עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום. דרייבר כרטיס המסך שלי מותקן כבר. אך בעדכון אופציונאלי של Windows 7 מופיע לי עדכון לכרטיס המסך. זהו דבר שאף פעם לא הבנתי. האם עלי לעדכן? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם. המחשב של אחי שבק חיים כל פעם שהוא מגיע לווינדוס הוא עושה ריסטרט. כאשר כשהוא עולה שוב הוא שואל אם לנסות להעלות ווינדוס רגיל או להיכנס ל Repair. ניסיתי את הRepair והוא חיפש במשך שעה שלמה הארד דיסק שעליו מותקן הווינדוס עד שנמאס לי לחכות. ניסיתי להתקין שוב את הווינדוס אבל הוא לא עושה לי BOOT לדיסק. (סידרתי את הBOOT בביוס כמו שצריך) ניסיתי 2 דיסקים שונים וכונן דיסקים אחר והוא פשוט נתקע במסך שחור עם הקו המהבהב הזה. ניסיתי להתקין UBUNTU דרך דיסק און קי וכשעשיתי לו BOOT הוא גם נתקע במסך השחור. בנוסף, כאשר עולה המחשב הוא עושה שלושה צפצופים. ניסיתי להחליף מיקום של הזכרונות או לנסות כל פעם אחד אחר בנפרד וזה לא עזר. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעייה???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by FlipM0de,

יש לי בעיה קצת מוזרה..לפעמים באתרים מסוימים הדף של הדפדפן נעלם בלי שום הודעה מוקדמת , בדיוק כמו קריסה של תוכנה ב Windows רק בלי הודעת שגיאה וקפיאה לפני כן. בגירסאות הקודמות של IE הייתה אפשרות "תיקון" ב Uninstall האם היא קיימת כיום ? אני משתמש ב IE6 ע"ג Win XP Pro. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. בבקשה עזרו לי אני צריך לבנות מערך רייד רק הבנתי שיש יתרונות לרייד ווינדוס8 שאם הלוח אם נשרף אז מחליפים ומתקינים את התוכנה מחדש וזה מזהה ואם זה חומרה אזז צריך בידיוק אותו לוח בקיצור אני מבולבל מי יכול לעזור בתחום הרייד משמש לאחסון חומר חשוב

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Idogg,

היי ... פעם ראשונה בפורום דיי עובד עצות ברשותי מחשב דיי חזק מעבד i7 זיכרון 32 ddr4 כרטיס מסך nvidia 970 4g בחלק מהמשחקים אני ישנה ירידה של fps לכדי 20 ובכך תמונה ממש קופצת ואיטית בדקתי כבר כל הגדרה בווינדוס 10 ובכרטיס מסך הנמכתי את הגרפיקה למינימלית במשחק השאלה היא אם יש עוד משו שמשפיע שלא בדקתי לפני שאני מנסה לפרמט תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Kaligula Imperar,

ההוי אנשים חכמים וחכמות גם, נתון: 1. סורק קנון לייד 220 lide220 תזכורת: לסורק מחובר רק כבל יו אס בי ולא חשמל 2. windows10 version 1803 הבעייה: יוצאים דפים שחורים בסריקה וגם במחשב הנייד עקבתי אחרי הסורק בקפדנות וראיתי שהמנורה כבית במהלך הסריקה על מנת לשלול בעייה בסורק לקחתי כבל יו אס בי יעודי וחיברתי סורק למחשב ולמטען של הטאבלט. (זה כבל יעודי, ניתן לקבל חשמל ממקור אחר). בעייה נפתרה.. איך אני מורה למחשב לתת יותר חשמל לסורק במהלך העבודה? (בלי השנאי!) (רק אני חושב על קפטן קירק וסקוטי?) תודה מראש, אוהד

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, לפתע פתאום, המחשב אומר שאין התקן קול מחובר, ניסיתי לעדכן דרייברים - לא הלך. ניסיתי לעשות שחזור מערכת שבוע אחורה - לא הלך. לוח האם שלי : asus p8h61-m lx r2.0 הרמקולים הם פנימיים של המסך, ניסיתי לחבר לפלאפון ויש צליל אז זה לא הרמקולים ולא הכבל. צילום מסך : יש שם 3 חיבורים, אחד מחובר לTV, אחד למסך מחשב ואחד לרסיבר. היחידי שבאמת פועל זה החיבור לTV, לחיבור של הSPDIF יש לי מין כרטיס חיצוני : לכן אני חושש שזה קשור ללוח אם ולא דווקא משהו תוכנתי, מה עוד אפשר לעשות ? איך אפשר לבדוק את העניין ? כרגע אני שומע דרך הטלוויזיה וזה משגע אותי. תודה. !!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם יש לי מחשב דיי ישן כשאני לוחץ על כפתור ה start הוא לא נדלק רק אחרי איזה 10 פעמים הוא נדלק. כשהוא נדלק הוא עובד מצוין ואין צפצופים. מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה . תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום כל פעם כשאני מנסה להיכנס לאתר הצורך רישום (קרי שם משתמש וסיסמה) הדפדפן נתקע ולא מצליח להכנס התופעה החדשה הזאת קוראת גם בכרום וגם באקספולרר ניסיתי לנקות את המחשב באמצעות Ccleaner אבל גם זה לא עזר כמו כן כל העדכונים של windows, java מעודכנים מדובר על מחשב עם Win XP (ו IE8) למישהו יש רעיון איך ניתן לתקן זאת? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by oza87,

אהלן...יש ברשותי לוח מדגם Asus z87 A ראיתי שיצא ביוס חדש שפותר בעיה של DTS עם הדרייבר של הקול לכן החלטתי לעדכן...העדכון פתר את הבעיה אך שמתי לב שעכשיו ה Core Voltage הוא 0.000 ועולה לפעמים בעת מאמץ...כמו כן ראיתי (גם בAi suite 3 וגם בCpuZ) שהתדר של המעבד מתחיל מ3.6 ועולה ל 3.8 לשם השוואה לפני העדכון הוא היה עולה מ3.4 לטורבו של 3.8 והמתח של הליבות היה נע בין 0.8 ל1.2 אבל אף פעם לא ירד ל0.000...האם זה תקין?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by tobenary,

שלום רב, על גבי מחשב AMD3500+ שעבד זמן רב עם כ.מסך GFORCE2 2600 PCIE ושני HD מחוברים ( 160 + 250 ) SATA ושלושה מאווררים רגילים של מחשב כמובן יש שימוש ב USBים - ואפילו עם מפצלים ללא מתח! הותקנו : 1) HD 500GB SATA - עם מפצל של מתח לממשק החדש של ההארדיסקים - מפצל של מחבר מתח HD/CD ישן ל 2 מיוחדים SATA 2) כרטיס מסך GIGABYTE 2600XT ללא מאוורר - צלעות קירור. כאשר המערכת עבדה על WIN XP , הכל היה יציב, החלטתי לעבור ל VISTA ( ע"מ לראות MEDIA CENTER ) ואז ההארדיסקים התחילו לתקתק שחבל על הזמן - חשבתי שזו בעיית דרייברים וחיש מהר התקנתי דרייברים של לוח אם מעודכנים ל ויסטה. הבעייה לא נפתרה והחלטתי להסיר את הויסטה ולחזור ל XP מחדש! התקנתי XP , הבעייה נפתרה - עדיין המצב של הה…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי... המחשב החדש שלי שאני מדבר ממנו כרגע היה בערך שבועיים במעבדה לניצול אחריות כי חשבתי שיש צורך. שלחתי אותו לשם בגלל בעיות ארטיקטים במשחקים, רעשים סטטיים באודיו, מאווררים שמרעישים ברנדומליות ללא סיבה, הארדיסקים שמסרבים להעלות אחד אחרי השני (בעיה זו נפתרה אחרי עדכון ביוס), תקתוקים של כל ההארדיסקים ועוד בעיות קטנות ממש מוזרות שביחד בלתי נסבלות. במעבדה אחרי עדכון הביוס נמסר לי שאין זכר לכל הבעיות שציינתי ונערכו בדיקות מקיפות כמו ביצועים, מתחים ושומדבר לא נמצא דומה למה שאני ציינתי. האמנתי שכל זה נפתר בעדכון ביוס שהוגדר כקריטי- כנראה מהסיבות המדוברות. אבל לא. ברגע שהמחשב הגיע אלי הוא נדלק ונכבה ללא הפסקה לא משנה מה עשיתי, זה נראה שגם לא היה חיווי מהספק ללוח. לאחר מנוחה זה …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by erjerjerj,

המחשב של אחי מגיב לאט מאוד (לדוגמא: לוקח זמן עד שלחיצה על כפתור ימני פותחת תפריט) הדברים שבדקתי כדי לשלול בעיית תוכנה: הורדתי תוכנות מיותרות- במצב idle המחשב צרך כ 270MB זכרון וכמעט ולא צרך CPU בדקתי וירוסים וספייוורים, והכי חשוב - הרצתי live CD של ubuntu והאיטיות נמשכה מכאן הסקתי שהבעיה בחומרה. ביצאתי בדיקת זיכרון עם memtest86 (למרות שלא היו מסכים כחולים, ולכן לא נראה לי ששם הבעיה) בדקתי bad sectors בהרדיסק אם התוכנה שבאתר - HDTune ספק הכח חדש בדקתי שה page file מוגדר כראוי איזה בדיקות נוספות ניתן לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by vourt,

הי, שבוע שעבר הבן שלי התחדש במחשב נייד גיימינג של Asus דגם - ROG Zephyrus S17. המחשב נקנה כמחודש בהנחה משמעותית (KSP) עם אחריות לשנה וישנה בעיה קטנה אך שבלתי אפשרי לשחק איתה - במהלך משחק, ישנה תקיעה מוזרה של כל מצב קליטה - זאת אומרת שהמקלדת, העכבר או שלט לא מגיבים לכמה שניות, ואז התגובה חוזרת. אין קפיאות, התמונה ממשיכה, זו לא בעיה של רשת כיוון שזה קורה בכל משחק, כולל כאלו שהם לא מולטי פלייר או משתמשים ברשת. מאתגר להראות את הבעיה (צריך לצלם את המשחק + ההקלדה או שימוש בשלט) אך מנסה להשיג את התמיכה של אסוס, ובנתיים כותב גם כאן בתקווה לקבל עוד חוות דעת. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by NikkieMotors,

יש לי את המחשב הבא "15.6 Lenovo IdeaPad Y700-15 80NV012KIV כיוון שהנייח שלי כבר מקרתעה עברתי לנייד לשחק CSGO, ורציתי לרכוש מסך חדש עם 144HZ. רציתי לשאול אם הכרטיס מסך שלי תתמוך בו ולא יהיה שום הגבלות. (אין לי תקציב ל G-Sync אז אני מסתפק במסך בלי)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by KF,

לא מצליח להסיר את הוירוס הזה.. שמתי לב שהTASK הזה מופעל אוטומטי רק כשאני מחובר לאינטרנט. ניסיתי להריץ superantispyware ו Malwarebytes אבל הם לא מוצאים את הוירוס הזה. מדובר על rss.exe שחונק לי את הCPU 100ִִ% עזרה בבקשה. (WIN 7 64 BIT)

17. ערב דוב לכולם, היו בשעה טובה קיבלתי את הcanon a70 החדשה שלי. אני מנסה לחבר אותה למחשב על פי ההוראות ולא קורה כלום, נאדה. ניסיתי להתקין דרייבר WIA, לא עזר. אני משתמש בwinxp, לפי מה שהבנתי גם ללא הדרייבר אני אמור לראות את המצלמה ב"מחשב שלי" אבל לא רואים, גם במחשב אחר עליו מותקן winxp. עזרה בבקשה... תודה חברה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. האם כרטיס מסך של I5 יתאים לפנטיום 4 חייב לדעת !! בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, יש ברשותי מחשב ישן שהחלטתי לתת לדודתי (לה יש מחשב מאוד ישן מבוסס פנטיום 3). המחשב עבד אצלי מס' חודשים והכל היה בסדר גמור. את המחשב העברתי בשלמותו לדודתי רק ללא הארדיסק שפשוט החלפתי עם זה שהיה במחשב שלה. המפרט: לוח אם אסוס P4B266-VMX. מעבד פנטיום 4 1.7ג'יגה הרץ. זכרונות ג'גיה. הארדיסק שחברתי (זה שהיה אצל דודתי) EXCEL STOR J880. חשוב לציין שאצלה הוא עבד. עכשיו כשחברתי את הארדיסק המערכת ההפעלה הגיעה למסך הטעינה ואז המחשב עשה ריסט. ניסתי להתקין מחדש את XP אז פירמטתי את הארדיסק דרך דיסק ווינדוס ובסוף התהליך הייתה הודעה שלא היה ניתן לפרמט. ניתקתי את הארדיסק וחיברתי למחשב הביתי שלי... פירמטתי אותו והתקנתי XP מחדש והמערכת ההפעלה עלתה בלי בעיה במחשב שלי. חברתי שנית למחשב המי…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Vortex,

שלום כולם יש לי פנטיום 3 450 עם ספק שבהחלט ATX והמחשב לא רוצה להתכבות לבד בshutdown של ווינדוס. רציתי לדעת איך אני משנה דרך הווינדוס את הפקודה הזאת? תודה יש לי ויינדוס אקס פי professional

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by nulen,

יש לי בעיה חמורה בלוח אם - כל פעם שאני מחבר משהו ליציאות (USB, COM, FireWire, PS2...) היציאות לא עובדות - אני צריך לנתק ולחבר את הציוד 30 פעם, להחליף בין היציאות שוב ושוב עד שזה פועל. כל פעם אני מצליח לגרום רק לעכבר לעבוד, או רק למקלדת, או לעכבר ולמקלדת אבל לא למודם... יש למישהו מושג למה זה קורה? איך אפשר לטפל? אני משתמש בלוח K8N PLATINUM 2 של MSI.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by mikibo,

שלום רב יש מחשב WIN 7 PRO לוח אם : GIGABYTE GA-H55M-S2H זכרון 4 GB DDR3 מעבד I3 לאחר התקנת WIN הכול עבד. קניתי כרטיס מסך 9800GT והמחשב מתחיל לעלות רואים את הדגל של ווידוס והמחשב מבצע ריסטרט מה עושים הכרטיס עובד במחשב אחד עם WIN 7 תודה מיקי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by chris_u16,

לפני יומיים קיבלתי ספק כוח שקיבלתי מחבר והוא קיבל אותו יחד עם מארז שהוא קנה (ספק ג'נרי) על הספק כתוב בגדול שהוא 380W. בדרך שאני עושה לו מוד קטן עם המאוורר אני רואה בפנים 3 שבבים צהובים, אחד גדול ו2 קטנים ועל שלושתם יש מדבקות שכתובות עליהם כמה דברים וגם כתוב על כולם בגדול 250W. האם זה ספק 380W, או שזה רק מתיימר להיות? :AR15: עריכה: הנא המתחים שהוא מוציא:

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by RX7,

שלום יש לי בעיה כבר הרבה זמן במחשב היספטומים של הבעיה : לפעמים התצוגה נעלמת לרבע שניה וחוזרת. והנורה על המסך הופכת לשניה לכתום ומיד לירוק והמחשב לעתים קרובות ממש קופא שהאפשרות היחידה היא להפעיל אותו מחדש דרך הריסט. הבעיה קיימת בתדירות אינדיבידואלית. זה אומר שאני יכול לעבוד שבוע -שבועיים עם המחשב ופתאום הבעיה באה. וכשהיא באה אז הקפיצות של המסך באים פעם אחר פעם אני לא יודע מה מקור הבעיה (רוב הסיכויים בעיית חומרה! הוינדוס תקין!) אשמח אם תעזרו לי

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Leonid Borzenkov,

מחשב לנובו g510 סוללה לא ניטענת בזמן העבודה רק במצב כבוי. נא לעזור תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים