תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח intel 945gtp, בכניסה מאחורי המחשב כניסת האודיו בסדר,אך שאני מחבר מיקרופון(לא משנה איזה סוג,גם איכותיים מאוד) ישנה בעיה בסקייפ שיש רעש רקע כמו שדה תעופה, מתי שאני מחבר ליציאה הקדמית אין סאונד בזמן האחרון,אבל שומעים אותי טוב שאני מדבר בסקייפ, עזרה מישהו? האוזניות הן logitech precision pc gaming...דרך אגב הבעיה קיימת עם כל המיקרופונים. דרייברים מעודכנים ולא נפתר.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקוע עם הבעיה וינדוס הזו כבר תקופה בלפטופ אסוס על וינדוס 10 לא יכול לבחור רשת אבל לפחות הייתי מחובר לקבועה בבית אז סחבתי עכשיו העברתי את הדיסק קשיח לנוטבוק אסוס ux32v עכשיו אותה בעיה רק שכבר לא מתחבר לרשת הביתית הקבועה ולא מציג כלום כמו קודם ב2 המקרים נעלם האייקון התחברות לוייפי מהטסק בר הוייפי פעיל בשני המחשבים הצילום זבל אבל אפשר להבין שאין תצוגת רשתות זמינות לבחירה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קמתי בבוקר וראיתי שהמחשב עשה ריסט וקיבלתי את ההודעה שבתמונה ושמתי לב שהכונן השני נעלם. כיביתי את המחשב ושחזרתי מהעבודה והדלקתי אותו שוב, הארדיסק עשה רעשי טקטוק. הוא גם לא מזוהה בביוס. יש דרך לבדוק אם ניתן להחיות אותו או שהוא גמור?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זו ההונאה הזאת בדיוק? קניתי 2 סטיקים של DDR 4 KINGSTON 16 GB וכתוב בפירוש שזה 3200 MHZ אבל שאני בודק בCPU-Z פתאום זה מראה לי 1600 מהירות? אז למה הם מפרסמים שזה 3200 MHZ ומאיפה לי לדעת ש3200 זה בעצם 1600 MHZ? לא הייתה לי שום דרך לדעת את זה חוץ מלחבר למחשב ולראות בעצמי. הבנתי שיש גם DDR 5 5200 MHZ אבל לא נראה לי שהלוח אם שלי תומך בו.
-
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
hello there, sry no hebrew atm and thats y i've opened this thred... i've noticed 4 days ago that i cant write down in hebrew (anywhere on this comp) tho i can read it. there is a list (as u can see at the picture) which has hebrew in it. well for some reason i dont have it anymore and i really dont know what to do. hope someone will be able to help me solve this one... [br]פורסם בתאריך: 25.05.2007 בשעה 23:50:35 well thx for your help guys!!!!! :s07:[attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב הישן שלי, פנטיום 200 לא עולה, אני מדליק את המחשב, הספק נדלק אבל אין שום תמונה על המסך והמחשב כאילו תקוע
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי פנטיום 3 450 עם ספק שבהחלט ATX והמחשב לא רוצה להתכבות לבד בshutdown של ווינדוס. רציתי לדעת איך אני משנה דרך הווינדוס את הפקודה הזאת? תודה יש לי ויינדוס אקס פי professional
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני דרך הפלאפון. החלפתי תמעבד מe7500 ל8500..אני מדליק תמחשב עובר תפוסט בוחר בווינדוס 7 ובום ניתקע ..עוד לפני שמציג תטעינה של הווינדוס כאילו המחשב נתקע..מישהו יודע למה? עריכה: הבעיה הזאת פשוט הזויה..העלתי תמתחים ביוס בהכל הצלחתי להכנס לביוס..אבלהמחשב פשוט זז בקצב נוראי שאחרי כמה דקות בסרט המחשב קופא..ואני על VCORE 1.36
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי ... פעם ראשונה בפורום דיי עובד עצות ברשותי מחשב דיי חזק מעבד i7 זיכרון 32 ddr4 כרטיס מסך nvidia 970 4g בחלק מהמשחקים אני ישנה ירידה של fps לכדי 20 ובכך תמונה ממש קופצת ואיטית בדקתי כבר כל הגדרה בווינדוס 10 ובכרטיס מסך הנמכתי את הגרפיקה למינימלית במשחק השאלה היא אם יש עוד משו שמשפיע שלא בדקתי לפני שאני מנסה לפרמט תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב לנובו g510 סוללה לא ניטענת בזמן העבודה רק במצב כבוי. נא לעזור תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בדיוק עכשיו כונן הדיסקים שלי החליט שהוא נפתח ונסגר לבד, כמה פעמים ברצף... ולא פתחתי אותו או משהו כזה. אני מאוד רציני.. למה זה קורה?? לפני כמה ימים התקנתי WIN8.1 אם זה קשור והוא היה עם פריצה מובנית.. אולי יש להם שליטה על המחשב שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
וזאת אחרי שעשיתי הרחבה של הזיכרון מ 257 מגה ל 756 מגה. אני לא יודע אם הבעיה היא של טמפרטורה גבוהה כתוצאה מהוספת הרכיבים או מזיכרון דפוק. אני הורדתי את התוכנה לבדיקת זיכרון ואני יריץ אותה הלילה. מה שאני מבקש אם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לבדוק את הטמפרטורה של המעבד מסוג AMD על מחשב נייד של קומפקט אני מאוד אשמח לקבל לינק. כמו כן כל עזרה תתקבל בברכה כדאי אולי להחליף מאוורר על המעבד ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הצורב DVD שלי לא צורב דיסקים... לפעמים הוא צורב ובקטע הסופי של הWrite lead out הוא עושה ERROR אבל רוב הפעמים כשאני מכניס לו דיסק ריק הוא אפילו לא מזהה את הדיסק. פעם אחת לעשרים בערך כשאני מכניס דיסק ריק הוא מזהה אותו כריק ואז צורב - או בהצלחה, או שעושה error בסוף... הצורב חדש (בן חצי שנה או פחות) לא נעשה בו שימוש אינטנסיבי, וכשאני מכניס דיסקים אחרים הוא קורא אותם כל פעם (מוסיקה וכו') ד"א יש לציין שדיסקים שהוא צורב הוא לא מזהה מאז שהוא חדש, והכונן DVD השני או כל כונן אחר בבית קורא אותם. לאחרונה גם הDVD שקורא וצורב DIVX הפסיק לזהות את הדיסקים שהצורב הזה מוציא, אולי בעיה בDVD ואולי לא את זה אני עוד לא בדקתי.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום שבאתי להדליק את המחשב נייד שלי עלה מייד עם ההדלקה הודעת שגיאה כזאת "Error loading operating system" לא עשיתי משהו מיוחד במחשב אתמול הוא עבד מצויין והיום נהיה לי פתאום את השגיאה הזאת .. אני ישמח מאוד אם מישהו פה יוכל לעזור לי בבקשה לפתור את הבעיה הזאת
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה ישנם משחקים שאני מתקין והמשחק מדלג על סרטונים כאילו לחצתי על מקש או שהתפריט נבחר לבד- על הראשון שהוא נמצא בו, יש למישהו רעיון למה זה יכול לקרות??? וזה לא בעיה של חומרה- יש לי מקלדת דנדשה- מכאנית, כרטיס 7970 וזה קורה גם במשחקים חוקיים שיש לי. עזרה בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז הבעיה היא ככה - קניתי מחשב חדש אתמול. המחשב עצמו לא מגלה את הכונן הקשיח בביוס, רק את הסידירום, ואני לא חושב שזה טוב שאני קיבלתי את המחשב אני ניסיתי להיכנס להתקנה הראשונה של windows xp [הכחולה הזאת] ועל ההתחלה אחרי שהוא טען את הכל הוא אומר לי שהוא לא מגלה שום hard disk והכפתור היחידי להמשיך זה [F3=QUIT] לבסוף ראיתי שמתי שהוא טוען את הדברים הוא נותן ללחוץ על מקש F6 לכמה שניות אחדות ששם אני יכול לטעון מהדיסקט שקיבלתי עם המחשב את הדרייברים של הSATA RAID ואז הצלחתי להמשיך להתקין אבל לאחר מכן בהתקנה הרגילה עם הגרפיקה נתקלתי בבעיה שהוא אומר לי שwindows לא מגלה איזה תוכנה כלשהי באמצע התקנת הקבצים ואם ברצוני להמשיך בכל מקרה.. אמרתי לו כן עכשיו שאני בתוך הwindows יש לי פה …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי לוח אם חדש של asus b85m ומעבד i5 4570 ולאחר התקנת WIN7 כולל כל העדכונים (גרסה חוקית), כאשר אני משאיר את המחשב דולק, אחרי כשעתיים אני מנסה להמשיך לעבוד עם המחשב, המחשב מת, לא נפתח המסך, אין סימן של עבודה של דיסקים, כלום. קורה גם מדי פעם ללא עבודה על המחשב לפני שמסך נכבה- פשוט קופא - מת -רק restart. בטלתי בצריכת חשמל את האופציה שהמחשב יפסק לבוד, רק המסך מפסיק אחרי 15 דקות. יש למישה רעיון?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל עוד עובדים עליו, הוא עובד בסדר. מניחים לו לדקה - והוא עושה רסטרט. המחשב: Pentium D 2.66 Smithfield + 512MB DDR2-666MHz וספק גנרי מעפן (רכיבים בני +5 שנים) לוח GH-G41-ES2L וכונן קשיח של סיגייט נקנו לפני כמה חודשים. ביוס F9 עודכן שבוע שעבר. פאס אחד של Memtest לא מצא בעיות אבל הבדיקה הגיעה איכשהו ל-105% לפני שהוא התחיל את פאס 2. הבוקר השארתי אותו לטחון ממטסט עד אחה"צ, אני אעדכן כשיודיעו לי. משהו מוזר נוסף: הביוס ו-EasyTune מדווחים על טמפ' ומתחים תקינים, אבל OCCT טוען שמסילת 12V בפועל מקבלת 3-4V ("משתפר" ל- 6-7V תחת מאמץ). זה מה שאני יודע. אם תוכלו להציע פתרונות, או לבקש נתונים נוספים במידה והחסרתי, אני אודה לכם.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה חמורה במחשב ואין לי שמץ של מושג מה יכול להיות הגורם - אולי מישהו נתקל בזה ויכול לעזור לי? אז ככה, הכל היה תקין, פירמטתי את הדיסק הקשיח והתקנתי עליו עותק של וינדוס 7 64 ביט (לפני כן היה לי וינדוס 7 32 ביט) המעבד שלי תומך ב64 ולכן עברתי לזה. בכל מקרה, ההתקנה הסתיימה ועברו שלושה ימים תקינים, ואז - אני קם בבוקר ושומע רעש מוזר מכיוון המחשב, אני מתקרב ורואה שהוא עושה "תיק תיק תיק" והמנורה של ההארד דיסק מהבהבת ביחד עם ה"תיקים" האלה (יש מנורה כחולה ויש אדומה, האדומה היא זו שמהבהבת עם ה"תיקים" והכחולה דולקת) זה כאילו מישהו לוחץ על הכפתור של ריסט פעם אחרי פעם ולא עוזב. מסתבר שכל הלילה המחשב כבר את ההתעללות הזאת.(דרך אגב המסך לא נדלק כשיש את הרעשים ואפילו הביוס לא …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אתמול בא אלי טכנאי מחברה בשם רוטל שבא להתקין את המודם של ה ADSL שהזמנתי מבזק בינלאומי, והוא התקין את התוכנה ישירות מדיסק ההתקנה globespan משהו כזה. אבל אחר כך אחרי שעברתי על כל ההגדרות עם בזק בי"ל ולא היה בכלל תיקשורת עם המודם, הם אמרו לי להתקשר לתמיכה של רוטל, ששם ניסו להתקין איתי מחדש את המודם. אבל הפעם ע"י זיהוי חומרה חדשה ע"י הXP, רק שלא משנה מה ניסינו הXP אומר שהוא לא מצליח להתקין את החומרה החדשה. אמרו לי שזו בעיה במערכת ההפעלה שלי ושישלחו אלי טכנאי (ששוב צריך לשלם לו 99 ש"ח). מה דעתכם? יש אפשרות אולי לעשות משהו אחר? הXP שלי זה ה pro edition צרוב. :-/ תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה המחשב שלי חזר מהמעבדה ומרגיש לי שהמסך נוטה מעט בזווית. הסתכלתי על הצירים וזה נראה כאילו הציר הימני התעקם. 1. האם ציר עקום יכול לגרום למסך להיות קצת בזווית? (מצרף תמונה). 2. האם ניתן לתקן את זה בבית על ידי נותני האחריות? אין לי שום עניין שיקחו את המחשב למעבדה ויהרסו לי אותו עוד יותר. עריכה: עוד משהו קטן. הם הדביקו לי מדבקות ליד המקלדת היכן שאני מניח את היד וזה מפריע לי להקליד + שתי מדבקות מאחורי המחשב ואמרו לי שהחוק מחייב אותם לעשות את זה. מישהו מכיר דבר כזה? האם זה בכלל חוקי שהם מדביקים מדבקות ללא אישורי (רשמתי להם מפורשות לא להדביק מדבקות ולהסיר את המדבקות שכבר הדביקו, אבל במקום להסיר הוסיפו עוד אחת. אני לא מדבר על מדבקות שמגיעו…
-
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
המחשב שלי פתאום נכבה ולא נידלק יותר זה קרא בזמן שהתקנתי מחדש כרטיס מסך איפוס ביוס לא עזר ניתקתי את כל מה שעפשר הסרתי את כל הכרטיסים השארתי רק את הלוח מחובר לספק אבל עדין לא נידלק איך אפשר לדעת אם הבעיה בלוח אם או בספק? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי עבודה (אפילו לא ממושכת, של שעה/חצי שעה) אחרי שאני מכבה את המחשב ונוגע בהארדיסק הוא פשוט לוהט... מה אני יכול לעשות? אגב, יש לי הארדיסק נוסף והוא לא כזה חם לדעתי...
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לוח ASUS A7V133, ישן אך מגניב למעבד Athlon 1GHz. יום אחד המקלדת הפסיקה לעבוד... מקלדת פשוטה, בחיבור PS/2. ניסיתי מקלדת אחרת, חדשה - גם לא עובדת. ניסיתי את המקלדת על מחשב אחר - עובדת. כלומר, הבעיה במחשב. אוקיי. ברגע שאני מדליק אותו, כל הנורות במקלדת נדלקות לשניה ונכבות (כרגיל) מה שאומר שהיא מקבלת חשמל.. כנראה. למרות זאת, היא לא מגיבה. המחשב לא מזהה אותה (וכמובן בצורה מטומטמת כותב לי "אין מקלדת, לחץ F1 כדי להמשיך"..) ולאחר ההדלקה גם הנורות לא מגיבות יותר כשלוחצים על caps/scroll/num lock. יש מצב שיש לזה פיתרון יצירתי, או שהלוח (ואיתו כל המחשב למען האמת) יכול למסור את נשמתו לבורא עולם?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת לפעמים יש צפצוף מהביוב ולפעמים אין, מנסה להדליק את המחשב, מאווררים עובדים, אך לאחר כמה שניות נכבה, ומנסה להידלק שוב וחוזר חלילה. מדי פעם המחשב נדלק ולא נכבה, והמסך מציג את התמונה הבאה, אך הבעיה היא שהמקלדת לא עובדת בשלב זה ואני לא יכול לנסות לשחק בהגדרות(המקלדת תקינה). עריכה: לצערי תקלה ישנה וויתרתי על לתקן את המחשב בעבר עקב זה שלא הייתי המון בבית, לכן אני לא זוכר את המפרט הטכני המדויק וכמובן לא יכול לבדוק כי המחשב לא נדלק, לכן החלטתי להיעזר באחרים, אשמח לתת כמה עוד פרטים שביכולתי, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-