תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, המחשב המעפן של חבר שלי כל הזמן קורס, אין לי מושג למה. כל כמה זמן של פעילות, המחשב מתחיל למות וה windows לא עולה, דופק ריסטים חופשי. המחשב הוא פנטיום 3, 1000 מה"צ, סוקט, עם מן מתאם מוזר כזה ללוחות של MSI. זה הלוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=123&MODEL=MS-6199VA על המעבד שמתי לו היטסינק של גרין פאואר של AMD + מאוורר דלטא 60 (מסכן)... כרטיס מסך: וודו 4, 4500 הארדיסק: מאקסטור 30 ג'יגה, 7200 זיכרון: ג'נרי, 128 מגה, חושב ש 133 מה"צ. כרטיס רשת: ג'נרי מודם: ג'נרי. ספק (ניחשתם): ג'נרי 300w... עידכנתי לו ת'ביוס לגרסה האחרונה היום, לא עוזר... נ.ב. ההתקנה של XP גם כן נתקעת, לא רק ה WIN עצמו... יש רעיונות?? ??? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי מחשב פנטיום 3 450 מגה הרץ עם שני ארד דיסקים של WD האחד מותקן בה WINDOWS והשני תוכנות שירים וכו'. היום פתחתי את המחשב וגיליתי שהWIN לא מזהה את הארד דיסק שלי פתאם,הארד דיסק חדש ואולי בגלל זה אני שולל את הרעיון שהוא נדפק, הוא מחובר על IDE שונה משל הארד דיסק השני ובלי ג'אמפר הארד דיסק שלי הוא 60GB אם זה עוזר. השאלה שלי למה זה קרה ומה אפשר לעשות כי אין לי כל כך הרבה רעיונות. תודה רבה מראש... גל. רציתי רק לציין שנורית האדומה שמראה כי הHD עובד דלוקה כל הזמן בבקשה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השתמשתי ב icon changer ופאום חצי מהדסקטוטפ שלי נראה כך:
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבי טושיבה SATTELITE ולאחרונה בשניהם הרשת האלחוטית לא מתחברת כאשר המחשב מתעורר או מכיבוי מלא או ממצב STANDBY אני חייב לעשות DISABLE לכרטיס הרשת ואחר כך לעשות ENABLE מחדש ורק אז המחשב מתחבר לרשת. האם למישו יש הצעה איך ניתן לסדר שהמחשבים יתחברו אוטומטית עם ההדלקה? (אגב עד לא מזמן זה היה המצב) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
??? אני ליודע מה לעשות המחשב מידיי פעם כותב לי הזיכרון הוירטואלי שלך נמוך, ואני לא יודע מה לעשות במצב כזה שמגיעה לי הודעה כזאת ודך אגב יש לי במחשב 320 ram ו- windows xp תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי כלצמיני דברים וסריקות ומה שראיתי במסך הזה (מסומן בחץ) מעלה לי חשד שאולי זו הסיבה. אם כן, מה המשמעות ואיך פותרים את זה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי לפני שבוע עבד מצוין לא התקרבתי אליו כל השבוע והיום כאשר אני מדליק אותו הוא לא עבר ביוס פתחתי את המחשב הוצאתי חיברתי ראמים עם צמיש אנטי סטטי ושהוא כבוי ו והמחשב עבר ביוס ולא העלה מערכת הפעלה cannot find grldr.. לאחר כמה ניסיונות המערכת עלתה והיו רעשים חלשים ומאוד מוזרים מכיוון הארד דיסק שרק אם מתקרבים עם האוזן שומעים בנוסף לכך בעת הרעשים נורה מתחת לכפתור ההדלקה הבהבה כל פעם שהיה את הרעש כיביתי מיד מחשש לנזק פיזי בהארד דיסק האם אתם אומרים שהבעיה היא הארד דיסק גוסס מצורפת הודעה של השגיאה(שלא הצלחתי למצוא באינטרנט את ההודעה הספציפית הזאת) ובנוסף לכך הנורה מתחת לכפתור ההדלקה בצבע אדום זאת המהבהבת בעת הרעשים מהארד דיסק אשמח לעזרה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה מי שיכול לנתח את קובצי הDUMP ולהגיד לי מה הבעיה בדיוק. טמפרטורות תקינות. מתח תקין. ספק כח תקין. כרטיס מסך תקין. מעבד תקין. וזה אחרי בדיקת מעבדה. תודה לעוזרים ושבת שלום. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte B450 Gaming X על הלוח מותקן דיסק Addlink SSD 512GB S70 M.2 2280 NVMe ( זהו בדיסק היחיד במחשב) אני מעוניין לחבר דיסק נוסף האם ניתן לחבר עוד M.2 NVMe SSDבגודל 1TB אם לא איזה דיסק מומלץ ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה קצת מוזרה..לפעמים באתרים מסוימים הדף של הדפדפן נעלם בלי שום הודעה מוקדמת , בדיוק כמו קריסה של תוכנה ב Windows רק בלי הודעת שגיאה וקפיאה לפני כן. בגירסאות הקודמות של IE הייתה אפשרות "תיקון" ב Uninstall האם היא קיימת כיום ? אני משתמש ב IE6 ע"ג Win XP Pro. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מדובר על מחשב עם מעבד intel i3, עם זכרון 2 GB ומ"ה WIN7 64GB. לאחרונה המחשב התחיל לקפוא במצבים שונים ומשונים, למשל 1. כשאני מדליק את המדפסת (מדפסת HP) שמחוברת למחשב באמצעות USB, המחשב קופא למשך כ 3-4 דקות. הסמן של העכבר ממשיך לזוז בעת הזזת העכבר אבל ה WIN נראה קפוא, אחרי 3-4 משתחרר וממשיך לעבוד כרגיל. 2. כשאני מחבר DISK ON KEY או דיסק קשיח חיצוני אותה תופעה בדיוק כמו בזמן חיבור המדפסת. 3. כשהמחשב יוצא ממצב SLEEP MODE - אני לוחץ על כפתור ההדלקה והמחשב אמור לצאת ממצב שינה ולהמשיך לעבוד. אחרי הלחיצה על הכפתור, מופיע מסך שחור (סמן של העכבר מופיע ואף אפשר להזיז אותו) אבל כל השאר נשאר קפוא ומשתחרר אחרי כ 3-4 דקות. התוםעה הופיעה רק לאחרונה, לפני זה בהדלקת מדפסת, חיבור דיסק…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב בן 3 חודשים, המפרט שלו מצורף בתמונות, לאחר 20-25 דקות משחק בפיפא 18 על הגדרות מדיום (אם זה משנה - בעזרת 2 שלטים של סוני שמחוברים בבלוטות', כן כן הלכו לי הלימודים), מרגיש לי שהמחשב קצת מתחמם מדי, מצורף תמונה שמפרטת את הטמפרטורות (לא כל כך הבנתי איזה טמפרטורה שייכת לרכיב מסוים). האם זה תקין?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום החל מהבוקר, כמה דקות לאחר מערכת ההפעלה (ווינדוס 7) עולה, המחשב 'קורס', ואני מקבל מסך כחול. ניסיתי לקרוא את הודעה השגיאה אשר מתקבלת במסך הכחול אבל כל פעם זה מראה שגיאה שונה. מערכת ההפעלה מותקנת כבערך חודשיים והכל עבד בצורה תקינה עד היום בבוקר. לא הותקן במחשב שום דבר מאתמול ועד היום, המחשב בנוסף היה כבוי כל הלילה... בבוקר כשהדלקתי את המחשב היה רעש מאחד המאווררים, כנראה שהיה תקוע - אז פתחתי את המארז ובאמת היה חוט שהפריע לו לנוע בצורה תקינה, אז סידרתי את זה, לא חושב שיש קשר כלשהוא. מה עושים מכאן בעקרון? איך עולים על מה גורם למסך הכחול? נ.ב - אני כרגע במצב של Safe Mode ואין נפילות. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב dell inspirion 5010 בן שנתיים. סוללה 6 תאים. . הסוללה שלאחר טעינה ל 100% היא מספיקה לי לשעה בלבד. הגיוני? אם המשמעות היא שנדרש להחליף סוללה או שזה לא נורא להמשיך ןלטעון אותו כל הזמן? יש אופציה להשיג סוללה חדשה בזול? אולי ebay?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי ווינדוס 8, כפתור ההתחל לא מגיב לי, מה ניתן לעשות ? מצד שני, המסך שלי הוא טאץ' וכאשר אני לוחץ עליו ידנית, בצורה זו, הוא כן מגיב
