עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shaithebest,

שלום חברים מחשב נייח שך HP מדגם HP PAVILION A6000 עם ווינדוס 7 עולה ונתקע במסך של HP עם אפשרויות לחיצה הבאות: F10-SETUP ESC-BOOT MENU F11-SYSTEM RECOVERY F9-DIAGNOSTICS הכל טוב ויפה אבל הבעיה היא שלוחצים על אחד מהאופציות הוא אומר ENTERING SETUP אבל לא זז לשום מקום ונתקע החלפתי סוללה של הלוח, החלפתי זכרונות , בדקתי ג'אמפרים, ועוד מישהו יכול לכוון אותי מה לבדוק הלאה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מחשב חדש: i5-2500K CPU @ 3.30GHz Gigabyte Z68X-UD3H-B3 WD Caviar Black 1TB 64MB (WD1002FAEX) SATA3 6Gb/s התקנה חדשה של win7 64bit . האם להתקין תחת הגדרה של IDE to AHCI? יתרונות וחסרונות? והאם ניתן להחליף לאחר התקנה. אם בעתיד אני רוצה להוסיף ssd מה אז? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by מתנאל אוחיון,

אהלן חברים הרכבתי את המחשב שלי ובאתי לחבר את הקונטרולר של המאווררים שלי (ANTEC PRIZM) ליציאת הRGB בלוח אם עכשיו בלוח אם היציאת RGB היא בעלת 4 פינים ובקונטרולר של המואווררים הכבל הוא של 3 פינים קיים מתאם שיכול לחבר לי את 2 הכבלים האלה? תודה על העזרה!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. הסי די רום והצורב לא נשרפו כי הם מוציאים את המגשים שלהם , אבל בשבוע שעבר היתה סופת ברקים (מי שלא זוכר) ונשרף לי כרטיס רשת ועוד משהו שבאותו הזמן מצאתי שיש לי במחשב וירוס ולא שמתי לב אם הכוננים שלי נעלמו אחרי הפסקת החשמל שהיתה בעקבות סופת הברקים או בגלל הוירוס . למישהו יש רעיון מה הבעיה? : ויש לי תמונה לעלות בקשר לבעיה שלי ושחכתי את הכתובת של הפורום של אורט תודה מראש .

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שולם אני צריך עזרה לגבי כונן דיסקטים שלא מופיע ב"מחשב שלי". הכונן מזוהה במנהל ההתקנים, ואפילו ניתן לקרוא מהכונן דרך RUN אבל משום מה הכונן לא מופיע בשום מקום. יש לכם רעיונות? אגב, WIN XP כונן של TEAC

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by danirdd92,

הודעה ראשונה שלום לכולם! אני חייב לציין שאני לא מומחה גדול בכל הנושא הזה אבל ברגע שאני ניתקל בבעיה אני מתחיל לחקור דברים יותר לעומק, לא מצאתי את התשובות ברחבי גוגל אז פניתי אליכם אני מקווה לימצוא פה את הפיתרון! אני משתמש בווינדוס 8 X64 שמותקן על SSD וכמובן יש לי עוד כונן לכל הקבצים שלי. כשרק התקנתי את המערכת הפעלה אז מן הסתם עברתי והתקנתי דרייבר דרייבר בלי באמת לדעת במה מדובר. עכשיו אחרי שהעמקתי טיפה וגיליתי כמה שווה לי להשתמש ב IRST ניסיתי לעדכן את הדרייבר אבל אני ניתקל ב FETAL ERROR אני גם לא יכול למחוק את הדרייבר הקודם של IRST שמשום מה בכלל לא מופיע לי בדרייברים ובכללי לא באמת עובד. Uploaded with ImageShack.com חשוב לציין שהיום הפעלתי בBIOS את האפשרות להשתמש בIR…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, קניתי היום הארדיסק חדש של WD בנפח 250 GB. חיברתי אותו בנוסף להארדיסק 80GB שכבר יש לי במחשב.. (שניהם מחוברים ב SATA..) העלתי שוב את המחשב והביוס זיהה אותו בהצלחה. עכשיו, כשהווינדוס עלה קפצה לי ההודעה הזאת בבועה הצהובה שזוהתה חומרה חדשה - כונן דיסקים והיה רשום שם גם את דגם הכונן.. השאלה היא = למה הכונן לא מופיע לי במחשב שלי ?! אני רוצה לפרמט אותו !! הכוננים מופעים לי תחת = לוח בקרה = מערכת = חומרה = מנהל ההתקנים , מה שאומר שהמחשב מכיר בכונן ויודע שהוא שם (מופיע אפילו הנפח שלו והכל..) אבל איך לעזאזל מאתחלים אותו ומתחילים לעבוד איתו !? האם אני חייב להשתמש בתוכנה מיוחדת כמו PARTITION MAGIC או לפרמט דרך דיסק ההתקנה של ווינדוס בשביל דבר כל כך פשוט ?!! *נ.ב= אי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by inrock,

כל תוכנות הניטור מראות לי single channel במקום dual בביוס מראה לי שהרכיב עובד על 1333mhz איפה הבעייה? האם יש לשנות הגדרות בביוס? הלוח שלי אינטל DH77EB מעבד: i5-3450.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי. יש לי בעיה מוזרה כשאני מנסה להתקין ווינדוס 7: אחרי המסך שבו הוא טוען קבצים המסך הופך לשחור עם הסמן של העכבר ושום דבר אחר לא מופיע, מישהו מכיר את הבעיה? תודה מראש על העזרה!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by OptiSTR,

שלום כולם אז, כרגע בפעם הראשונה ניהיה לי מסך כחול. הדבר היחידי ששניתי זה שהיה לי 2X4GB בארוץ אחד (SINGLE) אז העברתי סטיק אחד לסלוט אחר בכדי ליצור DUAL שיניתי את זה בצהוריים בארך, מאז שיחקתי, גלשתי באינטרנט, הכל היה בסדר. עכשיו באתי לצפות בסרט, בום! מסך כחול (אחרי כ 15 דקות צפייה) מישהו יודע מה זה יכול ליהיות? בנוסף, בדקתי עוד קובץ DMP, וקיים קובץ מתאריך 9.4 עם אותה השגיאה בדיוק... ככה שלא נראה לי שזה בגלל ששיחקתי עם הזכרונות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. היום בבוקר הדלקתי תמחשב ואחרי כמה דקות שמחשב דלוק המסך מחליט להתכבות סתם וזה לא התסדר עד שמחקתי את הדריברים של Nvidia במצב בטוח ועכשיו המחשב עובד חלק אבל כל פעם שאני מתקין תדריברים (גם חדשים וגם ישנים) המסך מתכבה אחרי כמה דקות , מה הבעייה זה התחיל לי היום בבוקר ולא התקנתי שום דבר שגרם לזה או משהו

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. טוב אז יש לי לנובו G550 ובעיקרון יש לי מדבקה על המחשב שרשום עליה "nvidia geforce with cuda" ליפני הפירמוט היה לי אחלה רזולוציה במחשב וכל משחק שרציתי רץ לי אחלה לגמריי. עכשיו אחריי הפירמוט הכל נראה על הפנים פשוט מזעזע, וכלום לא רץ. הרצתי את התוכנה PXC WIZARD ובכרטיס מסך רשום לי : מתאם גרפיקת VGA רגיל. ולא משנה איזה דרייבר ניסיתי להוריד לNVIDIA, זה לא נותן לי להתקין. האמת שזה בקושי נותן לי להתקין שום דרייבר.. ואני מתחיל נורא להתייאש ולא רואה מוצע. אם מישהו יוכל לעזור לי אני נורא נורא אשמח.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by הלל ארואס,

שלום וברכה היום אני עשיתי עדכון למחשב הישן שלי שהיה בו גרסה ישנה של ווינדוס 7 ועדכנתי אותו עם ווינדוס 10 והמחשב לא נותן לי לעדכן את ההגדרות של המחשב כי הוא אומר שהווינדוס לא מופעל האם יש פתרון לזה תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, רכשתי מחשב חדש ומתקדם לפני כמה חודשים. לאחר חודשיים של עבודה לא מאומצת הסתבר שהדיסק הקשיח לא תקין ועל כן נאלצתי להחליפו. לפני כשבוע התקנתי את הדיסק החדש. הערב שוב נראה שהדיסק (החדש) אינו תקין ומערכת ההפעלה לא מצליחה לעלות. זה כבר די מטריד. האם ייתכן שמשהו בקונפיגורציה של המחשב גורם לתקלות בדיסקים הקשיחים? תודה. יואב

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. לאחר שלא השמשתי במחשב כשבוע הדלקתי אותו ושמתי לב שאני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית אליה הייתי מחובר כל הזמן. כעת בצד שמאל למטה ( איפה שמופיעות כל הרשתות הזמינות) אני רואה את שם הרשת ובנוסף איקס אדום לצידה מבלי אפשרות להתחבר. דרך אגב - מכשיר האייפון עדיין מזהה לי את הרשת ואני מצליח לגלוש דרכה. לא התקנתי פיירוול או תוכנות מיוחדות. מה לעשות? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. זה אני זה שפתח את הטרד בקשר ל"סלרום 1.7 מת" ...החלפתי מעבד ל 1.6 , הבעיה שאחרי 5..10...דקות המחשב קופא (עכבר לא זז,לא ניתן לעשות כלום) הקטע ששמתי משחה טרמית כמו שצריך ואת הקירור צמוד למעבד . מה יכול להיות הבעיה עכשיו !! ???

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום שלום לכולם נתקלתי בכמה בעיות ואני אשמח לעזרה ובכן המחשב שלי שהוא יחסית חדש (כמעט שנה) נכבה מעצמו.. לא קשור לעומס או טמפרטורה.. עד כה שללתי את שני ההראדיסקים,מסך,כרטיס מסך,עכבר מקלדת,רמקולים, זכרונות, מאווררים.. ובעצם נשאר לי לבדוק לוח אם / ספק כח/ מאוורר על המעבד ממה שידוע לי אין שום בעית תיאום בין הרכיבים השונים ואין בעיה עם תוכנת ההפעלה (פירמוט + התקנת ווינדוס שונה) הספק כח אינו ג'נרי ובעל הספק של 1000 וואט ומן מהסתם אמור להחזיק את המחשב שלי ללא בעיות כמו כן בדקתי את זה בעומס ובמנוחה ואין שום בעיית חום או אוורור.. האם ישנה אפשרות שהבעיה היא במעבד או בלוח אם? או שסביר להניח שזה הספק כוח? ובעייה שניה: רציתי לעדכן את הביוס דרך התוכנה של ג'יגהבייט (הלוח הוא של ג'יגבייה…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מקס' מגיע ל80..זה נורמלי?זה חריג מאוד?? צריך או חובה לקנות קירור? E6850 קור 2 דו ללא אוברקלוק ספק כוח חדש והכרטיס מסך מגיע ל55 בדיאבלו 3 מה אתם אומרים?תקציב סה"כ לשני מאווררים ומשחה נגיד 150 שקל

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by HITL339,

יש אצלי בעייה במחשב הנייד (קצת ישן) שהוא משמיע רעשים של חרחור מצד שמאל מתחת למקלדת וזה קורה לסירוגין +בעוצמות שונות המחשב עצמו במצב טוב ואף פעם לא היו איתו בעיות ומעוניין לדעת מה הפתרון לזה ?

20. שלום, הרכבתי מחשב חדש, ומהרגע שהפעלתי אותו הוא מסרב לעבוד חלק - הוא עובד מקוטע (אבל לא קופא לגמרי). אפילו הויזואליזציות (לא יודע איך קוראים לזה בעברית..) בווינדוס מדיה פלייר עובדות מקוטע. בכמה דקות הראשונות אחרי שמפעילים אותו, הוא עובד חלק, אבל אח"כ מתחיל לזחול... ניסיתי לפרק אותו ולהרכיב מההתחלה, כדי לוודא ששום חלק לא מורכב לא טוב, ניסיתי לפרמט ולהתקין את הדרייברים מההתחלה (גם הגרסאות מהאינטרנט וגם אלו שמקבלים עם החלקים), וניסיתי לנתק את כרטיס המסך, את אחד ההארד דיסקים ואת ה-DVD כדי להקל על המערכת (המפרט בצד ימין). רק אחרי שניתקתי את החלקים אפשר היה להרגיש בשיפור קל, אבל לא משהו דרסטי... הטמפ' של המעבד באיזור ה-50 מעלות, ושל המארז - 37, אם זה יעזור לכם. אם יש למישהו רעיו…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by xD212,

יש לי בעיה שאני משחק ב A.V.A ובעוד כמה משחקים: הבעיה שאני באמצע המשחק אז יש לי תקיעות כל המחשב תקוע ואחרי חצי דקה הוא חוזר לעצמו או שכל המחשב תקוע והמסך כולו בצבע אחיד כל פעם צבע אחר ויש רעש מוזר באוזניות ואפשר לסדר את זה רק ע"י הפעלה מחדש. יש לי win 7 64bit והמפרט שלי הוא : מעבד: intel core 2 quad q6600 2.4Ghz לוח אם: intel dg31pr זיכרונות: 2gb +2gb (KINGSTON 800Mhz) כרטיס מסך: ati readon hd 4670 1GB ספק כוח: ezcool real 300w דיסק קשיח : SAMSUNG HD322IJ (ראשי) WDC WD800JD הדרישות מערכת למשחק : The Minimum System Requirements For Alliance of Valiant Arms: Operating System: Windows XP/Vista/7 Processor: Intel Pentium 4 2.4Ghz Memory: 1 GB Hard Drive: 1.6 GB Free Video C…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shachar yakobi,

יש לי מחשב של Dell 500 ג’יגה אין עליו כלום חוץ מהפורטנייט ואני לא יודע אם זה מהאינטרנט או מהמחשב.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by adirnasri,

אני רוצה לבטל תוכנות שעולות לי בעליית המחשב שכחתי איך קוראים לזה mcfing או משהו כזה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by 1_Nike_1,

המדפסת מדרבקת דפים ריקים ופשוט לא "יורקת" עליהם אף טיפת דיו. הקטע הוא שראשי הדיו מחוברים כמו שצריך והם בנוסף גם חדשים. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by dovk,

היי רקע - עורך וידיאו ותמונות ולכן תמיד ברשותי מחשבים די חזקים מערכת הפעלה 'WIN10 64 BIT זיכרון 64 ביט כרטיס מסך Gigabyte rx 5700 xt 8g נתקל בבעיות א. אחרי Reset או הדלקה שאני מבצע , צריך לפעמים לבצע את זה פעמים כמו כן קצת לוקח יותר זמן עד שאני מקבל את החלונות ב. בחיווי תקלות ב- LED על המסך אני מקבל חיווי של קוד "40" לא תמיד ג. משום מה אם אני אשאיר דיסק נשלף או תקליטור כשאני מדליק , אז בכלל הוא יהיה תקוע מבלי שאפילו אראה את הלוגו של AMD אפילו כונן C מוגדר לבדו כ- BOOT תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים