עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by גדי,

יש לי בעיה עם חיבור מחשב עם כרטיס מסך GT520 לטלוויזיה מסוג SANSUI LD3211 באמצעות כבל HDMI. כאשר אני בוחר ברזולוציה של הטלוויזיה (1080P), שולחן העבודה גולש מהמסך ככה שאני לא רואה את השוליים שלו. כאשר אני משתמש בחיבור VGA באותה רזולוציה הכל נראה בסדר. ניסיתי עם שני כבלי HDMI שונים ובשניהם יש אותה בעיה, ככה שהבעיה היא לא בכבל. יש למישהו רעיון לפתרון? בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. התקנתי על המחשב שלי 3 מערכות הפעלה, XP, חלונות 7 עברי וחלונות 7 אנגלי. לאחרונה, בעקבות הפסקת חשמל פתאומית, השתבשו שתי התקנות החלונות 7. הצלחתי להתקין מחדש את המערכת העברית, אך זו האנגלית, אינה עולה. כשאני מפעיל את המחשב באמצעות כונן ה-DVD וכדיסק ההפעלה של חלונות 7 בתוכו, מופיעה ההודעה הבאה: Windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem: 1. Insert the windows installation disk and restart your computer. 2. Choose your language settings, and then click "Next" 3, Click "Repair your computer" ... Status: 0xc0000017 Info: An unexpected error has occurred. כשאני מבצע את ההוראה, התופעה חוזרת. כשאני מקיש על ה"המשך", מופיעה אפ…

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  3. שלום. קניתי עכבר ג'נרי ללא שם של חברה כזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150709130101&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 העכבר הגיע ללא דיסק דרייברים. ובבדיקה ב EBAY רשום שלא צריך דרייברים. ניסיתי לחבר למחשב שלי (WIN 7 64 BIT) והוא ניסה להתקין דרייברים. בתחילה הציג התקנת HID Wireless Mouse. אח"כ עבר להתקנת USB Input Device ונתקע שם. הוא לא הצליח להתקין דרייברים לזה ועכשיו זה עם סימן קריאה צהוב ב DEVICE MANAGER. למרות זאת הצלחתי להפעיל את העכבר על 2 מחשבים אחרים שהם WINDOWS 7 32 BIT ולא כמו שלי WINDOWS 7 64 BIT. ניסיתי חיפושים באינטרנט ולא הצלחתי. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by noneskillz,

אז ככה דבר ראשון הנה המפרט שלי שתדעו קודם כל את המחשב: CPU: intel core i5 2500K sandy bridge MB: Gigabyte Z68X-UD4-B3 Memory: 2X4 G.skill 4GB DDR3 GPU: Saphire ATI RADEON 6950 2GB power: SeaSonic M12D-850 850Watt 80Plus bronze case: coolermaster haf-x רק שתדעו המחשב חדש יחסית בן פחות שנה נראה לי אז ככה בזמן האחרון כל הזמן המחשב נתקע לי ועושה קרשים וכדומה. שאני רואה סרטים ותוכניות במחשב אז זה כל הזמן נתקע אך שומעים עדיין שהסרט רץ כלומר שהמסך נתקע. ואז שזה חוזר/מאפס את עצמו או מה שלא יהיה אז התמונה מעוות ולא רואים טובים כזה. עכשיו המחשב הזה מיועד לגיימינג אז אני מוריד הרבה משחקים אך אין בעיה של מקום. אתמול הורדתי את הבטמן החדש,batman arkham city. שלפי האתר הזה: http:/…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by cosmix77,

קניתי בארצות הברית את הטאבלט פי סי של סמסונג (samsung series 7 slate pc) ואחרי שבועיים בערך הופיעה לי מקודה אדומה קטנה על המסך שכשאתה מתקרב אלייה אתה מבחין שהיא מורכבת מכמה נקודות וקוים קטנים. הנקודה נעלמת וחוזרת. זה פיקסל תקוע? מה האפשרויות שלי? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by KingYog,

שלום, ברשותי לוח אם Asrock Z68 extreme 4 כרטיס מסך:gtx460 וברצוני להפעיל את ה-virtue לפי מיטב הבנתי ה-virtu מאפשר בעצם להפעיל את הכרטיס היעודי וכרטיס המסך המובנה במעבד בעת ובעונה אחת כלומר לישומים שצריכים ביצועים, הכרטיס מסך יעבוד ועבודה רגילה כרטיס המסך המובנה יעבוד. כל מה שצריך לעשות זה לחבר את המסך ליציאה שעל הלוח אם וזהו. מערכת ההפעלה היא win7 64 bit. כל הדרביירים מותקנים ועובדים תקין כולל ה-virtu (לפחות כך נדמה) הבעיה היא כזאת, כאשר מחבר את המסך ללוח אם ומריץ משחקים הם זזים נורא לאט, כמובן שאם אני מחבר לכרטיס מסך הכל טס. כלומר ה-virtu לא עובד. ניסיתי את זה עם משחקים ועם ungine. ושום דבר לא גורם לזה שישומים שדורשים ביצועים יוכלו לעבוד מהכרטיס מסך המובנה במעבד. הגדרתי …

