתעזור לתקן ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by CyberBot,

ליתר דיוק בCombat Arms מפרט: לוח-MSI 7222 ראם- 512 הארד דיסק-80 ג'גה כרטיס מסך-radeon 9550 256mb(כן מעפן אני יודע) ומעבד-P4 3.20GHz הוא קופא רק במשחקים ניסיתי להסיר ולהתקין דרייברים של כרטיס המסך אבל לא עזר ועם combo fix גם לא עזר לילה טוב

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם, ראשית אציין כי עברתי וחיפשתי פתרון ברשת ובפורום בפרט וזאת ללא הצלחה, המחשב שברשותי הוא: לוח אם: msi X58 pro e מעבד: i7 920 2.67 זיכרון: GB 6 כרטיס מסך: ati HD 6990 * כאשר המשחק רץ אין שום תוכנית שפועלת ברקע גם לא דפדפן. * אין מגבלה של נפח דיסק, * אין בעיה של התחממות יתר, * כל הדריברים עודכנו (כולל כרטיס מסך שעודכן מחדש לאחר הסרה של עדכון קודם) גם כאשר אני מוריד את הדרישות בהגדרת המשחק ל- LOW עדיין המשחק לא רץ וכאשר אני מזיז את העכבר מצד ימין לשמאל המסך נתקע.. אשמח לעזרה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Yaniv Debbi,

מחשב ישן. לפחות שש שנים. לוח אסוס. אחרי כיבוי ממושך. אך עדיין מחובר לחשמל. שוכח מאיפה להעלות ווינדוס. לא מזהה הארד דיסק משני. סתם אין תצוגה. תאריך ושעה מדוייקים. בעיה בלוח? או שהחלפת סוללה תפתור את הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם, ברשותי מיני נייד מסוג acer aspire one. קניתי אותו יד שניה במחיר דיי טוב, קניתי לו סוללה חדשה מחו"ל והוא כמו חדש ואני מאוד מרוצה ממנו. שקניתי אותו הבנתי (עוד מהמוכר) שיש בעיה אפשר לומר "קלה..." במחשב. פעם ביום או פעם בהדלקה (בא והולך זה תלוי..) המסך נעלם והופך לצבע לבן, הדרך היחידה להחזיר אותו היא לרוב לתת מכה ממש קלה בצד המחשב באיזור USB וחיבורי החשמל והVGA. ולפעמים אני מוזיז קצת את המסך וזה גם מסתדר (תלוי..) היום לדוגמא הייתי צריך קצת לעשות איתו מלחמה ובסוף הוא חזר לבד... מה לדעתכם הכיון לבעיה? מסך? כבל מסך? או חס וחלילה בעיה חמורה יותר כמו לוח? אני ישמח לעזרה, תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי תשתית בזק וספק 012. אני כבר בתחום הגיימינג כבר כמה שנים ומי שהוא גיימר כמוני יודע כמה כל פינג קריטי במשחקים תחרותיים. הבעיה כבר קיימת הרבה מאוד זמן (לא אקראי או חד פעמי). הפינג שלי לחו"ל באופן שגרתי הוא 75 נניח בשרת מאוד ספציפי שזה בסדר גמור אבל משום מה כמעט כל יום בשעות הערב בדרך כלל הפינג קופץ לאיזור ה 150 וכמו כן אינו יציב כלל (חווית משחק הורסת ולא מהנה). הקטע המוזר הוא שבCMD כאשר אני מריץ פינגים על השרת הזה ובכל שרת אחר לחו"ל, הפינג נראה נמוך כרגיל ויציב. (אפשר לשלוח תמונה במקרה הצורך אבל נראה לי זה ברור). סביר להניח שזה בעיה בספק או בתשתית, ואם כן זה סיפור לפנות אליהם כי כנראה הם לא מבינים בכלל בנוגע לזה... תודה מראש לעונים!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לפני כחצי שנה קניתי מחשב נחמד בשביל שהיה לי למשחקים והוא פעל מצוין לא עושה בעיות עד שלפני שבועיים התחילו לצוץ לי נקודות אדומות על המסך בזמן שאני משחק משחקים או רואה סרטים הנקודות כול פעם זזות על המסך ומציקות מאוד בעין אז אם אפשר מישהו יכול לתת לי כיון מה לעשות ולעזור לי לפתור את הבעיהה בבקשה זה משגע אותי ולא בא לי לפרמט את המחשב סתם נ.ב הדרייבר מעודכן והמחשב עבר ניקוי של אבק השבוע

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ofer_mat,

יש לי G3 T5 8200 של ASUS לוח אם MV של INTEL הבעיה שלי היא כזאת: הרצתי את התוכנה שבאה עם הכרטיס SMARTDOC והוא אומר לי שאין מספיק מתח לכרטיס חוץ מזה נראה לי שהוא חם מדי 52 RAM ו 63 CHIPSET אין לי OC בכלל

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. לפני כשנה וחצי הרכבתי לחבר מחשב. לוח גיגהבייט,פנטיום, וכרטיס מסך של GAINWARD. כרגע יש בעיה- אני מדליק את המחשב- ובמקום לראות את השורות של הדוס, עם ההפעלה של המחשב, רואים הכל בצורת "ציורים" - הכל צבעוני ומרוח ,פסים רחבים... המחשב לא עולה... הכרטיס מסך נשרף...? האם זה משהו אחר? ניסיתי לפרק, להוציא זכרונות, לא הולך...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני חושד כבר דיי הרבה זמן שיש לי בעיה של סקטורים פגומים בהארדיסק, הכל בגלל מכת חשמל שהמחשב שלי חטף ששרף לי את הלוח אם ספק וקיצר את ההארדיסק אותו אבא שלי הצליח להציל... היום אחרי שקניתי מחשב חדש (ההארדיסק נשאר) אני רואה שהמחשב כל הזמן נתקע לי ויוצר בעיות, אני חושד שזה בגלל סקטורים פגומים בהארדיסק אבל אני לא יודע איך לבדוק את זה, איך לגלות באיזה אזורים הם קיימים ואיך למנוע את הגישה אליהם מתוך המערכת הפעלה, אז אם למישהו יש רעיונות אז אני אשמח לשמוע... ניסיתי לעשות סריקה, ביקשתי לבצע סריקה גם של הסקטורים הפגומים ולנסות לשחזר אותם אבל המחשב נתקע בשלב מסויים כנראה הוא הגיע אליהם, ניסיתי גם לעשות איחוי אבל זה לא ממש עזר...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by hmam Hlil,

דיונים חדשים בפורומים