תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי כבר בעיה הרבה זמן שהכונן דיסקים באמצע עבודה במחשב פיתאום נעלם,ומתי שהוא נעלם המחשב ניתקע לאיזה 3 שניות וחוזר,וזה מפריע כי עם אני במשחק זה תוקע אותו,ורק אחרי ריסט למחשב הכונן חוזר,חשבתי על רעיון שאני פשוט יסיר אותו ממנהל התקנים,ומתי שאני יצטרך אותו אני יעשה סרוק שינויים בחומרה ואז זה חוזר,ואחרי שאני מסיר אותו ועושה ריסט הוא חוזר ואני לא רוצה!!! יש שיטה לעשות להגדיר משהוא במחשב שהוא לא יתקין לי תחומרה לבד?? שאני יגיד לו לא להתקין,כי איך שאני מדליק תמשחב הוא אומר לי זוהתה חומרה חדשה והוא מתקין אותו
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בכל פעם ההתקנה נפסקת באמצע העתקת הקבצים(2 דיסקים שונים של ויסטה ואחד של XP). שמתי לב שכעת ב POST אני מקבל SMART ERROR על ה HDD -(סמסונג 103UJ). רציתי לפסול משהו- אין מצב שיש כבל SATA מיוחד לHD (כזה ששונה מכבל לכונן אופטי או כל מוצר שמתחבר אחר שמתחבר ב SATA) נכון(נאמר לי ע"י חבר, לא נשמע לי הגיוני בשיט אבל שווה בדיקה)? כרגע אני יוצא מנקודת הנחה שהHDD תקול ואממש אחריות עליו. רעיונות אחרים?
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, פעם שעברה ביקשתי עזרה פה בפורום, ולצערי לא קיבלתי פתרון מלא.(זה מחשב אחר) אז ככה ישלי פה מחשב שאני מדליק, זה מגיע לטעינה של הווינדוס XP, יש כזה קווים בכל המסך,ולפעמים נתקע ואז שאני נוגע בכרטיס המסך זה נרגע כזה ושוב נדפק, חיברתי כרטיס מסך זמני זה עבד, עכשיו הווינדוס עולה ואז שהמחשב בעומס הוא מבצע ריסטרט לבד, בדקתי בהגדרות של הביוס את הטמפרטורה, הטמפרטורה של המעבד זה מגיע עד 70 תוך כמה דקות, ויש עוד משו REMOTE ו INTERNAL שזה בין 55-60, ניקיתי את האבק וכמובן לא עזר, ולפני שהמחשב מבצע ריסטרט זה עושה רעשים כזה במארז נראלי בספק.. אז אני מקווה ואשמח אם תעזרו לי הפעם, ואשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך נחמד למשחקים בינוניים עד 300 תודה מראש :] אגב ישלי ספק 500WAT, מעבד אנטל פ…
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכל מי שקורא ועוזר (ותודה). 1. הבעיה: כמעט מאז שהתחלתי לשחק ב-Mass Effect (מעכשיו, ME) היו בעיות קלות; בהתחלה, בתדירות נמוכה, לפתע באמצע המשחק המסך היה הופך שחור ומציג את ההודעה "No Digital Output 1680X1050", (הייתי שומע את המשחק רץ ברקע) ושום דבר שעשיתי מלבד ריסטרט לא פתרו את הבעיה. לאחר מכן התחילו להופיע, בתדירות יותר גבוהה, קריסות יותר חמורות (הסאונד של המשחק נפסק ברקע, ונורית הכח של מסך המחשב מהבהבת - כאילו המחשב כבוי). גם כאן רק ריסטרט עזר. בימים האחרונים הבעיה הפכה ליותר חמורה, והופיעה לפתע גם במשחק Heroes of Might and Magic 5 - לאחר כמה דקות משחק המחשב נכבה. ואני מתכון לכיבוי מלא ומיידי - נורית הכח מפסיקה לפעול והמחשב דומם לחלוטין. זאת ועוד, הדלקה מחדש של המחש…
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
ל- HTPC שלי, מבוסס לוח אם Asus M3N78-EM יש בעיות קליטה קשות עם כרטיס הרשת האלחוטי העלוב שקניתי לו. הוצאתי מהמחשב השני כרטיס PCI-E Abit AirPace, שהקליטה שלו הרבה יותר טובה, והתקנתי ב- HTPC - והוא לא עולה. אני מדליק אותו, המאווררים מסתובבים, הלדים נדלקים אבל אין כלום על המסך - הוא אפילו לא מגיע ל- POST. הוצאתי את הכרטיס החדש, החזרתי את הישן (כרטיס PCI) והוא עולה בלי בעיה. הכנסתי את ה- AirPace בחזרה למחשב הישן, עולה, הכרטיס מזוהה ועובד. החזרתי אותו שוב ל- HTPC ואותה תופעה - לא מגיע ל- POST. כלומר הכרטיס תקין ולוח האם תקין ועדיין הם לא מסתדרים אחד עם השני. יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם! בזמן האחרון נתקלתי בבבעיה שלאחר כמה שעות מזמן הפעלת המחשב הזיכרן הפנימי כולו נכנס לשימוש מה שמאט את המחשב בצורה בלתי נסבלת! בדקתי אם זו איזהו שהיא תוכנה שמעמיסה אבל לא מצאתי שום תוכנה שלוקחת כ"כ הרבה מהזכון(בדקתי את זה ע"י הסתכלות במנהל המישימות, בטאב של תהליכים ששם כתוב כמה זיכרון כל ישום צורך) צריך עזרה דחןף זה משגע אןתי שכל כממה שעות אני צרעל לרסטר את המחשב !!!!!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי חבר ששכח את הסיסמת המחשב שהוגדרה בביוס.בלעדיה לא ניתן לגשת למחשב בכלל. האם יש אפשרות? ואם כן איך, לפענח א הסיסמה, לעקוף אתה או למחוק אותה מקווה שלא טעיתי בפורום
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2400 MHz (12 x 200) 4800 Tyan S2865 Tomcat K8E TYAN Tomcat K8E S2865 BIOS V3.04 MSI NX6600LE-E (MS-8981) ג'יגה זכרון DDR טמפרטורות לא עוברות את ה 38 למעבד המחשב יכול להיתקע בגלל שפתחתי דפדפן או סגרתי חלון או כי הורדתי טורנט או סתם הקלדתי הודעה בפורום. אם מוסיפים לו עוד 2 ג'יגה זכרון OCZ PLATINUM בדואל צ'אנל אז המצב נהיה עוד יותר גרוע כרגע עומד שם GEIL DUAL CHANEL הביוס הכי עדכני שיש, כל הדרייברים הכי עדכניים שיש הרצתי בדיקות של MEMTEST כמה שעות טובות זה הראה שזה שמיש המחשב המון פעמים עושה מסכים כחולים עם KERNEL הרצתי כל בדיקה אפשרית שמצאתי באינטרנט סיבה פשוט לא מובנת. יש יש דבר אחד שקרה ללוח שהכרטיס קול הפסיק לעבוד (אבל המסכים הכחולים היו …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שבוע שחזרתי מהצבא המחשב לא עלה ( נדלק, נכבה, נדלק נכבה, בלי לראות כלום על המסך ) בדקתי את זה קצת לעומק וראיתי שהכבל 4 פינים ( המרובע ) שמתחבר ללוח האם נצבע בצבע חום ב 2 פינים. ברגע שאני מנתק את הכבל הזה, אין את הבעיה של נפילת הספק, אבל המסך נשאר שחור. אפשר לצאת מנקודת הנחה שזה בוודאות הספק כוח?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי פנטיום 4 ועליו WIN XP. היום הדלקתי את המחשב. המחשב קפא מס' פעמים שלאחריהם RESTART (מהכפתור של המחשב). שמתי לב שהשעון של ה WIN לא מעודכן לעכשיו אלא לשעה כלשהי אתמול. באחת הפעמים שעשיתי RESTART המחשב כאילו התחיל לעלות אבל המסך נשאר ב standby. בסופו של דבר לאחר עוד RESTART קיבלתי הודעה בעליית המחשב "overclocking faild" ושאלה מה אני רוצה לעשות - בחרתי RESTORE DEFAULTS. ממה לדעתם הבעיה נובעת?