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by asaf556,

שלום יש לי מחשב שסבל ממסכים כחולים רבים הורדתי את התוכנה לפיענוח קבצי הדאמפ וגיליתי שהבעיה היא בזכרון הרצתי בדיקה בmemtest שמצאה 70 שגיעות האם הדבר מבטיח בוודאות שהזכרונות תקולים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by ben yehuda,

שלום לכולם, מקווה שאני עושה את זה נכון- יש לי מחשב נייד בן כמעט שנתיים, היום הוא החליט שהוא נכבה ולא עולה יותר. ברגע שאני מפעיל את המחשב, הוא עושה קולות של כאילו מנסה (המסך נשאר שחור) וישר נכבה ועושה שוב ושוב את אותה הפעולה. יש משהו לעשות עם זה? אני יודע שכמעט ובלתי אפשר לדעת ככה- אבל שווה לחשוב על תיקון או שאין מה להתעסק עם זה ולקנות כבר חדש? תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  9. היי.. אני רוצה לחבר את המסך שלי לכרטיס מסך לחיבור DVI, אבל יש לי במסך רק חיבור VGA.. קניתי ממיר מחיבור DVI ל VGA אבל משום מה לא רואים כלום במסך.. יש לי כרטיס מסך AMD Radeon HD 6450 יש לכם רעיונות למה זה יכול לקרות? תודה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  10. שלום לכולם וחג שמח !! לצערי, בלי שום סיבה, אתמול חיבור DVI אחד מתוך השניים בכרטיס המסך שלי (ATi HD4870) שבק חיים .. ברגע שמפעילים את המחשב כמובן שהוא לא עולה, כל 2 שניות שומעים אותו מפעיל את עצמו מחדש .. הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי אותו למחשב אחר וזה עושה אותו דבר .. ברגע שמחברים את המסך לחיבור ה - DVI השני, הכל עובד כרגיל .. בגלל שהטלוויזיה שלי בחדר מחוברת למחשב זה חשוב לי ואני צריך את זה .. אז יש לי כמה שאלות שאני אשמח שתענו לי עליהם (בבקשה רק מי שבאמת יודע) .. ראיתי באינטרנט מפצל DVI .. 1. אם אני מחבר 2 חיבורי DVI על DVI אחד בכרטיס מסך זה יעבוד ? - זה לא ייצור עומס על הכרטיס מסך ועם הזמן זה יישרף או יתקלקל ? 2. ב - CCC יש אפשרות לשלב בין 2 המסכים שיעבדו במקביל וכמו כן…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by -Tal-,

היי, היום פתחתי את המחשב שלי וניקיתי אותו עם ספריי לחץ אוויר (פעולה שביצעתי כבר מספר פעמים בעבר...) החזרתי את המחשב לחיבורים ואחרי שימוש רגיל של 30-45 דק' מחשב קפא, העכבר לא זז והתמונה נתקעה. מאז הפעם הראשונה המחשב קפא כבר יותר מ 3-4 פעמים כאשר בפעם האחרונה גם קפץ לי החלון הכחול המוכר ולאחר מכן המחשב עשה ריסטרט מעצמו. בדקתי את המחשב עם MEMTEST86+ היו לי PASS 2, אז נראה לי שהזיכרון תקין.. בדקתי את ה HD עם תוכנה שהורדתי מהאתר של WD וגם הוא הראה כתקין. המאוורים כולם עובדים והטמפ' נכון לעכשיו הן: 34 מעלות בהארדיסק 26 מעלות בלוח אם 40 מעלות ב CORE #1 47 מעלות ב CORE #2 מה עוד יכול לגרום למחשב לקפוא? מסך כחול? פירמוט יכול לעזור? תודה..

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  12. שלום לכולם, הצלחתי לחבר את המחשב לטלוויזת LCD,בחיבור VGA.זה עבר יחסית ללא תקלות,חוץ מן העובדה שאני לא מצליחה לשמוע סאונד.ניסיתי דרך ההגדרות ללא הועיל,ורק רציתי לדעת היכן בדיוק הבעיה,האם זה בכבל?בעיית חומרה?וכו'.לפי הבנתי מפשפוש באינטרנט,זה קשור לחיבור HDMI שאמור להיות במחשב בכל מה שקשור לLCD.מה אני בדיוק אמורה לעשות...?אשמח ל-כ-ל עצה,טיפ וכו'. המשך יום נעים לכולם.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by eyal1506,

אני צריך להתקין כרטיס מסך על הלוח אם EVGA 560TI בכל מקרה יש לי חוט שמחבר את הספק ללוח אם ה 4PIN שמפריע לי. יש אפשרות ליצור "גשר" מעל הכרטיס מסך אבל שהחוט יגע בכרטיס?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  14. יש לי שתי מסכים בחיבור HDMI אחד 24 1920 1200 והשני 37 1920 1080 . שניהם הוציאו סאונד דרך הATI לא ביחד כמובן כשרציתי לשמוע במסך 37 אינץ פשוט חיביתי והדלקתי את מסך ה24 ואז ה37 קיבל סאונד. עכשיו אחרי שהתקנתי את הדוט נט והקטאליסט לא העביר לי סאונד יותר ל37 אינץ. בעיה נוספת שהיתה גם לפני המסך ב 37 לא מופיע על כל המסך למה ? 1 שאלה יש דרך לשלוט בסאונד בשניהם ולמה הוא לא עובר יותר? 2 איך פותרים את בעית הרזולוציה כך שבמסך 37 החלון יהיה על כל המסך?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  15. מערכת ווינדוס 7 כרטיס gtx 260 יש לי בעייה של שינוי בהירות מסך לפי רמת הכהות בתצוגה זה מופיע גם בניגון סרטים אך בעיקר במחינת מורגשות בזמן גלישה ברקע כהה בהירות המסך יורדת אני מניח שזה משהו בהגדרות אבל לא מצאתי איפה אפשר לבטל את זה אם מישהו יכול לעזור אז תודה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום חברים ברשותי מחשב עם לוח intel dg43rk ומעבד E6600 עם 2 ג'יגה זיכרון של קינגסטון krv1333d3n9 לפני כשבוע רכשתי כרטיס זיכרון זהה עם 4 ג'יגה. לאחר ניתוק הכרטיס הישן וחיבור החדש המחשב לא נדלק ומשמיע 3 צפצופים. ניסיתי לאפס הגדרות ביוס, הכנסת הסטיק למקום אחר, עדיין המחשב לא נדלק. אציין שהלוח תומך עד 8 ג'יגה. כמו כן הכרטיס הוחלף בחנות שקניתי בה לאחד חדש. אולי יכול היות שהלוח תומך עד 8 ג'יגה בכל הכרטיסים יחד (מה שאומר עד 2 ג'יגה לתא) אשמח לעזרתכם תודה

• 9 תגובות
    • 4.4k צפיות
  17. Started by itsik1231995,

יש לי מותקן על המחשב 8GB ראם התחדשתי בעוד 4GB לפני כמה ימים (מתוך מחשבה על העתיד ... מחיר הסטיקים ירד ממש נמוך, אז רציתי לקנות לפני שיצאו מיצור ואז תיהיה לי בעיה להשיג דגם כזה ... ואז אני יצטרך לקנות סט חדש ) בקיצור אני לא כזה מודאג מזה אבל יש צריכה מאוד גבוהה של ראם כ1.9-2.3 גיגה במצב מנוחה ושיא של 5.7 גיגה תפוס ב BF3 לאחר כשעה של משחק . . . (רק המחשבה שיש צורך ב 5.7 ושעד עכשיו היה רק 4 עושה לי חום ) *לפני שקניתי את הזכרונות, היתי יצוא מהמשחק וכול המחשב היה מגמגם עד שה RAM היה מתפנא (הוא היה מתמלא 100% ) זה כבר לא קיים עכשיו זה נורמאלי ?(צריכת ה RAM הזאת )

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  18. Started by yakir1834,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בחיבור הפאנל ללוח אם, אני מסתבך איזה חוט הולך למה :\ זה לוח דגם P5V800-MX מצורף תמונה של אופן החיבור כמו שמוצג במדריך של הלוח, וגם תמונה של החוטים מהפאנל לוח: http://i1265.photobucket.com/albums/jj514/yakir1834/public%20share/0d7aae8d.jpg חוטים מהפאנל: http://i1265.photobucket.com/albums/jj514/yakir1834/public%20share/80459a0b.jpg הבנתי שיש חיבור "רגיל" וחיבור ,"היי דיפיניישן", כעיקרון מספיק לי חיבור רגיל, אבל אם הפאנל שלי תומך אז אשמח את החיבור השני הבנתי גם שצריך להגדיר בביוס איזה סוג חיבור, ואם יש צורך בתוכנה/דרייבר מיוחד אז תגידו תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Henry55,

אני חושש שהמעבד מגיע לטמפרטורה גבוהה מאד במאמץ (רק בהמרת קבצים),האם אני טועה? מדובר ב I5 2400 . צירפתי תמונה של הטמפרטורות.ולפי מה הולכים לפי הליבות או המעבד? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יום שישי כיביתי את המחשב חזרתי במ"וצש והוא לא נלדק, נאמר לי שהיה הפסקת חשמל,. בדקתי את הספק והוא תקין ניסיתי להדליק בלי כרטיס מסך ועדיין לא נדלק מה אפשר לעשות?תודה י

• 14 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. שוב, המחשב לא עולה. יש לוח אם של Abit i35 אחרי שניתקתי כל רכיב חומרה אפשרי המחשב עדיין לא עלה, ניתקתי את כל חיבורי ה-USB והמחשב עלה, חיברתי התקני USB אחד אחד וגיליתי שהתקן אחד מנע מהמחשב לעלות. ניתקתי אותו והמחשב עלה. מאחר והמחשב כבר היה פתוח ראיתי שהמאוורר של המעבד מלא באבק וניתקתי אותו ושאבתי ממנו את האבק, כשחיברתי את המאוורר והצלעות קירור מחדש - המחשב לא עלה. איך שאני מדליק אותו הוא משמיע צפצוף אחד ארוך פעם אחרי פעם עד שאני מכבה את המחשב. למישהו יש מושג מה לא בסדר ומה אפשר לעשות? תודה!

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by Sevixen,

לפני מספר חודשים התקלקל לי הכרטיס מסך הנקרא GeForce 8800 gt , חסכתי כסף וביקשתי פה בפורום המלצה על כרטיס מסך וקיבלתי , רכשתי את כרטיס המסך מסוג GIGABYTE HD6850 1g. Oc חיברתי למחשב הדלקתי הכל טוב ויפה התחלטתי לחטט במחשב כהרגלי ופתאום הוא נכבה בלי שום התראה וכלום פשוט נכבה , נסיתי להיכנס למצב בטוח וגם נכבה נסיתי לפרמט ואפילו לא הספקתי לטעון את הקבצים והוא נכבה י יכול להיות שיש בעיה בספק ?? אני אשמח לקבל עזרה כי אני כבר 3 חודשים בלי מחשב ועד שהשגתי את הכסף לכרטיס מסך אני צריך להתבאס עוד יותר ... אלה החלקים שיש כרגע במחשב : נ.ב : המחשב בן 4 שנים מעבד : Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz ספק ; Corsair CMPSU - 450VXEU 450 W לוח אמ : Gigabyte Technolgy co. LTD . P35-DS3L תודה …

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by יובל צידיקר,

המסך מדגם 2333HD הוא היה מחובר למחשב אצל אחותי וכשלקחתי אותו אליי הוא עבד אבל שהחזרתי אותו אליה הוא הפסיק לעבוד ועכשיו הוא רק נדלק ולא מראה כלום המסך לא מגיב אי אפשר להעביר SOURCE ואי אפשר להיכנס לMENU עזרה בבקשה !!!

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  24. Started by itayda,

בזמן האחרון על המסך במחשב נייד יש ריצודים (כמו בטלויזיות הישנות ) הבעיה נפתרת ע"י הזזת המסך מעלה ומטה עד שהריצוד נעצר. הבעיה מתגברת עם הזמן.. אני רוצה לבדוק מה אפשר עשות לפני שלא אראה כלום. המחשב מסוג Hp סדרת pavilion מאוד מתחמם בזמן האחרון. אשמח לעזרה. תודה וחג שמח לכולם.

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by meni32,

התחדשתי היום בכרטיס מסך חדש - HD6850. עם הכרטיס הקודם לא הייתה לי בעיה כלל (HD3870). המסך שלי הוא טלויזיה של פיליפס דגם 9704H ארבעים אינץ'. הבעיה היא שמדי כמה דקות המסך הופך כולו לירוק ואז חוזר לתצוגה שהייתה (בין אם זה המערכת הפעלה או משחקים) בצבע ורוד! לאחר יום שלם של ניסיונות לפתור את הבעיה אני חושש שהכרטיס פגום. התקנתי דרייבר עדכני, הסרתי אותו, התקנתי דרייבר שהגיע עם הכרטיס - לא פתר את הבעיה, בשני הדרייברים הבעיה מתרחשת. החלפתי חיבורים בכרטיס מסך, גם ב DVI וגם ב HDMI זה קורה. החלפתי כבל HDMI - לא עזר. כשהמסך הופך לורוד הייתי משחק קצת עם החיבור של הכבל לכרטיס מסך וזה היה נפתר. אבל היה מקרה אחד שגם ניתוק וחיבור מחדש של הכבל דרש כמה שניות בשביל שהתצוגה תסתדר. אי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים