עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by bomsa400,

היי מהיום הראשון שקניתי את המחשב המאוורר הקדמי של ZALAMAN מרעיש מאוד. זה לא בא יחד עם המארז בדר"כ , ביקשתי שיוסיפו לי אותו. פתחתי את המארז, המאוורר נראה נקי, קשה לי לראות אם יש משהו שמפריע לו. בטוח שזה הוא כי כשניתקתי אותו היה שקט מופטי. מה אפשר לעשות? לרסס משהו? לוותר על המאוורר הקדמי (יש לי שם חוץ מה SSD גם דיסק HDD שצריך איוורור) אפשר לגשת לחנות להגיד להם שהוא מרעיש והם יסדרו את זה במסגרת האחריות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ... STOP 0x0...D1 (0x0...0, 0x0...2, 0x0...8, 0x0...0 .. קורה לעיתים כשאני גולש בפיירפוקס (ובמרבית המקרים כאשר יש סוג של stream media ברקע, ומנסה להיכנס לדפים חדשים בטאבים נוספים). ---------------------------------- 01 - Operating System ---------------------------------- 0101 - Operating System : Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.120504-1619) 0102 - Language : English (Regional Setting: English) 0103 - BIOS : Award Modular BIOS v6.00PG 0104 - Processor : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) 0105 - Memory : 3326MB RAM 0107 - Page File : 1…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הזמנתי מחשב חדש, ורציתי לדעת, איך מגדירים שיהיה רק כונן אחד (לדוגמא C) ולא שניים, שלושה וכו'. זה בהתקנת הווינדוס? בבניית המחשב עצמו? אני רוצה לדעת מה להגיד לפנדס. זה דיי דחוף. - תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by The-Devil,

אהלן יש לי מעבד Quad q9300 כרטיס מסך של 8800GT 4 גיגה זכרון ומאז שקניתי את המחשב היו לי כול מיני בעיות שפתרתי כמו זכרונות דפוקים של OCZ (הוחלף) ומסכים כחולים בגלל הצ'יפסט לאחרונה התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך וכול בעיות המסכים הכחולים נעלמו אבל עדיין המחשב לפעמים מגיב לי בצורה משונה שהוא כאילו נתקע לשתי שניות ורק אז ממשיך הרצתי Memtest והכול תקין למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות??? אני מריץXP 32BIT האם יכול להיות שבגלל שיש לי ארבע ליבות הוא עושה את זה?? תודה רבה לכול העונים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by FlipM0de,

בעייה די מוזרה שפעם ראשונה שאני נתקל בה..המסך שלי (Samsunf 955DF ) היה במצב StandBy וכאשר הדלקתי אותו הגוון שלו הפך לצהבהב , המסך מקונפג בתוצרת RGB 6500K .

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, יש לי לפטופ של סמסונג שקניתי לפני שנתיים. לפטופ מאוד חזק שעלה לי כמעט 5000 שקל בזמנו. הבנתי בלפטופ יש 2 כרטיסי מסך: (הכרטיס החלש שהמחשב משתמש בו כרגע) - Intel® HD Graphics 4000 (הכרטיס "החזק" שהמחשב לא משתמש בו) - AMD Radeon. HD 7670M ההגדרות של המחשב הם: זיכרון - 8GB RAM מעבד - Intel® Core i5-3210M CPU @ 2.50GHz 2.50GHz מערכת הפעלה Windows 7 64bit השאלה שלי.. היכן אני יכול להגדיר את הכרטיס מסך השני (שהוא החזק ויכול להריץ משחקים טובים)? כי כשאני נכנס לאתרים כמו SystemReqLab לבדוק אם המחשב יכול להריץ את המשחק הוא מזהה לפי הכרטיס מסך 4000 (הראשון). ועוד שאלה, היכן אני יכול להוריד דרייברים לעדכון? כי בערך שנתיים לא עידכנתי.. בגלל שבאתר הרשמי של ATI כשאני מוריד משם, זה…

7. Started by miki891,

אני משתמש בחלונות XP פרו, אנגלית. ויש לי מדפסת HP 1315 all-in-one. משהו מוזר קורה לי במדפסת שלי. בהתחלה הייתה מדפיסה וסורקת והכל תקין. שלא נוגעים מחשב ומדפסת אחרי 25 או 40 דקות, ופתאום ולא מדפיסה ולא סורקת, ובדקתי וראיתי בסרגל ליד שעון סמל מדפסת שנקרא HP digital imaging Monitor לחצתי בעכבר קליק ימיני וניפתח תפריט ומגיע לחלון שנקרא display Status ושם ראיתי כתוב :! hp psc Disconnected המדפסת דלוקה ומחוברת הכל תקין. אבל מה שכתוב שם שהיא מנותקת. הבעיה שהיא שצריך להגיד למדפסת תיהיה תמיד פעילה. אני לא יודע איך. כבל USB מדפסת למחשב היא תקינה. הרי אמרתי לכם שהיא מדפיסה וסורקת. זה עובד. מישהו מכיר את התופעה הזאת? איך פותרים את הבעיה? בתודה מראש מיכאל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום. יש לי מחשב כבר סביבות השנתיים וחצי. עד כה הוא עבד מצויין, לאחרונה יש לי בעיה שהמחשב כשהוא עולה אינו מצליח לקרוא את הכונן דיסקים. הוא נתקע זמן מה על הקריאה של הדיסק כאשר הוא בודק אם יש בו דיסק bootable להתקין מערכת הפעלה. ורק לאחר 5 דקות מצליח לעלות חלק. הורדתי את האופציה שהמחשב יקרא את הדיסק מהביוס. אך רציתי לדעת איך אפשר לתקן זאת שלא אצתרך לחכות 5 דקות בישביל שהכונן יעבוד.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by doorman,

יש לי מחשב פנטיום 200MHz וקניתי לו כרטיס 2.0 USB (כדי שנוכל לחבר שם מודם ADSL). בהדלקה הראשונה של המחשב הוא זיהה את הכרטיס וביקש דרייבר, הבעיה היא שבחוברת המצורפת הם אומרים לתת ל Windows לזהות איזה שהוא כרטיס USB ולהתקין אותו, אחר שהכרטיס זוהה יש להריץ Setup מתוך דיסקט ההתקנה ואז הוא מותקן סופית. הבעיה היא שה- Win מזהה, מעתיק קבצים מהדיסק שלו ונתקע..... ניסיתי הרבה דברים וכל פעם ה- Win נתקע. בחוברת רשום שהוא תומך ב- Win98 והוצאתי גם את כל שאר הכרטיסים וזה עדיין לא עוזר. הבורד הוא Pc Partner הכרטיס USB עם צ'יפסט של Via. למישהו יש רעיון ? The Doorman

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by CXC,

אם צריך פרטים תגידו, אני לא יודע מה לעשות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אחד מין הפרתישנים שלי לא מגיב ולא פועל כמוה שצריך (ראו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=261425.0) ניסיתי לפרמט אותו וזה מה שזה נותן לי: :s05: אני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות... תודה לכל המגיבים !!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הינה זה ההסבר של ההודעה Warning W2540 - No APIC (advanced PIC) has been detected for this MP system. All modern MP systems should contain an APIC; some advanced single-CPU systems may also contain one. Fix: Check BIOS settings and enable the APIC. מה זה אומר? למהזה חשוב? האם להתיחס להמלצה ולשנות בלוח האם? THX

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אז ככה יש לי את המחשב כבר שנה עוד מעט ועד עכשיו הישתמשתי רק במסך מחשב ולאחורנה קניתי טלוויזיה LED לחדר ורציתי לחבר בינהם כשהטלוויזיה תהיה מחוברת עם כבל HD והמסך מחשב עם DVI אבל משום כשאני מחבר את זה שום צג לא מראה כלום פשוט המסך נכבה ואומר NO SIGNAL INPUT והטלוויזיה גם לא מזהה כלום ואז כדי שהמסך מחשב יציג שוב תמונה אני צריך לעשות ריסטרט למחשב ולנתק חיבור אחד. זה ניראה כאילו הכרטיס מסך לא מצליח להיתמודד עם שני צגים שזה ממש מוזר כי יש לי חבר שעושה את זה עם 8800GT. ניסיתי לשבור את הראש עם זה וניסיתי לחבר את המסך מחשב דרך HD ו DVI ושוב זה לא נותן תצוגה באף אחד מהם.. המפרט של המחשב הוא: לוח אם GA-MA770T-UD3P מעבד PHENOM 720 X3 זיכרון 2GB מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate כרטי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. קיבלתי לוח אם חדש או מחודש או משומש (לא ברור) והמחשב מתנהג בצורה חריגה (לא ברורה עדיין הסיבה). מה שקורה הוא הדבר הבא: תוך בערך 60 שניות מהדלקת המחשב, כולל כניסה לתוכנית BIOS SETUP , הטמפרטורה של המעבד עולה על 60 מעלות והיא ממשיכה לטפס (כיביתי את המחשב מייד כאשר הטמפרטורה של המעבד הגיעה ל- 70 מעלות). אציין שעל לוח אם קודם (אותו החלפתי) המעבד הגיע לטמפרטורה 45-50 מעלות וזו הייתה טמפרטורה יציבה שלו גם בחודשי הקיץ. ----------הדרך היחידה שלי (כנראה) לקיים מעקב אחר נתוני בריאות של המחשב היא דרך תוכנית ה- BIOS SETUP ---------ברצוני לברר האם נתוני הבריאות דרך BIOS SETUP הם נתונים _מדוייקים_ !!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני עובד עם 2 מחשבים ויש לי מחבר מיוחד שבלחיצה עליו אני יכול לעבור ממחשב למחשב (והמחבר הזה מתחבר למסך אחד, מקלדת אחת ועכבר אחד). משום מה, אם אני עובד עם מחשב אחד ואז עובר למחשב השני המחשב השני יכול לא להגיב והמסך נהיה שחור. לא קורה לי הפוך. אתחול המחשב מסדר את הבעיה (עד שהמסך שוב כבה...). מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. צהריים טובים לחברי הפורום, אשמח לקבל עצות לפיתרון בעיה שמטרידה אותי זמן רב. אני מתעסק הרבה בעריכת וידאו ופלאש. כשאני "מתגל" (מהמילה TOGGLE - לוחץ על ציר הזמן כדי לעבור לזמן שונה) בוידאו ובעיקר בוידאו אינטרנטי (פלאש) בשלב כלשהו (שלא ניתן לצפות בו) המחשב נתקע (העכבר עדיין זז). אחרי דקה, המחשב קורס למסך הכחול: הביעה הופיע פתאומית לפני הרבה זמן והחמירה עם הזמן ,עד למצב כיום שמופיע כל פעם. הערה : יש לי גם UBUNTU שבו זה אמנם לא קורה - אבל גם חשוב להבין שמשום מה הUBUNTU לא מצליח לנגן את הוידאו בHARDWARE ACCELERATED ולכן סוחט את המעבד עד כדי תקיעות בוידאו. המחשב שעליו מדובר: מעבד: E4400 זיכרון: [3GB DDR2 [1+1 ,512+512 כרטיס מסך: GEFORCE 8500GT מה שניסיתי לפתרון הבעיה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by eldar4455,

אהלן חברים הורדתי את המשחק far cry 4.. הכל הותקן חלק שמתי את הקראק ברגיל וכמובן עשיתי את העדכון..רק הבעיה שאני מנסה להפעיל אותו אחרי הכל הוא נותן הודעות שגיאה של קבצי dll שחסרים לי..ניסיתי להוריד כל מיני dll למיניהם אבל כלום..למישהו יש רעיונות אולי? תודה..

18. היי , יש לי בעיה שהיא דיי מרגיזה , יש לי epox8rda+ amd 1700 @ 2200 windbond 512 Windows XP pro אני משתמש בכרטיס קול שנמצא על הלוח אם , sound storm . ויש לי בעיה דיי רצינית , אחרי שהמחשב עובד שעה\שעתיים , אני מגיע למצב שבכל פעם שיש סאונד אם זה במשחק מסויים או אם זה בסרט או אם זה סתם שיר שרץ בווינאמפ ברגע שאני מתחיל ללחוץ על מקשים במקלדת יש לי לאגים בסאונד , מעין קטיעות קטנות כאלה , כל אחת אולי לחצי שניה.. זה ממש מרגיז , ואי אפשר לשמוע שיר כמו שצריך ככה. ובמשחקים זה נותן לי יחד עם הקטיעות בסאונד גם קטיעות קטנות (שכמעט לא מורגשות ) במשחק עצמו. אני יודע שהבעיה בכרטיס קול ולא בכרטיס מסך מיכוון שזה קורה גם שאני לא מריץ משחקים , אלה סתם שומע מוזיקה. ניסיתי המון דיירברים של nvidi…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23753#details יש לי את המחשב הזה,והרבה משחקים(גיטרה הירו 3,אססין קריד,GTA סאן אנדרס!)פשוט לא רצים חלק,ומתחילים לעשות באמצע במשחק סלאו מושיין ותקיעות ואפילו Finale(תוכנה לכתיבת תווים!) שהדרישות שלה הם כאלה: Finale PrintMusic for Windows® * Windows XP/Vista 32-bit * 800X600 minimum monitor resolution * CD-ROM drive * Minimum 256MB RAM recommended * 235 MB hard drive space required for software and user manual נתקעת אצלי!,וגם אם זה עוזר בצד,קרוב לחלק האחורי הטמפרטורה ממש גבוהה,פשוט רותחת לא יודע איך זה משפיע תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by crow3d,

לאחרונה שמתי לב שהמחשב נכבה לי אחרי כמה זמן שמדליק אותו ובBIOS הוא מצפצף לי פעמיים צפצפוף של פעמיים בדקתי טבלת צפצופי בקרת תקלה באתר של אינטל (הלוח אם הוא INTEL DP35DP) האפשרויות הן אחד כרטיס מסך שתיים זיכרון ושלוש מעבד את הכרטיס מסך וזיכרון שללתי כי לא נראית תקלה - יש תמונה ברורה בלי הפרעות וזיכרון אין משהו שעולה לנגד עיניי שאמור להוות תקלה כשהווינדואז עלה אז הספקתי להפעיל אוורסט ומראה לי טמפרטורות בין 79 מעלות לבין 85 בערך..... לפני כמה זמן בערך חצי שנה החלפתי למחשב מאוורר למעבד בשווי של בערך 70 שח באייבורי... זה יכול להיות שצריך להחליף משחה טרמית או גוף קירור? המחשב הוא בן 4 שנים בערך

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by dwking3,

העברתי את רמת החשמל של הספק מ230w ל115w. אז היה הבזק של אור בתוך הספק והמחשב אחר כך לא נדלק. האם כל המחשב נשרף או רק הספק?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by michabb,

תופעה מוזרה. כשמדליקים את המחשב ,הגופנים בתפריטים המופיעים בכל תוכנית מופיעים בגודל סטנדרטי. לאחר זמן מה של שימוש במחשב, הגופנים בתפריטים נהיים קטנים מאוד עד כדי קושי לקריאה. כולל בתפריטים הקופצים בלחצן ימני על האיקונים בפינת המשימות. לאחר הדלקה מחדש של המחשב הכל חוזר לגודל נורמלי. הדבר לא קשור לרזולוציה של המסך, מכיון שכל שאר הדברים נשארים בגודל נורמלי. תודה מראש למשיבים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. טוב אני יודע שזה הבעיה הכי שטותית שיש אבל לא הצלחתי לפתור אותה עדיין . חיברתי את הנייד לטלויזיה ה. ד. של טושיבה. בנוסף יש מגבר שמחובר של אונקיו. שממנ יוצא הסאונד. לאחר החיבור אני רואה את התמונה אבל לא שומע את הסאונד . ניסיתי לחבר בננות ביציאות שונות אבל זה לא עזר. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום יש לי סט של מיקרוסופט עכבר +מקלדת בדגם 1000 ,העכבר משום מה עשה בעיות בגלגלת וקניתי חדש עכשיו -קניתי אותו דגם בידיוק של העכבר ..אבל ללא מקלדת אלא רק עכבר יוצא שיש לי שני מקלטים מחוברים למחשב אחד לעכבר ואחד למקלדת...שניהם חיצונית אותו דבר ואם אני ישים מקלט של אחד מהם השני לא יעבוד.השאלה היא האם אפשר לאחד אותם ששניהם ישדרו על אותו הגלובכך אחסוך לי את שני המקלטים באחד? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אשמח להמלצה על תוכנה (עדיף חינמית..) אשר מאפשרת גיבוי מלא של Outlook 2013, כולל קבצי הנתונים, חתימות, הגדרות חשבונות, העדפות וכיו"ב. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים