עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם. כבר כמה זמן שיש לי בעיה באתחול של המחשב. הוא טוען את הווינדוס ועולה, וכמה שניות אחרי שהכל עלה ורץ הוא פשוט קפא בלי תגובה, אתחול ידני היה מעלה אותו מחדש, אז הוא היה קופא במסך הבוט של הביוס (תמיד באותה צורה), עוד אתחול ידני היה פותר את הבעיה. בזמן האחרון הבעיה החמירה ואני כבר לא יודע מה לבדוק, המחשב מצריך אתחולים רבים בשביל לעלות סוף סוף, הוא נתקע במקומות רנדומלים בתהליך האתחול, ללא שום תקלה. כל המאווררים עובדים, לא עשיתי OVERCLOCK, בדקתי עם אנטי-וירוס ואנטי ספייוור ולא נמצא כלום, ניסיתי DISK DEFRAG וגם כלום. יש לי WIN7 32 ביט, מעבד AMD Phenom II X3 710, 2600Mhz לוח אם Asus M4A78-HTPC, כ.מסך ATI Radeon 4870, ו - 4GB זכרון בבקשה עזרה!

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by yz101,

יש לי מערכת עם לוח מבוסס G31. של חברת ECS. דגם G31T-M7. התקלה: תסמינים: המערכת זזה לאט להחריד בהתקנות של עדכונים. נתקעת לעיתים בBOOT מיד לאחר זיהוי מוצלח של הכוננים שלה, קשיח 160GB SATA של WD וצורב DVD של LG בחיבור IDE. מערכת משתהה / לא עוברת לשלבים הבאים. נגיד שמתי להקין עדכון, הוא למעשה מסיים, אבל לא רושם שסיים, ורק לאחר הפעלה מחדש הוא מסיים את התקנת העדכון בזמן הכיבוי. זה לא שלא המתנתי דיו. - אין מסכים כחולים ואין התרסקויות. - מן הרגע שנותנים לו לבצע עדכון, לוקח לו (ככל הנראה לפחות) כמה וכמה רגעים להתחיל בהורדות. בדיקות שנעשו: - MEMTEST הראה ש2GB הזיכרונות תקינים - גם בריצה של 15 לופים. ניסיתי גם אחרים - ללא הואיל. - בדיקות של הקשיח בHDTUNE וMHDD לא נתנו שגיאות ונתנו ב…

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  3. היי העברתי SYSTEM DISK XPממחשב למחשב הדיסק חובר כדיסק נוסף כאשר אני מנסה להיכנס לראות את הקבצים בחלק מהספריות הוא מודיע שאין לי הרשאה איך אני מוציא את המיידע מהספריות או איך אני משנה הרשאות בדיסק כדיי לראות את המיידע תודה

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by noodle,

שלום לכם, וינדוס XP פרו קופא כאשר מפעילים כל דפדפן כלשהו, לפעמים ישר בהפעלת הדפדפן לפעמים לאחר שעה. יש גם קפיאות כאשר לא משתמש בדפדפן אבל בתדירות נמוכה יותר. לא ניתן לבצע שום פעולה, רק לאתחל את המחשב, הרצתי סריקת וירוסים עם nod32 ולא היה שום ממצא חשוב. ניקית את המחשב מפנים ולא שמתי לב לשום דבר חריג. מה יכולה להיות הבעיה? מערכת: E6300, 4GB ram תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  5. Started by Oranl,

בגדול, השאלה בכותרת. מדובר במחשב עם חלונות XP, ונראה שה-File System קרס (אני מקבל Unpartitioned Space וכונן ריק מתוכן, לכאורה, במסך ההתקנה של חלונות). אני צריך לשחזר את ה-FS, העניין הוא שאין לי אפשרות להגיע למסך Command Prompt, בהליך ההתקנה הוא ישר רץ לטעינת הקבצים להתקנה. מה אפשר לעשות? הרי יש פקודה לשחזור FS..

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  6. היי חברים אני לא יודע מה קרה, אבל מאתמול כל כמה דקות ההודעה הבאה קופצת לי: (צרפתי לנושא את התמונה) D זה הכונן החיצוני אני לא יודע למה המחשב החליט שאני צריך לעשות את זה.. גם אחרי שהוצאתי והכנסתי את הכבל USB כמה פעמים הוא החליט שזה בסדר, ואחרי שעה שוב ביקש שאפרמט יש איזשהי אפשרות לסדר את העיניין בלי לפרמט? יש לי עליו גיבוי של כל החיים בערך.. תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  7. Started by mccartney,

שלום! המחשב משמיע את הצפצוף הבא: צפצוף רציף במשך כ-5 שניות, הפסקה של כשנייה, צפצוף רציף במשך כ-5 שניות, הפסקה של כשנייה, צפצוף רציף במשך כ-5 שניות, הפסקה של כשנייה, וכן הלאה... המחשב לא מולי כרגע אבל אני יכול לבדוק את סוג לוח האם וה-BIOS האם למישהו יש מושג מה משמעות הצפצופים? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by fenix5545,

שלום שבוע שעבר ביום רביעי קניתי כרטיס מסך חדש (HD7950) וכניראה בהרכבה שלו נפל לי מגנט מהשולחן אל תוך המארז ולא שמתי לב ויום למחרת שהיתה לי נפילה של המחשב (יותר נכון של הכרטיס מסך) פתחתי את המארז וראיתי אותו דבוק לכרטיס מסך הישן שלי (9500GT) שחיברתי לצורכי פיזיקס ומאז יש לי בעיות בעיקר של הכרטיס המסך החדש קריסת דריברים אם המחשב ניכנס ל"שומר מסך" אז ליפעמים הוא לא מראה לי כלום חוץ מזה אולי רק את העכבר ואז אני צריך לעשות ריסט למחשב והיתה לי פעם אחת גם קריסה של המערכת בכללי שניסיתי להפעיל דיסק של סרט במחשב יש לי גם הרד דיסק SSD חדש שמאז גם היו טיפה בעיות בלהתקין דריברים האמת כשאני חושב על זה הרבה בעיות גם החילו לי אחרי שהתקנתי דריברים של הלוח אם שלי שהורדתי מהאתר של גיגה בית …

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  9. רכשתי אוזניות bluetooth של סוני , יחד עם האייפון הם עובדות באיכות מאוד נחמדה , מתי שאני מחבר אותם למחשב יחד עם משדר MDC2 של EDIMAX האיכות שלהם יורדת משמעותית , יש למישהו מידע אולי לגבי אם אני אחליף משדר למשהו איכותי יותר זה ישפר לי את האיכות שמע ? האוזניות לא מנוצלות מספיק ששומעים דרך המחשב והסיבה היחידה הנראית לעין זה המשדר ... תודה.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by xsixt,

שלום יש לי לוח אם של Gigabyte p67-ds3-b3 אני משתמש בעכבר Steelseries sensei אחרי כמה זמן שאני משחק העכבר נתקע לי ואז כל הUSB נתקעים לי האוזניות מפסיקות לעבוד והמקלדת משהו אמר לי שאולי יש בעיה אלקטרונית בלוח אם שלחתי פעמים את העכבר לבדיקה כי חשבתי שהבעיה בו אני עדיין לא סגור על זה.. יש אפשרות לבדוק עם יש בעיה בלוח אם?? אני ממש במצב נואש. תודה ושבוע טוב =]

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by גלאון,

מנסה להגדיר ב-BIOS של SAMAUNG NETBOOK NC110 כי יעשה BOOT מה-USB, אבל בתפריט של ה-BIOS מוכר רק הדיסק הקשיח. כיצד אפשר להכיר ל-BIOS את ה-USB? במצב אשר תיארתי אינני מצליח לפרמט.....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. חיברתי לטלויזייה disc on key דרך חיבור ה-USB, ושמתי בו סרט בסיומת AVI וכתובית בסיומת SRT. הבעיה היא במקום לראות נקודה, סימן שאלה או סימן קריאה בסוף המשפט רואים אותו בתחילתו. עכשיו ניסיתי להשתמש בשתי תוכנות AviSub ו-AVIAddXSubs שהם בעצם לוקחות את הסרט + כתובית וממזגים לסיומת DIVX. עכשיו דרך התוכנות הללו רואים את הכתוביות בצורה נכונה אבל הבעיה היא שהכתוביות נראות מעוותות, עם זיזגים כאילו לקחו את הכתובית ומתחו אותה. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי לפטופ מדגם: lenovo Z570 בן שנה פלוס מינוס. יש לו כ. קול (מובנה כמובן) שלמען האמת אני ממש לא יודע איך יודעים את הדגם שלו... אז אם תוכלו לעזור לי בקטע הזה אני אשמח. בכל אופן, בשבועיים האחרונים, ובאופן די ספונטני (לא עדכנתי דרייברים או משהו בסגנון) קלטתי שהסאונד נעשה צרוד\שרוט, לא משנה מה אני שומע ובאיזה איכות ומאיפה, פשוט הסאונד צרוד כאילו אני שומע בפול-ווליום מרמקולים שעלו 2 שקל הקטע ההזוי הוא, שזה לא רק הרמקולים של הלפטופ, גם אזניות, או חיבור לרמקולים איכותיים נותן את אותו הסאונד בדיוק. עריכה: עדכון... הורדתי genius driver ועדכנתי את כל הדרייברים שלי (בשביל הדייבר של האודיו הוא ביקש למחוק קודם את הנוכחי ולהתקין חדש) התוצאה - אין לי דרייבר של סאונ…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by tidan,

היי! יש לי בעיה המאוורר של המחשב מרעיש לי בעת הרצת תוכנות משחקים וגלישה באינטרנט הרעש עולה ויורד והוא פשוט משגע אותי מה הסיבה לכך תעזרו לי.....

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  15. Started by shaithebest,

שבועות שמח יש לי נייח עם לוח אינטל ומאוורר רגיל no name שמסתובב כמו מטורף ומרעיש. החלפתי מאוורר חדש וגם הוא מרעיש. המחשב פועל תקין ונכנס למערכת ווינדוס 7 רגיל וללא תקלות. רק אל תגידו לי שיש בעיה פיזית בלוח שגורמת למאוורר להרעיש ככה

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by idan oren,

קניתי מחשב לפני יומיים זהו המפרט: i5 3550 3.3Ghz cold bit heat pipe 1155/1366 gigabyte z77x ud3h GEIL black dragon 4GB 1600Mhz*2 corsair A.PFC 80+ TX 750 750w Thermaltake ELEMENT T seagate baracuda 7200 64 MB 1TB MSI radeon 7850 2GB GDDR5 windows 7 home premium OEM התקנתי עליו battlefield bad company 2 וכל פעם שהכרטיס מגיע ל60 מעלות המחשב קורס אני צריך עזרה כדי לדעת מהי הבעיה ואיך לפתור אותה בתודה מראש עידן

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  17. שלום יש לי בעיה בתצוגה בכרטיס מסך 240gt grforce הוא מציג מין פסים כאלו על המסך בצבעים שונים וגם שאני נכנס לבדוק על איזה כרטיס מסך אני מחובר הוא לא מזהה כלום הוא רושם לא מזוהה... בתחילה חיברתי את המסך ללוח אם לכרטיס מסך מובנה ועבד אבל פתאום שאני מחובר ללוח אם זה לא נותן לי תצוגה "no signal" לא משנה אם זה dvi או vga .. אז עכשיו אני גם לא יכול להיות מחובר ללוח אם וגם שאני מחבר לכטיס מסך התצוגה על הפנים ועם פסים בצבעים ... איך אני מסדר את זה שהכרטיס מסך יסתדר ויזוהה או איך אני עושה שאני יוכל להפעיל תצוגה מלוח האם מהכרטיס מסך מובנה ושלא יהיה לי "no signal" הכול מחובר כמו שצריך ובדקתי מספר מסכים ויציאות... תמונה זה לא נותן לי להעלות אותה ישירות ... העלתי דרך אפשריות …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם לאחרונה רכשתי x79 sabertooth , i7 3820 וזכרונות מסוג Patriot Viper exterm 4X4GB PXQ316G1600LLQK בהדלקת המערכת נדלק הלד שמראה על תקלת זכרונות. כל שאר הלדים כבויים , המערכת לא מגיעה לשלב הboot . ניסית כבר 4 גרסאות אחרונות של bios מ asus ללא הצחלה.( דרך usb ) כמו כן ניסיתי להפעיל זכרון בודד , גם כאן הלד שמראה על תקלת זכרונות עדיין דולק. ( לא הגייוני שכל 4 הזכרונות לא בסדר...) הרצתי את ה "MemOK! " של asus אך גם זה לא עזר. הוצאתי את הזכרונות ואני מקבל beep code של זכרונות לא קיימים. הקישור הבא מראה שהלוח אם יודע לעבוד עם הזכרונות הנ"ל http://hexus.net/tech/reviews/ram/34369-patriot-divsion-4-viper-xtreme-low-latency-memory/?page=2 שאר רכיבי המערכת : ספק Tagan BZ 90…

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  19. מה אני צריך כדי לחבר מגבר למחשב? איזה חוטים, אם אפשר עם תמונות אני ישמח!

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  20. Started by tomerben,

שלום לכולם! היום התקנתי יוטורנט בהצלחה, יותר מאוחר בערב קפץ על המחשב שלי תוכת ריגול, עשיתי שחזור מערכת+ סריקות וכמובן שהיה צריך להתקין מחדש את היוטורנט עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להתקין תתוכנה, אחרי שניסיתי להסיר אותה מהוספה והסרה(היא לא הייתה שם בגלל השיחזור מערכת) וגם באמצעות revo ועוד תוכנות הסרה נוספות... מבחינת תוכנות ההסרה והוספה או הסרה של ווינדוס אין תתוכנה עכשיו שאני מוריד ופותח כדי להתקין פשוט אוטומטית פותח אותה ועדיין לא סיימתי תתהליך התקנה, לא בחרתי שפה, לא בחרתי תיקייה, וכמובן שאחרי שזה פותח אני בדקתי אם התוכנה מופיעה בהוספה והסרה והיא פשוט לא שם... מישהוא יכול לעזור בעניין?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  21. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד HP Pavilion ze2000 עליו היה מותקן עד כה WINDOWS XP, פירמטתי את המחשב לווינדוס 7 HOME PREMIUM, אממה , לא ניתן להתחבר לרשתות אלחוטיות כלל וכלל, אף רשת אינה מופיעה, ולמטה מופיע אייקון של מחשב עם איקס אדום (מצ''ב תמונה) http://i49.tinypic.com/e6r3p1.png ניסיתי להוריד דרייברים של כרטיס רשת ועדיין אותה הבעיה, לא משנה מה ניסיתי לעשות. אני אובדת עצות, אשמח לקבל עזרה בדחיפות. תודה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  22. Started by Saari,

קצת רקע : אנחנו משאירים תמיד את המחשב דלוק, ורוב הפעמים שהוא נכבה ואז מדליקים אני רואה שהוא אומר שיש בעיית טמפרטורה אז מה שעשיתי זה נתתי לו להיות מכובה טיפה ואז עוד פעם אוטוסטרדה. מה שקרה זה שאתמול הוא פתאום נכבה לי, אז הדלקתי אותו שוב ושוב הייתה את ההודעה הזו ואז הוא עוד פעם עלה ונכבה. אז עשיתי את זה עוד פעם רק שהפעם הכל היה בסדר והוא עבד. כיבינו אותו והלכנו לישון. היום אני בא לעבוד איתו עובד איתו כמו שצריך ופתאום הוא נכבה רק שהפעם כשאני מדליק אותו הוא לא עובד. מדליק שוב, עולה ובמסך שממנו אפשר לגשת ל-BIOS אני רואה ממש קצת קווים מציקים לעין, המחשב לא עובר את המסך הזה כבר הרבה זמן אז החלטתי לכבות אותו ונתתי לו איזה חצי שעה שעה להתקרר, הדלקתי שוב, הפעם עלה המסך של הביוס בלי…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם! קניתי שלשום מחשב נייד חדש לחלוטין מבית Samsung. הוא עבד בסדר גמור ביומיים האחרונים, עד שהיום כיביתי אותו והוא התחיל בעדכונים של windows 7. הוא תקוע בעדכון הראשון מתוך 6 כבר יותר מ-40 דקות. יש לכם מושג מה לעשות? בדקתי באינטרנט, אבל כולם אומרים להתחיל לכבות ולהיכנס ל-safe mode, ואני לא מבין בזה... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by smoke_man,

יש ברשותי 2 כוננים פנימיים של WD וכונן SSD של קורסייל שקניתי במכירה הקבוצתית אני מנסה להגדיר אותו והוא לא מזהה אותו אלה רק בניתוק שני הדיסקים הקשיחים התקנתי עליו מערכת הפעלה ואחרי זה חיברתי את הדיסקים הקשיחים וזה לא מזהה אותו מיותר לציין שבזמן ששלושת הכוננים מחוברים המחשב לא עולה אז ניתקתי את הSSD בינתיים ומחכה לעזרה תודה וערב טוב

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לגבות ממש את כל המחשב לכונן קשיח חיצוני. הכל זה כולל את ה"תמונה" של הוינדוס במצב הנוכחי וכולל גם כל הקבצים בקיצור שאני אוכל לשחזר לאותה נקודה בידיוק?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים