תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
כשאני שומע שירים, ונגיד המחשב חושב קצת לשנייה, וזה קרה גם שכתבתי את ההודעה הזאת, המוסיקה מפסיקה לשנייה... מה זה יכול להיות...? הזיכרון הרדיסק מערכת הפעלה (WINXP( משהוא אחר....?
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שבוע טוב, במחשב שלי יש שני סטיקים של 8 ג'יגה והחלטתי לשדרג אותו עם עוד שני סטיקים כך שיהיה עם 32 ג'יגה זיכרון סך הכול. רכשתי בדיוק את אותם המודולים שכבר קיימים, לוח האם שלי הוא ASUS H170M-PLUS, התקנתי אותם המערכת הפעלה עולה כרגיל. ב-BIOS כן רואים את 4 המודולים של 8 ג'יגה אבל במערכת הפעלה Windows Server 2019 רואים רק 16GB. אם אני מריץ תוכנה כמו CPU-Z היא מזהה את כל הזיכרון לעומת מערכת ההפעלה. אני מפספס איזה הגדרה ב-BIOS שתאפשר לי להשתמש בכל הזיכרון?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן. יש לי בעיה הבאה: כשאני מדליק את המחשב, במקום הלוגו של Windows7 יש מסך טעינה כמו בהתקנה של מערכת ההפעלה, ולאחר מכן שגיאה 0xc00000e9. כשאני מנסה לעשות repair המחשב פשוט מאתחל את עצמו. האם יש איזשהו פתרון לפני שאני ניגש לפרמט את המחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק מסויים הוא מתחיל לצפצף לי .. הצפצופים כל הזמן משתנים ואף פעם לא קבועים זה מעצבן אותי כי אני לא יכול לשחק..ניסיתי את כל ההגדרות בוינדוס להנמיך את הקול או להשתיק אותו אבל לא הצלחתי.. אני צריך את עזרתכם
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי לפני כמה חודשים היה לי 7600gt , קניתי x1950xtx ושמתי את ה7600gt בצד. היום מכרתי את הx1950xtx וחיברתי את ה7600gt והמחשב לא נדלק , מה עושים ?
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הקיצר הרכבתי את המחשב החדש שלי וחיברתי אותו... הבהתחלה הופיעה המסך שכתוב עליו איזה מעבד יש לי וזה.. ניסיתי להיכנס לביוס אבל זה לא נכנס .. זה ישר נכנב למסך שכתוב בו : NVIDIA Raid IDE ROM BIOS 4.76 Detecting array ... וזהו לא קורה כלום... מה יכולה להיות הבעיה? אולי לא חיברתי משהו?
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
packetloss^^ יש אפשרות בדוטא לראות את הסטטים של הרשת - יש לי פינג באיזור 80 אבל יש פוקט לוס של 15% לפעמים וזה גורם לחלק מהלחיצות לא להקלט. המשחק היחיד שאני משחק זה דוטא ככה שאין לי כ"כ אפשרות לבדוק אם זה משהו ספציפי למשחק הזה אבל זה לא סביר כי חברים שלי משחקים בו באותם שרתים ואין שום בעיות. מדובר במחשב ישן ככה שיתכן שזה בעיה בו אפשרות נוספת זה בעיה בראוטר שאני מחובר קווית אליו tplink td-w9980 ואפשרות אחרונה שזה ספק האינטרנט - 018 אקספון. אשמח לייעוץ מה יכולה להיות הבעיה ואיך למצוא אותה (לא מכיר תוכנות שיכולות לבדוק ביצועי ראוטר או כרטיס רשת של מחשב) אם זה לא הפורום הנכון אשמח להפניה
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
טוב אז יש לי לנובו G550 ובעיקרון יש לי מדבקה על המחשב שרשום עליה "nvidia geforce with cuda" ליפני הפירמוט היה לי אחלה רזולוציה במחשב וכל משחק שרציתי רץ לי אחלה לגמריי. עכשיו אחריי הפירמוט הכל נראה על הפנים פשוט מזעזע, וכלום לא רץ. הרצתי את התוכנה PXC WIZARD ובכרטיס מסך רשום לי : מתאם גרפיקת VGA רגיל. ולא משנה איזה דרייבר ניסיתי להוריד לNVIDIA, זה לא נותן לי להתקין. האמת שזה בקושי נותן לי להתקין שום דרייבר.. ואני מתחיל נורא להתייאש ולא רואה מוצע. אם מישהו יוכל לעזור לי אני נורא נורא אשמח.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קניתי לאחי 5 חלקים למחשב. מעבד - E6300 לוח אם - G31-ES2L זיכרון - 2GB כרטיס מסך - HD4770 אך הוא נשאר עם המארז הישן. עכשיו.. מי יכול להביא לי תמונה של איפה מחברים בלוח אם (בזה של הPANEL) את כפתור ההדלקה של המחשב? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
קניתי עכשיו הארדיסק 250 ג'יגה סיגייט ברקודה SATA. הכנסתי את ההארדיסק לסלוט שלו, חיברתי את הכבל SATA בינו לבין הלוח וחיברתי אותו לספק. המוכר מחשבים הנחמד בחנות הסביר לי איך אני אמור לאייש אותו דרך ה-XP PRO אבל אני לא בדיוק זוכר מה הוא עשה. אפשר בבקשה הסבר איך אני מאייש אותו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי מיקלדת USB של HP אני מיתחרפן הפחתי עולמות בישביל לימצוא דריבר ולא מצאתי בבקשה תעזרו לי חברה :HP שם: hewlett packard
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום רב לכולם ולילה טוב, לאחרונה בכל וידאו שאני רואה, כאשר יש הרבה תנועה על המסך, מופיע לי קו מרצד אופקי. זה קורה לי גם כשאני רואה סתם וידאו באתר אינטרנט, או בוידאו של משחק. פעם הייתה לי הבעיה הזאת, ואחרי פירמוט המחשב היא נפתרה, ועכשיו זה חזר שוב. מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (Nvidia GeForce 9400 GT) והתקנתי מחדש, וגם הסרתי את הקודקים של הוידאו מהמחשב והתקנתי מחדש - כלום לא עזר. אני משתמש בחלונות 7 (הבעיה היתה גם כשהיה לי ויסטה), והבעיה מופיעה גם במסך מחשב, וגם במסך LCD שמחובר למחשב. תודה רבה על העזרה! חג חנוכה שמח לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש מהחנות, ניסיתי להתקין ווינדוס והמחשב קפא בלוגו של ווינדוס (הנקודות לא מסתובבות, גם הן קפאו). לאחר מספר נסיונות נוספים החלטתי להתקין את הווינדוס ב SSD דרך מחשב אחר, ההתקנה עברה חלק ווידאתי שהווינדוס עולה. חיברתי את ה SSD בחזרה במחשב החדש ושוב פעם המחשב קופא בלוגו של הווינדוס כאשר הנקודות הופיעו. עזרתכם במציאת פיתרון, אני מיואש.
-
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם! לפני כ חודש קניתי את הצורב של סוני דגם: CRX175A . ועכשיו פתאום לא משנה איזה דיסק אני מכניס הוא פשוט לא מגיב, והגם כשאני ניגש לכונן הדיסק כאילו ריק. לא התקנתי כלום, לא נגעתי בכלום, זה קרה כאילו ללא שום סיבה בכלל. השאלה שלי היא , האם הבעיה היא פיזית והצורב נידפק? או שזו יכולה להיות בעיה בדרייברים או במערכת הפעלה? ובכללי אין לי מזל אם מוצרים שאני קונה, נראה לי שאם רוצים לקנות משהו שיעבוד צריך לקנות אותו בלפחות אלפי שקלים וזהו!!!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום לאחר שהמחשב דלק כשעה, התמונה במסך הפכה להיות בגווני צהוב (ראו תמונה מצורפת). התופעה לא חולפת, אלא אם מכבים את המסך ואז הוא עובד כרגיל לכמה דקות ושוב הופך לצהוב! איך אפשר לבדוק אם הבעיה בכרטיס המסך או במסך עצמו? וכמובן מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה? המסך (כפי שניתן לראות בתמונה) הוא LG Flatron F700B בן שנה וחצי. כרטיס המסך הוא Abit Siluro 4800 (מבוסס על Geforce4 Ti4800). בתודה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אתמול הוצאתי והכנסתי את הזכרון לחריץ ולא הידקתי אותו כמו שצריך (לא נשמעו שני הקליקים)- והפעלתי את המחשב כשהזכרון לא מוכנס כמו שצריך... גיליתי את זה רק אחרי ששמתי לב למסך שחור. אז כיביתי את המחשב והידקתי את הזכרון (הפעם כן נשמעו הקליקים) - אבל מאז המסך השחור לא נעלם לצערי... מיד אחרי ההדלקה - המקלדת מהבהבת פעם אחת בדיוק אבל לא נשמע צליל בקרה אופייני אחרי כמה שניות. נורית הלוח אם - דלוקה. אין בעיה עם ההארד דיסק - הוא מזוהה כשמחברים אותו ככונן חיצוני למחשב אחר. הכנסתי את הזכרון לחריץ השני - הבעיה לא נפתרה. חוץ מלמסור את המחשב לבדיקה במעבדה - יש משהו שאני יכול לעשות בעצמי כדי לאתר היכן בדיוק התקלה? האם בלוח אם? בספק? תודה! ארז
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אהלן, קניתי רכיבים והרכבתי לי מחשב חדש, הכל טוב ויפה ועובד סבבה, רק שהמאורר של המעבד מרעיש כמו מטוס גם המחשב באיידל ולא עושה כלום. זה המאורר סטוק שהגיע עם מעבד Intel i5-6400. כל המערכת ללא אוברקלוק (מן הסתם, מעבד ללא K ולוח H170). קצת מידע על החומרה והטמפ' פה מתוך HWMonitor בקובץ המצורף. בגדול, חם פה עכשיו. אני באוסטרליה ואומרים שבחוץ 26 מעלות אבל לפי דעתי בתוך הבית אפילו יותר חם. אז הטמפ' של המעבד ושאר הדבר לא גבוהות בצורה חריגה. אז למה המאורר עובד כל כך חזק? אני מניח ש AUXFANIN זה המאורר של המעבד. למה הוא צריך להיות כמעט 3000 RPM? יש איזה הגדרה שאני צריך לבדוק? אולי חיברתי משהו לא נכון בלוח? אני לא יודע אפילו איפה להתחיל. אולי פשוט זה חרא של מ…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
פתאום היום מקס פיין 2 החליט להפסיק לפעול בהגדרות הבאות: 1600X1200@high כאשר מופעל דרך המשחק הAA על 2 או 4 המשחק קורס ומודיע הודעת שגיאה כזו: an error has occured in the graphics engine .try to downgrade your screen mode and\or other settings by pressing the options menu in MAX PAYNE startup dialog MAX PAYNE requires a directx 9 compatible display adapter Error P_D3D::alocate MAP - create texture failed: out of videomemory כאשר אני מפעיל על AAX3 זה עובד... : וכאשר ביטלתי את הTRIPLEBUFFER זה הפעיל גם AAX2 נורא מוזר שתבינו, רק היום פתאום זה תוקע לי את ההודעת שגיאה הזו! זה מה שמוזר!
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה. המחשב שלי מגיע למצב טעינה של הוינדוס (אתם יודעים הריבועים האלה שרצים על המסך) הוא טוען טוען טוען טוען טוען וממשיך לטעון. עכשיו אמרתי אולי זו בעיה בוינדוס... אז הכנסתי תדיסק של הוינדוס וראיתי שלוקח לו המון זמן להגיע למסך הכחול שאמור להראות איפה להתקין תוינדוס וכו'... עכשיו שמתי לב שכתוב שם על כונן C לא מכיר(unknow) בקיצר מה אני עושה עכשיו? שאני מגיע למסך הזה והוא מראה לי על איזה כונן להתקין תוינדוס המחשב ניתקע. מה לעשות עכשיו?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב נייד של DELL INSPIRON N771 הוא הגיע עם מערכת HOME PREMUIEM SP10. כמובן, חלשה מאוד שלא אהבתי בכלל בלי עברית בלי ביצועים ממש לא בשבילי. אחד החברים שלי סיפר לי על איזה שהוא מבצע שיש לארגון המורים שמקבלים את מערכת ההפעלה ULTINATE ב70 שקלים הזמנתי את זה הדיסק הגיע וכשהכנסתי את הדיסק והתחלתי בתהליך החלטתי ללכת על שדרוג משום מה המחשב לא יכל לעשות את השדרוג בטענה שאי אפשר לשדרג מהשפה הנוכחית (אנגלית) לשפה של מערכת ההפעלה בדיסק (עברית) אז החלטתי ללכת על פרמוט והתקנה מחדש הכול עבר חלק וברגע שהכול עבד המחשב פתאום לא יכול להתחבר לאינטרנט אלחוטי כלומר אין בכלל כול אפשרות יש רק סמל אחד שם למטה וזה של אינטרנט חוטי נסתי לחבר אותו בחוט אבל לא הלך הוא לא התחבר בכלל המחשב …
-
רציתי להעביר את כרטיס הקול שיהיה רחוק מכרטיס המסך במחשב שלי, אבל המחשב לא מזהה אותו בחריץ השני. יש לי לוח אסוס P5K. יש בו 2 חריצי PCI רגילים. כשאני מחבר את הכרטיס לחריץ התחתון, אני לא מצליח להתקין אותו. כאילו שהוא לא מחובר כלל. והוא עובד מצויין בחריץ הראשון. לא מצאתי שום דבר שקשור לזה בביוס. למישהו יש עיצה?
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכם, אני יתחיל בזה שלא מצאתי מקום יותר מתאים לשלוח את ההודעה הנ"ל לכן אני מתנצל אם ההודעה לא מתאימה לפורום זה. ולשאלה: קניתי כבל USB באורך 5 מטר ולא משנה מה אני מחבר עליו גם עכבר זה לא עובד, השאלה למה הכבל חדש ולא נראה לי שהוא לא תקין אני חושב שצריך איזה משהוא שיחזק את האות של ה USB מין שנאי כזה השאלה היא האם זה באמת כך ואם כן אז מאיפה קונים את זה כמה הוא עולה ואיך מחברים את זה בקצה של הכבל או למחשב ואז את הכבל עליו... השמח לעונים :-)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחבר שיל יש מחשב intel p4 2.4HT asus mx 533 g-f4mx 512mb 400mhz והמחשב שלו דפוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 לא פועל טוב......לפעמים מגיע לעומס יתר.... הEXPLORER לוקח 300 MB זיכרון...ועוד פול שטויות ניסית להתקין מחדש ........ניסיתי מס ווינדוזים בדקתי את המעבד....את הזיכרון (עולי עבדו עליו....שכבר עבדו עליו.....(OMC הבני זונות...)) אבל כלום לא משנה מה ניסיתי בהתחלה נראה שזה פועל...ואחרי כמה זמן זה חוזר לאותו המצב.... מה לעשות????
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יודע שזה נשמע קצת דפוק.. אבל... נראה לי שה USB2 שלי מתפקד כ USB 1 קניתי נגן mp3 שתומך בUSB2 (X5L) להעביר 10 גיגה לקח לי בערך שעה וחצי.. +- למחבר הביקורת באתר tgp לקח 30 שניות להעביר 700 מגה... מה הולך כאן?! :\ "בדיקה השנייה, אשר הייתה העברת קובץ בעל משקל של 700 מגה למכשיר, הניבה תוצאות לא רעות בכלל 30 שניות" (וכן, חיברתי את המחשב ליציאה של ה USB2, לא 1.1...) בכל אופן, מה קורה כאן? אולי הדרייברים לא מותקנים כמו שצריך? לוח האם שלי הוא epox 8kda3j, ועל אפיק ה USB יושבים כרגע הנגן, מצלמה, ו... זהו בעצם! מה הולך?! :\
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שי לי בעיה מהדיסק קשיח הוא מתחיל בזמן האחרון לעשות רעשים כמו של טרקטור קטן לא מאוורר אלא הדיסק הקשיח זה כיאלו יש לו קריזות
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-