תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מכונה וירטואלית של וינדוס 8.1 ועוד מכונה של וינדוס 7 ,שתיהם לא מזהות דיסק און קי בusb3 כשבעבר הם זיהו,וכן לא את הנקסוס שלי שגם בעבר זוהה, תחת removable devices לא מופיעה קטגוריה של usb בכלל במכונה..איך מזהים בכל זאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עקב מעבר דירה הייתי צריך להעביר את הנייח שלי מחיבור אינטרנט קווי לאלחוטי. הכל עבד טוב קניתי כרטיס רשת תומך WIFI שמתחבר בחיבור PCIE. לאחר מכן כאשר חיברתי את הכבל HDMI שמתחבר מהמחשב לטלויזיה הופיעו לי בעיות קליטה בWIFI לא העלתי בדעתי שזה בגלל שחיברתי את הכבל אז החזרתי את הכרטיס רשת, ככה כמה פעמים עד שניתקתי את הHDMI באופן אקראי וראיתי שלתדהמתי האינטרנט חזר בקליטה מלאה וללא נפילות. כרגע הכבל מנותק ואני לא יודע מה לעשות. הבנתי שזו יכולה להיות בעיה של מתחים בלוח אם... אין לי מושג איך לפתור את הבעיה הזאת... הצעות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה עם החיבור USB במחשב. כאשר אני מחבר דיסק און קי הוא לא מזוהה. זה קרה לי עם 2 דיסק און קיים שעובדים במחשב אחר. גם המחשב נתקע לכמה שניות כאשר אני מחבר את הדיסק און קי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר את הHDD והכ.מסך שלי מהמחשב הישן למחשב החדש, מותקן עליו ווינדוס 7. המחשב הישן עם לוח p31-ds3l ומעבד Q8400, ואני מתכוון להעביר אותו למחשב עם i7 ולוח חדש וזכרונות חדשים וכו. האם אני אצטרך לפרמט?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים. ברוך השם הגיעו לי היום שתי חבילות מארצות הברית, מיקרופון AT2020 עם מחבר XLR וBLUE ICICLE שממיר אותו לUSB. עכשיו הבעיה היא שאין לי דרך לקבל פידבק עצמי מהמיק' לאוזניות, כי אין למתאם דרייבר עם GUI, ככה שבעצם אני תקוע עם הפידבק של הווינדוס שמגיע בדיליי ואי אפשר לעבוד איתו. יש לכם איזה עצות לעזור לי? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתקתי את הכרטיס רשת USB של TP-LINK שברשותי מפורט USB אחד וחיברתי לאחר ואז נתבקשתי להתקין את הדרייבר מחדש. כשהחזרתי לאותו פורט הוא מזהה דרייבר. הדרייבר מותקן במערכת הפעלה, למה הוא לא דורש התקנה חדשה כשאני מחבר לפורט אחר ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הקלטה באיכות מאוד ירודה. עם הרבה רעשי רקע וקול דיבור נמוך. איך אפשר להעלים את הרעשים ולהגביר את הקול לרמה שאוכל רק לשמוע. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי כ.מסך חדש (מפרט מימן), אבל יש לי איזה שהיא בעית ביצועים. המחשב אחרי פירמוט, כל הדרייברים שיש מעודכנים כמו גם ה-BIOS של הלוח. מסיבה כלשהי אני חווה בעייית ביצועים במשחק QUAKE 4. דיברתי עם התמיכה של ACTIVISON וחרשתי את גוגל אבל לא מצאתי שום פתרון. בסוף נזכרתי שלכרטיסים של NVIDIA יש פיצ'ר שברגע שווינדוס עולה, אם אין מספיק חשמל לכרטיס, קופצת הודעת אזהרה ששואלת אם אני מעוניין להפחית צריכת חשמל על חשבון ביצועים. אמנם לא קיבלתי את ההודעה הזאת, וגם לפני שקניתי את הכרטיס היה לי פה דיון מעמיק עם ליאור לגבי איכותו של הספק שלי, שבסופו הבנתי שהספק שלי יחזיק את הכרטיס. אבל בעית הביצועים נשארת. ככה שהאפשרות היחידה שאני יכול להעלות על הדעת זה הספק... השאלה שלי היא כזו: יש אי…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מצליח לפענח את הבעיה אך יש לי השערה כי מדובר בעניין של חשמל ולא של חומרה המחשב הוא לפטופ בעל ציפסט odem i855pm intel במנהל ההתקנים הכל בסדר התקני usb root מופיעים והווינדוס הוא פרופשיונל עם סרביס פאק 2 ככה שלא אמורה להיות בעיה של זיהוי רכיבים בנתיים חיברתי מצלמה עכבר ודיסקונקי וכלום לא זוהה מלבד המצלמה שפעל בה אור אדום אך שום זיהוי לא מתקבל מהמחשב במנהל ההתקנים בלחיצה על אחד ערוצי היו אס בי בלשונית power מופיע לי 0ma כלומר אין מתח אני חושב תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב של clevo מחשב שהכול נמצא במסך ונשרף לו הספק כוח כבר שלחתי את המייל הזה לחברה > hi i own a lp200t computer and it's psu is dead. i tried to find a new one but no success becuase it's not standart. i'd like to ask if it possible to find it somewhere? if no, can you send me please a color diagram for that psu that shows what voltage each wire provides so i can to change a standart psu to fit this computer? thanks מה לעשות אנשים מישהו יכול לעזור לי ?... או לחכות לתשובה מהיצרן ?.. למה אני צריך תמחשב הזה .....
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , קניתי רכיבים, הרכבתי את המחשב אז ככה: מארז קופיוקיס 6A19 עם ספק 400 ואט של האכ כרטיס מסך manli geforce 9600gt 512mb לוח אם asus p5q pro מעבד אינטל 6600 core 2 quad 2 סטיקים של זיכרון 1 ג'יגה קינגסטון עכשיו אחרי שחיברתי הכל , אין תגובה מהמסך, מסך שחור, אין ציפצופים כי אין רמקול למארז פירקתי את הכל והשארתי מחובר" לוח אם מבודד על קרטון גדול, אליו חיברתי כרטיס מסך זיכרונות ואת הספק כוח, ושוב אין שום תגובה.. חשוב לציין שהמאורר של הכרטיס מסך עובד ומסתובב !. מה לדעתכם הבעיה? פירקתי את הלוח אם והשראתי רק את הלוח אם עם הכרטיס מסך וספק כוח מחוברים, ניסתי לחבר אין שום תגובה תודה, עידו.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי 1. המחשב שלי נדלק אך אין תצוגה על המסך. 2.החלפתי ספק כח + הוספתי מאווררים (חשבתי בהתחלה שזה עניין של חום). 3. פעמיים מאז שזה קורה - שלפתי את המעבד מהלוח אם , החזרתי אותו והנ"ל עזר לפרק זמן של יום - יומיים... 4.אני לא שומע צפצופים מהספיקר וכ,ו. מה נראה לכם ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני התחלתי לא מזמן לשחק rose (משחק רשת) ואחרי כמה דקות שאני משחק המחשב נתקע ואני חייב לעשות ריסטרט כי הכל תקוע איפה הבעיה אתם חושבים? בקשה עזרה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הצורב LG H30N חיברתי אותו הוא פועל אבל משום מה הווינדוס לא מזהה אותו. (אני חושב).. לדוגמא כשאני בא לצרוב משהו בנרו הוא לא מזהה שיש לי צורב DVD. הצורב לא בא על דרייברים או משהו כזה כך שאני לא יודע מה לעשות.. בבקשה זה ממש דחוףף תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ASUS ROG GL703GE ובמצב מנוחה המעבד על 55-59 מעלות, במצב משחק הוא מגיע לסביבות 85 מעלות.. יש אפשרות להוריד את הטמפרטורה? יש איזשהי סיבה שהוא מתחמם ככה? המחשב 17'
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מנסה להפעיל את המשחק Battlefield V קופצת לי המודעה הבאה האם מישהו יכול בבקשה לפתור את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקלה וכיצד ניתן להגדיר ואיפה להדפיס pdf בזמן חיבור לרשת ולאינטרנט
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, יש משחק שאני משחק ( Dekaron ) מתי שאני מחובר לאינטרנט בבית אני מקבל שגיאה, ברגע שאני מחליף נגיד לאינטרנט של הפלאפון שלי או בעבודה המשחק עובד מצויין ואני לא מקבל שום שגיאה...רק מתי שאני מחובר לWIFI או בכבל לאינטרנט בבית אז המשחק לא עובד ניסיתי כבר המון דברים כמו ccleaner, כיביתי אנטי וירוס וחומת אש, מחקתי והתקנתי את המשחק מחדש, נכנסתי גם במצב בטוח ועדיין התקלה הזאת קיימת
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הישן שלי, פנטיום 200 לא עולה, אני מדליק את המחשב, הספק נדלק אבל אין שום תמונה על המסך והמחשב כאילו תקוע
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר כמה בדיקות (העברת הכרטיס בין מחשבים שונים, החלפת דריוורים.....) הבנתי שהבעיה היא בכרטיס עצמו כנראה, אני מאוד מפחד שהבעיה נעוצה בOC שעשיתי לו, באמצעות RIVATUNER..... שעכשיו מסרבת לעלות..... האם יש איזושהי שיטה לעשות לו RESET לכל הדברים ששונו ???? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כידוע לכם, ביצועי הכרטיס מסך שלי נמוכים, אולי אתם יכולים לעזור לי לעבוד על ההגדרות בביוס לוודא שהכל במצב אופטימלי תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מגדיר By Hw הוא אוטומטית עובד ב-100 Mhz ניסיתי ידנית להעלות עד ל117 והמערכת נכנסה לתקלות. התוצאה עכשיו אני עובד במהירת CPU של 1150 . מה עושים? האם יש להעלות את המתח בעבודה ב-133 (אני עוד רחוק מזה). שאלה נוספת בזכרון DDR צריך לעבוד ב-1T command או ב-2T command
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סורק של GENIUS מדגם VIVID PRO II אחלה סורק! הבעיה היא שלא השתמשתי בו איזה חודש, ועכשיו כשסוף-סוף ניסיתי להשתמש בו אז העינית פשוט נתקעה באמצע הסריקה וחזרה אחורה, כך שזה סרק לי רק רבע קטע. (בפריוויו) בסריקה עצמה, זה לא סורק כלום אלא רק מראה ריבוע שחור במקום המסמך שניסיתי לסרוק! ניסיתי כבר הכל - לנתק מהחשמל, לעדכן דריברים, לבדוק בהגדרות הסורק - ניסיתי פשוט הכל!!! מה לעשות עכשיו?! יש לי עבודה ממש דחופה שאני צריך להגיש, והסורק החליט להתחרפן! מזל נאכס! :'(
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני גולש באינטרנט מופיע לי מעין "ליכלוך" על המסך, זה יכול להיות נקודות צבעוניות באופן אקראי במסך, וזה יכול להיות קוים צבעוניים. כאשר אני עובר עם הסמן על וצובע את הטקסט שעליו נמצאים הנקודות הצבעוניות, הם נעלמים. אני לא יודע מה זה כמו שאמרתי, זה קורה בעיקר כשאני גולש. שם זה ממש בולט ואי אפשר להתעלם . תודה שקראתם ועוד יותר עם תעזרו לי
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. אם תוכלו בבקשה לענות לי על 2 שאלות: 1. במחשב פנטיום 2 מותקן SOUND BLASTER שלמרות שמצאתי לו את הדרייבר הנכון ובמנהל ההתקנים הוא אכן מותקן-אין פשוט סאונד, כלום. בדקתי את כל ההגדרות, השתקות וחיבורים-פשוט כלום. אין פותרים את זה ? 2. למחשב הזה יש גם כרטיס קול ON BOARD אז חשבתי להשתמש אולי בו. הבעיה שבביוס אין שום התייחסות לכרטיס קול בכלל, זה מין ביוס ישן וקצת משונה. איך בכל זאת זאת אפשר לסדר את זה ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-