תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום... אני צריך תעזרה שלכם בפירמוט מחשב נייד מסוג DELL 500 תודה רבה....
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שנה וחצי היה אצלי 7300GT, אחר"כ הוא עבר לאבא שלי. יום אחד ראיתי שהטמפ' גבוהה, אז רציתי להחליף למשחה חדשה, אבל דבר שלא ידעתי הוא שהמשחה שיש לכרטיס היא משחת דבק טרמי. קיצר ניקיתי ושמתי אחר, אבל אחרי זה התחילו להופיע ארטיקפטים נדמה לי, הזנחתי את הבעיה הזאת ומאז אבא שלי משתמש במובנה. הוספתי תמונה של המסך של אבא שלי. אז יש מצב איכשהו להציל את הכרטיס, אני רוצה לשים כמה משחקים במחשב שלו...? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, באחד מן הימים התעוררתי כמו בכל יום ופתאום גיליתי שהמחשב הנייח שלי הפסיק לעבוד. הנסיבות לבעיה לא כ"כ ברורות, אבל מהר הבנתי שהלך לי הדיסק קשיח. כשניסיתי לפרמט את המחשב עם הדיסק קשיח הישן, לא הצלחתי ואפילו וינדוס הוא לא עלה לי. לאחר כשבועיים נמאס לי שהמחשב הנייח לא עובד והחלטתי אתמול לרכוש דיסק קשיח חדש (של Hitachi - 320GB) לאחר שגיליתי שהחברה ממנה קניתי את הדיסק קשיח שלי נסגרה - מרדנית מחשבים והיה לי אצלהם אחריות ל-5 שנים ואפילו שנה בקושי עברה. טוב נחזור לנושא, כשניסיתי לפרמט מחדש את המחשב עם הדיסק קשיח החדש - לא הצלחתי, לאחר שהמחשב נותן לי אפשרויות להיכנס לכל ה-F למיניהם ולביוס בין היתר, הוא מוביל אותי למסך הבא - http://i39.tinypic.com/sg39mc.jpg מה הבעיה כאן…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לאחר שניסיתי לסדר כבלים במחשב המחשב לא נדלק מה יכולות להיותהבעיה? מחשב חדש יש לי אותו שבוע מפרט מחשב amd phenom II 945 2GB DDR3 cm690 hitchi 320gb gigabyte GA-MA770T-UD3P ספק גינרי 550W תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה במסך שמוציאה אותימדעתי. אני מדליק את המחשב וכעבור שניה מדליק את המסך ( LG Flatron L1750SQ), המסך נדלק, במרובע מלבני כותב הודעה כזו: Stromsparmodus ואז המסך חוזר להיות שחור ולא מופיעה תמונה ולא כלום. ( האור הירוק בפינה, שאמור להראות שהמסך דולק, הופך לכתוןם. ) כרטיס מסך - ATI Radeon HD 5600 מישהו יכול לעזור לי? מה זאת המילה הזאת שהמחשב מציג? ( Stromsparmodus ) תודה ויום טוב, רונן.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי פה מחשב של מישהו עם בעיה: מדליקים את המחשב, הוא מגיע לווינדוס ואי אפשר לעשות כמעט כלום משתי סיבות, הראשונה זה נראה כמו עומס, המחשב נראה כבד ולא מספיקים ללחוץ על משהו בגלל (הסיבה השניה) שהמסך נכבה ונדלק כל הזמן. לפעמים נהיה רק חושך לכמה שניות, לפעמים המסך עצמו נכבה ונדלק, ולוקח למחשב כמה זמן עד שהוא מפעיל את עצמו אוטומטית מחדש. וכך זה נמשך שוב ושוב. עשיתי פירמוט דבר ראשון, התקנתי ווינדוס והכול נראה מצויין, עד שהתקנתי את הכרטיס מסך. כשהתקנתי אותו שוב פעם צצה אותה הבעיה. שוב אי אפשר לעשות כלום, המסך נכבה אחרי כמה שניות בווינדוס, והמחשב מפעיל עצמו מחדש. המחשב הוא AMD והכטיס הוא Gforce. אפשר להכריז שהכרטיס מת, או ששכחתי לעשות משהו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי כמה חלקים חדשים - לוח, מעבד וזכרונות (ראו מפרט שלי), ומאז הרכישה ולאחר התקנת WIN7, פעם ביום קורה באמצע עבודה שהמחשב נכבה לגמרי (אני שומע את מאווררי ספק הכוח כבים גם הם) ואחרי שנייה המחשב נדלק שוב. בדקתי טמפרטורות, הכול תקין. חשבתי שזה מצב AHCI וביטלתי אותו מהביוס. הייתי אומר שמדובר בספק-כוח, אבל העיתוי של החלפת החלקים גורם לי לחשוב שזה יהיה צירוף מקרים גבוה מידי, שבדיוק שהחלפתי חלקים הספק התחיל לגסוס. בכל אופן, אודה לעזרתם ולאבחון של הבעיה. הייתי לוקח את המחשב למעבדה, אבל הבעיה שהתקלה באה פעם ביום, וכמו שאני מכיר את הדברים, היא לא תחזור במעבדה. אגב, אתמול בבוקר הייתה תופעה מוזרה נוספת שלא חוויתי מעולם: המחשב היה דלוק אבל הכול היה מקרטע ותקוע באופן בלתי נסבל. הרקע של…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש לפני בערך שנה. ובימים האחרונים אני חשבתי על להפוך את המחשב הישן למחשב סלוני. הבעיה איתו עכשיו היא שכשאני מדליק את המחשב זה כל מה שקורה זה שהמנורות של המקלדת מהבהבות במהירות. יש דרך לפתור את זה או לפחות להבין מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעשות BOOT מה-CD אחרי שקיבלתי את המסך הכחול הנוראי עם השגיאה UNMOUNTABLE BOOT_VOLUME, קראתי קצת באינטרנט שאני צריך לעשות REPAIR דרך CHKDSK אבל כשאני מנסה לעשות BOOT מ CD המחשב כותב לי NO OPERATION SYSTEM FOUND. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהמשך ל- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457459.0 בבעיה מעט דומה. לפני שהחלפתי כרטיס מסך היו כמה פעמים שהמחשב כביכול נתקע ואתחל את עצמו, כאשר הייתי באמצע משחק בד"כ, אך לעתים גם ללא "פעילות מאומצת" מצד המעבד/כרטיס מסך. חשבתי שזה אולי התחממות יתר של כרטיס המסך (בגלל שזה במשחק) או אולי של המעבד, אך הטמפרטורות לא נראו גבוהות בצורה מסוכנת (אולי ערכת השבבים של הלוח? בערך 40 מעלות). לא ייחסתי לזה יותר מדי חשיבות כי זה קרה רק מספר פעמים קטן ואחרי שהחלפתי את כרטיס המסך זה לא קרה כלל (שיחקתי וכו' והכל עבד כרגיל), עד אתמול. אתמול זה קרה פעם אחת, שוב בזמן משחק, ולאחר מכן המחשב עלה כרגיל, לאחר מכן לא נכנסתי שוב למשחק מחשש שזה יקרה שוב ולא רציתי להתעסק עם זה באותו רגע. הי…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי שני דיסקים של 320G ובימים האחרונים כמעט כל פעולה בכל אחד מהם לוקחת המון זמן - סייר קבצים, העתקה/העברה, קומפילציה ופתיחת אפליקציות/חלונות. מדי פעם מופיע לי משולש צהוב בשורת המשימות עם סימן קריאה שחור אבל ללא כל הודעה והוא נעלם כשלוחצים עליו. זה הגיע עד כדי תקיעה מוחלטת של המחשב כשיותר מדי חלונות פתוחים. הדיסקים עצמן תקינים (הרצתי MHDD על שניהם) ולא נשמעים רעשים מיוחדים. גם הטמפרטורה תקינה. רעיונות למישהו? אציין שלמחשב מחובר עוד דיסק 1.5T ב-USB2, שני "כונני USB" דרך ה-HUB של ה-DELL 2407WFP ועוד כונן וירטואלי עם VirtualCloneDrive [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
לפני כשעה עשיתי ריסט וניסיתי לעלות את המחשב שוב אבל ללא הצלחה, המחשב נתקע כל כמה שניות לכמה שניות זה מתחיל עוד בPOST כשרואים את 4 חלקים של הלוגו של מיקרוסופט שמה אני רואה שזה נתקע וממשיך אחרי מספר שניות וכשזה מגיע לשולחן עבודה זה עדיין נתקע ואי אפשר לעבוד ככה, ניסיתי לפרמט אבל אותו סיפור זה גם נתקע בתפריטים של הפרמוט, עכשיו אני לא חיי בסרט שהכול בסדר עם החומרה שלי, אבל אתם יכולים לעזור לי לקבוע מה תקול? אני מאמין שזה יכול להיות הספק או המעבד, לא מאמין שזה כרטיס מסך כי הוא חדש בן חודש. תודה.
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
המחשב עושה ריסטרטים לא יודע למה אבל פעם-פעמיים ביום הוא פשוט נסגר ואז פתאום עושה ריסטרט מה יכולה להיות הבעיה????
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
נגמר לי הצבע השחור במדפסת ואני מעוניין לבצע את ההדפסות בעזרת המחסנית הצבעונית. כאשר אני מדפיס מסמך בוורד אין לי בעיה לשנות את צבע הגופן לכל צבע שהוא ואז להדפיס בעזרת המחסנית הצבעונית. הבעיה שלי מתחילה כאשר אני רוצה להדפיס כתבה מהאינטרנט. כאשר אני לוחץ על "גירסת הדפסה" של המאמר אני מקבל את המאמר בצבע שחור. אני יודע שלאחר שלוחצים על הדפס ולפני שלוחצים על אישור - יש אפשרות להיכנס להגדרות של המדפסת ולשנות את הצבע של ההדפסה רק שאני לא יודע איך עושים את זה. אשמח לדעת כיצד עושים זאת.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ב- CONTROL PANNEL>PROPERTIES>DEVICE MANAGER>SOUND לא מסומן כלום.
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח ישן של 80GB , אני מנסה לפרמט אותו ולוקח לו בערך שעה לכל 3%. זה הגיוני ? ממה זה יכול לנבוע? האם הדיסק הלך ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בדקתי פאוור מנג'מנט אין בעיה. i5 4G P55 intel אחת לכמה שעות פתאום מחשב מכבה עצמווכשאני מעלה אותו עולה לי המסך שבו אני צריך לבחור start windows normally בדקתי מהירות של CPU FAN והוא עומד על 1350 כשהסימון שלי מופיע על מתחת ל1500 כלא תקין מצד שני חום בסדר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה המחשב של הורים שלי (וינדוס אקספי) עשה פוזות היום בבוקר כל 3-4 דקות ריסטרט הנחתי שזה וירוס אז התחלתי להריץ CCleaner, נוד, spybot וכו' במהלך הבדיקות האלה כל הזמן הוא ריסטרט. באיזשהוא שלב המחשב נכבה והמסך לא נדלק יותר. בהתחלה חשבתי ההארד דיסק קרס אז התחלתי לנתק אותו, לנתק את הסידי רום ולהשאיר רק אותו, לשנות כל מיני וריאציות אבל המסך לא נדלק גם אין שום ציפצופים אני משתמש בכרטיס מסך שעל המדרבורד ככה שאני לא יכול להחליף ולבדוק.. הניחוש שלי זה שהבעיה בכרטיס מסך או בלוח אם. אני צודק או שלא בדקתי משהו?? מה דעתכם? רעיונות .. תודה
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
המחשב לפעמים קופא, פשוט קופא (ניסיתי כבר שמיכה ופוך.) כשזה קורה, העכבר לא זז, שום דבר לא זז או פועל, זה קורה מידי פעם ואני חושב שזה משהו שקשור למעבד.. בד"כ כשאני בדפדפן FireFox 4 או כשאני מתקין משהו או כשאני רואה סרט (בדפדפן ו בWMP) לפעמים כשזה קורה מגיע צליל מהמחשב, כמו הצליל הזה ששומעים כשלוחצים על הרבה מקשים בו-זמנית. הדבר היחיד שיש לעשות כשזה קורה זה לעשות Restart וזה כבר עולה לי על העצבים. וגם, נגיד והזזתי icon ושעה בערך המחשב נתקע ואני יעשה Restart הicon יחזור למקום שהוא היה בו לפני שהזזתי אותו.. אשמח לקבל את עזרתכם
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. ניסיתי לחפש פיתרון בגוגל אבל BCP2 עד BCP4 גוגל פשוט לא מוצא. אז אשמח אם אנשים יעזרו לי כאן. זאת ההודעה שקיבלתי במערכת ההפעלה: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 1000007e BCP1: FFFFFFFFC0000005 BCP2: FFFFF800032C5615 BCP3: FFFFF880033BD698 BCP4: FFFFF880033BCEF0 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\052511-21075-01.dmp C:\Users\Zeev\AppData\Local\Temp\WER-43009-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[table][tr][td] שלום, חיברתי היום את המחשב לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI TO HDMI, אך ישנה בעיה. ישנם רעשים מעצבנים וחזקים מהרמקולים של הטלוויזיה. אין לי מושג מה לעשות. תעזרו בבקשה.[/td][/tr][/table]
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום. התקנת מחשב חדש שנעשתה לאחרונה. המחשב עובד כראוי. אבל פעמיים כבר קיבלתי קפאון טוטאלי. רק Reset החזיר את המחשב לפעולה. לאחר ה Reset האחרון, ולפני שנטען Windows, המערכת ביצעה בדיקה של מערכת הקבצים [?]. האם יכול להיות שיש קשר לדברים? נראה שהבדיקה תיקנה את מה שהייתה הבעיה. אבל אולי לא? האם אולי יש תוכנה לבדיקת בריאות ותקינות חומרת המערכת? בדיקת הדיסק, כרטיס המסך? כל הדרייברים עדכניים ופעילים כראוי [אני חושב] תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הנה המפרט שלי : 4 GB RAM מעבד : AMD Phenom II X4 965 3.4GHz יש לי 2 כרטיסי מסך (CrossFireX) 1. Gigabyte Radeon HD 6850 2. Sapphire Radeon HD 6850 מערכת הפעלה : win 7 64 bit לפני יום הכל עבד אצלי רגיל במחשב הוא יותר למטרת גיימינג אז המשחקים עבדו לי חלק.. מאתמול המחשב פתאום ניהיה לי עגלה לא יודע מה קרה... התקנתי את כל הדרייברים האפשריים, הוצאתי תכרטיסי מסך ניקיתי אבק, חיברתי רק כרטיס אחד לבדוק אם הוא עדיין עובד לאט וכן הוא עובד לאט.. לדוגמא : אני מנסה לשחק splinter cell conviction ושמתי את ההגדרות על Meduim והמשחק בקושי זז לי זה הכל נתקע, במשחק Dirt 3 זה גם קצת נתקע לי ולפני שהמחשב נדפק המשחק עבד לי חלק... אני לא מבין מה קרה למחשב עשיתי כל דבר אפשרי לנסות לתקן אותו והוא …
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי נהיה איטי וכבה בפתאומיות. חשבתי אולי על בעיית חימום והורדתי את התוכנה speedfan והעלתי פה את התוצאות אני פשוט לא יודע לנתח את התוצאות. אם יש למישהו רעיון מז זה יכול להיות אני אשמח [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, חיברתי לכרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8400SG את יציאת הVGA לצג מחשב רגיל ובנוסף (על אותו כרטיס, אותו סלוט) גם את הטלויזיה שלי דרך כבל HDMI. בהתחלה הכל רץ כמו שצריך, שיחקתי בהגדרות של הדרייבר של הכרטיס מסך ושיכפלתי את התצוגה. אולם, לפי מס' שבועות התנתק בטעות כבל הHDMI מחיבור הכרטיס מסך וכשחיברתי אותו שוב (גם אחרי ששיחקתי בהגדרות כמו בהתחלה) הטלויזיה מסרבת להציג את שכפול המסך. אציין שרואים מצוין בחיבור הVGA דרך הצג הרגיל של המחשב. ניסיתי להחליף יציאה בטלויזיה מHDMI1 לHDMI2 וזה לא עובד. תוכנת מנהל ההתקן של NVIDIA אצלי במחשב מציינת שהיא אכן מזהה את הטלויזיה אבל משום מה אני לא מצליח לראות תמונה בטלויזיה, כך שאני משער שככל הנראה הבעיה טמונה שטלויזיה ולא באיזושהי הגדרה במחשב. …
-
- 6 תגובות
- 17.7k צפיות
-