עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Gidi Fisher,

היי, אני לא יודע מה קרה אבל משום מה רב התוכנות שמותקנות אצלי "נעלמו" מהstart menu ואם אני מתחיל להקליד את השם שלהם אז הם מופיעות אבל עם אייקון בהיר במיוחד כשמריצים אותם אז הן עובדות כראוי מישהו יודע מה הסיפור ולמה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by All-In,

טוב אז ככה שלום לכולם. חברים יש לי מחשב די ישן (core2duo) אבל הוא מספיק לי למה שאני עושה. לפני יומיים נרדמתי והשארתי אותו דלוק. כשהתעוררתי עשיתי לו ריסט (אני לא זוכר את הסיבה תאמת או שאולי הוא קרס) בהתחלה הבאה התחילו הבעיות. זמני טעינה איטיים, מסכים כחולים, עצירות. הדבר הבא שעשיתי היה לחפש וירוסים וכד'. עשיתי כל בדיקה אפשרית כולל חיפוש אחר בוטקיטס ומה לא. אני רוצה לציין שהמחשב עבד בsafe mode וגם בהגדרות אחרות כמו ללא דרייברים או האפשרות השניה שהמחשב לא מתכבה בעת תקלה. למרות שהיה קורס אחרי זמן מה באפשרות השניה וגם העתיק קבצים לאט. החלטתי להתקין ווינדוס 7 מחדש בלי לפרמט. בהתחלה היה נראה שזה עזר עד שניסיתי להתקין סטים ומאז חזרו הבעיות מסכ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. אורח עפרה
    Started by אורח עפרה,

שלום, שימוש ב- Office וב chrome בקליק ימני, תיבת השיח שנפתחת מוםיעה שקופה. לפעמים כשעומגים עליה עם העכבר הכתוב מתגלה איך פותרים את הבעייה ? (רק בתקןפה האחרונה)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by kdani,

מנורות חסכוניות פלואורסנטיות (20W-100W) וכו'.... מה קורה אם מחברים אותן למתג דימר ? יש לי מתג דימר ששולט על נורת ליבון רגילה, אני רוצה להחליף אותה בנורה חסכונית, אבל אין לי מושג איך זה מגיב לדימר....

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם אז ככה קניתי מחשב חדש לפני לא הרבה זמן, את המפםרט שלו אתם יכולים לראות בצד.. יש כל כך רבה בעיות שאני פשוט לא יכול לכתוב את כולם לכן אני אכתוב רק את העיקריות... נתחיל לאט לאט... 1. המחשב עושה ריסט מתי שהוא רוצה, למשל היום שיחקתי אנריל והוא פתאום עשה ריסט באמצע, ואיך התעצבנתי.. עוד שניה הייתי שובר משהו. בכלל לא רק במשחק הוא עושה את זה אלא מתי שבא לו למשל סתם גולש באקספלורר והכל.. 2. הכרטיס קול שלי חרא בווינודוס אני שומע טוב והכל מוזיקה... אבל באנריל (אני יודע אני מכור) שומעים את זה מעוות למשל במפה מסויימת אני הולך שם ופתאום הסאונד ניהיה מעוות ולא מבינים מה קורה והוא גם ניהיה יותר חלש... 3. הכי עצוב חטפתי קריזה אז הלכתי לביוס להוציא שם את העצבים שלי, עשיתי…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tovtov,

שלום, סוף סוף קניתי מחשב חדש (בחלקים), ואני מתכוון להרכיב אותו בסוף השבוע הזה. המחשב כולל: מעבד AMD3000 - VENICE לוח אם - FOXCONN NF4UK8AA-8EKRS (nForce4 Ultra) - ATX זיכרון - 512M דיסק קשיח - WD 160G sata2 כרטיס מסך - GIGABYTE X700 PRO צורב - NEC 3520 מארז - Chenbro PC61163 Black Sirtec 310W Case פעם ראשונה בחיים שלי שאני הולך להרכיב מחשב. יש לכם המלצות וטיפים להקל על המלאכה, מהניסיון שיש לכם? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני העתיק לפה את מה שכתבתי בפורום אחר : בדרך כלל אני נותן למחשב מנוחה כל איזה 5-6 שעות למשך רבע שעה..כדי שלא יתחמם יותר מידי. הקיצר, הייתי עד מאוחר במחשב..פתאום הוא התחיל לעשות צלילים מתוך המעבד ונתקע לגמרי ! שום דב רלא זז לאחר 10-15 שניות הוא התחיל לזוז כרגיל.. לפעמים זה קורה צליל מפסיק וחוזר ככה של שניה המחשב נתקע חוזר להיות רגיל נתקע וככה שוב.. זה קורה לי במשחקים באי סי קיו פשוט בהכל.. למה זה נראה לכם ? זה ממש ממש מעצבן . אני מקווה שזה לא משהו שצריך להחליף חלק או משהו עזרה בבקשה הו ! הינה בדיוק עכשיו זה שוב קרה.. זה מסתדר אחרי שאני לוחץ על כל מיני כאלה כפתורים ועל העכבר מלא כאלה עכשיו זה קרה למשך חצי דקה למה זה? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. קבצים פשוטים שהורדתי פעם, הווינדוס אומר לי שהם בשימוש של תוכנה אחרת. מה אני יכול לעשות? (אתמול לדוגמה היה לי 2 GB והים אחרי שהורדתי משהו בגודל של 500 mB יש לי 500 MB פנויים)

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הניחוש הראשון שלי היה וירוס. אבל הורדתי את התוכנה avast ואת כל העידכונים והרצתי בדיקה (ניקה מה שניקה) וגם את AVG anti spyware ושום דבר לא עוזר (על הדרך מצאתי המום מזיקים לא רצויינים) אבל אף אחד מהם לא היה זה שמכבה לי את המחשב. כמובן שנאלצתי לעשות את הסריקות ב safe mode כי אם לא זה מפסיק לי אותם באמצע. אם יש לכם רעיונות איך אני נפטר מזה אני אשמח לשמוע. בגדול לא היה איכפת לי למפרמט אם זה היה המחשב שלי ולא של אבא שלי, אבל מכיוון שיש לו המון אימיילים שחשובים לו ואין לי מושג איך לגבות את זה אני נאלץ לעשות את זה בדרך המייגעת. דרך אגב רציתי לדעת אם יש לי ווינדוס חוקי במחשב שלי אני יכול להתקין אותו גם במחשב של אבא שלי או שזה יגיד לי שהווינדוס לא חוקי וישגע אותי עם ההודעות האלו. …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. בזמן האחרון יש הרבה הפסקות חשמל באיזור של הבית שלי (כנראה בגלל שבונים פה), אז אחרי כל פעם שיש הפסקת חשמל המחשב שלי עושה בעיות, כשאני מנסה להדליק אותו. פירוט: קודם כל הנורה הירוקה, שאם אני לא טועה אז היא מראה על כך שיש מתח, היא בצע ירוק לסירוגין (סתומרת היא מהבהבת). אני לוחץ על הכפתור כדי להדליק את המחשב, והוא לא מגיב. אז ניסיתי לנתק מהחשמל וכל מיני דברים כאלה, וזה עזר לי בהתחלה, אבל היום אני מגיע לבית ושוב המנורה הירוקה הזאתי מהבהבת לי, והמחשב לא נדלק. ככה כמה שעות אני מנתק מהחשמל ומחזיר, נותן למחשב לנוח ומנסה שוב, וכלום לא עוזר. עד שלפני איזה חצי שעה או שעה שיחקתי שם (מאחורה) עם הכבל שמחובר מהמחשב לחשמל ושזה היה חצי מחובר שמעתי קולות של קצר כזה (אני חושב שזה דבר נורמלי כ…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אהלן אנשים חייב את עזרתכם דחוף..... יש לי מחשב ישן שאני משדרג אותו כל פעם קצת המחשב זה פנטיום 3 700 עד עכשיו היה לו כרטיס Vodoo 3 3000 ועבד מצויין באתי להחליף לו את הכרטיס מסך ל Gforce 2 32MB והוא לא מתקבל ....המחשב מצפצף ולא נדלק לי... הכרטיס שבאתי לשים עובד במחשב אחר שניהם AGP אבל ה Vodoo בעל חיבור עם חריץ אחד וה Gforce2 עם 2 חריצים אבל במחשב אחר עבדו 2 הכרטיסים... מישהו יודע מזה יכול להיות ? איך אני פותר את זה ? בבקשה.... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by xytkhi,

ברשותי מסך סמסונג דגם MB7 שלאחרונה המחשב לא מזהה את המסך עצמו המחשב מחובר לתצוגה משנית כל שבמסך הטלויזיה כן רואים תמונה אך מסך המחשב לא מציג דבר. עשיתי כמה פעולות לבירור התקלה שמתי את המסך עצמו במחשב אחר והמסך כן עובד ותקין. לקחתי את הכרטיס הגרפי למחשב אחר והכרטיס עובד כייאות. לקחתי מסך נוסף, שמתי במחשב הבעייתי וגם איתו לא היתה תצוגה. מזאת אני מסיק שהבעיה לא נובעת מהכרטיס הגרפי או מהמסך עצמו אלא מגורם אחר. האם זה הלוח אם ? או נגרם מרכיב אחר? המחשב שלי : לוח אם ASUS דה לוקס כרטיס גרפי ATI HD4830

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Just Sayin,

השתמשתי ב icon changer ופאום חצי מהדסקטוטפ שלי נראה כך:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by shimon aknin,

שלום חבר'ה קניתי מחשב HP חדש עם windows 10, לאחר התקנת העדכונים של HP הבחנתי שכבר לא ניתן לגלול כלל עם הtouch pad, אלא עובד כתזוזת סמן רגילה... (פונקציות נוספות של לוח המגע חדלו). ניסיתי לחפש פיתרונות ברשת, ניסיתי ליישם אותם ובסוף נכנעתי ואיפסתי את המחשב (reset this pc). כשהוא סיים את האיפוס, לוח המגע חזר לתפקד רגיל אבל נשארתי עם בעיה חדשה הקשה ימנית עם העכבר על הdesktop לא עושה דבר מלבד סימן המתנה. מצאתי פתרונות שאמרו להיכנס לregedit ולמחוק מdirectory כל מיני קבצים כמו igfxcui, igfxDTCM ו-NvCplDesktopContext- עשיתי זאת והעכבר מתפקד רגיל וטוב עכשיו. השאלות: 1. האיפוס גורם נזק כלשהו? טעיתי כשאיפסתי? 2. מחיקת הקבצים עלו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, צרבתי ( Win 10) קבצים רבים (וחשובים) לתקליטו RW מסוג DVD. התקליטו התמלא במלוא התפוסה וב Properties) כל העיגול צבוע כחול, לא נותר מקום פנוי. בסייר אינני רואה קבצים על גבי התקליטור למרות שכאמור הוא מלא וגדוש בקבצים. קיימת דרך להציל את הקבצים ? מחקתי אותם מהדיסק אחר הצריבה. למי שמתפלא מדוע אני מוחק קבצים חשובים מהדיסק מבלי לוודא קודם שהצריבה עלתה יפה אענה שהעלאת הקבצים נעשתה בהדרגה במשך מספר ימים והדיסק הכיל את אותם ואף פרש אותם בסייר. רק אחרי שצרבתי את הקובץ האחרון שכפי הנראה לא הספיק לו המקום, הם נעלמו. אהיה אסיר תודה למי שיסייע בידי לאתר את הקבצים האבודים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by _Zohar_,

היי, אני גרה ביחידת דיור שבחדר השינה שלה יש שקע LAN פעיל בקיר. קניתי ראוטר וניסיתי להגדיר אותו כ AP ללא הצלחה. קראתי אינספור מדריכים וזה עדין לא עובד.. כנראה שמשהו מתפספס. כרגע המצב הנתון הוא שכיביתי את ה DHCP, החלפתי ל IP 192.168.1.2 שיניתי לחיבור את השם והסיסמה ועשיתי Reboot. כשאני מנסה להתחבר מהפלאפון או המחשב, אני מקבלת הודעה שהוא לא מוצא את ה IP מישהו מכיר? יודע איפה יכולה להיות הבעיה? תודה :)

17. אני מוריד סרטים במחשב האישי ומעביר לדיסק און קי, מחבר אותו לטלוויזיה חכמה טושיבה ויש בעייה עם עוצמת הקול. אני מעלה בטלוויזיה עד 100% ושומע בעוצמה של אולי 30%. הכל בסדר כשצופים בסרט במחשב עצמו. גם אין בעייה בצפייה בערוצים או נטפליקס בטלוויזיה. איך להתגבר על הבעייה ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by iDoped,

אהלן חברים יש לי לפטופ של דל inspiron 5378 עם המפרט הבא : 16 gb ram, 256 gb ssd, intel hd 620 graphics, intel i7 7500U ורץ על ווינדוס 10 המחשב נקנה ביולי 17 בחודש האחרון המחשב התחיל להתקע לי בפעילויות בסיסיות מאוד כמו צפיית סרטונים ביוטיוב, שמיעה בספוטיפיי ואפילו סתם גלישה באינטרנט. הבנתי שמה שקורה זה למעשה זה נפילות מהירות וניצול של הCPU. לצורך העניין יכול לשים סרטון במחשב והCPU נופל ל14% ולמהירות 0.5GHZ כשלפני כן היה על 2.5GHZ לצורך העניין. חשוב לציין שזה קורה יחסית הרבה בצורה שלא ניתן לספוג את זה כי כבר בלתי אפשרי לצפות בסרטון (בכל דקה או שתיים בערך זה קורה למשך 15-20 שניות ולאחר מכן עולה חזרה למהירות נורמלית) ניסיתי …

19. שלום רc, אשמח לקבל את עצתכם, מדובר על לפטופ של DELL, לאחר עדכון שהווינדוס 10 עבר לפני מס' ימים האוזניות הפסיקו לעבוד, ניסיתי לעדכן גם את מנהל ההתקן שצריך וללא הצלחה אוזניות אלו עבדו לפני כן על אותו מחשב ועובדות גם במחשב אחר. נראה שחיבור האוזניה למחשב לא מזיז שום דבר, המחשב מוציא שמע כרגיל מהרמקול הפנימי שלו גם לאחר החיבור של האוזניה ולא נראה שהוא קולט אותה בכלל. פעמיים קרה שאחרי שהפעלתי מחדש את המחשב או הדלקתי כשהאוזניות היו מחוברות הן עבדו, עד הרגע בו ניתקתי אותן וכשחיברתי שוב כבר לא עבדו. אשמח לעצה או פיענוח של הבעיה תודה, בנימין.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by leshets,

שלום לכולם. יש לי כרטיס קול של ZOLTRIX דגם AP6400 3D PCI V.2, חפשתי לו דרייברים גם בגוגל וגם בדרייברגייד ולא מצאתי משהוא שעובד עם XP אז אם יש כאן משהו שיש לו מידע בנושא ויכול לעזור שיגיב ותודה מראש על העזרה. נ.ב בדקתי גם באתר היצרן וגם באתרי הדרייברים שפורסמו כאן.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Bug2000,

לאחר ששמתי לאח שלי ב מחשב (פנטיום 3 800) את הספק שלי (של פנטיום 4 1.6) התחיל לצאת עשן מלוח האם שלו ואחר כך הפסיק לעבוד המאוורר של כרטיס המסך מה שגרם להתחחמות יתר של הכרטיס וגרם לתקיעות רצניות ! אז חשבתי שלוח האם דפוק אזז החלפתי אותו היום הביאו לי לוח חדש אבל במחשב עדיין לא פועל אפילו לא נדלק יכול להיות שזה המעבד ? או הספק הישן של אח שלי (אגב החזרתי אותו בחזרה ורק אחרי זה גיליתי כי המאוור לא עובד עם הספק של פנטיום 4 בכלל לא נכנס ל WINDOWS) אז בבקשה עזרו לי אני מתכנן לעשות רשת ביתית בקרוב ואני לא יכול בגלל המחשב של אח שלי זה דחוף מוות !

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shafir,

התקנו במחשב X.P ומאז בכונן A כתוב: "צריך לאתחל את הדיסק", ואינו מסוגל לקרוא כלום. אם אפשר לתת רעיון איך לפתור את הבעיה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך GT610, כרגע המסך מחובר לVGA שבלוח אם. המסך עובד, הספק מאיכות טובה עובד, הכבל תקין, המאוררים עובדים חיברתי כבל DVI לכ"מ זה לא עוזר, הכבל עצמו תקין. יכול להיות שהמחשב עולה לאט יותר אבל אין ציפצופים חריגים הוצאתי והככנסתי את הכרטיס, לא עזר, לא ידוע לי על קפיצת מתח, עומס עודף או ריח שרוף כיביתי בלילה הדלקתי בערב, מסך לא נדלק יש רעיונות ? אז זה הספק, האם ספק חדש 380 של אנטק יספיק לי ? אני עדין לא רוצה להוציא אותו מהאריזה לא מתליח לעשות חיפוש באתר כדי למצוא מתי בערך קניתי תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by kokoki,

שלום, קניתי מערכת חדשה (חוץ מהכרטיס מסך שהשארתי את הישן מסיבות תקציביות) והרצתי לה בדיקת 3dmark אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי על התוצאה שהתוכנה הגיעה כי אני לא ממש מבין בעניין, תודה. התוצאה כאן - http://www.3dmark.com/3dm11/9001624

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. קניתי מTMS מחשב חדש. עוד לא הספקתי להשתמש בו ולהתקין עליו תוכנות כי עוד לא חיברתי לאינטרנט. הדלקתי אותו מספר פעמים, מתוכן פעמיים הופיעה על המסך השורה "operating system missing" והמחשב לא עלה כמובן. קצת מפתיע בהינתן העובדה שהזמנתי מערכת הפעלה (windows 7) ב380 ש"ח. כרגע המחשב דלוק ונראה שהוא עובד בסדר אבל קצת מפחיד אותי שזאת תקלה שתתנקם בי בשלב כלשהו. האם זו תקלה מוכרת? מישהו יודע מה יכול לגרום לכך או איך לתקן את זה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.