תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת מה עושה פקודת הפירמוט והאם חובה לבצע אותה על דיסקט שפעל קודם לכן במחשב מקינטוש ? :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שולם אני צריך עזרה לגבי כונן דיסקטים שלא מופיע ב"מחשב שלי". הכונן מזוהה במנהל ההתקנים, ואפילו ניתן לקרוא מהכונן דרך RUN אבל משום מה הכונן לא מופיע בשום מקום. יש לכם רעיונות? אגב, WIN XP כונן של TEAC
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכלולם... יש לי בעיה קטנה עם העכבר שלי ... העכבר הוא מדגם אינטלי מאוס אקספלורר של מיקרוסופט. inteli mouse explorer - microsoft. . יש לו שני לחצנים בצידו השמאלי ובעזרתם ניתן לבצע כל מיני פעולות ע"י תיכנות. באחד מן הימים האחרונים הכפתורים הללו (2 הצדדיים) והם בלבד ( האחרים עובדים כמו שעון) , הפסיקו לעבוד לי , והם חוזרים לפעולה רק בתנאי שלאחר כל איתחול של המחשבי אני הולך ל- control panel -> mouse -> ושם אני בוחר מחדש את ההגדרות , עושה או קיי וזה מתחיל לעבוד לי. הבעיה מתרחשת בכל החלונות לא רק באקספלורר. אולי למישהו יש מושג ************************************** 866 , win xp , asus v7700 , 512 ram ,
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע אך ורק במשחק המסוים הזה (לאחר זמן מסוים). הוא לא מגיב וחייבים לעשות ריסט. מה יכולה להיות הבעיה? דרייברים של הכרטיס מסך? לחבר שלי יש אתו מחשב כמו שלי וזה לא עושה לו שום בעיה.....הדרייבר של הכרטיס מסך הכי מעודכן שיש...אין לי מושג למה זה....
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי להחליף את העכבר הג'נרי שלי במשהו קצת יותר איכותי וכשהחלפתי בין העכברים המחשב פשוט לא מזהה את העכבר ,יותר נכון מזהה את העכבר אך העכבר לא מגיב גם האור שמופיע בתחתית העכבר לא נדלק. מע' ההפעלה שלי הינה XP וחיבור העכבר הינו USB ( ה PS2 שלי פשוט לא תקין ). נסיתי להחליף ליצאת USB אחרת אך עדיין אותה תופעה העכבר לא מגיב ,נסית גם עם סוג אחר של עכבר וגם העכבר השני לא מגיב ולא נדלק האור בתחתית העכבר. הלוח שלי הינו של Asus cuv4x -c מעודכן כמו כן גם ההגדרות בביוס נראות תקינות . חוץ מהעכבר הג'נרי שום עכבר אחר לא מגיב ( גם של Microsoft וגם של Logitech ). בקשה עזרה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כפי שמבינים מהכותרת, מצאתי מסך 14 אינץ' של פיליפס ליד פח הזבל , עכשיו הוא בבית שלי ;D. אתם חושבים שיש סכנה לכרטיס מסך או למשהו אחר, אם אני אחבר אותו למחשב ??? נגיד שחיברתי והוא עובד (קשה לי להאמין), מה יכולים להיות השימושים בו (אין לי מחשב בלי)? אם אתם חושבים שזה קשור יותר לפורום גרפיקה ותלת מימד, תעבירו. תודה רבה, IP.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,יש לי מחשב נייד מדגם lenovo ideapad 110-117lkb מעבד i3 וכרגע אני עובד על ווינדוס 10 ברצוני להעיל אותו על ווינדוס 7 אבל לא מצאתי דרייברים חיפשתי הרבה בגוגל יש אפשרות שקימיים דרייברים לווינדוס 7 ואני לא יודע ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מקבל ביומיים האחרונים הודעות שגיאה כפי שתראו בקובץ תמונה המצורף אחרי מחיקה תוכנת CCLENER לא מחקה, וכל פתרון אחר לא מצאתי! מבקש סיועכם או ע"י הפניה לתוכנה חינמית להסיר שאריות של קבצים או הפנייתי לתהליך (LIST) שאני אעשה מערכת הפעלה WIN 10 64 ברישיון תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
גוגל כרום ניסגר מעצמו-מערכמ הפעלה ווינדוס 10 ניסיתי לפתור את הבעיה אך לא הצלחתי. מבקש את עזרתכם לפיתרון הנ"ל תודה מראש מאירו
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרה במידה ויש מישהו שיכול לעזור רכשתי מדפסת שהיא גם סורק וגם מכונת צילום - מסוג LEXMARK דגם 2650X , הבנתי שהדגם הוא לא חדש אבל הוא יכול לתמוך במערכת של WIN 8.1 משום אני מנסה לחפש דרייבר מעודכן שתומך בWIN 8.1 ולא מצליח , אני מנסה להתקין את המדפסת על המחשב ולא מצליח , המחשב לא מזהה אותה אשמח לעזרה והדרכה בהתקנת המדפסת הזו תודה רבה גיא
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה על מקום שמלחים USB למחשב נייד במחיר טוב באיזור המרכז תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם ישנה דרך לתעד דף פייסבוק או עמוד מתוך אתר כפי שהוא שלא ע"י שמירה סטטית (כPDF או סרטון של האתר) - האם יש דרך להוכיח שאתר ביום מסוים היה כפי שהוא היה מבחינה מחשובית (ובדרך שגם ניתן לעשות בה חיפוש ctrl+f)?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני לא ממש מבין במחשבים ואני מקווה שזה המקום הנכון לחפש בו את הפיתרון, בבקשה סלחו לי אם לא. בכל מקרה, לפני חצי שנה בערך שדרגתי את המחשב שלי וקניתי כרטיס GeForce GTX 1060. עד כה הכרטיס עובד מעולה. אבל אני רוצה לעבוד עם שני מסכים ולא רק עם אחד. לקחתי מסך ישן שהיה לי בבית, אבל החיבור שלו לא היה מתאים לחיבור של הלוח (ללוח יש חיבורי hdmi, displayPort וחיבור DVI אחד, וזה לא אף אחד מהם. אני לא יודע איך הוא נקרא, פשוט החיבור הכחול הישן הזה של המחשבים) אז ניסיתי לחבר את המסך לחיבור של המחשב עצמו, של לוח האם. אבל המסך לא מגיב בכלל. המסך בבירור עובד כי בדקתי אותו על מחשב אחר... המסך הראשי שלי שכן עובד הוא חיבור DVI ולכן הוא עובד בסדר. …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה שגורמת לקפיצות של חלונות של error פתאום... רשום שם על משו כמו: generic host process for win32 services שהוא עשה פעולה לא בסדר והוא יצטרך להסגר או משו על app לא בידיוק מבין...לאחר שבדקתי באיזה קובץ מדובר ראיתי שזה ה- services.exe קראתי על זה באינטרנט ודיברו שזה איזה וירוס...אז סרקתי וסרקתי ולא עלה דבר! לאחר מכן קראתי שזה בעיה של חוסר עדכון (update) אז ניסיתי לעשות עדכונים אבל לא הצלחתי מנהל העדכונים של הווידווס לא עולה לי...בלי שום טענה או משהו כזה. פשוט לאחר לחיצה לא עושה כלום...ובטריי (tray) יש סימן של אבטחת ווינדווס ורשום לי שהעדכונים לא פעולים ועל אף שניסיתי להפעיל אותם הם לא עבדו. עצות? תודה רבה שחף.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברגע שנדלק המחשב, הכל טוב ויפה, אך לאחר 5 דקות, המקלדת והעכבר מפסיקים לעבוד! המחשב לא נתקע, אלא פשוט לא מגיב לפקודות. ניסיתי כבר הכל, החל מהוצאת המקלדת והעכבר מה"שקעים" שלהם והחזרתם, ועדיין כלום , אותה הבעיה, ואני חייב לציין שאחרי הפעלתו מחדש של המחשב, הבעיה חוזרת על עצמה, לאחר כ-5 דקות. אשמח לעזרה בעניין! ???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עשיתי פרמוט למחשב, התקנתי גרסה אחרת, יותר מעודכנת של ווינדוס, [xp sp3] ואת אותם הדרייברים של הכרטיס מסך. הבעיה שמשחקים [כמו nba live] שפעלו אצלי מצוין לפני הפרמוט, פשוט מקרטעים, בקצב פריימים איטי ובלתי אפשרי לשחק. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז עכשיו המערכת הפעלה שלי היא 32BIT. יש לי 2GB RAM. ואני הולך לקנות השבוע 2כרטיסים של 4GB כל אחד 1333GHZ. הבנתי שהPF שלי היה מקס' עד 3.2 אם יש שלי 32BIT ואם אני יתקין 64BIT זה היה כמו שצריך (8GB PF) זה נכון? או שב32IT זה עדיין היה זהה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שבזמן האחרון יש לי הרבה שאלות בליחה שאני נודניק פשוט יש לי כמה בעיות ! תראו עדכנתי את הביוס שלי לעדכון הזה ה 23 ! http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Bios&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7-S&pSOCKET_TYPE=Socket+A וו עדכנתי דרך התוכנה FlashMenu יש שם אפשרות לעדכן דרך קבצים עדכן וזה בסוף הוא ביקש ממני להפעיל מחדש הפעלתי וזהוא הוא לא פועל המחשב נידלק והכול אבל אני לא רואה כלום במסך המחשב לא פועל לא יודע למה מה יכולה להיות הבעיה מה כבר עשיתי עדכנתי זהוא מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה ? הוצאתי את הבטריה עשיתי הכול כלום לא עוזר ! בבקשה תעזרו לי אני משתמש עכשיו בלוח אם של חבר שלי ! אבל מה אני יעשה עם הלוח שלי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שחיברתי לו הארד דיסק של 2.5 שמחולק לשתי מחיצות אחת של 1.19 ואחת של 1.8 בקיצור, רציתי לעשות את זה מחיצה אחת לפני שאני מתקין ווינדוס... אז נכנסתי ל FDISK מחקתי את כל המחיצות הישנות ואז יצרתי מחיצת PRIMERY חדשה, זה עשה כמה דברים ואז אמרתי לו SET ואז ריסטרט ופורמט ומה אני מגלה !?!? הוא עשה לי את ההארד דיסק 4 ג'יגה! ,התקנתי ווינדוס בכל זאת, חשבתי שהוא השתגע וזה יסתדר... אבל גיליתי ש 3 ג'יגה הוא מראה כחסומים ולי נשאר רק 800 מגה (200 ירדו בגלל ווינדוס) בקיצור אני ישר רצתי שוב לFDISK וניסיתי שוב ולא עבד, ניסיתי עוד כמה פעמים, אה !! נזכרתי, גם בפורמט הוא אמר לי TRYING TO FIX ALLUCATION UNITS או משהו כזה, ואז הוא הריץ מספרים וזה לקח כמה שעות לסיים כל פורמט בגלל זה…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני חודש בערך ההארדיסק שלי התחיל להשמיע רעשים כאלה מוזרים ותקע לי כל הזמן את המחשב ואמר לי שיש לו בעיה לקרוא מההארדיסק. חשבתי שזה ה-IDE שחתכתי קצת עקום אבל אח"כ הבנתי שזה לא ה-IDE ועכשיו המחשב שלי לא עולה ומפיק רעשים מוזרים כאלה. בהתחלה הווינדוס לא עולה וכותב לי DISK BOOT FAILURE. הביוס מזהה את ההארדיסק. האם זה אומר שהוא מת ואני צריך לקנות חדש?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב די חדש שקניתי לפני כחודש (תראו במפרט במחשב החדש). בזמן האחרון הוא משמיע זמזום כאשר מבצעים גלילה בעכבר, לוחצים לחיצה ממושכת על כפתור בעכבר (כמו בגרירת חלון) או לוחצים על כל מקש במקלדת וזה ממש מעצבן! לקחתי את המחשב למעבדה של החנות בה קניתי אותו ובדקו אותו ואמרו שאין שום בעיה... עובדה שהכל עובד! נכון הכל עובד אבל יש את הזמזום, שלא ניתן לשמוע אותו במעבדה, בגלל שהמקום די רועש (או יותר נכון ממש רועש), אבל אצלי בבית שיש שקט זה ממש משגע אותי (גם מוזיקה ברקע לא מצליחה לכסות על הרעש). חשבתי בהתחלה שזה אולי מאוורר שמזמזם, אבל לאחר שניתקתי כל מאוורר אפשרי (חוץ מזה של המעבד) גיליתי שזה אף אחד מהמאווררים (למרות שלא ניתקתי את המאוורר של המעבד, הרעש לא נשמע כמגיע מ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נסיתי לצרוב דיסק ולא הצלחתי אז חיביתי את המחשב . לאחר הפעלתו הןפיעה הודעה שהמחשב לא מצא את ISO וצריך להפעיל מחדש בעת הפעלה מחדש הוא נכנס לREAL MODE ואומר לי לתקן את הבעיה. אני לא יודע מה צריך לסדר תודה מראש למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני מתקין Firmware לצורב על מחשב מסויים. האם זה יפגע בעבודתו על מחשב אחר? ???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב חדש של amd athlon 64 bit 3000, כרגע בדקתי את טמפרטורת המעבד(לפי המלצת חבר) בביוס והנה הנתונים: cpu temperture 56c current cpufan speed 5820 rpm current system fan speed 0 rpm cpu fan fail warning[enabled system fan fail warning[disableded מה קורה שם לכל הרוחות??? זה מחשב חדש? ככה זה אמור להיות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אז הרכבתי מחשב חדש לוח אם: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13454 מאורר: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12208 משום מה, גם כאשר FAN CONTROL מאופשר בביוס המאורר רץ כול הזמן על 2300RPM עידכנתי את הביוס, אך עדיין לא עוזר. אולי אני לא משחק בהגדרות הנכונות? למישהו יש את לוח עם ביוס דומה ויכול לאזור לי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-