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מדפסת HP Deskjet 5150 שמדפיסה פסים במקום תמונה. ככה זה ניראה: http://img52.imageshack.us/img52/4421/fig2x.jpg ניסיתי לכייל/ניקוי ראש/דף ניסיון - שום דבר לא עוזר. אז לפני שהיא נזרקת, מישהו יודע איך לטפל בבעיה? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 6k צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס למשחקים כמו COD MW2 או Insaniquarium Deluxe המסך נכבה. במשחקים אחרים הוא עובד כרגיל. בדקתי באינטרנט וראיתי שזו בעיה עם ה-REFRESH RATE, הוא 60 לפי מה שמוגדר בווינדוס והכל בסדר. אני עובד עם מסך 19 אינץ' של VIEWTECH ועם WINDOWS 7 64 BIT, כרטיס המסך שלי הוא 9800 GT עם 1GB. למישהו יש מושג? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אודה למי שישיב לי על בעיה שהתעוררה במחשב שבביתי שלאחר 5 שניות הוא לא ממשיך להידלק ויוצאת הודעת אזהרה: WARNING !!! USB DEVICE OVER CURRENT DETECTED!!! PLEASEN REMOVE OVER CURRENT USB DEVICE!!! כעבור 10 שניות הוא נכבה, ממה נגרם השינוי המדובר באזהרה ומה דרך התיקון? ניתקתי את כל החיבורי של הUSB החיצוניים והכרטיס של הרחבה שלנתי כניסות USB הנוסף שהיה במחשב ועדיין הבעיה נשארה. מה עלי לעשות ??
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקשיבו, יש לי על הכונן הזה את הכל - כל התוכנות הסרטים המשחקים הכל בקיצור, במחשב הקודם שלי הוא פועל בלי בעיה תוך שניה אבל במחשב החדש (שקיבלתי היום) הוא משום מה לא מזוהה לי מקודם זה עוד הראה לי סמל בצד שמאל ולא זיהה אותו עכשיו המחשב כבר התייאש כל פעם שאני מחבר אותו מחדש הוא לא מודיע לי שבכלל נכנס חומרה חדשה למחשב. מה לעשות?!?! דחוף
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום המחשב פתאום לא עושה פוסט ואין שום תצוגה על המסך. מדובר בלוח intel d865gbf כאשר אני מדליק את המחשב, הוא מתריע בשלושה צפצופים ארוכים במרווח של שתי שניות בערך. ניסתי לנתק את כל החומרה שיש, אך עדיין המחשב מצפצף שלושה צפצופים ארוכים. אני משתמש בכרטיס מסך המובנה של הלוח. בהתחלה ישר חשדתי בבעית זיכרון אז ניסתי לחליף סלוט, לנקות, לנסות עם זיכרון אחד וגם להחליף אותו אבל לא מדובר בזיכרון ואין שום השפעה על שלושת הצפצופים. ניסתי לאפס ביוס לא עזר. אני תוהה מה כבר יכול להיות, הרי הלוח מתריע על בעיה, אז יכול להיות שמדובר בבעיה של לוח אם תקול והוא עדיין מצפצף? מה עוד ניתן לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. סליחה מראש על הבורות. שאלה: ראו בתמונה המצורפת את הרשום. למה, אני שואל את עצמי (ואתכם), רשום שם שכונן ה SSD [שהוא הראשון = Channel 0] משויך ל IDE? האם הכונן הזה איננו אמור להיות SATA? אההה.... כן, כפי שאתם מבינים אני לא כ"כ בעיניינים. http://picasaweb.google.com/lh/photo/KFwV4bmY5bHcgLj95NSt2eCbiTIhBwRM9Ol7yw1YeGM?feat=directlink תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. כרטיס המסך שלי מודד 90 מעלות צלזיוס בעת שאני משחק Call of Duty 4. למעשה, ראיתי גם טמפרטורות גבוהות מכך בכמה מעלות. מצורפת תמונות. אולי זרימת האוויר הכללית במארז לא טובה? דווקא על הכרטיס הגרפי (וגם על המעבד עצמו) יש קירור יעודי. אשמח לשמוע אם זאת היא בעיה, ואם אפשר לשפשר את המצב, ואם כן - איך. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. ההודעה cmos checksum error מופיעה אצלי בעת הדלקת המחשב. החלפתי בטריה לחדשה היום, כפי שהצעתם לי כאן בפורום. הבעיה ממשיכה! באתר של לוח האם שלי, תחת שאלות-ותשובות (FAQ), ניתנה התשובה הבאה: Please check whether the jumper for "Clear CMOS" was lost or being set at "2-3". If so, please set the jumper back to "1-2 ON" to get the system resuming its normal service. אם כי מבין גדול במחשבים אני לא, נראה לי שאכן ה"Jumper" הזה [יהיה מה שיהיה הדבר הזה] יושב במקום הנכון. האם יש הצעות נוספות? אשמח לשמוע, ותודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני שבועיים היה לי סוג של הפסקת חשמל בבית.לאחר ההפסקת חשמל ,המחשב לא הפסיק להדליק ולכבות את עצמו . כאמור לפני ההפסקת החשמל הייתה לי בעיה שפחות התלוננתי עליה כי היא לא הייתה מציקה יותר מדי. לפעמים שהייתי מדליק את המחשב הוא היה מכבה את עצמו ואז מדליק את עצמו ,לפעמים פעם אחת לפעמים פעמיים ולפעמים 3 ,ולבסוף הWINDOWS היה עולה. הדבר הראשון שחשבתי שהוא מקור הבעיה כבר אז,הוא הספק כוח.אז ביקשתי פה עזרה מזמן ולא ממש הצלחתי לתקן את הבעיה . בכל מקרה ,אחרי איזה 25 פעמים שהוא כיבה והדליק את עצמו הוא פשוט לא נדלק.נתתי לו מנוחה ונסיתי אחרי יום ואז שוב בעיה, הפעם הוא נדלק ונשאר עם נורה ירוקה(המארז) ,אבל המסך לא נדלק. ואז כבר לא ידעתי מה לחשוב,נסיתי להחליף מסך,וגם הוא לא נדלק,אחר כך החלפת…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קיבלתי לוח אם חדש או מחודש או משומש (לא ברור) והמחשב מתנהג בצורה חריגה (לא ברורה עדיין הסיבה). מה שקורה הוא הדבר הבא: תוך בערך 60 שניות מהדלקת המחשב, כולל כניסה לתוכנית BIOS SETUP , הטמפרטורה של המעבד עולה על 60 מעלות והיא ממשיכה לטפס (כיביתי את המחשב מייד כאשר הטמפרטורה של המעבד הגיעה ל- 70 מעלות). אציין שעל לוח אם קודם (אותו החלפתי) המעבד הגיע לטמפרטורה 45-50 מעלות וזו הייתה טמפרטורה יציבה שלו גם בחודשי הקיץ. ----------הדרך היחידה שלי (כנראה) לקיים מעקב אחר נתוני בריאות של המחשב היא דרך תוכנית ה- BIOS SETUP ---------ברצוני לברר האם נתוני הבריאות דרך BIOS SETUP הם נתונים _מדוייקים_ !!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מחשב פנטיום 4 (על לוח GA-8IEX) די ישן עבד עד אתמול ופתאום החל לעשות בעיות. הוא נדלק וכבה מיד לאחר הצפצוף של ה-PC Speaker, כך שאני אפילו לא מגיע ל-POST. ניסיתי הכל אך ללא הצלחה: הוצאתי את כל החלקים, החזרתי אחד אחד, החלפתי ספק, ניקיתי מאבק, עשיתי ניקוי CMOS, החלפת בטריה בלוח אם, הוצאתי מעבד, החלפתי משחה טרמית וכלום. רק כאשר הכל בחוץ (כולל מעבד) ורק הספק מחובר ללוח אם הוא נדלק ועובד רצוף. ברגע שאחד הרכיבים מחובר הוא נכבה מיד לאחר 2-3 שניות.. מה הבעיה לעזאזל? מה עוד אני יכול לעשות שלא עשיתי כי אני כבר ממש אובד עצות תודה רבה למי שיוכל לייעץ
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם יש לי מסך LG 1970HR כאני מדליק אותו הוא מהבהב כל הזמן בתדירות גובה. מחיפוש קצר שעשיתי בפורומים מצאתי שזה בעיה ב backlight כל שהוא שאני לא ממש יודע מה הוא. יש מישהו שיודע מה זה והאם זאת באמת הבעיה? יש המלצות שלפורומים יותר מעמיקים בנושא אלקטרוניקה של מסכים? פרקתי את המסך עד לשלב שאני רואה שני לוחות אלק' האם הבעיה היא בהם או שאני צריך להמשיך לחפור פנימה?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שבת שלום כולם אני חייב עזרה המחשב הנייח שלי לוח אסוס מעבד אינטל C2D היה הפסקת חשמל בסערה שהיתה ומאז שאני מדליק צצה הבעיה הבאה usb device(s): 1 keyboerd auto-detecting sata1...ide hard disk auto-detecting sata2...ide hard disk auto detecting pata primary master..atapi cd-rom auto-detecting pata primary slave...atapi cd-rom sata 1: wdc wd5000aaks-00ygao 12.01c02 ultra dma mode-5, s.m.a.r.t capable and statuse ok sata 2: st3500630as 3.aak ultra dma mode-5, s.m.a.r.t capable and statuse ok pata primary master:_nec dvd_rw nd-3550a 1.05 ultra dma mode-2 pata primary slave:lite-on cd-rw sohr-5239v 2$0c ultra dma mode-2 auto-detecting usv mass storage devices.. 00 usb mass stor…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום!! אני חושב שיש לי בעיה..., קניתי מחשב נייד, והתקנתי עליו חלונות 7 אולטימייט 64 ביט, ואת כל הדרייברים (לפי הסדר כמובן שכתוב באתר...), והוא מזהה לי בהתקנים 2 כרטיסי מסך: אחד זה INTEL ® HD GRAPHICS והשני... NVIDIA GEFORCE GT 420M הבעיה היא כזו.....שאני מנסה להתקין את הדרייבר העדכני ביותר מהאתר של NVIDIA (כמובן הכל לפי הדגם, גם באופציה האוטומטית...) הוא כותב שהוא לא מזהה את הכרטיס מסך של NVIDIA......גם בAUTO DETECT במשחק מסויים שיש לי, הוא מזהה את הכרטיס מסך של אינטל. איך אני גורם למחשב שלי לזהות גם את ה GEFORCE ??? ואם הוא כן מופיע במנהל ההתקנים, איך הוא לא מזהה אותו בכל זאת? אם תצטרכו מידע נוסע כמובן שאשמח לתת, ואשמח עוד יותר לעזרה בנושא, אני משתגע כבר בלי קשר גם את ה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לוח GIGABYTE X58 דיסק היטאצ'י 500G ספק ANTEC NEO HE 430W מעבד I7-930 קירור MUGEN2 3 מאווררי TriCool מארז P180 כרטיס מסך פאסיבי. ב-IDLE המחשב שקט כמו קבר אבל בכל פעולה הכי קטנה שלי או של מערכת ההפעלה נשמעים צרצורים ומעין חריקות בטון גבוה מאוד מהמחשב. אני עדיין מנסה לברר מהיכן זה נובע - הניחוש שלי זה הדיסק או הספק אבל קשה מאוד לקבוע. עצירת המאווררים לא משפיעה ולא נראה לי שזה מלוח האם (בעיה שחוזרת מדי פעם עם לוחות X58 של גיגבייט לפי מה ששמעתי). כל עזרה/עצה תתקבל בברכה. תודה, גונן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-