עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום.. לאחרונה פקדו את ביתי כמה הפסקות חשמל ברצף, שגרמו כנראה לקלקול של הספק כח הג'נרי במחשב של אמא שלי. קניתי ספק חדש, וכשאני מחבר אותו ומדליק את המחשב, נדלקת רק המנורה של ה POWER בקידמת הפאנל וזהו. המאווררים לא פועלים, הדיסק קשיח לא פועל, הכוננים לא פועלים. כלום. מה הבעיה? יכול להיות שהספק לקח איתו גם את הלוח אם? לוח אם של ASROCK מעבד AMD Athlon X2 Dual-Core 3800+ כרטיס מסך OB ספק ג'נרי 450W

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by scarymovie,

יש לי צורב DVD דגם: NEC DVD?RW ND-3550A_ עכשיו כל דיסק DVD שאני שם הוא אומר ל- Windows אין אפשרות לקרוא מדיסק זה. ייתכן שהדיסק פגום או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם ל-Windows. דיסקים רגילים CD הוא קורא

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by MATANEL,

שלום. היו לי לוח P5GD2X של ASUS , ומעבד P4 3.0 המעבד נשרף לי ובמסגרת האחריות הוחלף המעבד בP4 3.2 כעט כשאני מדליק את המחשב הוא נות לי הודעה CPU CODE EROR ולאחר מכן עולה כרגיל. האם זה יכול לפגוע בביצועי המחשב .? והאם הדבר מצריך עדכון BIOS???

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  4. שלום לכולם יש לי מחשב דיי מהיר עם 512 DDR פנטיום 4 2.6 וכו... ויש לי אינטרנט בכבלים 750KPS עכשיו לאחרונה כל רגע היו לי התנתקויות של האינטרנט לא יכולתי להיות שעה מחובר בלי התנתקות והתקשרתי להוט וסיפרתי להם שאני מקבל פינגים בממוצע של מעל 2000MS שזה המון ושיש לי המון התנתקויות הוא בדק את זה ואמר שיש לי עומס על המחשב מצד תוכנה בלבד ובדקתי פינגים בלי אימיול והייתי בממוצע של 9MS שזה אדיר ושהעלתי את האימיול הייתי מעל 1500 2000 3000 אפילו שזה יוצר המון עומס על האינטרנט גורם לניתוקים ולמהירות נמוכה באימיול ובכל דבר! יכול להיות שזאת הגרסה הנוככית של האימיול או שזה תולעת אבל אני לא חושב שזה תולעת בגלל שאני קבוע עם פיירוול של נורטון אולי גרסה אחרת תעזור לי? האימיול דופק לי את …

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  5. Started by Belgia,

שלום לכולם, קיבלתי במתנה כרטיס GTX 980 משומש, חיברתי את הכרטיס ללוח האם וחיברתי לו מתח. כשאני מדליק את המחשב אני רואה שהכרטיס נדלק והמאוורים שלו עובדים, אבל אין תצוגה במסך. ניסיתי לחבר גם Display Port ולאחר שזה לא עבד ניתקתי אותו וניסיתי לחבר HDMI אבל עדיין אין תצוגה. בדקתי גם שהכרטיס מהודק ללוח האם. מוסיף שהספק שלי 650W. אשמח לעזרה, צירפתי מספר תמונות של החיבורים

6. Started by ur667,

אהלן, ברשותי מחשב עם לוח אם הנ"ל וכרטיס קול OB. הסאונד מחובר לרסיבר ב- SPDIF וחבילת הקודקים K-lite 3.6.2/ הבעיה היא שאם אני פותח יותר מתוכנה אחת שמשתמשת בכרטיס הקול, למשל שומע מוסיקה ב media player ופותח תוכנה המנגת סרט במקביל, כל הסאונד נעלם וחוזר רק אחרי שאני מכבה את שתי התוכנות וממתין מספר שניות. למישהו רעיון איפה הבעיה? בחומרה/תוכנה ? תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  7. Started by Minex,

סרטון: https://streamable.com/qsqa1 לוח אם קודם gigabyte gaz77m d3h, השמיע צפצופים דומים לפני שהתקצר ומת. החלפתי ספק 600 קולרמאסטר , לוח חדש gigabyte h61m 2spv ומאוורר מעבד של ארקטיק. חיברתי הכל, שמתי משחה טרמית (אולי יותר מדי?), חיברתי כרטיס הרחבה usb3 pci חדש, הכל עבד כמו שצריך, אפילו שיחקתי משחק רשת עתיר גרפיקה, אם כי כל המארז רעד מאוד מהמאווררים (לא קרה לי עד כה). הבוקר קמתי, שמח וטוב לבב וקיבלתי צפצופים מהירים (קובץ וידאו מצורף). המעבד i7 ומחובר גם מאיץ 660ti. בניתוק רוב החומרה, הלוח עדיין מצפצף.

8. Started by uzana2004,

היום הוצאתי את הכרטיס מסך כדי לשים משחה טרמית מתחת לסיילנסר ועל הדרך הוצאתי את הקרור של המעבד עם המעבד כדי לנקות אותו... וזהו המחשב לא עולה יותר ולא מגיב לשום דבר(הוא לא נדלק בכלל...) מה זה????? ומה אפשר לעשות, בבקשה מי שיכול שיענה מהר כי אני לא יכול להיות על המחשב הזה הרבה זמן...

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by GamePad,

יש לי לוח asus a7n8x deluxe לאחרונה הוא התחיל לגמגם, הUSB הפסיק לעבוד וכשבדקתי את הdevice manager ראיתי שיש סימן קריאה על PnP bios extension ניסיתי לעדכן את הציפסט (nForce 2) אך גם זה לא עזר. יתרה מכך, כשניסיתי להתקין מחדש את המודם/פקס שהיה מחובר ללוח המחשב קרס. לאחר שהסרתי את המודם המצב נשאר כפי שהיה. רעיונות? מפרט: כ.מסך רדאון 9100 זכרונות 2*256 HYUNDAY SAMSUNG מעבד AMD 1400 תודה

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by AAS AAS,

בררתי על הנושא של VPN דרך מחשב של חבר בארה"ב בשביל חיבור נוח לשירותים בחו"ל. ברמת העקרון הרעיון בסדר רק שזה מחייב שהמחשב שלו יפעל כל הזמן שזה לא אפשרי. רציתי לשאול אם יש אופציה שה-VPN לא יעבור דרך המחשב שלו אלא דרך המודם שלו ואם כן איך עושים את זה. (יש לי ידע לא רע במחשבים וטיפ טיפה בתכנות) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by a55af,

תיאור מחשב: פנטיום 2.6 נורטווד. זכרון 512 ELIXIR. לוח אסוס P4P800. למחשב שלי יש בעיה של קפיאה ותקיעות מוזרות עם פסים צבעוניים באורך 1 ס"מ במסך למעלה (3-5 פעמים ביום). במיוחד במשחקים ובEMULE. הדבר קורה רק כאשר הFSB של המחשב נמצא על הגדרות הסטנדרטיות כלומר בס 200 ואפילו בס 201. כאשר אני מעלה את הבס ל205 ואפילו 210 המחשב יציב כמו סלע.(המחשב עובד רציף 24 שעות ביום וכבר לפחות חודשיים לא קפא או הוציא מסך כחול). למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה, והאם מישהו נתקל בדבר כזה?

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  12. Started by עידן01,

שלום רב, יש לי בעיה בחיבור הרשת. יש לי ווינדוס 10. כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא לא מזהה לי את כרטיס הרשת, אם אני עושה ריסטרט הוא מזהה אותו. כיצד ניתן לתקן את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  13. Started by jon bar,

מה המשחק הטוב בחיילים

14. שלום לחברי הפורום, מלפני יומיים אני נתקל בבעיה מטרידה מאוד של צפצופים מהירים שלא פוסקים בהדלקת מחשב. אני אתאר בדיוק מה קורה ומה כבר ניסיתי לעשות בנידון: ראשית התקלה.. כאשר אני מדליק את המחשב, נשמעים צפצופים מהירים שלא פוסקים (אני מעריך שמספר הצפצופים עולה על 15-20 צפצופים לפחות, המסך שחור ואין כלל תצוגה). לאחר מכן המחשב נכבה, נדלק שוב עם לוגו של Gigabyte עם האופציות ללחיצה על: Del, F12, F9 וכו'. שוב לחיצה על אחד מהכפתורים לא מגיב והמסך נשאר תקוע במצב זה. כעת מה כבר ניסיתי לעשות: 1. לנתק את הזכרונות ולחבר אחד בכל פעם בכל סלוט - לא עזר. 2. הצלבת זיכרונות בין הסלוטים - לא עזר. 3. ניתוק כרטיס מסך חי…

15. Started by Conroe,

אני רוצה להחליף דרייברים לכרטיס מסך שלי ובשביל לעשות את זה אני גם צריך להיכנס למצב בטוח (סייף מוד - Safe Mode ). איך? ???

16. קופצת לי הודעה של MICROSOFT.NET FRAMWORK "אירוע חריג שאינו מטופל בישום" מה צריך לעשות ?

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by אורי מוזס,

שלום, הוצאתי מהמחשב דיסק 3T לאחר שהמערכת לא זיהתה אותו בגלל תקלה כל שהיא. הדיסק ללא מערכת הפעלה אלא רק המסמכים שלי. אשמח לקבל המלצה לחברה שמתקנת דיסקים. חשוב לציין שלא מעוניין להוציא "מליונים" לתיקון, אלא לבצע בדיקה ולקבל הצעת מחיר לתיקון.

18. מדובר מחשב עם לוח של ASUS P4S533-MX אני לא מצליח להעלות דיסק של XP וגם לא דיסקט איתחול ולחיצה על F8 לא מעלה לי את תפריט הבוט הנה תמונה של לשונית BOOT מהביוס תודה לעוזרים ושבת שלום!

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  19. שאני מדליק תמחשב בהתחלה יש לי תמונה של הלוח אם עם כל ה-fים של הביוס וכו'..ואז יש לי חלון שחור עם רשימה של דברים בלבן ואז למטה רשום באנגלית הזהרה משהו.עכשיו ניסיתי לצלם ולא הלך לי..אם מישהיו יוכל להגיד לי איך לצלם ואז אני יעלה תמונה זה יקל עליכם. ולאחר מכן בטעינת הווינדוס..יש את הסמל של הווינדוס ואז הוא נטען אז הקטע הזה לא עולה לי חלק אלה ב 3 קטעים כאלה... ודבר אחרון זה משום מה אני מתקין משחק באמצע ההתקנה נתקע המחשב >מדובר בכמה התקנות שונות..ועוד משחק אחרי ההתקנה הוא יוצא לי מהמשחק לשלח דוח שגיאות..כאילו יש איזה בעיה עם הווינדוס בקטע הזה לא?? תודה לעוזרים. יום טוב. התמונות בהודעה למטה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by alice in chains,

היי כרגע מחובר אצלי המתאם של האינטרנט האלחוטי בחיבור USB מאחורה,הבעיה מתחילה שאני מנסה לחבר התקן USB אחר במקביל להתקן של האינטרנט. הוא מתחיל לרשום לי הודעה ברגע שאני מחבר התקן נוסף שהתקן יכול לעבוד יותר מהר ואז הוא לא עובד בכלל וגם הוא דופק לי את ההתקן הראשון ופתאום הוא לא מזוהה. מה הבעיה ??

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by uzana2004,

לחבר שלי יש כרטיס מסוג 6600GT מעלות במנוחה:54 74 במאמץ... משום מה במסכים מסויימים במשחק הכל נראה ככה: [attachment deleted by admin]

22. שלום לכולם !! :hi: עזרתכם חשובה לי מכיוון שהמון מידע מונח על הכף.... היום לאחר שהמחשב היה דלוק כל הלילה פתאום הופיע לי "מסך כחול". :'( כשעשיתי ריסטרט למחשב התחלתי לשמוע צלילים של נקישות מההארדיסק. המחשב התחיל לטעון את המערכת הפעלה אבל לא נכנס אליה ועצר במסך השחור שיש בין הטעינה של XP לבין השולחן עבודה. מה היא הבעיה ?? ממה היא נובעת ? איך אני יכול סדר את זה ? תודה רבה לכל העוזרים ושבת שלום !

23. Started by Guy950,

בוקר טוב לחברי הפורום, התלבטתי האם לפתוח את השרשור הזה בתת-פורום ווינדוס או כאן, אבל הגעתי למסקנה שכאן יתאים יותר. אני מקווה שצדקתי. חבר טוב פנה אליי בבקשה שאפרמט את המחשב המיושן שלו. המחשב בן 8-7 שנים, לצורך ההבהרה מדובר במעבד אינטל דור שני, 8GB ראם וכרטיס HD 5850 וHDD בודד. אני הרכבתי לו את המחשב בזמנו, אז זה מה שאני פחות או יותר זוכר מהמחשב. כששאלתי אותו לסיבת הפרמוט הוא רק הסביר שיש יותר מדי זבל במחשב, הוא רוצה מחשב נקי עד שירכוש מחשב חדש בעוד כשנה-שנה וחצי. כעת אני בדילמה ואני צריך חידוד רציני לגבי האופן שבו ווינדוס 10 פועל. כרגע יש לו ווינדוס 7, הוא לא הפעיל בזמנו את הווינדוס 10 אז הוא לא זכאי יותר לווינדוס 10 בחינם. באמצע…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by matanhh,

יש לי מיקרופון כדי לדבר במחשב והוא לא עובד אצלי המחשב מזהה לי את זה אבל לא שומעים כלום עם המיקרופון ובמחשב אחר זה כן למה זה?

• 1 תגובה
    • 9.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.