תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב שקניתי מאיבורי לפני כחודש וחצי ולצערי הם לא מצליחים לעלות על התקלה ולהלן התקלה: כשמתקינים את ה-WIN 7 ULTIMED או ה- PRO הוא לוקח מהקונן קשיח 65GB שזה לא מקובל הוא עמור לקחת מקסימום 12GB אני מצרף את המיפרט של המחשב דרך אגב פירמטתי את המחשב לפני התקנת ה-WIN ההתקנה בוצעה על הדיסק קשיח ה- SSD וגם על ה- Western Digital Caviar Black WD2002FAEX ובשני המצבים קיבלתי את אותה בעיהאני מקווה לקבל פיתרון לבעיה תודה מראש: BARAKUSH BARAKUSH20@walla.co.il Intel Core i7 3930K 3.2Ghz s2011 12MB L3 Cache, Tray ספק כח Thermaltake Toughpower Silver 1000W מאוורר למעבד Thermaltake FRIO OCK PNY GTX680 2048MB/256bit DDR5 DVI HD DP PCI-e Video Card דיסק קשיח Intel 520 120GB SSDSC2CW1…
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
יש לי מחשב ככהHD6870AMD ATHLON X4 4 GB RAMוספק כוח לא זוכר SEASONIC 600 נראליהמשחקים עובדים לי פשוט מעפן!@BF3 אני משחק על LOWה FPS לפעמים יורד ל 30-40 !! בזמן פיצוץ וזה פשוט משגע שזה חלק חלק חלק פתאום ירידה ממש..הייתי מבין ULTA אבל זה פאקינג LOW זה לא מחשב עעד כדי כך מעפןהינא הטמפ במשחק ...זה בערך כמו שבמאמץ רק שבמאמץ זה הגיע ל 67 מעלות בכרטיס מסך!!המחשב אחרי ניקוי !! ניקיתי כל אבק שהיה אפשר לנקות ..דרייבר הכי עדכני
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אז ככה ישלי לוח אם מדגם Gigabyte P55A - UD3 . ישלי 4 זכרונות של DDR 3 של 2GB ! . עכשיו שאני מעלה את המחשב מקש ימיני כתוב לי 8GB רק 3.99 ניתנים לשימוש .. עדכנתי את הbios שלי לגירסא הכי חדשה . ניסיתי גם לשנות את המיקומים שלהם וזה לא עבד .. פתרונות ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב נייד ibm thinkpad x31. יש לו מספר בעיות שאני בודק אפשרות לסדר אותן. הבעיה העיקרית היא שלפעמים הוא לא נדלק. אין לי כל כך כיוון איך לגשת לבעיה כי זה נראה משהו אקראי לחלוטין. ניסיתי לפרק אותו ולהעיף מבט בלוח אם, אבל במבט שטחי לא רואים משהו בעייתי יוצא דופן. חשבתי גם על ספק בעייתי (אני לא יודע מה מצב הסוללה, כנראה שהיא לא שווה הרבה, המחשב לא היה בשימוש רב אבל הוא ישן). יש לי שני ספקים נוספים בבית (של מחשבים אחרים) אבל הם מספקים מתח גבוה יותר מהספק של המחשב. הספק של המחשב הזה מוציא 16 וולט. עד כמה זה בעייתי לחבר למחשב ספק שמוציא 19 וולט? האם יש נתונים נוספים שצריך לבדוק על הספק? אודה למי שיכול לתת רעיונות לפתרון, יאיר
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במשרד רשת אלחוטית אליה מחובר pc ומחשב נייד. אני רוצה שיהיו לי בשני המחשבים ספריות משותפות. כלומר, במידה ואני מוסיף/משנה מסמך באחת הספריות שבאחד המחשבים זה ישתנה אוטומטית גם במחשב השני. במידה ועשיתי שינוי במחשב הנייד פעולה כאשר הוא אינו מחובר אני רוצה שזה יסתנכרן אוטומטית עם הספריה בPC ברגע שאתחבר לרשת. אשמח אם תעזרו לי או תפנו אותי למדריך רלוונטי... תודה!
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום היום למדתי על Certificate ואני הבנתי מה זה בדיוק בסרבר אם משהוא יכול להסביר לי בבקשה תודה לכל מי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה קבלתי לידיי עותק של Assassin's Creed למחשב (כן כן באיחור לא קטן ). המשחק רץ בסדר, אבל כל כמה זמן (בד"כ שעה) המשחק פשוט נתקע ואני נאלצת לסגור אותו דרך ה-task manager. המפרט שלי: Window 7 64bit Intel core i7 2600k NVidia 460GTX 1 GB 8gb ram יש לציין שסקיירים ודיאבלו 3 רצים אחלה ולא נתקעים בכלל גם על ההגדרות הכי גבוהות... אם כך כיצד ניתן לפתור את הבעיה עם Assassin's Creed ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים - SSD של 120 ג'יגה והרד דיסק של 1 טרה התקנתי WINDOWS 7 בSSD, ועכשיו אני רואה רק חלק מההרד דיסק - נכנסתי לDISK MANEGNEMT כדי לסדר את זה, אבל לא משנה מה אני עושה למחיצה שאני רוצה להחזיר, אני מקבל את ההודעה שיש בתמונה המצורפת. אני ממש לא יודע מה לעשות, זאת מחיצה מאד חשובה לי כי כל התמונות והקבצים החשובים נמצאים שם... http://img856.imageshack.us/img856/5417/screenusr.jpg תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום.. הסיפור שלי הוא ככה.. יש לי אינטרנט 100 מגה של הוט כתשתית וכספק. יש לי שני מחשבים בבית, אחד נייח והשני נייד.. המודם (HOTBOX) הוא directly connected למחשב הנייח ואני גולש בWIFI בנייד. כאשר אני מוריד בטורנט (יש לי יוזר בטורנט ליץ' ככה שהמהירות הורדה אמורה להיות מקסימילית תלוי בקובץ אותו אני מוריד) אני מגיע בנייח למהירות של מקסימום 2 וחצי מגה לשנייה. כשאני עושה בדיקת מהירות ב speed.hot.net.il אני מקבל מהירות של 75MBPS לערך. עכשיו, כשאני מחבר את המודם ישירות לנייד ומבצע בדיקת מהירות אני מקבל 100MBPS וכשאני מוריד את אותו קובץ שהורדתי בנייח אני מקבל מהירות של 7-10 מגה לשנייה. חשוב לציין ששני כרטיסי הרשת שלי גם בנייח וגם בנייד תומכים ב100 מגה. אם מישהו יכול לעזור …
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון. אם לא אנא תעבירו אותי בהתאם. אני משתמשת באקספלורר 8 (מטעמי התאמה לתוכנת בבילון ישנה) ונוהגת לפתוח כמה כרטיסיות (קבוע יש 5 כרטיסיות ולפעמים יותר). לאחר כמה זמן עולה הודעה: הודעה מדף אינטרנט out of memory line : 7 ואני מתבקשת לתת אישור. לפעמים זה מסדר את הבעיה אבל בד"כ אני נאלצת לסגור כרטיסיה אחת או את כל האקספולרר ולהפעיל מחדש. מה אומרת הודעת השגיאה וכיצד ניתן לפתור זאת. תודה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אהלן, בזמן האחרון (נניח שבועיים), קורה לי שאני מדליק את המחשב, הוא מתחיל לעבוד רגיל, אבל המסך לא נדלק (כשהמסך דולק יש נורית כחולה שדולקת, אך במצב שאני מתאר הנורית נשארת כתומה כמו במצב שהמסך כבוי). מה יכולה להיות הבעיה? אני פשוט מכבה את המחשב (לחיצה ארוכה על ה-POWER במארז) ומדליק מחדש בתקווה שהפעם הוא כן יידלק. האם זה כרטיס מסך דפוק? משהו אחר? תנו לי כיוון בבקשה, אני נואש. ד"א המסך שלי הוא של LG, גודל 19 אינץ' (L1970HR). אודה לעזרתכם!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני הכל המעבד הישן שלי היה i5 750 בלי oc וכרטיס hd 6870 ו12 gb זיכרון ראם השדרוג הוא לi5 2310 לא ענקי אבל הייתה לי הזדמנות אז חשבתי שנלך עם זה כמובן שהחלפתי גם לוח אם מהרגע הראשון חשתי בירידה בביצועי המחשב דברים נפתחים לאחר זמן ממושך יחסית דרייברים די סדרו את זה אבל פה ושם המחשב ''מתעצל'' לו הבעיה הרצינית היא במשחקים יש ירידה לו ''אמינה'' בfps מז''א לא אמינה, אם נגיד המעבד הזה חלש יותר מהקודם הייתי חש בירידה של כמה fps ובשביל לסדר זאת אולי לסדר כמה בהגדרות הויזואליות אבל יש ירידה ממש חדה שלא מסתדרת גם לאחר ההגדרות הנמוכות ביותר אבל ממש מתחת ל10 fps דבר שלא קורה עם מחשבים ישנים low end זה בחלק מהמשחקים ויש לציין כמובן שמקודם הם עבדו על מלא ההגדות קירור זו לא בעיה עם הmuge…
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום החלפתי ספק כוח חדש למחשב והוא לא נדלק רק אחרי הרבה ניסיונות הוא נדלק ואז שוב כבה להרבה זמן מי שהוא יכול להגיד מה הבעיה תודה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם להלן המפרט: Gigabyte H67M-D2-B3 Intel Core I7 2600 GeForce GTX 560 Ti Western Digital 1TB Blue מצ"ב תמונת מסך מתוכנת Everest של המעלות. יש לציין שמדובר בתמונה שנלקחה כחצי שעה לאחר הדלקה, מצב מנוחה. האם אלו טמפרטורות סבירות? עד כמה זה נחשב סביר לרכיבים אלו? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם , המון זמן לא הייתי פה , אני רואה שהמקום השתנה לטובה , כיף לחזור ! ניגש לבעיה . לפני כמה חודשים החלטתי לשמן את החלקים ואת המאווררים והתחלתי להתיז כמו טמבל שמן WD וספריי מנקה מגעים כשהמחשב פעל !!! אבל לאחר כמה דקות כיביתי , נתתי לו קצת זמן להתייבש וכשהדלקתי המחשב היה ממש איטי. כיביתי שוב ליומיים (לא יצא לי להיות בבית) וכשהפעלתי היה אותו דבר. שמתי לב שהמאוורר של הספק לא עובד - הוחלף ספק. פתחתי וניקיתי טוב טוב את החלקים כגון המאוורר של המעבד ונתתי לזה עוד יום להתייבש , יותר נקי מזה זה לא היה לעולם ! המחשב עדיין איטי, זתאמרת שקשה לו להריץ משחקים וסרטונים באיכות גבוהה . ביוטיוב לדוגמא, בסרטון של אפילו 480P או סרטון ב 360P שרץ מהר מדי , הוא פשוט מתחיל למרוח את הסרטון…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעיית חומרה יש לי לוח ג'יגבייט GA-H67MA-UD2H-B3 מעבד I5 2500 זכרון 4GB X 2 ספק כח CROSAIR 520W המחשב מכבה ומדליק א עצמו מחדש כול פעם כ-10 פעמיים ורק אחר כך מפעיל את המחשב חשבתי שזה מהספק החלפתי ספק וזה אותה דבר מכבה ומדליק את עצמו מה יכולה להיות הבעיה? (כשהרכבתי את המחשב לא שמתי גריז בין המעבד למאורר יכול להיות שיש לזה קשר?)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט בחתימה... מה שקרה בעיקרון זה שהמחשב כל הזמן היה מאט מאוד מאוד ובסוף נתקע בווינדוס. הדבר היה קורה שהייתי מעביר קבצים, משייט בתיקיות וכו' חשבתי שזה ההארד דיסק שהיה הרכיב הכי ישן, ולכן קניתי דיסק חדש של ווסטרן 1TB 32MB. אבל הבעיות רק ממשיכות! דוגמאות: כאשר אני צופה בסרט שקיים על ההארד דיסק, ברגע שמנסים לשלב מסוים קדימה המחשב קופא. בדרכ אחרי שהוא קופא יש מסך כחול. אותו מסך כחול מופיע גם כשאני מנסה להעביר אל המחשב קבצים גדולים, בהתחלה הכל זורם אבל בשלב כלשהו ההעברה נתקעת והמחשב קורס. ברוב הפעמים לאחר המסכים הכחולים אני עושה ריסט והמחשב מסרב לעלות עוד פעם ורושם DISK ERROR , אותו הודעה הייתה מופיע גם פעם לפני שהחלפתי לדיסק חדש. לפעמם לאחר הריסט הוא אפילו לא רושם שום הודעה ו…
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, היה לי את הכרטיס המסך radeon hd 6850 והוא הריץ לי DIRT 2 על HIGH בערך ועבד חלק, עכשיו קניתי את ה GEFORCE GTX 670 WINDFORCE והמשחק עובד ממש לאט, וגם משהו דפוק. שמתי על הגדרות ULTRA ה FPS היה 23-25, על הגדרות LOW היה 27 FPS.. משהו מוזר פה, התקנתי דרייברים והכל נראה תקין. יש מצב ל bottleneck? הנה המחשב שלי : gtx 670 windforce כרטיס מסך AMD Phenom II X4 965 מעבד ga-890gpa-ud3h לוח אם 12GB RAM יש 4 כרטיסי זיכרון,אבל חלק לא זהים אני לא יודע אם זה משנה. עזרה בבקשה? המחשב בריץ בכיף את BF3 ואת DIRT 2 לא..
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ברשותי מחשב שקניתי מאיבורי לפני כחודש וחצי ולצערי הם לא מצליחים לעלות על התקלה ולהלן התקלה: כשמתקינים את ה-WIN 7 ULTIMED או ה- PRO הוא לוקח מהקונן קשיח 65GB שזה לא מקובל הוא עמור לקחת מקסימום 12GB אני מצרף את המיפרט של המחשב אני מקווה לקבל פיתרון לבעיה תודה מראש: BARAKUSH BARAKUSH20@walla.co.il Intel Core i7 3930K 3.2Ghz s2011 12MB L3 Cache, Tray ספק כח Thermaltake Toughpower Silver 1000W מאוורר למעבד Thermaltake FRIO OCK PNY GTX680 2048MB/256bit DDR5 DVI HD DP PCI-e Video Cardדיסק קשיח Intel 520 120GB SSDSC2CW120A310 SSD דיסק קשיח Western Digital Caviar Black WD2002FAEX זיכרון למחשב G.Skill 4x8GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL10-10-10-30 Thermaltake Le…
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב מעבד: AMD PHENOM II X4 955 כרטיס מסך:nvidia geforce 9800 gt קירור: שניי מאווררים thermaltake-1225 כשאני משחק משחקים במחשב והמחשב במאמץ המחשב מתחיל לצפצף ושהוא מתחיל לצפצף אני פותח את המארז ומפעיל מאוורר תעשייתי כדיי לקרר אותו אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב חדש עם WIN7-64BIT, מעבד I5-2500K ללא OC ולוח Z67 של ASUS. הכל היה בסדר במשך כחודשיים ולפני כשבוע וקצת פשוט לא ניתו "להעיר" את המחשב מ-SLEEP בשום דרך ואני חייב ללחוץ על כפתור ה-RESTART במארז. נראה שהעכבר/מקלדת מגיבים אבל אם אני מנתק אותם ומחבר מחדש אין תגובה לא מהמחשה ולא מהם. ביטלתי SLEEP/HIBERNATE וגם את ה-USB suspend אבל הוא עדיין מגיע לאותו מצב. מה יכול להיות הכיוון? תודה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אתחיל לפרט את הבעיה.. בבית ישנם 2 מחשבים וכמה טלפונים ניידים שמחוברים לראוטר. המחשב הנייד שבו אני משתמש בו הבעיה הוא רץ על WIN 7 , ברגע שיש עומס במחשב, כמו הורדה של מספר רב של מידע (סביב ה 3 GB), הכרטיס רשת מאבד קשר עם הראוטר (החיבור הוא ב WIFI). זאת למרות שכאשר אני בודק בחיבורי רשת כתוב לי שיש חיבור לרשת, אך אין חיבור לאינטרנט. כאשר אני מנסה לעשות פינג לראוטר אין תשובה, כלומר זה אומר שתכלס אין בכלל רשת. הדרך היחידה שאני מצליח להחזיר את האינטרנט היא הפעלה מחדשה, או ניתוק פיזי (כפתור בלאפ טוב לניתוק הכרטיס רשת) וניתוק הכרטיס במנהל התקנים והחזרתו. המחשב עבר פירמוט לפני כשבועיים. אשמח לפתרונות , לפני שאצטרך לפרמט מחדש. תודה!
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אהלן! קיבלתי לפני כשבוע מחשב "חדש" בערך משנת 2006 אני חושב. המפרט: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ NVIDIA GeForce 6100, AMD Hammer 1GB RAM בעיקרון, חשבתי להשתמש בו כמחשב הראשי שלי, לאינטרנט ועבודה משרדית, לא יותר... הבעיה, שהשימוש בו לא חלק, בלשון המעטה. הוא ממש מרגיש חנוק, אפילו כרגע שאני רק כותב כאן בפורום ולא יותר מזה - הכל איטי. פתיחת חלון של אינטרנט לוקחת מספר שניות ומתבצעת כאילו בשני שלבים של פתיחה עד שהוא עולה. טאב חדש - לוקח זמן, מעבר בינהים לוקח זמן. פתיחת שיר - לוקח זמן. על פי מה שאני יודע, זה לא אמור להיות עד כדי כך גרוע במפרט הנ"ל. סה"כ מעבד כפול ליבה, ושימושים בסיסיים לגמרי. אפילו ניסיתי להתקין אבונטו , והמצב לא רק שלא השתפר, אלא נהיה יו…
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום ניסיתי לפנות 50gb ממחיצה D לטובת C עם תוכנת EaseUS partition master במחיצה C היו 20gb פנויים לפני השינוי, כשהסרתי 50gb מD ולחצתי apply, הכל עבד מצוין כשהוספתי את החלק הזה לC התוכנה מבקשת לבצע אתחול ע״י לבצע את איחוד לC מאותו רגע כשאישרתי אתחול, המחשב לא עולה יותר ותקוע על המסך הראשוני עם הלוגו של אינטל ולוח האם גם לתפריט bios ולשאר התפריטים הוא לא נכנס הוא נתקע במסך הזיהוי חומרה מחוברת (כוננים, USB וכו׳) תודה למי שיכול לעזור
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי במחשב לוח אם מדגם GA-P55-UD3L של חברת ג'יגבייט. על המחשב מורכבים כבר 2 סטיקים של 2GB כל אחד מדגם : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820211440 אני רוצה להרכיב עכשיו עוד סטיק אחד שקניתי של חברת Ceon בנפח 4GB על הסטיק רשום : ddr3 1333 4GB CL9 ולפי מה שהיה רשום למוכר באייבורי זה בדיוק אותו הטיימינג כמו של הסטיקים שיש לי עכשיו. ברגע שאני מחבר אותו לאחד מ 2 הסלוטים הפנויים המחשב מסרב לעלות ומשמיע צפצוף ארוך וממושך. לדעתי יכול להיות שזו בעיה של קונפיגורציה בלוח אם כיוון שהיה לי את אותו הצפצוף בדיוק כשניסיתי פעם להתקין את 2 הכרטיסים על סלוטים 1 ו 3 במקום על 2 ו 4 (כרגע הם מותקנים על 2 ו 4) אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-