תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מנסה להגיע לתפריט הפקודה Last Known Good Configuration בלחיצות על מקש F8 בעליית המחשב, עולה תפריט אחר שאני לא מזהה מה הוא.. ? מצורפת תמונה 1 [TABLE] [TR] [TD][TABLE] [TR] [TD]BIOS Type[/TD] [TD]Award Modular[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]BIOS Version[/TD] [TD]FI[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Award BIOS Type[/TD] [TD]Award Modular BIOS v6.00PG[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Award BIOS Message[/TD] [TD]G31M-ES2L FI[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]System BIOS Date[/TD] [TD]08/09/10[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Video BIOS Date[/TD] [TD]09/22/08[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABL…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני הופך את ה- DVD שלי ל- Multi-Zone ??? יש לי : Pioneer DVD-106S ! או איפה אני יכול למצוא מידע על הנושא הנ"ל, תודה, גיא.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם Windows XP Pro , ומערכת קבצים מסוג NTFS . המחשב מחולק לשתי מחיצות , ואני מעוניין לפרמט את שתיהן . יש לי שתי שאלות לפני שאני מפרמט - 1. איזו מערכת קבצים עדיפה , FAT32 או NTFS ? 2. איך אני מפרמט את שתי המחיצות ? >.< תודה D: עריכה - אם כבר פתחתי דיון , אז יש לי עוד שאלה : קיבלתי לוח אם חדש ( אחרי שהקודם נשרף ) , ויש בו פונקציה של Dual DDR . הלוח הוא לוח של GigaByte מדגם GA-8SQ800Ultra . אז איך אני מפעיל את ה Dual DDR ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב דוב לכולם, היו בשעה טובה קיבלתי את הcanon a70 החדשה שלי. אני מנסה לחבר אותה למחשב על פי ההוראות ולא קורה כלום, נאדה. ניסיתי להתקין דרייבר WIA, לא עזר. אני משתמש בwinxp, לפי מה שהבנתי גם ללא הדרייבר אני אמור לראות את המצלמה ב"מחשב שלי" אבל לא רואים, גם במחשב אחר עליו מותקן winxp. עזרה בבקשה... תודה חברה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחרי בדיקת החלקים עולה כי הביוס שלי שוב משתגע, ולא מראה כלום אין לי CLR_CMOS על הלוח ולא יודע ככה זה, מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד (וינדוס 10) שהיה מחובר למסך חיצוני ע"י HDMI. אתמול ניתקתי אותו מהכבל וכשחזרתי חיברתי אותו מחדש ואין תגובה במסך... ניסיתי כמה פעמים וזה לא עזר. ניסיתי לחבר אותו למכשיר טלוויזיה אחר ולא עבד. ניסיתי לחבר מחשב אחר למסך הראשון וזה כן עבד כלומר יש לי בעיה במחשב? האם אין במחשב אינדיקציה אם יש בעיה עם HDMI? האם יש דרייבר ל HDMI? איך אוכל לבדוק במחשב מה הבעייה? תודה מראש על העזרה מאיר
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי (מ-2016) סובל מאיטויות טוטאלית ועד כה החשוד המידי היה הכונן הקשיח. 2 תופעות מוזרות גורמות לי לחשוב אחרת: 1. המחשב מתחיל לפעול מעצמו במצב שינה באמצע הלילה כשעולים במדרגות שממולו (מרחק 4 מטר!). למחשב אין מצלמה או מיקרפון חיצוניים כך שכל העניין מוזר לחלוטין. מסיבה זאת בלילה אני פשוט מכבה אותו ומנתק את המתג חשמל. 2. אתמול כשהדלקתי עלה פתאום עם Kali (מערכת הפעלה של לינוקס) שלעולם לא הותקנה במחשב. היה אמנם נעוץ בו דיסק נשלף, אבל לא מצאתי בנשלף מתקין של Kali. הוצאתי את הדיסק וריסטרט החזיר את חלונות. בינתיים לא קרה שוב. א. המחשבה המתבקשת היא שמשהו יושב לי חיצונית על המחשב, כורה מטבעות וירטואלים או משהו כזה.…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב טוב DELL XPS 9560 בשנה האחרונה אני מרגיש שכל משחק\תוכנה שאני מריץ המחשב נחנק ושומעים את המאוורים מתאמצים+מתחמם מה יכולה להיות הסיבה? איך אפשר לבדוק שהחומרה הכל תקין? איפה אפשר לשלוח לאבחון ותיקון? כבר פרמטתי פעם אחת לא עזר
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחי הגדול קנה מחשב חדש, הרכבנו למחשב החדש את ההרד דיסק הקודם 160 גי'גה IDE ובנוסף חיברנו הרד דיסק חדש 320 ג'יגה של היטאצ'י SATA2. מה שקורה, המחשב מזהה את ה160 ג'יגה ככונן הראשי C ולא הצלחנו לשנות את האופציה הזאת, משום שהכוונה שלנו היא להפוך את ה320 לכונן הראשי C. מדוע זה ככה? ומה אפשר לעשות ? (לוח אם של ASROCK)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה מה נשמע? תראו ישלי בעיה מוזרה במחשב.. לפני כ חודשיים ככה בערך הלך לי הכרטיס 7600GT AGP קיצור החליפו לי אותו בזיכוי ל 7600GS קיצר הכרטיס עבד שבוע מצוין..וכיביתי תמחשב יום שישי ובשבת אני מדליק תמחשב הכול עובד מצוין ומתי שאני באה להכנס למשחקים אז המשחקים פשוט נתקעים או בתפריטים או בתחילת המשחק ממש שלא רואים עדיין כלום שחור.. ונקודה כזאת לבנה ניסיתי בהרבה משחקים ואפילו במשחקים ששוקלים 13 מגה=[ לא הולך כלום הטמפרטורה מצוינת מעבד P4 על 30 מעלות ככה הכרטיס על 40 ניקיתי תמעבד עם פן וגם תכרטיס אמממ ניסיתי להחליף זיכרונות ולא עזר..עדכנתי דרייברים למלא סוגים לא עזר וגם פירמטתי ניסיתי גם להוציא תכרטיס ולהכניס ולא עזר כלום.. יש לי עוד 3 שנים אחריות בערך על הכרטיס של ASUS תראו מה …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מחובר למסך דרך כבל DMI אני רוצה את הטלויזיה כמסך נוסף. אני מחבר אותה למחשב דרך כבל HDMI (יש לי כרטיס מסך שתומך ב 6 מסכים במקביל) שאני נכנס לתפריט כדי להוסיף את המסך טלויזיה ,הוא מזהה את המסך,שאני רושם לו "הרחב שולחן העבודה לצג זה",הוא רושם לי"לא ניתן לשמור הגדרות תצוגה.... מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי החל להיתקע בפעולות הפשוטות כמו גלישה באינטרנט (תוך כדי גלישה, פתיחת חלון חדש ועוד). בדר"כ סגירת הדפדפן (FF 3.6.3) דרך מנהל המשימות פותרת את זה, אבל לאחרונה המחשב ממש נתקע כך שאני יכול רק לעשות ריסט למחשב. זה קורה גם שאני משחק במשחק האהוב עלי FOOTBALL MANAGER 2010. גם שם המשחק לפעמים נתקע וכמו בפיירפוקס, בהתחלה סגרתי ע"י מנהל המשימות בהמשך רק ריסט עזר. עדכנתי את הוינדוס (ויסטה 64) ואת הכ.מסך, סרקתי לספייר וור ו- וירוסים במצב בטוח. המחשב שלי בן שנתיים, לא צעיר אבל גם לא קשישא (QUAD 6600, GEFORCE 9800GTXM, 4GB RAM) יש עצות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים ! אני משחק פיפא 2011 ופתאום המסך שלי התחיל להשתגע והחליף צבעים לדעתי זה לא בעיה במסך אולי הדרייבר של הכרטיס מסך לא מותקן נכון או שלא יודע מה כי גם שאני מפעיל תמחשב מחדש הכל בסדר וחוזר להיות טוב הינה תמונה : חייב עזרה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי קנה לפני כמה ימים 6600 של INNOVISION עם 256MB ו128BIT אבל המשחקים אצלו ממש לא זזים יותר גרוע מהכרטיס הקודם 5200...: הנה תמונה מפיפה מונדיאל: מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
^זה מה שתמיד יש לי במחשב .. יש לי מחשב בן 4 חודשים בערך, מאז שקניתי אותו היו לי מסכים כחולים ולא רק בזמן משחק, גם בזמן שגלשתי באינטרנט או שסתם המחשב עמד ללא שום שימוש.. לפעמים יש מסכים כחולים (לעתים קרובות) ולפעמים ריסטרטים, אבל הדבר שקורה הכי הרבה והוא הכי מוזר והכי משגע אותי זה שאני סתם משחק לי במשחקים (קאונטר סטרייק 1.6\CZ בד"כ שהוא לא משחק כבד) ופתאום זה סתם יוצא לי מהמשחק ללא ריסטרט וללא מסך כחול, זה פשוט יוצא לשולחן עבודה... כבר פירמטתי כמה פעמים, עשיתי סריקות של AVG וWindows Defender וגם סריקות אונליין של Norton וKaspersky חלקם מצאו לי כמה דברים והסירו אותם... בנתיים המחשב מוגן באמצעות AVG ו Windows Defender וגם עקבתי אחרי כמה מדריכים באנגלית ובעברית,] בנתיים באף פ…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמחשב עולה רואים מסך ירוק עם קשקושים אני לא יכול לראות מה רשום במסך אני לא יכול להיכנס לביוס כי אני לא רואה כלום רק שהXP עולה רואים תמונה והכל תקין לאור זה לא יכול לפרמט את המחשב או לראות ביוס או להכנס אליו ( כלומר לראות באם נכנס איפה ולמה ) מה עושים ???? הוצאתי בטריה כיבתי אותו מהחשמל הורדתי דרברים ( הוספה הסרה ) התקנתי דרברים לא יכול לראות F8 או F12 או כל דבר אחר שהמחשב עולה מה עושים ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שנפתרו הבעיות האחרות, התחלתי להתקין חלונות 10 על המחשב - לוח אם gigabyte ga-h110m-s2h, מעבד G4400, ההתקנה הלכה בסדר עד לשלב בו נדרש לציין את הארץ/האזור. המסך הפך שחור וזהו. אין אפשרות להכנס לביוס ולא שום דבר אחר. ניתקתי את הSSD, לא שינה כלום. עשיתי clear cmos, לא שינה כלום. מישהו נתקל בתופעה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי מכירים את BLUESTACKS? איך אפשר להשתמש שם במצלמה? (אין לי במחשב מצלמה אני רוצה שהמצלמה תראה וידאו או קובץ תמונה קיים). תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר במחשב די חדש, בן שנה ומשהו.. המפרט שלו די עדכני, רייזן דור 2.. אני זוכר עד לא מזמן המחשב היה מאוד מהיר ולאחרונה הוא במהירות די ממוצעת... המחשב הוא של אחי, אגב בזמן האחרון יצא לי לסרוק את המחשב שלו ומצאתי מאות וירוסים והסרתי אותם... זה קרה פעמיים כבר.. אבל מסתבר שזה לא פתר את הבעיה.. אולי עם כמות כזאת של וירוסים רצוי לפרמט כבר? הכוננים לא קניתי אלא השתמשתי במה שהיה לי בבית, SSD אחד וקשיח אחד.. גם יש רק סטיק אחד של זיכרון במחשב על אף שרייזן די דורש דואל צ'אנל וזיכרון מהיר, אבל המחשב היה מהיר עד לא מזמן אז לא יודע אם זה קשור..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי הפך לאחרונה להיות איטי להחריד AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor 3.40 GHz 16G RAM 64-bit operating system, x64-based processor NVIDIA GeForce GTX 1650 SUPER Windows 11 Pro SSD 1G (יש בו עדיין מספיק מקום) הדרך היחידה הגרום לו לחזור לעבוד רגיל היא להפעיל מחדש (אפילו זה לא תמיד פשוט) מצ"ב צילום של הTASK MANAGER בזמן שהוא איטי בד"כ הוא מתחיל להיות איטי והגרפיקה קצת נעלמת בזמן עבודה באופיס (אקסל ווורד) מה יכולה להית הבעיה ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, לפני שבוע קניתי מחשב נייד חדש וכשפתחתי אותו היום גיליתי בעיה במאווררים של המעבד. רעש סטטי מוזר בוקע מהם ובהדלקת המחשב (לפני שעולה מערכת ההפעלה) מוצגת הודעת שגיאה שמדברת על בעיה במאווררים. כמובן שהמחשב עדיין באחריות. שאלתי היא, האם במקרה כזה ניתן לדרוש מחשב חדש או שמקובל להסתפק בהחלפת המאווררים ע"י טכנאי החברה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ספק 600W הדגם הזה : http://www.hec-group.com.tw/retail_power_supply/win_plus_power/600w/ אני רוצה לעשות crossfire ל2 כרטיסי 7870XT אני צריך לשדרג את הספק (ואם כן אשמח להצעות...) או שהוא יכול לסחוב אותם? הבנתי ש2 כרטיסים כאלה במאמץ לוקחים 330W בקרוב...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי 3 מסכים כחולים בימים האחרונים. יש לי ווינדוס 10. יש לי את כל העדכונים ממיקרוסופט. איפה אני יכול לראות לוגים של המסכים הכחולים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה שעות היית בבית קפיצת מתח, והמחשב נכבה ונדלק אך שום מערכת לא עלתה גם לא ביוס. פתחתי את המחשב התחלתי לנתק רכיבים כרטיס מסך, הרדיסק ופתאום הביוס עלה, אחר כך שוב לא עלה. אחר כך חיברתי הכל חזרה והוא כן נדלק, אחרי זה הוא לא נדלק. אחרי כמה ניסיונות המחשב חזר שוב לעבוד. איך אפשר לאתר את הבעיה? שאלה נוספת, כשניסיתי להוציא את הכרטיס מסך קצת הסתבכתי, לחצתי על הפין\כפתור שעל הלוח אם בשביל לשחרר את הכרטיס מסך אבל הוא פשוט לא נלחץ. הפעלתי קצת כוח והוא נתלש יחד עם הכרטיס מסך. החזרתי חזרה את הכפתור\פין. - להבא מה הצורה הנכונה להוציא את הכרטיס מסך?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, זה לא כ"כ תמיכה אבך בכל זאת מאמין שאנשים פה יוכלו לעזור לי יש לי לפטופ עם ווינדוס 10 אותו אני מחבר לטלוויזיה דרך המגבר ו-HDMI. השאלה שלי היא כזו - האם יש דרך לגרום לווינדוס להפוך לידידותי יותר כשאני עובר לטלוויזיה? הרזולוציה לא מתאימה בדיוק בין המסכים, השוליים נחתכים טיפה (שולי אמנם אבל קצת מציק) וקשה להתמצא עם עכבר ומקלדת מרחוק כי הפונט של הווינדוס קטן ובכלל לא נוח לתפעל את הווינדוס מרחוק. יש איזו דרך להפוך את הווינדוס לסוג של KODI שיהיה נוח יותר לתפעל את המחשב בזמן שהמחשב מחובר לטלוויזיה? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-