תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב נישא מסוג : IBM THINKPAD 309X כאשר אני מדליק את המחשב,לאחר מס' שניות אני מתבקש להקליד סיסמא(BIOS ) אך אינני זוכר אותה.נדמה לי שזו נעילה שנקראת SUPERVISOR .הוצאתי את הסוללות (כולל גיבוי ו-BIOS )אך זה לא עזר לעקוף את הקוד. מה עלי לעשות? נא עזרתכם.דחוף !!!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח WD 320G שהיה מותקן במחשב הקודם ועבד טוב. לדיסק יש פחות משנה. קניתי מחשב חדש חוץ מדיסק קשיח. חיברתי את הדיסק הקשיח והוא לא מזוהה בביוס. שמתי את הדיסק המצורף של הלוח אם, נתתי לו לפעול וזה מה שהוא רשם לי: IDE Drive doesn't exist or ALL primary partitions are occupied הלוח אם מסוג gigabyte GA-EP43C-DS3 הכונן אופטי מזוהה רק הדיסק הקשיח לא. (חיבור SATA) תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתחיל לחשוד בספק כח שלי שלא מסוגל להריץ SLI של 1080ti (מסך כחול וריסט במבחני מאמץ) האם אתם חושבים שהספק Platimax D.F.1050W יכול להחזיק את המפרט הבא: i9 7900X ASUS ROG STRIX GeForce® GTX 1080 TI 11GB OC Edition (SLI) Samsung 960 Pro NVMe SSD H115i
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם! ברשותי מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט (הכחולה לבנה הזו) וכידוע יש לה מין תוכנה (או שנקרא לזה דרייבר?) שמפעיל את הפונקציות של הכפתורים המיוחדים... מאתמול הדרייברים האלו (קובץ type32.exe) החלו לחדול מלעבוד מהרגע שאני משתמש בפונקצית הנמכת הVolume... ניסיתי הכל. להתקין מחדש, גרסאות חדשות\ישנות והכל... הבעיה לא נפתרת. האם יש למישהו מושג? תודה וחג שמח, עמית.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני נוהג להכנס לג'ימייל לא מעט פעמים ביום. כל פעם אני נכנס מההתחלה, ובסיום השימוש אני סוגר את החלון. השאלה היא האם אני יכול להשאיר את הג'ימייל כל היום פתוח, יש לי איזה פחד (?עתיק) שאולי זה לא בטיחותי מבחינת אפשרויות לפריצה (עובדה למשל שבחשבון הבנק, אחרי כמה דקות אם אתה לא עושה שימוש מנתקים אותך). האם זה איכשהו נכון או שלא ואין שום בעיה להשאיר את הג'ימייל כל היום פתוח?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח מקשים של MICROSOFT MULTIMIDIA KEYBOARD REV 1.0 , הותקן עם המחשב ועדיין לא מצליח להפעיל את מקשי ה-F לדוגמא, F2 צריך לערוך את תא הEXCELL וזה לא עושה זאת התקנתי שוב דרייברים מדיסק מקור ולא עוזר לוח P4P800 של ASUS כמובן לעזרתכם אודה נ.ב. כל שאר המקשים עובדים כגון מחשבון, דואר, ... ...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי עבודה (אפילו לא ממושכת, של שעה/חצי שעה) אחרי שאני מכבה את המחשב ונוגע בהארדיסק הוא פשוט לוהט... מה אני יכול לעשות? אגב, יש לי הארדיסק נוסף והוא לא כזה חם לדעתי...
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם משהוא יודע להשוות בין נקודת גישה TP-LINK TL-WA901ND v.s. EAP110 ? אני צריך לספק נקודת גישה לחדר 8.5 מ' על 6 מ' ליותר מ- 15 משתמשים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב, המסך נדלק אבל לא רואים כלום, רואים את הנורה מהבהבת כזאת, כאילו הוא מנסה להידלק (LCD MAG 17). המחשב עולה כרגיל, ורק שהמחשב מגיע לווינדוס אז אחרי כמה שניות אחרי שהכל עלה, פתאום המסך נדלק. דבר נוסף, במידה ואני נניח מכבה את המסך ומדליק אותו, גם במצב הנוכחי כרגע שזה עובד, אז אחרי שאני מכבה ומדליק לא רואים כלום, לחצתי על המקלדת, עכבר, פתאום חזרה התמונה. אין לי כרגע עוד מסך בשביל לפסול אם זה בעיה במסך, אבל בכל אופן מה זה נראה לכם יכול להיות? בעיקר לפי התופעות המוזרות.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בן 5 שנים מחשב נייח והמחשב מתחיל לעשות בעיות רציתי לדעת האם כדאי לקנות מחשב חדש למשחקים בינוניים וBlueStacks הכי חדש עדיפות למעבד אינטל i7
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב לא היה בשימוש בערך כחודש מחשב במצב טוב, נקנה לפני שנתיים בערך... הוא לא היה בשימוש כחודש כי חיבורי ה-IDE (ה-CDROM מחובר ב IDE) נדפקו והיה צריך לפרמט אותו לכן לקח לי זמן לסדר אותו. היום פירמטתי אותו הכל עבד חלק השארתי אותו דלוק והלכתי לישון, אחרי שקמתי אני קולט שהמחשב מכבה את עצמו ומדליק את עצמו ככה כל כמה שניות, לא עולה אפילו שום דבר לא, פשוט מכבה ומדליק את עצמו כל כמה שניות.. מה הבעיה כאן?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת כיצד אני בודק את הביצועי מחשב שלי ואם יש איזו בעיה מסדר אותה תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי אנשים, אז שאלה כזו, יש לי מחשב נייח די ותיק (שלוש שנים פלוס או משהו כזה)ף עובד 24.7 ורווצה לוודא שהתופעה שאני ניתקל בה כבר שנים בסדר או שמדובר במשהו שדורש טיפול עכשוי כדי למנוע כשל חמור יותר עוד X זמן. כשיש הפסקת חשמל, קפיצת חשמל, כשהחשמל חוזר, הרבה פעמים (קשה להגיד באחוזים אבל זה קורה הרבה) המחשב לא עולה, יש חשמל למחשב: - נורת "מחשב דולק" עובדת - מאוורררים מסתובבים (לוח אם, מעבד, מארז) אבל אין ממש POST, אין חיווי מסך אין כלום, כיבוי הדלקה המצב חוזר על עצמו. הפיתרון הוא לפעמים ניתוק מחשמל לכמה דקות מסדר הבעיה, ולפעמים לא ולאחרונה אני פשוט עושה RESET לזיכרונות ע"י ניתוק חלקי שלהם והחזרה למקומם, מה שתמיד עוזר (ופיתרון מוכר מזה שנים בר…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
הצורב DVD שלי לא צורב דיסקים... לפעמים הוא צורב ובקטע הסופי של הWrite lead out הוא עושה ERROR אבל רוב הפעמים כשאני מכניס לו דיסק ריק הוא אפילו לא מזהה את הדיסק. פעם אחת לעשרים בערך כשאני מכניס דיסק ריק הוא מזהה אותו כריק ואז צורב - או בהצלחה, או שעושה error בסוף... הצורב חדש (בן חצי שנה או פחות) לא נעשה בו שימוש אינטנסיבי, וכשאני מכניס דיסקים אחרים הוא קורא אותם כל פעם (מוסיקה וכו') ד"א יש לציין שדיסקים שהוא צורב הוא לא מזהה מאז שהוא חדש, והכונן DVD השני או כל כונן אחר בבית קורא אותם. לאחרונה גם הDVD שקורא וצורב DIVX הפסיק לזהות את הדיסקים שהצורב הזה מוציא, אולי בעיה בDVD ואולי לא את זה אני עוד לא בדקתי.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי סובל מבעיה מאוד מוזרה ביומיים האחרונים... המידע על 2 כוננים קשיחים נפגע פתאום ברמה של חלק מהמידע נשאר תקין וחלק הפך להיות CORRUPTED ואני בנוסף מקבל שגיאות מחלונות בסגנון path to deep semaphore timed out בקיצור דברים מאוד לא שגרתיים... הקטע הוא שהיו לי עד אתמול 3 פרטישיונים. (2 דיסקים פיזיים) אחד של 80 גיגה שהיה כונן D ששם הבעיה קרתה - אבל שם לא היה מותקן כמעט כלום ואחד של 200 גיגה שמחולק ל 20 גיגה סיסטם שזה C ועוד 180 כל השאר שזה E הומזר הוא שהבעיה לא פגעה כלל ב C אבל כן פגעה בחלק ניכר של כונן E איפיון הבעיה הוא שהמידע פשוט לא רשום טוב על הדיסק... (ויש לי שם המון דברים ככה שחבל לי לפרמט הכל וזהו...) מה שמוזר הוא שאני יכול לראות נגיד את הקבצים שיש א…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתימסך חדש וניסיתי לחבר אותו לכרטיס מסך [Nvidia 6800 NU]', והמסך מראה no signal, צריך לציין שעד היום לא ניסיתי אפילו פעם אחת לחבר דרך DVI את המסך רק דרך VGA [יש יציאה אחת VGA ואחת DVI] מה אפשר לעשות? בנתיים המסך מחובר דרך VGA אבל בקרוב אני הולך לקבל טלוויזיה חדשה לחדר ואני רוצה לחבר אותה דרך הDVI. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לפרמט את המחשב (win 2000), אבל כאשר אני מגדירה לו בביוס שיעלה מהדיסק הוא לא עושה את זה: Advanced bios features First boot device CD rom. האם אני עושה משהו לא בסדר? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במנהל המשימות הוא מראה שיש 100 אחוז שימוש במעבד והמחשב לא זז!!! הנורה של המעבד בכלל לא דולקת!!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף במחשב שלי SSD רציתי לדעת אם מישהו יודע אם זה מבטל את האחריות? המחש שלי זה Lenovo yoga 730 15
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לוח ASUS A7V133, ישן אך מגניב למעבד Athlon 1GHz. יום אחד המקלדת הפסיקה לעבוד... מקלדת פשוטה, בחיבור PS/2. ניסיתי מקלדת אחרת, חדשה - גם לא עובדת. ניסיתי את המקלדת על מחשב אחר - עובדת. כלומר, הבעיה במחשב. אוקיי. ברגע שאני מדליק אותו, כל הנורות במקלדת נדלקות לשניה ונכבות (כרגיל) מה שאומר שהיא מקבלת חשמל.. כנראה. למרות זאת, היא לא מגיבה. המחשב לא מזהה אותה (וכמובן בצורה מטומטמת כותב לי "אין מקלדת, לחץ F1 כדי להמשיך"..) ולאחר ההדלקה גם הנורות לא מגיבות יותר כשלוחצים על caps/scroll/num lock. יש מצב שיש לזה פיתרון יצירתי, או שהלוח (ואיתו כל המחשב למען האמת) יכול למסור את נשמתו לבורא עולם?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מכירים את BLUESTACKS? איך אפשר להשתמש שם במצלמה? (אין לי במחשב מצלמה אני רוצה שהמצלמה תראה וידאו או קובץ תמונה קיים). תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב מאוד ישן בן 10 שנים, במשך 10 שנים הוא עבד ממש טוב. אולי נהיה איטי, אבל נשאר טוב. אתמול בערב שמעתי רעשים חזקים מגיעים מהאווררים שלו, כנראה מהספק ונאלצתי לכבות אותו. היום בבוקר הוא לא נדלק. כאשר אני מוציאה את הכבל של הספק - עליי לצין שהחלפתי לכבל חדש ועדיין אותו דבר - ומחזירה הספק עובד לשנייה ואז נכבה, כמנע ל מכונית. פתחתי את המחשב והוצאתי את החיבורים שמחובברים ללוח אם, והחזרתי. אין שינוי. הוצאתי את הנחיבור הקטן שמחובללוח אם, הפעלתי, ולהפתעתי הוא פעל. כמובן שהמסך לא עלה כי חסר חיבור. האם צריכה להחליף ספק? ואם כן, למה? אין ריח של שרוף מהספק, ואתמול הוא עבד מעולה עד לרעשים. בבקשה עזרה - הילה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב חדש מראה טמפרטורה של 57 מעלות בסרק ל GPU כרטיס המסך הוא 7600GT המארז מאוורר עם 4 מאווררים האם זה סביר
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
??? אני ליודע מה לעשות המחשב מידיי פעם כותב לי הזיכרון הוירטואלי שלך נמוך, ואני לא יודע מה לעשות במצב כזה שמגיעה לי הודעה כזאת ודך אגב יש לי במחשב 320 ram ו- windows xp תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח Gigabyte ga-x99 נכנס ללופ של ריסטרט, כאשר אני מדליק אותו הוא נכבה ונדלק, נכבה ונדלק, ככה בלי הפסקה, עניין של שניה נדלק, שניה נכבה וככה זה ממשיך. מה ניסיתי לעשות: איפוס סוללה (עם או בלי גמפר) עדכון ביוס דרך ה Q flash שיחקתי עם 2 הסטיקים של הזכרונות, עם שניהם זה קורה. החלפתי זכרונות בכל זאת. **כמובן שניתקתי הכל והשארתי רק לוח, מעבד וזכרונות עכשיו, גיליתי שאם אני לא מחבר זכרונות, הלוח לא מרסט את עצמו העניין שהזכרונות האלה תקינים, זה מחשב שעבד, פשוט ישב בצד חודשיים, שלוש. ניסיתי לעשות Bios Recovery, גם לא צלח. יש רעיונות אחרים?
-
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-