תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש ברשותי מחשב ישן שהחלטתי לתת לדודתי (לה יש מחשב מאוד ישן מבוסס פנטיום 3). המחשב עבד אצלי מס' חודשים והכל היה בסדר גמור. את המחשב העברתי בשלמותו לדודתי רק ללא הארדיסק שפשוט החלפתי עם זה שהיה במחשב שלה. המפרט: לוח אם אסוס P4B266-VMX. מעבד פנטיום 4 1.7ג'יגה הרץ. זכרונות ג'גיה. הארדיסק שחברתי (זה שהיה אצל דודתי) EXCEL STOR J880. חשוב לציין שאצלה הוא עבד. עכשיו כשחברתי את הארדיסק המערכת ההפעלה הגיעה למסך הטעינה ואז המחשב עשה ריסט. ניסתי להתקין מחדש את XP אז פירמטתי את הארדיסק דרך דיסק ווינדוס ובסוף התהליך הייתה הודעה שלא היה ניתן לפרמט. ניתקתי את הארדיסק וחיברתי למחשב הביתי שלי... פירמטתי אותו והתקנתי XP מחדש והמערכת ההפעלה עלתה בלי בעיה במחשב שלי. חברתי שנית למחשב המי…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר 2 מסכים, שאחד יפעל ברזלוציה 1024 , והמסך השני יפעל בו זמנית דרך הTV OUT ברזולוציה 800 על 600 , ולא כמו שמסך ברירת המחדש, יש למישהו מושג אם זה אפשרי בכלל?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! במחשב של אחי הלוח (P4P8X) הלך לעולמו.. די מוזר האמת כי הוא לא היה באוברקלוק או משהו ופתאום ביום בהיר אחד הוא החליט לא להדלק (יש מאווררים בלגן רעש ולא נדלק המסך, אחרי כמה שניו reset לעצמו וחוזר חלילה ניסינו ניתקנו את הספק והכל אחרי כמה ימים שוב פעל המחשב ואז כמה חודשים אחרי הוא החליט לא להדלק באופן סופי עכשיו אני מסתכל על הלוח אני רואה כמה מייצבי מתח שרופים ונראה לי שהם היו ככה הרבה זמן אז למה פתאום למות? ואם אפשר לתקן את זה? (כלומר לשלוח לתיקון או אפילו לבד) או שהם יגידו לי שצריך לקנות לוח חדש ? תודה רבה למייעצים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי! XP SP2, פנטיום 4, מחשב לא משהו סה"כ... מסך LG LCD 15". כשאני מפעיל את המחשב, לאחר 2 שניות של המסך של XP is loading...., המסך נכנס למצב חיסכון באנרגיה. המחשב ממשיך לפעול, אבל לא רואים כלום כמובן. ניסיתי לבטל הגדרות חיסכון באנרגיה דרך הביוס, לא עזר. ניסיתי להיכנס למצב בטוח - הצליח! ביטלתי את כל הגדרות החסכון באנרגיה בהגדרות תצוגה. הפעלתי מחדש - לא עזר. הבעיה אינה במסך ככל הנראה. יש למישהו רעיון? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מוזר זה ! כמו שכתבתי בכותרת. ראיתי סרטון בפייסבוק ובאמצע הניגון קרס המחשב והופיע מסך כחול (דבר שלא קרה לי בחיים ) . העלתי את המחשב ושוב קרס. כשאני עולה במצב בטוח המחשב עובד שעות כמו שצריך . כרגע אני כותב ממחשב נייד אך אני יכול גם לכתוב ממצב בטוח מהמחשב הראשי . הורדתי תוכנה שעושה ANALYZE, לקבצי DUMP . רשום שם שהבעיה כנראה נובעת בגלל קובץ בשם HAL.DLL . אני אובד עצות . מישו מכיר את הבעיה ? דברים שניסיתי לעשות: טעינת הגדרות ברירת מחדל של הביוס. שחזור מערכת. מחיקת דרייבר של כרטיס מסך . תיקון סקטורים פגומים של הדיסק הקשיח . החלפת קובץ ה- HAL.DLL . ניתוק כל מחברי ה- USB .
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה עזרו לי אני צריך לבנות מערך רייד רק הבנתי שיש יתרונות לרייד ווינדוס8 שאם הלוח אם נשרף אז מחליפים ומתקינים את התוכנה מחדש וזה מזהה ואם זה חומרה אזז צריך בידיוק אותו לוח בקיצור אני מבולבל מי יכול לעזור בתחום הרייד משמש לאחסון חומר חשוב
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי חיבור ספק חדש למחשב, מתקבלת עם ההדלקה הודעת תקלה שמבקשת ממני לבדוק את ה-power details ב-setup. כשנכנסים ל-setup אפשר לראות שב-Hardware Monitor מופיע: Vcore Voltage 1.6V 3.3V Voltage 3.5V 5V Voltage 4.9V 12VVoltage 12.4V 12V Voltage 11.8V- 5V Voltage 0.0V- ברור שהבעיה היא במינוס 5, השאלה מה יכולה להיות הבעיה ? פרטים חשובים: לוח אם ישן Asus P3V133 שלא עשה בעיות בעבר. מדובר בספק חדש FSP 350-60GLN שהפרדתי את 24 הפינים שלו ל- 20+4 כדי שיתאים לחיבור ה-20 פינים של הלוח. המחשב נותן לי להמשיך ל-BOOT רגיל, ה-OS עולה נורמלי והכל עובד כרגיל. מה משמעות הבעיה ? תודה למסייעים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ההוי אנשים חכמים וחכמות גם, נתון: 1. סורק קנון לייד 220 lide220 תזכורת: לסורק מחובר רק כבל יו אס בי ולא חשמל 2. windows10 version 1803 הבעייה: יוצאים דפים שחורים בסריקה וגם במחשב הנייד עקבתי אחרי הסורק בקפדנות וראיתי שהמנורה כבית במהלך הסריקה על מנת לשלול בעייה בסורק לקחתי כבל יו אס בי יעודי וחיברתי סורק למחשב ולמטען של הטאבלט. (זה כבל יעודי, ניתן לקבל חשמל ממקור אחר). בעייה נפתרה.. איך אני מורה למחשב לתת יותר חשמל לסורק במהלך העבודה? (בלי השנאי!) (רק אני חושב על קפטן קירק וסקוטי?) תודה מראש, אוהד
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
vpu recover" מאיץ גרפי מאותחל כיון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי." יש לי רדאון 9800 פרו ומעבד AMD 3000+ 64 BIT שמגיע לטמפ' 50-60. מה לעשות? זה קורה רק במשחקים "כבדים" ואני עובד בד"כ על רזולוציה 1024\800
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי לנקות את הלכלוך אך ללא יותר מדי הצלחה, האם אויר דחוס יעזור, אם כן האם זה משנה איזה חברה של אויר דחוס לקנות אני מחפש כמובן משהו זול אם מישהו מכיר איפה לקנות
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מדובר על מחשב עם מעבד intel i3, עם זכרון 2 GB ומ"ה WIN7 64GB. לאחרונה המחשב התחיל לקפוא במצבים שונים ומשונים, למשל 1. כשאני מדליק את המדפסת (מדפסת HP) שמחוברת למחשב באמצעות USB, המחשב קופא למשך כ 3-4 דקות. הסמן של העכבר ממשיך לזוז בעת הזזת העכבר אבל ה WIN נראה קפוא, אחרי 3-4 משתחרר וממשיך לעבוד כרגיל. 2. כשאני מחבר DISK ON KEY או דיסק קשיח חיצוני אותה תופעה בדיוק כמו בזמן חיבור המדפסת. 3. כשהמחשב יוצא ממצב SLEEP MODE - אני לוחץ על כפתור ההדלקה והמחשב אמור לצאת ממצב שינה ולהמשיך לעבוד. אחרי הלחיצה על הכפתור, מופיע מסך שחור (סמן של העכבר מופיע ואף אפשר להזיז אותו) אבל כל השאר נשאר קפוא ומשתחרר אחרי כ 3-4 דקות. התוםעה הופיעה רק לאחרונה, לפני זה בהדלקת מדפסת, חיבור דיסק…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כל פעם כשאני מנסה להיכנס לאתר הצורך רישום (קרי שם משתמש וסיסמה) הדפדפן נתקע ולא מצליח להכנס התופעה החדשה הזאת קוראת גם בכרום וגם באקספולרר ניסיתי לנקות את המחשב באמצעות Ccleaner אבל גם זה לא עזר כמו כן כל העדכונים של windows, java מעודכנים מדובר על מחשב עם Win XP (ו IE8) למישהו יש רעיון איך ניתן לתקן זאת? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שבחרתי את הפורום המתאים- אז אני מתנצל מראש. אני מתשתמש באפליקציה es file explore על המכשירים הניידים שלי (אנדרואיד) וכפר תקופה ארוכה מרבה להתחבר דרכם לשיתופים שיש לי על המחשב. יום אחד פשוט הפסקתי להצליח להתחבר דרך המכשירים הניידים שלי. זה קורה לי לפעמים ואז אני פשוט מאפס למשתמש איתו אני מתחבר למחשב את הסיסמא- הפעם הפתרון הזה לא עבד. הסרתי את המחשב מהאפליקציה (למי לא מכיר את האפליקציה - כל מחשב ווינדוס שמתחברים אליו דרך האפליקציה צריך "להוסיף") סרקתי מחדש את הרשת אבל מסיבה עלומה כלשהי המחשב שלי הפסיק להופיע. בדקתי ומצאתי שמחשבים אחרים עם ווינדוס 7 כן מצליחים למצוא את המחשב שלי ולהתחבר. באפליקציה כאמור- הוא מזהה (בסריקה של הרשת) את כל שאר המחשבים בבית רק …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, שבוע שעבר הבן שלי התחדש במחשב נייד גיימינג של Asus דגם - ROG Zephyrus S17. המחשב נקנה כמחודש בהנחה משמעותית (KSP) עם אחריות לשנה וישנה בעיה קטנה אך שבלתי אפשרי לשחק איתה - במהלך משחק, ישנה תקיעה מוזרה של כל מצב קליטה - זאת אומרת שהמקלדת, העכבר או שלט לא מגיבים לכמה שניות, ואז התגובה חוזרת. אין קפיאות, התמונה ממשיכה, זו לא בעיה של רשת כיוון שזה קורה בכל משחק, כולל כאלו שהם לא מולטי פלייר או משתמשים ברשת. מאתגר להראות את הבעיה (צריך לצלם את המשחק + ההקלדה או שימוש בשלט) אך מנסה להשיג את התמיכה של אסוס, ובנתיים כותב גם כאן בתקווה לקבל עוד חוות דעת. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי הארד דיסק של WD והכל היה עובד כמו שצריך בלי בעיה. לפני כמה ימים הארד דיסק שלי נפל ממצב מאונך למאוזן. אבל כשחיברתי אותו למחשב הוא עדיין עבד והראה לי את כל התוכן שיש בו. אחרי מספר שעות של שימוש לקחתי אותו למחשב אחר, ופתאום באמצע פרק של סדרה זה נעצר ומשום מה הפסיק לעבוד. כמובן שהוצאתי שוב והכנסתי שוב לאותו מחשב כדי לראות שוב את הפרק, אבל מה שקרה זה שפתאום המחשב לא קרא לי את התוכן שיש בהארד דיסק. החזרתי את הארד דיסק למחשב שלי שבו הוא עבד, ושוב המחשב לא קרא לי את התוכן, ואני מדגיש את התוכן. למה? כי כשאני נכנס למנהל ההתקנים אני כן רואה שהמחשב מזהה אותו והוא רק שם מעין סימן קריאה צהוב לידו. ניסיתי לחפש מספר פתרונות ברשת, אך לא מצאתי משו. -ראוי לציין שיש לי 1500 ג'יגה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם! ברשותי מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט (הכחולה לבנה הזו) וכידוע יש לה מין תוכנה (או שנקרא לזה דרייבר?) שמפעיל את הפונקציות של הכפתורים המיוחדים... מאתמול הדרייברים האלו (קובץ type32.exe) החלו לחדול מלעבוד מהרגע שאני משתמש בפונקצית הנמכת הVolume... ניסיתי הכל. להתקין מחדש, גרסאות חדשות\ישנות והכל... הבעיה לא נפתרת. האם יש למישהו מושג? תודה וחג שמח, עמית.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש כבן חודשיים, I7 4770 16 GIG RAM GTX 760 לפחות פעם ביום אין תמונה במסך והמאווררים פועלים בשיא העוצמה, ואין מה לעשות חוץ מריסאט. לא יודע מה לעשות ואיך לסדר את זה.... תודה מראש לעוזרים ולקוראים!!!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח מקשים של MICROSOFT MULTIMIDIA KEYBOARD REV 1.0 , הותקן עם המחשב ועדיין לא מצליח להפעיל את מקשי ה-F לדוגמא, F2 צריך לערוך את תא הEXCELL וזה לא עושה זאת התקנתי שוב דרייברים מדיסק מקור ולא עוזר לוח P4P800 של ASUS כמובן לעזרתכם אודה נ.ב. כל שאר המקשים עובדים כגון מחשבון, דואר, ... ...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם ברשותי מחשב חדש שנקנה לפני 4 חודשים.מחשב של אסוס ZENBOOK FLIP 360 אלו הנתונים שלו מעבד Intel® Core™ i7-7500U Processor, 4M Cache, 2.7 GHz up to 3.50 GHz זיכרון 8GB LPDDR3 1866MHz SDRAM Onboard Memory, up to 16 GB SDRAM כונן קשיח 256GB SSD תצוגה 13.3 Inch (16:9) LED backlit QHD+ (3200x1800) Glare מסך מגע מאיץ גרפי Intel® HD Graphics 620 כונן אופטי None מצלמת רשת…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב לא היה בשימוש בערך כחודש מחשב במצב טוב, נקנה לפני שנתיים בערך... הוא לא היה בשימוש כחודש כי חיבורי ה-IDE (ה-CDROM מחובר ב IDE) נדפקו והיה צריך לפרמט אותו לכן לקח לי זמן לסדר אותו. היום פירמטתי אותו הכל עבד חלק השארתי אותו דלוק והלכתי לישון, אחרי שקמתי אני קולט שהמחשב מכבה את עצמו ומדליק את עצמו ככה כל כמה שניות, לא עולה אפילו שום דבר לא, פשוט מכבה ומדליק את עצמו כל כמה שניות.. מה הבעיה כאן?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מחשב 1055T לוח GA 880 UD3H כרטיס GTX 580 ובחודשים האחרונים התחילו להופיע לי הרבה בלשון הרשת BSOD (BLUE SCREEN OF DEATH( כשאשר התקלה המצויינת CLOCK WATCHDOG TIMEOUT . אחרי שיטות ברשת גיליתי שזאת בעיה באחת הליבות של המעבד בתוכנית מסויימת.. מאחר שלא התקנתי שום דבר חדש בחודשים האחרונים אני נוטה להאמין שזאת לא הבעיה. לפני כמה ימים חזרתי לי מהמילואים ולהפתעתי המחשב נדלק מגיע לווינדוס(8.1 שחכתי לציין) עובד בערך דקה ואז אני מקבל את השגיאה.. אחרי פעמים רצוף שזה קרה המחשב פשוט סירב להידלק פשוט היה נשאר במסך שחור מכאן חשבתי שזה זיכרונות אז ניסיתי להדליק רק עם סטיק אחד (יש לי 4) וכל פעם הוא נשאר על מסך שחור. אחרי שעתיים של מנוחה ניסיתי שוב ועוד פעם מגיע לו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. דרייבר כרטיס המסך שלי מותקן כבר. אך בעדכון אופציונאלי של Windows 7 מופיע לי עדכון לכרטיס המסך. זהו דבר שאף פעם לא הבנתי. האם עלי לעדכן? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 מסכים בבית, ורציתי לדעת איך אני מחבר את שניהם לאותו מחשב. תודה ויום נעים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד DELL, LATITUDE 3450. חיברתי אותו לרגע, בטעות, לשנאי של HP. אני לא בטוחה איזה בדיוק. מיד הופיעה הודעת אזהרה, מסך שחור עם כתב לבן, שממנו הבנתי שאין התאמה בין השנאי למחשב. ניתקתי מיד (פחות מ30 שניות חיבור סה"כ), ולחצתי על כפתור הכיבוי. אח"כ שמתי לב שהמחשב התחמם מאוד. הנחתי לו להתקרר מעט, וניסיתי להדליק. לרגע הנורה נדלקת, והמסך מתבהר, ואז מיד הוא כבה שוב. יכול להיות שיש לי קצר במחשב, או בסוללה שלו? יש משהו שאפשר לעשות כדי לבדוק את זה, לפני שאני קונה מחשב חדש? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב הוא נכבה ונדלק מיד מעצמו עוד פעם....אלא אם אני מנתק את הכבל חשמל
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-