תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום. כאשר אני מפעיל את המחשב, ובדיוק בנקודה בה שולחן העבודה עומד להופיע - ורק שם - אני מקבל לעתים BSOD. בפיענוח של WhoCrashed, אני מקבל את התמליל הבא: On Mon 9/26/2011 3:41:27 AM GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\092511-18049-01.dmp This was probably caused by the following module: nvlddmkm.sys (nvlddmkm+0x170CD8) Bugcheck code: 0x116 (0xFFFFFA80095D5010, 0xFFFFF8800F190CD8, 0x0, 0x2) Error: VIDEO_TDR_ERROR file path: C:\Windows\system32\drivers\nvlddmkm.sys product: NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 280.26 company: NVIDIA Corporation description: NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 280.26 Bug check description: This indi…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי ... פעם ראשונה בפורום דיי עובד עצות ברשותי מחשב דיי חזק מעבד i7 זיכרון 32 ddr4 כרטיס מסך nvidia 970 4g בחלק מהמשחקים אני ישנה ירידה של fps לכדי 20 ובכך תמונה ממש קופצת ואיטית בדקתי כבר כל הגדרה בווינדוס 10 ובכרטיס מסך הנמכתי את הגרפיקה למינימלית במשחק השאלה היא אם יש עוד משו שמשפיע שלא בדקתי לפני שאני מנסה לפרמט תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את הנייד הזה: http://www.ivory.co.il/catalog. .php?id=10784 הוא הגיע ללא מערכת הפעלה, ועם דיסק דרייברים לווינדאוס 8 בלבד! התקנתי ווינדאוס 7 כי זה מה שיש לי, יש בכלל דרייברים לווינדאוס 7 לניד הזה? הצלחתי להיכנס לאתר של לנובו, אבל לא ידעתי תחת איזה קטגוריה הנייד הזה בכלל. עכשיו משום מה האתר לא עולה לי בכלל! במידה ואפשרי רק ווינדאוס 8 עליו, אז 8.1 גם יעבוד עם הדרייברים שעל הדיסק שיש לי, או חייב 8 בלבד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שהוינדוס לא עלה לי והראה לי מסכים כחולים, מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ועכשיו כבר שאני מדליק את המחשב אני רואה כל מיני פסים מוזרים כאלה: http://dl.dropbox.com/u/3339199/shithappens.jpg אני דיי בטוח שהבעיה היא בכרטיס מסך ולא במסך עצמו כי כשאני משנה רזולוציה ואיכות צבע מ32 ל-16 אני רואה פחות פסים, והם בצבע כחול. כרגע אני מוריד את הדרייבר הכי חדש של הכרטיס מסך שלי (8800GTS) אבל אני לא בטוח שזה יפתור את הבעיה. תודה רבה על תשומת הלב!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסך led של phlips ואתמול היתה לי הודעה על המסך monitor screen lock. אחרי שהצלחתי לעשות unlock נעלמה לי התמונה מהמסך.כשאני מדליקה מחדש את המחשב אני רואה את ההפעלה של המחשב וכניסה לwindows( אני רואה את המסך כנוסה שרשום בו ברוך הבא) ואס נעלמת לי התמונה מהמסך.אני רואה את הסמן של המסך אבל חוץ ממנו כל המסך שחור.מה ניתן לעשות???*אשמח לכל רעיון,
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה משהו, כמו לעבור בתיקייות, מקליד באיסיקיו או דברים דומים, האקספי הארור הזה מפעיל סאונד שנשמע כמו צרצור ארוך ומעצבן! איך אני מפסיק את זה?!??? למשל שעוברים בתיקייה לתיקייה שומעים מן צליל כזה חלש נכון? אז במקום זה יש לי צירצורים!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול מה ההבדל בין lga1155 לבין lga1156 יש לי 2 לוחות אם ואני שוקל מה מהם יותר טוב הסוקט שלהם לא זהה ורציתי לדעת מה ההבדל בינהם אלה הם שמות הלוחות אם א GA-H61M-D2-B3 ב GA-H55M-USB3 שניהם של חברת גיגהבייט 1 איזה מהלוחות אם יותר חדש ? 2 האם מדובר באותו מעבד ? תודה רבה על הפורום הנפלא
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה הורכב לאחי הקטן מחשב ישן למשחקים : P4 3.2 GHZ 1 GB RAM HD4650 GB-945GCM-S2L 500W ג'נארי עכשיו כשאני מתקין לו משחקים אני נתקל בבעיה מעצבנת כמעט בכל משחק - בתדירות קבועה המחשב נתקע , בלי קשר להגדרות שעליהם שמתי את המשחקים , בערך 10 ~15 שניות הכל עובד חלק ואז יש תקיעות לכמה שניות (כדי להמחיש את התקיעות תנסו לדמיין CRYSIS על כרטיס מסך מובנה ) וזה חוזר על עצמו לאורך כל זמן המשחק =\ רזולוציה: 1024X768 מערכת הפעלה: WINDOWS XP SP1 נקי אחרי פרמוט (ניסיתי גם לפני פרמוט על SP3 ונתקלתי באותה הבעיה ) משחקים בהם נתקלתי בבעיה : COD 4 CRYSIS VIRTUA TENNIS 3 יכול להיות שרשימת המשחקים כבר גדלה , אם כן אני אעדכן בהמשך *כרטיס המסך תקין , את זה בדקתי על המחשב שלי *עם כל המשחקים האלה…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לפרמט את המחשב (win 2000), אבל כאשר אני מגדירה לו בביוס שיעלה מהדיסק הוא לא עושה את זה: Advanced bios features First boot device CD rom. האם אני עושה משהו לא בסדר? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם. החלפתי כרטיס מסך כי הישן שלי נשרף. יש לי מחשב די ישן אך סביר, הכרטיס מסך החדש הוא - geforce fx5500 256mb. עכשיו, כשאני מנסה להפעיל חלק מהמשחקים שיש לי, המשחקים כן עולים (שומעים את הסאונד), אבל לא רואים כלום, כאילו המסך לא מעלה את התמונה, ויש הודעה קטנה על המסך: Out of range H: 68.5kHz V: 85Hz Max: 1280x1024 הורדתי עידכונים לכרטיס מסך מהאתר של NVIDIA, ניסיתי להעלות את ה refresh rate בהגדרות של הכרטיס מסך ל 85, אבל זה נתן לי את אותה הודעת השגיאה כמו שזה נתן לי שניסיתי להעלות את המשחקים שלי. המקסימום שזה יכול לקבל זה 75Hz. איך אני מסדר את זה? תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במנהל המשימות הוא מראה שיש 100 אחוז שימוש במעבד והמחשב לא זז!!! הנורה של המעבד בכלל לא דולקת!!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לאחרונה הוספתי מקלדת אל חוטית של לוג'יטק דגם k270 מאז אני חווה תופעה מוזרה שאין לי תצוגת מסך כשהוא עולה מחדש , התצוגה חוזרת לפעולה ומופיעה כאשר עליי לבחור את מערכת ההפעלה (קיימות אצלי 2) ואז שוב התצוגה מתנתקת , לא רואה את המסך שבו נטען הווינדוס, התצוגה חוזרת שוב בכניסה לשולחן העבודה. כמו כן כל מיני פעולות שיש בהן מסכי דוס (command prompt) מחוץ לסביבת הווינדוס גם לא מוצגות , כאילו הכרטיס מסך לא פעיל. הדבר מונע ממני גישה לביוס, בחירת כל מיני פעולות מחוץ לסביבת הווינדוס וזה דיי מציק. win10 pro GT740 nvidia
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי התחיל לקרוס הנה הלוג. המחשב שלי win xp sp3 Mainboard : FUJITSU SIEMENS K8 Neo4 Processor : AMD Athlon 64 3000+ Physical Memory : 3072 MB Video Card : NVIDIA GeForce 6600 GT
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב חדש מראה טמפרטורה של 57 מעלות בסרק ל GPU כרטיס המסך הוא 7600GT המארז מאוורר עם 4 מאווררים האם זה סביר
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול יש לי מחשב שניהיה בזמן האחרון ממש איטי ואין בעיה בתוכנה פרמטתי כמה פעמים ועדיין ממש איטי גם מערכת XP ניסתי וכלום ממש איטי גם אחרי הפרמוט ממש פתחתי את המארז ואין שום קבלים מנופחים הכל בסדר מה עלי לעשות? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי רמקולים מסוג MICRO LAB 911 משום מה הרמקול השמאלי מזמזם לפעמים השאלה אם זו בעיה טכנית שאני צריך להחליף רמקולים או שאני צריך להתקין דרייבר כלשהו , למרות שהתקנתי דרייבר של HD REALTEK שקשור לשמע..
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עושים? (אתחול לא בא בחשבון. יש חומר חשוב) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב דוב לכולם, היו בשעה טובה קיבלתי את הcanon a70 החדשה שלי. אני מנסה לחבר אותה למחשב על פי ההוראות ולא קורה כלום, נאדה. ניסיתי להתקין דרייבר WIA, לא עזר. אני משתמש בwinxp, לפי מה שהבנתי גם ללא הדרייבר אני אמור לראות את המצלמה ב"מחשב שלי" אבל לא רואים, גם במחשב אחר עליו מותקן winxp. עזרה בבקשה... תודה חברה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי נייד עתיק ונחמד של לנובו, והייתי רוצה להשמישו. הוא נקנה עם OEM של ויסטה. המחשב לאחר פירמוט. מה עלי לעשות כדי להשמיש אותו עם אותה מערכת הפעלה? מי תומך, IBM? לנובו? תודה מראש למכוונים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד (וינדוס 10) שהיה מחובר למסך חיצוני ע"י HDMI. אתמול ניתקתי אותו מהכבל וכשחזרתי חיברתי אותו מחדש ואין תגובה במסך... ניסיתי כמה פעמים וזה לא עזר. ניסיתי לחבר אותו למכשיר טלוויזיה אחר ולא עבד. ניסיתי לחבר מחשב אחר למסך הראשון וזה כן עבד כלומר יש לי בעיה במחשב? האם אין במחשב אינדיקציה אם יש בעיה עם HDMI? האם יש דרייבר ל HDMI? איך אוכל לבדוק במחשב מה הבעייה? תודה מראש על העזרה מאיר
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מה נשמע רק רציתי דלעת עם למישהוא קרה באקס פי שהוא מעלה משחק ואז המחשב נעלה מסך כחול שאפילו אי אפשר לראות אותו כי המחשב עושה ריסט ואז שהמחשב עולה מחדש המחשב עובד כשורה . עוד שאלה? יש לי asus geforce 4 ti 4400 מה עדיף הדרייברים של אסוס או הדרייברים של ניוידיה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, המחשב החדש של סבתי הגיע היום, DELL VOSTRO 3550 עם מעבד I3. מחשב נחמד בסה"כ. מיהרתי להתקין עליו WINDOWS 7 ULTIMATE מדיסק מקורי שברשותי, בתחילה התקנתי גרסת 64BIT ולאחר מכן 32, מחשד שאולי משהו באחד הדיסקים תקול - כיוון שאע"פ שהמחשב עולה ומציג את שולחן העבודה, WINDOWS לא התקין דרייברים עבור רבים מההתקנים במחשב - כ. רשת\אלחוטי, מצלמה, כרטיס גרפי, USB (?!) - אני לא יכול לחבר DOK או אפילו עכבר כי המחשב לא מזהה אותם. יכול להיות שההתקנה של WINDOWS 7 פשוט לא מכילה את הדרייברים המתאימים? או שיש משהו לא בסדר במחשב ועליי להתקשר לחנות? תודה מראש, יונתן
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב דיי ישן כשאני לוחץ על כפתור ה start הוא לא נדלק רק אחרי איזה 10 פעמים הוא נדלק. כשהוא נדלק הוא עובד מצוין ואין צפצופים. מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה . תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב וצריכה להתקין דרייבר לכרטיס קול מובנה. הורדתי את הדרייבר המתאים מאינטל וגם מ realtek. ההתקנה רצה וממש שנייה לפני שמסתיימת המחשב נופל ועושה restart. ניסיתי עם מס' גרסאות ושום דבר לא עוזר! ניסיתי גם להתקין בsafe mode וברגע שהעלתי את המחשב במצב רגיל הוא כיבה את עצמו... בבקשה עזרו לי!!! :
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, בחודשים האחרונים נתקלתי במספר תקלות שהשביתו את המחשב שלי. קצת על המערכת: E7200 C2D 4G RAM VISTA 64BIT HD4850 לוח 43 GIGABYTE ספק כוח HYPER500 אז ככה נתקלתי במספר תקלות כמו כיבוי תצוגה וחזרה לאחר שניה -שתיים המחשב נדלק אך ללא תצוגה ולאחר מספר שניות צליל לא ברור ( לפי מה שאני מבין הצליל מדווח על תקלה בכ.מסך) העניין הוא כזה, לפני 10דק' נתקלתי בבעיה במהלך סתם גלישה באינטרנט, החלטתי לבדוק ב 3DMARK VANTAGE והמחשב הריץ לפחות 4 מבחנים, בחמישי או בשישי קיבלתי הודעה על איטיות של רכיב הFlash אז ביטלתי את הבדיקה. מה יכול להיות מקור הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-