תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב קצת ישן בלי כרטיס רשת, לאחרונה הוא התחיל לגמגם, כנראה שעברו אליו וירוסים דרך דיסק און קי. יש לי רישיון של נורטון ורציתי להתקין אותו על המחשב הזה, הבעיה כאמור שאין אינטרנט, אז רציתי לדעת אם אני אוכל להוריד את העדכון במחשב עם אינטרנט ובדרך כל שהיא להעביר למחשב השני. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה כולם, יש לי יציאות קדמיות במחשב(USB3) ואני לא מצליח לחבר דברים מקדימה,רק מאחורה זה קולט, איך אני בודק אם הוא מחובר בכלל ללוח אם? או שזה לא קשור בכלל ואני צריך לבדוק מתוך המחשב? לוח אם:H81M-HD3 אם זה חשוב..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב לנובו G505 עם המפרט הבא: win 10 pro AMD E-2100 APU with radeon Graphics 1.00 GHz RAM 4 המחשב עובד ממש לאט. עד שהוא עולה, מעלה מסמכים, נכנס לאינטרנט, עובר בין דפים באינטרנט. פשוט סיוט. אשמח לייעוץ לגבי הבעיה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לפטופ של ASUS, מודל K55. משום מה ה CD לא עובד אז אין לי אפשרות להתקין משם. שמתי על DOK מערכת נקייה של WIN7, הוא USB3. הוא מעלה את ההתקנה ב BOOT אבל ברגע שאני נכנס להתקנה עצמה הוא לא מזהה התקנה/כונן או לא יודע מה הוא רוצה מהחיים שלי. חיפשתי באינטרנט לגבי הבעיה הזו (חלק אומרים שזו בעיה בגלל ה USB3). ניסיתי איזה פיתרון שהוצע שאנשים אמרו שעזר להם ולצערי זה מחק הכל כולל נראה לי גם את הפרטישן. מה אני עושה עכשיו ? אני תקוע... אני צריך למצוא DOK שהוא לא USB3 כדי שזה יעבוד ? (ניסיתי גם לחבר אותו ליציאה של ה USB2) תודה רבה לעוזרים נ.ב : אי אפשר לערוך כותרת, יש לי טעות שם.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס מסך הוא:GIGABYTE GTX660 "OC" 2GB GDDR5 - RETAIL והמסך:DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL שיחקתי עד מאוחר בכמה משחקים כמו wow/league of legends אחרי שעה וחצי שלא שיחקתי פתאום ראיתי תמסך מתחיל לשנות צבעים כאילו הכרטיס הולך להשרף חשוב לדעת שאני בודק תמעלות כל הזמן והן לא קפצו או היו קרובות לבעייתיות עכשיו אחרי חצי דקה זה הפסיק אבל הפך תמסך לחצי רגיל וחצי צבע ירוק כזה חלש עם נקודות/קווים חיפשתי תבעיה לא ממש מצאתי תשובה אני יודע שבדר''כ זה הכרטיס מסך אבל אני לא יודע אם זה הבעיה יש לי תמחשב כבר שנתיים בערך הנה תמונה של בחור שיש לו את אותה הבעיה שעשה צילום בטלפון כל המסך - http://prntscr.com/7iizcv צד שמאל, ירקרק - http://prntscr.com/7ij06m צד ימין, רגיל …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי WIN 7 המחשב לעתים עולה כרגיל , לעתים עולה מסך HP ואז המסך נהיה שחור וסימון של קו מהבהב מצד שמאל , אני צריך לכבות והדליק אותו מחדש לפעמים מספר פעמים עד שעולה כרגיל , שאלתי למה ומה עושים ? זאת בעיית תוכנה או חומרה? תודה לעונים,
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי את השרקון REX3, חרא מארז, קניתי את הFD ARC MINI R2 כי נמאס לי. היום התפנתי להעברת המערכת למארז החדש, עבדתי על זה שעתיים, סידרתי את כל הכבלים יפה יפה ודחוס מאחורה, הכל נראה מדהים, הכל מחובר כמו שצריך, חיברתי לחשמל, האור הכחול בכפתור ההדלקה נדלק, לחצתי על הכפתור ו... כלום! ניסיתי להעביר את החיבור של הpowerswitch לפינים אחרים, כלום ניסיתי לחבר את הכפתור של המארז הישן, כלום ניסיתי להוציא את החיבור USB 3 הקדמי שאחד מהפינים בלוח האם התעקם ונשבר במהלך ההרכבה (יש סיכוי שזה יתפקד עם פין שבור כרגיל?) וכלום ניסיתי להוציא את כרטיס המסך ולנתק ממנו את החיבורים של הספק, כלום כלום כלום אין לי מושג מה לעשות ואני בלחץ אטומי... המחשב פשוט לא נדלק למרות שיש חשמל לפי הכפתור שדולק הצילו
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי מחשב נייד של ASUS מדגם EEE PC 1005 PG, אני לא מצליח להנמיך/להגביהה את הבהירות באמצעות הFN. ניסיתי להוריד כל דרייבר אפשרי וזה פשוט לא מצליח כל הFN האחרים עובדים רק בהירות לא רוצה לעבוד!!! מה אפשר פאקינג לעשות!?!? הדרייבר היחידי שלא הצלחתי להתקין לו זה דרייבר מסך כי אחרי זה הוא מביא לי מסך כחול - אולי זה קשור לזה שלא הצלחתי להתקין לו דרייבר מסך<???? אם כן איך לעזאזל אפשר לדעת איזה דרייבר לא יביא מסך כחול??. סורי על התסכול אבל זה כבר פשוט משגעעע והורס את העיניים!!1 תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים שלום. ברשותי מחשב נייד Dell 1558 אשר נקנה לפני כ 4 שנים. היום, לאחר קריסות מרובות, התקנתי ווינדוס 7 מחדש, התקנתי כבר את כל הדרייברים ונשאר רק הדרייבר של כ.המסך, אשר כרגע ב Device Maneger מופיע בתור: Standard VGA Graphics Adapter. אני יודע שכרטיס המסך שעומד אצלי הוא מבית AMD אבל אני לא יודע מה הדגם. ראוי לציין שניסיתי לבדוק עם שני תוכנות נוספות כגון PC-Wizard ו Everest אך שניהן נתנו את אותה ההודעה. כמו כן, ניסיתי לפנות לאתר של AMD ושם המליצו להוריד תוכנה שתזהה אוטומטי... התוכנה זיהתה ועדכנה כל דרייבר אפשרי במחשב אך לא היה דבר שקשור לכ.מסך. ולכן אני פונה לעזרתכם. איך אני מוצא מה הכ.מסך שלי? תודה מראש. יבגני.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לקבוע רווח של שורה וחצי באופיס איך אני עושה זאת
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 2 מחשבים נייחים אחד עובד ואחד שפשוט נדלק ולא עובד אני מאוד רוצה להעביר את הכרטיס זכרון(RAM)+כרטיס מסך מהמחשב שלא עובד למחשב שכן עובד השאלה שלי האם זה אפשרי.. אני יכול פשוט להעביר את הכרטיס אבל לא יודע אם זה כרוך בעוד פעולות כמו להתקין את זה או שפשוט מכניס את הכרטיסים והמחשב פשוט ידלק רגיל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רקע: לפני שבוע בוצע פירמוט לכונן C כונן G נשאר כמו שהיה לפני הפירמוט הבעיה: אין לי הרשאות כתיבה או מחיקה על כל המחציה של G אין לי אופציה בכלל למחוק תקיות, או כתיבה חדשה. לאחר חיפוש בגוגל, המליצו לי לבצע את השלבים הבאים: Start > Run "cmd" type--> diskpart type--> list volume type--> select volume # type--> attributes disk clear readonly לאחר הפקודה האחרונה קיבלתי הודעה diskpart fail to clear disk attributes שמתי לב שבחרתי כונים אחרים, הפקודה הזאת כן הצליחה האם מישהו מכיר את התופעה ויכול למצוא לי פיתרון ?? תודה נ.ב היוזר שלי מוגדר כ administrator ב WIN
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרטיס רשת של לינקסיס wusb54gc ver.3 המערכת היא win 7 64bit התקנתי את הדרייברים ואת התוכנה שבאה איתו ומה שקורה זה שיש חיבור לראוטר אבל אין חיבור לאינטרנט ניסיתי דרייברים חדשים וכלום .מחקתי את האנטיוירוס/firewall/התוכנה שבאה איתו וכלום ..יש חיבור מצויין לראוטר אבל אין גישה לאינטרנט ...האם למישהו כאן יש איזשהו רעיון יצירתי מה אני עושה במצב שכזה ... נ"ב בדקתי את המחשב עם כרטיס רשת מובנה והוא עובד מעולה ..הבעיה היא רק עם הנ"ל תודה לכולם כל טיפ יעזור
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
I bought a new HD and after installing windows with the necessary hardware drivers I have 3 problems left: Problem #1: I can't write in Hebrew. I can read Hebrew, the bars at office are in Hebrew, but using alt+shift doesn't get me anywhere. Problem #2: windows tell me when I start my pc that it doesn't recognize the following hardware: "VIA bus master IDE drivers" under "SCSI and RAID controllers" And it cannot find necessary drivers on the net. In case its related to my new HD, my HD is Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Problem #3: this is going to be a tough one to brake. I have an old sound card PCI 128 sound blaster of creative. I have a cd full of…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי החליט ביומיים האחרונים לכבות את עצמו כשאינו בשימוש זמן רב (בלילה ) - חוצפן ! אני לא בטוח אבל נראה לי שאחרי כמה זמן שהוא נמצא ב - idle הוא נכבה. מישהו יודע אם זאת תוכנה מסויימת שעושה את זה ,או משהו אחר ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. יש לי חבר שמתי שאנחנו משחקים אצלו בזוג במשחקים כמו: NBA live, Street Fighter, Need for speed וכו', יש רעש כזה מהמחשב. כלומר כאילו אם לוחצים על שני מקשים ביחד זה יוצר "עומס" או משהו כזה ואז נשמע רישרוש/טיק כזה מהמחשב (מהספיקר). איך אפשר לפתור את זה? זה ממש מעצבן (אי אפשר לשחק בזוג)? אם יש לכם פיתרון אני אשמח לשמוע. המפרט: P4 1500Mhz לוח אם של אינטל, אני לא זוכר ובטוח בדגם. מקלדת של מייקרוסופט.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפנייה שלי היא די שונה.. אין לי אף בעיה... אני רוצה לגרום בעיה... איזהשהו בנאדם צריך לקחת את המחשב של אחותי מחר לבדיקה במעבדה... והוא בראש שהמחשב לא עובד.. המחשב עובד בסדר גמור..(אפילו יותר מדי בסדר..) השארתי את המחשב 13 שעות עם התוכנה טוסט בלי מאורר למעבד דולק... בבוקר אחרי ה13 שעות הגוף קירור פשוט היה רותח כמו אש... אבל המעבד לא רצה להישרף... אני רוצה לדעת איזה דרכים אפשר פשוט להרוס את המחשב העמיד הזה.. זה פנטיום 3 667.. בן 7 שנים... לא רוצה למות...
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי לעתים לא מצליח לזהות את המקלדת בעת עליית המחשבוכתוצאה מכך מערכת ההפעלה לא עולה ורק ריסט פותר את הבעיה . ניסיתי להחליף מקלדת חדשה אך הבעיה עדיין נשארת. אודה לרעיונות לפיתרון ? יכול להיות שבקר המקלדת בלוח לא תקינה ? ( לוח asus cuv4x -c) הביוס מעודכן.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חבר שרצה לקנות רם חדש אבל אמרו לו שיש לוrd-ram ואני בטוח שאין לו אבל אני רוצה לבדוק להיות בטוח אז אתם מקירים תוכנה שתוכל לומר לי איזה סוג רם יש לו????
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט שלי: AMD64 3000+ S-754 ABIT KV8 PRO XFX GFORCE6600GT 128MB NCP 512DDR 3200 הבעיה: אני מקבל רק 2200 ב 3DMARK05 כשאני אמור לקבל מעל 3300 עכשיו ניסיתי לעדכן ביוס זה לא עזר גם פירמוט לא עזר עידכון דרייברים ל AGP לא עזר יש לי את הדרייברים האחרונים נואש - עזרה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד אחרה כמה דקות מראה לי פסים במסך איך יודעים מה הסיבה הם זה בעיה מסך או דבר אחר.? עשיתי בדיקה והמעבד חם צריך להוסיף משחה,
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וברכה , ברשותי מחשב מדגם asus x555la-xx546h אני מעוניין לשדרג את האחסון ואת הזיכרון אשמח להמלצות. כמו כן אשמח אם תאשרו לי , שהציוד הבא תואם לדגם המחשב. מבין אחסוני הSsd הבאי מה מומלץ. 1. https://ksp.co.il/?uin=45227 2. https://ksp.co.il/index.php?uin=39797 מבין הזכרונות הבאים מה מומלץ ספויילר ספויילר 1. https://ksp.co.il/index.php?uin=20765&select=.1038..316..99. 2. https://ksp.co.il/index.php?uin=29060&select=.1038..316..99. הבנתי שהמכשיר לא יכול לעבור סך זיכרון של 8Gb ויש כבר ארבע מובנה , אשמח א…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי תצוגת הודעות בגימייל קטנה בכדי לראותה חייב למתוח הדף,פתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי עושה כל הזמן רסטרטים , נראלי זה בגלל הטמ'פ, כי כשאני מכבה אז את המחשב מהשקע , מצמיד מאורר למארז, ומדליק שוב אז הוא פועל. אבל לאחרונה נתקלתי בתופעה כזאת גם כשאני מנסה לצרוב דיסק DVD . כותב לי שגיאה ועושה רסטרט. הורדתי את התוכנה הזאת WINDBG מהמדריכים שקראתי פה , אבל הוא לא מראה לי את מה שצריך =\ Microsoft ® Windows Debugger Version 6.9.0003.113 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini102308-05.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: זה מה שהוא כותב....וככה הו…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לחבר את המחשב למסך הטלויזיה שאני יראה את תצוגת המחשב בטלויזיה. איזה סוג כבל אני צריך לקנות? מה השם שלו?...ואיך הוא נראה שאני ידע שזה מתאים לחיבור לכרטיס מסך שלי. הכרטיס מסך שלי הוא: 8800GTS 320mg אם זה עוזר לכם לדעת איזה סוג כבל אני צריך. אם אפשר גם תמונה של הכבל. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-