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב של אמא שלי פיתח בעיה מוזרה המסך התחיל להפוך לכחול בצורה מוגזמת לגמרי הייתי בטוח שזה המסך (זה המסך שקניתי יחד עם ה SX 20 Mhz 386 שקנו לי ליום הולדת 12) אז החלפתי אותו למסך 17" מהמחשב השני שלי הכל עבד פרפקט כמה חודשים עד עכשיו שפתאום הכל נהיה צהוב בצורה מוגזמת מה שכן לפני שבוע שמתי את המסך הישן על מחשב אחר והוא עובד מעולה בקיצור יש לנו Celeron 300A עAti 3D Rage Pro (atir3) o (מישהוא יכול לאמר לי מה זה ה ATIR) שכנראה הכרטיס מסך שלו הלך מה שרציתי זה לוודא שזה לא יכול להיות משהו אחר כדי לא להוציא סתם ככה כסף על כרטיס מסך חדש ואז לגלות שזה לא הבעייה תודה מראש דקטור
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש (I3) עם לוח ASROCK U3S3, כרטיס מסך 6770 SAPPHIRE 512MB GDDR5 ומסך DELL U2312HM. הכל נרכש לפני פחות מחודש. כאשר אני משתמש בווינדוס (תיקיות, סוליטייר, ולעיתים נדירות גם בכרום) אך לעולם לא במשחקים, יש לי ריצוד מעצבן של כמה שניות במסך - קווים אנכיים כאלה שמעוותים את המסך, כאילו אני מנסה לקלוט אנטנה בשנות ב-80. ניסיתי כבר מספר דברים: -התקנתי דרייברים מעודכנים לכ מסך. -ניסיתי לשנות את קצב רענון המסך. -החלפתי את הכבל DVI לכבל VGA (עם מתאם) אני משתמש ברזולוציית FULL HD. מה עוד אפשר לעשות? מה המלצתכם? האם זה המסך או הכרטיס מסך....? איך אפשר לוודא? :s05: תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, שבוע שעבר הבן שלי התחדש במחשב נייד גיימינג של Asus דגם - ROG Zephyrus S17. המחשב נקנה כמחודש בהנחה משמעותית (KSP) עם אחריות לשנה וישנה בעיה קטנה אך שבלתי אפשרי לשחק איתה - במהלך משחק, ישנה תקיעה מוזרה של כל מצב קליטה - זאת אומרת שהמקלדת, העכבר או שלט לא מגיבים לכמה שניות, ואז התגובה חוזרת. אין קפיאות, התמונה ממשיכה, זו לא בעיה של רשת כיוון שזה קורה בכל משחק, כולל כאלו שהם לא מולטי פלייר או משתמשים ברשת. מאתגר להראות את הבעיה (צריך לצלם את המשחק + ההקלדה או שימוש בשלט) אך מנסה להשיג את התמיכה של אסוס, ובנתיים כותב גם כאן בתקווה לקבל עוד חוות דעת. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אבקש עזרה. קניתי מולטימדיה לרכב וקיבלתי איתן נטסטיק חיברתי את הסים של הפלפון יש קליטה אבל אין אינטרנט, מה אני צריך לעשות? מה שקיבלתי זה HSDPA Wureless Data Card HSDPA USB Stick HSDPS 7.2mbps אודה לעזרתם של המבינים. אפשר גם להחזיר תשובה במייל qpon12@gmail.com
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי HARD DRIVE חדש של WD 60 GB (לא 8 מגה) חיברתי אותו למחשב והכול עבוד בסדר, אחרי כ 2-3-4 שעות של עבודה רצוף פתאום שמעתי צליל התנתקות והתחברות מהמחשב, כמו משהוא שנדלק ונכבה. בפעם השנייה שזה קרה פתחתי את המחשב ובפעם השלישית כבר שמתי לב שההתחברות וההתנתקות באה מה HARD DRIVE החדש. זה לא הפריעה לביצועים עד מאוחר יותר כשניתוקים והחיבורים היו מקצב ממש ממש וכול ה WINDOWS נתקה, עשיתי RESET ידני ואחרי שהמערכת ההפעלה עלתה (לאחר בדיקת מערכת בגלל ה RESET הידיני, בדיקה שערכה 10 דקות כשהיא אמורה לקחת 40 שניות!!!) היא חזרה להגדרות המקור שלה, ה START MENU נהיה כמו שמקבלים אותו עם התקנת המערכת, כול הדרייברים נמחקו, בקיצור הכול הלך. וגם SYSTEM RESTOR לא עבד! עשיתי FORMAT ושיח…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי עכבר Logitech MX500 והגלגלת שלו עושה בעיות עוד מכשרק התחלתי להשתמש בו: כשמזיזים את הגלגלת נניח באיטיות או צעד אחד בלבד, לרוב היא פשוט לא מזיזה את העמוד ... ואז כשמזיזים את הגלגלת יותר מהר וכמה צעדים אז העמוד זז יותר מדי וזה מעצבן לאללה... אני לא יודע למה זה קורה - בהתחלה חשבתי שאולי זה בגלל שחיברתי את העכבר לכניסה של העכבר ולא ל-USB אבל אז גיליתי שאני טועה כשחיברתי את העכבר ל-USB. הדרייברים והתוכנה של העכבר מותקנים כהלכה. מה עושים??? אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור, המון תודה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח בחדר וטלוויזיה בסלון (SMART TV אם זה משנה משהו) אני הייתי רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה אבל זה לא אפשרי למתוח פה כבל בבית... יש איזשהו דרך אחרת ?? (wifi/LAN? מכשיר שמחברים למחשב ומחברים גם לטלוויזיה? ועוד...) תודה לעוזרים (זה לא הכי קשור לפורום הזה אבל זה גם לא קשור לכל פורום אחר פה...) עריכה: ואי שאיזה מנהל יערוך לי את הכותרת יצאתי טמבל חחח (טלוויזיה)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ב"סד שלום יש לי ווינדוס 7 64 ביט ultimate הרשת האלחוטית שלי מאובטחת בשיטת wpa2 ולמרות שסימנתי את האפשרות זכור סיסמא בכל פעם בהפעלת המחשב מחדש הוא אינו מתחבר אוטומטית ודורש סיסמא... למרות שכבר שמרתי אותה בזיכרון והוא אמור להיתחבר לבד. מה עליי לעשות ניסיתי הכל אולי זה באג במערכת?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב יחסית ישן בן 7 ככה מעבד: intel core i5 3470cpu 3.2GHz לוח אם: gigabyte H77-D3H עם 4 כניסות לכרטיס זיכרון כרטיס מסך: RX 470 4GB זיכרון ראם: 2X4GB שזה סה"כ 8GB במהירות 1600MHz תזמון 9-9-9-24. האם אני יכול להוסיף זיכרון של 8GM כרטיס בודד במהירות 3000MHz כשהתזמונים שלו שונים בערך 15-16?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום לכולם... לפני חודש הייתי בבית הדלקתי את המחשב,המאווררים התחילו להניע הכל היה נשמע טוב ונראה יפה אבל רק המנורה הכתומה שעל המחשב שלי נדלקה...זא הצליל מהלוח אם שבא אחריו עם המנורה הירוקה ואז כל המכשירים הנלווים (מסך מקלדת עכבר) שאמורים להידלק לא נדלקו.המחשב נשאר בטוק עם מסך שחור וצליל של מאווורר...חשבתי שמשהו היה לא בסדר בהצתה חח...הדלקתי שוב וזה עבד. עכשיו אחרי 21 יום באתי קצת הביתה לשחק פרו ומה שקרה פשוט ממשיך לקרות.לא נדלק המחשב.יש צליל של מאווררים שעובדים מנורה כתומה שמראה שהמחשב קיבל חשמל נדמה לי...ושום דבר אחרי לא צליל מהלוח אם ולא אור ירוק מהמחשב שאומר שהוא נדלק. ניסיתי לנתק מהחשמל לנקות אבק שום דבר לא עוזר.בבקשה עזרה מישהו?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-